Dags att rensa vänner på facebook!

Nu har det blivit dags för mig att rensa mina vänner på facebook! Om inte ni visste det är gränsen för vänner 5.000. Fråga mig inte hur men jag har fan stigit över den gränsen, jag har 5.329 vänner. Tro nu inte att jag säger det för att skryta eller leka ball. Men det har blivit helt överdrivet, man kan inte ens lägga till mig som vän längre. Förut när jag hade prick 5.000 vänner så var det i alla fall lite enklare att lägga till vänner. Jag raderade typ 10 pers så jag kunde fylla på med 10 nya senare. Men tillslut struntade jag i det och började accepterade massor med vänförfrågningar, nu när mitt konto är överbelastat får jag skylla mig själv, egentligen borde jag inte fortsätta acceptera mera efter 5.000 fast det är lätt att vara efterklok. Grejen är den att det till en början inte vara något knaz alls, jag kunde göra så att om nån ville bli min vän så skickar jag iväg en vänförfrågan istället för att de ska skicka, men nu funkar inte det heller! Så fort jag vill adda någon kommer det upp en fönster där det står följande: "Individual facebook members can connect to a maximum of 5000 friends and pages. To do this action, you'll need to remove a friend or unlike a page you're already connected to". Det här innebär att jag måste sitta och radera ungefär 310 vänner så jag får 4990 vänner. Fett jobbigt men det måste bli av. Finns det ingen app som tar bort 1000 vänner direkt haha? De borde fan skapa en sån app som raderar vänner man inte har chatat eller skrivit med på över ett halvår, det hade underlättat för alla som är i samma situation som mig. Det roliga är att jag egentligen inte bryr mig om allt det här, när jag loggar in på facebook så gör jag det oftast för en anledning, uppdatera min fan page. Men jag måste fixa det här eftersom det faktiskt är nödvändigt. Jag har lärt känna många nya människor och det är viktigt för mig att hålla kontakten med vissa, som t.ex. min nya mentor Victoria som också är marknadschef på Nike. Visst vi kan ringa, smsa och inboxa varandra men det känns alltid bättre när man är vänner på fejjan, ni förstår vad jag menar. Sen har jag också andra personer som vill lägga till mig men som inte kan.. En tjejkompis tog bort sin facebook för att hon ville börja om på nytt, när hon sen försökte adda mig för några dagar sen gick det inte. "kändis du har för mkt vänner går ej o lägga till som vän". Det är lite småirriterande därför måste jag fixa det här. Fuck vad det kommer ta tid men jag siktar på att bli klar ikväll, på med spotifylistan vettja! Haha, ska göra te och äta kanelbullar under tiden jag raderar folk. Vill ju inte sitta och bli uttråkad liksom.. Före jag avslutar inlägget vill jag bara få det sagt att jag hoppas du inte tar det personligt om det är dig jag tar bort. Ni kan alltid joina min fan page: facebook.com/BryanMassaFootball. Kärlek o respekt!


31 Juli 2012

Shoo, nu är det Tisdag men jag måste säga att jag sov dåligt i natt. För det första hade jag fett svårt att somna, deckade typ vid klockan 03:00. Alldeles för sent med tanke på att jag har träning idag, måste verkligen se till att vända på dygnet. Sen vaknade jag flera gånger om när jag tillslut lyckades somna, skit irriterande fan. Ska laga makaroner nu, har inte så mycket mer att uppdatera er om förutom att jag vaknade till ett schysst sms imorse hehe. Ta hand om er, här är en bild från förra veckan på mig och min kusin.


Lyssnar på J.Cole

Ligger i sängen och försöker sova men det går inte så bra. Lyssnar på musik och just nu spelas See World med J.Cole som ni ser på bilden. Det finns nog inget bättre än att sova till musik. Om ni bara visste hur mycket tankar det går runt i mitt huvud... Nu ska jag lämna verkligheten och klicka på play igen. Tillbaka till min värld, godnatt på er!


Ett närmare titt på min nya t-shirt!

Ena bilden är tagen i Lördags när jag fick t-shirten, visst ser jag fett med glad ut haha. Ni skulle sett hur chockad jag var över att det blev så bra! En tjej i 25-års åldern kom till och med fram tillsammans med sin morsa och gav fett med komplimanger. Sen började hon typ haffa på mig, jag menar allvar. Hon tog mina uppgifter och nu har hon gillat min fan page på facebook hehe. Hon var fan nice, brasilianare! Hon kanske fick för sig att jag också var från brazil?Jag måste erkänna att jag gillade hennes positiva och sköna personlighet. Vi stod typ och pratade i 10 minuter, hennes morsa var också med i konversationen. Trevlig familj verkligen! Men i alla fall, tillbaka till t-shirten och det jag tänkte skriva om haha. Den andra bilden tog jag idag för att ni skulle få ett närmare titt och kunna se detaljerna. Bilderna ljuger lite grann om man kan säga så, den ser så mycket bättre ut i verkligheten! Hur som helst, stort tack till Personalizeit. Checka in deras konst på fejjan: Facebook.com/Personalizeit.se


Thank God it's Monday

Shoo!! Det är Måndag, en helt ny vecka med nya hopp och här kommer första inlägget för dagen. Har inte hunnit blogga något tidigare idag eftersom jag har varit på träning. Första träningen på 2 veckor och det kändes sådär, det tar väl en eller två dagar tills man kommer igång igen. Får se till att lägga mig före midnatt idag för jag var helt sömnig på träningen, har ju vänt på dygnet helt och hållet. Har ni några bra tips på hur jag kan vända tillbaka på dygnet? Alla olika tips och förslag uppskattas... Men hur som helst, sitter i vardagsrummet just nu och kollar på en Rysk talkshow med morsan. Min syrra Diana kom till oss efter jobbet och sitter i rummet med andra syrran Liza. Farsan är i köket och pratar i telefon med släktingarna i Uganda. Ville bara uppdatera bloggen lite snabbt, tror jag ska spela songpop nu haha. Kärlek o respekt till er alla söta och sköna läsare, jag spanar in senare.


Heldag med syrrorna + 3 godnatt låtar

What's up, idag har jag spenderat hela dagen med mina två systrar. Ni skulle ha sett hur alla vi tre satt på sofforna med våra iPhones helt osociala mot varandra haha. Nej nu överdriver jag lite men vi satt allihopa inne på instagram och spanade in bilder på vänner och kändisar. Jag letade efter Cassie men hittade inte henne, vet någon vad hennes användarnamn är? Jag vet att hon har ig eftersom jag var inne på den för ett tag sen. Men hur som helst, efter instagram sa jag till min syrran Diana att ladda ner appen Songpop som min kusse Dylan tipsade mig om i Lördags. Det gjorde hon och vi spelade i nästan en timma, hon leder mig med lite tur haha men sanningen är att jag har blivit helt besatt av spelet. Det är för kul! Skicka en inbjudan till mig så kanske du och jag kan lira, mitt username är: BryanMassa fast om du är vän med mig på facebook kan du utmana mig direkt.
 
Jag sitter och bloggar från laptopen just nu, lyssnar på musik och tänkte bjuda er på tre låtar som jag precis har spelat. Första är Next to you med Chris Brown, det här är versionen utan Justin Bieber. Bilden som de har lagt upp säger mer än tusen ord, jag lyssnade noggrant på texten till låten samtidigt som jag kollade på bilden... Om inte jag tänkte på kärleken och drömde mig bort lite grann.
 
Nästa låt jag vill att ni ska höra är Scratchin me up från 2009 med vem om inte självaste "Trigga" Trey Songz. Jag finner inga ord för den låten, får bara lust att mysa med en riktigt go tjej. För skön låt, den är från Treyz's mixtape Anticipation som i sig är fullproppad av sköna låtar.
 
Till sist vill jag lägga upp en lite mer sorlig låt som heter She's Gone av Pleasure P. Som sagt, sorlig men ändå positiv och skön att lyssna på. Låtens namn säger väl allt, hon är borta... Men han säger även något riktigt fint i början som jag har tänkt på ända sen jag hörde låten för ungefär två år sen. Klicka på play så får ni höra det för er själva, det han försöker komma fram till är att om du är i ett förhållande just nu se till att du uppskattar det. För du vet inte vad du har tills du förlorat det, ungefär så...
Hoppas ni gillade det här inlägget, den går direkt in i kategorin "musik". Ni får kommentera ifall ni vill att jag ska checka in med såna här inlägg då jag bjuder er på låtar och skriver lite vad jag känner för de. Må bäst och ta hand om er, bless!

Checka min nya t-shirt!!


