Beauty gets the attention, personality gets the heart.


MY DAY.

Titta vad bruuun jag var. Ge mig sommar nu fan! Jag pallar fan inte vara blekfis längre haha.
Nääe men det gäller bara att hålla ut, sommaren närmar sig.. Eller inte, snön har knappast gått bort.
Men nog om vädret, när jag ändå kastar in ett ordentligt inlägg vill ni säkert att jag berättar lite om vad jag har gjort under dagen osv.

Jag kan börja med att säga att jag har spenderat några timmar på banken under morgonen. Jag skulle öppna ett konto men fuck vilken lång tid det ska ta. Jag menar jag kom dit och tog en nummerlapp, nr 202 fick jag och gissa vilket nr det var som visades på skyltarna..
160, 161 och 162. Min första tanke var, fuckin driver ni med mig haha? Men jag hade ändå ingen stress så jag satte mig ner, lyssnade på musik och läste lite fotbollsnyheter. Om inte jag hade haft med mig min iPhone vet jag ärligt talat inte om jag skulle palla sitta och vänta.

Den räddade verkligen mig... Och juste, shit.. Jag glömde nästan säga det men när jag var på väg till banken, eller när jag skulle förlänga mitt SL Access kort ytterligare en månad så gick en fett söt och fin tjej förbi mig vid tunnelbanan. Utan att överdriva hon va fett vacker!
Jag vet vad ni läsare tänker nu: Men Bryaaan orkaa, varför haffa du inte henne då? Du håller alltid på såhär, du skriver att du sett en söt tjej men inte kunnat stöta på henne på grund av något. Du ska alltid ha ursäkter Bryaaaan!! Jag håller med er, jag svär på allt att jag håller med er haha men tro mig, den här gången är det 100% sant. Hon hade precis gått av tåget och var på väg ner för en trappa, grejen var den att jag var på väg upp för trappan med rulltrappan haha så det var knaz. Det blev bara ögonkontakt...

Vad annars kan jag göra liksom? Vinka och skrika sådär heej, du där.. stopp! Vänta dära haha. Nej nej det funkar inte så. Men jag måste lösa det här på något sätt, jag kan inte bara låta tjejer som jag får en speciell ögonkontakt med gå förbi mig på det sättet. Jag menar, av det jag såg i den här tjejen.. Rent utséendemässigt så skulle jag spikat kunna ha ett förhållande med henne. Fin, söt, najs klädstil.. Jag vet inte vad mer jag kan säga men om inte jag var på den jävla rulltrappan hade jag nog tagit av mig mina hörlurar för att visa att jag är en gentleman haha. Och sen hade jag nog sagt: Hej söt.. Har du en karta? Jag har gått vilse i dina ögon. Ni som följer mig på twitter såg säkert när jag twittrade om situationen tidigare idag, ångest fan. Jag kan inte vrida tillbaka tiden men jag kan hålla tummarna för att hon läser detta och skickar ett meddelande till min inbox på facebook :)

Senare på dagen hade jag träning och det gick bra. Tränade för första gången med Adidas Adizero (lättaste fotbollsskon) och jag måste säga att de var skit sköna. Utan att överdriva, de är skönare än Vapor! Jag blev helt chockad, jag hade absolut ingen aning om att de var så sköna. Inte undra på att Nani och Robinho har lämnat Vapor för Adizero! Imorgon ska vi ha skoprovning med laget, spikat att jag väljer Adizero då.

Men nu får det nog räcka, det blev ett rätt så långt inlägg. Inte så konstigt då det också är mitt första för dagen.
Många av mina läsare vill veta hur det var i England så jag tror nog att jag spelar in ett videoinlägg imorgon då jag berättar om hur det var. Men som jag sa till mina följare på fan-pagen så är det svårt att förklara med ord. Man måste uppleva det för att förstå exakt hur det var.
Fråga Alan. Han vet ha!

JEREMIH - ALL ABOUT YOU

♫ Let's do something new yea . Let me set the mood yea ♫

I’m a lover, not a fighter, but i’ll fight for what I love.


IM BACK, I GUESS?


LAW ABIDING CITIZEN

Det var längesen jag tipsade er om en bra film så det här inlägget går in i kategorin filmer på direkten!
Igår hade jag en trevlig lördagskväll med Ms.Anonymous och senare när jag kom hem såg jag på filmen Law Abiding Citizen.
Verkligen en skit bra film där man får följa advokaten Nick Rice (Jamie Foxx) och mördaren Clyde Alexander Shelton (Gerard Butler). Ni som har följt min blogg i ett bra tag vet att jag för det mesta gillar filmer med "svart humor" men den här Drama/Thriller/Crime filmen fick mig att rysa, den är fett med bra och har fått mig att tänka två gånger. Jag kanske borde se på vanliga filmer/biofilmer lite oftare om man kan säga så. Jag kollar som sagt mycket på filmer som inte visas på svenska biografer som t.ex. Lottery Ticket. Men Law Abiding Citizen har fått mig att öppna mitt register, från och med nu ska jag börja kolla på andra sortes filmer också! Vet ni några bra filmer så droppa en kommentar.
Se trailern här.

#Justsayin

Call me whatever you want, I’ll just call you jealous.

INGET ÄR OMÖJLIGT

They said I couldn't play football I was too small.
They say I couldn't play basketball I wasn't tall.
They say I couldn't play baseball at all.
And now everyday of my life I ball.
- Lil Wayne

CHILLIN I HOTELLRUMMET DEL 2


CHILLIN I HOTELLRUMMET DEL 1


ETT MINNE FÖR LIVET!


-


ASSÅ FÖRLÅT


FORTFARANDE KÄR?


NIKE

Mercurial Vapor iD - Designed by Theo Walcott

Air Max 90'

Mercurial Vapor Superfly II

SKORNA OCH KLÄDERNA SOM NIKE SKICKADE

LOL min första reaktion, helt anfådd..

TIDIGARE IDAG!!!


