Beats by Dre

För några veckor sen besökte Bow Wow Beats By Dre kontoret för att plocka upp sina specialtillverkade hörlurar. Väldigt många artister och basketspelare får dom specialtillverkade! Jag vet inte om ni har lagt märkte till det själva, men i Tyga's musikvideo Far Away ser man att det är ett T på hans beats istället för ett B.

Nu har det typ gått över en månad sen jag köpte mina Beats by Dre HD-Solo.
Ni ska bara veta hur glad jag är över mitt köp. Jag njuter av musiken varje dag!
Jag kan aldrig få nog. Det känns som att jag har med mig mina beats vart jag än går, och så är det ju... Jag har med mig dom vart jag än går, aldrig att jag lämnar hemmet utan dom, aldrig! Jag sitter fan och skriver inlägget med beatsen på haha.

När jag köpte mina hade jag tre alternativ. Antingen Solo versionen, HD-Solo eller Studio. Vissa har frågat mig varför jag köpte HD-Solo och inte Studio versionen. Mitt svar har alltid varit den att jag inte tycker om designen på studio beatsen. Jag tycker att dom är överdrivet stora tillskillnad från Solo som jag tycker är snyggare och bjuder på lika bra ljud. Det man kan göra med studio versionen och inte solo är att man kan lägga in batterier i hörlurarna för att få bättre bas. Det är lite överdrivet för mig men jag kan förstå Bow Wow och alla andra artister som jobbar med musik!

Jag mår bra varje dag med mina stilrena HD-Solo, ni visste väl att mina Beats också är custom made? Det är ett B på dom vilket står för Bryan såklart... Hahah i wish.
Näe men som @Beatsbydre har skrivit på twitter: Sound Really Matters!

Örebro, vilken stad!

Här har ni en bild från idag, visst kan man tro att vi är bröder haha!
För er som undrat vart jag har varit så kan jag säga direkt att jag har varit i Örebro och spelat match. Det tog en tid att åka dit men det var det värt, jag menar vi vann och jag fick träffa sköna läsare/fans. Vi snackade och tog kort som ni själva ser, det var några bilder till som togs men jag har inte lyckats få tag på exakt alla.
Dom bilderna jag har blivit taggad på i facebook har jag i alla fall lagt upp twitter.

Snackade med 6-7 grabbar efter matchen, tunga är ni grabbz. Dom berättade för mig att ÖSK tränaren var där och kollade på, sen sa dom att jag kanske fick upp ögonen på honom! Det tar jag så klart som en komplimang, ska jag vara helt ärlig så är jag riktigt nöjd med min prestation. Jag lyckades nicka in bollen i mål och göra mitt 11 för säsongen. Jag lyckades också fixa en straff åt oss som jag själv inte slog. Det rullar på väldigt bra för mig och för laget just nu. Vi toppar division 1 efter 4 raka vinster, nu gäller det bara att hålla den här formen som vi har! BK Forward som vi spelade mot var obesegrade, dom hade inte förlorat en ända match på hela säsongen tills vi åkte dit och vann med 1-3. Fan vilken skön start på denna vecka!

Det börjar bli sent nu och jag har träning imorgon så jag ska lägga mig.
Jag fattar inte ens varför jag bloggar så här sent på natten, klockan är 02:24...
Men vad gör man inte för er läsare hehe? Före jag avslutar inlägget vill jag bara tacka er alla som visar och ger mig ert stöd, det betyder mycket. Stort tack till er som kom ner och kollade på matchen, Örebro jag svär på allt det är bara kärlek ha!

Jag är över dig

Damn girl why you bring so much drama.
Girl you got problems and no i cant solve em.
And how did you come friends with my ex girl.
Talked to my homie on the side, i read texts girl.
I shoulda saw it come cause im smarter than that.
I was just blind off love and what i thought was that.
But i aint coming back, you messed up.
But i aint gon trip cause karmas a bitch.

I aint thinking bout you no more, no more, no more.
I aint worried bout you no more, no more, no more.
I aint thinking bout you no more, no more, no more.
Baby im going going gone...

Live på tv

Dagens höjdpunkt var utan tvekan när jag fick prata i livesändning på Premier League kanalen. Jag fick chansen att prata lite grann om Arsenal och den viktiga bortamatchen mot United på Old Trafford imorgon. Det var verkligen fett med nice att få tala inför en sån stor tittarsiffra som programmet har! Ni alla vet om att jag älskar Premier League och att det är ligan jag drömmer om att få spela i en vacker dag, så att få prata i programmet var riktigt kul måste jag säga.

Jag fick massor med meddelanden av fans från England som hade sett mig på tv.
En Nike manager från Holland var glad över att jag representerade Nike med
t-shirten jag hade på mig. Riktigt sick, kolla den här kommentaren jag fick på min fan sida: Yeah Bryan!! ur on TV in the UK man!! i watched it and i was like...
ITS BRYAN MASSA!!
Fan vad jag älskar Premier League kanalen, det är allt jag behöver! Jag behöver inga andra kanaler jag lovar haha. Jag kan som idag sitta och kolla hela dagen utan att byta... Jag har alltid vetat om att kanalen finns men den kom till Sverige så sent som förra året, och jag måste tacka Pappa som såg till att fixa den till den här säsongen.
Jag vill inte missa något, och det kommer jag inte heller att göra så det du hehe...
Premier League 24 timmar om dygnet! Dom bjuder på matcher, intervjuer allt asså..

Låt den här texten förklara istället: Med Viasat Premier League HD kommer du närmare världens bästa fotbollsliga än någonsin tidigare. Utöver de senaste nyheterna sänds såväl nya som klassiska matcher blandat med dokumentärer, reportage och intervjuer. Allt med engelsk inramning och - så klart - i HD-kvalitet. Viasat Premier League HD är med andra ord kanalen för alla fotbollsälskare. Premier League har aldrig varit närmare.

Första för idag!

Första inlägget för idag, det kommer rätt sent jag vet men it is what it is. Jag har haft en riktigt skön dag faktiskt, har kollat på fotboll (Premier League) i stort sett hela dagen. Senare på kvällen kom min syrra över till oss, så jag satt tillsammans med mina systrar och kollade på det sista avsnittet av Basketball Wives vilket var
del två av återföreningen . Om inte vi längtar som fan tills nästa säsong haha!

Som sagt mycket fotboll har jag kollat på idag. Först Aston villa mot Wolves som slutade mållöst, sen var det dags för Chelsea mot nykomligarna Norwich där the blues faktiskt hade det svårt i vissa perioder. Tillslut lyckades man i alla fall vinna med 3-1, ett resultat som jag inte tycker speglar matchbilden. På tal om den matchen så skadade Drogba sig ordentligt när han gick upp i en duell med målvakten, fan vilken äcklig känsla det var som gick igenom min kropp.
Han blev helt medvetslös och jag vet exakt hur det känns eftersom jag varit med i en liknande situation. Min knock-out kan ni se genom att klicka här.
Men tillbaka till Drogba, som tur är mår han bättre nu och ska lämna sjukhuset inatt.

Efter Chelsea matchen såg jag när Liverpool krossade Bolton med samma resultat som Chelsea, alltså 3-1. Verkligen en stabil och säker hemmavinst av Liverpool!

Före jag avslutar inlägget så vill jag att mina trogna läsare som äger en iPhone och har appen instagram börjar följa mig. Sök bara efter mitt namn Bryan Massa och klicka på follow så kommer du att bli informerad när jag laddar upp nya bilder!

