Följ mig!!!

Okej, jag vet vad ni tänker... Bryan, vem är den tjejen? Jag ska förklara varför jag lagt upp en bild på henne om två sekunder, chilla! Sanningen, hon fick min blogg att se lite snyggare ut haha.
 
Det är rätt sent nu, klockan har precis passerat halv tre på natten. Jag är i mitt rum och har tagit en liten paus från allt packande, åker jätte tidigt på morgonen så egentligen borde jag försöka packa klart så snabbt som möjligt. Men ingen stress, jag måste ju uppdatera mina söta och sköna läsare också! Tror inte att många är vakna nu med tanke på att de flesta börjat skolan igen, fast förr eller senare kommer ni att läsa det här inlägget. Kanske är det nu på natten, om inte så gör ni det säkert på lunchrasten i datasalen haha.
 
Hur som helst, nu till min fan page och varför jag laddat upp den här bilden på sötisen. Det är faktiskt så att hon gillar min sida på facebook, såg det precis helt random. Vi är faktiskt vänner med varandra på fejjan, fan att hon ska bo borta i Göteborg, så typsikt.. Men i alla fall, anledningen till varför jag tog upp det är för att hon nog måste vara den finaste tjejen som gillar min sida. Det är ju för det mesta bara killar som är där och kikar, det uppskattas, tunga är ni... Men jag måste verkligen ge en stor shoutout till alla tjejerna som följer mig där och har lagt till mig som deras favoritidrottare. Snacka om kärlek på hög nivå till er.
 
Som jag skrev på fan sidan kommer jag att under resans gång uppdatera er alla läsare/fans/följare eller vad man nu ska kallar er hehe. Se bara till att ni följer mig på just fan sidan, samt twitter och instagram. Om inte du har något twitter konto ännu så skapa ett, om du äger en iPhone så är twitter helt enkelt en måste app för dig!
 
Har ni hört talats om Path? Jag har använt mig lite utav den sen några veckor tillbaka, det är också en slags microblogg där man uppdaterar saker och ting. Fast Path är mest för att dina nära och kära ska kunna följa dig. Men ni, mina läsare, är ju min familj så ni får jätte gärna skapa ett konto och lägga till mig, vet inte exakt hur aktiv jag kommer vara på Path men jag lär checka in då och då. Självklart kommer jag sist men inte minst att spana in med inlägg här på bloggen också, till och med så att jag kommer bjuda på videoinlägg. Det kommer att bli riktigt kul så jag säger det igen, följ mig överallt om du vill ha full koll. Jag rekommenderar att ni följer mig som mest på instagram för att se min resa till Spanien i bilder och twitter för snabba och korta updates!
 
Vet inte om jag hinner checka in med ett till inlägg före jag är i Spanien, vi får se. Om inte så ciao, må bäst!

Skön match, skön vinst!

Shoo bloggen, spanar in direkt från min iPhone. Sitter på bussen från Sundsvall på väg hem till Stockholm. Det är inte många timmar kvar tills vi är framme så varför inte uppdatera er en snabbis. Spelade ju match i Sundsvall med AIK U21 idag och det gick riktigt bra, vi vann med 2-0 och gjorde en grym instats. Själv gjorde jag inget mål men jag var fett nära med en nick som jag hade efter ungefär en kvart spelad. Jag spelade däremot fram till vårat ledningsmål i den andra halvleken så jag är nöjd. Förutom det så kom jag in riktigt bra i matchen, första gången på väldigt länge måste jag säga. Senast jag kände så här var när jag spelade i Väsby United förra året. Fick många bollar att jobba på min högerkant vilket jag älskar, kom till mycket chanser och skapade många lägen. Som jag skrev på twitter och min fan page var det här min bästa match på säsongen sett till min prestation. Vänster backen som jag hade på min kant spelade sin första match för GIF Sundsval idag, min kompis sa att de värvade honom för typ en mille. Om jag klarade mig så här bra mot honom som ska spela i Allsvenskan så vet jag i alla fall att jag håller den nivån. Jag menar, jag kom runt honom hela tiden och fick honom att ta ett gult kort tillslut haha. När han tacklade mig utanför straffområdet sa frågade jag honom varför han drar i mig hela tiden. Då svarade han att han måste göra det när han inte hänger med hehe. Före jag avslutar det här inlägget måste jag ge en stor hälsning till alla mina fans i Sundsvall, ni är fett med tunga. Det första som hände när jag tog en sväng förbi stan med grabbarna var att ett gäng killar kom fram och ville ta kort. På matchen var det också ett gäng på typ 10-15 pers som kom och kollade, det uppskattas som fan. Erat stöd är kärlek för mig, kul var det också att några ville fota i spelaringången efter matchen hehe. Jag ska försöka sova lite grann på bussen nu, om mindre än tio timmar sitter jag på flyget mot Barcelona. Livet leker just nu och jag älskar det!


Sundsvall imorgon, Barcelona i övermorgon.

Shoo bloggen, idag har jag haft träning sen direkt efter åkte jag in till stan en snabbis med grabbarna. Det var riktigt chill och en sak vi alla tre kom överens om var att stan var full av katter. Vi såg typ snygga tjejer varannan sekund, Aimar var på hugget hela tiden och vinkade t.ex. till två pers som han knappt känner haha!
 
Hur som helst så åker jag till Barcelona om inte ni hört det? Ni som följer mig på min fan page har redan koll på läget, jag skrev om det under kvällen. Det är nämligen så att tävlingen The Chance som Nike har arrangerat och som jag deltog i 2011 är igång igen. Den har pågått under hela det här året och tillskillnad från den gången jag var med i London är finalen i Barcelona den här gången. Där 100 spelare världen över som tävlar om 16 platser. Utav de spelarna är två från Sverige, jag åker dit som Ambassadör och för att visa mitt stöd. Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot det, oroa er inte för sega updates när jag är där borta för ni kommer kunna följa mig. Jag kommer att blogga under resans gång och som alltid hittar ni mig även på min fan page samt twitter. På instagram kommer jag också att uppdatera er dagligen med bilder så se till att ni följer mig och håller ett utkik! Allting kommer att vara sååå nice, tänk er själva hotellet som är samma hotell Barcelona laget sover i dagen före match, bara en sån grej!
 