LONG DAY

Godmorgon på er alla läsare!

Jag vaknade precis och har hunnit spana in med en twitter update, nu ska jag spana in med det här inlägget också och sen tänker jag äta frukost. Det som väntar är mackor med té, en så kallad standard frukost lol. Jag har en rätt så lång dag framför mig idag, efter att jag har ätit frukost ska jag röra mig mot stan för att fylla i mina tattoos. Nu undrar ni säkert vad jag menar? Om jag ska fylla i stjärnorna eller något liknande? Nej, nej.. Det kanske jag gör lite senare men det jag tänker göra idag är bara att fylla i linjerna på mina stars och även texten som jag har på bröstet. Jag ville göra för några veckor sen man man måste vara 100 på att svullnaden är borta och att tatsen har läkt.

Efter att jag har fyllt i mina tatueringar ska jag dra och klippa mig. Yessir ni hörde rätt! Det kanske kommer som en chock för de flesta här men inte för er som följer mig på twitter och min fan page. Jag skrev om det igår kväll och anledningen till att jag klipper mig är för att min Pappa inte vill att jag åker till England med mohawk lol. Det var skrattande i början men sen när jag tänkte efter så har farsan rätt. Orkar inte gå inte så mycket på det men bara så ni vet kommer jag klippa mig, många av er är säkert fett glada eftersom ni har sagt åt mig att klippa mig fett länge!

När jag har fixat mina tats och fått en fresh haircut ska jag nog förbi posten en snabbis för att hämta upp Nike kläder och skor som har blivit skickade till mig. Jag hade för mig att vi skulle få kläderna och allting annat på plats men Alan messade mig igår och berättade att vi kommer få det skickat till oss. Det är bättre så egentligen, för då reser vi dit med värsta Nike kitet istället för att ha på oss vanliga kläder lol.

Efter att jag har gjort allt detta ska jag iväg på träning, troligen den sista träningen med laget den här veckan.
Jag kanske tränar imorgon också men jag är inte 100.. Får se hur det blir med det.
Som ni har märkt har jag massor att göra idag, jag kanske inte ens hinner blogga så mycket under dagen så därför råder jag er som alltid att följa mig på twitter. Nu ska jag käka för frukosten väntar, fan ser fram emot klippningen..
Längesen jag var rakad, nästan för längesen för att jag ska kunna känna igen mig själv lol.
Deuces

SUNDAY

Jag chillar och kollar på fotboll just nu. Galen match verkligen, sitter och kollar på derbyt mellan Liverpool - Everton. Everton leder med typ en halvtimma kvar att spela! Före den här matchen kollade jag på derbyt mellan Sunderland och Newcastle. Även den matchen var helt galen, fan det är Premier League som är helt galen haha. Älskar den ligan, tro mig det finns ingen bättre liga än den Engelska!!

Men nog om fotboll, jag har faktiskt twittrat med Evelyn Lozada. Jag gjorde det för typ 10 minuter sen och som jag sa i mitt tidigare videoinlägg är hon en riktig drömtjej för mig. Hon ser så otroligt bra ut, har en skit skön och stark personlighet.. Och det bästa av allt, hon är schysst! Men något hon hatar är falska, falska personer som snackar skit bakom ryggen. Precis som mig, jag hatar verkligen folk som leker ens vän.

Anyways, jag har ju suttit och kollat på Basketball Wives avsnitten de senaste dagarna som ni alla vet.
Säsong 2 del 4 ligger jag på just nu och det gör folket i USA också.. Ikväll visas del 5 så jag ska försöka ladda ner det, om inte det funkar ikväll så gör jag det imorgon. Något annat som jag har gjort är att jag har laddat ner delarna från säsong 1. Jag har hunnit kolla på 2 avsnitt från säsong 1 och ska kolla på den 3dje delen ikväll. Egentligen kan jag strunta i att kolla på avsnitten från säsong 1 men det vill jag inte eftersom jag vill veta från grund och botten varför vissa av tjejerna är osams nu i säsong 2. Bästa serien jag svär på allt, Basketball Wives.. Jag rekommenderar den till alla mina söta och sköna läsare som läser och följer min blogg varje dag! Jag är besatt av den nu, utan att överdriva lol.
Deuces

LIKE A PUNK


NO IM NOT LUCKY IM BLESSED


KAN DET VARA KÄRLEK?

http://www.facebook.com/event.php?eid=185369261482454

BRYAN MASSA

Har du ett mål här i livet? Vill du nå någonstans?
Jobba hårt, gör din grej. Lyssna inte på folk som försöker trycka ner dig.
Klicka på play och checka min nya video som gjordes till de som följer mig på min fan sida.

NU ÄR DET NÄRA

Nu närmar det sig faktiskt.. Det jag har väntat på i månader och tränat extra hårt för blir snart av.
Jag åker om 5 dagar och kan ibland inte fatta att det är sant, hela den här resan har varit en process.

En rätt så lång process, min Mamma fick komma på mina matcher och filma. Jag fick sitta och klippa ihop alla mina videos, ladda upp de på youtube och skapa en fan page på facebook för att kunna bli upptäckt. Vilket jag sedan också blev. Nike från England ringde mig en vacker dag under sommaren kommer jag ihåg, efter det blev jag kontaktad av Nike Sweden och det minns jag som igår..

Mitt i mörkret, hemma i vardagsrummet satt jag på soffan och kollade på en landskamp mellan Holland och Sverige. Plötsligt fick jag ett helt oväntat samtal från ett nummer som jag inte hade sparat på min lur, jag svarade och next thing i know var att jag är en utav 2 som ska till England. Om inte jag fick en galen adrenalin kick och ville skrika, om inte jag ville berätta för hela världen hur glad jag var. Men grejen var den att jag var tvungen att hålla det hemligt tills Nike gick ut med det officiellt. Och kolla nu mina läsare, kolla nu.. England om 5 dagar. Tro mig, vad du än vill lyckas med här i livet så kan du. Jobba bara hårt och tro mig dig själv så når du någonstans.

