Mina nya Air Max!!!


Girl I promise this time

I know I broke your heart girl, I'll do anything to have you back in my world...

29/6/11


Ännu en dag med dålig uppdatering men det är på grund av att det har varit ännu en dag med sol och värme! Så skönt, nu känns det som att sommaren är här på riktigt. Håller ni inte med?

Idag har jag varit ute i stort sett hela dagen, kom hem sent på kvällen och jag måste säga att min Onsdag har varit flipp chill. Jag åkte aldrig och badade eftersom grabbarna redan hade åkt iväg när jag vaknade, jag försov mig rättare sagt haha. Jag hörde hur mobilen vibrerade imorse men jag låg så bekvämt att jag inte orkade svara vilket jag ångrar nu för jag egentligen ville bada idag! Det är 30 juni imorgon och jag har fortfarande inte haft mitt första dopp, snacka om skandal!

Istället för att bada mötte jag upp min kusse i stan för att softa och ta en liten sväng runt stan. Jag shoppade lite grann och måste säga att jag är galet nöjd med mina köp, speciellt jackan som jag köpte. Den sitter fett fint och är riktigt fresh! Efter shoppingrundan drog vi och käkade, vi båda var galet hungriga så vi beställde kyckligsfilé och jag måste säga att det är min nya favoriträtt utan tvekan. Kycklingsfilé men ris och sallad, det finns inget bättre ärligt talat!

Efter tiden i stan rörde vi oss hemmåt, eller jag skulle till en tjejkompis men det blev lite knas så det blev aldrig av. Jag kan däremot säga att jag började snacka med en tjej på busshållsplatsen haha. Det var bara hon och jag som väntade på bussen någonstans utanför Märsta, jag visste inte exakt vart jag var eftersom jag hade åkt vilse haha. Men värsta villaområdet var det och jag drog lite skämt för henne, jag hade ju påsar för jag hade shoppat så jag ba; Jag ser ut som värsta turisten som har hamnat helt fel! Hon började skratta och sen fortsatte vi snacka, hon var fett nice.. Svensk, gröna ögon, rätt lång och solbränd.. MUMMS! Dum var jag som inte frågade efter nummer eller namn så vi kan hålla kontakten via sms eller facebook...
TYPSISKT BRYAN, TYPISKT!!!

VILKEN SKÖN KVÄLL


Shoo bloggen!!
Första inlägget för idag, eller nej jag spanade in med en bild och en låt tidigare idag. Men det duger inte jag vet haha, ni vill att jag ska skriva och uppdatera bloggen mycket oftare.. Grejen är den att när det är varmt och solen skiner som den gjorde idag passar jag på att vara ute och det hoppas jag att ni förstår, det borde ni göra i alla fall.

Min dag har varit nice, riktigt nice ska ni veta!
Det började med att jag hade träning under dagen, en enkel och lätt träning eftersom vi spelade match igår. Jag blev galet hungrig på vägen hem, tanken var att jag skulle käka hemma men så blev det inte. Jag och Tumme åkte till Kista och käkade på foodcourt istället, det blev en standardrätt nämligen kebabtallrik med pomes.

Klockan blev 9 vilket innebär stängdags för Kista Galleria, vädret var fortfarande soft och ingen av oss ville hem. Vi visste inte vad vi ville göra men en sak var säker, vi ville inte hem haha. Vi checkade läget med Danne och han kom och plockade upp oss med bilen, nästa.. Stockholm City!

Efter en runda i stan åker vi till Grönalund, första gången på väldigt länge jag var där asså...
Betalade vi för inträdet? Nej. Betalade vi för att åka? Nej.
Det är så vi gör det! kvällen var nice och vi hade riktigt kul. Något jag kom att tänka på nu är våfflorna jag åt med jordgubbssylt och grädde, fan vad gott det var!! Jag köpte även slusch som ni ser på bilden och som jag sa i början var det första gången på väldigt länge jag var på grönan. Jag hade ingen aning om att man skulle fylla på sluschen själv haha, jag kände mig lite som en bartender när jag stod där och mixade min med alla olika färger. Det roliga var att när jag drack upp den gick jag och fyllde på den igen utan att betala, jag hade ingen aning om att man var tvungen att betala för påfyllning men kööör bara!