Ett annat ställe som jag vill att ni ska checka in och följa mig på är bryanmassa.tumblr.com

hemmachill

Shoo, det är Fredagkväll och jag tar det lugnt hemma. Ni vet själva hur jag är, ingen stress. Jag har inte pallat med någonting idag faktiskt, mobilen har ringt, jag har fått flera sms men jag har inte pallat svara. Det kanske bara är jag men ibland eller väldigt ofta så vill jag bara vara ifred för mig själv...

Just nu gör jag inget speciellt utan som jag skrev i början av inlägget tar jag det bara lugnt. Jag sitter eller typ ligger på soffan i vardagsrummet med laptopen på knäna. Min syrra är också här i vardagsrummet och sitter vid datorn, hon har mina gamla koss hörlurar på sig och jag ser att hon lyssnar på All because of you med Marques Houston. Själv är jag också inne på youtube och kollar på musikvideos, jag har gjort det i ett tag nu. Ni vet själva hur lätt man kan fastna där hehe, video efter video. Men det är fett med chill, jag har på mig mina beats by dre och bara njuter!

Jag lyssnade precis klart på Number 1 dime med The Rangers som jag fastnade för förra sommaren! Jag kommer nog aldrig att tröttna på låten eftersom jag gillar den galet mycket, den är helt enkelt bara för skön... Musikvideon är också fett med nice, lite gullig sådära och samtidigt riktigt chill! Nu tänker jag fan kolla på videon och lyssna på låten några gånger till före jag går vidare till nästa låt och musikvideo...

Bästa, dom ba; Baby you stay on my blog each and every night, I stay on my aim each and every night... / Du är inne på min blogg typ varje kväll och jag är inne på min AIM varje kväll, asså AIM är typ som msn för er som inte vet :)
Baby you stay on my head like a fitted cap.
And everything you do you know I'm feelin that.
Baby you could run my heart like a marathon.
And I'll do anything for you to put me on.
Cause baby you stay on my blog each and every night.
I stay on my AIM each and every night.
You stay at the shows each and every time.
And when I slow it down she'll be my number one dime.

Dagens låt

Girl I know you tired of being that chick on the side...
You wanna be the only girlfriend!

Falsksanning

Det första jag gjorde när jag loggade in på bloggen var att kolla statistiken, jag blev chockad när jag såg hur mycket den stigit med tanke på att jag inte ens har bloggat någonting idag. Jag tänkte för mig själv vad kan det vara som har fått så många att checka in bloggen just idag? Sen kom jag på att falsksanning kanske hade tagit upp det jag skrivit om Romeo och Kenza på sin blogg, och det hade jag rätt i.

Falsksanning har skrivit lite om det och inlägget har blivit läst mer än 20.000 gånger! Dom länkade till min blogg om man vill läsa mer om vad som händer mellan dom två. Det är faktiskt inte första gången falsksanning länkar min blogg, när jag skrev om Romeo och Kenza förut så länkade dom till min blogg också och det uppskattas!!
Riktigt schysst faktiskt, det skadar inte med några tusen nya läsare hehe.

Så hur slutar det egentligen mellan dom... Vissa säger att Kenza har kille och att hon inte borde lämna honom för Romeo. Men det är ingen som har sagt att hon ska behöva göra slut med sin pojkvän. Ska det verkligen vara en sån big deal att lära känna och skaffa sig en ny kompis bara för att man är i ett förhållande?

Jag pratar med Romeo nästan dagligen på twitter och jag håller även kontakten med Kenza på facebook. Jag vill inte gå in för mycket på detaljer om vad som har sagts men det ska bli intressant att se hur det slutar. Romeo har i alla fall visat intresse!

Tröttnar aldrig...

Jag tar er tillbaka till 2004 med den här låten. När den kom ut var jag en liten grabb på 12 år så jag fatta inte direkt vad låten handlade om, men jag minns i alla fall hur mycket jag diggade den! Nu har det gått några år och jag gillar den fortfarande lika mycket, om inte lite mer också... Här har ni, My Place med Nelly och Jaheim.
I know them times get hard, thats why I'm checkin on ya.
It's yours truly ma, I got a little message for ya.
Anything he can do, girl I can do it betta for ya.
When we laugh or we cry, its together.
Through the rain and the stormiest weather.
We gon still be as one its foreva, its foreva.

Mörka tider

Jag kom hem för ett bra tag sen, jag har hunnit käka, kolla på tv och softa så jag tänkte spana in med ett inlägg lite snabbt före Arsenal matchen börjar. Just nu sitter jag i köket och tar det lugnt till några rnb låtar, kollar ut genom fönstret och ser att det redan är mörkt ute. Man kan säga att sommaren officiellt är slut nu...

Den mörka och kalla tiden börjar närma sig men det är lugnt för dom flesta eftersom det är då det är som mysigast att just mysa haha. Själv kommer jag att fortsätta träna hårt, förmodligen skaffa ett gymkort för att pumpa lite under hösten/vintern. Sen ska jag såklart också köpa Fifa 12 som kommer ut i Oktober. Det är så det alltid har sett ut för mig under vintern. Träning, gym och fifa. Finns inget bättre, självklart tar man det lugnt med en tjejkompis någon dag också, det klart! Man tankar hem en bra film och myser under täcket haha, nä men ni förstår vad jag menar.

Hur som helst, nu har matchen börjat. Arsenal måste ta sig till Champions League så är det bara. Kom igen nu!! Btw, jag stötte på mitt ex idag! Första gången på 3 år.. Vi har varken snackat med varandra under dom här 3 åren men idag gjorde vi det. Jag ska inte ljuga det känndes awkward i början men det klart, 3 år sen sist... Peace!

Mina nya Superfly!

Facebook.com/BryanMassaFootball

Nästa, Örebro

Sho bloggen! Jag skrev aldrig om det men vi vann med 4-0 mot Hammarby i helgen. Vi spelade riktigt bra och ägde dom hela matchen, skönt var det för mig också eftersom jag fick göra mitt 10e mål för säsongen.

Nu har jag nått målet jag hade inför säsongen och jag är stolt över mig själv, men det betyder inte att jag ska sluta kriga. Det gäller att fortsätta vara hungrig vilket jag är, nu siktar jag mot att göra 16 mål. Lyckas jag är det en stor bonus för mig, om inte så är det lugnt. Allting är värt ett försök och jag tror ärligt talat att jag utan problem kan göra 16 mål om formen håller säsongen ut.

Just nu ligger vi etta och på Måndag nästa vecka ska vi åka ner till Örebro för att spela mot serietrean BK Forward. Det är en viktig match som vi måste vinna om vi vill fortsätta ligga kvar på toppen. Men vi är också medvetna om att det kommer bli tufft eftersom Forward är ett stabilt lag som faktiskt inte har förlorat en ända match så här långt. Ser fram emot utmaningen att vinna över dom och ta hem 3 poäng!

Mitt lag har en blogg så se till att läsa den, bloggen har varit inaktiv i ett tag men nu ska vi börja skriva i den igen! Jag skrev faktiskt ett inlägg precis, ni kan läsa det här.

Btw har jag några söta och sköna läsare från Örebro?

Motivation & Inspiration

Kände att det var dags att peppa er lite grann! Det var ju ett tag sen och som jag har skrivit förut så måste man ibland få den där kicken av någon annan än sin mamma, pappa eller bästa kompis. Så jag hade tänkt skriva ett inlägg som kommer att tillhöra kategorin motivation & inspiration.