Folk säger att man behöver tur, och det klart man behöver turen med sig för att lyckas men som jag har sagt till mina fans som följer mig på min fan sida. Tur kommer inte av sig själv, du måste förtjäna turen och det gör du genom hårt arbete. Jag menar, 75.000 fotbollsspelare runt om i världen deltog i den här tävlingen, endast 100 åker till England för att tävla om de 8 kontrakt som finns. Det jag vill komma fram till är att jag bara inte har haft tur för att jag är 1 av de 100 som ska åka dit. Jag har lagt ner otroligt mycket träning och det vet ni som har följt mig här på bloggen i ett bra dag. Till och med när jag inte visste något om den här tävlingen tränade jag hårt så ge allt fastän ingen ser dig, gör det och bra saker komma din väg. Du kan bli exakt det du vill bli, låt ingen stoppa dig...

ROC THE MIC


BE COOL GO TO SCHOOL


KENZA & ROMEO

Hon missar en chans att lära känna en av världens sexigaste män!

Det jag tänker skriva nu visste jag redan om förut men jag tog aldrig upp det så därför gör jag det nu.
Förra året gjordes en undersökning av Sexiest Man Living Magazine där tjejer runt om i världen fick rösta på vilken celebrity de tycker har den mest attraktivaste och sexigaste kroppen.

När de fick in alla röster gjordes en Top 10 lista där Romeo hamnade på en 5e plats!
1. Johnny Depp 2. Robert Pattison 3. Ryan Reynolds 4. Taylor Lautner 5. Romeo Miller
6. Jake Gyllenhaal 7. Bradley Cooper 8. Idris Elba 9. David Beckham 10. Gilles Marini.

Ni kan läsa mera här, här och här.

"Jaws drop when he walks in the room" according to co-star Jessica Alba from the movie Honey.
"Romeo is a different breed, he’s eye candy, rugged, sweet, humble, athletic and educated.
He’s every woman’s dream man."

Ärligt talat så vet jag och ni med att många tjejer inte bara hade gått till Romeo utan sprungit!
Men Kenza är cool, är det bara för att hon är i ett förhållande eller vad tror ni?
Romeo är ju fortfarande öppen för Kenza och vill lära känna henne men tar det överdrivet lång tid så kanske det aldrig blir av om ni förstår vad jag menar. Borde Kenza hojta till fastän hon har kille?
Deuces

FRÅGESTUNDEN

Fett många läsare har kommenterat inläggen här på bloggen och skickat meddelanden till mig på facebook om att jag borde svara på frågorna från frågestunden. Och det kommer jag att göra, no stress lol. Ingen stress, det är inte som att frågorna försvinner någonstans.. eller? Grejen är bara den att jag måste hitta en dag då jag har tid att sätta mig ner och svara på alla era frågor, det var liksom inte 10 frågor lol.. Om jag minns rätt nu så var det över 150 pers som kommenterade och ställde mig frågor.

Och som bloggare är det skit kul att få så många frågor eftersom det är ett tecken på att man har aktiva läsare som är nyfikna på en. Jag ska göra mitt bästa och försöka svara på alla frågor men det klart det kommer dyka upp omogna och onödiga frågor som jag kommer hoppa över.
Men så är det ju alltid, inte bara här på min blogg utan på andras också.
Deuces

1 VECKA KVAR

facebook.com/BryanMassaFootball

BRYAN = KÄR?


DAGENS THROWBACK

Här har ni ett videoinlägg från i sommaras, btw passar jag i lila lol?

VECKANS LÅTAR - VECKA 2

Så här ska det vara varje fuckin vecka!! Ni gör mig glad nu ha.
Över 60 pers var med och önskade låtar den här gången, förra gången var det bara runt 20 pers..
Jag sa ju att ni kunde bättre än så, se till att inte tappar det här bara. Fortsätt precis så här nästa vecka också. Men jag undrar verkligen vad det var som fick så många att delta den här gången? Var det för att jag klagade lite senast och blev besviken för att jag vet att ni kan bättre eller var det kanske den nya regeln som fick er att vilja vara med. Alltså regeln som innebär att jag länkar till eran blogg om det är eran önskade låt som jag väljer ut. Lol, jag har ingen aning. Fortsätt bara.. :)

Okej men låt mig presentera låtarna för er. Det var några stycken som önskade låten Moment 4 life med Nicki Minaj men efter som Yungdru var först så skriver jag att han var den som önskade låten.

♫ I wish that I could have this moment for life, for life, for life ♫
Jag diggar moment 4 life fett mycket, den är chill och Nicki har som vanligt ett galet skönt flow.
Men även själva handlingen av låten är fett bra.. Jag menar, om du har nått någonstans i livet...
Om du t.ex. alltid har velat bli en professionell dansare och tillslut får ett kontrakt vilket gör att du får vara med i musikvideos så vill du ha den där "stunden för livet/moment 4 life". Jag kanske inte var så tydlig med mitt exempel men jag hoppas ni förstår vad det är jag menar.

Andra låten You Just Need Me med Trey Songz är i alla fall 100 % önskad av:
Klara - klarahomepage.blogg.se

♫ You just need me girl, I know just what you need. I got just what you need, and I'll give it to you 
Ingen annan hade önskat den låten och jag måste säga att hon gjorde ett riktigt bra & smart val.
Jag diggar den låten eftersom sättet som Trey sjunger i den är chill, grejen är den att även den här låten har en bra och skön handling.. Speciellt om man är kille och vill haffa någon tjej lol.

Den sista men inte sämsta låten som jag gillar och som jag tyckte hade något extra var
Break Up To Make Up med Jeremih önskad av Elin - eschluter.blogg.se

Why should we break up if we keep makin' up? I mean let's just stay together
Det var ett tag sen jag hörde den sist och jag minns att jag alltid brukade lyssna på den Sommaren 2009 när jag satt på bussen på väg till förskolan som jag sommarjobbade på. Jag minns också att jag tänkte på kärleken när jag lyssnade på den, kom att tänka på tjejer som jag gillat och varit på G med men som det aldrig blivit något av. Och det är typ lite av det låten handlar om. Break Up 2 Make Up..

