Fin tjej på tåget..

Shaa shaa! Tog den här bilden idag, glöm inte följa mig på instagram - BryanMassa.
Bloggade inte på hela dagen igår men ni vet säkert anledningen till det, jag spelade FIFA 12 haha.

I alla fall, när jag satt på tåget på väg hem från träningen med grabbarna stötte vi på några tjejer.
Tjejerna satt bakom oss men jag satt med ansiktet mot dom så jag lätt skulle kunna få ögonkontakt. Vilket jag också fick med tjejen som jag faktiskt fastnade för. Grabbarna började hetsa och stressa sönder mig, Bryan gör någonting, gå fram blablabla ni vet vad jag menar haha.

Tillslut märkte både vi och dom att någonting var på G, jag kollade på henne och hon kollade tillbaka. Jag tänkte för mig själv, nu måste jag göra något innan det blir försent haha. Efter ett tag började hon till och med smila, jag ville verkligen komma i kontakt med henne. Hon var fett med nice och såg exotic ut med hennes guldbruna hår. Tyvärr tog jag för lång tid på mig, dom klev av tåget två stationer före mig. Nu sitter man här med den där ångesten, fan då.. Men hoppet kanske finns kvar? Skriv till mig på facebook om du vill ha.. Herrå ha en trevlig fredagskväll allihopa!

Första videoinlägget på länge!

Snack om fotbollen, FIFA12 & en söt tjej från Göteborg...

Godmorgon


#TeamiPhone

Wordfeud
På facebook skrev jag att jag är beroende av wordfeud och nu har statusen över 70 likes...
Man ba; okej då vet jag om att jag inte är ensam om det i alla fall haha. Överdrivet många har addat mig på wordfeud, ska jag vara helt ärlig har jag ingen koll på hur många jag spelar mot just nu. Min kompis försökte lägga till mig igår men det gick inte, tydligen för att jag för tillfället spelar mot för många pers. Ibland när jag ska logga in hackar det så mycket att jag måste starta om luren hahah. Varför garvar jag ens, det är faktiskt jobbigt när det händer. Flera skriver till mig på chatten att jag ska köra men ni måste förstå att jag spelar så fort jag kan och när jag har tid...

Det har hänt att jag blivit resigned vilket innebär att spelet slutar för att ena spelaren tagit för lång tid på sig. Men tro inte att det är för att jag gett upp eller inte kan komma på något ord. Eftersom jag spelar mot så många samtidigt glömmer jag ibland bort att uppdatera boarden. Jag vet att det kommer påminnelsen då och då om att man måste uppdatera men trust me jag får 100 såna.

I alla fall, igår spelade jag mot en tjej och som jag skrev för några dagar sen gillar jag att utmana tjejer i det här spelet, jag gillar smarta tjejer ha! Hur som helst, jag fick börja mot henne och fick en drömstart med 60 poäng för ett ord. Se det för er själva här, vågar du möta mig nu eller?
Jag är grym så var beredd på att förlora. BryanMassa - Wordfeud

Instagram
Nu till nästa app, som inte är ett spel utan en app som man delar med sig av sina bilder. Flera kända artister som Snoop Dogg, Justin Bieber, Selena Gomez och Soulja Boy använder appen. Man laddar helt enkelt upp bilder och om man vill kan man skriva en liten text om bilden. Man kan också rama in bilderna och lägga till effekter, folk kan gilla och kommentera så det är verkligen en nice app.

På den senaste tiden har jag märkt att jag har fått många nya följare, flera söta tjejer är det som har börjat följa mig! Och det är sjukt egentligen för vissa av dom är inte ens min vän på facebook haha. Tunga är ni som följer mig, säg åt era kompisar att också göra det. Jag har över 100 följare så det är nice! Ett tips om du vill veta vilka av dina vänner som har appen, du kan gå in på inställningarna och använda tjänsten som söker igenom din facebook. BryanMassa - Instagram

Lyckad dag!

Jag har haft en riktigt skön dag idag!
Jag var ute i stan hela dagen och shoppa lite lätt, sen när jag kom hem tog jag det bara lugnt och softade. På kvällen kollade jag på Champions League, kunde inte bestämma mig vilken match jag skulle se på så tillslut fick det bli Bayern Munchen mot Manchester City.

Imorgon har jag träning men före träningen ska jag kanske göra en sak beroende på om jag hinner. Förutom det så ser morgondagen ut att bli nice den också, senare på kvällen är det ju precis som idag Champions League som gäller! Ha det bäst allihopa, kärlek och respekt!

Veckans frågor & kommentarer

Shoo på er! Det var en läsare som skickade ett meddelande på facebook och frågade mig varför jag inte har spanat in med veckans frågor och kommentarer. Ska jag vara helt ärlig så glömde jag bort det helt och hållet, men som jag svarade tillbaka tackar jag dig för att du påminde mig haha!
Grejen är den att jag var fett trött när jag kom hem igår på Söndag kväll eftersom jag spenderade hela dagen uppe i Luleå. Men vet ni vad? Nu kör vi!!

snälla skulle du kunna lägga upp några soft låtar som man bara kan relaxa till och blunda o ta de lungt till skulle uppskattas much love 2 u <3 Absolut, en dag när jag har mycket tid över för att blogga ska jag göra det. Det kanske blir av imorgon för jag har ingen träning.

vad är det snällaste någon har gjort för dig?vad är det snällaste man kan göra för en vän ? :) Oj, bra fråga.. Många har gjort snälla saker för mig men jag måste säga att jag blev riktigt glad när Nike frågade mig om jag ville med till Grekland. Det snällaste man kan göra för en vän? Beror på hur du menar, att vara ärlig och där för vännen oavsett vad är ju snällt.

Heej, jag hittade din blogg alldeless nyss och fastnade pladask kan jag säga =) Du verkar va en riktigt go kille ser helt otroligt bra ut och din blogg är jätte bra! Grym musik smak har du också kommer definitivt följa din blogg, önksar dig lycka till med allt massa kärlek// Melina =) Tack så jätte mycket för den kommentaren, kul att du gillar... Välkommen till mig blogg :)

vad använder du för schampoo och duschtvål? :p Haha vilken fråga.. Det varierar mellan Nivea, axe, dove!