Kvällens pris går i alla fall till Danne som pissade på sig när vi åkte vilda musen haha! Utan att överdriva jag trodde killen började gråta och jag började dö av garv på grund av hans beténde. Det bästa av allt är att jag har allting på film! Jag satt med min iPhone och filmade med front face kameran när vi åkte.

Kvällen slutade med att jag fick lite ångest över en liten sak. När vi satt i bilen på väg hem var det ett gäng snygga tjejer som åkte vid sidan om oss och jag såg att dom var intresserade, en tjej kollade på mig fett mycket så jag smilade och vinkade till henne. Hon började skratta, jag också.. Vi fortsatte åka och jag vet inte riktigt men hon typ tog av sig sin tröja och satt i linne. Min tanke var; Vad menar hon? Haha, tillslut svänge vi åt olika håll och varför jag fick ångest var för att vi på något sätt borde säga till dom att köra mot sidan.

Men men, it is what it is. Imorgon har jag hört att det ska bli 24 grader så på med badbrallorna!
Stanna hemma är inget alternativ för mig kan jag säga direkt haha. Jag ska till stranden och doppa för första gången, som jag skrev tidigare har jag ju badat fast då i Grekland men det räknas ju inte. Imorgon ska jag göra mitt första dopp i Sverige denna sommar, kul!

What's It Gonna Be Girl?

I know you heard about all the things that I did.
Before you were here, I was a player... So what's it gonna be girl?

Im Just sayin


videoinlägg


BABY COME WITH ME

Frågar ni mig om jag saknar Grekland svarar jag självklart JA! Jag saknar allt, ärligt talat allting...
Inte minst vädret, jag menar kolla hur vi har det här. Redan idag har det regnat 3 gånger om inte mer haha. Det är helt sjukt, vart fan är sommaren någonstans? Jag minns när folk tog studenten och några dagar innan, då var det skit varmt och solen sken hela dan varje dag.

Men nu haha, nu är det verkligen knaz. Regn 24/7, åska här och där, sol i en halv timma sen moln.. WTF, är det här vad man kallar sommar..? Pfft knappast, blir ju dum på riktigt snart.

Och bli inte förvånade om jag tar mitt pick och pack och drar! Jag tänker inte skriva så mycket mer, det var allt jag ville få sagt så fortsätt lyssna på låten och ladies... Ni kan väl njuta av bilden!

Unofficial music video

Jag undrar om Drake kommer att göra en musikvideo till denna låt, det borde han fan göra!
Som jag skrev på twitter är det här min favoritlåt just nu utan någon tvekan, den är fett bra.. Handligen är tung den med, har ni inte fattat vad låten handlar om är ni tröga haha.

Här har ni en musikvideo som jag precis hittade på vimeo. Jag lägger upp den här på bloggen eftersom den är så himla klockren, om Drake nu skulle göra en musikvideo till låten undrar man ju om den kommer bli bättre än denna? Jag gillar detaljerna som sms:et hon får på sin iPhone av "Drizzy" där det står you can do better.
“F-ck that nigga that you love so bad, I know you still think about the times we had”
"F-ck that nigga that you think you found, and since you picked up I know he’s not around”

Chill Söndag

Jag kom hem för ett bra tag sen, hade tidig träning imorse och det är kan ju vara skönt ibland för sen har man ju hela dagen framför sig. Men just idag orkar jag inte göra något eftersom vi har match borta i Dalarna imorgon. Jag har aldrig varit där förut, har jag några läsare därifrån?

Hur som helst, det blir en rätt lång bussresa så jag tänker uppdatera min iPhone med låtar så jag har bra musik att lyssna på! En sista grej om imorgon, eftersom jag kommer vara borta i stort sett hela dagen så kan ni följa mig på twitter. Det är inga konstigheter utan ni som följer mig vet redan om hur allting ligger till... Följ mig nu, missa inte mina sköna tweets!!