Söndags chill

Vad händer bloggen? Själv sitter jag på sängen och skriver från mobilen. Jag har inte så mycket för mig faktiskt, pumpar Chris Brown's album Fortune från högtalarna och just nu spelas Party Hard. "She got the perfect lips, the perfect body" den låter är bara för nice. Ärligt talat så har jag inte så mycket mer att skriva, tänkte laga makaroner nu hehe. Men som jag alltid brukar säga, jag checkar in med ett nytt inlägg senare. Laddade upp en bild på instagram för ett tag sen när jag klipper min kusse, se till att gilla den och följa mig om du inte redan gör det förstås.. Peace!


Nattinlägg

Hellu!! Har softat bra i vardagsrummet och kollat på basketmatchen i OS för damer, Storbritanien spelade mot Australien. Samtidigt som jag kollade hjälpte jag min syrra med hennes iPhone som hon precis har fixat. Hon har precis laddat ner instagram, jag syftar inte på min syrra Diana, hon har redan instagram. Jag menar Liza, ni ska se henne nu haha. Hon är helt inne, sitter på golvet i andra rummet och börjar lära sig hur det fungerar. Annars har jag bara tagit det lugnt, som jag skrev på twitter för ett tag sen är jag glad över att syrran är hemma igen. Jag twittrade också: Football and Family.. Everything else is irrelevant. - Fotbollen och familjen, allt annat är "oviktigt". Men hur som helst, jag hade ingen aning om att klockan var så mycket haha, tiden bara flög!! Ligger i sängen just nu, som ni själva ser på bilden nedanför. Spelar upp musik från mobilen samtidigt som jag laddar den. Checkar också in läget på twitter och instagram, det är apparna jag inte kan leva utan.. Smsar också med en tjejkompis så det är chillmode på hög nivå. Ingen stress liksom, tar det bara lugnt i mitt rum. Den här bilden tog jag faktiskt för henne men jag bjuder på den, kör bara hehe.. Ouch, nu spelas en riktigt skön låt upp. Wonder Woman med Tyga och Chris Brown, snacka om att jag vill ha sällskap i rummet nu ha!


Gokväll på er

Shoo, jag sitter på väg hem från Centralen med syrran som är tillbaka efter några veckor i Danmark. Är galet trött, sitter och gespar hela tiden haha. Jag har haft en lång dag det är därför. Ni skulle sett mig när jag satt på tåget in till stan, folk var helt sugna på att festa. Vissa drack öl och andra bara hypade. Själv satt man där enkelt med Nike mjukiskläder, kepsen neddragen och beatsen på, pumpade Drake och kollade på folket. Det ända jag tänkte var, shit vilka slutmänniskor. Men i alla fall, vi är snart hemma så jag spanar förhoppningsvis in med ett till inlägg lite senare ikväll. Här bjuder jag på en bild tillsammans med Big Aron!


Super skön Lördag

Shoo shoo! Bryan här, tänkte checka in med en snabb update! Jag är snart hemma, som jag skrev igår har jag sovit över hos min kusin. Det var chill som alltid, vi satt uppe sent igår natt och kollade på hela OS-Ceremonin. Tro nu inte att vi satt klistrade framför tvn som att vi var helt inne haha. Själv satt jag på soffan med min iPhone och spanade in fina tjejer på instagram, Pierre halvsov och Dylan var hos en vän och kom över när den andra delen av ceremonin började. Men jag ska inte ljuga, när OS deltagarna presenterades, ni vet när alla länder visades på slutet... Då satte vi alla oss upp helt koncentrerade och väntade på Uganda haha. Vi fick vänta i ett bra tag eftersom de går i bokstavsordning och Uganda börjar ju på U liksom. Men i alla fall, Pierre deckade efter ceremonin medans jag och Dylan höll på med våra iPhones upp till fyra på natten. Han tipsade mig om en app som heter songpop, det är ett musikspel där man ska gissa rätt på låtarna som spelas upp. Skitkul verkligen, man loggar typ in med sitt facebook konto så man kan spela mot sina vänner. Och det gjorde jag igår, utklassade en tjejkomois till mig haha. Okej jag ska inte överdriva, men det står 3-3 mellan oss. Man väljer olika gener när man spelar, 'modern rap' 'rock' '80-tals musik' osv. Hon fuskar typ eftersom hon är 89a vet hon många av låtarna som spelas upp från 80-talet så varje gång hon får välja gener tar hon 80-tals musik fan. Oh shit, sitter på min gård just nu och skriver, ni anar inte vad som hände... Två barn på gården ropar 'mammaa' för att hon ska komma ut på balkongen. Helt plötsligt flippar en granne, går ut på balkongen och skriker hållkääääft!!! Alla kolla på henne och ba wtf, vad är problemet med dig. Hon gick in igen fett snabbt så ingen hann typ säga till henne att inte skrika så på småbarn. Jävla idiot fan, hon var inte ens gammal. Gissar på att hon är 30 men inte äldre, bara hon vågar komma ut igen. Ska fan säga åt henne! Barnen är skitsmå och jag minns själv hur man var som barn när man sprang runt och skrek på gården. Ena pojken kom nyss upp till mig och fråga vad jag heter, jag ba Bryan själv? Ali svarade han haha, skitgullig. Han säger hej och vad heter du till varje person som går förbi. Men i alla fall, vart vart jag någonstans? När jag och mina kusiner vaknade idag käkade vi spaghetti med köttfärs, för gott. Sen drog vi ut på balkongen där jag klippte båda två. Efter det så rörde jag mig hemåt, Dylan också. Pierre skulle vidare för att träffa sina polare och gå bada. Vädret var ju perfekt för någon timma sen fast nu är solen borta och himlen grå haha. Så typiskt, Dylan hade fan rätt, han sa till Pierre att inte bli för hypad för att vädret inte kommer hålla sig så länge. Här har ni några bilder från klippningen, keeping it real! Ni kan kalla mig för Bryan 'The Barber' ha!


Love & Basketball

Shoo på er alla läsare, hoppas att ni haft en skön dag för det har jag, här kommer tredje inlägget för dagen! Tänkte blogga från min mobil men har inget batteri kvar så jag skriver från min kusins laptop istället. Jag är hos honom nu och tänker sova över här tills imorgon. Vi softar bara i vardagsrummet och kollar på Eurosport som visar OS-ceremonin från London. Min Fredag har varit riktigt nice måste jag säga, åkte in till stan för att spela basket med min kusin och hans vänner. Fast det blev inte så mycket basket för min del, jag satt mest ner och pratade med Aaron, en gammal vän som är här och hälsar på från USA där han spelar basket. Senast jag såg honom var på en studentskiva 2008 så det var ett bra tag sen! När klockan närmade sig sju var alla trötta så vi rörde oss hemmåt, men först drog vi och käkade på Falafel Kungen. Det var jag, min kusin, Aaron och en tjejkompis till honom. Efter maten åkte vi alla mot samma håll. Så där har ni det, jag har i stort sett spenderat hela dagen ute. Juste, jag mötte upp Petros också. Tung kille, riktig broder. Han skulle ge mig en t-shirt som jag tänker lägga upp här på bloggen imorgon så håll ett utkik här, tro mig det är något ni inte vill missa! Har inte så mycket mer att skriva egentligen, checkar kanske in lite senare när jag har laddat min mobil. Väntar på att min kusin Dylan ska komma hit med sin iPhone laddare för jag lämnade min hemma och det finns ingen här. Nu ska jag se klart på OS-Ceremonin, peace!

Äntligen helt ok väder

Det är inte perfekt eftersom solen inte skiner så mycket och himlen inte är klarblå men det funkar, jag ska inte klaga! Man kan i alla fall ha på sig t-shirt så det är nice. Jag är på väg till stan för att möta upp min kusse och hans polare. Vi ska spela basket! Det var fett längesen jag gjorde det, hoppas jag kan hålla uppe tempot bara haha. Jag kommer säkert att vara den ända fotbollsspelaren där! Checkar in senare, ha de bäst! Bless!!


