Sunday


Nu börjar veckan närma sig sitt slut!
Jag har skit ont i min vänstra hand så vi får se hur mycket jag orkar skriva, jag blev tacklad i matchen idag och landade hårt på handen. Nu är den lite svullen och det typ dunkar som fan. Hur som helst, jag var och kollade på toppmötet mellan AIK - Elfsborg. Det blev en bortavinst efter ett tidigt mål av gästerna, synd för AIK som hade 6 raka vinster inför matchen men som nu halkar efter i guldstriden.

En kul grej som hände var att min kompis satt hemma och såg matchen på tv.
Han ringde upp mig och sa att han såg mig sitta bland publiken. Han ba du satt enkelt med dina hörlurar, och det stämmer för jag satt med mina beats by dre runt halsen. En följare på twitter skrev också att man såg mig i publiken, jag svarade med att säga snart ser du mig på plan också! Haha, man måste kunna bjuda på sig själv ibland är det inte så?

Fan, det är alldeles för många folk som går runt och ser sura ut nu för tiden. Kom igen, bjud på ett smile :) Har du haft en tung vecka glöm den och satsa på nästa ;)
Jag spanar in snart igen, bless!

BM9

Kom hem för ett tag sen efter ha varit och spelat match. Den slutade 1-1, mycket tråkigt eftersom vi var det bättre laget matchen igenom och förtjänade 3 poäng. Men nu är matchen slut så det finns inget man kan göra, vi får hålla huvudet högt och fortsätta träna hårt så kommer vi börja vinna igen. Läs mer om matchen här.

Jag gjorde målet för oss men tyvärr räckte det inte till en seger idag. Jag känner mig i bra form men det kan bli bättre, jag vet att det kan bli bättre. Det var min första match i 9an och mitt 9e mål, nu har jag gjort 6 mål på dom 5 senaste matcherna så det klart självförtroendet ligger på topp!

Hur som helst, jag ska käka nu och sen ska jag röra mig mot Solna för att kolla på AIK mot Elfsborg. Jag spanar in sen när jag kommer hem. Kärlek o Respekt!

KLOCKREN SNUBBE

Kan du få rabatt på en Louis Vuitton väska? NEJ! Varför tror du då att du kan få rabatt på Beats By Dre. Att få rea pris med rabattkuponger funkar inte heller. Dom är dyra och kostar vad dom kostar, antingen så har du råd eller inte. That's it.

Dom riktiga Beats By Dre går inte sönder. Dom finns inte heller i olika fäger utan det är svart, vitt och rött som gäller om inte typ en kändis fått ett par specialtillverkade.

Och neeej, äkta Beats hittar du inte på någon marknad hahahah.
Otroligt många tror dom har gjort ett fynd när dom köpt ett billigt par.
C'MON SON ge bara upp, sluta kriga för att hitta billigare pris på okända sajter.
Hur vill, kan, orkar man gå runt i fake beats? Ferrari beats hahah, herregud.
Utan att överdriva om du gör det akta så att dina öron inte skadas lol.

Nu har jag suttit i fyra timmar och bara njutit av musik i bästa kvalité.
Jag kommer aldrig ta av mig hörlurarna hehe, älskar dom!

Beats By Dr.Dre


Videoinlägg


Chris Brown's nya!

Jag kollade precis klart på matchen mellan England och Nord Korea i U20VM, den slutade 0-0 för er som undrar. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg såg jag på det senaste avsnittet av Basketball Wives före matchen, utan att överdriva så var det nog det dramatiska avsnittet så här långt den här säsongen.

Men anyways jag hade tänkt sova snart eftersom jag har träning imorgon bitti.
Just nu är jag i rummet och dricker upp mitt te, jag vet inte om ni har märkt det men jag fuckin älskar te haha! Jag åt precis två mackor för är det något jag hatar så är det att bli hungrig mitt i natten. Jag känner mig mätt nu så när jag har druckit upp mitt varma te ska borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen. Som alltid tänker jag lägga mig i sängen med min iPhone, lyssna på musik och läsa sportbladet.

På tal om musik så vill jag bjuda er på Chris Brown's nya låt Open Road (I Love Her).
Den är skitbra, verkligen en vacker och underbar låt! Från handlingen till hur han hanterar låten, alltså hur han sjunger och hur hör melodin spelas. Sanningen, det är faktiskt bästa låten som Chris Brown gjort på ett tag, jag gilla låten så fort jag hörde den. Det gick några sekunder och jag ba shit vad bra!
Jag gillar den nu men kommer säkert att gilla den ännu mer under vintern, ni vet när det är mörkt ute och man typ sitter på bussen...ahh klicka på play och njut! Som sagt, bästa låten på länge av Breezy.

Fotbollsfredag

Ikväll börjar U20-VM och jag tänker se på Englands match mot Nordkorea. Det ska verkligen bli intressant att följa turneringen och se vilka två länder som kan ta sig hela vägen till final. Turneringen spelas i Colombia och jag såg en video på youtube när det Engelska landslaget precis har landat och får ett överraskande varmt välkomnande. Så jävla nice och så jävla klockrent haha.
Alla har fan såna där Beats By Dre hörlurar, jag är faktiskt fett sugen på att köpa ett par! Det kanske jag gör, jag får se. Nu kanske någon läsare kommer kommentera att dom är galet dyra men det vet jag redan om, det är ingen nyhet direkt. Hur som helst, jag laddade precis ner det senaste avsnittet av Basketball Wives så jag ska ta och kolla på det nu före matchen börjar. Ha det bäst, Kärlek o Respekt!

Falskt Facebook Konto

Väldigt många har skrivit till mig om att det är någon som har skapat ett falskt facebook konto av mig. Det har hänt förut också men det här är nog den värsta eftersom personen verkligen försöker föreställa sig vara mig på riktigt. Det räcker alltså inte med att ta mina bilder utan personen har gillat samma artister och filmer som jag. Helt seriöst, snacka om no life. Ärligt talat hur orkar man ens?

När jag såg profilen för första gången började garva men sen blev jag irriterad för jag kom på att vissa kan tro att jag har skapat ett nytt konto som är mer privat och endast för vänner. Men så är inte fallet, jag har faktiskt funderat på det men jag känner att det kommer bli jobbigt att hålla koll på två konton.

Det ända facebook kontot jag har är facebook.com/BryanMassa, sen har jag ju även min fan-sida facebook.com/BryanMassaFootball. Så nu vet ni! Allt annat ni hittar är skapat av andra.

Filmdags sen facebook

Nu har det gått några timmar sen jag skrev inlägget om att jag skulle se på film. Sanningen är att jag inte har kollat på filmen än, jag har käkat och kollat på tv istället. Men nu är det dags! Jag tänker mysa till det lite grann genom att släcka lampan och tända den lilla lampan som jag har på hyllan så det blir det halvmörkt. Chips och läsk har jag redan laddat med haha, men jag längtar mest efter att smaska i mig cola napparna..

Före jag avslutar inlägget vill jag också få det sagt att jag kommer öppna mina album på facebook igen. Alldeles för många läsare har varit på mig och bett mig göra det eftersom dom vill kunna se mina bilder. Så why not liksom, jag öppnar albumen när jag kollat klart på filmen.