Ikväll vill jag se på en riktigt bra film, frågan är bara vilken man ska se på? Lottery Ticket är ju skitbra och rolig men det har jag sett några gånger nu. Har ni några tips? Kom gärna med förslag annars är det lugnt, jag hittar säkert en grym film jag kan se på. Juste, jag måste fan se på Juming the broom som Romeo är med i. Ska leta upp den nu så jag kan tanka hem den, yes haha. Fan vad nice, då har jag en film spikad för ikväll efter jag kollat på Jersey Shore.

WHAT I FEEL IS REAL


Vila i frid Michael Jackson

Nu har det gått exakt två år sen vi förlorade Kungen av Pop, Michael Jackson.
Som jag skrev på facebook så har det gått två år men hans musik lever vidare, för alltid.
Mina läsare som har varit med mig från början vet om hur mycket jag gillar Michael.
Han var en bra, kärleksfull människa som förmedla positiva saker med sin musik.
Michael Jackson var älskad av alla, jag blir fan deppig när jag skriver det här inlägget.
Får en äcklig känsla som alltid när jag tänker på att han inte finns längre...
Men i början var det värst, det tog sån lång tid för mig att verkligen förstå det.
Jag minns även att jag skrev en låt till honom som jag spelade in 2 dagar efter.
MJ tog världen med storm och som jag sa var han älskad av allihopa.
Jag menar, kolla bara på hans videos när han uppträder live. Folk svimmar ju.
Önskar verkligen jag kunde uppleva en konsert, han fyllde upp amerikanska fotbolls arenor!
If You Wanna Make The World A Better Place.
Take A Look At Yourself, And Then Make A Change.

I Wish I Never let you go


Used to be my girlfriend, why’d I let you go?
I kept a lot of things inside that you’d never know.
See i was stupid and my pride wouldn’t let it show.
So i just went around pretending I was extra cold...

Vädret fuckar modet!

Jag vaknade precis och sov ut mig rejält men vet ni vad? Jag är fortfarande trött.
Jag är fett seg och som jag känner just nu vill jag bara vara hemma hela dagen.
Inte röra mig ut från huset utan stanna hemma och softa med en bra film!

Det är ju midsommar idag men vädret är ju som vanligt tänkte jag skriva, kefft!
Vart är sommaren skrev jag på facebook, andra sidan jordklotet svarade en tjej.
Man kan inget annat an skratta hahah, den kommentaren är ju så klockren!
Men fan vad jag saknar solen och värmen, jag minns för några veckor sen...
Det var sol hela dan varje dag, man var ute hela dan och mådde bra.
Jag fick typ ångest av att sitta inne men nu är det verkligen tvärtom.
Sitter hellre hemma och twittrar än att gå ut vad fan..

Så för att komma till punkt har jag ingen aning om vad jag ska göra idag.
Som sagt, det är midsommar men vädret fuckar modet. I alla fall mitt.
Vad ska ni göra, dansa i ring eller? Ska ni fira så glöm inte smågrodorna hehe.

I know you still think about the times we had

Ska jag vara helt ärlig tyckte jag inte om låten första gången jag hörde den.
Det var en sån låt jag var tvungen att lyssna på några gånger för att tycka om.
Nu diggar jag låten fett mycket och har satt den på repeat hela dagen faktiskt.

Drake har gjort två versioner och den jag har lagt upp sägs vara originalet.
Andra versionen är precis likadan, det är samma låt bara att han låter annorlunda.
Massor av remixer finns det också, Romeo har t.ex. gjort en remix på den här låten.
Jag diggar originalet men är det någon jag vill ska göra en remix på denna är det CB.

Här har ni,  Drake - Marvins Room
“F-ck that nigga that you love so bad. I know you still think about the times we had”

GREKLAND!!!

Snart uppe på 10.000 visningar men målet var och är 20.000 så låt oss nå det också!

Lång dag


Målet

Tanken var faktiskt att videon bara skulle upp på fan sidan, men sen kom jag på att jag har en kategori här på bloggen med namnet fotboll haha. Perfekt tillfälle att uppdatera den kategorin eftersom det var ett galet bra tag sen jag gjorde det!