Inlägget som aldrig kom upp igår

Blogg.sehade problem med deras server igår därför blev det bara en uppdatering. Här har ni ett inlägg som jag försökte lägga upp igår kväll! - Idag har jag tagit det lugnt hemma hela dagen, vaknade sent och kände att jag bara ville slappa. Vilket jag gjorde på tv soffan, kollade på OS matcherna samtidigt som jag var inne på instagram. Tror ärligt talat det var min första gång jag var inne på instagram så länge haha. Jag fastnade helt och spanade in massor med bilder i över en timme! Senare närmare kvällen fick jag en adrenalin kick för att jag varit hemma hela dagen, jag ville ut och röra på mig, ut och springa! Så jag bytte om och tog på mig Nike Academy's träningskläder, fick mig att tänka tillbaka på tiden när jag var där faktiskt. Sen kunde jag inte bestämma mig om jag skulle löpa i min Free Run för första gången eller inte men det strunta jag i, tog på mig mina Lunarglide istället. Snacka om att det var skönt att jogga, som ni ser på bilden var det en fin sommarkväll. Jag hade på mig beatsen och lyssnade på musik, det kan låta fuckt up men fan vad nice det är att springa till rnb (kärlekslåtar). Det blir oftast så att jag kollar upp mot himlen med så mycket hopp och fantiserar om olika scenarion i mitt huvud. Ni som har följt min blogg i ett tag vet vad jag snackar om eftersom jag skrev om det här för några månader sen. Vissa eller de flesta föredrar typ house musik och det förstår jag, självklart är det sånt som ska spelas på gym. Men när jag är ute och springer själv vill jag ha låtar med känsla, låtar som rör mig och som jag kan relatera till. J.Cole är en artist jag brukar lyssna på eftersom han får mig att tänka på mina drömmar när jag springer. Han rappar om saker som får mig att bli motiverad. "I'm wishing I can move my momma out so far from here. I know that she deserve much better and she worked hard as hell". En sån mening kan få mig att springa 1km extra, förstår ni hur jag tänker nu eller? Fan vad skönt det var att löpa idag, jag menar verkligen det och det var första gången på länge. Bara ut och springa, rensa på tankarna lite grann, känna den friska luften och lukten från naturen. Riktigt skönt var det verkligen, mina ben är trötta och jag behöver en ordentlig sömn nu. Ska nog ut och springa imorgon när jag vaknar, använder mig utav Nike Running appen som ni säkert har mäkt på twitter vilket gör det så mycket roligare. Idag sprang jag 8km, man får full koll på sina löpningar och slår sina egna rekord!


Snabb uppdatering

Gissa vad, jag var fett trött när jag vaknade idag men blev pigg och glad när jag såg att så många beställt mina t-shirts. Vi snackar inte bara om läsare/följare/fans från Sverige, det ska skickas till Köpenhamn i Danmark och Texas i USA för att nämna två länder. Den kärleken jag har på min fan page med 17.000 fans världen över värmer verkligen. Men hur som helst, jag skrev att jag var trött när jag vaknade och det stämmer. I natt satt jag nästan uppe till morgonen för att se på fotbollsmatchen mellan MLS All Star Team mot Chelsea. Matchen började klockan tre på natten eftersom den spelades i USA. Men det var inga problem för mig, jag har ändå vänt på dygnet liksom. Så jag såg klart på hela matchen som slutade med en 3-2 seger till MLS All Stars. Twittrade lite under matchens gång och alla mina Amerikanska följare blev hypade. Vilket jag kan förstå eftersom de aldrig får chansen att läsa mina tweets live om ni förstår vad jag menar, vi har ju olika tidszoner... Nu ska jag fixa lite käk, är fett stolt över att jag lärt mig laga makaroner hehe. Checkar in senare, peace!

Simply amazing... <3

Shit jag kollade precis klart på Trey Songz nya musikvideo för första gången, fan vad den är bra!! Allt jag kan säga är wow, den är ju helt underbar. Och jag tänker inte hålla det här inlägget långt utan jag låter videon tala för sig själv. Det ända som jag vill få sagt är att jag kände igen mig själv, jag kände igen oss, och började tänka tillbaka. Det var precis den här kärleken jag hade, lite svårt att förklara med ord men har ni någon gång haft den känslan när man älskar att vara med varandra och uppskattar ens sällskap? Den känslan är svår att nå men tro mig när man gör det är den simply amazing, helt fantastiskt. Sorligt nog förlora jag den känslan lika fort som den kom...

Upptagen med business

Shoo fan! Idag har jag inte kunnat uppdatera er lika mycket som ni blivit vana med under de senaste dagarna. Det är för att jag har varit upptagen med lite saker, jag har tagit hand om mina affärer om man kan säga så. Har bra grejer på G och jag ser fram emot utvecklingen!! Som ni alla vet har jag mina egna T-Shirts sen ett halvår tillbaka, det är ingen nyhet men de finns att köpa på min webshop BryanMassa.jimdo.com. Startade en tävling på min youtube kanal idag där jag i en video berättar att jag tänker ge ut 3 t-shirts helt gratis, som tack för att jag nått över 17.000 följare på min fan page! Det är sjukt många som har gått med i tävlingen redan och på twitter skrev jag: RT if you want a t-shirt. Gissa hur många RT's den tweeten fick, över 70 stycken!! Som jag sa är det bara tre pers som kommer att utses som vinnare men mina t-shirts finns som sagt att köpa på BryanMassa.jimdo.com. Kärlek och respekt till er alla som har beställt eller tänker beställa en tisha, tunga är ni! #TEAMBRYANMASSA


Bow Weezy - Break it down

Låt mig ta er tillbaka till 2009 då Bow Wow gjorde många såna här videos till sina mixtapelåtar. Jag vet inte om ni minns men jag laddade ju upp You know Im nasty för någon vecka sen. Här har ni i alla fall Break it down som jag nog aldrig kommer att tröttna på, den är så fuckin tung. Han säger så klockrena saker! Refrängen behöver jag inte ens gå in på, den är riktigt skön och har fastnat i mitt huvud nu igen eftersom det var ett tag sen jag hörde låten sist. Fan, Bow Wow borde börja spela in sånt här igen. Det är kul att se på, dessutom antar jag att tjejerna typ dreglar på tangentbordet haha!
 

Playstation 3 - FIFA12

Shoo, tror jag ska ta och spela lite nu. Hela förra veckan lirade jag minst en gång om dagen, startade ett karriär läge och det var fett med nice. Jag har inte kört karriär på FIFA sen 10an eftersom jag alltid lirat online matcher. Men nu är jag inne på min första säsong med Arsenal. Alla säger att de saknar rutin i laget så jag har köpt Rolando från Porto, grym mittback säger jag bara! Ville stärka till mittfältet så jag köpte också Lass från Madrid samt rutinerade Seedorf från Milan. Juste, högerbacken Danny Simpson från Newcastle köpte jag och han har petat Sagna från startelvan hehe. Vill inte överdriva nu men ville ha tillbaka legendaren Henry före han blir för gammal så han har jag också i mitt lag. Det började riktigt bra och jag hade en andra plats i ligan. Sen tappa jag lite, mina nyckelspelare blev skadade. Men nu ska jag spela lite och förhoppningsvis vinna ligan, det är mitt mål. Shit vilken spelnörd jag låter som men vad ska man göra, det är FIFA vi snackar om!


It´s A Football Thing - Framtiden är nu

 

Varmt men ingen sunshine

Shoo! Jag är på väg hem nu, har varit uppe i Centrum och tunnelbanan för att träffa en kompis lite snabbt. Om man tänker efter är det bara kärlek i Rinkeby Centrum, det kanske inte är ofta man tänker på det men helt ärligt. Alla bara sitter i torget utan stress och det är folk från olika länder med olika kulturer och religioner. Turkar, araber, afrikaner, you name it! Det finns inget ställe som Byn sanningen. Men hur som helst, är strax hemma och funderar på att dra ut igen om ett tag för att jogga. Det är varmt som fan ute. Grejen är bara den att solen är gömd bakom molnen, fett irriterande. Jag tror inte det blir bättre än såhär faktiskt, fett synd. Det här är inte vad jag kallar sommarväder, jag hade ett snack med min kusse igår och han tror att det kommer bli soligt i Augusti.. Jag tvekar! Spanar in ikväll, kärlek o respekt!


Shoo bloggen!

Tjaa, vaknade för ett tag sen och börjar dagen med att tänka positivt precis som jag skrev på twitter. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men jag funderar på att ta en joggingrunda. Det kan nog vara skönt, ut och springa, känna sig fri och rensa på tankarna. Jag har kört styrka och så hemma, nu gäller det att få upp konditionen lite lätt, börjar ju träna med laget igen nästa vecka. Shit jag måste fixa käk, om ni bara hörde hur mycket min mage kurrar haha. Vi höres, må bäst!


Kan ej sova!

Fan det är fuckt up! Klockan är halv 4 på natten nu när jag skriver det här inlägget med lite ångest eftersom jag inte lyckats somna... Har legat i sängen sen fyra timmar tillbaka, tro mig jag har prövat alla medel. Jag har smsat, lyssnat på musik, checkat in lägget på twitter, läst nyheter men ingenting har funkat. Sen testade jag lägga ifrån mig mobilen och sova på riktigt, men så fort jag blundar får jag flashbacks och börjar tänka tillbaka på hela förra veckan som var härlig. Före jag bestämde mig för att spana in med ett inlägg tog jag upp mobilen och kollade igenom några bilder. Shit asså, får väl försöka sova nu då. Gonatt på er alla som är vakna!