Här har ni alla fall 2 av dom senaste bilderna jag laddat upp från min iPhone, vi spelade lite mini-pingis. Det var soft och man fick på något sätt en utomlandskänsla eftersom det var sent på kvällen men ändå ljust och varmt ute. Om ni undrar hur pingismatchen gick så vann faktiskt Danne över mig med 3-1 i set och 1 set var 11 poäng. Han var duktig och det chockade faktiskt mig haha, revansch nästa gång bror!

Ikväll blir det film!

Sho på er! Som ni har märkt har jag bytt tillbaka till designen jag hade före och efter nyår.
Jag tycker ärligt talat det här är den bästa designen jag någonsin har haft, den är stilren och väldigt personlig eftersom jag får plats med det mesta på högersida. Jag menar ni ser vad jag har skrivit på twitter och min fan-sida, ni ser till och med mina senaste bilder som jag laddat upp på twitpic.

Den här designen är helt enkelt perfekt för mig, upplever du att bloggen segar mer än vanligt när du ska in så är det inget jag kan göra åt saken, sorry! Sluta använda er av Internet Explorer, jag vet att det typ är ingen som gör det längre men det finns vissa, mitt tips till er är att surfa med Mozilla Firefox eller Google Chrome som jag själv gör. Allt rullar på så mycket snabbare ska ni veta.
Hur som helst, jag kom hem från träning för ett tag sen och är just nu i mitt rum. Igår ville jag ju se på film men det gjorde jag aldrig eftersom jag var för trött, jag visste att jag skulle somna mitt i filmen om jag skulle kolla så jag struntade i det. Men jag laddade i alla fall ner en film igår som jag tänker se på ikväll och det är faktiskt filmen Jumping The Broom. Jag har skrivit om den vid andra tillfällen här på bloggen men faktiskt aldrig kollat på den eftersom den inte har funnits med bra kvalité, men nu gör den det. En läsare tipsade mig om det på facebook i förrgår och skrev att den finns att tanka hem i dvd kvalité, jag väntade inte en sekund utan ladda ner den direkt haha.

Ska jag vara helt ärlig vill jag se den med en tjejkompis eftersom det kommer bli min första gång. Jag typ hatar att se på filmer för första gången helt ensam, men äh kör bara. Jumping The Broom orkar jag inte vänta på att se bara för att se den tillsammans med någon annan. Jag har väntat tillräckligt länge för att se den här filmen så det får bli av ikväll!! Men det klart, jag hade inte bangat på att se den med dig. Du har mitt nummer va? Smsa mig så kanske du kan komma över och se filmen med mig.

Haha jag lallish bara med er lite grann, här nedanför har ni i alla fall trailern. Och som ni alla redan vet om är min broder Romeo med, jag ska faktiskt skicka iväg ett DM till honom på twitter senare ikväll och låta honom få veta att jag kollar på filmen ha! Fett dåligt att den aldrig visades på bio här i Sverige...

Pot of gold


Videoinlägg


Säg inte att det är över

I mitt videoinlägg som jag spelade inte tidigare idag lovade jag ju er att jag skulle börja bjuda er på sköna rnb låtar lite oftare än vanligt. Jag håller alltid det jag lovat och tänker bjuda er på en najs låt redan ikväll faktiskt. Under bilden har ni en lugn rnb låt som passar bra att lyssna på när man har lite kärleksproblem eller helt enkelt bara vill ha något lugnt att lyssna på. Såhär sent på kvällen är det ju den här typen av musik jag sitter uppe och lyssnar på för det mesta, det är mysigt och chill. Ni vet vad jag menar hehe, man sätter på sig hörlurarna, går in på facebook och bara låter tankarna cirkulera.

BBW

Gokväll!
Jag och min syrra kollade precis klart på avsnitten 5 och 6 av Basketball Wives. I nästa avsnitt som jag håller på att ladda ner just nu kommer Evelyn och Jennifer att tjafsa med varandra.
Hela gänget har rest till Italien förutom Royce som inte blev bjuden, i Italien kommer Evelyn att kontrontera Jennifer eftersom hon hade snackat skit på en radio station om Evelyn's förhållande med Chad. Fan vad intressant det kommer bli, ni som har koll på läget vet ju om att dom två är BFF. Och om dom blir ovänner undrar man ju hur Jen kommer att klara sig? Hon är ju "inget" utan Eve. Jag ser verkligen fram emot att vad som händer, dessutom har jag kommit ikapp folket i USA. Det känns faktiskt riktigt skönt, jag hatar att ligga efter haha!

Min andra syster, Liza, reste till Spanien idag! Fatta vad skönt med värme och sol. Här i Sverige känns det ju som att sommaren är slut. Jag menar kolla bara på hur vädret var idag, helt grått och molnigt. Men hur som helst, jag tänker hoppa i sängen och kolla på det senaste avsnittet nu. Checkar in lite senare med ett godnatt inlägg då jag också bjuder er på en skön låt aight!
Kärlek o Respekt.

IM BACK!


Shoo


Saknar dig min baby!


Saturday

Hej på er alla läsare, hoppas ni haft en skön Fredagskväll utan att göra några dumheter. Som jag skrev igår var min Fredag lugn, jag spenderade dagen tillsammans med mina systrar och kollade på Basketball Wives. Just nu sitter jag i köket och lyssnar på musik, Ciara's låtar spelas ur högtalarna. Jag vaknade vid klockan 3 så jag har inte käkat, jag väntar på att Mamma och Pappa ska komma hem för dom har köpt käk till oss. Som jag skrev på twitter valde jag Kebab Tallrik hehe, det är standard när jag är hungrig.

Idag ska jag inte göra något speciellt, när min syrra Diana kommer förbi lite senare ska vi fortsätta att kolla på Basketball Wives. Jag ska tanka hem dom senaste avsnitten så vi inte ligger efter folket i USA. Fan jag har blivit beroende av serien igen jag lovar er, har fastnat för den precis som förut hehe. Det är drama 24 ni fattar inte asså, de sjukt. Så mycket snack bakom ryggarna osv, men det är ju därför det är intressant att följa programmet.

BBW

Idag har jag slappat och tagit det lugnt till max tillsammans med mina syrror.
Vi har suttit i vardagsrummet hela dagen lång och kollat på den nya säsongen av Basketball Wives. Som ni alla vet har jag sett säsong 1 och 2. Säsong 3 som startade för några månader sen började jag alltså kolla på idag så nu är jag ikapp folket i USA. Eller nästan, vi kollade på 4 avsnitt idag och jag tror att dom är inne i det 6e eller 7e avsnittet i USA.

Men det gör inget, jag ska kolla på dom senaste avsnitten imorgon, så jävla nice serie asså.
Synd att den inte går på tv här i Sverige, eller det gör inget egentligen eftersom man kan precis som mig ladda ner avsnitten! Fullt med drama är det hela tiden haha, det är så sjukt.

