RIP Michael Jackson

Jag gillade verkligen Michael Jackson, det går liksom inte att förklara hur mycket jag gillade honom.
Han var så tung. Jag hade lite svårt att fatta att han verkligen var död men 2 dagar efter hans död så började jag inse det.

(Hollywood 2008, Jag tror jag kan moonwalka som MJ haha)
Jag skrev en text till honom som jag sen spelade in, verkligen en av mina största idoler.
Typ alla dagens artister har blivit inspererade av Michael Jackson, folk som alla tjejer gillar nu t.ex. Chris Brown.

Jag bryr mig inte vad ni tycker om låten för alla som gillar MJ kommer gilla texten jag skrev, hur som helst är du hatare så säger jag redan nu lyssna inte, tryck inte på play.
R.I.P. Michael Jackson

Kärlek o Respekt
<3

Äntligen klar med mina svar till era frågor :)





Okej första gången jag hade frågestund så var det sammanlagt runt 30 frågor och jag valde ut 15 av de.
Det här var min andra frågestund och jag har fått 58 frågor, jag kommer inte kunna svara på alla men jag väljer ut ett par frågor.

1. Du letar efter din cinderella, hur ser din drömcinderella ut? Beskriv hennes utseende. Kropp, ansikte, hudfärg mm.
Japp det gör jag, men jag tror att det kommer ta tid tills jag hittar henne. Jag vet inte exakt hur min drömcinderella ser ut för jag har inte sätt henne än. Men jag vet lite i alla fall. Hon ska ha vackra ögon, spelar inte någon roll vilken färg hon har på ögonen bara jag fastnar i hennes blick. Hon ska helt enkelt ha glimten i ögat. Hon ska inte vara för smal, man måste ha något att ta på, men hon behöver inte ha värsta WAO kroppen heller. Hon ska vara ljushyad, latina eller mulatt... nått åt det hållet.. Hon ska ha bra personlighet såklart och så ska hon ha fin klädstil.

2. gillar du svarta tjejer ?
Det klart jag gör, jag gillar alla tjejer bara de gillar mig. Spelar absolut ingen roll vart ifrån en tjej kommer, vad hon har för bakrund och hur hon ser ut.

3. om du skulle haft en tjej och hon skulle vara oskuld och du ville ha sex med henne men hon vill inte , skulle det vara ett problem?
Nej det skulle inte vara något problem, jag får väl respektera min tjejs val helt enkelt :)

4. vilken mulatto blandning har du ? :)
Uganda och Vitryssland, fast när folk frågar så säger jag bara Ryssland, its the same hehe.

5. vad ska en tjej göra för att imponera på dej ?
Hon ska vara nice och ha en skööön personlighet, hon ska vara social och så ;)

6. har kroppsformen stor betydelse om man är din tjej ?
Faktiskt inte, som jag svara på frågan innan. Har hon fint utseende och har skön personlighet så räcker det, har hon farlig kroppsform så är det ett + på kanten ;)

7. TYRA BANKS ELLER NAIOMI CAMPBELL ?
Jag tror det blir Tyra dära asså haha, nice light skin sådära.

8. Som mulatt, har det varit svårt för dig att växa upp? Jag menar var du någonsin osöker på din ras. Om du var svart lr vit, vad är fördelarna och nackdelarna :P
De som inte är mulatter ba WTF snackar hon/han om :S ? haha, ne men jag förstår vad du menar.
Men nej faktiskt inte jag har aldrig varit osäker på min ras, som liten följde jag alltid med min pappa på afrikanska fester och det hjälpte mig att hitta mig själv på nått sätt. Du kanske frågar för att du själv är osäker så jag råder dig att vara dig själv helt enkelt. Allt från klädstilen till din personlighet... just be you.

9. Hur ser dina framtidsplaner ut (well, förutom att du ska gifta dig med mej) :D ?
Haha, mina framtidsplaner..hmm.... jag har faktiskt inte några... tar allt som det kommer ;)

10. due min drömprins
Du är nog min drömprinssesa.

11. vad tycker du om bengaliska eller indiska tjejer, asså kan du tänka dig vara tillsammans med en indier eller bengal?
Ja det kan jag tänka mig, jag har sätt najsa indier aså ;)

12. Hey cutieface it's me again :)
What gurl would you pick ?

1.En tjej med bra personlighet, hon är inte över social och inte tyst, kall lr ngt, hon är normal, du kan prata med henne om allting, dina föräldrar älskar henne, she's down to earth and she's just to good to be true... Asså hon är alltid där för dig. Men hon är inte så jätte snygg lr hon har inte det du vill hon ska ha (if you know what I mean)

2. En skit snygg sexig tjej, asså hon har ALLT du vill ha, dina vänner dreglar efter henne och allt.. Men hon är inte så bra på insidan.. asså hon är lite bicthig och sådär.. But shes da BOMB

So.. who could you pick?
Enkelt, det klart jag tar ettan !