Write me back

Shossan! Var inte säker på om jag skulle blogga mera idag men kör bara, ligger i sängen och har ändå ingenting för mig förutom att jag smsar och lyssnar på musik. Spelar R.Kelly's nya album Write Me Back som släpptes för exakt en månad sen. Det är faktiskt första gången jag hör albumet, jag visste att han hade ett nytt album på g men jag hade faktiskt ingen aning om att den redan var ute. Som alltid bjuder Kells på riktigt sköna och mogna rnb låtar, jag har redan fastnat för flera stycken. Lady Sunday som är på just nu är fett bra, sen gillar jag också Green Light och Feelin' single som jag tänker lägga upp på bloggen imorgon! Hur som helst, det är galet varmt så jag har dragit täcket åt sidan och öppnat fönstret. Lite mysigt är det ju ändå, jag menar här ligger man med bara boxers och lyssnar på kärleksmusik i mörkret hehe. Jag har ställt laptopen på en stol precis vid min säng så när jag börjar bli trött stänger jag bara av den. Men det bästa vore ändå om jag somnar till albumet, det kanske jag gör också.. Gonatt!!


www.twitter.com/BryanMassa

Shoo, jag softar i mitt rum och det är twittermode som gäller. Jag har inte loggat in på min facebook på jag vet inte hur länge, använder den knappt längre förutom inboxen och när jag ska uppdatera min fan page. Instagram är den nya grejen, det är vi alla medvetna om men som jag skrev för någon vecka sen hänger jag mer på twitter än facebook. Man följer de man vill följa och checkar in andras profiler när man känner för det. Men på facebook ser man hela tiden vad som händer i andras liv så fort man loggar in eftersom man hamnar på startsidan, det kan vara fett jobbigt ibland eftersom jag inte bryr mig ett dugg om vad andra har för sig helt ärligt! Hur som helst, snart når jag 5.000 följare på twitter vilket är nice, om inte du följer mig så se till att göra det nu. Har du inget konto så skapa ett och se till att komma igång, mina senaste tweets har handlat mycket om kärlek som ni säkert har märkt. Jag har ju en twitter-box på höger sida av bloggen där mina senaste tweets visas. Kommer nog att somna tidigt ikväll, exakt när vet jag inte men före midnatt gissar jag på. Tänker twittra lite till sen när jag ligger i sängen så om jag inte spanar in med ett blogginlägg höres vi imorgon, take care, peace!
 
Twitter.com/BryanMassa

Outta my system

 

Bästa lösningen: Skilda vägar

Shoo bloggen, jag kan börja med att jag officiellt är singel nu. Det skulle aldrig fungera mellan oss hur mycket vi än gillade varandras sällskap. Det har varit för många inblandade i det som ska vara vårat förhållande. Vi har kommit överens om att gå vidare, lite synd är det ju men det är bara att acceptera läget. Är på väg hem och längtar som fan tills jag ligger i min säng. Vill lägga mig ner och vila, är överdrivet trött. Var uppe till 4 i natt med kusinerna och sen vaknade jag fett sent idag vilket har gjort mig helt seg haha. Men snäll som jag är bjuder jag er på en bild!


Måndag, helt ny vecka!

Shoo! Jag har precis blivit klar med att lina mitt hår, det blev riktigt nice! Min kusse var i London förra veckan och köpte en rakmaskin som bara finns där och i USA. Den är special tillverkad och finns därför inte att få tag på här i Sverige. Jag blev helt överraskad när jag använde den eftersom reslutatet blev chockerande bra! Helt seriöst, man kan verkligen tro att jag har varit hos frisören och fixat håret. Hur som helst, vi såg klart på filmen vi kollade på i natt. Både jag, Pierre och Dylan håller med om att det är den sämsta och sjukaste filmen vi någonsin sett. 2 days in New York heter den, tro mig den var så keff. Just nu softar vi bara, jag tror Pierre tar en dusch. Dylan sitter och spelar OS spelet på datorn som en riktig nörd haha. Utan att överdriva han är helt inne i spelet, själv sitter jag och kollar på fotboll på canal+ Sport1. Det är repris från matchen mellan La Galaxy och Chivas i den amerikanska ligan MLS. Checkar in senare, här har ni två bilder.


Night update

Ligger i sängen med mina beats och lyssnar på Cece's interlude av Drake. Har kollat på en skitrolig film med boysen, minns inte namnet på filmen såhär sent på natten men Chris Rock är med. Vi såg aldrig klart på den eftersom det blev galet sent och alla var trötta, imorgon tänker vi fortsätta där vi sluta. Har inte så mycket mer att uppdatera er om förutom att jag före det här inlägget skickade iväg ett sms till tjejen där jag skrev att vi får ge det en ny chans. Skulle kännas dumt att ge upp tiden vi spenderat med varandra och släppa det vi har på g. Hon ligger och sover men kommer att se smst när hon vaknar, på tal om sömn så behöver jag det nu. Kommer att decka vilken sek som helst...


Softkväll

Shoo på er alla som är vakna, jag softar hos min kusin och ska sova över här i natt. Just nu chillar vi bara, Pierre sitter vid laptopen medans jag och Dylan sitter vid köksbordet och softar med våra iPhones. Två random tjejer skrev precis till mig på kik och Dylan vet typ vilka de är eftersom de är från ungefär samma område. Ena tjejen var rakt på sak och frågade om jag nu är singel haha. Anyways, vi vet inte riktigt vad vi ska göra under natten men det kanske blir film, Dylan rekommenderar Antwone Fisher med Denzel Washington. Jag känner fan igen namnet på filmen men tror inte att jag har sett den. Fett konstigt eftersom jag hade för mig att jag sett alla Denzel's filmer haha. Hur som helst, för er alla som undrar om jag är singel så vet jag inte riktigt vad jag ska säga... Jag antar att jag är det just nu, messade fram och tillbaka med tjejen under dagen och vi kom fram till att vi typ får börja om från början igen. Jag vet inte sanningen, pallar inte tänka så mycket på det. Är med mina kussar nu och vill bara ha en good time om ni förstår vad jag menar. Kanske spanar in med ett till inlägg och uppdaterar er under natten... Får se, annars höres vi imorgon. Peace!


Låten är på repeat

Den här är sjukt bra, kan verkligen relatera till texten och scenerna i duschen får mig att tänka tillbaks.
I don't wanna see you cry. Give our love another try. I bet we get it right this time.

Syrran är tillbaka!

Woop woop min syster är tillbaka från Grekland där hon har varit på semester. Jag blir fan avundsjuk på henne som har solat och badat. Själv har man inte ens tagit första doppet den här sommaren fan. Jag får nog vänta ett tag till också, jag menar kolla bara på vädret idag. Helt grått och molnigt, det ser ju ut som att det kommer regna vilken sekund som helst. Men i alla fall, lycko syrran som har njutit och blivit brunare än mig haha!


Jag är singel.

Okej hur ska jag lägga ut det här? Vill hålla inlägget så kort jag bara kan... Som ni alla säkert lagt märke till har jag varit på g med en tjej de senaste veckorna. Men vi blev aldrig tillsammans officiellt om ni förstår vad jag menar. Folk fick snabbt för sig att vi blivit ett par, att vi blivit tillsammans och att jag var i ett förhållande. Vilket jag kan förstå eftersom vi spenderade många dagar med varandra och tog massor med bilder tillsammans som jag laddade upp på bloggen och instagram. Jag har tagit bort bilderna nu och ville bara få det sagt att jag är singel så alla mina söta och sköna läsare vet om det!! Btw tack till er alla som skrev fina kommentarer på bilderna och inboxade mig på facebook, saker som: "Grattis till tjejen Bryan, äntligen har du hittat din cinderella, glad för din skull" osv. Om det ändå var så... Jag uppskattar i alla fall eran kärlek, det värmer och tyder på att ni bryr er om mig vilket jag uppskattar. Bless!


Frukost!!!

Frukost klockan 1 på dagen, jaa för att jag vaknade för inte så längesen och jag är den typen som inte kan käka mat direkt när jag vaknat. Oavsett vad klockan är måste jag käka "frukost". Jag skulle tex nu inte kunna trycka i mig "riktig" mat om ni förstår vad jag menar. Mmm jag är fett hungrig, det får bli två baugette mackor och såklart mjölk med honugspuffar! Ha det bäst, checkar in senare. Kärlek o respekt! Kärlek o respekt!


Vad gör jag uppe?