Som vanligt är det Evelyn Lozada jag gillar mest, jag följer henne och hennes dotter Shaniece på twitter. Ni som har följt mig blogg i ett tag vet även om att jag har twittrat med Evelyn ett flertal gånger, det har gått så snabbt. Jag menar jag twittrade med henne under slutet av säsong 1 och någonstans i början eller mitten av säsong 2. Typ före hon officiellt blev tillsammans med Chad Ochocinco, nu är hon överdrivet känd och har en halvmiljon följare på twitter hehe.

Riktigt nice är det att ha börjat följa programmet igen, någon mer som gör det?

Nattinlägg

Jag kan börja med att säga shoo på er alla som är vakna. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg skulle jag se på film, jag kollade precis klart på Training Day. Den var fett bra ju, nu har jag inte sett exakt alla Denzel's filmer men jag gissar på att den här är bland hans bästa. Det jag gillade med Training Day var att man inte visste hur filmen skulle sluta, okej det visste man inte heller i filmen Man On Fire som jag såg igår men Training Day var verkligen fett med bra. Dessutom är den rolig, förstå mig inte fel nu.. Det är ingen komedi film nånstans men i början av filmen drar Alonzo, som Denzel heter i filmen några roliga skämt!

Just nu är jag i rummet precis som ni ser på bilden nedanför, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska se på en till film eller inte. Sova tänker jag i alla fall inte göra nu, jag är inte ens trött. Ska jag se på film tänker jag kolla på Ali, filmen som handlar om boxningslegendens liv. Will Smith är det som spelar Muhammad Ali och han gör det riktigt bra, jag har fått höra att filmen är grym och sevärd. Precis som Training Day är den från 2001, jag funderar på om jag ska ta och se den nu eller imorgon... Jag får se.

Jag blev faktiskt lite trött nu när jag skrev det här inlägget så jag kanske struntar i att se den inatt. Juste, jag pratade med min kusse på tel för ett tag sen, han sa att hans kompis ska ha hemma fest på Lördag. Kanske drar dit så jag tänkte bara kolla om några här ville komma? Jag syftar så klart på ladies hehe, hojta till på facebook i såna fall. Nu ska jag softa i rummet och lyssna på lite musik, skippar filmen och kollar på den imorgon istället. Nu är det chill mode som gäller och inget annat. Jag har kopplat laptopen till tvn så jag ska nog in på youtube och twitter, man får en helt annan känsla när skärmen är stor haha.

Här får ni en bild på mig, jag skrev aldrig det men jag var och klippte mig före jag softade med min tjejkompis tidigare idag. Frohawken är borta och jag är som vanlig igen tänkte jag skriva haha, nää men ni vet att Bryan alltid brukar vara helt rakad med fräscha lines! Här har ni även en skön låt jag bjuder er på före ni går och lägger er, klicka på play nu och dröm er bort lite grann. Jag är långt ifrån dig men ändå så nära, Godnatt! ;)

Myspys!

Shaa bloggen!
Just nu är jag i mitt rum och tar det lungan, jag har varit med en tjejkompis typ hela dagen därför har jag inte bloggat något. Jag spanade in snabbt med en musikvideo men inget riktigt inlägg, så här får ni det första inlägget för idag. Ni har säkert lagt märke till det själva men det har ju blivit så att jag nu för tiden mest bloggar på kvällarna.

Hur som helst.
Vi softade och kollade på film, det var faktiskt fett med mysigt. Det som händer i Bryan's rum, stannar i Bryan's rum haha. Jag driver bara men vi hade det mysigt och såg på filmen Lottery Ticket, ärligt talat har jag tappat räkningen för hur många gånger jag har sett den. Men en sak är jag säker på, galet bra är den! Det är en sån film jag aldrig kommer att tröttna på, en sån film jag kan se på om och om igen och skratta åt lika mycket.

Hon rörde sig hemåt för ett tag sen men jag tänker fortsätta ha en mysig kväll för mig själv. Under tiden hon var här tankade jag hem filmen Training Day, en film från 2001 med just precis.. Denzel Washington. Så jag tänker kolla på den snart, först hade jag tänkt spana in twitter och lite andra grejer. Jag är galet hungrig så jag ska nog också käka före jag kollar på filmen!
Bye.

If I was your man

Tider från 2007, jag behöver inte skriva så mycket mer. Du vet vem du är, inga namn nämnda.

Chilling hela dagen

Hey ladies!
Ni som undrar vad jag har gjort idag kan få veta direkt att jag bara har chillat, inget annat hehe. Jag har bara chillat och tänker fortsätta göra det under kvällen. Igår tankade jag hem filmen Man On Fire med Denzel Washington men jag kollade aldrig på den så jag ska nog göra det ikväll. Chips, läsk och godis har jag så jag kommer att röra mig mot mitt rum vilken sekund som helst, koppla laptopen till tvn, lägga mig bekvämt i sängen och se på filmen.

Jag hoppas Man On Fire är bra, eller vadå jag hoppas? Det är den säkert, jag menar Denzel Washington är ju med hehe. De senaste dagarna har jag kollat mycket på film som ni är medvetna om eftersom jag skrivit om det här på bloggen, det roliga är att dom fyra senaste filmerna jag kollat på har varit med Denzel.

Nu till något helt annat.
Eftersom GBG inte verkar bli av för att jag och min kompis inte har någonstans att sova så tänkte jag kolla hur många det är som ska på Stockholms veckan på Gotland? Vi skulle inte banga på att åka dit men frågan är bara vart man ska sova, jag har väl inga läsare från Gotland.. Eller?? Hojta till på facebook i såna fall :)

LIKE YOU

Minns ni den här låten? Like you med Bow wow och Ciara.
Shit vad längesen det var, den väcker verkligen gamla goda minnen! Jag minns när den kom ut 2005 då jag var en liten grabb på 13-14 år hehe. Bow wow och Lil Romeo var mina största idoler tillsammans med grabbarna från rnb gruppen B2K, det fanns inga andra för mig. Jag ville vara som dom, jag försökte dansa och klä mig precs som dom. Inte konstigt att jag tillslut sparade mitt hår för att göra inbakade flätor.

Anyways tillbaka till låten, fan vad den är bra! Jag kommer aldrig att tröttna på den känns det som, det har gått 6 år sen den släpptes men jag sjunger till låten som att den är helt ny.
Är det bara jag eller fastnar inte refrängen i era huvuden också?

Texten och själva handligen är fett nice, verkligen en riktigt skön låt att lyssna på när man är kär eller saknar någon... Musikvideon går inte att klaga på den heller, fett gullig är den ju hehe. Man får ju lust att mysa och gosa med någon lite lätt sådära, som jag sa är det här en riktigt nice kärlekslåt! Inte en sån man blir deppig utav om ni förstår vad jag menar..

Ledigt en vecka!

Som ni själva märker är det här inte en bild från matchen som spelades igår utan det är från träningen i Lördags. Matchen mot Assyriska i Södertälje vann vi med 2-4, jag fick hoppa in sista 25 och lyckades göra mål plus nicka i stolpen några minuter före målet. Det känns verkligen bra just nu, jag känner att saker och ting rullar på som jag vill att det ska göra.