Ni var galet tunga på att önska låtar den här veckan och ni ska veta att ni gjorde det fett svårt för mig att välja ut 3 låtar. Men som jag brukar säga ibland så lyckas jag alltid hitta 3 låtar som jag gillar eller som jag fastnar för. Fortsätter det så här kanske jag måste välja ut 5 låtar istället för 3 lol. Btw jag kom precis på att jag glömde presentera veckans musikvideo.. Det får bli Sidekick med Romeo och hans farsa Master P aka Miller Boyz. Önskad av Baptiste, bra val mannen..
Jag pumpade sönder den här låten 2007 när jag hade hiphop stilen lol, jag typ satt och studerade den här videon.. Kollade vad Romeo hade på sig osv, men så är det när man är liten, man ser upp till andra. Det gör man ju fortfarande men inte så att man börjar klä sig efter de också. Man måste kunna hitta sig själv och veta vem man själv är. Anyways jag längtar redan till vecka 3! Kärlek & Respekt.

OH MY GOSH TWITTRADE MED EVELYN LOZADA

Godmorgon på er!
Jag vaknade vid kvart över 6 eftersom jag inte kunde sova mera, jag var inte så trött.
Jag vet inte vad som har hänt men de senaste veckorna har jag blivit fett morgonpigg lol!

Men anyways, jag låg kvar i sängen med min iPhone i ett litet tag.. Checkade min fan page en snabbis för att skriva Good morning till alla mina fans. Efter det loggade jag in på twitter och då jag såg att Evelyn Lozada var rätt så aktiv. Hon och hennes kille var på flygplatsen och väntade på flyget som var försenat från Madrid till Barcelona. Så jag tänkte att jag skriver till henne och förhoppningsvis får jag ett svar.. Guess what, bara några minuter efter att jag hade skrivit till henne skrev hon tillbaka..

Jag blev helt hype och studsade upp ur sängen lol.
Vissa av er kanske inte har hört talats om Evelyn förut?
Hon är tv-kändis, håller på med fashion och är med i den kända reality showen Basketball Wives.
Nu är hon dock inte tillsammans med någon basketspelare längre.. Hon är tillsammans med den amerikanska fotbollsspelaren Chad Ochocinco. De bor inte i Spanien utan är bara där på semester.

Chad Ochocinco är typ en av de kändaste amerikanska fotbollsspelarna precis som Reggie Bush.
Fatta vad skön han är lol, han har bytt efternamn till Ochocinco bara för att han har nr 85 på sin tröja.
Jag följer Chad på twitter och måste säga att han är skit rolig att följa, han uppdaterar ofta och nu när de har varit i Madrid har han laddat upp massor med bilder från resan. Han är till och med vän med min idol Cristiano Ronaldo, de träffades och åt middag tillsammans med deras tjejer. Chad och Evelyn var även på Real Madrids träning helt privat för några dagar sen. Det där är vad jag kallar status.

Evelyn, Chad, Cristiano, Irina - Efter middagen

Vill ni se mera bilder från deras resa i Madrid så hittar ni de här.
Det jag ville komma fram till är bara den att jag är fett glad över att Evelyn skrev tillbaka.
Hon är så vacker, riktig wifey material.. Kan fortfarande inte fatta att jag har twittrat med henne :)
Hon har gjort min dag, den är klar nu ha. Nä men hon fick mig verkligen att få en bra start på dagen!

Spana in hennes officiella hemsida på evelynlozada.com
Före jag avslutar inlägget vill jag bara säg en sak, hejdå med facebook.
Ni hittar mig på twitter.com/BryanMassa
Deuces

PLEASURE P - SAY YES

♫ I understand that you got a new man, but you can't say you don't think about me
If I get you, I promise I won't let go

NÄSTA VECKA ÅKER JAG

Shoo graabbz och ladieez! Hoppas ni alla mår bra, jag har saknat er haha.
Utan att överdriva jag har saknat era kommentarer, ni är bäst.. Sveriges skönaste läsare, period!

Idag hade jag min första träning med mitt nya lag efter uppehållet och det kändes bra.
Det känns skönt att börja träna fotboll igen, de senaste veckorna har det varit mycket gym för mig.
Jag säger inte att det är dåligt, nej nej.. Jag vill bara komma fram till att jag har saknat bollen.
Träningen var lugn idag, ett kort bollpass ute i typ 30 minuter och sen styketräning inomhus.

Jag ska träna med laget denna vecka och sen på Onsdag nästa vecka åka till England!
Nike skickade mail tidigare idag för att ge lite mera info angående resan, allting är nu bokat & klart.
Flygbiljetterna, hotell, kläderna, fotbollsskorna och hela det kitet är fixat..
Jag måste säga att mailet jag fick var riktigt proffsigt ha. Ser verkligen fram emot det här.
Jag och min broder Alan från Uppsala åker den 19, som sagt en Onsdag.

Tills dess kommer jag att träna med laget, är ledig nu på Onsdag och under helgen.
Jag kommer så klart passa på dra till gymmet och pumpa lite till före jag åker men jag kommer också passa på vara med några vänner.. Typ chilla och dra på bio eller något i den stilen.