Halåå!!

Shoo på er alla söta och sköna läsare! Första inlägget sen i Lördags faktiskt.
Jag kan säga direkt att jag varken har haft tid eller ork över för att blogga under helgen.

Igår hade jag match på Söderstadion och det gick skit bra!
Vi lyckades vinna och ta hem 3 poäng vilket är viktigt om vi vill vara med och kriga på toppen.
Äntligen fick jag chansen från start och jag svarade med att göra ett mål.
Som jag skrev på facebook kändes det otroligt skönt att få näta igen.
Men matchen var svängig, vi låg under med 1-0 men kvitterade till 1-1.
Sen låg vi under med 2-1 direkt i den andra halvleken tills jag kvitterade till 2-2.
Tillslut lyckades vi vända på matchen och ta ledningen med 2-3 som matchen också slutade.
Jag vill passa på tacka alla mina fans som önskade mig lycka till på fan-sidan, ni är bäst!
Mina highlights och mitt mål kommer upp på fan-sidan ikväll för er som är intresserade.

Hur som helst, nu tänker jag byta samtalsämne helt och hållet.
Jag har fått överdrivet många vänförfrågningar på sistone ska ni veta haha.
Nu har jag över 800 personer som väntar på att bli min vän på facebook, det är sjukt!
Just nu har jag inte exakt 5.000 vänner utan 4.975 och därför tror jag folk passar på adda mig.
Alltså för att det går, när jag har 5.000 så går det inte ens att adda mig, tror jag?
Det kommer nog upp ett fönster där det står att jag har alldeles för många vänner.
Så mitt tips till dig är att om du skulle vilja bli min vän passa på nu när jag inte har 5.000.
Senare ikväll tänker jag ta min tid och gå igenom vilka jag ska acceptera.
Jag gick igenom vänförfrågningarna precis och såg att det var fin fina tjejer som addat mig ha!

Men anyways så ska jag iväg på träning nu, jag har käkat och är proppmätt.
Ska bli skönt med dagens träning eftersom det är dagen efter match vilket innebär rehabilitering.
Vad jag hittar på efter träningen vet jag inte, det återstår att se haha.
Kärlek och Respekt till er alla söta och sköna läsare.

OMG! OMG! SMUTSIGA STRUMPOR INTE OK!!!

Glöm inte att spana in kategorin StayFresh!

Sköna tider i Grekland!

Vi var på väg till hotellet då vi såg två grabbar spela strandtennis.
Jag gick fram och sa att jag ville utmana dom, ena var på så vi spelade!
Jag var fett grym eller så var killen överdrivet dålig hahah, klicka på play nu.
Lyssna även på hur taskig Alan är hahah, jävla amatör du är helt keff..
Kom igen lite skämmig är han ju som säkert lirar strandtennis varje dag.
Blir utklassad av mig, en turist som spelar det för första gången!

BIG FRESH!!!

Shawty wanna love me. Shawty wanna hug me. Shawty can I kiss you one more time?

Friday

Shoo på er alla söta och sköna läsare, Bryan här som alltid!
Jag kom hem för inte så längesen, har varit och tränat så lite trött är man ju.
Vädret gör en inte piggare heller direkt men ska jag var helt ärlig så är det mysigt.
Just därför tänkte jag tanka hem en eller två filmer som jag kan kolla på ikväll.

Just nu ligger jag på sängen med laptopen på knäna och kollar på Jersey Shore.
Mamma kom hem med läsk och dumle men jag tänker spara det tills senare på kvällen istället.
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys hahah! Du har mitt nummer, hojta till!
Nä men seriöst, nu ska jag se klart på Jersey Shore för sen är det movietime som gäller.

Är det någon som har några bra tips på filmer till en filmkväll? Låt mig få veta i så fall.

AIR MAX BW GEN II HM

#StayFresh

UPDATE!

