Klippningen klar.

På väg till salongen




Det var så varmt att jag var tvungen att ta av mig t-shirten haha





Tumme


 
Framme vid salongen.

Alla vi tre bestämde oss för att klippa oss likadant, vi viste inte riktigt hur vi ville ha det men vi kom överens att alla vi skulle ha någon typ frohawk, Necher diggade idén och klippte oss..

                     


          Tumme klippte sig först och det blev riktigt nice, duktigt Necher :P





Så var det färdigt, inte direkt blont utan lite mer guld aktigt, vad tycks ? haha




Nebben blev fett glad, första gången han har en frohawk ;)




Stäng dags, all kredd till Necher, Tack brolle.
Glöm inte, ska ni klippa er så dra till Salong Adrian i Rotebro :)



Bråttooom !

Shooo allihoppaa har fett bråttom till Necher nu, ska dit me Nebben o Tumme, vi ska klippa oss... Eller jag ska inte riktigt klippa mig ska bara fixa min frohawk och kanske färga den blond haha. 
Ni kommer att få se hur det blir, jag tar kort före och efter ;)
Btw, alla som vill klippa sig det är bara att hojta till så säger jag till Necher, han är tuung på att klippa, spelar inte någon roll om du är vit eller mörk han kan klippa alla typer av hår.. ;)

Checkar in senare,  OneLove !


Dagens Låt !

Idag så är dagens låt Lil Wayne - A Milli.
Jag behöver inte säga så mycket, de som vet mycket om hiphop musik vet att det finns över 30 remixer med den är beaten, själv har jag full remix som är 50 minuter haha, alla har spelat in till den här beaten, Neyo, Chris Brown, Bow wow, Busta, Jadakiss, Lil mama, LL Cool J, Jay Z och många mer.
Det här är dock den officiella musik videon till A milli men även Ne Yo har en video. Checkar in senare nu måste jag börja ladda inför match !!
Peaaace, Kärlek o Respekt !!


USA 2008

Haha jag bara sitter och skrattar när jag kollar på mina gamla videos från Usa.




Ni som har varit i Usa vet att det är som en helt annan värld, allt är så annorlunda, det går liksom inte att förklara.
Jag var där senast förra året under maj månad för att hälsa på min syrra som pluggade där då och hon bodde rätt nära
Santa Monica beach så det var ett plus på kanten.
Jag har alltid velat åka till Usa, vem har inte det liksom ? Men jag lovar när man är där vill man inte åka hem och för de som gillar att shoppa så finns det så fuckin tunga affärer, man ser converse som man aldrig har sätt i Sverige och mycket mer. Jag köpte typ 3 eller 4 par converse när jag var där. När jag var där så passade jag också på att tatuera mig, jag viste inte riktigt vad jag skulle tatuera och vart på kroppen jag skulle vilja ha en tatoo så min syrra sa att jag borde tatuera mitt namn på halsen, jag tänkte efter och ba why not !? Jag är ju inte så krallig så därför ville jag inte tatuera mig på armen för att min arm kommer bli bredare och då kommer tatueringen spricka, så jag tatuerade mitt namn på halsen och det gjorde riktigt ont ! Fyfan asså, men det blev fett nice, jag blev fett nöjd, de var galet duktiga, det var inte LA ink men det var ändå fett duktiga. Jag tatuerade mig, mina båda syrror tatuerade sig och till och med min morsa.
Måste bli lite biffigare så jag kan göra fler tatoos aså haha :P





Bögigt..

Spectacular från gruppen Pretty Ricky utmanar Chris Brown, Bow wow och andra på vem som är bäst på Slow Grind..
Jag kan förstå att tjejerna tycker det är sexigt när Chris Brown slow grindar till take you down, men Spec överdriver helt... Okej om han slow grindar med shorts eller mjukis men att göra det i kallingar gör att det ser fett sliskigt ut asså !
Usch haha, riktig slisk !! Kolla på videon ni kommer att skratta och  tycka att det ser bögigt och feeeett sliskigt ut !

Checkar in senare på kvällen... Kärlek o Respekt !!





En dag på stan.