Jag vill tacka er alla som har visat och fortfarande visar mig erat stöd på min fan page på facebook.
Över 5.000 fans, det är helt sick egentligen. Det sköna är att det är folk från hela världen också!
http://facebook.com/BryanMassaFootball

Måste även säga att jag igår satt jag uppe på kvällen och twittrade med några av mina följare.
Det var skit kul verkligen! Är det något så hojta till på twitter bara, det är fett nice.
http://twitter.com/BryanMassa

Har snart 400 followers faktiskt och grejen är den att jag inte bara följer kändisar. Jag följer även söta läsare till mig, det är kul att veta vad ni brukar göra under dagen osv. Följ mig så kanske jag följer dig ;)
Men nu ska jag käka. Tjockis jag är lol.. Spanar in med veckans låtar i nästa inlägg. Har du inte hunnit önska några låtar ännu så gör det nu, glöm inte heller att en musikvideo måste väljas ut så ni inte bara önskar låtar. Kärlek och Respekt till er alla söta och sköna läsare, tunga är ni.. You already know!
Deuces

MIN MUSIKSMAK

Ända sen jag vaknade klockan 10 imorse har jag suttit i vardagsrummet med min laptop och laddat ner musik. Det är helt sjukt mina läsare, det är helt sjukt vilken musiksmak jag har ha! Jag vill inte skryta men jag måste, den är helt galen. Jag har laddat ner så otroligt sköna låtar, allt från nya och heta låtar till lite äldre låtar från typ 2008. Svär på allt att min iPhone kommer ha den bästa musiken ever ha. Senare idag ska jag försöka bjuda er på några låtar som jag har laddat ner.

Om jag kunde, jag lovar er.. Om jag bara kunde skulle jag ge er hela min mapp men det är ju omöjligt.
Jag har sagt det förut men jag kan säga det igen lol, vill du ha sköna låtar?
I så fall kan du komma förbi mig med din iPod så ska vi se till att lägga in låtar med chill swag haha.

Många av mina läsare har bett mig lägga upp länkar till mina spotify listor..
Grejen är den att jag inte använder spotify längre, har inte gjort det på mer än 1 år nu.. im sorry.
Ni kanske undrar varför? Och jag kan säga direkt att det är för att alla låtar inte finns där...
Många artister som jag lyssnar på finns inte ens på spotify, eller de kanske finns men alla låtar finns inte och det tycker jag är kefft. Därför föredrar jag att ladda ner låtar och göra egna spellistor på iTunes :)

VECKANS LÅTAR + NY REGEL

Shoo vad händer? Galet seg jag är, det här är bara andra inlägget för idag.
Jag spanar in med ett till inlägg lite senare ikv men under tiden kan ni önska veckans låtar.
Dont let me down som förra veckan, ni kan bättre. I know it!

Före jag avslutar inlägget vill jag bara säga att jag har kommit på en ny regel!
Jag kommer länka till 3 bloggar!! Om du inte har en blogg så är det lugnt, du kan ändå vara med och önska precis som förut. Men har du en blogg se då till att skriva in länken för det kanske blir låten du önskar som jag väljer att lägga upp och då länkar jag även till din blogg, tungt eller hur?
Vad väntar du på? Börja önska nu!

SUCCESS

Somebody you know blowin up? Doin well? Don't hate.. congratulate! You're upnext!
- Rev Run

MusicMode

Sitter i sängen med hörlurarna på och lyssnar på musik!
Det var faktiskt ett galet bra tag sen jag verkligen bara tog det lugnt och softade till musik..
Känns riktigt skönt måste jag säga eftersom jag har gjort väldigt mycket hela den här veckan.
Jag har festat lite grann vilket ni redan vet att jag gör vääldigt sällan, jag har hunnit blivit kär den här veckan haha.. Jag har varit stressad och så har jag tränat som en galning.. Nu när jag äntligen har hittat lite tid över för att bara relax så gör jag det gärna till sköna rnb låtar. Ni vet redan hur jag göre!

Grejen är den att det inte är långt kvar tills jag åker till England!
Det är god tid att börja överföra låtar som jag gillar till min iPhone så jag inte gör det med stress dagen före jag åker liksom. Och när jag är där måste jag verkligen ha med mig musik som jag gillar från hjärtat. Ni behöver inte fråga mig varför eftersom ni redan vet svaret.. Musiken har alltid haft en stor betydelse i mitt liv, musiken spelar en stor roll del av mitt liv och jag kan bara inte leva utan det.
Egentligen är det inte något jag behöver gå in på just nu eftersom ni redan vet hur det ligger till,
ni vet redan hur mycket jag älskar musik och speciellt RnB.

Så det jag tänkte göra nu var att koppla min iPhone till laptopen, öppna iTunes och börjar överföra.
Visst låter det skit enkelt? Det kanske det också är men tro mig det kommer att ta tid.. Låång tid ha!
Jag är väldigt kräsen när det gäller låtar som ska in i min mp3 osv. Jag har lärt mig av misstaget jag gjorde när jag gick i 9an då jag bara öste på med låtar i iPoden. Det kanske var najs att ha över 2000 låtar men lyssnade jag verkligen på alla? NEJ. Fett jobbigt när man typ sitter på bussen och har iPoden i fickan och ska hålla på ta upp den hela tiden för att byta låt. Det jag vill komma fram till är att nu för tiden lägger jag bara in låtar som jag verkligen gillar och lyssnar på, låtar som jag inte spolar förbi bara för att jag inte orkar lyssna på den. Jag vill kunna klicka på play en gång, lägga ner min iPhone i fickan och låta den spela upp låtarna som finns inne utan att jag hoppar över någon, that's it!

Tänker inte skriva så mycket mera eftersom jag har skrivit ner allt jag hade att säga.
Det blev ju ett as långt inlägg lol. Ska börja överföra låtar nu men också ladda ner nya hits :)
Deuces.

YESIR

Bilden är tagen tidigare idag på gymmet, jag var där på morgonen med min syrra och min Pappa.
Nu sitter jag och kollar på fotboll, har gjort det ända sen jag kom hem från gymmet faktiskt.
Det är alltid kul att se på FA-Cupen och se hur de mindre lagen krigar mot de större.
Arsenal fick det svårt mot Leeds som till och med tog ledningen.