Hey bryan vart har du köpt din boston red sox keps :)? Om jag nu minns rätt köpte jag den på Högtorget sommaren 2009 när jag var med min kusin hehe. Diggar du den eller? ;)

den komme 29 i sverige Ah nice, nu var det en läsare som svarade på min fråga när FIFA12 släpps i butikerna. Jag längtar som fan, inte många dagar kvar nu!!

du borde göra nya videos, hahaha jag svär för klockrena alltsåå Haha stay fresh videos va? Som jag skrev för några dagar sen kan en sån video komma upp här på bloggen när ni minst anar det. Men jag har snackat om det mesta liksom, vad mer finns det att ta upp?

(; you and i would make a hella goodlooking baby, im just saying Haha hmm, i wonder who you are? Make yourself seen ;)

Bryan darling, I'm like a doctor I can make you feel better ;) Det är därför jag säger att jag har sveriges skönaste läsare haha, jag skriver ett inlägg om att jag är sjuk och kolla vilka kommentarer man får :)

Wassup Bryan!! Jojo heter jag om du ville veta haha ;) Nej men hittade precis din blogg och kan säga att jag från och med nu kommer följa den every day. Kram Shaa Jojo, tack så mycket.. Det är alltid kul med nya läsare, välkommen :)

åh va jag tycker om dig! Gullig är du, tycker om dig för att du tycker om mig :)

Everyday you inspire me to do good Bryan, you inspire me with so much! Not only football but other things also. I have got much more courage now than I had before, I made my A-team debut, doing well in school and trying to push myself all the time always having in my mind that every day I am going to challenge myself. I hope you keep posting, blogging and inspire people, and remember if you dont make it (but i bet you will) you have done something very beautiful in your life helping so many people! You are a great man, Bryan!
LOVE
Där ser man, en läsare utanför Sverige.. Thank you very much bro, im glad i can help you reach your dreams. Keep it up, stay strong and positive. I wish you good luck in the future!

vi älskar dig bryan. Ni är helt enkelt bäst!

brooor de börjar bli väldigt mycket text på din blogg, man tröttnar lätt bara så du vet ! chekka in med ett videoinlägg eller flera bilder! swagg peace! Svär, är det så? Okej då spanar jag in med några video inlägg under den här veckan brors!

heeeey bryan, såg dig på någon slags "reklam" på våran skola. Skit fett! Anyway, tänkte bara fråga hur din drömtjej ser ut? :)
Grymmaste bloggen eeeeeeeeeeeever'
Shoo, tung är du! Asså jag har tagit upp det några gånger förut här på bloggen och jag kan säga direkt att det är en fråga som är svår att svara på bara sådär. Självklart vill jag att hon ska vara snygg eller söt, ha fina ögon eller rättare sagt ett fint och attraktivt ansikte. Helst brunett men det är inte sånt som avgör om jag blir tillsammans med en tjej eller inte.

lyssnar du typ aldrig på riktig musik ? som tupac, eminem, eazy e, biggie you know what i mean Det klart jag har hört och lyssnat på låtar av artisterna du nämnde men allt handlar om vad man föredarar. Jag föredrar rnb och det är riktig musik för mig.

OMG bryan va snygg due vill bara säga att du är världens bästa bloggare KÄRLEK O RESPEKT TILL DIG <3 Taaack, du är världens bästa läsare! Tror jag sätter punkt och avslutar veckans frågor och kommentarer med just den här kommentaren. Nästa gång blir nu på Söndag så se till att kommentera mina kommande inlägg under veckan aight, peace!

Thank God it's Monday!

Yes, tack Gud att det är Måndag... Det innebär en helt ny vecka med nya hopp och chanser att förverkliga sina drömmar! Så ser jag på det i alla fall, jag är positiv!! Alldeles för många tänker...
Åh nej inte Måndag igen, nu har jag en lång och jobbig vecka framför mig. Men kom igen fan...
Var positiv och glad istället. Om du är omkring folk som hela tiden klagar på saker och ting kommer du bli exakt likadan, se till att vara runt om personer som lyfter dig istället!

Flyger till Luleå imorgon...

Sängen kallar men före jag lägger mig kastar jag in ett snabbt inlägg eftersom jag inte har bloggat något under hela dagen. Jag kan börja direkt med att låta er veta att jag imorgon bitti flyger till Luleå med laget för att spela match mot Boden. Det är viktigt att vi vinner och tar hem tre poäng vilket vi ska göra! Jag hoppas också få näta imorgon eftersom det var ett tag sen jag gjorde mål.

Jag såg på twitter att några hade önskat mig lycka till och det uppskattar jag verkligen, men det vet ni redan om. Före jag lägger mig ska jag se till att ge er alla som önskat mig lycka till en retweet!
På tal om Luleå så kommer vi inte att övernatta där borta utan vi åker hem efter matchen och är tillbaka i Stockholm på kvällen. Jag undrar verkligen om jag har några läsare/fans uppe i Luleå haha? Känns inte som det i alla fall, det ligger ju bara två timmar ifrån Umeå men ändå liksom... Luleå? haha.

Nu måste jag packa väskan lite lätt så att jag inte stressar sen när jag vaknar på morgonen.
Som sagt, jag gör RT på alla mina twitter-följare som önskat mig lycka till på matchen imorgon.
Ni som har gillat min status och kommenterat på fan-sidan.. Kärlek o respekt till er asså.
Jag kommer nog att twittra som en galning imorgon så se till att följa mig då jag inte kommer att uppdatera bloggen på hela dagen förens på kvällen när jag kommit hem. Ta hand om er, peace!

Natti

Nu ska jag ta och lägga mig, lite för tidigt för en Fredagskväll kanske? Men jag har träning imorgon bitti och match på Söndag så det gäller att prioritera. Jag kollade precis klart på avsnitt 6 av Jersey Shore och tanken var att jag skulle se på en film efter men det är ingen idé. Som jag skrev på twitter är jag alldeles för trött, jag hade faktiskt tänkt se på friends with benefits med underbara Mila Kunis. Jag tankade hem filmen under tiden jag kollade på Jersey Shore, satte på den nyss bara för att se om kvalitén är bra och det är den.

Hur som helst, friends with benefits får jag ta och kolla imorgon. Nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen och spela lite wordfeud. Om inte jag har blivit besatt haha, man fastnar för det. Alla med iPhone se till att adda mig: BryanMassa. Jag gillar att spela mot tjejer, jag tycker om smarta tjejer haha. Nä men just nu håller jag på spela med fett många faktiskt eftersom jag gav ut mitt användarnamn på twitter. Antar att ännu fler kommer adda mig nu när jag lagt ut det här på bloggen också, men är jag seg så vet ni i alla fall varför.