13. 1.måste tjejer ha smink?
2.när börja du blogga?
3.hur blev din blogg så känd asså gjorde du nåt spec?
4.va tror du om folk som skriver dåliga komentarer? tror du att dom e avundsjuka elr tror du att dom ba inte har nåt liv?
haha har mer frågor men kommer inte på några just nu ;)
Haha, 1. Nej tjejer måste inte ha smink men det är olika, vissa tjejer ser bra ut utan smink så varför ska de då sminka sig. Ser man inte så bra ut så borde man väl sminka sig.. det är helt upp till tjejen men jag gillar inte när tjejer har så mycket smink att mina vita kuddar blir BRUNA !
2. Jag började blogga den 26 Maj 2009 och jag inte har fel kanske 25 kommer inte ihåg riktigt.
3. Jag vet faktiskt inte, nej jag har inte gjort något speciellt. Grejjen är den att jag kom på att jag har många vänner på facebook och jag har alltid haft många besökare på Playahead typ 300.000 så jag tänkte varför inte börja blogga ? Jag kanske kommer att få några som följer min blogg och det har väl gått bra haha ( tack till alla söta läsare ;D )
4. De som skriver dåliga kommentarer är antingen hatare, avundjuka eller så har de inget liv.
Jag menar om de skriver dåliga kommentar så har de inget annat för sig och har man inget för sig så har man väl inget liv. Men haha jag bryr mig inte, jag förstår inte hur de tänker, ingen säger att de måste spana in min blogg..
Haha okej ;) tunga frågor du hade.

14. tkr du att jessica alba e snygg? 
Spikat !! skulle ej banga på henne aså. vem tycker inte hon är snygg ?

15. Vilka krestsar rör du dig i? Asso, om man skulle vilja träffa dig, vart är det mest troligt att du är?
Hmm bra fråga haha, jag vet faktiskt inte, jag brukar vara här och där ahah men vill du träffa mig ? är du nice ? ta och kontakta mig bara, dont be shy haha !

16. Varför leker du bow wow och soulja boy ?
Leker jag bow wow och soulja boy ? det viste jag inte..på vilket sätt gör jag det ? Ja, jag lyssnar på deras låtar och diggar de men bara för att jag diggar de betyder det att jag försöker vara som de ? Istället för att jag skulle svara på den här frågan så ifrågasätter jag dig istället ;)

17. va tycker du om svenska tjejer ? :)
Det finns fula svenska tjejer och det finns fina/sexiga, när vi snackar om fina/sexiga svenska tjejer så snackar vi om najsa grejjer ;P

18. pick : bröst eller rumpa? <3
Haha, svårt val, mycket svårt. Men i slutändan så tror jag nog jag väljer booty.

19. om en tjej har FARLIGT KATTIG rumpa, men inte så stora bröst.
EN tjej har största pattarna, men ingen rumpa. helt platt.
vilken väljer du ?
Haha är det ens ett val ? Du skriver på ett sätt att man måste välja hon med rumpan för hon har en galet FARLIG rumpa med caps också. Men den andra har det andra men en helt platt rumpa. Men det klart jag väljer hon med roompa.

20. om du såg en tjej på stan, och du lixom kände att hon ska bli min, och hon log åt dig. skulle du haffa nr? säg inte ba aaa, säg sanningen, de kan du kännas pinsamt lixom.
Haha ja, jag skulle gått fram och haffat nr.

21. hej Bryan, min fråga lyder såhär:
får du ta hem tjejer? alltså då menar jag är de okej om de sover över och så ? Kärlek / Lisa
Hej Lisa, ja, jag får ta hem tjejer. För mig är det OK att de sover över haha ;) men jag tror inte det är ok för mina föreldrar att vilken tjej som helst kommer och sover över om du förstår vad jag menar ? Bra fråga, hoppas jag gav dig ett bra svar :)

22. hej, om du skulle falla för en tjej, stööööörsta katten. men problemet är hon e muslim, om hennes pappa såg er ute de skulle bli toffla.och hon får inte släppa in dig hem, men hon kommer gärna till dig. skulle du acceptera de eller kasta henne?
Jag skulle acceptera det men jag skulle nog känna att det inte skulle funka eftersom jag tycker att nu när jag snart är 18 så  skulle jag nog inte orka hålla på vara tillsammans med en tjej i "smyg". Det jag menar är att jag vill kunna gå hem till min tjej, men som du säger om jag går hem till henne så får jag en toffla :P jag skulle nog tycka att det är bäst att man bara är nära vänner då ;)

23. Vilket stjärntecken har du? och vilket år är du född? snälla svara
Mitt stjärntecken är skorpion och du vet vad de säger, de som är skorpioner är charmiga ;)
jag är född 1991-11-11 måga ettor ellerhur ?