Jag kan börja med att säga att jag har varit inne på twitter och bett mina följare där att spana in mina videos på youtube om dom känner sig omotiverade. Ni alla som har läst min blogg i ett tag vet om att jag har flera videos uppe på youtube. Jag kollade själv på några av mina videos ikväll och läste kommentarerna, det är skitkul att mitt hårda jobb uppskattas av så många runt om i världen men jag får också en skön känsla när jag läser att jag ändrat folks liv eller deras sätt att tänka.

Jag får massor med positiva kommentarer och gillningar varje gång jag laddar upp en video och det är verkligen skitkul. Jag känner att mitt budskap har nått ut till väldigt många, snart har jag 9.000 pers som följer mig på min fan-sida facebook och jag brukar säga att det är mer än en fan-sida. Det är en plats där alla som vill lyckas här i livet samlas. Och tillsammans ska vi göra det, igen dröm är för stor!

Att motivera er alla som har en dröm till att aldrig ge upp och alltid göra ert bästa är ett nöje. För vi alla vill ju komma någonstans, eller kanske inte alla men dom flesta... Det finns många som säger att dom vill lyckas utan att ens mena det från hjärtat.

Jag syftar inte bara på fotboll just nu, det kan vara vad som helst. Jag menar imorgon tar sommarlovet slut för dom flesta, skolan börjar igen. Du kanske vill bli doktor eller advokat inte vet jag men se då till att gå på lektionerna, göra läxorna och inte missa proven. Har du inte gett 100% tidigare så börja om helt fresh imorgon när du ska till skolan och bestäm dig för att vara den bästa eleven du kan!

Är du en artist/dansare som drömer om en karriär i USA då vet du vad som gäller. Studion hela dagen, varje dag! That's it, träning 24/7. Vecka in och vecka ut. Det är tufft, vem sa att det skulle vara enkelt? Inget kommer gratis kom ihåg det mina kära läsare. Jag är idag en Ambassadör för Nike, märket som jag älskat ända sen jag varit en liten kid och sparkat boll på gården. Tro mig saker kommer att komma din väg om du bara kämpar och tror på dig själv. Allt sitter där uppe, tro på dig själv!

Gör mig en tjänst, eller jag kanske borde säga gör er själva en tjänst och kolla på mina två videos som jag lagt upp här nedanför. Otroligt många har blivit motiverade och inspirerade av mina videos men speciellt dom här två. Jag vill inte att ni sitter med en kompis och kollar för då kan det bli så att man inte lyssnar ordentligt eller tar åt sig. Utan sitt själv så kommer du nog att tänka över din situation efteråt.

Part 1

Part 2

Romeo & Juliet.. Nej, Kenza

Vart ska jag börja? Jag orkar inte skriva en hel saga så låt mig göra en lång historia kort. Artisten och skådisen Romeo som senast var med i Dancing with the stars fyllde år igår. Jag grattade honom på twitter genom att skicka iväg ett DM (Direct Message). Han tackade mig och skrev samtidigt att han blivit kontaktad av en tjej på twitter som påstår sig vara Kenza.
Ni har väl redan hört historian förut?
Det var jag som läckte ut allting och skrev om det först här på min blogg, sen skrev falsksanning och andra om det på sina bloggar också. Men ni som har följt min blogg i ett tag vet om att det inte är första gången det här händer Romeo. Nu minns jag inte riktigt men jag tror det var någon gång i December förra året, då Romeo twittrade med en tjej från Holland i veckor som påstod sig vara Kenza. Jag fick stopp på deras konversation efter jag varnat honom att tjejen han twittrar med inte är densamma på bilden. Han blev helt förkrossad eftersom han tyckte hon var fett med vacker, han planerade på att åka ner till Holland bara för att få träffa henne, han hade sagt till sin farsa (Master P) att han hittat den perfekta tjejen men allt var en lögn. Men sen kom jag in i bilden, efter att jag varnat honom började han följa mig på twitter vilket innebär att vi kunde skriva till varandra privat.

Jag berättade att tjejen som han såg på bilden finns och hon bor där jag bor, Sverige! Romeo blev glad igen och bad mig försöka hooka upp dom tillsammans om man kan säga så. När jag sen skrev till honom att hon har kille för tillfället blev han ledsen igen, men vi får respektera deras förhållande och fixa något någon gång i framtiden sa han. Vill ni veta mer så får ni jätte gärna läsa mina gamla inlägg, men nu tänkte jag uppdatera sagan lite grann och bjuda er på senaste nytt hehe.

När Romeo skrev till mig imorse att ännu ett falskt Kenza konto hade skrivit till honom på twitter meddelade jag Kenza om det på facebook. Hon garvade och skrev att hon fortfarande inte har skaffat twitter. Under tiden jag svarade på hennes meddelande skickade Romeo ett DM till mig. Jag hatar när sånt händer, varför just när jag håller på skriva till Kenza? Det är ett tecken på något haha, tror inte ni också det? I alla fall, han hade skrivit till mig att hon inte behöver twitter men att han måste få prata med henne en dag... Gulligt! Han skrev även offentligt på sin twitter där han har 272.000 pers som följer honom: All I want for my Bday is Kenza.
Våran konversation.
Hur kommer den här sagan att sluta? Flyttar Kenza till Beverly Hills till slut?
Som Romeo sa för ett halvår sen, only time could tell.
Kenza borde i alla fall ge honom en chans att få prata med henne, vad säger ni?

FAR AWAY

Hon är långt borta...
Den här låten med Tyga och Chris Richardson har jag lyssnat på sen någon månad tillbaka. Musikvideon kom ut för typ två veckor sen och jag måste säga att den är riktigt bra! Om du saknar dit ex, eller någon som du brukade vara med ofta så tycker jag du borde klicka på play och tänka tillbaka på tiderna ni hade tillsammans.

Take a chance roll a dice

I wanna see you work out for me.... Hah, fan vad jag diggar den låten!
Vad händer ra? Hoppas ni alla söta och sköna läsare mår bra, själv mår jag toppen... Aldrig mått bättre faktiskt. Saker och ting rullar på så jag kan inte klaga på något.

Idag var jag på banken och fixade lite grejer, men jag har för det mesta spenderat hela dagen med min broder som kom tillbaka från en 3 veckors semester i Grekland. Vi hade mycket att snacka om så vi softade och tog det lugnt hos honom.
Vi snackade om allt möjligt, livet, tjejer, bollen och så klart resan. Han berättade om en söt serbisk tjej som han träffade och lärde känna där borta i Grekland. Jag orkar inte gå in på några detaljer eftersom det är en lång historia, men det var ärligt talat bland dom finaste kärlekshistorierna jag hört, skitgulligt verkligen. Allting han berättade för mig var så romantiskt, jag fatta knappt att han pratade om sig själv eftersom han inte är en sån där romantiker direkt hehe.

Men där ser ni, nu är jag inte den ända som träffat en tänkbar wifey i Grekland hah! Tjejen jag träffade var inte heller Grek, hon bor där men kommer från Tjeckien. Synd att jag bara hade en dag tillsammans med henne och inte veckor... Men vad är det man brukar säga? Everything happens for a reason. Vi håller kontakten på facebook och man vet ju aldrig, någon gång i framtiden när jag blivit proffs kanske jag bjuder hit henne eller åker dit hehee. Nä men jag måste träffa henne igen..
Hur, när och vart vet jag inte. Men en vacker dag!