Vad gör jag uppe? Det är frågan jag också ställer mig själv, klockan är snart 4 på natten. Ni ser själva när det här inlägget publicerades. Har suttit ute på balkongen och druckit te, är inte trött alls faktiskt. Det höll på bli ljust ute så det var rätt mysigt, kollade på stjärnorna och tänkte på vissa saker. Dags att få lite sömn nu, gonatt!


Chillkväll med kusinerna

Shoo! Checkar in en snabbis före jag tar och lägger mig, eller vadå lägga mig? Jag ska fan diska först haha, glömde bort det. Skulle egentligen kunna fixa disken när jag vaknar imorgon men det vill jag inte. Jag gillar när allting är i ordning, vill få det klart före jag hoppar i sängen. Tänkte bara uppdatera er en snabbis såhär sent på natten. Klockan är strax över två och jag har chillat med mina kusiner som drog för en halvtimma sen. Vi spelade fifa och kollade på Mike Tyson dokumentären som jag själv såg för två dagar sen, den är så fuckin bra!! Men i alla fall, det var riktigt soft. Jag menar vi käkade chips och popcorn, drack läsk och snackade skit. Nu måste jag diska, självklart gör jag det till musik. Mitt ps3 är på och jag spelar upp musik från den där jag har sköna låtar från 2007,2008 och 2009. Just nu spelas Real Talk med R.Kelly, så fuckin tung, lyssna på den! Här har ni en bild på oss från kvällen.


Waaaazup

Shoo vad händer? Själv tar jag det bara lugnt, ligger och vilar till musik. Käkade grekiskt för ett tag sen och är galet mätt, tuggar på extra men känner fortfarande lukten från löken haha. Det är fett irriterande men vad ska man göra liksom.. Nu till något helt annat, jag har ju inte skrivit om fotboll på ett tag. Fast det är ju inte så konstigt med tanke på att jag har uppehåll. Men i förrgår spanade fotbollsbloggen på unt in med ett inlägg där de utsett vårens startelva i division 1 norra och där var jag med. Riktigt kul faktiskt, nu får jag se till att vara med i nästa drömelva som utsetts efter säsongen! Hur som helst, jag tänkte träffa mina kusiner idag men det blev aldrig av eftersom vi bestämde oss för att ses en annan dag istället. Men nu under tiden jag skrev det här inlägget har de ringt mig två gånger så jag ska ta och ringa upp de nu. Vi kanske styr upp något ändå, checkar in lite senare här på bloggen. Här har ni en bild som jag tog på mig själv igår kväll när jag softade och lyssnade på musik. Jag spelade upp en riktigt skön låt och som jag skrev på twitter tar jag er tillbaka några år. Young Rome ft. Marques Houston - For your love. Kommer aldrig att tröttna på den ska ni veta, peace!


Fredagsmys

Igår natt satt jag uppe och såg på Mike Tyson dokumentären som jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Den var fan riktigt bra, ni alla vet om att jag gillar att inspirera och bli inspirerad. Snacka om att jag blev det, skulle kunna se på den en gång till ikväll. Rekomenderar den starkt till alla mina läsare, speciellt till de som vill lyckas med något här i livet. Mike Tyson, en utav de bästa boxarna genom tiderna fick gå igenom mycket och man blir inget annat än inspirerad av dokumentären tro mig. Men hur som helst, jag har precis käkat klart. Lagade faktiskt maten själv idag, fan vad tung jag är som har lärt mig laga mackaroner. Måste tacka baby som hjälpte mig, det blev riktigt gott. Jag har redan en specialare och jag kallar den för Bryan's specialli. När du kokat klart och lagt mackaronerna på tallriken, blanda ihop det med ketchup och citron peppar, vilken grej!! Skitgott, jag är fett stolt haha.. Ska käka samma mat senare ikväll.. Nu blir det en Denzel film, kan inte bestämma mig mellan Inside Man eller Out of time. Jag har redan sett båda men minns inte så mycket från Inside Man så jag tror att det får bli den! Var och handlade på lidl idag så allt smått och gott räcker över helgen, ha det bäst allihopa! Det är Fredag, många ska säkert ut och festa men neej, ni vet själva att jag inte är en festare. Jag är en riktig homebuddy!! Juste fan, raka bort mitt skägg igår. Tjejen tyckte jag borde göra det, morsan sa till mig för några veckor sen. Jag tänkte på saken en liten stund och gjorde det tillslut, hade ändå haft det i ett bra tag så dags för en lite fräschare look! Kanske sparar lite sen igen, får se hur det blir men här har ni en bild på mig från igår. Glad? Yessir!


Love life & be happy.

Shoo bloggen! Idag har ni fått nöja er med uppdateringar på twitter och instagram men här kommer första inlägget för dagen. Tänkte bara skriva lite snabbt att jag haft en riktigt skön Torsdag. Vaknade rätt sent imorse, var uppe sent igår natt. Idag har jag chillat till max med baby och kollat på två filmer, jumping the broom och in time med Justin Timberlake. Det var mysigt med chips, godis och läsk. Juste sen så fick jag också det efterlängtade samtalet från Victoria, min nya mentor på Nike. Vi pratade i ungefär en kvart och lärde känna varandra lite grann, hon har precis flyttat tillbaka till Sverige efter 10 år i London! I veckan hade Victoria ett möte där man diskuterade lite grann om mig och nyheten hon berättade för mig idag lät fett spännande! Mer än så kan jag faktiskt inte skriva just nu eftersom ingenting är 100% ännu. Hur som helst, som jag alltid brukar säga checkar jag in imorgon. Nu ska jag se på en Mike Tyson dokumentär som min kompis tipsade mig om för ett halvår sen, seg jag är som aldrig kollat på den haha. Men nu passar det perfekt, har kopplat hårddisken till mitt ps3 så det är bara sätta på tvn och njuta. Fast först måste jag fixa lite smått och gått, ha det bäst! Här bjuder jag på några bilder från igår och idag, baby är fett gullig som lagar mat i mitt linne.<3


Nattinlägg del 2

Det känns som att jag bara bloggar under nätterna haha men jag har blivit van att göra det nu när jag kör från mobilen. Det har varit en lång men ändå skön dag med baby och min kusse. Allt från film till fifa och självklart slaktade jag de båda med överlägsna vinster. Jag fick det efterlängtade samtalet från Nike men jag svarade inte pga att jag inte hade nummret sparat på mobilen. Dumt av mig eftersom jag visste att de skulle ringa, har ju väntat på samtalet i några dagar. Men det är ingen big deal, fick ett meddelande på inboxen att hon (Victoria) ringer mig imorgon bitti istället. Hon hade något grymt förslag också så det ska bli spännande och veta vad hon har att komma med! Ska decka nu är verkligen helt slut, dagen har varit riktigt soft och det avslutas med en bra natt! Här har ni en bild från idag när vi spelade fifa hehe.


Vad har dagen att erbjuda?

Jag har gjort allt som jag behövde göra, duschat, käkat och diskat! Visst är jag en riktig gentleman som tar hand om disken hehe. Kanske är dags för mig att byta namn på bloggen från Mr.Do it for the ladies till Mr.Gentleman. Skämt o sido, men när jag diskade spelades Baby Love upp från min spotify playlist. Ni vet den låten med vackra Nicole Scherzinger? Den är fan fett härlig, jag höjde volymen ännu mer och började sjunga med haha. Jag stod i köket med bara shorts på mig och ba; We are so in love, la la la laaa! Sanningen är att jag diggar den låten, musikvideon är för nice den också! Jag spanar in senare, hoppas ni alla söta och sköna läsare ar en grym dag. Kärlek o respekt!


Skitväder på riktigt!

Vad ska jag säga? Rubriken talar för sig själv, vädret är rent ut sagt skit! Jag vaknade typ av åskan, fett irriterande jag svär på allt. Är det här vad man kallar sommar? Grått, mulet och blött... Jag hoppades verkligen på sol den här veckan men det verkar inte bli så. Istället får det bli film hela veckan, jag har flera filmer som jag ska se på men ni får gärna tipsa mig och komma med förslag!