Men nu måste jag lägga mig eftersom jag imorgon ska upp tidigt, ska åka iväg till Sundsvall och spela match med AIK U-21. Kommer inte att vara hemma på hela dagen för att vi är tillbaka i Stockholm sent på kvällen, önska mig lycka till så höres vi. Kärlek o respekt!

Music Mode

Jag kickar igång veckan med att viba till syrrans låt. Jag har för mig att jag har lagt upp den på bloggen förut eller typ pratat om den i något videoinlägg men kör bara, jag har många nya läsare som inte har hört den. Så luta dig bakåt, klicka på play och njut!

Måndag, ny vecka!

Nu är Måndagen här, en ny vecka som jag verkligen ser fram emot. Den här veckan kommer att bli grym! De flesta av mina läsare börjar säkert skolan idag eller hur? Shit vad jag saknar den där känslan: Första dagen efter sommarlovet. Jag skrev det som status på min personliga facebook igår kväll och den fick några likes så jag antar att många känner som jag. Ni vet när man har stått framför spegeln hela dagen före skolstarten bara för att välja kläder haha! Vilka tider... Ska fan ta och käka nu, är galet hungrig. Ta hand om er och må bäst så checkar jag in här lite senare, ingen stress. Kärlek o respekt!


Filmdags ice age 2


Super Söndag

Shoossan! Idag har det bara varit chill mode hela dagen och så kommer kvällen också att vara. Satt och kollade på Premier League under dagen och jag måste säga att Manchester City's match mot Southampton var otrolig! Senare på kvällen tänker jag se på mera fotboll fast då blir det Spanska La Liga och Real Madrid mot Valencia, fan vad jag har saknat att se Cristiano Ronaldo spela fotboll. Killen är ett geni på plan så det ska bli kul, efter det spelar Barcelona mot Real Sociedad. Om jag hinner och det inte blir alldeles för sent tänker jag avsluta Söndagen och hela den här veckan med en film. Som ni själva ser på bilden har jag varit och handlat på Willys så det finns gott om läsk och goda saker man kan smaska i sig! Det spöregnar som fan ute, snacka om filmväder. Om du vill komma över så smsa mig, haha jag skämtar bara... Ta hand om er och må bäst!

Godmorgon - Vilken kväll, vilken natt!

Vart ska jag börja egentligen, det är frågan... Vill inte hålla det här inlägget så jätte långt eftersom jag är fett med trött. Klockan strax över nio på morgonen och jag kan säga direkt att jag kom hem för ungefär en timma sen. Jag har varit hemma hos min broder där vi har haft hemma chill med grabbarna och några tjejer.
 
Kvällen började först med att jag mötte upp min kusin och några polare i stan där vi softade i ett bra tag. Precis som tidigare i veckan kom tjejer och killar upp till mig vilket uppskattas, fast det vet ni redan om. Det var ett gäng tjejer som tog tre eller fyra bilder med mig, om inte jag fick ont i ögonen av den där jävla iPhone blixten!! Jag vet att det är lätt att vara efterklok men tjejer, egentligen borde vi bara ta en gruppbild på en och samma gång haha.
 
Hur som helst, tanken var att jag skulle vara i stan ett litet tag för att sen möta upp min syrra och hennes kompisar som skulle klubba. Jag tänkte hänga med men det blev aldrig av så istället spenderade jag hela kvällen ute i stan vilket inte var helt fel. Modet var bra och med tanke på att det var sista helgen innan alla ungdomar börjar skolan var de flesta hypade! Efter några timmar, när det började bli lite tråkigt så förde vi festen vidare... Min broder Aimar var inne i stan och kollade på Snabba Cash 2 som alla säger är fett keff, även han tyckte den var dåligt. Men i alla fall, senare plockade han upp mig tillsammans med fyra andra tjejer som vi körde hem till honom. Vi var uppe hela natten och somnade runt sex på morgonen. Jag vaknade halv åtta för att jag var tvungen att dra hem och fixa en sak, när jag frågade tjejerna om de skulle hänga med så jag kunde visa de var tunnelbanan ligger var de så trötta att de ville fortsätta sova haha. Vilket de också gjorde, de tänkte sova till klockan 11 så jag antar att alla fortfarande sover nu när jag är hemma och skriver det här inlägget.
 
En riktigt skön dag, kväll och natt har det varit. Såg ju på Premier League under dagen, för nice att det har börjat igen. Lite synd är det ju att Arsenal spelade oavgjort i premiären men det gör inget, vi kommer igen nästa vecka. Annars var det här allt för mig den här gången. Här bjuder jag er på några najsa bilder från kvällen i stan! Glöm inte följa en del av mitt liv på instagram: BryanMassa.
 
 
 

Alain Clark - Father & Friend (Official Video)

 
Den här låten och musikvideon släpptes för fyra år sen men jag lyssnar fortfarande på den då och då. Med tanke på att jag skrev en dikt till min Pappa så kände jag att det är perfekt tillfälle att lägga upp den här på bloggen också!

Grattis på födelsedagen pappa!

Idag fyllde min bästa Pappa år så jag har spenderat hela kvällen tillsammans med honom och min familj vilket har varit riktigt trevligt. För några dagar sen skrev jag att jag inte var helt säker på vad jag skulle köpa för något i present, jag funderade ju på att boka in farsan på spa/massage och det gjorde jag tillslut. När jag var inne i stan igår bestämde jag mig för att ta en sväng förbi det bästa stället som erbjuder spa och massage. Så nu väntar en timmes avkoppling för pappsen, jag ska inte ljuga men lite avundsjuk är jag haha!
 
Jag vill tacka allihopa som har gillat bilden och grattat min Pappa på instagram och fan pagen, det uppskattas och jag ska visa upp det för honom imorgon. Han lär bli glad över att jag har såna härliga och kärleksfulla följare!
Eftersom jag och Pappa oftast pratar Engelska med varandra så skrev jag så här på texten till bilden: Happy Birthday to my dad, hope I can grow up to be half the man he is!
 