Före jag lägger mig så vill jag bjuda alla mina söta läsare på en skön låt som jag kan lyssna på om och om igen. På tal om söta läsare, det är sjukt med fina tjejer som har addat mig på facebook dom senaste dagarna haha.. Ville bara säga det, men anyways klicka på play och njut. Godnatt på er!!

Fredagsmys

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmys!
Jag hoppas ni alla mår bra och har haft en grym vecka för själv har jag haft det bra.

Idag har jag tränat och på vägen hem hände en rolig grej som jag måste ta upp här på bloggen.
Jag var med min kompis när 3 grabbar frågade om det är jag som är Bryan Massa. Jag smilade och svarade ja, dom var fett med tveksamma och hade för sig att jag ljög. Du liknar Bryan fett mycket men du är inte han sa en kille, en annan sa att Bryan inte är så stor. Jag garvade i början för jag ärligt talat trodde att dom skämtade med mig. När en av grabbarna såg min tatuering med mitt namn på halsen så var saken klar. Vi snackade och som alltid är det nice när folk kommer fram.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt som vanligt, ingen stress, ni vet själva hur man gör det.
Igår tankade jag hem avsnitt 3 av den nya säsongen av Jersey Shore eftersom jag missade den på tv i Söndags. Sen fortsatte jag ladda ner avsnitt 4 och 5 för att jag inte kunde få nog haha.
Nu funderar jag på att ladda ner avsnitt 6 också, får se vad jag gör. Annars blir det en skön film, päronen är faktiskt på WILLYS nu så jag ska mysa till det rejält med lite smått och gott.
Du har mitt nummer va? Det är bara att messa ha.. Driver bara, eller gör jag? Hahah herrå med er.
Ha en trevlig kväll..

Hyperfuse


Hårt, Hårdare, Hyperfuse!

Förra veckan fick jag hem ett efterlängtat produktpaket från Nike. Som alltid innehöll paketet massor med snygga kläder och skor. Jag fick två par skor och fastnade för mina Air Force 1,
den skomodellen är verkligen fett med nice och en riktig klassiker. Men det ni ska veta om är att mina inte är helt normala om man kan säga så, utan det är ett par Air Foce 1 Hyperfuse!
Dom är så grymma att jag bara vill ställa dom på hyllan för att få mitt rum att se lite snyggare ut haha. Air Force 1 har och kommer alltid att vara inne, så är det bara. Här om dagen i väntan på tåget såg jag en söt tjej med en skön stil. Hon hade på sig ett par låga Air Force i färgen vit och sånt gillar jag! Men ärligt talat, kan det bli mer hårt än ett par höga svarta AF1 i Hyperfuse i höst?

Pallar inte vara förkyld längre

Jag pallar inte mer fan, jag har varit förkyld i över en vecka nu! Jag kryar på mig varje dag,
dricker mycket te med honung men ingenting verkar hjälpa. Vill bara bli frisk, är trött på att vakna på morgonen med täppt näsa och halvtaskig hals.

Jag vet inte vad ni brukar göra när ni är hemma och sjuka men här är 5 saker jag missbrukar.
Youtube.
Sängen.
Chai te.
Ballerina kex.
Kanal 3,5 och Mtv! (Finns inget bättre än när det går ett bra Made avsnitt)

Stolt över att vara en inspiration

Jag har skrivit det så många gånger förut här på bloggen men jag visar kärlek till dom som visar mig kärlek. Igår när jag var på väg hem efter min match var det två snubbar som kom fram till mig. Tog kort med ena killen som ni ser och vi skulle mot samma håll så vi satt och snackade i en kvart.

Ni som följer mig på twitter och min fan sida vet redan om det här eftersom jag skrev om det igår. Vi hade en nice konversation om livet, fotbollen, hopp och drömmar. Dom ställde mig massor med frågor som jag besvarade, jag gav tips på hur man kan bli framgångsrikare än andra i sin ålder.
För visst vill vi alla leva ut vår högsta potential? Jag antar att dom flesta i alla fall vill det, jag menar nå sina drömar och lyckas här i livet. Men inget kommer gratis förklarade jag för killarna...

Det handlar mycket om mod och självförtroende, att våga göra saker och ting fast än andra kanske tittar snett. Jag menar, jag har nu en fan sida på facebook med snart 10.000 likes. Jag har en blogg med tusen läsare varje dag. Jag är en Nike Ambassadör och nej nu rabblar jag inte upp allt det här bara för att skryta, förstå mig rätt nu. Det jag försöker komma fram till är att jag nog inte hade uppnått vissa av dom här sakerna om jag inte vågat göra det jag själv vill.

När jag började blogga var det många som hade negativa åsikter och synpunkter, lyssnade jag på dom? Nej! Jag fortsatte göra min grej för jag ville det, jag hittade ett intresse som jag tyckte var kul. Ser jag tillbaka har bloggen öppnat otroligt många dörrar för mig. Jag kan nå ut till folk nu, jag har träffat och lärt känna otroligt sköna personer, fått vara med i flera reklaminspelningar, blivit erbjuden massor med saker osv.

Jag skapade en fan sida förra året och vissa tänkte säkert, vem är du som ska leka kändis? Men nu har jag ändå över 9.000 pers som följer mig eller hur. Jag har skaffat mig en fan base med folk från olika delar av världen och det är verkligen skitgrymt. Jag lägger upp videos på youtube som uppskattas och får flera tusen visningar.

Så gör er själva en tjänst och lyssna på vad jag har att säga till er. Bry er inte om vad andra tycker och tänker utan göra det du själv vill, älskar och mår bra av att göra. Var inte rädd för att vara annorlunda eller sticka ut lite grann, det är exakt det som gör dig speciell. Var alltid dig själv, kom ihåg det. Det är alldeles för mycket grupptryck nu för tiden, grupptryck som väldigt många faktiskt faller för. Jag hoppas det här inlägget kan hjälpa er lite grann och få er att fundera på vem ni egentligen är.