Idag har jag vart i stan hela dagen, dagen börjar med att jag stressar för att hinna med bussen och missar den.
I stan så träffade jag på brorsan Adrian haha, jag köpte ett par jeans och en fin fin tröja. När jag skulle betala för jeansen så var det världens finaste tjej som stod i kassan, vi började prata medans jag betalade men vi kunde inte prata så mycket eftersom det var folk i led, men nästa gång vi drar dit så haffar vi henne, eller hur Nebio ? haha ;) Ne men det var en skön dag, vi stannade vid kungs grillen för att äta och snacka om skit sen så var det väl inte så mycket...
Vi softade i stan helt enkelt och njöt av solen + alla fina tjejer :)






Har klippt mig..ska spara till en frohawk, igen :)







Dagens Låt !

Heeysan allihoppa, jag har liten bråttom ut, ska in te stan med Nebben.
Dagens låt idag blir Sean Kingston - Take You There eftersom den är riktigt skön, ännu en sommar låt... Jag tröttnar aldrig på den här låten. Checkar in senare måste dra nu.. Ciao, Kärlek o Respekt ! glöm inte Bryan can take you thereee ;)

LOS ANGELES 2008

Jag har så tråkigt just nu, jag sitter och kollar igenom lite saker som jag har sparat på datorn, filmer, bilder och annat.
Fan vilken fet ångest jag får när jag ser min video från LA förra året..
Bra väder, fina tjejer, fina stränder, jätte trevliga personer, Hollywood...
jah det är = LA.
haha nu ska jag luta mig bakåt och checka in videon...lallar video ;)

Los Angeles 2008



doin the moon walk ( saajk )... vad liten jag såg ut haha.

Fraaaydäääy

Äntligen är det fredag... Då menar jag inte att jag har väntat hela veckan på fredagen för att kunna festa..NEJ, Utan för att kunna vila !
Den här veckan har varit tuff, mycket träningar med skolan och med laget, mycket plugg osv..Äntligen kan jag få pusta ut lite grann och bara chilla...På tal om plugg så känns det ju skönt att det snart är sommarlov men det är ändå rätt mycket som man har kvar att göra, iaf jag. Jag har 3 projekt arbeten jag måste lämna in och sedan lite rester som jag måste fixa, så jag måste verkligen kriga de sista veckorna..Haha på tal om sommarlov, jag ska faktiskt sommarjobba i en förskola, det kommer att bli nice, det är inget jobbigt man måste göra, spela fotboll med barnen, åka och bada med de osv, så jag ser verkligen fram emot det och glöm inte att barn älskar mig ( juste ) haha.
Under helgen ska man väl ut och ta en sväng i stan och bara njuta av alla snygga tjejer, helt seriöst stan är full av katter ! haha. Det kommer att bli väldigt varmt under helgen, upp till 26 grader så det är bara sätta på sig solbrillorna och njuta som sagt. Jag funderar på att gå bada med lite kompisar eller kanske ta en fika med någon sötis ?
Ne men det ska bli riktigt skönt och få sova ut sig nu på Lördag och sen spela match på Söndag !

Checkar in senareee.. Gonatt på er, Kärlek & Respekt !!

Owwweeeiii

Haha som ni märker så har jag redan lagt upp 2 videos på tjejer som dansar... De va helt ok jämfört med den här tjejen ! Hon e fööör bra haha, asgrym..tryck på PLAY och var beredd för att du kanske inte hänger med haha..

Dagens Låt

Dagens Låt idag blir FLO RIDA's nya med Wynter, någon ny artist som jag aldrig har hört talats om tidigare... Men det spelar ingen roll alls eftersom den här låten är tung, efter att jag hört den ett fler tal gånger så går jag nu runt och sjunger refrängen till låten hela tiden haha.. Jag undrar verkligen när Flo Rida tänker spela in en music video utan solbrillor, jag menar helt allvar asåå jag tror faktiskt inte jag har sätt honom utan solbrillor. 
Hur som helst, Flo Rida ft Wynter - Suger, en riktig sommar låt,
och glöm inte !.. du såg videon här först, inte på MTV eller ZTV haha.
Checkar in lite senare. Peaace, Kärlek o Respekt !!


MBFIMG



My Best Friend Is My Grind
I bussen på väg hem...
Sugen på en sån T-Shrit ? Hojta till på facebook !

Adam Tensta i MY BEST FRIEND IS MY GRIND T-Shirten

Dagens Låt !

Heeey alla läsare ! ( Om jag nu har några ) ? haha :P
Ne men jag har en tung nyhet, det handlar om musik.