Jag vill ta upp en grej för alla mina läsare som håller på med en sport eller hobby. I förrgår hade jag ju ont i halsen, jag var nära på att sjukanmäla mig själv och skippa matchen för att krya på mig istället. Men det gjorde jag aldrig, jag bet ihop och körde. Och kolla, woops så gjorde jag mål i matchen också. Det är såna här små grejer som är avgörande, det var precis likadant när jag hade match i Karlstad för någon vecka sen. Samma vecka som matchen skulle spelas var jag typ lite sjuk och funderade på att inte spela men jag spelade och gjorde mål då också. Tänk om jag hade bestämt mig för att inte vara med, stanna hemma och vila.. Då hade jag inte gjort målen, så mitt tips till er alla som håller på med något vik inte ner er för enkelt.

När det gäller fotboll så är varje match en chans, en helt ny chans för dig att visa vad du kan och går för. Missa inte den chansen bara för att du har lite ont i halsen eller känner att du mår dåligt, bit ihop och kör. Struntar du i det kanske du missat ditt livs match.. Vem vet?
Så lova att inte ge upp en match, träning, lektion, uppträdning eller vad det nu kan vara bara för att du känner dig dålig.
Nu har jag ledigt från fotbollen hela den här veckan så jag ska passa på ta det lugnt, jag känner att kroppen behöver vila. Vad jag ska hitta på under veckan vet jag faktiskt inte, tanken var ju att åka ner till Göteborg men det verkar inte bli av. Kollade läget med Guled idag och han har saker han måste göra, tyvärr. Jag kanske åker med en annan kompis men då åker vi tåg istället för bil, frågan är bara vart vi ska sova haha. Har jag en söt läsare som kan fixa sovplats till oss kommer vi nu i veckan utan tvekan, skriv till min inbox på facebook!

Hur som helst, det är rätt sent nu. Klockan är några minuter över tre på natten så jag ska nog försöka sova snart. Just nu sitter jag i köket med hörlurarna på, lyssnar på musik och dricker te. Mysigt är det! Ser fram emot vad Tisdagen har att erbjuda, dåligt väder haha. Nä men jag får se vad jag hittar på, kanske drar jag till stan med min kusse och shoppar.. Får se helt enkelt, tar dagen som den kommer. Godnatt

Videoinlägg

Orkade inte skriva ett inlägg och dessutom var det ett tag sen jag spanade in med ett videoinlägg. Så jag bestämde mig för att spela in ett, pratar om min förklydning, Kenza och twitter.

Tack till alla som stöttar mig

I'm telling u this right now, so u know what's up later. Remember the name Bryan Massa.
He's going places. - Adam Tensta

Lördag

Shoo bloggen! Vad ska man göra, jag vet att första inlägget för idag kommer sent men det är som det är. Här har ni en bild från ikväll då jag var ute och flippade med min broder. Det hände så sjuka grejer ikväll att jag inte ens vill ta upp det här på bloggen, det får stanna mellan mig och honom.. Sorry, jag vet att ni är nyfikna men det går bara inte ta upp hehe.

Hur som helst, vi hade tänkt softa imorgon också så om du känner att du vill softa med oss hojta till. Facebook inboxen ni vet redan hur allting funkar och ligger till, ingen stress. Om inte det blir något imorgon så blir det spik flipp chill på Måndagkväll. Jag ska spela en träningsmatch med AIK på Måndag men efter den finns det ingenting att hålla igen, jag menar efter matchen är jag ledig hela veckan och det är allt jag får den här sommaren. En veckas uppehåll, så räkna med att jag ska fucka ur. Ska passa på göra grejer jag inte kan eller har tid för att göra lika ofta när jag tränar.

På tal om matchen hade jag faktiskt träning imorse, tro mig det var den jobbigaste på ett bra tag. Vi värmde upp som vanligt med lite teknikövningar och sen en passningsdel, men efter det var det dags för det seriösa om man kan säga så. 1 mot 1 körde vi till en början vilket var skitjobbigt, man blir så trött eftersom det är så intensivt. Jag menar efter att man gjort lite grejer offensivt, orkar man knappt jobba defensivt när man tappat bollen. Efter ett tag känns det som att överstegsfinten man gör är i slowmotion för att låren är helt körda. Efter 1 mot 1 gick vi in på 2 mot 2 och efter det avslutade vi med 3 mot 3. Som sagt, jobbigaste träningen på ett bra tag!! Ibland kände jag att jag bara ville kliva av planen och ge upp för att jag var så överdrivet trött. Men ska man och vill man bli bättre gäller det att fortsätta, ge aldrig upp!

Ni vet känslan när man tränat klart? Det känns så bra. Man känner att man har gjort något vettigt om ni förstår vad jag menar. Jag gymmade t.ex. efter träningen, sen tog jag ett isbad och en lång och skön dusch. Efter det avslutade jag med käk för att sedan röra mig hemmåt.

Kvällen vill jag som sagt inte gå inte på hehe, det får stanna mellan mig och Danne. Det är bara så, vad ska man göra.. Så mycket som jag har delat med mig av här på bloggen, ibland kan jag väl få hålla vissa saker lite hemligt. Som sagt, imorgon är det tveksamt ifall vi hittar på något men på Måndagkväll då börjar Sommaren på riktigt för mig!!! Jag har inte ens badat, kan ni fatta det? Det är mitten av Juli och jag har inte hunnit bada något, sjukt I know.. Får hoppas på att solen stiger fram snart vad fan, kom igen lite bättre väder kan det ju vara.

Läsarbrev


Tja Bryan! Jag skriver till dig för att jag behöver vissa råd och tips,

Om några dagar kommer jag troligtvis att träffa mitt ex igen. Vi har gemensamma vänner och ett mindre gäng ska träffas och umgås, och därför kommer även hon att vara där.

Jag har genast börjat oroa mig för hon man ska bete sig när man ser henne?

Vi gjorde slut för cirka 3 månader sedan, hon har varit väldigt ignorerande och jag har jagat henne kan man väl säga, ringt och skickat mess som en galning. Men nu har även jag bestämt mig för att sluta höra av mig till henne då jag insett att det inte leder någonstans.

Vi har träffats två gånger själva sedan vårat avslut, vi har pratat en del då. Men nu när vi ska träffas plus ett gäng andra kompisar, jag vet inte hur jag ska bete mig? Ska jag man prata som vanligt med henne, ska jag ignorera henne så gott det går eller vad gör man? 

Jag har fortfarande känslor för henne.


Brorsan ingen stress, tare som det kommer.. Du säger att hon har ignorerat dig fastän du har messat och ringt som en galning. Hur snällt är det av henne? Hon kan ju åtminstone ge dig ett svar så du får veta hur allting ligger till. Nu vet jag inte hur ni gjorde slut, alltså på vilket sätt.
Jag vet inte heller varför ni gjorde slut men ta allting som det kommer.

Du har försökt få tag i henne utan svar, vad mer kan du göra liksom? När ni ska softa med kompisarna kanske du kan göra ett sista försök.. Prata med henne om det går och förklara hur du känner, be henne förklara hur hon också känner så ni får en klar bild på hur allting ligger till. Kvällen ska inte bli förstörd och sluta på ett tråkigt sätt så var försiktig med vad du säger, jag hoppas allting går bra brors. Jag hoppas också mina råd kommer hjälpa dig, om det är något mina läsare vill tillägga så varsågod..