24. Hej Bryan alla frågor é döda har tänkte fråga dig .!hört att du känner min syster awa;)hon har pratat så mycket om dig alla krigar för dig och sitter och smörar för dig men jag undrar skulle du kunna dejta en mullat tjej som é världens goaste men mullig? Jag tycker du verkar vara väldigt spontan precis som jag ;) och vill gärna träffa nan min syrra prata mycket om ;)!!!förresten har du prata natt med awa!?!Kisses and hugs
Hej Aida, det klar en dejt skulle funka, det är ju personligheten som räknas :)

25. Vad söker du efter hos en tjej?
Vi säger att din tjej skulle vara otrogen med din bästavän, och du var tvungen att välja någon av dom som du skulle ha kvar i ditt liv vem av dom skulle du välja och varför?
Jag söker bra grejjer hos en tjej, då menar jag fint utseende, sexig kropp, najs klädstil och skön personlighet osv men det klart det är svårt att hitta en som har allt.
Haha jag skulle inte välja någon, jag skulle kasta båda två !

26. haru vatt i malmö?
Faktiskt inte, är det najs där eller ?

27. Bruna, blåa eller gröna ögon?
160 eller 185 längd på en tjej?
Tycker du att du är fin?
Tycker du kissie är fin :S?
Spelar ingen roll vilken färg en tjej har på ögonen, jag tänker faktiskt inte på det när jag träffar någon.
Något mittemellan... 170 skulle sitta fint ;)
Ja, jag tycker jag är fin.
Hahah nej jag tycker inte kissies är fin.

28. Gillar du fortfarande ditt ex Denise? Hon säger att du frtf älskar hon även om hon snackar skit om dig.
Hahaha jag har inte ens haft en tjej som heter Denise... Eller har jag.. hmm ?

29. Du är ju ganska lång skulle du tänka dig att haffa tjejer som är mycket kortare än dig, då menar jag tjejer runt 160cm
Ja det klart, det är inga problem.

30. tycker du att långa tjejer e hetare än korta? asso 160 elle 180 =?
Jag bedömer hur heta tjejer är genom att kolla på deras längd. Jag bedömer hur heta tjejer är genom deras utseende då menar jag ansiktet och kroppen.. Längden är inget jag tänker på. Men om jag kan välja så säger jag att 170 är hett !

31. är imponerad att din blogg fick så många läsare på så kort tid, bra gjort där!;)
mina frågor: (svara på nån av dom om du inte pallar med alla 3 haha)

-hur lång e du?
-har du bra betyg?
-om du verkligen älskade en tjej som TYVÄRR pågurund av sin bakrund inte kan ta hem dig. NI har alltså ett förhållande i "hemlighet" . skulle du gjort slut och inte riskere stryk från hennes farsa, eller skulle du skita i alla och göra allt för tjejen du älskar
Haha tack tack :) Jag är 185cm. Jag har okej betyg haha. Som jag skrev innan, jag är snart 18 och  att vara tillsammans med en tjej i "hemlighet" det känns bara omoget och barnsligt så jag tror nog jag skulle skita i det.

32. hut tycker du en tjej ska klä sig?!;)
Det är nice när tjejer har leggings/tights, det gillar jag asså haha. Sen typ ett linne över med ett par sommarskor, coverse eller vanliga vita sommarskor och över linnet typ nån liten jacka sådära haha du vet vad jag menar ;) Den stilen gillar jag på tjejer ;)

33. Man dömmer alltid snygghet efter utseende, man går inte fram och försöker haffa en 'ful' person och hoppas på att personligheten är bra. Skulle du kunna gilla någon som var fin, men hade något 'för lite' ex. ingen rumpa, eller inga bröst?
Jaja det klart, har tjejen fint fint utseende så spelar det inte så stor roll om hon har värsta rumpan/bröst eller inte.

34. är du killen som tar det första steget, eller väntar du på att tjejen ska ta det steget?
Bra fråga, jag antar att jag tar första steget men jag diggar när tjejen tar första steget, det visar att hon inte är för blyg utan att hon har attityd ;) and i like that !

35. Egentligen så går den här frågan utan till alla killar, men är tacksam om du svarar ! :)
Vad tycker du om tjejer som är chilliga, sociala men ändå inte överdrivna men som klär sig i mjukisar/baggy jeans/chinos m.m. och t.ex. älskar sneakers istället för ex. klack? (men samtidigt har tajtare saker vid speciella tillfällen). Skulle du bara se tjejen som en vän då?
Jag förstår vad du menar och vilken stil du syftar på. Du menar att tjejen typ har ett par air max eller air ones istället för typ vanliga sommarskor, i get it.
Ja men det klar det funkar, inget fel på det. Om jag skulle se den tjejen som en vän eller inte är svårt att svara på, det beror helt enkelt på hur man känner för varandra.

36. kollar du på americans best dance crew på mtv?
isåfall gillar du JabbaWockeeZ ? :) <3
Haha tung fråga ;)
Ja jag kollar på det, det är för najs, säsong 2 har ju börjat visas nu också :) JabbaWoockeez är galet tunga haha.

37. Addar du folk på facebook bara sådär? utan att du känner personen? Om ja, varför?:P
Nej jag addar inte folk på facebook bara sådär, men om man tex är på fest och vill komma i kontakt med en tjej som man typ hade kontakt med eller bara såg på festen så brukar jag adda tjejen på facebook efteråt bara för att börja kommunicera ;) men det händer inte ofta.