Haha smile for the camera!
Jag kastar in ett snabbt inlägg nu bara för att uppdatera er lite grann.
Första inlägget för idag kommer nu eftersom jag har varit upptagen, fixade lite grejer tidigt på dagen och hade senare under dagen träning. Kom hem precis men hinner inte stanna hemma länge eftersom jag ska röra mig utåt, ska packa väskan och sen bli hämtad av min kompis. Vi ska dra och motionssimma, snacka om att det är skönt efter ett hårt fotbollspass. Efter vi har simmat ska vi basta, ni vet snacka skit och bara ta det lugnt. Senare på kvällen ska vi åka med bilen för att träffa några, återigen bara softa och ta det lugnt.. Kanske man sover över där också, får se...
Det är sommarlov vad fan!! Flipp chill!!!!! Om ni vill chilla me mej nån dag hör av er hahah, Herrå..

Så vi göre!

Vi kom, vi såg, vi flippa, vi chilla sen åkte vi hem haha!

Det som hände i Grekland, stannar i Grekland!


Måndag

Softar i rummet och lyssnar på Coconut Tree, fan vad jag har fastnat för den låten asså..
Tänker faktiskt på tjejen jag träffade i Grekland när jag lyssnar på låten.
Jag antar att ni vet vilken tjej jag menar, jag har lagt upp två bilder på facebook och twitter.
Har du inte sett bilderna ännu så klicka här och här.
Hur som helst, min syrra Diana är här och jag visade precis henne bilder och videos från Grekland.
Nu ska jag käka pizza, inte det nyttigaste direkt men det var ett tag sen jag gjorde det senast haha.
Ska bli gott, sen ska jag åka och bada med min kompis. Nu syftar jag inte på någon strand om ni tror det.
Vi ska motionssimma på ett inomhus bad men före det tänker vi gymma. Inga lallar fasoner här inte haha.
Nä men under veckan ska jag nog bada utomhus, jag har fortfarande inte hunnit doppa den här sommaren.
Eller jo faktiskt, i Grekland ju! Men det räknas inte, mitt första dopp i Sverige blir nog av den här veckan.
Har ni hunnit bada något? I så fall var det varmt? Vilka utomhusbad rekommenderar ni till mig?
Pizzan väntar, heråååååå. Btw, jag kommer lägga upp bilder + videos från Grekland i mina kommande inlägg.

Shoo bloggen!

Som jag har skrivit förut är det alltid kul när läsare kommer fram och vill ta kort.
Den här läsarbilden är lite rolig eftersom alla tre av oss har på sig converse.

Hur som helst, jag sitter hemma och softar just nu. Har inte så mycket för mig faktiskt.
Jag har lyssnat på musik i ett tag nu, varit inne på twitter och min fan-page på facebook.
Alla som följer mig visar kärlek och det uppskattas, det uppskattas till 100% ska ni veta.
Jag har snart 8.000 pers som följer mig på fan sidan, tack så mycket! Grymma är ni.

Jag kollade på bilderna från Grekland precis och tänker tillbaka, fan vad jag saknar det.
Jag önskar att jag kunde stanna där ett litet tag till eftersom det var så fuckin chill.
Vi levde och vi njöt till max och fastän vi inte var där så länge hann vi göra mycket.
Se och även lära oss mycket om hur företag som Nike har sina möten.
Jag blev imponerad, riktigt imponerad. Allting var så organiserat, helt enkelt toppklass!!

Jag ska ta och kolla på tv nu men jag spanar in senare, herrå.

Ett trick som alltid funkar haha!


I Better Find Your Lovin'


Dagen med Guidetti


Som jag skrev tidigare idag var jag på Superfly Eventet tillsammans med dom andra Nike Ambassadörerna.
Vi tränade och spelade in en film tillsammans med Guidetti typ som vi gjorde med Sebastian Larsson i Mars.
Videon nedanför är en intervju som SVT gjorde med Guidetti men man ser även lite klipp från övningarna vi körde.
Det här är alltså inte videon som Nike spelade in, den kommer jag att lägga upp senare när den är färdig!