Som ni ser så heter det här inlägget Dagens Låt och vad menar du med det ? undrar ni då.
Från och med idag, ska jag varje dag lägga upp en musik video från youtube på min blogg, men det ska inte vara vilken musik video som helst utan det ska vara en tung musik video.
Som sagt varje dag kommer jag lägga upp en musik video från youtube, så glöm inte kommentera om ni tycker den är bra eller dålig..

Dagens Låt Idag är: Huey ft Trey Songz - No Make Up
Ni förstår väl redan vad låten handlar om när ni läser titeln till låten...
Inget smink... Hon ser så bra ut, hon behöver inget smink!! Juste Kissies tänk på det, du behöver inte så mycket målarfärg :D haha njut av låten,
checkar in lite senare, PEEEEACE ! Kärlek o Respekt !!



Hon kan verkligen Slow Juke'



Okej, Den förra var keff men den här tjejen kan verkligen Slow Juke' säg inte nej !

Young Steff - Slow Jukin ( Videon )

Huvudvärk...

..Det fick jag när jag såg alla med Barca tröjor i skolan idag.

Man kan inte säga så mycket om finalen, Barca spelade väl bättre men United spelade inte heller så bra som de kan ! När det väl gällde, när United väl kom till finalen, så spelar de den sämsta matchen på hela säsongen..
United startar inte ens med bästa laget enligt mig... Varför börja med Anderson och sätta Ronaldo på topp ?
Varför inte spela med Schoels inne i mitten tillsammans med Carrick och ta ner Ronaldo till höger mittfältet så han kan springa upp och ner på sin höger kant och göra bort Sylvinho ? Varför inte ta ut Giggs och låta Tevez starta tillsammans med Rooney på topp ?


Soccer - UEFA Champions League - Final - Barcelona v Manchester United - Stadio Olimpico

United spelade så dåligt, United fick aldrig igång sitt snabba spel...
Ferdinand och Vidic, varför backa till eget straff område när Messi har bollen ? De låter honom fan komma ända fram till staff området sen väljer de o kapa honom.. Och Sir Alex, varför ersätta Schoels med Giggs när vi måste attackera och göra mål ? in med Nani fan, han kan iaf skapa chanser...det är svårt att acceptera Barcas vinst, jag tror att om United hade spelat som de alltid brukar göra så skulle det bli en match mer än 90 minuter utan tvekan..
aja grattis Barca..


Soccer - UEFA Champions League - Final - Barcelona v Manchester United - Stadio Olimpico Soccer - UEFA Champions League - Final - Barcelona v Manchester United - Stadio Olimpico
Ronaldo gjorde inte något märkvärdigt, men det gjorde däremot Messi och just därför kommer han att vinna 'världens bästa fotbollsspelare'.

Ajaa nu får man väl försöka glömma den här finalen och glädja sig över liga guldet men fortfarande undrar man om CR kommer lämna United för spel i Real Madrid eller inte...

Peace,  Kärlek o Respekt !

Bryan


CL IKVÄLL - United Trollar Bort Barca Enkelt !



Idag spelas Champions League finalen i Rom mellan den spanska storlaget FC Barcelona och engelska mästarna Manchester United. En match mellan de bästa lagen i världen just nu. Manchester kommer till spel med stort självförtroende och stärkta av liga segern senast i ligan. Barcelona därimot kommer till matchen med två raka förluster i ligan. Matchen kommer att bjuda på mycket offensivspel då båda lagen har stora offensiva stjänor som C.Ronaldo, Rooney, Berbatov och Tevés i Manchester. Messi, Eto, Henry, Xabi och Inésta i Barcelona.
Mitt tips att matchen slutar med 2-1 till Manchester United!
Matchen kan man se på tv.6, viasat fotboll och viasat HD. Matchen startar kl. 20.45




Ikväll kl 20.00 börjar för snacket, ikväll kl 20.45 börjar matchen ! Matchen som alla fotbolls älskare har väntat på..
Matchen mellan två av världens bästa lag just nu. Ikväll börjar kampen om vem som ska bli världens bästa fotbollsspelare, C.Ronaldo eller Messi.
Ikväll börjar kampen mellan Manchester United & Barcelona, Må Bästa Lag Vinna ! 



Wes Brown & C.Ronaldo efter finalen mot Chelsea förra året i Moskva.
United kan vinna CL för andra året i rad vilket inget annat lag har gjort tidigare, ikväll skrivs historia ! !