Fredagsmys

Shoo vad häänder? Själv är jag i mitt rum och softar till max, kom hem för inte så längesen.. Jag har varit och klippt mig, det gäller ju att alltid vara fräsch! Jag bestämde mig för en enkel snagg på båda sidorna och ha kvar min frohawk i mitten.

Förutom klippningen har jag inte gjort så mycket mer, jag har bara softat och tagit det lugnt i stort sett hela dagen. Jag har träning med AIK imorgon bitti så därför tänker jag inte göra något speciellt ikväll fastän det är Fredag. Däremot tror jag nog att jag imorgon ska hitta på något med min broder Guled som är här och hälsar på från London. Vill ni göra något med oss så hojta till på facebook inboxen, okej nu kanske det låter ni fel med "vill ni göra något med oss" haha. Men ni förstår var jag menar, vill ni hänga, softa, ta det lugnt med oss så bangar vi inte hahah.

Nu hade jag tänkt se på film, yessir! Mina föräldrar kom precis hem från WILLYS med goda saker så jag ska lägga mig bekvämt i sängen och kolla på Unstoppable. Tankade hem den tidigare idag och ser fram emot att se den, om inte jag har fel nu så gick den på bio förra året. En av mina favoriter är med, jag syftar på Denzel Washington.. Fan asså, vilken lirare. Han är för tung, konstigt nog har jag typ aldrig skrivit om honom är på bloggen men ni ska veta att jag diggar honom fett. Alla hans filmer eller filmerna han är med i är grymma, så enkelt är det. För några dagar sen såg jag på John Q som jag skrev om, har ni inte sett den än så gör det. Jag rekommenderar den starkt till er alla söta och sköna läsare. Igår såg jag på en annan film med Denzel från 2003, den heter Out of time och även fina Eva Mendez är med i filmen. Hon spelar hans ex fru och båda dom jobbar som poliser. Ikväll är det som sagt Unstoppable jag tänker kolla på...

Mycket film nu för tiden, skit nice är det. Jag hojtar till med ett nytt inlägg lite senare ikävll.
Ta hand om er, herrå!

Favorite girl


Min nya tattoo

Hej på er alla goa läsare, jag hoppas verkligen att ni mår bra och har haft en fin dag.
Själv rullar det på, som ni ser på bilden sitter jag i köket och chillar. Lyssnar på musik och just nu spelas Invented Sex med Trey Songz, det var faktiskt ett tag sen jag hörde den. Girl you gon' think, Girl you gon' think I invented... Haha.. Jag ska lägga ner, förlåt.. Girl when I pull back them sheets and you climb on top of me!! Hahah nä nu får det räcka, jag ska fan kolla om det finns något som jag kan smaska i sent så här sent på kvällen.. Filmjölk med musli skulle sitta fint, softa två sekunder så ska jag fixa det. Omg orka att jag skriver det, helt onödigt haha.

Som ni själva märker är jag på bra mode! Jag tänker ta upp två saker nu som jag inte har tagit upp här på bloggen men som jag har twittrat och skrivit om på min fan page...

Det första är att jag imorgon ska träna med AIK, nu undrar säkert många om det är Junior truppen eller A-Laget. Det är A-Laget jag ska träna med så jag ser fram emot det som fan, jag var ju uppe och tränade några gånger med dom redan förra året när jag spelade för Råsunda. Det var typ exakt samma tidpunkt som nu, alltså på sommaren någon gång i Juli. Det blir två träningar med dom den här veckan och en träningsmatch i Södertälje nästa vecka, fan va kul!

Det andra är något som ni kanske har fått höra av en kompis eller själva lagt märke till. Jag har gjort en ny tattoo för er som inte visste det. Jag gjorde den idag och är ärligt talat otroligt nöjd, Big Dreams har jag skrivit på min rygg, precis under nacken. Ni som känner mig väl eller har följt min blogg i ett tag vet om att jag har stora drömmar. Det viktigaste när man gör en tatuering är att man själv blir nöjd men självklart blir man glad när man får veta att andra också tycker om den. Jag läste kommentarerna på min fan page och såg att en tjej hade kommenterat; Passar riktigt bra till dig, Bryan! :) Och det gör den verkligen, den kännetecknar mig till 100%.

Klicka på bilden så blir den större. Det tar några dagar tills tatueringen lägger sig och blir läkt så därför tänker jag ta en till bild lite senare. Men det är verkligen kul att se så många "gilla" bilden på facebook, kärlek till er! Jag spanar in lite senare, ha det bra så länge. Peace.

Motivation & Inspiration

Det var på tiden att jag gjorde en till motivation och inspirations video för mina fans.
Ni som har koll vet om att del 1 från första början hade över 80.000 visningar på youtube, men eftersom mitt konto blev spärrat var jag tvungen att ladda upp den på nytt. Nu har del 1 runt 15.000 visningar och jag hoppas verkligen del 2 kan slå igenom lika bra. Det är verkligen en skön känsla att kunna motivera och inspirera folk som har en dröm, folm som vill någonstans här i livet. Det spelar ingen roll hur gammal du är, videon är gjord för alla som har en dröm. Ge aldrig upp, kämpa och fortsätt tro på den så kommer du en vacker dag vara där du vill vara.

Glöm nu inte skicka runt videon till era vänner, du kanske känner någon som behöver lite självförtroende? Eller kanske du har en kusin som känner sig nere? Inte vet jag men sprid motivationen och dela med er videon, ibland måste man verkligen se eller höra saker för att suget ska komma tillbaka till 100%. Nu syftar jag inte heller bara på fotboll utan allt möjligt, du kanske vill bli lärare men känner att du inte orkar med läxorna. Du kanske vill bli artist men har tröttnat på studion. Du kanske är dansare och är trött på din dansgrupp? Trött på att vara i Sverige, du har en stor dröm om att en dag flytta till USA för att ta karriären till nästa steg. Jag vet hur det kan kännas ibland, jag vet exakt... Det är därför jag gjorde part 2. Kom ihåg att det inte är easy, om det vore så lätt hade alla lyckats. Jag tänker inte skriva så mycket mer utan klicka på play...

I'll Be Back One Day


Chill Måndag!

Kvällen börjar snart närma sig sitt slut, som ni ser på bilden är jag i mitt rum och tar det lungan. Jag kom hem för ett bra tag sen, jag var på Råsunda och såg AIK köra över Halmstad med 4-0. Tidigare under dagen har jag varit i stan och checkat på lite grejer. Idag klippte jag mig också så fräsch känner jag mig spikat haha!

Vad jag ska göra ikväll vet jag faktiskt inte, det verkar torrt så jag tror nog jag bara stannar hemma och kollar på en film. För några dagar sen lånade jag en film från min kompis, eller nej han gav den till mig och sa Bryan du måste se den. Nu har det gått över en vecka och jag har fortfarande inte sett den så jag ska göra det ikväll.