SLUT

Äntligen haha, det kändes som 100 frågor jag lovar.
Bra, roliga, intressanta frågor, det var kul att svara till de :)
Hoppas ni som ställde mig frågor tycker ni fick bra svar, annars är det bara att ställa frågan igen eller nått när jag har nästa frågestund ;)
Bli inte sura om jag typ har stavat fel på vissa svar men jag svarade på frågorna kl 2 på natten, jag är as trött !
Nu ska jag sova så jag säger goonaatt alla söta, sköna, tunga och bästa läsare ;)
Love and Respect
<3 <3 <3 <3 <3 <3

yey

ShOo0o
nice dag som vanligt, jag har vart och badat med några, det var chillin hah.
Nu ska jag ta och äta food sen ska jag röra mig utåt igen för att spela fotboll med grabbarna.
Checkar in sen när jag kommer hem sen så svarar jag på era frågor, jag vet att jag har sagt att jag ska svara på de i ett tag nu men haha jag lovar ikväll får ni svaren så glöm inte checka in bloggen senare ikväll.
Peaaace !
Kärlek o Respekt
<3

skönt skönt med nattbad

Igår natt så satt jag och svarade på era frågor men jag hann bara svara på 3 frågor för sen fick jag sms att jag och några skulle gå nattbada så jag var tvugen att dra. Men ikväll haha, ikväll ska jag svara på frågorna jag lovar, när jag lovar nånting så håller jag alltid mitt löfte :)
skönt med nattbad.


Idag så vet jag inte heller vad jag ska göra riktigt, har inget planerat.
Det är så fuckin skönt att det ska vara bra väder typ hela veckan, kommer ni ihåg början av sommarlovet...
Det var grått och regnit i två veckor, man blev bara deppig och trött.
Men nu ska jag äta frukost, I AM HUNGRY ! checkar in senare.
Kärlek o Respekt
<3

senare

svarar på era frågor senare inatt ska på nattbad nu ahha vi ska smita in...
har bråttom puss <3

Tröött


Det var skönt att jogga till det här vädret.
Fyfan vad jag blev svettig haha.


När jag kom hem efter att ha joggat så tog jag en dusch sen så kollade jag på finalen.
Grattis till Brasilien som vann över Usa i Confederation Cup Finalen.
Luis Fabiano 'nr.9' Gjorde två mål.

Efter att Luis Fabiano kvitterat till 2-2 så avgjorde Lucio finalen med sitt 3-2 mål.

Nu ska jag ta och svara på era frååågooor :)
<3

Joggningstur


Nu ska jag gå ut och jogga, jag har inte motionerat på hela den här veckan.. eller jo jag har ju badat.
Måste hålla igång, jag har bara solat, badat och ätit på Donken hela den här veckan, det är ju inte så bra haha.
Nu ska jag ut och jogga men jag checkar in senare ikväll och då lovar jag att jag ska ta och svara på era frågor.

Det är galet många frågor, typ 50 stycken... Juste för er som gillar Bantomba så har jag laddat upp en ny video på min youtube. Tryck på länken om ni vill dö av garv haha, http://www.youtube.com/watch?v=cam1AgOzPIE  
Tycker ni att det är jobbigt att trycka på länkar som jag lägger upp hela tiden så gå bara in på
http://www.youtube.com/MulattoBeee  och tryck på det gula 'prenumerera' då får du de senaste videosarna som jag har laddat upp, bra va :)

Kärlek o Respekt
<3

Gooood Mooorning

Ännu en dag vaknar man upp med sol.
Hela den här veckan har jag vetat vad jag ska göra under dagen men idag är det lite mer oplanerat.
Ska kolla på finalen mellan Brasilien och Usa senare på kvällen men nu ska jag ta och höra med några vad man kan hitta på idag, checkar in senare.


love till de som love me
Kärlek o Respekt
<3

helt trött

Jag är verkligen helt trött, har varit ute och gått mycket idag.
Åkte in till stan med David, Pierre och Leeroy för att bara softa och ta det lungt en fin sommar dag, jag köpte ett par jeans sen så gick vi dit vinder tog oss haha.


Från Hötorget till Gamla Stan/Slussen därifrån gick vi till Rålis och bara relaxade.



Har fett ont i tårna, converse är inte direkt bra skor att gå i när man ska gå i ett bra tag haha.



Vi satt och tog det lungt mellan Gamla Stan och Slussen, njöt av solen och snackade om allt möjligt, från tjejer till fotboll, från fotboll till tjejer igen haha. Ne men det var riktigt skönt och bara ta det lungt och njuta av solen.