Hur som helst så var det en riktigt nice dag med Nike som alltid, varje gång träffar man på nya härliga personer.
Kan även passa på att säga att Guidetti är en grymt bra lirare som har den där vinnarskallen.
Snackade lite med hans farsa och han gav mig skit bra tips som bara motiverade mig till att fortsätta kämpa!

GREKLANDSRESAN!!!

Vi levde och vi njöt till MAX, en superskön resa verkligen.
Klicka på play och kolla för er själva, jag antar att videon säger allt.

JAG ÄR TILLBAKA!

Heey jag är tillbaka! Kom hem igår natt om jag nu minns rätt.
Jag hade det skit roligt borta i Grekland men jag hinner inte skriva så mycket mera nu eftersom jag har bråttom.
Det är tidigt på morgonen och jag ska iväg på Nike Superfly Eventet, vi ska få träffa John Guidetti.
Spendera halva dagen med honom och spela in en video precis som vi gjorde med Sebastian Larsson.
Det ska bli fett nice och jag ser fram emot det. Följ mig på twitter idag är allt jag kan säga haha.

Tillbaka till Grekland så kan jag säga att jag kommer ladda upp en video idag som visar hur jag hade det.
Tro mig videon är fett med chill haha, jag kommer att lägga upp den här på bloggen senare.
Dn finns redan uppe på youtube och jag har länkat den på min facebook, fan-page och twitter.
Spanar in sen, hoppas ni alla har en bra dag.. Många tar studenten idag så ett stort Grattis till er!!

Grekland Here I Come!

Okej vissa har säkert redan lagt märke till det eftersom jag har twittrat och skrivit om det på facebook.
Jag åker till Grekland inatt tillsammans med Nike, många har frågat mig vad jag ska göra där så jag tänkte förklara.
Som ni redan vet är jag sen några månader tillbaka ambassadör för Nike, jag har inte tid för att gå in på detaljer och skriva exakt hur min roll ser ut men jag representerar fotbollsskon Nike Mercurial Vapor Superfly här i Sverige.

Nike har ett stort möte/event där managers och andra som sitter högt inom Nike runt om i världen kommer att vara på plats.
Eventet kommer alltså ta plats i Greklands huvudstad Aten och kommer för det mesta handla om Nike's framtidsplaner.
Igår fick jag höra av en från Holland som redan nu är i Grekland att jag tillhör Nike familjen och är med bland framtidsplanerna. Självklart blev jag smickrad, det är ju en dröm som har kommit i uppfyllelse för mig! Som liten spelade jag alltid i Nike. Mina idoler när jag växte upp var ju Brassen Ronaldo, Roberto Carlos, Luis Figo, Patrick Kluivert bara för att nämna få, och alla dom lirade i Nike. Det är verkligen en ära att få följa med till Grekland, jag tror ärligt ni inte förstår mig.

Hur som helst, tillbaka till själva resan.. Ni minns väl förra veckan då jag skrev att jag spelade in en film med Nike?
A day in life with Bryan Massa, den kommer att visas upp där i Grekland och det är ju coolt! Ser fram emot det.
Jag har inte sett den än så det kommer alltså bli min första gång, fan vad kul det ska bli haha. Spännande!!
Något jag kommer göra är att gå upp på scen för att bli lite intervjuad, snacka om att jag är nervös haha..
I skolan var jag alltid den som hatade att redovisa inför klassen ska ni veta. Jag hittade alltid på ursäkter bara för att slippa undan, men äh.. Ingen stress, jag kommer klara mig fint. Det är jag säker på, det är bara att tuta och köra!!

Juste, ni vet Alan som jag åkte med till London i Januari? Han ska också med så det kommer bli super chill!
Det kommer bli en riktigt nice resa, vi kommer inte vara där länge dock.. Vi kommer tillbaka på Tisdagkväll.
Enkelt fram och tillbaka, en business/affärsresa ni vet haha. Det är grejer asså, vi ska flippa så mycket vi kan.
Snacka med fina grekiska tjejer, höja volymen till max i hotellrummet (jag tar med min iPod docka).
Vi ska helt enkelt njuta så mycket vi bara kan av den här resan, när vi var i London var det bara fotboll som gällde så vi hade inte så mycket fritid. Nu är det stranden och shit som gäller haha. Ta hand om er, vi höres när jag är tillbaka!