Jag har ändå inget bättre för mig liksom. För er som undrar så heter filmen John Q, jag kollade på baksidan av fodralet till filmen och såg att den är från 2002. Gammal men det gör inget, det är Denzel Washington på framsidan så jag är säker på att den är grym! Säg en finns där Denzel är med i som inte är bra? Exakt, det finns inga.. Snubben är för bra.

Nu tänker jag mysa till det lite genom att släcka lampan i rummet, lägga mig i sängen och ladda med lite smått och gott. Det är movie time, stör mig inte nu fan. Inga samtal eller sms, peace.

BEST THING I NEVER HAD

Inga Drake fasoner här inte, jag syftar på låten Best I Ever Had haha. Nu snackar vi Beyonce och hennes nya låt Best Thing I Never Had. Musikvideon kom ut för 3-4 dagar sen och jag såg den för första gången idag, ni som är min vän på facebook har säkert också sett att jag lagt upp den på min logg.

Dom flesta hör säkert låten, kollar på videon och tänker omg vilken bra låt! Sånt folk vet inget om musik haha, det gäller att lyssna på texten, glöm inte det. I det här fallet handlar låten om att hon i sina yngre år träffat en kille som hon höll på bli kär i. I början verkade han vara en bra kille men kort därefter visade han sig vara en dålig och oseriös typ. Hon sjunger om det och så får man även se ett riktigt klipp från balen då killen dissar henne framför ögonen och dansar med en annan brud,

Eftersom Beyonce aldrig blev tillsammans med killen officiellt så sjunger hon Best Thing I Never Had. Hon är glad för att det aldrig blev något mellan dom, hon är så över honom och vet att han ångrar sig och vill ha tillbaka henne. Men hon har gått vidare och på videon får man se henne gifta sig, nu lever hon lyckligt och som sagt.. Killen var the best thing she never had.

Jag borde fan bli lärare haha, visst är jag grym på att kortfatta låtar. Ni som har följt min blogg i ett tag vet om att jag brukar kortfatta låtar så här ibland, oftast brukar det vara just kärlekslåtar som i det här fallet. Jag vet att dom flesta av mina läsare inte behöver få en förklarning på vad en låt handlar om, men jag vet också att många av mina läsare inte är så värst bra på att förstå engeksla och det är för dom jag gör det.

I helhet är musikvideon en klass för sig, väldigt mogen och Beyonce är som alltid otroligt vacker. Låten är nice och har en bra text/handling som väldigt många kan relatera till. Till och med jag kan göra det, jag ska inte säga att vi var på G men jag lärde känna en tjej för några veckor sen. Hon verkade skitskön som person och det sa jag till henne också! Tydligen hade hon fått höra något om mig, att jag varit otrogen förut eller något liknande. Så våran kontakt bröts, nu snackar vi inte längre. Och det är jag ärligt talat glad över, jag vill inte umgås med någon eller vara tillsammans med en tjej som inte tror på mig och det jag säger.

Så gissa vad? Du är the Best Thing I Never Had, jag är så glad över att du sumpade det vi hade. Du visade exakt hur du är som person, lyssnar på andra istället för dig själv, litar på andra istället för mig. Nu rullar jag vidare och du är inget annat än historia för mig baaby!

Matchbilder!

Bilderna tagna av - Shoakan Nixe

Karlstad


Det blev torsk
med 3-2 igår efter att vi ledde matchen i halvlek med 0-2. Ska jag vara helt ärlig fattar jag inte hur vi förlorade, jag har inte ens lust att tänka på det eftersom jag bara blir lack. Jag gjorde vårat andra mål och har nu gjort 5 mål på dom 4 senaste matcherna. Just nu ligger jag på en delad andra plats i skytteligan med mina 8 mål. Självförtroendet är på topp och jag känner mig i bra form, men jag känner också att jag behöver vila så det ska bli skönt med två veckors uppehåll.

Det här var faktiskt filmat av en tjej på läktaren, fett schysst ju!
Jag säger ju att mina fans är bäst!
Jag vill tacka grabbarna som tog kort med mig före matchen och grabbarna som tog kort med mig efter matchen. Det uppskattas och jag är tacksam för erat stöd. Tack till tjejerna också, ni vet vilka ni är haha. Nu gäller det för oss att vila och komma tillbaka starkare i den andra delen av säsongen!

Vad händer?

Jag är på galet bra mode och pumpar galet hög musik i köket, just nu spelas What's my name med Rihanna och Drake. I heard you good with them soft lips... Haha nä men vad händer då, hoppas ni alla läsare mår bra. Själv mår jag prima, jag har precis käkat mat så nu hade jag tänkt surfa runt på internet lite grann.

Vad jag ska göra senare vet jag inte riktigt, kvällen börjar ju närma sig.. Jag har inte planerat något men självklart kan någonting dyka upp, precis som det gjorde igår kväll. Fast jag tror ärligt talat inte att jag ska ut ikväll, jag har som sagt match borta i Karlstad imorgon så det är nog bäst att jag tar det lungan hemma istället.

Det blir en lång bussresa imorgon, Karlstad ligger fan längre bort än vad Örebro gör!! Fick reda på det idag på träningen, det är sjukt ju... Något jag inte får glömma göra ikväll är att uppdatera min iPhone med andra låtar eftersom jag har börjat tröttna på dom jag har just nu. Jag ska nog sätta igång snart, ni vet själv vilken tid det kan ta att hålla på välja låtar haha.

Nu hade jag tänkt chilla men spana in här lite senare för då har jag säkert lagt upp en nytt inlägg. Glöm inte heller följa mig på twitter, det händer ju ofta att jag skriver saker där som jag inte skriver här på bloggen.

Direkt från luren!

För några dagar sen var det en läsare som frågade mig varför jag aldrig bloggar från mobilen. Ska jag vara helt ärlig har jag aldrig tänkt på det. Jag kom att tänka på det nu och det är fan nice att spana in med ett inlägg direkt från luren, det ända som är kefft är att jag inte kan ladda upp bilder. Om jag väljer bilder ur arkivet, asså bilder som jag har lagt upp tidigare så funkar det men det går inte välja bilder från mobilen. Blogg.se borde fan göra en app till iPhone, tycker inte ni också det? Men hur som helst, jag klev precis av bussen. SHIT VILKEN NICE GÄRI DET VAR SOM GICK FÖRBI MIG PRECIS!! Farlig gött, svensk, rött hår som Rihanna och tatueringar på armarna. Jag lyssnade på musik men jag såg hur hon frågade en tjej som gick framför mig vart bussarna går. Jag ba fan brää, fråga mig istället haha. Jag gissar på att hon var något år äldre än mig. Men anyways, vart var jag någonstans? Juste, jag klev av bussen och väntar nu på tåget. Jag är på väg till träning om ni inte har fattat det ännu, sista träningen innan uppehållet men vi har som sagt match mot Karlstad imorgon före uppehållet börjar. Ikväll kommer min syrra Liza på besök från London. Det har gått några månader sen hon var här senast så det ska bli kul att se henne igen. Jag kommer troligen börja med mina stay fresh videoinlägg då också hahah. Diana, min andra syrra kommer också hem idag efter att ha spenderat 3 veckor i soliga Cypern! Det ska bli kul att komma hem efter träningen, hela familjen kommer ju vara hemma och det var ett tag sen alla vi 5 var tillsammans! Nu är jag snart framme så jag tar och sätter punkt här. Fan vad nice, resan till träningen kändes så mycket kortare nu när jag skrev ett helt inlägg samtidigt som jag lyssnar på musik haha. Droppa en kommentar och låt mig få veta vad ni tycker om mobilinlägg, ska jag fortsätta eller strunta i det?