Nattinlägg

Precis som igår blir det ett inlägg på natten, har precis duschat klart och lagt mig i sängen. Före jag hoppade i duschen satt jag och lyssnade på några låtar från 2008, har kopplat hårddisken till mitt ps3 så jag kollade också på roliga videos från typ 2009 och 2010. Låtarna jag hörde gav mig en skön känsla och fick mig att tänka tillbaka till 2007-2008 tiderna då jag hade en Sony Ericsson Walkman och lyssnade på musik från min lilla iPod Nano. Vid ett tillfälle satt jag till och med och skrattade för mig själv eftersom det spelades upp typiska playahead låtar som man hade på sin profil, shit vilka minnen! På tal om minnen, jag såg även på en video som är tre år gammal där min kompis Guled försöker lära mig skank-dansen till en engelsk låt haha. Tror fan jag laddade upp den videon här på bloggen för några år sen faktiskt, fast jag kanske får lägga upp den igen! I alla fall, som ni säkert har märkt på twitter och instagram har jag spenderat hela min dag tillsammans med älsklingen. Vi satt och pratade, drack te och såg på filmen The Johnson Family Vacation! Jag rekommenderar den filmen starkt till er alla läsare, den är riktigt rolig utan att överdriva. Fick aldrig något samtal från Nike idag men jag fick ett meddelande under kvällen från Victoria som är min nya mentor på Nike. Thomas har fått ett kobb på ett annat grymt ställe men som jag sa till honom så kommer han alltid att vara min mentor no matter what! Han och jag kan alltid ha grymt bra konversationer om vad som helst, allt från kontrakt till fotbollssnack och kärlek... Nu ska jag fan sova, ögonen pallar inte mer.. Här får ni två bilder från dagen med baby.


Fuck this shit!!

När jag vaknade imorse planerade jag fan på att dra och bada eftersom det var soligt och varmt. Men vädret ändrade sig som vanligt och nu regnar det som fan. Jag är helt blöt, vad är det man brukar säga? Dygnsur eller hur? Det hade varit kört om inte det vore för min snygga Nike jacka som jag har på mig. Ska vara med min baby idag, säg mig vad det finns att göra när vädret är såhär? Det blir nog film, har med mig hårddisken där jag har några riktigt sköna filmer som Stomp The Yard, Love & Basketball och Jumping The Broom. Juste jag får inte glöma Johnson Family Vacation, en skitrolig film från 2004 med Bow Wow! Det blev ännu ett inlägg direkt från min iPhone, det är sjukt smidigt and i like it! Kommer nog blogga mycket oftare nu eftersom jag alltid har mobilen med mig. Droppa en kommentar och låt mig få veta vad ni tycker om idén att blogga från mobilen. Bless!


Bra start på veckan!

Shoo på er alla som är uppe! Klockan är 01:02 nu när jag skriver det här inlägget och jag gör det direkt från min iPhone med hjälp av blogg.se appen. Jag har haft appen fett länge men konstigt nog aldrig använt mig utav den. Skitskönt och smidigt är det verkligen med tanke på att man kan blogga när som helst, vart som helst! Som jag skrev igår väntade jag ett samtal från Nike men den kom aldrig, jag antar att de haft fullt upp på kontoret och ringer en annan dag istället. Men jag snackade i alla fall med Kingsize och det är lite saker på G nu, spännande!! Ni har väl inte missat mitt videoinlägg? Jag utgår från att ni har sett den och vet om att jag under kvällen var med min baby! Vi hade en underbar kväll tillsammans och som alltid mår jag bäst när jag är med henne. Kan även passa på säga tack till alla som skrivit till mig på facebook, twitter och gillat våra bilder på instagram, det värmer! Jag vet om att ni är glada för min skull och det uppskattas, det är bara kärlek. Nu tänker jag slagga, checkar in senare. Sov gott och dröm sött, natti!


Första videoinlägget på veckor!!

Sorry för att jag pratar så fuckin högt i början men jag trodde inte man skulle höra mig haha..

You know I'm nasty

 

Läggdags!

Klockan är halv tre på natten, jag softar bara i rummet och som ni själva ser lyssnar jag på musik.
Just nu pumpas några riktigt sköna rnb låtar i mina beats ska ni veta.
 
Ska ta och lägga mig snart men först ska jag checka in läget på instagram, följ mig @BryanMassa.
Imorgon, eller jag kanske borde skriva idag (Måndag) så är det faktiskt lite saker som ska göras.
Jag väntar på ett samtal från Nike och sen ska jag även snacka lite business med Kingsize.
Sen på dagen ska jag vara med min baby! Där fick ni en snabb update, nu ska jag sova.

Låt den riktiga sommaren börja!

Shoo bloggen, jag har inte bloggat något under helgen eftersom jag har haft andra saker för mig.
Jag ber om ursäkt men jag hoppas ni förstår att jag ibland måste prioritera andra saker före bloggen.
 
Spelade sista matchen före uppehållet i Lördags så nu är jag ledig i två veckor, låt den riktiga sommaren börja!
Vi snackar sola, bada, shopping, sena nätter och hela den biten. Fast allting hänger ju på vädret, hoppas det blir sunny!
Jag vill inte klaga eller låta negativ för jag hatar det, men shit vad kefft vädret har varit så här långt den här sommaren.
Vi är liksom inne i mitten av Juli och jag som älskar att gå ut i linné har ärligt talat bara kunnat göra det 3 gånger.
 
Jag vill ha sol, värme och klarblå himmel ingenting annat för då ligger jag hellre hemma i min säng och ser på en bra film.
Vissa säger att det ändå är varmt ute fastän det är regnigt och molnigt, men vad spelar det för någon roll egentligen?
Jag menar, man kan inte ha på sig en t-shirt när det regnar så då kan det lika gärna vara fem minus grader också.
Äsch... Hoppet om bättre väder lever vidare. Vi får hålla tummarna och hoppas på att sommaren bara är lite sen!

Gårdagens händelse! (Långt inlägg)

Shoo, det är Fredag men jag hade tänkt skriva om gårdagen eftersom jag aldrig hann göra det igårkväll.
De flesta har säkert redan sett den här bilden, jag laddade upp den på facebook och instagram igår.
Min kompis Tash blev chockad när han såg hur många likes den fick sekund efter sekund haha.
 
Men nog om bilden, låt mig berätta lite om hur dagen vi spenderade tillsammans såg ut.
Efter min träning mötte jag upp honom i Solna Centrum där hans hotell också ligger.
Vi åkte till Kista för att käka, jag bjöd honom på min grekiska favoriträtt och han tyckte det var skitgott!
Precis före vi skulle äta kom det fram en grabb och frågade om han kunde ta ett kort med mig. Självklart ställde jag upp, det är alltid lika kul när folk kommer fram. Vi pratade i en liten stund, hans syrra och farsa var också med så det var trevligt. Killen spelar själv fotboll så jag sa till honom att fortsätta träna hårt och alltid tro på sina drömmar!
 
Tash vet om att folk kan komma fram till mig ibland för det hände förut när vi var i London och tränade. När jag hade min första träning med Nike Academy kom det fram en grabb som spelar i Arsenal's ungdomslag och ville ta kort med mig. Jag ska inte ljuga för er men där blev jag själv helt chockad, för jag hade ingen aning om att folk skulle känna igen mig i London. Det tyder bara på att min fan base som jag har på min fan page är enorm, jag har personer från hela världen som följer mig. Det är skitcoolt! Ni kanske till och med minns bilden som jag tog med Arsenal killen, den finns på min insta.
 
Hur som helst, när vi käkade klart tog vi en runda runt Kista Gallerian. Senare åkte vi in till stan, först till rålis och sen vidare till centralen. Under tiden vi gick runt i stan blev jag bombaderad av en jobbig tjej på facebook. Hon skrev till min inbox och jag svarade en gång för att vara snäll, men sen fortsatte hon och typ ville att konversationen inte skulle ta slut. Jag driver inte, hon fortsatte skriva i timmar och Tash tänkte what the fuck är det med henne? Hon började skriva saker som, jag kommer att vara ensam hemma i min mosters villa. Snacka om jobbig tjej, hade jag varit intresserad hade jag svarat liksom.
 
Tiden går och vi har promenerat från plattan till kungsträdgåren, vi har hunnit prata om allting möjligt från fotbollen till tjejer. Vi hade roliga konversationer och bara njöt av Stockholmsstad. Jag stötte på flera gamla kompisar som jag inte hade sett på ett bra tag. Träffade en tjejkompis och hennes vänner vid kungliga slottet runt klockan 22:00 och frågade vad fan hon gör här haha? Jag menar, jag var ju där för att det är ett typsikt turistställe och med tanke på att min kompis är på besök från England så ville jag visa honom runt. Men jag antar att det också är ett mysigt ställe att bara ta det lugnt och promenera med sina nära och kära vilket hon gjorde, det var i alla fall riktigt kul att se henne. Det var ett tag sedan.
 