Vill ni veta vad som händer i Grekland se då till att följa mig på twitter eller min fan page, det är upp till er..
twitter.com/BryanMassa - facebook.com/BryanMassaFootball, Im out!

Blessed in the morning, Blessed in the evening


PEACE, IM OUT HAHA!

#StayFresh

FINA FLICKOR RÖKER INTE, PUNKT SLUT!


SKIT SKÖNT MED SOL HELA TIDEN!!


Skön dag på stan

Idag har jag varit ute i stan och shoppat, med mig hade jag morsan!
Ni som följer mig på twitter vet redan om hur min dag har sett ut men jag tänkte dra den lite snabbt för alla mina läsare som fortfarande inte har förstått att det är ett måste att följa mig på twitter! Har du inget konto skapa ett och följ mig nu!

Hur som helst, dagen ute på stan var riktigt soft. Otroligt skönt väder + fina tjejer.. Kan inte bli bättre.
Jag fick kontakt med så många tjejer att jag tappade räkningen haha, kunde fan inte göra något.. Var ju med morsan.
Fick värsta ångesten över att jag inte kunde göra någonting men jag ska inte klaga för det var chill att vara med Mamma.
Det var ett tag sen vi var i stan tillsammans, man brukar ju oftast åka in med sina kompisar liksom.
Dagens grej var nog tjejen som gick förbi mig vid en butik och sa hej fastän vi inte känner varandra.
Jag blev helt chockad och sa tjena hahaha, ni skulle sett mig asså.. Riktig stress.

Efter att jag gjort min första shoppingrunda drog vi till kungshallen för att käka.
Dom la så mycket på min tallrik att jag knappast orkade äta upp allting, och det är inte vanligt haha.
Jag brukar alltid äta upp maten, speciellt när jag äter ute men den här gången var det bara för mycket.
Efter käket var det dags för den andra omgången a.k.a den andra shoppingrundan.
Jag köpte rätt så mycket, just throw it in the bag.. Typ den stilen körde jag idag haha, helt flippad.
Men supernöjd är jag med mina köp och ser fram emot att shoppa ännu mer den här sommaren!

Jag stötte på massor av folk som jag känner, vissa hade man inte sett på ett fett bra tag faktiskt.
Men det roligaste av allt var nog när mina läsare eller folk som följer mig på fan sidan kom upp till mig.
Det är verkligen lika kul varje gång, modigt av er att komma fram också.. Vissa ser jag kollar fett men inte vågar ta det dära steget och komma fram haha. Andra kollar på mig bara för att kolla och ibland undrar jag varför? Speciellt tjejer, idag var det många tjejer som langade mig blicken.. Vad kan det bero på egentligen? Skulle vara kul att få veta, känner dom igen mig kanske? Äh jag vet inte ni får svara på det istället haha. När jag ändå är inne på tjejer kan jag säga direkt att det var sjukt vackra flickor man såg ute idag.. Ibland vill man ju bara tacka Gud för att man bor i Sverige, finns ju allt möjligt att välja bland om ni förstår vad jag menar ha. Den här sommaren kommer vara min galnaste, tro mig eller inte haha. Före jag avslutar inlägget vill jag bara tacka alla mina söta och sköna läsare som diggar mig och min blogg, tunga är ni.

STORT NEJ!!!!!!!!!!!!


Vacker är hon!


TJEJER MED SMUTSIGA SKOR... NOT OK!!!


En skön sommarkväll i Stockholm City!


Soft dag

Jag har haft en fett skön dag med grabbarna, vi var i stan i stort sett hela dagen och softade.
Vi åkte in med bil och inte tåg så det var nice, vi käkade och bara njöt av det underbara vädret.
Vill ni veta vad jag gör under dagen så följ mig på twitter, jag uppdaterar och bjuder även på bilder!
twitter.com/BryanMassa