Men hur som helst, jag har lite planer för ikväll.. Får se ifall de blir av.
En sak som är spikat är i alla fall filmkväll med syrran, vi ska se på 2012. Hon har fan inte sett den!
Efter gymmet imorse gick vi förbi en tobak och då såg vi framsidan på aftonbladet.
Det stod någonting om att fåglar och sånt bara dör, då sa syrran till mig att det är ett tecken på att världen kommer att gå under om typ 100 år. Jag ba det är sant fan, hon ba jaa tänk på våra barn barn.. Fett synd om de ju. Jag har alltid tyckt att det ämnet är intressant, asså snack om universum osv.. Men hur som helst jag frågade syrran om hon hade sett filmen 2012, hon sa nej så jag förklarade lite kort vad den handlade om. Hon tyckte det lät intressant och bad mig ladda hem den. Det har jag gjort nu så vi ska se på den ikväll. Fan jag diggar den, har bara sett den en gång tidigare.

Hur många här har sett 2012? Och vad tycker ni om den, visst är den grymt bra!

FLUMMIGASTE VIDEOINLÄGGET EVER

Som jag brukar säga, ibland gäller det att kunna bjuda på sig själv :)
http://apps.facebook.com/blogoftheyear/?blogoftheyear_ref=512013324

JAG ÄR TILLBAKA

Hahah kolla vad brun jag var, ett gammalt men ändå skönt videoinlägg från Maj.

DET PRATAS OM ROMEO & KENZA I L.A

Jag kom hem från gymmet, satte på laptopen för att läsa de senaste kommentarerna här på bloggen och då såg jag att jag hade fått en kommentar i det tidigare inlägget "5 på morgonen".

Det första jag la märke till var att kommentaren var skriven på engelska;
good look giving posts bout romeo n his love kenza ;)
it's reached its way to los angeles man. 
imma link yo blog if u link my blog hun
Här är länken till själva inlägget om Romeo & Kenza.
http://theladoll.blogspot.com/2011/01/romeo-miller-home-wrecker.html

Jag ställer er samma fråga som The La Doll...
Om du skulle vara intresserad av en kille/tjej som är i ett förhållande, skulle du fortfarande gå för det?

5 PÅ MORGONEN

God morgon på er, jag vaknade för ett tag sen och ska snart röra mig mot gymmet.
Eller snart och snart.. Jag ska ju käka, packa väskan och ta det lugnt en liten stund före jag åker iväg och tränar men hur som helst. Många av mina läsare har undrat vart jag har varit och varför jag uppdaterade bloggen så dåligt igår. Jag kan börja med att säga att jag inte har varit hemma.

Upptagen, det är vad jag har varit. Jag har tränat som en idiot på gymmet och kört så hårt att när jag har kommit hem har jag inte pallat blogga. Har knappast haft bloggen i mina tankar.. Och igår på kvällen rörde jag mig utåt för att ta det lite lugnt på en hemma fest. Det var chill.. och det var mysigt ha. Orkar inte gå in på detaljer direkt, ibland måste jag kunna få hålla lite saker privat här på bloggen också eller hur. Men jag kom hem 9 på morgonen dagen efter. Jag var skit trött och ville sova men guess what? Mamma ville att jag skulle följa med henne till WILLYS så det gjorde jag. Men när jag kom hem igen deckade jag riktigt fint och vaknade igen sent på kvällen. Var inte vaken så mycket ens, eftersom jag var trött så somnade jag om igen och vaknade nu.. Alltså 5 på morgonen.

Nu får det räcka, orkar inte skriva mera. Måste käka något, jag är galäät hungrig.
Spanar nog in med svaren från frågestunden senare idag också :)


ONLY FOR THE LADIES


Skön dag på gymmet

Sho på er alla söta och sköna läsare! Bryan hära, din tjejs favoritbloggare, mr.doitforthe ladies ha!
Nä men jag kom hem för ett bra tag sen, jag har som ni alla vet varit och gymmat. Jag måste börja med att säga att jag hade en riktigt skön dag på gymmet idag. Jag träffade på en tjejkompis på gymmet och så pratade jag med min favorit instruktör, hon är så fin haha. Ni vet vilken instruktör det är jag snackar om eller hur? Jag skrev om henne här på bloggen för inte så längesen ju. Snygg, svensk tjej som också är fett duktig som instruktör. Hon är faktiskt min favorit där borta, gillar hennes pass bäst.

Men hur som helst.. Dagen på gymmet började med att jag kom dit och fick syn på en tjejkompis till mig. Vi snackade lite sen körde jag själv i ett tag för ni vet själva hur det kan bli. Man snackar lite och tillslut snackar man mer än vad man tränar. Så jag körde mitt och hon sitt, vi passade på att prata med varandra emellan övningarna men vi snackade som mest sen när vi båda stretchade.

Nu till grej och the day haha. Ni vet instruktören, jag behöver inte säga hennes namn så vi kallar henne för instruktören ha. Det var faktiskt hon som hälsade på mig först, hon sa typ heejsan, gott nytt år på dig. Jag ba ah tack detsamma... Sen frågade jag när hon skulle börja med passen igen, hon hörde inte exakt vad jag sa eftersom hon hade hörlurar på sig så hon tog av sig de och jag fick säga samma sak igen. Hon svarade och vi snackade lite grann men sen var det dags att köra igen. Jag tränade benen idag, 3dje dagen i rad. Tränade benen i igår och i Måndags också, har värsta träningsvärken.

Men anyways, hon sa och vinkade hej då till mig när hon skulle gå göra hennes sista grej, vilket var att löpa på löparbandet. Jag sa hej då men kom efter ett tag på att jag skulle påminna henne om en grej, 2 låtar som jag hade önskat att hon skulle ha på passen. När jag var klar med alla övningar och skulle börja löpa på löparbandet var hon också där och då passade jag på att påminna henne. Jag ba, har du fixat låtarna jag önskade haha? Hon ba, juste.. Bra att du sa det hit och dit. Sen börja vi snacka fett mycket, orkar inte gå in på detaljer men vi snacka i typ 10 minuter och det var chill maddafaaka haha.