Just nu tar jag det bara lugnt och lyssnar på musik, mat håller på att lagas i köket så snart är det dags för lite käk. Utan att överdriva, jag är GALET hungrig!
Senare ikväll är det del 1 av återföreningen i Basketball Wives som gäller, wohoaa!
Jag undrar vad som kommer att sägas, ser fram emot det och längtar som fan.. Hare bra, ta hand om er. Vi höres.

VECKANS MUSIKVIDEO

Bästa! Då är musikvideon publicerad igen, om inte jag diggar både låten och videon fett mycket. Jag har skrivit det förut och kan skriva det igen, J.Cole är en artist som hela tiden växer för mig. Jag diggar honom och musiken han gör otroligt mycket, hans texter är för bra. Han rappar om saker som väldigt många personer kan relatera till, i vissa låtar känner jag faktiskt igen mig själv galet mycket.

J.Cole når verkligen ut till så många med musiken han gör. Jag kommer så småningom att lägga upp flera låtar av honom, om inte ni har märkt det tidigare så älskar jag att dra ut meningar ur låtar haha. Och tro mig, han har många låtar med tunga meningar!

Work out är ju bara för skön, beaten fastnar i huvudet men den har en handling också! Rubriken talar ju sitt tydliga språk, han vill se tjejen work out för honom om ni förstår vad jag menar haha. Men låten handlar också om att man ska ta chanser här i livet, inte tänka för mycket eller banga på saker och ting. I det här fallet är han i en annan stad för en dag och stöter på en tjej som han tycker är snygg.
Sanningen är den att som kille, när man t.ex. åker till en annan stad och lär känna en tjej lite grann så har man oftast bara en sak i tankarna. Båda två är medvetna om att det kanske är första och sista gången dom träffar varandra. Han vet att tjejen gillar läget, hon vill att tiden med honom aldrig ska ta slut. Men han är ju bara där för en dag och i början av låten sjunger han ur en tjejs perspektiv: Ärligt talat, vill du älska mig för alltid eller vill du bara hålla på och sen tagga? Senare i låten hör man honom sjunga: Helt ärligt, jag vill bara hålla på och sen tagga.

Det sägs så mycket mer i låten men jag orkar inte förklara exakt allting haha. Anyways, där har ni veckans musikvideo som ni också hittar på vänster sida av bloggen! Hey, we got a good thing. Don’t know if I’mma see you again...

Fotbollssnack

En bild på mig och grabbzen från staden jag diggar fett, Västerås!!

Jag vaknade nyss ska ni veta, jag tränade med AIK imorse och fick huvudvärk på vägen hem så det ända jag ville göra var att lägga mig i sängen. Vilket jag också gjorde, det tog inte lång tid före jag somnade. Det var intensivt men ändå kul att träna med dom, som alltid när man får chansen. Fick ett sent samtal av tränaren Alm igår kväll när jag satt och kollade på City's match, shit vilket debut av Aguero. Jag menar komma in och göra två mål plus en assist, det kan inte bli så mycket bättre!!

Ikväll spelar Arsenal mot Udinese hemma på Emirates Stadium, det handlar bara om en vinst. Vi måste spela Champions League därför är det en vinst som gäller. Det kan bli lite svårt eftersom Fabregas som ni alla vet lämnade Arsenal för Barcelona igår. Luckan kommer vara svår att fylla men det är inte omöjlig, i dagens Arsenal ser jag inte någon som kan klara av det förutom Nasri. Men han är ju också på väg att lämna, rykten om att han ska till Manchester City har pågått i ett bra tag nu så allt talar för att det bli av den här veckan.

Champions League vill jag inte prata om för att vi inte ens är klara för spel, men ska vi göra bra ifrån oss i Premier League den här säsongen krävs det tunga nyförvärv. Då Wenger, då menar jag inte pojkar som är i 19-års åldern... Vi behöver spelare med rutin i laget. Jag träffade på några kompisar imorse på väg till träningen, dom skulle in till stan och då pratade vi just om Arsenal's behov av spelare.

Truppen just nu är för tunn, jag själv som Arsenal supporter erkänner att truppen helt enkelt är för tunn. Varför inte värva spelare som Lass eller Muntari? Kanske till och med försöka köpa Drogba från Chelsea som inte ens verkar vara tränarens första val, han satt på bänken i 75 minuter i premiären. Det är såna köp vi måste göra, jag menar kolla på Sunderland.. Dom har ju gjort bättre köp än vad vi har hehe. Jag har inget emot Gervinho eller unge talangen Alex Chamberlain, men jag tror att vi alla Arsenal fans vill vinna något i år!?

Snapshot_20110815_7

Shoo bloggen vad händer? Hoppas ni alla mår bra, själv är det fintfint.
Jag sitter och lyssnar på musik, är det en låt jag har fastnat för så är det J.Cole's Workout. Jag hörde den för några veckor sen och la in den i min iPhone direkt. Jag diggar hela låten, då menar jag beaten, själva handlingen och sättet som han rappar på. J.Cole levererar i varje låt, han är för bra! Men Workout har jag verkligen drogat sönder idag, det började med att jag såg musikvideon. Jag la till och med upp den här på bloggen men har tagit bort inlägget nu eftersom VEVO har gjort videon privat. Vet inte riktigt varför men jag läste någons tweet och såg att det inte var menat att videon skulle publiceras idag.

Jag hann i alla fall se den haha och måste säga att den är riktigt chill, jag lägger upp den här på bloggen så fort den är tillgänglig igen. Nu hade jag tänkt ladda ner Bow Wow's mixtape Greenlight 4 som släpptes för någon timma sen. Ser fram emot att höra låtarna! Senare på kvällen ska jag se på Premier League, matchen mellan Manchester City och nykomlingarna Swansea. Det ska bli kul att följa City i år, dom har ett mycket intressant lag som väldigt många tror kan ta hem ligaguldet den här säsongen. Vi får väl se, herrå!

Bow Wow i studion


Wazzup

Shoo bloggen! Första inlägget för idag kommer rätt sent. Jag har glömt bort att blogga idag eftersom jag har kollat på fotboll hela dagen. Det började med Premier League, Stoke mot Chelsea och sen West Brom mot United. Senare var det Zlatans återkomst och Malmö mot Milan som gällde, efter att ha kollat på så mycket fotboll spelade jag fotboll. Inte ute utan på tv-spel haha, jag lirade FIFA i ett tag och nu kollar jag på fotboll igen. El Clasico, Supercupen mellan Real Madrid och Barcelona.

Men hursomhelst, jag har valt att lägga upp en bild på Bow Wow eftersom han imorgon släpper sitt fjärde mixtape. Greenlight 4, som jag hoppas kommer att vara fullproppad med grymma låtar. Han har twittrat om mixtapet fett mycket så jag har väldigt höga förväntningar. Jag tänker ladda ner den imorgon så fort den finns tillgänglig. Nu ska jag kolla på matchen, herrå!

Ännu en seger!

Förra veckan vann vi på borta plan mot Syrianska Kerburan och idag vann vi hemma på Vilunda mot Dalkurd! Utan att överdriva det kändes så otroligt skönt att vinna idag, speciellt med tanke på hur matchen avgjordes. Det stod 1-1 ända till den 90e minuten då Robson gjorde 2-1!! Jag hade bytt ut mig själv med några minuter kvar att spela så jag satt på bänken när målet gjordes. Om inte vi blev skitglada hahah, kramade tränarna och sprutade vatten ur vattenflaskan.. Vi firade som att det vore en final. Dalkurds publik på typ 600 pers blev däremot knäpptysta.