Före jag avslutar det här inlägget så vill jag även lätta på hjärtat och få något sagt här på bloggen också.
Pappa, låt mig passa på att säga tack för allting. Alla har inte turen att få växa upp med världens bästa Pappa men det har jag. Tack för att du finns i mitt liv, tack för att du alltid har funnits där för mig när jag kännt mig nere och deppig, tack för att du visade mig vägen när jag i mina tonårstankar ibland kände mig vilse.
Jag sitter och skriver det här med tårar på väg att falla ner för kinderna. Jag tänker tillbaka på min barndom och jag minns den med glädje. Tack för att du har gjort mig till den jag är idag. Som en liten grabb lärde du mig vad som är rätt och fel, du lärde mig sparka boll på den stora ängen mellan Rinkeby och Tensta. Du lärde mig om kärlek och respekt, hopp, styrka och tro. Du har lärt mig allt, jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig. Jag älskar dig Farsan. Grattis på födelsedagen! - Din son, Bryan Massa.

Kort om gårdagen

Shoo bloggen, jag hade tyvärr inte tid för att spana in med ett inlägg igår vilket ni säkert själva märkte. Jag har sagt det så många gånger förut och vill inte tjata eller låta jobbig, men om ni vill hålla er uppdaterade till 100% se då till att följa mig på twitter och min fan page. På sistone har jag även uppdaterat min instagram jätte mycket, följ mig där också om du vill följa en del av mitt liv i bilder!
 
Nu hade jag tänkt skriva lite om gårdagen då jag spenderade hela dagen ute i solen och stan vilket var riktigt nice. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg är det grymt bra mode i Stockholms gator, dessutom har vädret varit helt perfekt så det gäller att passa på njuta till max! Igår tappade jag ärligt talat räkningen på hur många det var som kom fram till mig, vissa hälsade bara och andra frågade om en bild. Som jag alltid brukar säga är det inget annat än kärlek!
 
Gårdagens höjdpunkt var i alla fall utan tvekan när jag fick chansen att träffa det Brasilianska fotbollslandslaget. Som ni alla vet var de här i Stockholm för att spela den sista landskampen mot Sverige på Råsunda Stadion innan den rivs. På dagen var jag utanför deras hotel eftersom jag ville se när spelarna klev på bussen, självklart var jag inte ensam om det. Ungefär ett 100 tal personer hade samlats där för att försöka ta kort tillsammans med spelarna. Men det var omöjligt eftersom poliserna och vakterna spärrade ingången.
 
Jag skulle ändå få mina kort senare på kvällen eftersom jag fick en inbjudan om man kan säga så. Ni vet säkert redan om att Brasiliens landslag är sponsrat av Nike, men hur som helst! Det var middag på restaurangen i Grand Hotel, riktigt trevligt var det verkligen. Svenska fotbollslegender som Henrik Larsson och Patrik Anderson var också på plats. Kvällen var verkligen fantastik, fint folk, bra stämning, det kunde inte bli bättre. För att sumera hela dagen så var den perfekt! Brassarna var fett med trevliga och jag måste med handen på hjärtat säga att Pato var den trevligaste av de alla tillsammans med Chelsea spelaren David Luiz. Sjukt sköna grabbar båda två med fötterna på jorden, tyvärr fick jag aldrig träffa Neymar eftersom han åkte tillbaka till Brasilien direkt efter matchen. Pato drog faktiskt också tillbaka till Italien och sitt Milan samma kväll fast han kom i alla fall tillbaka till hotellet först.
 
Det var en kväll som jag kommer att minnas för resten av livet och för att sumera hela gårdagen var den helt perfekt. Allt från att träffa och fota med sina egna fans ute i stan till att själv få träffa och fota tillsammans med fotbolls idolerna!

Lång dag, time 2 sleep!

En lång dag, det kan jag säga att min Tisdag verkligen har varit. Det började inte så bra då jag kände mig yr direkt när jag vaknade på morgonen, jätte konstigt men som tur var gick det över senare på dagen. Då passade jag även på att dra ut och njuta av det najsa vädret. Smsade med en tjejkompis i ett tag och tänkte möta upp henne i stan eftersom min broder Aimar inte svarade på sin lur. Han var upptagen men hörde av sig till mig senare, så vi träffades och åkte in till stan. Det var ju fullt med ungdomar för det är Ung 08 festivalen. Ingen av oss hade någon aning om att den var igång förens vi kom upp för plattan vid kulturhuset. Bra stämning var det verkligen, om inte vi fick massor med flashbacks till tiderna då man var ute med grabbarna och haffade tjejer haha!!
 
Men som sagt bra stämning var det och då syftar jag inte bara på Ung 08, precis vid plattan var det en skitrolig komedi föreställning. Jag filmade inte men på en scen var det var en man som underhöll folk utan att göra ett ljud, han låtsades att han inte kunde prata. Hur som helst, jag och Aimar åkte hem igen för att fixa några saker, då passade vi även på att byta om till mjukisar. Vi åkte tillbaka till stan på kvällen fast den här gången åkte vi in med bilen. Båda var hungriga som fan så vi bestämde oss för att käka, han tog mig till ett ställe där jag aldrig käkat förut och jag måste säga att det typ har blivit min nya favoritrestaurant!
 
Väl inne i stan var det galet mycket folk, lite kul var det också eftersom väldigt många kände igen mig. Vissa ropar mitt namn, andra går förbi helt vanligt och hypar sönder sig när de passerat mig haha. Några eller de flesta skulle kommer fram och pratar med mig vilket jag själv uppskattar och tycker är kul. Det är modigt av er, ännu modigare är det dessutom när ni frågar om ni kan ta kort med mig. Det är ju inte alla som vågar fråga, varför vet jag inte. Jag menar, kom igen jag bits inte haha. Nej men seriöst, tunga är ni alla som kom fram och bad om kort idag. Det är bara kärlek, det vet ni själva om. Det ända jag hatar är iPhone blixten, får ont i ögonen av den så fota helst med mig när det är dagsljus är ni snälla haha. Jag vet inte hur många bilder jag tog idag, hur många läsare/följare jag stötte på men en sak är jag säker på, det är kärlek. Ska in till stan imorgon också, så det lär bli likadant som idag. Dagens kommentar var ändå av en kille som sa: Jag ska börja hänga med dig Bryan, man får värsta blickarna haha!
 