Före jag avslutar inlägget vill jag bara tacka er alla som följer och ser upp till mig. Jag menar nu för tiden får jag inte bara grymt sköna meddelanden på inboxen utan folk kommer fram och vill ta kort. Det uppskattas verkligen och jag är stolt över att vara en inspiration för alla dreamchasers där ute!

Hi Hater!

När jag var på väg hem från tandläkaren idag gick jag förbi tre tjejer och jag hörde hur ena sa, tjejer vet ni vem det där är? Jag kollade inte bakåt för att bjuda på ett smile eftersom jag hade bråttom till bussen haha. Men i alla fall, jag skrev en eller två meningar om det på min facebook. Bara efter några minuter hade jag flera gillningar och kommentarer, jag antar att ni redan har läst allting som kommenterats? Om inte så gör det nu för jag kommer ta bort statusen snart.

Hur som helst, några skämtar, några hatar och andra "skyddar" mig. Någon hade skrivit, ‎...då sa dom andra två "nej vem fan är han?". Och det förstår man ju är ett skämt, men det jag inte fattar är varför en tjej ska hata på så hög nivå och skriva att jag har luft och att jag leker något jag inte är. Grejen var också den att hon fortsatte skriva när andra typ försökte få henne att sluta.

Men hon kan hata på mig, det är lugnt.. Hon har säkert problem med sitt självförtroende eller något liknande. Det roliga är att hon helt plötsligt tar hon upp något om att jag försökt ragga på hennes 29 åriga stora syster när det egentligen var hon som flirtade med mig. Kom igen måste jag visa alla lite bevismaterial bara för att dom ska tro på mig eller?

Och jag har valt att inte visa ditt namn för du förtjänar ingen uppmärksamhet, du har redan fått tillräckligt med dina kommentarer på min status haha. Vad är det Evelyn Lozada från Basketball Wives brukar säga? You are a non mother fuckin factor bitch!!! Nu är du och några till raderade som min vän på facebook, jag fattar inte ens varför man vill adda mig om man ändå ska hålla på så..

Istället för att sitta och kommentera negativa saker om mig på facebook gå gör något positivt med ditt liv gumman. Jag brukar aldrig ge en hatare så här mycket uppmärksamhet, jag har fan skrivit ett helt inlägg ju. Men jag vill bara få det sagt att jag inte bryr mig om hatare. Handen på hjärtat jag gör inte det och det vet mina trogna läsare om. Jag vill bara att alla som inte gillar mig men ändå är vän med mig på facebook tar bort mig. Jag har över 1000 vänförfrågningar som jag inte kan acceptera för att jag har för många vänner, ni hatare tar onödigt med plats så radera mig please.

P.S. Om du märker att du har blivit borttagen som vän på facebook så think twice. Antingen har du själv droppat en hatkommentar eller gillat en hatkommentar. Och snälla gör inte bort dig, skicka inte inget meddelande för att be om ursäkt. Försök inte heller inte adda mig igen. Im out, peace!

2-2

Ah då sitter man här i rummet helt trött efter matchen mot Vasalund som slutade 2-2. Lite massage nu skulle inte skada, jag har verkligen ont i hela kroppen. Har jag någon söt läsare som vill komma över eller? Jag fixar en bra stämning med sköna rnb låtar haha, vad sägs om Glow in the dark...

Jag blev tacklad flera gånger idag men det är sånt man får leva med när man är snabb, motståndarna hänger inte med hehe. Matchen slutade som sagt oavgjort vilket jag tycker är rättvist på sätt och vis. Vi tog ledningen med 1-0 utan att ens spela på topp, i den andra halvleken kvitterade Vasa till 1-1 och ska jag vara helt ärlig minns jag inte ens hur målet gick till.
Men i alla fall, 1-2 gjorde dom på en hörna med ungefär 10 minuter kvar av matchen.

Jag antar att alla trodde att det var så matchen skulle sluta men på stopptid blir jag tacklad utanför straffområdet. Jag bestämmer mig för att ta frisparken själv så jag skjuter, får inte direkt den träffen jag ville få men det räcker för att målisen släpper en retur som vi kan dunka dit!

2-2 blev slutresultatet vilket jag som sagt tycker är rättvist med tanke på hur matchen såg ut.
Båda lagen hade mycket boll och ville anfalla. Nu är det bara 5 matcher kvar av säsongen så det gäller för oss att hålla ut och helt enkelt vinna dom resterande matcherna. Efter dagens oavgjorda match ligger vi kvar på förstaplatsen med samma poäng som Dalkurd fast med bättre målskillnad!

Själv är jag nöjd med min prestation idag men jag kan aldrig bli riktigt nöjd om inte jag nätar,
så enkelt är det. Jag får se till att göra mål i nästa match nu på helgen borta mot Boden istället!

RnB under vintern är grejer...

Egentligen skulle jag kunna lägga upp Open Road med Chris Brown eftersom jag sitter och lyssnar på den om och om igen. Minns ni i sommras när jag la upp Open Road här på bloggen? Jag skrev att jag gillar den men säkert kommer att gilla låten ännu mer när det är vinter för då är det mörkt ute. Det finns inget bättre än att typ sitta på en buss och lyssna på rnb när det är mörkt och kallt ute... Eller sitta i rummet, kolla ut genom fönstret och drömma sig bort lite grann. Tro mig eller ej men rnb är som bäst under vintern, låtarna blir automatiskt bättre för att det på något sätt känns mysigare.

Ska jag jämföra hur mycket jag gillade låten Open Road i sommras och nu så ska ni veta att det är en stor skillnad. Jag diggar den fett nu, kan sitta uppe hela natten och låta den spela. Vissa kanske tycker att jag överdriver och jag förstår er. Men ni ska veta att alla är olika, vissa gillar musik lite mer än andra. Personligen ska ni veta att jag älskar musik, music is my drug. Det vet mina trogna läsare redan om, jag skulle aldrig kunna klara av en dag utan att lyssna på sköna rnb låtar. I just Love music, det är därför jag har tatuerat in noter bakom mitt ena öra, det är därför jag spenderar tusenlappar på hörlurar. Men nog om allt detta, nu ska jag bjuda er på en nice låt som jag lovat!

Under bilden har jag lagt upp en skön låt som jag lyssnar på rätt ofta, jag behöver inte skriva så mycket om den utan klicka bara på play så den får tala för sig själv. Jag fick ett kul meddelande av en tjej på facebook som skrev att hon gillar att kolla in mina bilder och lyssna på musik samtidigt!