Nä men riktigt skönt var det med en seger och 3 poäng. Jag var själv väldigt nära på att avgöra matchen med en flygande nick som jag hade i den 80 minuten. Jag fattade inte hur målvakten kunde rädda bollen, jag tror inte spelarna eller publiken heller fattade hur han kunde rädda den. Helt sjukt faktiskt! När jag hoppade i luften såg jag redan målet före jag nickade bollen, jag var fan beredd på att ställa mig upp och börja fira mitt 10e mål för säsongen haha!

Förutom nicken hade jag också ett annat läge där jag kanske kunde gjort mål. Men ska jag vara helt ärlig är jag inte fullt nöjd med min prestation idag. Jag trivs helt enkelt inte på vänster kanten, jag lirade på vänster idag och i förra veckan. Mina mål har kommit från höger och mina två lägen som jag fick idag kom också från höger efter att jag bytt kant sista 20.

Jag får se vilken kant det blir nästa vecka men som sagt, alltid skönt med vinst!

All I Do is Win

Jag har spelat FIFA hela kvällen, första gången på väldigt länge ska ni veta. Jag antar att ni inte missade det med tanke på att alla mina tweets kom upp på min profil på facebook haha. Jag twittrade som fan under tiden jag spelade och hade faktiskt ingen aning om att mina tweets visades på facebook.

Jag var lite rostig, jag fick inte riktigt igång mitt fina passningsspel som jag brukar. Men det kan jag förstå, jag menar det var några månader sen jag lirade FIFA sist. Jag vann i alla fall alla mina matcher vilket är viktigast för mig, jag hatar att förlora. Inte för att jag är van vid det men det klart det kan hända att man förlorar en match med otur.

All I do is win baaby! Jag spelade över 10 matcher och vann allihopa, it's too easy...
Många av mina följare på fan sidan ville spela mot mig, problemet var bara den att dom inte kunde lägga till mig som vän för att min kompislista var full. Så jag raderade många vänner från listan så att det gick adda mig, jag spelade t.ex. mot en snubbe från Scotland. Han var Real och jag Arsenal, galen match blev det och jag vann tillslut på extra tid med 5-4.

Det var verkligen skitnice att lira FIFA, jag ska fan börja göra det igen. Jag tog en paus men nu är jag tillbaka. Jag minns när jag gick på gymnasiet och var helt inne i FIFA09, jag spelade så mycket att jag skolkade från skolan, min mentor ringde till min morsa och vi fick ha ett möte haha.

IM THE CHAMPION


Breakfast

Wats up, själv sitter jag i köket och äter frukost samtidigt som jag lyssnar på musik. Att koppla min iPhone till iPhone dockan är bland det första sakerna jag gör när jag vaknat. Skön musik spelas upp, jag blir helt enkelt på bra mode och får en grym start på dagen! Det är så jag gör det, musiken betyder mycket för mig...

Senare på dagen har jag träning, det är Fredag vilket innebär att det är sista träningen den här veckan. Imorgon spelar vi match mot Dalkurd som ligger en plats före oss i serien, alltså tvåa. Det är en viktig match som vi måste vinna punkt slut. Träningen idag kommer att vara lätt eftersom det är dagen före match men jag funderar på att stanna kvar en liten stund och pumpa lite i gymmet!

VECKANS MUSIKVIDEO


Im on some G-Shit Baby!

Sho vad händer? Hoppas ni alla trogna läsare mår bra, det var ett tag sen känns det som. Om ni undrar hur det är med mig så kan jag säga att jag mår jag prima. Jag kan inte klaga, saker och ting rullar på precis som jag vill att det ska göra!

Idag såg jag på filmen Fast 5, lite efter i know men bättre sent än aldrig. Under filmen textade jag med en tjejkompis som jag inte hört något ifrån på fett länge. Hon har varit bortrest och kom hem i veckan, det var verkligen kul att höra från henne igen. Hon har faktiskt inte sett Fast 5 så vi kom överens om att vi ska se på den tillsammans någon gång snart, nu har jag redan sett den men det gör inget hehe. Den är ju så bra, att se den en gång till skadar inte.

Just nu sitter jag i mitt rum, på golvet faktiskt. Är det bara jag eller, men visst är det skönt att sitta/ligga på golvet ibland? Hursomhelst, jag lyssnar på Chris Brown's Open Road. Det finns ingen bättre låt för tillfället enligt mig, i love it. Juste, jag bad min tjejkompis lyssna på låten. Jag vet om att hon gillar Chris Brown fett mycket, men hon hade inte hört Open Road tidigare eftersom hon varit bortrest. Efter att hon lyssnat på den svarade hon; Bryan du och jag har samma musiksmak! :)
Efter det textade jag henne igen och bad henne lyssna på Body 2 Body, haha!

Men nog om det, jag hade tänkt tanka hem lite nya och sköna låtar nu före jag lägger mig. Så fort jag blir klar ska jag överföra låtarna till min iPhone så jag har något nytt att lyssna på imorgon på väg till träningen. Ni ska veta att jag diggar J.Cole fett mycket, lyssnade på några låtar på vägen hem idag. Han är verkligen en grym artist och budskapen han förmedlar med sina texter är så äkta! Jag känner faktsikt igen mig i vissa av låtarna och antar att många andra här också gör det.

Jag måste sätta igång nu före det blir alldeles för sent. Sov gott och dröm sött... Bless!

Bryan Massa


NIKE


TRUST ISSUES


Season Finale

Första inlägget för idag, det kommer rätt sent jag vet men jag har inte orkat blogga om jag ska vara helt ärlig. Jag har däremot varit fett med aktiv på twitter, jag har sagt det förut och kan säga det igen. Vill du följa mig till 100% så följ mig på twitter, har du inget konto så skapa ett och följ mig. Vet du inte hur det fungerar så oroa dig inte, man lär sig med tiden. För mig tog det ett tag men till slut fatta jag med hjälp av en video jag såg på youtube hehe. Just nu har jag över 1.500 följare,
det skulle verkligen vara nice att nå 2.000!

Hursomhelst, jag har laddat upp en bild på tjejerna från Basketball Wives för att jag kollade på det näst sista avsnittet idag. Min syrra ringde mig under dagen och sa att hon skulle komma över till oss efter jobbet, hon bad mig ladda ner avsnittet som visades i USA igår så jag gjorde det. Vi poppade pop-corn och njöt av avsnittet, det var verkligen ett roligt avsnitt. Jennifer firade sin skillsmässa genom att ha en stor fest i Miami, hon dansade som aldrig förr och hånglade med sin dejt. Men som alltid var det också mycket drama, det tillhör ju showen kan man säga hehe. Nä men det som hände på slutet var fett synd faktiskt. Jennifer träffade sitt ex och det slutade med att han tog ett glas med vin och kasta det på hennes ansitke. Väldigt synd faktiskt.

Nu är det bara ett avsnitt kvar av säsong 3, fan vad fort det går!!
Det sista avsnittet är inget riktigt avsnitt om man kan säga så utan det kommer att vara en reunion/återförening. Då alla tjejer träffas och går igenom hela säsongen tillsammans. Sanningar kommer att komma fram, bråk eller tjafs kommer det säkert att bli. Jag minns vad som hände i säsong 1 eller det kanske vara säsong 2? I alla fall, Suzie gick backstage och hämtade en stor hink full med vatten som hon kastade över en tjej. Tjejen har ingen roll i själva showen men fick vara med i återföreningen eftersom hon var med i ett avsnitt förut och ville få lite grejer sagt.
Frågar ni mig om jag längtar tills nästa vecka svarar jag Heeeell YEAH!