Vad tror ni, har man någon chans eller? Nä skoja ba, men de va chill.. Finally efter 1 år på gymmet har jag lyckats snacka med henne och inte bara säga hej/hej då. Synd att mitt medlemskap tar slut nu i Januari när jag precis har börjat få lite kontakt med henne :( Vill också säga att jag är imponerad av min tjejkompis som var och tränade imorse, de flesta tjejerna ligger säkert hemma och sover den tiden.

Mixar Drickan

De så man göre före gymmet ha.

Chris Brown

CB. Vilken kille. Vilken förebild. Vilken... Ärligt talat jag finner inga ord för honom.
Kolla bara på videon, han är för bra.. Längtar tills han kommer till Sverige igen.
Jag kan fortfarande inte fatta att jag missade honom när han var här.. Fuck.
Är du dansare så är den här videon ett måste för dig och ditt crew!

Dagens låt

Har varit och gymmat idag, var hemma igen runt klockan 12 sen rörde jag mig utåt till min kompis.
Det var chill men sen fick jag ha lägenheten för mig själv i typ 4 timmar så snacka om att jag var rastlös. Jag kollade typ på family guys, programmet som jag vanligtvis aldrig kollar på. Men utan att överdriva jag tyckte den var najs haha, ska nog börja kolla på den lite då och då faktiskt. Hur som helst, efter lite family guy var det dags för lite sömn. Jag deckade och vaknade senare runt klockan 6, de kom med käk så det var perfekt eftersom jag var galet hungrig. Ris med falafel, det var mumms! Efter käket flippade vi fifa ända till 11 på kvällen. Jag har haft en chill dag, det blir nog nästan likadant imorgon. Hur som helst, jag tänkte bjuda er på dagens låt. Skit skön är den, tro mig. Klicka på play bara.

Since the day we met girl, I have never had anyone make me feel this way♫
Lee Carr - Together♫

VECKANS LÅTAR - Vecka 1

Låt mig börja med att säga att jag är förvånad och mycket besviken faktiskt.
Den här veckan var den sämsta veckan av alla gånger ni har fått önska låtar..

Jag kan börja med att säga att det inte ens var så många som deltog, okej det var 23 pers som var med och önskade men det var inte så bra kvalite på låtarna som det brukar. Jag menar, om ni inte tycker det är en kul grej att kunna vara med och önska veckans låtar så kan jag välja ut 3 låtar varje vecka helt själv.. Det är lugnt men säg det i så fall så jag vet. Tycker bara det är lite synd eftersom jag tycker det är kul när ni är med och deltar och önskar låtar. Jag minns hur det brukade vara förut, alltid var det runt 30-40 pers som var med och önskade fett najsa låtar. Nu är det hälften och låtarna är knappast på samma nivå som tidigare.. Men anyways, jag lyckades i alla fall hitta 3 låtar + en musikvideo som jag diggar!
Före jag bjuder er på låtarna måste jag även säga att vissa är fett sega. Asså hänger ni inte med eller vad? Det var 2 eller 3 personer som önskade låten Champion med Chipmunk och Chris Brown. Den låten var bland veckans låtar förra veckan, kom igen vad fan! Ska vi strunta i veckans låtar kanske?

♫There's something about you Baaby, got me goin Craazy♫
Tung låt med en enkel och chill musikvideo. Pumpade sönder den förra året!
Bra val, mycket bra val. Bow Wow - Like This (Önskad av: Erik A)

♫She's my Pusha
Även denna låt önskad av Erik A. Återigen ett bra val.. Lloyd - Pusha.
Och som du hade kommenterat kommer man aldrig tröttna på den.

♫Me against them, Me against enemies, me against friends
Skön låt ur Nicki Minajs nya album Pink Friday, hon har så skönt flow när hon rappar!
Inte nog med det, hon har bra meningar också typ som den jag skrev där uppe..
Nicki Minaj ft. Rihanna - Fly (Önskad av: Michelle Maiga)

♫You can count on me like 1 2 3, I'll be there
En bra låt med en skön handling, lyssnade på den fett ofta i Sommras.
Bruno Mars - Count On Me (Önskad av: Mona)

FRÅGESTUND

Första Frågestunden 2011!

SHAWTY WHERE YOU AT?

Minns ni den här videon från Sommaren 2009 då jag sjunger ute på stan?
Tiden bara flyger, det känns som igår.. Kul att se att bloggen hette blogg.se då också ha!
Shawty where you at?

TRÖTT

Shit jag vaknade nyss, grejen är den att jag somnade klockan 6 på morgonen igår.
Sov bara i 4 timmar sen drog jag till gymmet och körde hårt.
Min plan var att vara vaken ändå tills 11 på kvällen för att sen sova men jag lyckades inte.
Jag blev för trött runt 5 tiden och deckade fint, riktigt fint. Kändes skit skönt att sova.
Som sagt, vaknade nyss men ska försöka sova igen. Jag är fortfarande trött och känner att jag kan somna om igen och det är ju bra för jag vill vända tillbaka på dygnet igen. Fan vad skönt, äntligen. Ska sova nu sen dra till gymmet imorgon bitti. I made it, eller jag kommer klara det.. Jag kommer vända tillbaka på dygnet, finally liksom. Godnatt på er alla söta och sköna läsare, jag spanar in med dagens låtar imorgon så fort jag vaknar. Jag vet att ni väntar och är nyfikna vilka låtar jag kommer välja ut men hold on bara. Kärlek o Respekt, sov gott!

GODMORGON + DAGENS LÅT

Godmorgon på er alla läsare!
Jag ska iväg till gymmet nu och köra hårt, det är dags att komma i form igen efter 3 veckors vila.
Under tiden jag är borta klicka på play och lyssna på den här sköna låten som jag bjuder er på.
Den är så braa, ärligt talat.. ÄLSKA RNB, hela låten är fett skön och med det menar jag alltså sättet som han sjunger och själva handlingen i låten. Man får ju lust att bara chilla med en söt gulleplutt.
Jag diggar hela låten men gillar speciellt den delen när beaten kör igång i 0:25...
Han ba; Ooh Baaby let your hair down, and bring you body close...