Godnatt


Jag har inte så jätte mycket att skriva men lite har jag i alla fall. För er som undrar vart jag varit och varför jag inte bloggat under dagen så kan jag säga att jag har tränat, sovit och varit ute.

Dagen började med ett träningspass och när jag sen kom hem var jag så trött att jag somnade. Närmare kvällen åkte jag hem till en tjejkompis med grabbarna. Det var rätt soft...
Vi tog en promenad längst havet tillsammans med tjejerna vid 11 tiden, senare gick vi hem till dom och kollade på film.

Nu är klockan 02:25, jag kom hem för en kvart sen och ska försöka sova efter det här inlägget. Sitter i köket just nu och dricker te, är galet hungrig men orkar inte väcka familjen så jag får nöja mig med lite kex hehe. God natt på er alla söta och sköna läsare, vi höres imorgon.. Sov gott!

Dagens


Drop top with the top down


Då undrar ni säkert
hur min dag har varit och sett ut eftersom jag inte har bloggat någonting på hela dagen. Jag kan säga direkt att min Onsdag har varit soft, riktigt soft om jag ska vara helt ärlig. Det var ju typ min ända lediga dag på hela veckan och just därför tog jag vara på att njuta till max heheh. Detaljer orkar jag faktiskt inte gå in på just nu, så mycket som jag delar med mig av här på bloggen så borde jag i alla fall någon gång få hålla vissa saker lite hemligt...

Som in ser på bilden har jag även åkt bil med min broder idag! Solen strålade från en klarblå himmel och då är det så klart ned med taket som gäller. Det är så vi göre, vi pumpar sköna sommarlåtar och bara chillar. Dagens grej är utan tvekan det som hände när vi åkte förbi plattan i Centralen. En tjej, som jag gissar på var en läsare ropade Bryaan! Vi körde sakta så jag gav henne ett smile och en vink, hon blev typ upphetsad av min hälsning tror jag för sen sa hon något till sin kompis som från långt håll frågade om dom fick hoppa i. Vi hade hunnit åka en bit ifrån dom så jag var tvungen att skrika det går inte! Jag vet inte ens om tjejerna hörde mig haha, men om ni läser det här ska ni veta att vi inte dissade er, vi var bara tvugna att åka vidare för vi skulle plocka upp andra tjejer.

Min sommar börjar närma sig känner jag redan nu! Träning på Torsdag, Fredag och match på Lördag borta i Karlstad. Men sen har jag som jag har skrivit i mina tidigare inlägg uppehåll i 2 veckor och då tänker jag fucka ur ordentligt! Vill du göra det tillsammans med mig så hör bara av dig hahah, skicka ett sms eller något liknande. På tal om matchen mot Karlstad, har jag några läsare därifrån eller? I såna fall kom ner och kolla på matchen, den spelas på Tingvalla IP!

Nu ska jag kolla lite grejer på datan och så men ni får ha det bäst, herrå!

Baby I'm in Control

Hur många av mina läsare är uppe nu? Det är några stycken gissar jag på.
Bilden stämmer inte överens med det jag gör nu men hur som helst, jag sitter i köket med min laptop och bara softar till skön musik. Jag dricker te och ska snart lägga laptopen åt sidan för att läsa lite ur fotbollsmagasinet FourFourTwo.

Ikväll var jag online på facebook chatten, utan att överdriva nu men det var första gången på flera månader om inte ett år haha. Det var kul, riktigt kul faktiskt. Lite jobbigt när flera små röda rutor poppas upp men vad kan jag göra liksom, det är bara acceptera läget. Jag chattade med galet mycket folk, över 50 pers tror jag och för första gången gjorde jag verkligen mitt bästa för att chatta med exakt alla. Ni är otroligt schyssta ska ni veta, eller det vet ni redan om eftersom jag skrev det på min profil och den statusen fick över 30 likes direkt.

Det är verkligen sjukt hur jag många läsare jag har utanför Stockholm, jag menar gulliga tjejer från Skåne, Västerås, Eskilstuna och Göteborg bara för att nämna några få städer skrev till mig. Många vill att jag ska komma och hälsa på men det blir svårt att åka till exakt alla ställen haha. Det kanske blir Göteborg för mig om en och en halv vecka, vi får se om det blir av helt enkelt.
När det gäller att logga in på facebook så får jag se hur jag gör i framtiden, det var ju trots allt nice att komma i kontakt med er läsare.

Idag har jag haft två fotbollsträningar som jag skrev i mitt tidigare inlägg. Imorgon är jag ledig så då tänker jag chilla till max, ensam eller med en tjejkompis det återstår att se... Precis som igår natt ska jag bjuda er på en bild och en skön låt som ni kan softa till. Jag säger bara grabbar den här låten funkar bra när ni tar det lugnt med eran tjej och ladies säg inte nej.. Klicka bara på play nu och jag garanterar att ni kommer digga låten!


Be Fast, Be Seen, Be Superfly!

Benstyrka och explosivitet är nyckeln till att hinna först. Först till bollen = först till mål.

Shoo!

Shoo på er! Här kommer det första inlägget för idag, jag vet att det kommer rätt sent men bättre sent än aldrig. Jag ska iväg till en kompis snart, ska bara dricka upp mitt te först. Så jag kommer alltså blogga mer lite senare på kvällen när jag är hemma igen. Men hur som helst, håll ett utkik här på bloggen för jag kommer att bjuda er på sköna inlägg.

Om ni undrar varför första inlägget idag kommer så sent kan jag säga direkt att jag inte har varit hemma på hela dagen. Jag hade två träningspass idag, ena på morgonen och den andra på eftermiddagen. På tal om träningen, här har ni två videos från imorse hahah.




Godnatt

Det var längesen jag spanade in med ett godnattinlägg så jag kände att det var dags nu.
Jag kommer att bjuda er på en bild och en riktigt skön låt som jag faktiskt har lyssnat på om och om igen hela den här dagen. Det skulle inte direkt chocka mig om jag lyssnar på låten hela veckan ut, utan att överdriva jag har fastnat för den.

Alla mina trogna läsare vet om att jag älskar rnb, låtar som man kan göra grejer till om ni förstår vad jag menar. Låtar som får en att bli på chill eller ska man säga love mode? Låtar som handlar om kärlek och olika kärleks situationer... Det är den sortens av musik jag gillar bäst.

Just nu ligger jag i min säng med laptopen på knäna och skriver det här inlägget samtidigt som jag lyssnar på några sköna rnb låtar. Jag drömmer mig bort lite grann och tänker på allt möjligt, jag tänker för det mesta på kärleken. Ni vet hur det kan vara när man försöker sova, man ligger i mörkret med hörlurarna på, lyssnar på musik och bara tänker...