Ser fram emot imorgon!

Sho på er! Som jag skrev igår så åkte jag in till stan idag för att klippa mig, jag körde faktiskt på en frohawk fast än det inte var tanken från första början. Igår skrev jag ju att jag skulle snagga kort med enkla lines men gissa vad? Jag ändrade mig på vägen till salongen haha. Den här bilden är från i sommras men typ så har jag klippt mig, ända skillnaden nu är att det är lite kortare i mitten bara. Jag vill ha som på bilden så från och med idag tänker jag börja spara och låta min frohawk växa ut!

Nu till morgondagen som jag ser fram emot så mycket.
Först har jag tandläkartid vid klockan 2 hos min privata tandläkare i Fridhemsplan. Det är inte exakt det jag längtar till men låt mig dra en rolig grej för er. Jag fyller ju 20 nu i November och då måste man börja betala för varje tandläkarbesök. Jag kom att tänka på det i helgen och hade tänkt ringa in idag för att boka tid men guess what? Dom hann ringa mig före haha, snacka om sammanträffande. Hon berättade att jag måste börja betala när jag fyllt 20 och det visste jag redan om sa jag till henne. Jag tänkte faktiskt ringa till er idag sa jag, perfekt sa hon för jag tänkte fråga dig om du kan komma in imorgon? Det blir lite tajt eftersom jag har match imorgon men det funkar för att matchen är på kvällen. Vad kul! Går det bra för er, frågade hon mig. Vi ligger bra till och kan ta oss upp till Superettan så det rullar på svarade jag. Det får du berätta mer om imorgon sa hon, jag lekte smart ni vet jag ba ah det ska jag haha. Nä men det ska bli nice att fräscha till tänderna imorgon asså!

Det jag verkligen ser fram emot är just matchen senare på kvällen.
Vi spelar på hemmaplan mot Vasalund och det är endast tre poäng som måste tas i den matchen, ingenting annat. Vi ligger på andraplats i serien med en match mindre spelad så vinner vi imorgon vilket vi ska göra så tar vi oss upp på toppen igen. Det ska bli extra kul att spela eftersom Vasalund är mitt gamla lag, jag lirade där som junior och har massor med goda minnen därifrån. Jag känner några i laget som fortfarande är kvar och som jag inte har sett på ett tag så därför ser jag fram emot matchen imorgon. Jag är så laddad som man kan bli, hoppas jag sätter dit en eller två också!

Kärlek & Respekt till er alla söta och sköna läsare som läser och följer mig blogg varje dag.
Tunga är ni, statistiken har faktiskt ökat sen några dagar tillbaka. Före jag drar och lägger mig i sängen så spanar jag in med en skön låt precis som jag gjorde igår aight, peace!

Känner mig fresh!

Dagen börjar närma sig sitt slut och jag har gjort rent mitt ansikte som jag skrev att jag skulle göra i mitt tidigare inlägg. Jag tog ingen dusch utan det blev ett varmt och skönt bad istället, utan att överdriva så låg jag i badkaret och höll på somna. Som alltid hade jag med mig laptopen till badrummet för att kunna lyssna på musik och njuta till max. Jag låg och blundade när Hey Lover med LL Cool J spelades upp, en riktig klassiker som fick mig att tänka på kärleken...

Så nu när jag har badat och rengjort mitt ansikte känner jag mig riktigt fresh!
Nu kom jag att tänka på mina stay fresh inlägg eller rättare sagt videoinlägg haha, det kanske är dags igen? Jag har faktiskt fått fett med många meddelanden på facebook av läsare som har bett mig fortsätta. Vi får se, jag kanske spanar in med ett sånt videoinlägg när ni minst anar det...

Men i alla fall, jag känner mig fräsch nu och kommer att känna mig ännu fräschare imorgon för då ska jag klippa mig. Jag frågade mina följare på twitter vilken frissa jag borde skaffa, typ alla tycker att jag borde klippa mig som Neymar eller Kevin Prince. Ska jag göra som Neymar måste jag spara mitt hår i några månader, ska jag göra som Kevin Prince måste jag spara i veckor. Jag har bestämt mig för att klippa kort imorgon med några najsa lines, sen efter det får jag se hur jag gör. Kanske sparar jag håret i ett litet tag för att göra någon typ av frohawk, jag får se helt enkelt.

I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle bjuda er på en skön låt så det tänker jag göra nu. Under bilderna har jag lagt upp en skön rnb låt som ni kan lyssna på, det är inte direkt en lugn godnatt låt men den funkar att lyssna på så här på kvällen. Annars kan ni pumpa den imorgon när ni typ är på väg till skolan ha! Riktigt nice är den i alla fall, jag diggar soundet och flowet fett asså!

Super Söndag

Då är Super Söndagen slut, jag har suttit och kollat på fotboll hela dagen. Först var det matchen mellan Tottenham och Liverpool som slutade med en klar 4-0 vinst för Tottenham. Senare var det dags för matchen som alla fotbollsälskare väntat på hela veckan, jag syftar så klart på United mot Chelsea. Den matchen var helt galen och levde upp till förväntningarna utan tvekan.
Mycket mål, många målchanser och bra fotboll helt enkelt!

Just nu sitter jag faktiskt i köket med ansiktsmask på och försöker fördriva tiden haha.
Nu när sommaren är slut så det är extra viktigt för mig att ta hand om min hy. Efter det här inlägget ska jag ta en dusch och sen göra rent antisktet med ansiktsprodukter. Jag spanar in med ett till inlägg lite senare då jag också bjuder er på en skön låt, aight? Ta hand om er, kärlek & respekt.

Veckans frågor & kommentarer

Bryan börja ta upp dagens frågor eller veckans venne vad det hette , de boring annars bro. Jag tänkte faktiskt på det idag och nu när jag läste din kommentar så har jag bestämt mig. Vi kör på det, varje Söndag spanar jag in precis som förut med veckans frågor och kommentarer. Jag kan tänka mig att det är underhållande med såna inlägg eftersom det är som en liten frågestund!

Har du tumblr? I så fall vad heter den? :) Det klart jag har! Jag skrev ju det i ett inlägg för några dagar sen, kom igen du måste hänga med haha. BryanMassa.tumblr.com, följ mig nu så kanske jag följer dig ;) På tumblr följer jag faktiskt rätt många, just nu över 170 pers så följer du mig har du en stor chans att jag följer tillbaka. Vissa säger #TeamFollowBack och det stämmer till viss del för mig när det gäller tumblr, jag är inte som på twitter direkt då jag bara följer runt 40.