Checkar in senare ikväll
Kärlek o Respket
<3

stan


Idag ska jag in till stan igen, ska träffa mina andra kusiner David och Leeroy tillsammans med Pierre.
Jag ska köpa ett par jeans och sen så tar vi allt som det kommer, idag blir det inget bad iaf. Jag har badat hela veckan haha. Men nu ska jag börja röra på mig vi hörs senare, jag svarar på era frågor senare ikväll :)
love till de som love me
kärlek o respekt
<3

Bantomba Moloko



Min kusin 'Bantomba Moloko' är väldigt populär bland folket.
På min förra youtube, youtube.com/MulattoG så hade videosarna runt 3000 visningar men eftersom mitt youtube konto blev spärrat så har jag fått ladda upp videosarna på nytt och börja om från början. Hur som helst de som inte vet vad jag snackar om tryck på play så lovar jag er att ni kommer dö av garv. Jag har goda nyheter till de som har hört de tidigare, snart kommer nya Bantomba videos så det är bara att hålla ut, snart kommer de ;)
Innan jag drar så vill jag att ni kommenterar och ger mig och Bantomba lite förslag om vad nästa video ska handla om...
Bantomba vill köpa tv.. Bantomba vill köpa iPod..?? Ge oss lite förslag haha Peaace !
Kärlek o Respekt
<3


Bantomba Moloko
vill köpa lägenhet


vill köpa bil


Vill köpa fjällräven


Fortsättning följer...

FRÅGESTUND ! Ni frågar, Jag svarar :)


Jag hade ju en frågestund för några dagar sen och det var kul, folk ställde roliga och svåra frågor.
Det var några som kommenterade att de ville att jag skulle ha en till frågestund !
Det passar bra nu när jag inte kommer kunna skriva på några timmar !
Skriv frågor till mig genom att kommentera, jag väljer ut typ 15 frågor och tar och svarar på de imorgon.
Ni e bäst :) kärlek o respekt
<3

bråttom ut

Go'kväll alla söta läsare !
Idag har jag inte hunnit skriva ett inlägg, jag vaknade och hade bråttom ut för att åka o bada med grabbarna, haha det var nice nice, bantomba softade med oss också haha. Hur som helst jag kom hem precis och ska bara byta om och röra mig utåt igen ! ska gå på bio sen så ska jag till en vän så jag ska inte sova hemma ikväll, jag skriver ett inlägg antingen från den jag kommer sova hos eller så skriver jag bara imorgon när jag är hemma.
PUSS, kärlek o respekt
<3

RIP Michael Jackson

Nej nej nej nej !! Hela världen är chockade, tro mig hela världen är ledsna och deppiga nu.
Fan alltså, shit.. Dåliga nyheter... Helt enkelt dåliga nyheter.
Michael Jackson dog av hjärtattack.. Jag lovar att jag nästan kommer att gråta.

Jag skrev ett inlägg för inte så länge sen om att jag skulle gå och sova men jag hann inte ens gå lägga mig.
Jag är inne på msn och ser att någon loggar in och ut och heter Michael Jackson är död. Sedan börjar folk skicka sms och skriva till mig på msn.
Jag ba, nej det måste vara fake ! Jag byter till CNN och ser att de snackar om Michael Jackson.

Den känslan jag fick alltså... Fyfan, en sådan begåvad artist, en artist som verkligen lyste när han var som bäst. Hans moves när han dansar, hans moon walk kunde ingen göra, hans charm och hans stil går bara inte att härma. Han var och är speciell, helt klart, utan tvekan världens bästa popstjärna genom tiderna ! Jag älskade hans låtar, när jag var en liten grabb dansade jag alltid till hans låtar.

Min Pappa har typ alla hans album.. Man har inget att säga, det är så jävla tragiskt, 50 år blev han.
Mr. King of Pop lämnar efter sig sina 3 barn, Michael Joseph Jackson Jr, Paris Michael Katherine Jackson och Prince "Blanket" Michael Jackson II.
Michael Jackson slog igenom redan som barn tillsammans med sina syskon i gruppen Jackson Five.

Sedan slog han igenom och tog hela världen med storm med sin musik och sina fantastiska låtar!
Jag säger det igen, Michael Jackson världens bästa pop artist genom tiderna, ingen snack om saken !
Så mycket problem som han har haft också..

Vi som älskar musik älskar Michael Jackson så är det bara.
 Michael Jacksons låtar kommer alltid att vara bra, hans låtar kommer alltid att spelas, jag kommer aldrig att tröttna på de.
Nu sätter jag punkt och låter er lyssna, kolla och njuta av hans musik och hans fantastiska röst.

'de 5 bröderna = Jackson Five'

Kolla på honom allstå, ingen har den utstrålningen, han hade verkligen något som ingen annan hade, har eller kommer att få.
Michael Jackson hade verkligen något speciellt alltså man njuter bara när man kollar på honom.
Michael Jackson var älskad av alla, han skapade fred på jorden med sin musik.
Jag lovar att jag nästan gråter, kolla på 5e videon den är fantastisk, alltså vilken text, vilken röst, vilken artist...