Jag tänker på en tjej som jag gillade galet mycket i mellanstadiet, hon är lika gammal som mig, alltså 91a. Hon har blivit så mogen och vacker nu, det är synd att vi aldrig kom varandra nära. Stöter vi på varandra ute så hälsar vi så klart, det har hänt ett par gånger. Men vi skulle säkert ha en bättre kontakt om hon hade facebook men det har hon inte, hon är inte den typen som har facebook och grejer. Men jag har hennes nummer som jag fick för något år sen när vi sågs i tunnelbanan. Jag har inte messat henne på flera månader, hoppas hon inte har bytt nummer för jag hade tänkt kolla läget med henne imorgon. Jag vet inte varför jag kom att tänka på henne just nu, bara så där, från ingenstans.. Jag kanske saknar henne?


Målet


Måndag!

Det är Måndag och vad innebär det? Jo att man börjar om på nytt, sätt upp ett mål för veckan och försök nå det. Det är en helt ny vecka med nya hopp om att göra drömmen verklig, inte sant? Sluta lata dig, upp och hoppa! Bestäm dig att från och med idag ska du göra ditt bästa, tänk positivt och glöm bort allt det andra. Jag vet att man ibland kan tappa motivationen men du måste vara stark, ge inte upp. Som sagt, en helt ny vecka... Make the most of it!

Jag softar i köket och ska snart äta makaroner med kyckling, perfekt före träning. Det här är sista veckan vi tränar för sen är det uppehåll i två veckor och då tänker jag njuta av sommaren till max! Kan ni fatta att jag fortfarande inte har hunnit ta ett dopp, det känns verkligen som att jag är den ända som inte har badat haha.

Copa America

Ni får rätta mig om jag har fel nu men mästerskapet Copa America började igår. Och ikväll spelade Basilien mot Venezuela, jag kollade på matchen som precis tog slut. Jag hade höga förväntningar på Brasilien som hade ett extremt offensivt lag med Robinho, Pato och Neymar längst fram!

Första halvleken var skit nice att kolla på, Neymar dribblade och hittade fram med fina passningar, Robinho också. Pato hade två-tre avslut på mål, ett stenhårt skott i ribban som förtjänade ett bättre öde. Men den jag längtade efter att se mest var så klart Neymar, alla pratar om honom och alla storklubbar är ute efter hans signatur. Jag har ju aldrig sett honom spela live utan har bara sett videos på youtube, man njuter verkligen av att se honom spela fotboll. Ikväll spelade han bra mot Venezuela men både jag och ni vet att killen kommer att bjuda på så mycket mer under den här turneringen.

Jag håller ju på Brasilien och hoppas på att dom tar sig långt men spelar dom som idag kan det ta slut snabbt. Det är tidigt jag vet, första matchen men ändå liksom.. Nu fick dom bara 1 poäng istället för 3 och har satt sig själva i en dålig situation så här tidigt i turneringen. Dessutom är spelare som Fabiano, Kaka och Marcelo inte uttagna ens, Marcelo som har haft en grym säsong i Real Madrid.

Brasilien har ett bra lagt men också många oruttinerade spelare och då syftar jag på Neymar som idag spelade sin 7 A-Landskamp, Ganso som spelade sin 2 eller 3... Det ska bli intressant att följa Brazil i Copa America, jag ska verkligen försöka se på varenda match. Ibland kan det bli svårt eftersom vissa matcher kommer att spelas 3 på natten svensk tid.

Men hur som helst, dagens match var helt OK. Första halvlek, grym! Den andra, tråkig. Ingen av lagen kom till farliga avslut, det fanns inget tempo i spelet heller eftersom det blev alldeles för många spelavbrott (frisparkar). Var det några av mina läsare som såg matchen eller? På min fan page fick jag i alla fall över 90 likes när jag skrev att jag skulle se på matchen.

Härlig Lördag!

Hej på er alla goa läsare, här sitter jag i köket och myser i halvmörkret!
Jag kom hem för inte så längesen, jag har varit ute och före jag lägger mig i sängen tänkte jag kasta in ett inlägg. Fan vilken skön dag jag har haft, jag spelade match under dagen och det gick skitbra! Vi vann med hela 5-2 och tog 3 viktiga poäng som ger oss en andra plats i serien.

Jag gjorde faktiskt 2 mål idag, jag öppnade målskyttet och avslutade det också. Mitt första var riktigt jävla nice! Jag längtar tills Måndag då vi har träning och jag får se det på film. Jag sköt från det högra hörnet av straffområdet och fick till en riktigt fin pärla som sökte sig in i det bortre nättaket! Mitt andra mål gjorde jag precis före slutsignalen och det gick till så att jag blev fälld av målvakten, fick straff, tog den, och placerade in bollen.

Nu har jag gjort 4 mål på dom 3 senaste matcherna, totalt är jag uppe i 7 och mitt mål före säsongen var att göra 10 så det ser ljust ut. Jag lär nå mitt mål, gör jag det så sätter jag bara ett nytt senare! Det gäller att alltid vara hungrig och aldrig bli nöjd!!

Imorgon är det Söndag, jag är ledig men vet faktiskt inte vad jag ska göra eller hitta på...
På tal om ledighet så kommer jag från och med nästa helg ha uppehåll från fotbollen i 2 veckor, fan vad jag ska passa på och njuta av sommaren då. Är du en söt singeltjej så hojta till, vi kan chilla hahah! Nä men jag ska softa sönder, det ska jag verkligen göra. Jag har ju tränat stenhårt i flera månader nu och känner faktiskt att jag skulle behöva lite vila snart asså.

Har inte så mycket mer att skriva om faktiskt, ni som vill se mina mål får vänta tills Måndag kväll då jag kommer lägga upp dom på min fan-page. På tal om min fan sida så är jag snart uppe på 8.000 fans och jag vill passa på tacka er alla som visar mig sitt stöd, det är bara kärlek<3

Är på gott humör!!


-


Be Fast, Be Seen, Be Superfly!


Hellu

På twitter skrev jag faktiskt att jag skulle lägga i sängen så fort jag kom hem men vad gör jag inte för er, mina läsare? Jag ska ta och lägga mig efter det här inlägget istället.

Jag kom hem för inte så längesen och ni kanske undrar vart jag har varit eftersom det är sent, klockan är ju över två. Jag har varit ute och promenerat med en kompis och som vanligt tog vi det bara lugnt och snackade om allt möjligt. Tjejer, fotbollen, livet.. Ah ni förstår vad jag menar.

Jag vet ärligt talat inte vad jag ska skriva, det kanske är ett tecken på att jag är trött..?
Ska nog försöka sova nu, imorgon ska jag åka in till stan före min träning om vädret är bra. Enligt väderprognosen ska det regna imorgon men man vet ju aldrig. Orka att det är soligt i två dagar sen regnigt resten av veckan haha.

Nä nu ropar sängen på mig.. Bryaaaan, kom!!! Hahah såhär trött, behöver nog decka nu före jag skriver ännu dummare saker... Godnatt på er alla söta och skönare läsare, tunga är ni som läser min blogg varje dag. Sov gott och dröm sött så höres vi imorgon!!