Snackar du forfarande med romeo? Yes, det gör jag. Vi har faktiskt något crazy på gång som jag inte kan gå in på just nu. Jag hoppas verkligen det blir av, det är allt jag kan säga!

weeessh du är så fin, but i guess u hear that allday everyday don't you .. haha :)
Gulligaste kommentaren jag läst på fett länge, vet inte vad jag ska säga men tack sötis :)

Vill du gifta dig med mig, drömprinsen min? Ah jag bangar inte, det klart jag vill haha!

Nej bryan gift dig med mig :)<3 Men vad händer? Jag kan ju bara gifta mig med en :)

Wtf !! Du spelar ju för Väsby för i helvete!! Och här sitter jag, ledare för Rotans B-lag :P Det går bra för Väsby nu ;) Haha hur kom du in på min blogg? Ja det rullar på bra för oss! :)

du är såååååå vacker, jag ska gifta mig med DIIIIIGGG en vacker dag, just wait and see hun (a)(a) Ladies vad är det med er och giftemål? Kan vi inte bara vara friends with benefits? :P Skojar ju, men fett gullig kommentar. Jag säger ju att jag har sveriges sötaste läsare :)

OMG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD snygg due bryan du är kanske den snyggaste bloggaren i världen kärlek o respekt till dig söttttttiiiss <3 Vad ska jag säga? Ärligt talat tack så mycket gulleplutt!

Det var allt för den här gången, spanar in med veckans frågor och kommentarer igen nästa vecka!

ere fredag eller?

Sho! Ni kanske inte lägger märke till det på bilden men jag är fett trött, har tränat idag trots att jag fortfarande är förkyld. Jag hade tänkt stanna hemma men man måste ju träna för att bli uttagen till match! Och om man som jag inte vill tappa sin plats i startelvan så är det ännu viktigare att inte missa träningar.

Just nu tar jag det bara lugnt i rummet, ni vet soft, ingen stress sådära.
Det blev inget idol för mig ikväll utan jag satte på Comedy Central för att se på en av mina favoritserier, Kungen av Queens. Den går på Comedy Central rätt ofta faktiskt, igår natt satt jag uppe och kollade på 2 avsnitt före jag sov. Jag vet inte hur många läsare det är som har koll på serien men en sak ska ni veta, den är galet rolig!

Annars är det bara chill med mig. Jag har stött på flera gamla vänner och klasskamrater dom senaste dagarna och alla har typ ställt mig samma fråga. Bryan hur fan får man tag på dig? Kom igen, överdriv inte nu haha. Jag har ju facebook, visst man kan inte se mina bilder eller skriva på min vägg. Jag är oftast eller alltid offline, asså aldrig inne på chatten men vad spelar det för någon roll egentligen?
Är det något så når ni mig på inboxen, simple as that!

Igår laddade jag ner några nya och sköna låtar så jag hade tänkt fortsätta nu.
På tal om musik så var det en tjej som skickade ett meddelande till mig på just facebook om att det var längesen jag tipsade bra låtar här på bloggen. Vad säger ni, håller ni med henne eller? I så fall kanske jag får ta och spana in med några inlägg där jag bjuder er på sköna låtar. Ta hand om er, kärlek & respekt. Peace out!

FIFA

Jag kom precis in i rummet, har varit i köket och gjort te. Jag skrev aldrig om det i mitt tidigare inlägg men min dag har handlat mycket om just te och FIFA! Grym kombination eller hur haha, finns inget bättre att göra när man är sjuk.

Hur länge jag bänkar mig framför tvn och spelar vet jag inte men det kan bli ett bra tag. Laddade ner det efterlängtade demot idag och som jag skrev på twitter är jag imponerad, riktigt imponerad. FIFA12 är fett nice, man får en helt ny känsla för spelet. Det är så många nya förbättringar att jag vet inte vart jag ska börja.

Någon på twitter gjorde @ på mig och skrev att FIFA12 är en blandling av FIFA11 och PES11. Det kan jag hålla med om, det känns typ som det. Något jag har saknat tidigare är större mål vilket nu är fixat till 12an. Grafiken har blivit bättre och spelarna ser ut som dom gör i verkligheten. När jag var Milan fick Prince gult kort och då såg man hans tattoo på halsen! Jag kan ärligt talat inte vänta tills FIFA12 finns i butiken. Under tiden ska jag nöta sönder demot så jag är på topp när originalet är ute, det gäller ju att träna nu så man är bättre än sina polare haha.

Vet någon när den släpps, är det i slutet på den här månaden eller som alltid i början av Oktober? Droppa gärna en kommentar så jag vet, kommentera också vad ni tycker om FIFA12. Hiss eller Diss? För mig är det självklart en hiss utan någon som helst tvekan. Checka in mitt eleganta mål med Theo Walcott!
FIFA 12 - (F)emales (I)gnored (F)or (A)nother (12) Months !

Sjukis

Stackars mig som har blivit sjuk, redan igår kväll kände jag att jag höll på bli det och imorse när jag vaknade blev det så också. Näsan var täppt och jag hostade som fan, så idag har jag bara tagit det lungan och kryat på mig. Det verkar som att många är sjuka nu, såg på facebook att några stycken hade skrivit det. Jag tror den perioden då många blir sjuka och förkylda är inne nu, hösten är här och ni har säkert själva lagt märke till hur kallt och blåsigt det har blivit!

Hur som helst, jag gör allt jag kan för att bli frisk så snabbt som möjligt. Dricker te hela tiden, men förutom det så har jag gjort lite annat också. Jag kollade t.ex. precis klart på Champions League, såg på hela den första och början av den andra halvleken mellan Zagreb - Real Madrid. Sen gick jag över till City - Napoli som var galet intressant att följa, matchen slutade tillslut 1-1 vilket jag tycker är rättvist.