Fast imorgon har jag lite andra planer, på dagen ska jag försöka hitta en present till min Pappa som fyller år på Torsdag. Sen ska jag typ se på Sverige - Brasilien matchen, efter det ska jag nog ta en sväng förbi Ung 08 för att se min kompis kusin uppträda på scen. Närmare kvällen blir det förmodligen hemmachill tillsammans med några hos en vän till mig, hojta om du och dina vänner har lust att komma över. Nu behöver jag en ordentlig sömn, har gått hela dagen... Godnatt på er alla söta och sköna läsare, tunga är ni!
 
Juste, när jag gick förbi Ung 08 idag stötte jag på min kusin och hans vänner så jag stod kvar där i ett tag och pratade med allihopa. Det var riktigt chill faktiskt, helt plötsligt kom det fram en grabb och sa att jag borde fortsätta med mina stay fresh inlägg. Han berättade att han satt hela förra veckan och gick igenom alla mina stay fresh videos haha. Jag sa till honom att jag redan har tagit upp det mesta, vad mer finns det att snacka om liksom? Då kom han med ett roligt förslag, han ba: Tjejer som går med legings utan trosor. Om inte jag garvade sönder, den var ju nästan för grov... Tycker ni inte också det? Whatever godnatt på er, här har ni en bild på mig och min kusins polare som jag lärde känna idag!

I'm focused baaby!

Tjoo! Jag känner att det är dags för lite Måndags motivation med tanke på att det är en helt ny vecka. Min dag kunde inte ha börjat mycket bättre, jag var på mötet som jag skrev om tidigare idag sen tog jag en sväg förbi stan och shoppade lite grann. Köpte två par jeans-shorts som satt riktigt fint, sen en tröja och ett par såna där converse utan snören till min syster Diana. Hon kom förbi närmare kvällen och blev fett med glad när jag överraskade henne. Sanningen, det finns inget bättre än att se ens syrra vara glad!
 
På tal om shopping måste jag hitta något åt min Pappa som fyller år den 16 Augusti, funderar på att boka in honom på något nice spa/massage så har får lite avslappning. Han förtjänar det verkligen, Respekterar min farsa så jävla mycket. Förra helgen jobbade han t.ex. extra både på Lördag och Söndag när han egentligen har ledigt. Tillsammans med min Mamma har han jobbat hårt för att ge mig och mina systrar den bästa uppväxten och jag vet inte hur jag ska kunna tacka de...
 
Shit, nästan så att jag blev för känslig där. Hur som helst, senare på kvällen var jag ute och sprang som ni ser på bilden ovanför. Det kändes riktigt skönt, som alltid tänkte jag skriva hehe. Fast ikväll kändes det skönare än vanligt, varför vet jag faktiskt inte. Kanske beror det på att dagen började så passt bra som den gjorde... Stötte i alla fall på Mutumba's bror precis före jag skulle börja jogga, han var på väg hem från sin fotbollsträning och det var kul att se honom eftersom det var ett bra tag sen. Hela dagen har varit grym och jag bara älskar när jag mår som jag gör just nu. Positiv, glad och motiverad.
 
Ska jag vara helt ärlig med er så har motivationen varit något som jag verkar ha tappat de senaste veckorna men som jag nu har hittat tillbaka! Jag ska ta och lägga mig snart men före jag säger godnatt vill jag bara få en sak sagt. Om du vill nå någonstans här i livet, låt aldrig någon sätta en gräns på hur långt du kan nå. Tro på dig själv så når du någonstans, jag lovar!
 
Vill du hålla motivationen på topp dagligen så se då till att följa mig på twitter. Tillsammans med min fan page är det platsen där jag uppdaterar mina följare som mest! Ta hand om er och må bäst, kärlek o respekt!

Grym start på veckan!

En riktigt skön start på veckan har jag fått, jag bloggar direkt från luren just nu och kan direkt säga att jag haft ett nice möte inne i stan! Jag får och kan inte avslöja något för tillfället men ni lär få reda på det inom de närmaste dagarna. Om du inte vill missa något så se till att du följer mig här på bloggen eller twitter/facebook. Vädret är på topp idag, det går faktiskt inte klaga. Stan är fullt av vackra tjejer haha, jag har sett flera stycken gå runt i sina snygga sommar outfits! Det var allt för den här gången, jag väntar ett samtal. Kärlek o respekt!!


Strive for Greatness.


Idag blir det enkelt Lördagsmode!

Shoo bloggen, vad är det för mode? Själv chillar jag bara och pumpar musik, just nu spelas How it was supposed to be av den begåvade rnb artisten Ryan Leslie, eller R-Les som man också brukar kalla honom för. Här har ni en bild på mig från igår, jag har inte hunnit ta någon idag eftersom jag kom hem från träningen för ett tag sen. Jag sitter och funderar på vad jag ska göra men jag lyckas inte komma på något, det kanske blir hemmachill ändå. Jag är faktiskt ganska trött, skulle ärligt talat kunna sitta här i mitt rum och lyssna på musik hela dagen. Lite senare tänker jag se på fotbollsfinalen i OS vilket lär bli spännande. Brasilien har vunnit VM flera gånger men aldrig ett OS guld så idag kan det skrivas historia!
 
Nu måste jag fixa några grejer men jag checkar in med ett nytt inlägg sen, då kommer jag att svara på några frågor som ni läsare ställt mig i mina tidigare inlägg. Ha de bäst!

Mina favoritlåtar just nu

 

Sanningen


Bitch i got a Nike shop!!


...