Kärlek till Västerås!

Jag kanske ser sur ut på bilden men det är jag inte hehe, jag är bara galet trött.
Kom hem från Västerås för ett tag sen, spelade ju match där mot Syrianska. Det blev vinst med 3-1, inget mål för mig den här gången utan jag fick nöja mig med att bli utsedd till matchens lirare. Det var faktiskt min första gång den här säsongen jag blir matchens lirare! Men annars, otroligt skönt med seger och 3 poäng som tar oss upp i toppen igen. Matchen var fett nära på att bli inställd på grund av vädret, det spöregna och planen var täckt med vatten. Men efter ett tag slutade det regna så vaktmästarna kunde göra planen spelbar.

Jag är verkligen fett trött, sitter i rummet och lyssnar på Chris Brown's Open Road om och om igen. En sak jag vill skriva före jag avslutar inlägget är... Tack till er alla som kom ner och kollade på matchen, jag menar vädret var inte det bästa men ändå kom ni. Ett gäng grabbar ropade på mig när matchen var slut, vi snackade lite och tog kort. Tunga är ni grabbz, jag uppskattar verkligen att ni kom. En kille filmade till och med lite, ni kan se videon här.

När jag satt på bussen på vägen hem till Stockholm blev jag överraskad av ett sms jag fick av en tjejkompis. Hon var på matchen, tyvärr hann vi aldrig träffas eftersom hon skulle få skjuts hem. Men i alla fall fett nice att det inte bara är killar som kommer heheh... Senare när jag uppdaterade min facebook fick jag flera meddelanden av några tjejer som jag antar följer mig här på bloggen, dom frågade mig om jag hade varit i Västerås. En hade skrivit; Bryan orka att du kommer hit utan att säga till!
Hade ni läst bloggen igår så hade ni vetat om att jag skulle dit idag ;)

Men ingen stress, nästa gång ha... Min farbror bor ju där borta så jag kanske åker dit någon gång snart. Kärlek och Respekt till Västeråååås!

Gulligt


Västerås imorgon!

Fan vad jag diggar den här bilden, men hur som helst.. Imorgon har jag match borta i Västerås mot Syrianska Kerburan som vi vann mot när vi spelade mot dom i Väsby. Jag gjorde två mål i den matchen, ett av målen kan ni se här. Men imorgon är det en ny match så det gäller att vara taggad. Vi vill vara med och fightas i toppen så det gäller att vi vinner imorgon, det handlar helt enkelt om 3 poäng ingenting annat!

Jag vet om att jag har många läsare från Västerås men om dom kommer ner och hejjar vet jag inte. Jag fick faktiskt ett sms av en tjej från Västerås i förra veckan, hon skrev att hon skulle komma så vi får väll se haha. En sak är jag i alla fall säker på, min farbror kommer! Har inte sett honom på ett tag så det ska bli kul att få träffa honom igen och spela inför honom. Min tanke var faktiskt att jag skulle sova över hos honom efter matchen men det kommer inte bli av eftersom jag har träning på Måndag. Hade matchen varit idag skulle det vara perfekt men vad ska man göra, det är som det är. Jag får komma förbi Västerås en annan gång och stanna där lite längre.

Ser fram emot matchen imorgon, det ska bli kul.. Det är ju därför man tränar vecka in och vecka ut, för att spela MATCH!

Saknar Athen & modellen

Nu har det snart gått exakt 2 månader sen jag och Alan hängde med Nike till Grekland. Självklart vill man tillbaka, vi hade det riktigt soft där borta och varje gång jag kollar på den här videon tänker jag tillbaka... Allt från det fantastiska hotellet vi bodde på till sola och bada. Allt från sola och bada till hur Nike hade organiserat hela resan, vi gick på flera olika Events/Möten tillsammans med hundratals Nike anställda från hela Nordeuropa. Vi fick en blick på hur företaget jobbar för att promota varumärket vilket jag tyckte var mycket intressant.

Det var inte bara en person som stod och snackade hela tiden, vi bjöds på show också! Nästa års produkter presenterades på scen av heta modeller, riktigt grymt var det faktiskt, dom dansade och allt möjligt! På tal om produkterna så fanns det olika rum på hotellet uppdelade i kategorier som "Fotbollsrummet" & "friidrottsrummet". Rummen var som ett litet museum kan man säga med nästa års produkter.

Men hur som helst, tillbaka till modellerna. Det var faktiskt en vacker och söt tjej jag ville snacka med backstage på morgonen samma dag som uppvisningen. Jag fastnade verkligen för henne och hade världens chans att prata med henne för att jag och Alan precis hade övat klart på vad vi skulle säga senare på kvällen när vi skulle upp på scen och bli intervjuade. Så det var alltså modellernas tur att öva på scenen när vi var klara. Jag minns hur fin hon var, hon påminde mig lite om Cassie men tyvärr hann jag aldrig prata med henne eftersom Alan hela tiden klagade på att han var hungrig och ville äta frukost. Jag såg henne lite senare vid receptionen, vi fick ögonkontakt flera gånger men jag fick aldrig något läge för att göra ett move eftersom hon stod tillsammans med sitt gäng modeller haha.

Om inte jag fick och fortfarande har fetaste ångesten. Facebook skulle räcka, jag svär på allt då kan man i alla fall hålla kontakten och vem vet, någon gång i framtiden kanske man skulle kunna ses!! Jag vet inte var hon kommer ifrån, men hon var inte Grek, ingen av modellerna var det. Dom var inhyrda av Nike för just den här resan och det ju det modeller gör, dom reser runt världen och gör sin grej. Så hon kanske bor i Paris eller något vad vet jag, en sak är jag i alla fall säker på. Galet söt var hon... Tack Alan, tack för att du sumpade min chans när jag hade världens läge. Kunde du inte vänta 20 minuter för att äta? Hon skulle bli min perfekta wifey ju ;(

FAN VA FET!

Den här låten med Red Care ft. Omarion heter We Get It In, jag har lyssnat på den sen någon månad tillbaka och diggar den fett mycket eftersom den helt enkelt är tung. När man känner sig fresh och har på sig en nice outfit ska man spikat lyssna på den här låten, man blir på bra mode tro mig ha!

Jag hade ingen aning om att dom skulle göra en musikvideo till låten, jag var inne på facebook och såg att ett fan till mig från USA hade lagt upp den på sin profil. Först tänkte jag, vad är det för låt? Fabolous pratar i telefon med Red Cafe i början av videon så jag tänker att det är en låt Fab gjort med Red. Men sen när samtalet avslutas börjar låten och då hör jag att det är samma låt jag har i min iPhone, alltså den med Omarion. Jag blev galet hype på att se hela musikvideon vilket jag också gjorde, besviken blev jag inte heller. Fet är den, klicka på play nu! Eh eh eh..

You Could Be My New Girl

Den här låten lyssnade jag på fett mycket för två år sen och nu har jag börjat göra det igen. Den spelades upp på min iPhone helt random igår och ända sen dess har jag lyssnat på den om och om igen. Låten är ju för skön, det känns som att jag aldrig kommer tröttna på den. My my my my my you could be my new girl :)

Boy In Detention Ute Nu!


Idag släppte Chris Brown mixtapet som jag skrev om för några dagar sen.