Jag ville avrunda kvällen på ett riktigt trevligt sätt så vi drog till ett Cafe som jag gillar där jag bjöd på fika. Det var inte helt fel då jag bara hade ett linne på mig och började frysa närmare kvällen, så jag satt och drack varm chocklad med vispgrädde och en skön filt över mina axlar. Vi satt där och snackade om livet, men diskussionen om tjejer slutade inte haha. Vi jämförde Sveriges tjejer med England och han erkände med handen på sitt hjärta att tjejerna här i Sverige är mycket finare, han tyckte även att det finns så många olika typer av tjejer att välja bland i det här landet vilket jag håller med honom till 100%. Det är hans sista dag i Stockholm ikväll så jag ska försöka fixa någon åt honom hehe!
 
Nu till det sjukt roliga som händer på vägen hemmåt!
Det började bli sent och klockan var runt 23:30, vi hade gått hela dagen, min mobil dog, vi var liksom skittrötta båda två. I Fridhemsplan hör jag någon bakom min rygg ropa Bryan, jag kollar bak och ser genast att det är John! En gammal klasskamrat till mig från min tid när jag gick i skolan i Sollentuna. Vi hade inte sett varandra på galet länge men ingenting har förändrats i våran vänskap. Jag sa vad händer mannen? Vi skakade hand och höll i varandra fett länge under tiden vi skrattade. Och vi skrattade i en lång stund tro mig, vi sa ingenting utan vi bara skrattade som två idioter haha. Inte ens Tash kunde hålla sig, han kolla på oss och började också skratta. Till slut lugnade vi ner oss och började prata med varandra som två normala människor. Jag pressenterade John för Tash och Tash för John. Vi pratade och hoppade på samma tåg, nu händer det sjukt roliga jag har velat komma fram till under hela det här inlägget.
 
Utan att överdriva jag träffade mitt största fan igår, hon klev också på samma tåg som oss och satte sig vid sidan om mig. Hon märkte inte något förens hon la ifrån sig mobilen, sen pekade hon på mig och sa det är ju DU! Det är ju HAN! OMG DET ÄR JU BRYAN! Till en början smila jag bara, sen sa jag shoo vad händer hehe? Hon började hypa och säger saker som omg min kompis dör för dig, du förstår inte. Asså hon dör för dig, jag måste ta ett kort på dig. Får jag göra det? Omg, det är ju han!! Det är ju du! Jag började garva, John fattade ingenting jag menar vi har inte träffats på fett länge och sen får han se en tjej bli helt galen när hon ser mig. Tash kan inte svenska men han garvar också för han förstår vad som händer. Alla på tåget kollar på oss och tänker vad är det som händer? Tjejen är liksom inte tyst när hon säger saker utan hon skriker skithögt, helt plötsligt hoppar hon på mig och ger mobilen till Tash så han kan ta kort på oss båda tillsammans. Jag kollar knappt in i kameran utan jag kollar upp på taket och dör av garv. Jag fattar inte vad som händer, jag får tårar i ögonen och kollar på John, hon tar på sig min keps och jag bara fortsätter att garva. Snacka om att jag fick en skrattattack, folk runt omkring började också skratta. Fan att vi inte fick det här på film, ni skulle ha sett asså.
 
Juste det var faktiskt en man som filmade men det tänkte jag inte på faktiskt, han var religös och hade på sig någon slags dräkt. Han skadade också hand med mig, bugade och bockade mitt i allt. Jag fattade ingenting, inte grabbarna heller. Vad fan är det som händer tänkte vi, vart kom den här mannen ifrån asså haha det var helt sjukt tro mig. Helt sjukt!
 
Jag visste inte om hon var lite halvt full eller om hon bara hypa som fan men till slut lugnade det ner sig. Hon berättade att hennes vän dör för mina bilder på instagram. Men just när allt började och hon ville ta kort var skitkul, det är första gången något sånt överdrivet hänt mig. Jag menar, killen som kom fram i Kista kom fram på ett "normalt" sett. Men hon fucka ur och börja skrika vilket fick oss alla att skratta, men det är inget negativt. Absolut inte, tycker bara det var skitkul och därför blir det gårdagens händelse. Kärlek och Respekt till alla mina söta och sköna läsare.. Shoutout till tjejen också, tung och rolig var du!

12 Juli 2012

Shoo bloggen, vad händer? Jag hoppas ni alla mår bra för själv är det prima. Jag har haft en riktigt skön dag.
Kickade igång dagen lite lätt med hög musik i rummet och senare åkte jag iväg på träning som ni ser på bilden.
 
Efter träningen möte jag upp min engelska kompis som jag skrev om igår, vi hade fett kul tillsammans i stan.
Ni som följer mig på twitter har en liten aning om hur min dag sett ut, skriver mer om den här på bloggen imorgon.
Nu ska jag sova, jag har spenderat hela dagen ute och är bokstavligen helt slut. Kom hem strax efter midnatt!
Godnatt på er alla söta och sköna läsare, jag skriver som sagt mer om dagen imorgon. Vi höres, sov gott <3

You got that lazy love

Neyo är tillbaka som aldrig förr, han har en helt annan look i den här musikvideon.
Han flippar ur helt och hållet, jag menar hur ofta är det man ser honom utan tröja på sig haha?
Okej om det var Chris Brown eller Trey Songz men Neyo? Jag tror han chockade allihopa med videon.
Han har ju tränat och blivit krallig, dessutom har han inte på sig någon hat som han nästan alltid brukar ha.
 
På tal om videon så är den överdrivet sexig, jag visste inte ens att man fick ladda upp sånt på youtube hehe.
Men i alla fall, det här är våran låt. Du vet exakt vem du är. Tänker på dig så fort jag hör den, you got that lazy love.

Från London till Stockholm

Min Onsdag har varit fett med chill och nu börjar kvällen närma sig sitt slut så jag ska slagga snart.
Imorgon har jag träning sen efter träningen ska jag träffa min kompis från London som är här och provtränar.
Ni minns väl när jag var i Februari var i England och spelade med Nike Academy? Vi båda spelade där tillsammans.
Han har varit i Stockholm sen förra veckan, ska bli kul att se honom. Om vädret blir bra tänker jag visa honom runt stan.
 
Fan vad livet är underbart, speciellt när såna här slumpmässiga saker sker. Jag menar vem visste vi skulle ses igen?
För ett halvår sen åkte jag till England för att spela fotboll med Nike Academy, där lärde jag känna schysta grabbar.
Grymt duktiga och talangfulla spelare som alla tränar hårt för att nå drömmen, den där fotbollsdrömmen!
Men förutom fotbollen och all träning på gymmet blev vi alla vänner, riktigt goda vänner vid sidan av planen.
Jag minns liksom när jag sa hej då till hela laget i matsalen, trodde aldrig jag skulle se någon utav de igen.
Next thing i know, han ringer mig: Bryan im in Sweden! Det är skitkul att han är här och testar lyckan.
Det är nummer 16 på bilden, en riktig London boy haha. Han ser aggresiv ut men han är riktigt tung!

Shoo bloggen!

Shoo bloggen, skit dålig uppdatering i know och jag ber om ursäkt. Har haft så mycket annat för mig det är därför.
Men jag lovar att från och med nu köra på som vanligt, jag tänker spana in med sköna inlägg och bjuda på musik!
Just nu sitter jag faktiskt och lyssnar på en riktigt skön låt med Nelly och Kelly Rowland, Gone heter den.
 
Bilden är tagen igår precis före jag skulle äta middag, laddade upp den på instagram också. Nästan 200 likes.
Jag tror att jag skrev det för några dagar sen men jag skriver det igen... Big love till alla mina instagram följare.
Tunga är ni, mina följare på twitter också. Se till att följa mig överallt om du vill hålla dig uppdaterad till 100%.
 
twitter så twittrar jag typ om allt möjligt, mina dagar, kärlek, fotboll, motivation och inspiration you name it!
Det är flera stycken i Sverige som har börjat med twitter nu men vi ligger fortfarande efter i det här landet...
Vissa säger, men jag är ingen kändis vad ska jag göra med twitter då? Haha, det räcker fan kom igen.
Jag säger så här, om du har iPhone så skaffa twitter. Det är najsa grejer, jag hänger där mer än på fb.
Checkar in senare, peace!

I DON'T LIKE

Här har ni Chris Brown's diss jag skrev om tidigare idag, det här är en remix med The Game, Jadakiss, Big Sean m.m.
Jag dog av garv när jag hörde Breezy rappa sin vers eftersom han dissar Drake helt, han sågar honom totalt haha.
A fuck nigga, that's that shit I don't like.
They throwin' bottlesI'm throwin' modelsjust cause I gave a bitch long pipe.
Doing shows on the soccer field, that's dome right. I be singing, he be singing so it's on, sight.
But hold up, I ain't give a nigga no green light.
This head up, my bread up, one on one, What you scared bruh?
Huh, matter fact take care bruh, you a pussy nigga.
My nigga Tunechi yeah that nigga nice. Shout out to Nicki man that ass tight!!
Them eyebrows, man them shits is yikes!!! OVO you overdose, screaming YOLO, no I live twice!