Under dagen har jag varit på posten och hämtat mitt Nike paket, som vanligt fick jag fett med najsa kläder och skor. Jag låg i sängen när min syrra kom in i rummet och berättade för mig att jag hade paket att hämta, om inte jag mådde lite bättre och blev lite gladare. Så sjuk som jag är och hostar hela tiden blev dagen i alla fall lite bättre med Nike leveransen. Oavsett vad så är det alltid lika kul med Nike paket! :)

Kärlek & Respekt till er alla söta och sköna läsare.
Alla sjuklingar där ute... Drick mycket jordgubbs te, tro mig det hjälper. Nu kanske några får för sig att jag skriver så bara för att låta mysig haha. Men det är sant, krya på er!

FIFA12

Shoo på er alla söta och sköna läsare!
Jag kom hem för ett tag sen, jag har varit och tränat. Ni som följer mig på twitter vet om att jag skulle ha två träningspass idag, den första på förmiddagen och den andra nu på eftermiddag. Det kändes verkligen skönt att köra på morgonen, istället för att vakna sent och sova bort dagen så känner man att man har gjort nytta!

Efter träningen skyndade jag mig hem för att ladda ner FIFA12 demot, men gissa vad? Den har inte kommit ut i Europa än, jag blev fett lack när jag fick reda på det. Först hade jag för mig att demot skulle släppas igår men jag hade fel...

Den 13 September vilket är idag sa folk att den kommer ut! Nu säger alla att den släpps i Europa imorgon, snacka om ångest fan! Orkar inte vänta till imorgon -.-

BRYANMASSAFOOTBALL

Jag fick ju hem mina nya Superfly för några veckor sen, kände att jag ville ut och köra i dom lite grann. Fett kefft att jag inte får spela i Nike bara för att laget är sponsrat av adidas... Älskar ju mina Superfly, dom sitter så skönt på foten!

Umeå del 3

Som jag har sagt i mina videos så var det nice i Umeå! Vi vann den viktiga matchen och hade också kul utanför planen. Jag kunde inte gå ut och festa med grabbarna på kvällen eftersom jag inte hade tagit med mig jeans. Men jag hade en riktigt lyckad kväll i alla fall. Först satt jag nere vid receptionen och kollade på Real Madrid matchen med alla dom andra, sen drog jag upp till rummet och väntade på en tjejkompis.

Vi tog det lugnt och hade det trevligt, hennes kompisar kom också förbi så jag satt där ensam med tre tjejer. Jag försökte få tag i några från laget men alla var som sagt ute och festade, efter ett tag drog hennes kompisar så vi var ensamma igen. Jag sa till henne, Im here for one night how far would you go?
Haha nä jag driver bara så sa jag inte, men på ett sätt var det synd att vi bara stannade i Umeå över en natt. Jag hade gärna velat stanna en eller två dagar till.

Som ni ser på bilden där uppe tog jag kort med några schyssta grabbar, jag skrev även autografer! Skrivstilen är verkligen något jag känner att jag måste sitta och träna på haha. Efter matchen tog jag också bilder med två tjejer utanför våran spelarbuss. Hela händelsen var skit rolig för alla i laget satt i bussen när tjejerna gick förbi sakta. Några blev hype och började banka på fönstret, tjejerna kollade och fick syn på mig. Då vinkade ena att jag skulle komma ut, jag blev helt stressad haha!

Alla började skrika och sjunga wow Bryan Bryaaan!! Det roliga var att mina tränare satt längst fram i bussen, så när jag klev av för att snacka med tjejerna såg dom allting. Jag hade min mobil i fickan och kände hur den vibrerade haha. Oz hade ringt mig två gånger under tiden jag pratade med tjejerna bara för att stressa mig ännu mera. När jag klev på bussen igen sjöng grabbarna olika ramsor som Bryan Bryan ge oss en sång! Haha, det var kul och tack till alla som kom ner för att se matchen!

När vi satt på planet hem till Stockholm lyssnade jag på låten Work Out med J.Cole.
Det är några meningar från låten som stämmer ihop med resan till Umeå haha.
En av meningarna är: You know i run the town even when i ain't from there!

Umeå del 2



Umeå del 1

Kom hem för ett tag sen, är galet trött eftersom jag bara har sovit 3 timmar inatt så nu ska jag ta en powernap. Här har ni två videos från igår före matchen,
jag kommer att ladda upp några videos till och skriva mera om hur det var i umeå senare när jag vaknar. Under tiden jag sover kan ni läsa mina uppdateringar på twitter om ni inte redan har gjort det haha, Kärlek o Respekt!


Imorn flyger vi

Imorgon flyger jag till Umeå med laget för att spela matchen jag skrev om tidigare här på bloggen. Det kommer att bli intressant eftersom det är som en seriefinal,
vi ligger på första plats med bara en poäng före Umeå.

Jag skrev aldrig om det men i veckan blev jag intervjuad av lokaltidningen mitt i som dom flesta i Stockholm känner till. Artikeln kommer att komma ut nästa vecka så alla som bor i Upplands Väsby glöm inte läsa tidningen hehe!

Nu hade jag tänkt packa lite grann så jag slipper stressa imorgon bitti, jag ska också försöka hinna ladda ner några nya låtar som jag kan lyssna på. Inte för att det är en lång resa, det tar ju bara 45 minuter med flyg så är man där men ändå liksom.

Idag på träningen fick vi reda på vem i laget man ska dela rum med. Det kunde inte ha blivit bättre, jag delar rum med min latinamerikanska broder Palacios. Efter att vi har vunnit matchen så måste vi ju fira segern och våra 3 poäng! Det är fiesta som gäller hahah, girl you wanna come to my hotel?

Nu måste jag börja packa lite grann... Fan jag gör det till värsta grejen, som att jag ska resa till brasilien eller nått haha. Vi höres, ha det bra. Kärlek o Respekt!

Videoinlägg!

Som jag skrev på twitter...
Today im ballin by myself, shopping by myself, eating by myself.
Just doing everything by myself. #metime

Jag glömde berätta det i videon men jag blev stalkad av några tjejer i stan haha!

Umeå i helgen!!

Jag gick igenom mina mappar för att jag skulle ladda upp lite bilder på min tumblr, hittade den här bilden som jag tog för ett tag sen och tänkte varför inte lägga upp den här på bloggen också!

Det blev inget inlägg på hela dagen igår men nu är jag tillbaka med ett inlägg där jag kommer att skriva rätt mycket. Jag kan börja med att skriva att jag idag har stött på skönt folk, folk som visar kärlek. Ni som har följt min blogg från början vet om att jag visar kärlek till dom som visar mig kärlek, så är det och så kommer det alltid att vara.