Jag sitter faktiskt och lyssnar på den nu, jag har kommit halvvägs och måste erkänna att mixtapet är galet nice! Det är annorlunda ifrån Chris Brown's sida, man är ju inte helt van med att höra honom rappa. Han gör det fett bra och har verkligen ett skönt flow. Låtarna är grymma med sköna beats som får mig att sitta och gunga på huvudet haha. Jag ska inte ljuga, jag diggar det nya soundet fett mycket!

Se till att ladda ner mixtapet, ni kan göra det här!

Vilka låtar gillar ni bäst? Jag gillar alla men självklart har jag fastnat för några stycken... Crazy, Strip, Your Body, The Best Yo och Real HipHop #4.

Showen rullar på

Ni undrar säkert varför jag inte har bloggat så mycket?
Jag har varit upptagen med en viktig sak gällande fotbollen, det är nämligen så att jag under en tid har varit i kontakt med en agent. Både igår och idag har vi förhandlat så mina tankar har legat någon annanstans, inte på bloggen direkt.

Jag ska skriva på kontraktet nästa vecka vilket betyder att han officiellt blir min agent från och med slutet av den här månaden. Jag vill inte gå in för mycket på detaljer gällande kontraktet men ni ska veta att jag är nöjd, med en agent blir saker och ting så mycket lättare. Jag som spelare kan focusera på fotbollen och låta honom ta hand om resten, precis som en följare skrev till mig på twitter kan en agent ge en spelare många nya möjligheter, och det stämmer!

Min agent och företaget han jobbar för har bra med kontakter, det var inte svårt för mig att tacka ja till deras kontraktsförslag eftersom jag även känner honom sen några år tillbaka. När jag var 15 år var han inte min agent men han såg min talang och gav mig i alla fall chansen att åka till England för att provträna med Nottingham Forest Academy. Nu kommer han att bli min agent officiellt och det ska bli kul att jobba tillsammans. Jag ser verkligen fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Som jag skrev på min fan-page tackar jag er alla som visar och ger mig ert stöd, tusen tack!

God morgon

God morgon på er alla, jag vaknade för en halvtimma sen och är faktiskt rätt så pigg! Efter inlägget ska jag käka och göra mig redo för träningen, som jag skrev igår har jag ingen aning om vad jag ska göra när jag tränat klart. Kanske ringer jag upp stället där jag tatuerade mig för att kolla om dom har tid att fylla i några streck på min senaste tattoo, Big Dreams. Nu har det snart gått en månad så den är helt läkt, om inte det blir av idag så får det bli en annan dag som passar.

Hursomhelst, maten kallnar! Jag har värmt upp två piroger som väntar på mig i köket. Ska också trycka i mig en risifrutti med smaken jordgubb före jag rullar hemifrån, finns inget värre än att träna hungrig. Spanar in senare, ha en bra dag!

Godnatt

Sängen kallar! Som jag skrev i mitt förra inlägg sov jag ju några timmar tidigare under kvällen. Men jag måste försöka sova snart eftersom jag har träning imorgon bitti, frågan är bara hur jag ska få mig att bli trött? Har ni några tips eller? Annars så kör jag bara på standard trixet, släcker lampan, lägger mig i sängen, sätter på tvn och kollar tills jag blir trött helt enkelt haha.

Det finns ett till sätt, musiktrixet! Då man ligger och lyssnar på musik tills man somnar, men jag tror inte det skulle funka på mig just ikväll. Jag är för pigg och vet om att jag bara kommer vända och vrida på mig fram och tillbaka i sängen, ni vet vad jag menar hehe? Man börjar tänka på massa saker också, allt från kärleken till jag vet inte vad. Sen har man legat där i 3 timmar utan att ens ha blivit trött!
Nääh jag kör på tvn ikväll, kanske lite musik då.. kanske ;)

Efter träningen imorgon bitti har jag hela dagen framför mig att göra precis vad jag vill. Frågan är om det blir bra väder imorgon? Jag får se vad jag hittar på, tar dagen som den kommer.. Ingen stress. Kärlek o Respekt till er alla söta och sköna läsare.
Godnatt!

Så trött var jag

Kör bara, jag laddar upp en bild från 2009. Jag minns faktiskt exakt när jag tog den här bilden, det var en sen vinterkväll och jag satt med min mössa på mig för att det var kallt. Men nu är det sommar så pass på vintern, jag vill inte ens tänka på det!

Just nu är softar jag i rummet och lyssnar på Open Road från min facebook profil.
Im lookin for her, Im tryna find her, I really need her, I think I love her <3
Jag diggar verkligen den låten... Men hur som helst, jag är galet hungrig och ska käka snart. När jag kom hem från min träning vid 7 tiden somnade jag på soffan i vardagsrummet haha, jag var för trött. Men jag ska inte ljuga det var fett med soft att sova :)

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt, jag ville bara uppdatera er en snabbis. Herrå!

FOOTBALL IS MY LIFE

Today I will do what others won't, so tomorrow I can accomplish what others can't.

BETTER WITH THE LIGHTS OFF


BASKETBALL WIVES

Min syrra har kommit så vi ska se på Basketball Wives! Hon kom i perfekt tid eftersom det senaste avsnittet sändes i USA igår och jag håller faktiskt på att ladda ner det nu. Det är avsnitt 9 men grejen är den att jag ligger före min syrra, hon har inte sett avsnitt 7 och 8 så vi ska göra det nu. Det gör inget om jag ser samma avsnitt två gånger, man kan aldrig tröttna på BBW tro mig haha.

Men avsnitt 9 ser jag verkligen fram emot att se eftersom det typ är det sista avsnittet före the reunion!! Igår skrev också Jennifer på twitter att avsnitt 9 är något man inte vill missa! Kan man räkna med drama? Hell YEAH!!

BOY IN DETENTION

Om 3 dagar släpper Chris Brown ut sin nya mixtape Boy In Detention!
Det blir hans 4e mixtape och jag ser verkligen fram emot att ladda ner den.

Förra året gjorde Breezy 3 mixtapes, In My Zone, Fan Of A Fan och In My Zone II.
Jag lyssnar fortfarande väldigt mycket på låtarna ur Fan Of A Fan och In My Zone II.

Vad jag har hört ska Boy In Detention vara ett rap mixtape, man har ju hört CB rappa i några låtar på sistone men att få höra ett helt mixtape ska bli spännande!

Han är ju grym på att rappa men jag gillar honom som bäst när han sjunger. Det finns inget spikat datum ännu men om typ 2 eller 3 månader släpper han nämligen ut sitt andra album för i år, Fortune. På twitter har Chris Brown själv skrivit att den är mycket bättre än FAME. Låten Open Road (I LOVE HER) som väldigt många gillar kommer att finnas i albumet. Jag säger ju det, han är het just nu ha!

Fortsätter imorgon...