RIP
Michael Jackson
19 Agusti 1958 - 25 Juni 2009
<3













Go'natt <3

Det har varit en lång och en fin dag.
Ska upp tidigt imorgon så jag ska ta o lägga mig snart.
Statistiken bara ökar och ökar, tack igen till alla söta läsare som skriver söta kommentarer.
Nu ska jag dra men vi hörs imorgon, glöm inte spana in bloggen då.
Go'natt säger jag med denna låt som har en väldigt snuskig text haha.



Kärlek & Respekt
<3

stress

Efter att ha badat och softat så ska vi in till stan nu, varför kan det inte bara vara sånt här väder varje dag ? Det är för nice speciellt när man som jag somnade under solen, det finns inget skönare haha. Nu har jag blivit riktigt brun och fått min sommar färg haha, när det är vinter är jag brun men ändå blek för jag vet hurr brun jag blir när det soligt haha.. oh shit affärerna inne i stan stänger om en timme, checkar in senare. Fan då, jag hatar stress.


'shit aså, glömde ta mina pollen tabletter, har gått och nyst hela dagen'

Kärlek o Respekt
<3


God morgon, eller ska jag säga God dag

Shoo alla sköna läsare :)
God morgon eller God dag säger jag med denna låt och bild.


'gespar så att käkarna håller på att hoppa ur led'

 jag vakna för ett tag sen, fuck it ! Jag ville upp tidigt så jag hinner göra massor med saker och så att jag har hela dagen framför mig, nu blir det lite stressigt. Ska ta och äta lite mackor nu sen ska jag gå baaadaaa och dra in till stan för att köpa lite stuff. Checkar in senare, Peaaaace ! 
Glöm inte...
Kärlek o Respekt
<3

Vad gillar killar hos tjejer ?

h.jpg roys sexy girl image by roysbaby69h.jpg roys sexy girl image by roysbaby69h.jpg roys sexy girl image by roysbaby69

Ställde den här frågan för några dagar sen fast tvärtom.
Vad gillar killar hos tjejer ?
Måste tjejen vara snygg ? ska tjejen vara smal eller ska hon ha lite kött på bena ?
 Vad händer om hon inte har värsta formerna, struntar man i henne då ?
Ska tjejen vara lugn eller hype och översocial ? Är kroppen det första man ser ?
Vad är viktigast, att hon är en bra tjej eller att hon har en fin kropp ?
Finns flera frågor men jag kan inte ta upp allt, Kom igen nu Grabbs, tjejerna har svarat nu ere eran tur haha...
vad gillar vi hos tjejer ha ?



Mitt svar: Jag gillar tjejer med glimten i ögat, tjejer med stil. Stilen och utseéndet är det första man ser hos en tjej och det är då man får en bild på hur tjejen är, vad hon gillar för musik osv. Sen så är personligheten viktig såklart, hon ska vara chill/lugn, social men inte översocial så att man tycker hon är jobbig. Hon ska inte säga, - varför är du kall? När man inte ens är det. Haha det där hatar jag mest. Om man t.ex. messar med en tjej och glömmer lägga en smiley så tycker hon att man är kall.
Tjejen ska som sagt vara social man ska kunna prata med henne när som helst, om vad som helst. 
Hon ska inte skämmas över sin kille, hon ska våga ta hem honom osv.  
Tjejen ska vara S.S.S.
Snygg,Sexig & Söt haha... Peaaaace !
Kärlek o Respekt
<3

dagen var soft

Lite bilder från dagen som vart.


Peace
Kärlek & Respket
<3

solen skiner, vi glider

Haha jag bara ler, fan va skönt väder. Vi kom hem från stan för ett tag sen, vi hade skit kul, drev med folk osv.
Jag köpte en ny keps till min "samling" haha nu hag jar runt 14 stn om jag inte har räknat fel :P


B = BRYYYYAAAAN


Det är fortfarande varmt ute så nu ska vi dra till gärdet och bada och sola haha, nån kommenterade att jag redan är brun, jag vet att jag är brun men jag kan alltid bli brunare :)
Nu ska vi äta lunch, checkar inte senare, puss på alla söta läsare, ni gillar mig o jag gillar er :)

Kärlek o Respekt
<3

God Morgon

Vi vaknade runt 9 imorse för att de skulle fixa fönstren i lägenheten.
Och när vi väl hade vaknat så kunde vi inte somna om igen så vi gick ut på balkongen och solade lite.
Vi åt en bra och god frukost. Nu ska vi in till stan och leta efter skor !
Peeejz, checkar in senare ;)
<3


lite mer färg ;)



Nu ska vi ut och njuta av de najsa vädret.

min dag

Jag var ute med min kusse och softade med några sen så drog vi till kista för att jag skulle köpa Super Gainer.
Fan va skönt det är med bra väder, man vill liksom inte vara inomhus. Nu är vi hos honom och jag är helt HYPE, jag vill ut haha kl är 11 men det är ändå varmt ute.
Vi åt precis middag, tacos med sallad osv, MUMMS :)


i kista


på väg till k-plan




för gott med tacos :)