Efter min träning när jag cyklade till station för att hinna med tåget så var det ett gäng grabbar som hälsade på mig. Och senare när jag satt på bussen var det en tjej bakom som var modig nog att knacka mig på ryggen trots att jag hade mina hörlurar på mig och lyssnade på musik. Jag kollade bak och tog av mig hörlurarna, då frågade hon: Är det du som är Bryan Massa? Ah svarade jag, sen snackade vi i ungefär en kvart och jag måste säga att hon var fett med trevlig. Hon sa en rolig grej som jag inte fattade riktigt, hon ba: Alla tjejer typ smörar för dig på facebook.
Haha syftar hon på dom som kommenterar eller gillar mina statusar kanske??
Jag vet ärligt talat inte, men på tal om mitt facebook konto så är den väldigt inaktiv.
Man kan inte skriva i min logg, man kan inte heller se mina bilder eller vänner...

Men tillbaka till kärleken, såna här saker gör mig verkligen glad. Jag menar en unge kom fram till mig på träningen idag och frågade om jag kan prata swahili haha.

I helgen spelar vi mot Umeå FC i just Umeå, jag har redan fått 3-4 meddelanden på facebook av läsare och fans. Jag längtar och ser fram emot att spela, det ska bli kul! Jag har aldrig har varit i Umeå tidigare, jag vet om att det är en bit bort men vi flyger dit. Vi åker på Lördagen och flyger tillbaka på Söndag, vilket innebär att vi kommer övernatta. Vinner vi, vilket vi ska och måste så vet man aldrig vad man hittar på efter matchen ha!

In my own world...

Gokväll på er! Bryan här, din tjejsfavorit bloggare, mr.do it for the ladies yeeaah!
Haha jag hoppas ni alla mår bra för själv mår jag fintfint. Det är Måndag vilket innebär att det är en helt ny vecka, och som alltid går jag in i veckan med en bra inställning och nya mål som jag måste nå! Det gäller att vara positiv, det kan räcka med ett enda smile och du har gjort någons dag :)

Jag hade träning idag och det gick bra, vi körde smålagsspel och mitt lag vann så det känns skönt. Men sen efter träningen hände en irriterande sak haha. Jag kanske inte har skrivit det här på bloggen förut men jag har fixat en cykel som jag använder när jag ska från station till träningsanläggningen. Det är verkligen fett soft, behöver inte passa några bussar och så. Men hursomhelst, idag efter träningen skulle jag skjutsa min kompis Lillen men så fort jag trampade i pedalen gick kedjan av. Jag tror inte ni fattar hur det kändes haha, vi var trötta och ville bara hem men så hände en sån grej. Jag visste inte vad jag skulle säga, det ända som kom ut från min mun var: Vilken grej.. Asså vilken grej.. Vi vände upp och ner på cykeln och försökte rätta till kedjan i kanske 20 minuter, folk kollade på oss som att vi hade snott cykeln. Jag tappade tålamodet och gav upp, mina händer var fan helt svarta.
Tillslut lackade Lillen ur, han började fixa och trixa med sina sliskiga fingrar och bara efter några minuter var kedjan på plats. Före vi cyklade till station för att ta tåget drog vi till ett badhus i närheten för att tvätta våra smutsiga händer haha.

Nu är jag hemma och bara softar, jag sitter i mitt rum med farsan och lyssnar på Bob Marley hehe, ingen stress. Jag har kopplat min iPhone till högtalarna så basen pumpar fint. Farsan kollar på tennis medans jag chillar vid laptopen. Ska snart till köket för att käka, om inte jag är hungrig!! Efter maten ska jag in på tumblr, jag har blivit beroende. Det är verkligen fett med nice, det tog ett tag för mig att fatta hur det fungerar men nu hajjar jag helt och hållet! Jag satt och höll på lite grann före min träning, jag ville fan inte gå hemifrån haha, så överdrivet beroende har jag blivit av tumblr. Dessutom kom jag i kontakt med en fett söt och trevlig tjej :)

Se till att följa mig, om inte du har ett konto så skapa ett nu och följ mig! BryanMassa.Tumblr.com

Snabb update

Shoo, jag kollar på mtv det är programmet 16 and pregnant som visas just nu.
Fett synd att se hur komplicerat vissa par har...

Men hursomhelst, jag vaknade för ett tag sen och har inte käkat något förutom en risifrutti hehe. Mina föräldrar har varit ute och Morsan ringde mig nyss för att fråga om jag skulle ha kebabtallrik. Vad tror ni jag svarade? Spikat! Hahah, det kommer att sitta så fint med kebab och pommes.

Nu tänkte jag fortsätta kolla på 16 and pregnant eftersom det är intressant.
Senare på kvällen ska jag se på den nya säsongspremiären av Jersey Shore!

Jag är tillbaka

Shoo på er!
Jag är tillbaka, jag säger det igen jag är tillbaka. Många läsare har varit på mig och skickat meddelanden på facebook om att jag borde blogga oftare. Men jag hoppas ni förstår att jag har saker att göra också förutom att sitta och blogga om dagarna. Jag spanar in med inlägg när jag har ork och tid helt enkelt.

Jag kom hem för inte så jätte längesen, jag har spelat match och det gick väl sådär. Vi spelade 0-0 men förtjänade egentiligen att vinna eftersom vi var det bättre laget matchen igenom. Men sån är fotbollen, bollen vill bara inte in ibland.

Just nu softar jag bara i mitt rum, jag åt precis pasta och funderar på att tanka hem en bra film. Orkar verkligen inte göra något annat ikväll, ska bara slappa hemma.
Eftersom vi spelade match ikväll så har vi en ledig helg, jag får se vad jag hittar på...
Kanske tar en shoppingrunda ute på stan tillsammans med en tjejkompis imorgon, fick höra att det kommer vara fint väder nu under helgen så varför inte liksom.
På Lördagkväll ska jag i alla fall fira min kompis som fyller 20! Har du och dina tjejer ingenting för er på Lördagkvällen så kom förbi, det kommer att bli nice ha!

Men som sagt, nu är det Fredagsmys som gäller.
Du har mitt nr så det är bara att messa om du vill komma över hehe. Näe men vet ni några bra filmer så tipsa mig gärna, droppa en kommentar bara. Ta det lugnt ikväll, kärlek o respekt!