Rihanna <3 Drake ?

Chris Brown & Rihanna... Vilket par... båda unga med en grym framtid framför sig men så hände det ingen trodde var sant. Breezy misshandlade henne.. Den historian har alla hört så jag behöver inte skriva något om det.. Som jag har hört så har de gått skilda vägar, Rihanna dejtar rappen Drake ( tung låt http://www.youtube.com/watch?v=Z0n15jYMhbU ). Jag tror faktiskt det kommer bli nått mellan dom men det som chockar mig mest är Rihannas Naken bilder... Ni har väl sätt dom ? hon har spårat ur totalt asså.. Jag som diggade henne fett när hon hade långt hår o grejjer sen klippte hon sig och fick ett stort minus på kanten haha.. men nu.. efter dom här bildernaa... det går inte gilla henne mer asså.. en riktig hoeee..
God girl gone bäääd..

Rihannas Bilder


Tung låt av Drake.

www.youtube.com/MulattoBee

Hon Kan Verkligen Slow Juke'


Väljer att fortsätta :)

Heeey på er !

Jag har dåliga nyheter pga mitt dåliga nätverk som jag har här hemma så kommer jag inte att fortsätta, det är helt knaz för att ända gångerna jag kommer kunna skriva är när jag är hos min syrra, i skolan eller hos nån kompis och det är ju inte så kul..  :(


Skojja ba haha ( fett torr, jag vet ). Ne men äh jag kommer nog att fortsätta, det är skönt att blogga. Jag bloggar inte för att få uppmärskamhet eller nått sånt ( jo kanske lite haha ) ne men det är ju kul att blogga, man skriver om det man tycker och tänker, grejjer man har gjort, saker man kommer att göra osv. Sen när det har gått ett litet tag så kan man kolla tillbax i bloggen och ba skratta.. Så blogga kommer jag att göra men hur ofta jag kommer skriva får jag se.. 
Kommer ihåg när man var liten och hade en dagbok som man skrev i, kommer ihåg att jag alltid bråkade men min ena syrra för att hon alltid letade efter min dagbok som jag hade gömt under min kudde, haha. Hon letatde överallt i rummet förutom under min kudde. Jag hade hemlisar som ingen fick veta, jag var kär i en tjej i skolan ( mellanstadiet ) o grejjer haha... men det var tungt när man var en liten snorunge, en puss på kinden av någon som man gillade o man blev fett med glad haha.  Det var tunga tider...

Men ah, har inte så mycket mer att skriva just nu... e feett trött, ska sova tidigt idag för att vara FULL LADDAD när United spelar mot Barcelona i Champions League Finalen !

Och ni ska veta att jag e United fan och ni alla måste hejja på United, tjejer ni diggar United ellerhur ?
Cristiano Ronaldo spelar ju där haha, aja Barca kommer få i sig hårt !  

Ja justeea.. kom på att den här kissies eller vad hon nu heter skrev om mig på sin blogg för nått tag sen haha.
Chilla snart kommer min pääybääck...
Kommer kissa på deej (  www.youtube.com/watch?v=x_iWyIUpzW0  ) som Necher säger haha,  Peeaace !

ps. för sköna videos och sköna låtar checka in www.youtube.com/MulattoBee !

Puss, Kärlek o Respekt  !!

Bryan      
                    
                                                                            
                           C.Ronaldo Kommer Sänka Barca I Finalen !

Välkommen till min nya blogg!

Heeey allihoppa !


Nu ska jag testa o blogga lite... Eftersom det här är mitt första inlägg så tänker jag inte skriva så mycket.

I min blogg kommer jag att skriva om allt möjligt, absolut allt möjligt...
Från hur min dag har sätt ut till kändis snack, musik, fotboll, tjejer.. ah vad som hälst.


Jag tänker inte skriva så mycket mer eftersom det här är mitt första inlägg
och jag kommer bara fortsätta skriva om ni e intresserade, så visa ert intresse genom att kommentera det här första inlägget...
får ja mycket kommentarer så fortsättar jag annars skiter jag i det :)


glöm inte checka in min youtube kanal för tung musik.. http://www.youtube.com/MulattoBee !

Så kommentera nu... ska jag fortsätta o blogga eller inte ??


Puss, Kärlek och Respekt !


Bryan        
                      
                                                              lite oförberedd haha