Det är helt sjukt för jag har inte ens kommit halvvägs med allting som jag hade tänkt bli klar med ikväll. Jag har raderat några mappar som innehåller låtar jag inte lyssnar på längre, men det är otroligt många mappar kvar. Jag går igenom alla fett noggrant, låt för låt så att jag inte råkar radera en som jag vill ha kvar. Och tro mig det tar på krafterna eftersom det tar sån lång tid. Jag orkar inte mera! Jag var galet nära på att flippa ur och ta bort all musik jag har sparat på datorn för att börja om helt fresh sådära. Men sen tänkte jag efter och det går inte hehe, jag har massor med låtar som jag gillar och som jag sen kanske glömmer bort att ladda ner igen. Jag har fan blivit fett med trött så jag tänker fortsätta imorgon.

iPhone Musik heter min nya mapp, i den finns låtarna som jag bestämt mig för att inte ta bort. I den mappen har jag också sparat dom nya låtarna som jag laddat ner, jag är inte klar utan ska fortsätta imorgon! Jag har inte hunnit ladda ner så jätte många nya låtar eftersom jag har varit mer focuserad på vilka låtar jag ska ha kvar på hårddisken och vilka som ska tas bort. Jag får räkna med att det kommer bli många låtar i mappen, men det är bäst och enklast så för att sen när jag är klar kommer jag att överföra hela den mappen till min iPhone.

Grejen är bara den att jag knappt har plats kvar på min laptop, vilket innebär att gamla låtar som jag tröttnat på och inte lyssnar på längre måste bort! Jag behöver allt utrymme jag kan få.. Men jag laddade faktiskt ner ett par nya låtar som jag skrev att jag skulle göra i mitt tidigare inlägg. Här har ni en låt jag njöt av att lyssna på med mina Solo HD, kalla det rap eller kalla det hiphop men en sak är säker... Det är inte RnB! Och det är typ första gången jag bjuder er på en låt som inte är RnB, can you believe it? Haha.

#MusicMode

Nu hade jag tänkt ladda ner lite musik eftersom det var ett tag sen. Jag måste få ordning på saker och ting, det känns som att allting ligger huller om buller. Jag måste sortera om alla mina mappar där jag har sparat musik för just nu har jag ingen koll. Jag har alldeles för många mappar vilket gör det svårt att hålla reda på all musik. Och så har jag också alldeles för många mappar med låtar som jag inte ens lyssnar på, det tar bara onödigt med plats.

Det kan ta en tid att radera mapar och skapa nya, radera låtar och ladda ner nya. Men imorgon har jag ingen träning så jag kan sitta uppe på natten och hålla på fixa allting. Och en grej som jag kommer att vara nogrann med nu när jag lägger in låtar i min iPhone är bildmaterial. När man laddar ner vissa låtar så finns det redan en bild på artisten eller själva albumet. Men ibland inte och då visas det bara en musik nota när låten spelas upp. Det går att lägga in bilder själv genom iTunes så det tänker jag göra hela tiden från och med nu. Jag kanske inte var så tydlig så jag hoppas ni förstår vad jag menar haha.

Men anyways, nu är det på med hörlurarna som gäller för det är dags att tanka hem nya och sköna låtar! Från HipHop till R&B. Från Drizzy Drake till Chris Breezy!!!

Body 2 Body

Vilken skön fuckin låt, Chris Brown är het just nu!
För någon vecka sen släppte han och Tyga ut musikvideon till Snapbacks Back, förra veckan bjöd jag er på The Game's nya musikvideo Pot Of Gold där Chris Brown också är med och sjunger. Och nu, Body 2 Body en riktigt skön låt tillsammans med rapparen Ace Hood, som jag faktsikt gillar fett mycket fastän jag aldrig skrivit det här på bloggen. Klicka på play nu och njut, jag lovar att ni inte kommer ångra er.
Baby du behöver inte läsa mina tankar för du vet att jag vill.....

RISE & GRIND

Det är Måndag, en helt ny vecka vilket också innebär nya hopp och nya tag!
Jag ska snart iväg på träning, det kommer inte vara så tufft idag eftersom vi spelade match igår. Jag känner mig lite trött i kroppen från matchen och har fortfarande ont i min vänstra hand.

Jag hade tänkt ladda ner lite musik före träningen men jag hinner inte så jag ska göra det sen när jag kommer hem istället. Jag kom att tänka på Soulja Boy när jag borstade tänderna imorse, jag har några låtar av honom men ska faktiskt ladda ner några till. Det var ett tag sen jag lyssnade på hans musik, låtarna han gör har ju nästan alltid en tung bas vilket är nice med mina hörlurar.

På tal om Soulja Boy så ska ni veta att jag lyssnade på honom galet mycket före han blev känd. Jag upptäckte honom genom myspace 2006 så det var ett tag sen hehe. Några år senare blev han känd och jag fortsatte lyssna på hans musik men sen bytte jag stil så jag lyssnade inte på honom lika ofta. Och när jag säger att jag bytte stil så syftar jag på klädstilen, ni som har känt mig i ett tag vet om att jag var värsta hiphoparen förut. Men Soulja Boy är tung, han gör sin grej och jag ska börja lyssna på honom igen. Diggar låten She Blowing Me Kisses riktigt mycket, nice är den!

Beats By Dr.Dre - Solo HD

Ni ville veta vad jag tycker om hörlurarna så varför inte skriva ett inlägg om det då. Ovanför har ni en bra videorecension som jag hittade på youtube och faktiskt kollade på före jag köpte mina. Jag kanske också spelar in ett videoinlägg senare under veckan så ni får höra mig också hehe. Jag är otroligt nöjd med mig köp, jag njuter av musiken på ett helt annat sätt nu. Jag menar ljudet är fantastiskt, så klockrent att jag inte har velat ta av mig hörlurarna.

När jag satt på tåget tidigare idag märkte jag hur vissa kollade på mig. Jag visste att det berodde på att volymen var hög men jag sket i, jag var i min egna värld. Jag lovar att det blir så när man tar på sig dom och höjer volymen lite grann, man bara inte få nog! Som jag skrev i början så njuter jag av musiken på ett helt annat sätt nu, jag köpte hörlurarna igår och har lyssnat på musik konstant. Tro mig konstant, före jag la mig igår natt så låg jag i sängen i över en timma med hörlurarna på och lyssnade igenom dom flesta låtarna i min iPhone.

Något jag ska ta och göra sen när jag har tid är att rensa alla låtarna i luren och börja om från början. Jag tänker vara mera nogrann med vilka låtar jag överför, så jag bara kan klicka på play en gång och låta låtarna spelas upp utan att jag ska behöva hoppa till nästa. Men som det ser ut i min iPhone nu är det ändå OK, idag och igår har jag lyssnat på allt från J.Cole, Chris Brown, Bow Wow och typ Drake till T.I. Alla dom har grymma låtar men jag har även lyssnat på andra artister som gör lite lugnare musik som t.ex. Beyonce och Alicia Keys.

Jag säger det igen, jag njuter verkligen av att lyssna på musik nu. Jag trodde verkligen att jag gjorde det förut också men tydligen inte haha, mina älskade solo's har visat att man kan njuta mycket mer än vanligt. Vet inte vad mer jag kan skriva?

Jag menar dom sitter så perfekt, det spelar ingen roll hur länge du haft på dig dom man får inte i öronen tillskillnad från WESC hörlurarna. Något jag gillar fett mycket med mina Solo HD är att man också kan använda dom som headset och inte nog med det. Med knappen som finns på själva kabeln kan man även byta låt fram och tillbaka! Det tycker jag är skit skönt så man slipper hålla på ta upp luren hela tiden bara för att byta låt liksom. En annan grej som jag tycker är nice är att kabeln inte krånglar ihop sig, ni vet hur det kan vara ibland? Man står och krigar i 5 minuter bara för att fixa allt trassel haha. Jag är otroligt nöjd, utan att överdriva så toppar mina Beats By Dr.Dre listan som mitt bästa köp någonsin tillsammans med min iPhone.
Som jag sa i mitt videoinlägg kommer ni aldrig att se mig ute utan mina Solo HD ha!