Pop that - ft. Rick Ross, Drake & Lil Wayne

Jag är inte French Montana's största fan direkt men jag postar upp den här musikvideon eftersom jag vill att ni ska höra på Drake's vers i den här låten och för att det är galet najsa ladies haha, syftar på tjejerna i minut 0:58 och 01:44.
Ni alla har väl redan hört om beefen mellan Chris Brown och Drake? För några veckor sen hamnade de båda i slagsmål på en club i New York. Flaskor kastades runt överallt, Chris Brown blev träffad och fick ett sår vid hakan som troligtvis kommer att bli ett ärr för livet. Det sägs att de bråkade över Rihanna, vilket låter trovärdigt.
 
Men det finns flera historier till hur bråket uppstod, det rimligaste är nog att Chris Brown skickat över champagne till Drake's bord. Han i sin tur skickade tillbaka champagnen med en lapp där han skrivit något orespektfullt.
Hur som helst, Chris Brown langade nyligen fetaste dissen till Drake i låten I don't like (lägger upp den senare).
Frågan är om Drake inte går tillbaka i den här låten när han i början av videon säger: champagne in your face.
Drake: We don't dress alike, we don't rap alike. I shine different, I rime different. Only thing you got is some years on me.
Det mesta tyder ju på att han riktar allting han säger mot Chris Brown. De klär sig inte lika och rappar inte lika heller. Chris Brown har varit i musikbranschen längre än Drake men han säger: Fuck you and your time difference.

Jag vet inte vad ni läsare tycker men personligen hoppas jag att det här tar slut, det är bara löjligt och onödigt.
Båda två borde bara focusera på att fortsätta göra bra musik utan att hålla på dissa varandra. Peace!

Vinst i helgen!

Här är en bild på mig och Memo efter segern mot Akropolis igår, det kändes skönt att vinna efter förlusten förra veckan!
Matchen slutade 1-0 och det kändes även skönt att få göra mål, det är något som jag hoppas få fart på i den andra halvan av säsongen. Vi spelar mot Akropolis igen på borta plan nu i helgen sen går vi på två veckors uppehåll vilket ska bli nice. Då har man tid för att vila och återhämta sig samtidigt som man kan njuta lite av sommaren.
 

You were supposed to be my future

Jag tänkte inte skriva något i det här inlägget utan jag tänkte bara ladda upp videon och låta låten tala sitt tydliga språk.
Tror det är bäst så för den väcker minnen, det är allt jag kan säga. Här har ni Sunset från 2009 med Marques Houston.
You're more beautiful than anything in this world. More precious than the rarest diamond or pearl.
And even though we didn't work out together, you're still my sunset...

Mitten av veckan

Det är Onsdag, mitten av veckan och kvällen börjar närma sig sitt slut! Min dag har varit riktigt soft faktiskt.
Solen sken som aldrig förr så jag spenderade inte många timmar hemma, det gäller att passa på att njuta liksom.

De här bilderna har jag såklart laddat upp på instagram och som vanligt får mina bilder fett med likes.
Det är verkligen kul att ni gillar mina bilder, jag har ju dessutom nått över 3.000 följare på instagram!
Frågan är bara vilka av mina följare som är bäst, de på instagram eller twitter? Haha driver med er.
Kärlek till alla mina följare, oavsett om det är här på bloggen, facebook, twitter eller instagram.
 
Men anyways, senare på kvällen hörde en tjejkompis oväntat av sig till mig och ville träffas.
Hon är från Västerås och stannar här i Stockholm tills imorgon så vi träffades och tog en promenad tillsammans.
Ett perfekt sett att avsluta den långa och underbara dagen på, det var solnedgång så snacka om mysig promenad.

Glad blev man också, när jag kom hem såg jag att hon på facebook hade skrivit till mig på inboxen:
Du är 1000 gånger snyggare i verkligheten va ba tvungen att säga det.
Hör av mig nästa gång jag är i Sthlm om du vill ses då pusss.
 
Snacka om att det var det gulligaste jag hört från någon på länge! Ta hand om er, kärlek och respekt.

Yes I got the album!

Shoo på er alla söta och sköna läsare! Bryan här, Din tjejs favoritbloggare - Mr.Do it for the ladies.
 
Som ni ser på bilden köpte jag albumet igår, jag är så jävla nöjd med mitt köp! Fortune är bara för bra!
Chris Brown är som man säger på engelska on top of his game just nu, han fortsätter att leverera hela tiden.
Det finns ingen artist som är som honom idag, han är en riktig entertainer och tar allting till en helt annan nivå.
Om inte det är musik är det dans, om inte dans är det filmer, om inte filmer så är det konst och målningar.
 
Men tillbaka till albumet, på facebook har jag sett att det är galet många pers som lyssnar på Fortune genom spotify.
Själv har jag knappt använt mig utav spotify sen jag köpte albumet igår haha, har lyssnat från cd-skivan istället.
Jag måste säga att jag diggar alla låtarna, handen på hjärtat musiken han bjuder oss på är helt amazing.
Extra kärlek till låtarna, Biggest Fan, 4 Years Old och Don't Judge Me. Vilka låtar gillar ni mest?

DWMU - Behind the scenes

Shoo bloggen! Jag vakna för inte så längesen, fan ni anar inte vilken skön dröm jag hade asså...
Ska snart röra mig mot stan för att köpa Chris Brown's album Fortune som jag skrev igår.
 
Jag spanar in med flera inlägg senare, ska äta frulle nu men jag bjuder på den här videon under tiden jag är borta.
Det är bakom kulisserna från inspelningen till musikvideon Don't wake me up, riktigt grym inspelning måste jag säga.
Det verkar som att alla hade det kul tillsammans vilket man oftast har på inspelningar, bra stämning är det alltid.
Man träffar på nytt folk och det blir helt enkelt en grym erfarenhet, den söta tjejen säger det bäst. It's amazing!

Fortune imorgon!

Shoo bloggen, vad händer? Själv chillar jag bara hemma, är fett trött efter bussresan till och från Örebro igår.
Ligger i sängen med laptopen och har tv:n på, inte för att jag följer Lotta på Liseberg men det är på just nu.
Sean Banan uppträdde precis, han är för rolig haha. Påminner mig om en gammal kompis från gymnasiet.
 
Men hur som helst, jag ser fram emot imorgon eftersom Chris Brown's nya album Fortune släpps i butikerna!
Jag ska spikat köpa den, köpte ju FAME förra året och det var faktiskt första gången jag köpte ett album.
Laddar upp en bild imorgon när jag har köpt Fortune så följ mig på instagram och twitter @BryanMassa.

Lite kort om matchen igår

Igår spelade vi match borta i Örebro som vi tyvärr förlorade med 2-0. Mycket på grund av domaren måste jag säga.
Egentligen hatar jag att skylla på domaren, jag är inte den typen men igår såg man tydligt att han var emot oss.
Bara efter 3 minuter dömde han straff för motståndarna efter en tveksam situation då två spelare sprang på varandra.
Första halvleken var helt katastof eftersom domaren hade huvudrollen, det gick inte att focusera på matchen.
Vi ryckte upp oss direkt i den andra halvleken men bollen ville bara inte in, vi hade ungefär 10 hörnor!
 
Slutresultatet speglade absolut inte matchbilden men så är det ibland. Ingen stress, vi kommer tillbaka.
Sviten på 8 raka segrar bröts men det motiverar oss bara ännu mer till att vinna de två återstående matcherna.
Vi ligger fortfarande på första plats och det skulle vara skönt om vi låg kvar där tills sommaruppehållet om 2 veckor!
 
Jag checkar in lite senare, kärlek och respekt till er alla söta och sköna läsare. Big up till Örebro också, peace!

Spelar upp låten och tänker tillbaks...

 

Kors och armband

Jag vet inte hur många gånger jag har fått frågan om vart jag har köpt mitt vita kors halsband.
De är ganska svåra att få tag på i Sverige men nu är det så att två polare till mig har börjat sälja de.
Jag har tagit några bilder för att visa exempel på olika färger och modeller som finns att köpa.
Ett elegant men diskret smycke. Vita korsen är självlysande i mörker, skiner i en vacker neonliknande färg.
En global acessoar som är enkel matcha till olika plagg. Finns i olika färger och även armband med helgonsymboler på.
 
Kors: 100kr 
Armband blodsten och stål: 60kr
Armband trä: 50 kr
Armband plast: 40kr
 
Är du intresserad? Maila [email protected] för mer info.