Kärlek o Respekt
<3


Chris Brown - Rihanna

Goda nyheter till alla Chris Brown älskare, ni behöver inte vara oroliga för att han får fängelse straff.
Han fick ett annat straff, Samhällstjänst. Han ska typ städa, göra rent på vägarna och gatorna. Det kommer han att göra i staten där han bor, Virginia. Han kommer att jobba så i 6 månader, alltså 180 dagar ( 8 timmar/dag - 1440 timmar totalt )
Sen så fick han också andra straff, han måste gå till domstolen varje var tredje månad och han får inte vara nära Rihanna, han måste hålla ett avstånd ifrån henne och avståndet är 45 meter men om de är på samma show/award så minskar den regeln till 10 meter. Avstånds regeln gäller i 5 år. Bryter han mot de här reglerna så riskerar han 4 års fängelse.





'Jag är inget monster'

Kärlek o Respekt
<3

God Morgon

God morgon på er, jag vaknade för ett tag sen och ska äta frukost nu.
vad ska ni göra idag ? Jag har inga planer för idag men jag tror nog jag ska hitta på något med min kusse.
En sak är jag säker på, jag ska iaf inte sitta hemma, det är nice väder så man måste verkligen passa på göra nånting.
Fan va skönt att det ska vara soligt hela veckan !
Nu ska jag iväg och äta frukost, glöm inte checka in senare.


'Please MTV Pimp My Bike'
haha!

Kärlek o Respekt
<3

Vad gillar tjejer hos killar ?



Vad gillar tjejer hos killar ? Hur ska killen vara för att tjejen ( du ) ska gilla honom? Hur vill du att killen ska träffa dig ? Vad är romatiskt ? Är klädstilen viktig ? Är utseendet, den sociala kompetensen eller något annat viktigast hos en kille ?

Det ska bli kul att läsa kommentarerna och veta vad ni tycker. 
Ge mig svaaar :)

Rihanna & CB

Det hade ryktats om att Rihannas vittnesmål mot expojkvännen Chris Brown kommer att sändas i tv. Men så blir det inte.
Idag ska Chris Brown vara på plats i rätten igen och även Rihanna ska vara där för att vittna.
Vi får väl vänta och se vad han får straff.




dagen

Idag så har jag bara tagit det lungt. Jag sov ut mig helt, vaknade kl 4 sen så kollade jag på tv ett tag.
Jag städade mitt lilla rum också, det var helt stökigt, kläder överallt, papper här och där osv. Men nu så har jag städat och det känns skönt, jag snaggade mig oxå, jag hade inte så mycket hår men iaf så hade jag bara lust att snagga.

När jag städade rummet så passade jag på att ta kort på:
 
mina kepsar


Mina solbrillor


Och mina parfymer ( 'gotta smell good for the ladies' ) haha



Klippningen
before o after


Checkar in senare ikv.
Kärlek o Respekt
<3


tv, tv o tv



Familjen Run

Idag ska jag bara chilla hela dagen, jag är helt trött från resan igår och jag vaknade kl 4 idag.
Det är bra att det finns bra grejjer på tv, nu kollar jag på american idol.. sen ska jag kolla på super sweet 16, cribs, run's house och fotboll senare på kvällen. Men jag längtar mest efter att se Run's House, det är för roligt att kolla på, den familjen är för rolig hahaa.
Checka in bloggen lite senare.
Btw, det här var det 100de inlägget
Kärek o Respekt
<3

oj

Dags för mig att tömma inkorgen va.

hemma

Äntligen hemma efter matchen mot Åtvidaberg i Linköping.
Det tog typ 3 timmar att åka dit med buss och ärligt talat skulle jag nog aldrig klara mig utan min iPod.
Nästan alla låg och sov på vägen dit men på vägen hem var det mer liv i bussen,
alla krigade för att PES 2009 ( tv spel för de som inte vet ).
Hur som helst, vissa kanske undrar vad vi gjorde där... Vi spelade match, fotbollsmatch.
Vi vann med 1-3 och slutar som 1:a i tabellen nu när halva säsongen har gått. Mycket bra grabbs.
Ska även passa på och skriva att Tumme gjorde sitt första mål i serien idag, haha Grattis bror :D
Tyvärr så sprack nollan för Tolga idag som hade hållt nollan i 5 eller 6 matcher i raken.
På vägen hem så stannade vi för att äta i Donken...mmm...im'  lovin' it !


Nebben och Ferid sov bra på vägen dit haha


Tumme sov djupt haha


halå, är det bara jag som gillar att tugga på Mc Flerry skeden haha (a) ?

Kärlek o Respekt


godnatt


Go'natt säger jag till alla de skööna läsarna som följer min blogg, det är rätt tidigt jag vet men jag ska upp vid 7 imorgon så det är därför jag tar och lägger mig nu.
Jag ska åka till Linköping imorgon.. flera timmars bussresa.. det är bara att börja ladda ipoden haha.
Kommer hem imorgon kväll så då tar jag och skriver igen..Medans kan ni ju ta o läsa svaren till era frågor :)
Kärlek o Respekt
<3

Frågestund - Svar på era Frågor



Nu har jag läst alla frågor, haha det var bra, svåra och roliga frågor. Som sagt jag väljer ut 15 frågor och sen så ska jag försöka svara så bra jag kan.