<3


Typisk slappdag

Sho! Ligger på soffan i vardagsrummet och bara softar. Tvn är på men jag orkar inte ens kolla på något. Idag är det en såndär typisk dag då jag inte pallar med något eller någon. Luren har ringt och folk har skickat meddelanden men jag har ingen lust att svara. Vet inte varför jag känner så men jag är helt enkelt bara trött. Jag menar, jag ligger här och kollar ut från fönstret. Allt jag ser är regn och oväder. Säg mig, hur man då ska vara på bra humör och känna sig på topp. Jag har ingen träning idag så det blir slapp hela dagen, funderar på att ta en tupplur nu faktiskt. Blir säkert lite roligare närmare kvällen då Mamma och Pappa kommit hem från jobbet och det är friidrott på tv. Hoppas ni har det bra i alla fall, hej dåååe!


Vilken match!

Jag har inte somnat än, sitter uppe och kollar på kvarts-finalen. Den är snart slut och man vet fortfarande inte vilka som kommer att vinna... Vilken match, vilken dramatik!! Starkt som fan av Frankrike att komma tillbaka efter att ha legat under med över 10 poäng!


Kan inte sova...

Jag sa ju det, jag borde aldrig ha fått den frågan (Är du fortfarande tillsammans med din tjej). För nu när jag ligger i sängen och försöker sova är det svårt för jag har tusen tankar i huvudet. Tvn är på och kvarts-finalen i basketen för damer är igång men jag kollar knappt. Har på mig iPod hörlurarna och lyssnar på några sköna låtar av underbara Jennifer Lopez. Aja, jag får önska mig själv lycka till med sömnen. Godnatt!


Kvällsinlägg

Kvällen börjar närma sig sitt slut så varför inte spana in med ett inlägg. Jag vet inte riktigt när jag ska lägga mig men jag skypa med en tjej som jag kommit i kontakt med, hon bor i staden som aldrig sover... New York! Kan säga det lite kort och snabbt att hon är modell. Men hur som helst, min dag har varit godkänd. Jag hade träning och det gick bra, när vi körde poängspel så var jag i det vinnande laget och det är ju alltid lika skönt. På tal om vinster så har jag fått halva laget att spela songpop och jag vinner över allihopa lätt som en plätt haha. Utan att överdriva jag leder stort över alla som jag spelar mot. Jag tror fan att jag bara ska börja spela mot tjejer från och med nu, de bjuder på bättre motstånd. Det är inte kul när man vinner alldeles för enkelt, lite utmaning vill man ju ha. Men i alla fall, idag fick jag fan frågan jag har försökt undvika... Bryan, har du fortfarande tjej? Nej, det höll inte svarade jag snabbt. Vill inte prata om det eftersom jag försöker gå vidare utan att tänka tillbaka. Visst, jag saknar det jag hade fast jag måste blicka framåt. Tiden läker alla sår, det är lite så man får tänka. Sakta och säkert börjar jag kommer över det så snart ska det inte vara några problem för mig att träffa andra tjejer och ha kul igen! Dags att ta en dusch nu, sen skypa med min söta modell från New York City!!


True story


Bedtime baaby!

Tjaa, ska ta och lägga mig i sängen nu. Tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg före jag deckar. Jag har precis kollat klart på basket matchen mellan USA och Argentina tillsammans med min syrra. Det var intressant ända till den tredje halvleken då USA ryckte förbi ordentligt men Argentina ska ha beröm för deras instats, det stod upp bra! Nu är det kvarts-final som väntar i basketen och jag tror att USA tar guldet, som jag skrev på twitter för några dagar sen har de ett dreamteam! Hur som helst, jag laddade upp den här bilden på instagram för någon timma sen så det blir nog att checka läget där en liten stund innan jag ska sova. Kommer säkert spela några omgångar på songpop också, men jag är trött på att möta folk som är keffa! När jag märker att någon är dålig tar jag bort de direkt, om inte de är vänner till mig såklart, för då fortsätter jag spela men det är tråkigt som fan när man inte får någon utmaning. Jag leder liksom med 10 poäng över två kompisar från mitt lag, jag har sagt till de att utmana mig senare när de kommit upp till min nivå haha. Sanningen, om inte du har någon kunskap inom musiken så lägg inte till mig, jag vill att det ska vara jämt när jag spelar annars är de ju inte kul. Jaja nog om songpop, godnatt på er alla söta och sköna läsare, vi höres imorgon! Natti<3


Tråååk väder

Vad ska man säga... Sommaren är typ slut va? Tror inte att det blir några soliga dagar framöver om jag ska vara helt ärlig, det är heller inget snack om att det här har varit den sämsta sommaren på länge vädermässigt. Jag har knappt badat, helt sjukt fan. Det är många som tycker att vädret har varit okej men jag håller inte med, det har varit keeefft! På sommaren ska det vara klarblå himmel och sol that's it. Idag har det regnat under hela kvällen, lite mysigt är det ändå. Man får lust att softa med en sötis och kolla på film hehe, fast de riktiga mystiderna börjar om ungefär 2 månader när vintern närmar sig. Då blir det ju mörkt redan vid klockan fyra på dagen, ingen har lust att vara ute så då är det bara chillmodet som gäller, rätta mig om jag har fel haha!?


Say goodbye

Låt mig tar er tillbaka till 2006 då den här låten var ny, jag behöver inte skriva något eftersom det här är en sån typ av låt och musikvideo som talar sitt tydliga språk. Klicka på play, du lär tänka på ditt ex eller kärleken i sig. Ibland kan det vara fett med komplicerat... Men man får alltid försöka vara positiv, själv har jag alltid trott att everything happens for a reason.
There's never a right time to say goodbye. But we know that we gotta go our separate ways.
And I know it's hard but I gotta do it, and it's killing me.
Cause there's never a right time. Right time to say goodbye.


Bryan Massa i OS 2016

Ni som har följt min blogg sen 2009 har redan sett den här videon men den togs ju bort från youtube då mitt gamla konto blev spärrat. Nu när allting handlar om OS så kom jag att tänka på den därför laddad jag upp den igen, det är video när jag och några klasskompisar i gymnasiet hoppade höjdhopp. Jag hoppade överraskande högt, 1.80m vilket fick min jumpa-lärare att bli imponerad.
 