Sterling Simms - Scream♫

EN PERFEKT AVSLUTNING PÅ ÅRET

Här får ni lite bilder från nyår :)


The Bartender...

Är ni redo? Då kör vi ha..
Jag och min kurdiska broder Richy
Hur kan man festa utan en fotboll?
Fina flickor :)
Så, nu får det räcka med bilder.. Gott Nytt År på er!

Före Nyår

Drog förbi macken med Richy aka The Bartender. Kolla posen haha.. FAIL!

VECKANS LÅTAR

Ni vet själva att jag älskar musik, det är därför jag har noter tatuerat bakom örat.

Det är Söndag och för er som är nya här på bloggen innebär det alltså att ni läsare har chansen att önska låtar som sen ska vara uppe på höger sida av bloggen i en hel vecka. Precis som alltid är det jag som väljer ut vilka 3 låtar det är som ska läggas upp. Se till att önska bra och sköna låtar som ni tror att jag redan gillar eller som jag kanske inte har hört tidigare men som jag kommer att fastna för. Det är helt enkelt upp till er läsare, det är ni som önskar låtarna men det är som sagt jag som tillslut väljer ut vilka 3 som ska publiceras. Kör igång nu och make me proud som alltid, glöm bara inte heller att ni får önska en musikvideo också. Men det är endast 1 musikvideo som jag väljer ut, inte 3 som låtarna!

Vad väntar du på? Börja kommentera och visa mig att du har en grym musiksmak :)

Nyår 2010/2011

Före jag lägger upp bilder från nyåret tänker jag skriva om det lite kort.
Jag kan börja med att säga att det var najs, det var chill och det var flipp haha.

Richy kom över till mig vid 9 tiden, vi tog det lugnt hemma hos mig ett litet tag före vi rullade ut.
Jag var helt upptagen med att ringa samtal, bränna ner musik på cd och fixa håret medan han bara chillade och spelade FIFA. Visst låter det helt orättvist? Jag var helt stressad och ni vet själva att jag hatar stress. Men hur som helst, när vi blev klara med allt träffades vi alla grabbar och åkte till stället.

Inte för att jag körde men det var skit svårt att köra bil, alla som var i Stockholm på nyår vet själva hur mycket det snöade. Helt sjukt egentligen, det hade inte snöat på några dagar och så blir det typ snöstorm sista dagen 2010. Men det var inget som förstörde kvällen, vi kom fram tillslut men direkt efter åkte jag och Danne för plockade upp några tjejkompisar från stationen. Vi lämnade de på stället och åkte igen för att hämta upp några andra tjejkompisar, det var stress för då var det bara en halvtimma kvar tills 00:00 slaget!! Vi la en ax och nu kommer vi till det roliga...

Vi åker mitt i snöstormen och är stressade eftersom det bara är en halvtimma kvar tills nyårsslaget.
Jag får ett samtal av Richy som säger att det inte finns några glas i lägenheten haha, så vi tänkte åka och köpa plastglas från OKQ8 eller något liknande men ingen av oss hade pengarna med oss.
Men det löste sig till slut...
När vi började närma oss tjejerna blir vi stoppade av polisen och det första jag tänkte på var:
Asså neej, det räcker vad fan.. Kom igen, I dont need this shit today!!
Vad har vi gjort? Absolut ingenting, det ända polisen ville göra var att kolla Dannes promille.
Som tur hade han inte druckit något så vi klarade oss, men hela grejen tog bara onödig tid.. Nu var det bara en kvart kvar till nyårsslaget!! Vi lämnar polisen och åker mot tjejerna, gissa vad som händer nu?

Någon minut efter, mitt i en rondell, blir vi stoppade av polisen igen!! Wtf, vad är problemet nu då?
Både jag och Danne flippade ur i bilen, fuckin driver de med oss tänkte vi.
Det roliga var att det inte ens var samma poliser som stoppade oss innan, det var andra poliser och när de kom fram till rutan sa vi att vi precis hade blivit stoppade. De kollade upp det för att se om vi talade sanning och det gjorde vi också, Gott Nytt år sa de sen körde vi mot tjejerna. Hämtade upp de och körde mot stället. Vi hann till nyårsslaget så jag blev glad, inte vill jag sitta i en bil klockan 00:00.

Sen var det som sagt bara flipp chill hahah, kärlek o respekt!

Skriver om mitt nyår imorgon!


1/1/11

Nytt år, Nya Mål & Nya Tag!

Det är dags att bli successful, jag tänkte dela med mig 1 av mina nyårslöften.

Jag kan börja med att säga att jag åker till England som ni säkert redan vet om. Jag åker i mitten av Januari för att försöka ta en plats i Nike Academy. Bara chansen att få åka dit och visa vad man går för är sjukt nice men fatta vilken start på året jag kan få om jag blir en av de 8 som får ett kontrakt.
  • Så mitt första nyårslöfte är att åka dit och göra mitt bästa, inte spara på något utan ge allt. Sen om det räcker eller inte är upp till de men jag ska inte känna någon ångest. Jag menar, det klart jag inte vill komma t som en "förlorare" men hur det än går där borta så kommer jag lära mig något. Blir jag en av de 8 som får ett kontrakt kommer jag utan tvekan att bli super lycklig och känna mig ON THE TOP OF THE WORLD. Då kommer jag alltså komma tillbaka till Sverige och stanna här tills Maj för att sen packa väskan och flytta till London. Men om inte det blir så kommer jag ha lärt mig mycket som fotbllsspelare och se det som en erfarenhet, komma tillbaka hit och lira i Division 1 med Väsby United.
Ni får jätte gärna kommentera om ni vill läsa om mina andra nyårslöften också.

Före Nyår

Flumm video ha, fixar håret och önskar alla mina söta och sköna läsare ett Gott Nytt År!