Han pratade seriöst med mig och ville att jag skulle börja på friidrott och satsa på höjdhopp. Jag minns att jag berättade det för farsan, han tyckte att jag borde ge det en chans. Fast det gjorde jag aldrig, lite dumt kanske men kärleken till fotbollen var för stor. Min jumpa-lärare hade bra kontakter inom idrotten och sa att om jag skulle träna lite hade jag inom några veckor klarat av att hoppa över 2m. I videon ser man dessutom att jag inte direkt har de bästa kläderna på mig för att hoppa heller, jag har liksom converse på mig.
 
Nu när jag tänker på det var det fett dumt av mig att inte testa på det, jag hade liksom en dold talang som jag ärvt från min Mamma. Hon hoppade höjdhopp i sina unga år men blev skadad och var tvnungen att sluta. Jag tror att jag fortfarande har kvar talangen inom mig men jag har inte hoppat något sen dess. Men jag måste säga att det var jätte kul, jag tyckte verkligen det var skitkul. Klicka på play och kolla på videon, ni kommer säkert också att skratta ihjäl er när ni hör kommentatorn från Turkiska kanalen TVT prata i bakgrunden, vi kallar honom för Z haha. Shit vilka minnen, det här får mig att sakna skolan lite grann ärligt talat. Om ni vill kan ni läsa mitt gamla inlägg från 2009 genom att klicka här, annars kolla bara på videon. Ha de bäst!!

Blood, sweat and tears!

Shooe bloggen, Bryan här.. Har varit nere i ip och sprungit. Nu sitter jag och vilar, har duschat och ska snart käka. Jag kollade precis klart på tennis-finalen, Andy Murray vann överlägset mot Federer. Olympiska spelen är skitbra för mig eftersom jag blir så motiverad av det, känner ni inte också likadant?

När jag gick ut och sprang idag bestämde jag mig för att slå mitt personliga rekord på 5km vilket jag lyckades med. Jag är fett stolt över mig själv, slog det med ungefär en minut så nu är mitt nya tidsrekord 20:12 på 5km. Mitt nästa mål är att få en tid under 20:00. När det blir av vet jag inte, jag brukar oftast springa runt 7 och 8km, ibland 10. Men idag blev det 5km eftersom jag ville få ut allting om ni förstår vad jag menar, alltså springa en kortare distans fast fortare och högre tempo än vanligt. Det var sjukt jobbigt men känslan efteråt är svår att slå, man blir så stolt över sig själv, speciellt när man lyckas slå sitt egna rekord. Det tyder bara på att hårt arbete ger resultat.

Som jag skrev på twitter och på min bild som jag laddade upp på instagram: Don't just think about it, set goals and make a plan to achieve it. If you really want it, nothing can stop you! Jag säger bara sanningen, jag menar tänk inte bara på dina mål och drömmar. Sätt upp en plan och gör ditt bästa för att sträva efter den!! Allt handlar om viljan, jag svär på allt fråga dig själv hur mycket du vill det här?

Finns typ inget bättre än att motionera, min framtida tjej måste gilla att hålla igång lite då och då. Hon behöver inte överdriva med träningen, men jag tycker verkligen det är attraktivt med tjejer som håller igång och inte bara sitter och latar sig. Hur som helst, jag ska käka och nu och kollat på basketmatchen för damer mellan USA och Kina. Senare på kvällen är det såklart utan tvekan friidrotten som gäller, ska bli grymt kul att se Bolt och grabbarna springa.


Lite kort om min dag

Go'kväll på er alla läsare, hoppas ni haft en grym dag. Själv har jag haft det bra, suttit hemma hela dagen och kollat på OS tillsammans med farsan och syrran. Tro mig vi satt fastkliatrade framför tvn hela dagen lång haha. Det var extra intressant idag eftersom det var semi-final och final i de flesta grenarna. Storbritanien hade en oförglömlig kväll med tre OS-Guld, sjukt bra jobbat! Vi satt och höll tummarna för våran svenska längdhoppare Torneus, han är min mulattbroder hehe. Nej men jag är polare med hans lillebror som jag stötte på i förra veckan när jag spelade basket. De ska verkligen vara stolta, han var galet nära på att ta hem en bronsmedalj i längdhopp men det skilde bara en jävla cm!!

Men nog om idrotten, tänkte säga att jag är förvånad över hur många tjejer det är som skriver till mig på kik haha. Hur får ni ens tag på mitt användarnamn? Är det tjejkompisarna som går runt och delar med sig den eller? Bara idag har jag typ fått 4 meddelanden, jag klagar inte men bli inte sur på mig ifall jag är seg på att svara eller inte svarar alls. Använder min kik för att hålla kontakten med folk som jag själv har bett lägga till mig.

Nu ska jag hoppa i duschen, spanar kanske in med ett till inlägg före jag lägger mig men jag lovar inget. Är lite trött och seg så det blir nog twitter och instagram modet istället för bloggen. Sen får jag inte heller glömma att spela songpop innan jag somnar, om ni inte har listat ut det än så är det mitt favoritspel just nu. Det är fett kul, grejen är bara den att jag har nått gränsen för antal personer som man kan spela mot så jag är inte säker på att det går lägga till mig längre. Men som jag skrev för några dagar sen är det ändå ingen som vinner över mig på "modern rap" förutom min kusse och en tjej som är duktig på allt verkar det som. Må bäst, peace!


Så sant.


Lördag

Shossan! Jag är på väg hem från träning, lyssnar på musik och har inte så mycket för mig så varför inte blogga. Jag skulle ju åka hem till en tjejkompis idag, men jag vet inte om det blir av. Jag är för trött, har bara sovit i 4 timmar i natt och sen tog träningen på alla mina krafter. Får se om jag pallar, vi hade ändå tänkt ses vid fem tiden så jag kanske hinner vila tills dess. Annars har jag en back-up plan och det är att chilla med mina kusiner. Något jag inte får missa ikväll är i alla fall matchen mellan PSG och Barcelona, den börjar 19:45 på TV4Sport. Jag har inte så mycket mer att uppdatera er om faktiskt, är snart hemma och just nu lyssnar jag på Read Between The Lines. Fan vad jag ska käka ihjäl mig när jag kommer hem, är galet hungrig!


Nattinlägg

Shosho bloggen! Här kommer ett nattinlägg och en snabb update. Jag softar och tar det lugnt med syrran, vi har kollat på basketmatchen för damer mellan USA och Tjeckien. Nu kollar vi på Rocky 4 som går på TV3, om inte jag har blivit hypad och peppad haha! Gjorde nyss 50 push-ups, man blir ju så motiverad av Rocky filmerna. Ville bara kasta in ett snabbt inlägg före jag lägger mig så att ni som är uppe har något att läsa. Samtidigt som jag kollar på filmen håller jag också på med min iPhone. Chattar på kik och checkar läget på instagram samt twitter. En tjej som jag inte känner skrev till mig på kik och sa att hon hade sett mig på Drake's konsert. Hon skrev att hon inte hade någon aning om att jag var så känd, då svarade jag med att säga lugn, jag är inte känd... Då kontrade hon med att skriva: TeamBryanMassa, nej inte känd alls... Haha där fick hon mig faktiskt, godnatt på er alla sen när jag somnar. Sov gott och dröm sött!!


Rising to the top

Igår natt satt jag uppe och kollade på basketmatchen i OS mellan USA och Nigeria. Ni skulle ha sett mig och min syster haha, vi satt helt hypade i mitt rum. Alla mina twitter-följare såg säkert också hur mycket jag hypade på twitter. Det var fan en galen match där USA utklassade motståndarna totalt, men hur som helst så var tanken att jag skulle försöka sova direkt efter matchen. Fast så blev det inte, ni vet redan om att jag har haft svårt att sova ordentligt under den här veckan.
 
Så när jag satt uppe på natten helt uttråkad checkade jag in läget på youtube, sökte på mitt namn: Bryan Massa och klickade sen på senast upplagda klips. Jag hittade en riktigt nice video på mig som ett fan laddade upp för två dagar sen, jag tyckte den var så bra att jag lämnade en kommentar och tackade snubben!
 
Bra låtval till videon också, YUUUAAAA Crank That Soulja Boy haha! Seriöst, mina fans är bara bäst. Jag uppskattar sånt här till max, det tar ju tid att sitta och klippa ihop allting. Stort tack till killen, grym video!
Facebook.com/BryanMassaFootball

Helgen närmar sig

Shoo bloggen, hoppas ni har haft en skön Fredag såhär långt. Själv har jag bara tagit det lugnt hemma med syrran hela dagen. Jag har haft ont i magen därför har jag bara slappat framför tvn och spanat in läget på instagram. Som ni själva säkert har lagt märke till har jag inte laddat upp någon bild på instagram på 2-3 dagar men det kommer haha, se bara till att du följer mig @BryanMassa.
 
På tal om instagram så fick jag faktiskt en shoutout av en "grupp" som heter: xclusiveshouts, de har 11 tusen följare och gav mig en shoutout helt från ingenstans. Blev faktiskt förvånad men jag tackar och tar emot, riktigt schysst verkligen.
 
Helgen är ju här snart och lite har jag faktiskt planerat, sen om allting går in återstår att se... Men imorgon (Lördag) så ska jag i alla fall på träning tidigt på morgonen. Senare på dagen eller om det blir på kvällen ska jag till en tjejkompis, vi har snackat idag och hade tänkt chilla tillsammans imorgon. Kanske sover över hos henne också, vi får se. Om inte så tror jag nog att jag åker till min kusin och sover över hos honom istället. På Söndag ska jag förmodligen träffa en annan tjejkompis till mig som är här och hälsar på från Göteborg! Ser verkligen fram emot den här helgen, den kommer att bli nice. Jag lär inte sitta så mycket vid laptopen så jag ska göra mitt bästa för att uppdatera er direkt från min iPhone.
 
Nu ska jag joina farsan på sofforna i vardagsrummet och kolla på OS, trevlig helg!

Open road (I love her) - Videon

Det är det här jag menar när jag säger att jag har sveriges bästa läsare, stort tack till tjejen/killen som droppa kommentaren i mitt tidigare inlägg och länkade till Open Road videon. Ni fattar inte hur mycket jag har letet efter den, kollade överallt men glömde helt och hållet bort att kolla worldstarhiphop där den finns kvar!
 
Jag har ingen aning om varför youtube tog bort videon men jag antar att det var på grund av copyrights. Hur som helst så är det inte någon officiell musikvideo om ni tror det utan den är gjord av ett fan, riktigt bra är den i alla fall. Här har ni mina söta och sköna läsare, här har ni videon jag har letat efter i ett bra tag.
 
Stort tack återigen till läsaren som länkade klippet till mig, trodde fan inte någon visste vilken video det var jag syftade på men där ser man! Det funkar inte att lägga upp videon, klicka bara på bilden så tar den er vidare till sidan.
 

Open road (I love her)

Jag älskar att lyssna på den här, det låter mer som en ballad än rnb. Det fanns även en känslig video till Open Road men den har fan tagits bort från youtube, den var ungefär som om All Back, ni vet den jag la upp igår på Chris Brown och Rihanna. Egentligen behöver jag inte skriva så mycket mer, ni vet redan hur mycket jag gillar låten för jag har skrivit om den förut, om ni vill så (klicka här eller här) och läsa mina gamla inlägg från Juli förra året. 
I’m looking for her. I’m tryna find her. I really need her. I think I love her

Saknaden är stor..

Hejhej, jag är fett trött så vet inte hur mycket jag pallar skriva... Men vi får se, jag sitter i alla fall i vardagsrummet och bloggar från min iPhone. Pappa sitter också här och pratar i telefon samtidigt som han kollar på tennis för damer i OS. Själv sitter man bara här och äter popcorn som en riktigt tjockis hehe. Nej men helt ärligt, jag har varit fett seg idag. Jag tror allting beror på att jag inte sover bra om nätterna, har ju haft sömn problem de senaste dagarna. Det är dags för mig att vända tillbaka på dygnet men det är inte så enkelt. Saknar en viss person och när jag ligger i sängen eller allmänt är ensam så kan jag inte göra något annat än att tänka på henne. När jag är på träningar eller har sällskap så är det inga problem för då har jag tankarna någon annanstans, men när jag är ensam tänker jag faktiskt på henne. Saknar smsen jag brukade vakna till, saknar tiden vi hade tillsammans, saknar hennes smile.. Men saknaden lär väl försvinna snart, hur som helst så väntar jag till basketmatchen ikväll!! USA mot Nigeria, det kommer att bli krig, missa inte den matchen är allt jag kan säga. Tror att den börjar kvart över elva eller halv tolv. Nu ska jag ta och utklassa alla som utmanat mig på songpop, jag har blivit helt besatt av spelet haha. Ni som är vän med mig på facebook har säkert sett mina rekord på loggen. Det är så kul när folk tror att de kan vinna över mig i "modern rap" haha. Inte nog med att jag alltid svarar rätt, jag gör det oftast på mindre än en sekund! Den ända som är bättre än mig på songpop just nu är min kusin Dylan, han är helt överlägsen. Sanningen är att han leder över mig med 30-16, men jag kommer upp till hans nivå snart hehe. Vi höres senare bloggen, må bäst och ta hand om er. Själv ska jag försöka komma över saknaden, fastän det är svårt så måste jag göra det. Jag kan inte fortsätta så här, jag skiter i allt känns det som.. Pallar typ inte med någon eller något, jag som t.ex brukar klippa mig varannan vecka har inte gjort det på en månad nu. Mitt hår har växt och jag ser ut som en jag vet inte vad haha, nej men seriöst fan det här är inte bra. Tjejer skriver till mig men jag skiter i att svara för jag inte känner för att prata med någon. Jag har varit på det där "lämna mig" modet om ni förstår vad jag menar? Har bara velat vara för mig själv. Det måste ändras nu, jag måste vidare. Fick ett sms av henne idag där hon skrev att hon saknar mig så mycket att det svider, det är samma med mig men jag smsade inte något tillbaka. Vi kommer inte kunna vara med varandra och det är bara acceptera läget. Varför vill jag inte ta upp här på bloggen, vi båda vet sanningen och det räcker, alla behöver inte veta. Fast det bästa är att vi släpper taget helt nu, det är ingen idé att smsa varandra fram och tillbaka om man vi inte kan ses, det blir bara ännu jobbigare. Så nu måste jag försöka blicka framåt, släppa taget och blicka framåt. Kärlek och respekt!!


...


I want it all back <3

 

Last time together

Den här låten är så fin, så bra, helt enkelt bäst! Jag lyssnade på den väldigt mycket förra Sommaren fast då gjorde jag det utan en riktig anledning, tyckte mest att den var skön att lyssna på. Nu är det en different story för när jag hör på den kan jag verkligen relatera till texten och själva handlingen. Tänker tillbaka på en person som jag saknar väldigt mycket, du vet vem du är inga namn nämda. Så den här låten går ut till dig, "Last time together/Sista gången tillsammans". Det finns så fina meningar i låten, min favorit måste nog vara: "Vi kan vara mil ifrån varandra, men det spelar ingen roll vart du är, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta".

Prenumeranter

Vad händer om jag klickar på "tillåt prenumeranter"? Jag fattar ju själv att folk kommer kunna följa mig på min personliga facebook, men kommer de som prenumererar att se allting precis som mina vänner eller? Kan någon droppa en kommentar och förklara exakt hur det fungerar. Jag funderar på att tillåta men jag får se. Jag har liksom en fan page där man kan följa mig. Jag kan inte ha allting öppet om ni förstår vad jag menar haha, min personliga facebook måste ju kunna få vara lite privat i alla fall. Vill man följa mig kan man som sagt göra det på min fan page eller på twitter och instagram. Självklart här på bloggen också! Men let me know vad som menas med prenumeranter så ska jag tänka på saken. Peace!


Tog bort 300 pers på 3 timmar!

Åh vad skönt, äntligen är jag klar efter tre långa timmar. Om ni läste mitt förra inlägg vet ni vad jag syftar på. Har suttit och raderat vänner på facebook vilket var sjukt jobbigt. Det tog sån tid men det var värt varje minut för nu kan jag både ta emot och skicka vänförfrågningar. Förut gick det inte, när man skulle lägga till mig kom det upp ett fönster där det stod att jag hade för många vänner, och när jag ville lägga till någon stod det samma sak. Men nu funkar allting perfekt eftersom jag har testat lägga till tre nya vänner från Nike och Kingsize! Egentligen ska det ju inte vara någon big deal att lägga till någon på facebook men se hur glad jag är haha. Jag har ju inte kunnat göra det på flera månader, har fått nöja mig med att inboxa med folk utan att ens kunna se deras bilder. När jag inboxa med en tjejkompis till mig för några veckor var hon tvungen att öppna hennes album åt mig för att hennes bilder endast visades för hennes vänner. Små saker men ändå fett irriterande så jag är fett glad över att problemet är löst. Från och med nu kommer jag vara noggrann när jag lägger till folk och accepterar vänförfrågningar för jag vill inte hamna i samma situation igen. Tro mig det är jobbigt som fan, när jag var i stan och skulle få min nya t-shirt, ni vet den med mitt tryck på.. Då sa killen att vi borde adda varandra på facebook, så jag fick stå och förklara att min vänlista är full haha. Det kan låta drygt, det kan låta som att jag inte vill adda, förstår ni hur jag tänker? Men så är eller var det ju inte, sanningen var den att jag behövde ta bort 300 pers. Nu är det som sagt i alla fall löst och det är superskönt. Om jag hamnar i en liknande situation då jag måste adda någon direkt på plats så kan jag göra det. Jag behöver inte logga in för att ta bort någon först för fixa plats åt en annan. Det är verkligen riktigt skönt att det är löst nu, inte för att jag kommer börja hänga sönder på facebook men för att jag nu kan lägga till nära och kära. Jag är ledsen om jag tog bort dig, jag är också ledsen om du har skickat en vänförfrågan utan att få ett "ja" men framöver kommer jag vara noggrann. Kom dock ihåg att du jätte gärna får joina min fan page: Facebook.com/BryanMassaFootball. Okej, nu när det är sagt så är det slut snackat om fejjan. Behöver sova nu, har en lång dag framför mig imorgon. Godnatt på er alla söta och sköna läsare!!