1. tycker du om latinas? 
Vad är det för fråga ? det klart jag gillar latinas haha. Latinas har alltid det lilla extra. AY MAMACITA ;)
2. vrf kallar folk dig en "player"
Kallar folk mig player ? Det viste jag inte ens om. Jag skulle gissa på att de som kallar mig player är de som känner mig väl..Jag är ingen player, jag letar ju...haha, vart är min cinderella ??
3. vrf har du föör mkt luft
Ännu en fråga som jag inte viste något om... har jag mycket luft ? tycker ni de ? Jag bloggar, jag lägger upp videos på youtube.. har jag mycket luft bara för det ? Mitt svar är... Jag vet inte.
4. har du tjej?
Nopp, jag är singel på heltid haha.
5. vad heter låtarna ni dansade till ugandisk musik? :)
Jag lovar att jag hade gett dig namnen till låtarna om jag bara viste hur man stavade till de, haha.
6. Vad tycker du om tjejer som är oskulder.. är det bra eller dåligt tycker du och motivera ditt svar.
En av de bästa frågorna faktiskt, hmm.. att en tjej är oskuld är alltid ett plus på kanten för killen hon ska ha 6 med och för hon själv. Jag tycker att det är bra att de är oskulder, det är inte många unga tjejer som är det idag men jag tycker att det är upp till en själv att bestämma när man vill bli av med sin oskuld, inte för tidigt såklart men när man känner sig redo och mogen så ser jag inget fel med att bli av med oskulden, då menar jag rent generellt, killar och tjejer. Mitt svar för dig är... vad kan jag tycka om tjejer som är oskulder :P det är ju bra hehe.
6. är du G eller är du bäng bäng? ;)
Haha! jag är nog en G, tjejen är bäng bäng ;)
7. vad är din smak på tjejer ? :)
Lite svårt och veta vad du menar, personlighet, nationalitet, klädstil osv.
Jag kan försöka svara på allt då, jag gillar tjejer som ser bra ut, som är söta och sexiga, som är schyssta och ärliga, och som har bra klädstil.
8. vad heter din första flickvän & när fick du din första flickvän?
Oj jag vet inte om det är en bra ide att jag skriver hennes namn haha men min första flickvän hade jag när jag gick i 7an :)
9. Hur gammal är du?:)
Jag är 17år
10. När var ditt senaste förhållande, med vem? och varför tog det slut?
Mitt senaste förhållande var typ för ett år sen, kommer inte riktigt ihåg vad hon heter, jag tröttnade på henne. Nästa fråga tack :)
11. på vilken sida andvändeer du när du laddar ner låtar ....
Jag använder nerladdningsprogrammet Limewire.
12. vilken linje går du? vad har du för framtidsplaner? alltså vad skulle du helst vilja bli när du blir äldre. peace out.
Jag går Samhälle/Fotboll, drömmen är ju att bli fotbollsproffs om inte så är min framtidsplan att åka till USA och plugga till något som jag kommer att tänka över senare, som sagt hälst fotbollsproffs om inte så åker jag till USA för att plugga och tar allt som det kommer, har inte riktigt några planer.
13. vad hände mellan dig och kissie ?
Here we go again ! haha, för att göra en lång historia kort... Jag skrev till henne på youtube och hon svarade. 2 månader efter jag skrivit till henne så tar hon och lägger upp det på sin blogg och skriver typ att jag försökte haffa henne osv.
Men det hon inte visade på sin blogg var det hon svarade till mig, hon skrev att hon hade mycket att göra och att hon skulle höra av sig till mig under sommaren. Thats It !
14. gillar du kurder? ;)
Ja det klart, jag har flera kompisar som är kurder, jag kan till och med lite kurdiska ord haha.
Men om du nu undrar om jag gillar kurdiska tjejer så ja. Kurder är ju alltid najsa :)
15. tycker du om mulatter? och hur långt är ditt längsta förhållande?
Det klart jag tycker om mulatter, annars skulle jag inte tycka om mig själv.
Ne men mulatter är alltid fina, ja, jag tycker om mulatter. Mitt längsta förhållande varade tyvärr i 4 månader, önskar verkligen att det varade i typ 2 månader istället.

SLUT

Tuffa, bra och roliga frågor :)  Drar igång med en till frågestund om några dagar... Nu ska jag rulla men checka in bloggen lite senare ikväll.. Kärlek o Respekt till alla mina sköööna läsare <3  ;)

Tung Låt !

De som har följt min blogg från dag 1 vet att jag varje dag laddade upp en musik video som jag kallade för dagens låt.
Nu har jag slutat med det, jag kommer att fortsätta ladda upp musik på bloggen men inte varje dag.
Idag, imorgon och över imorgon kommer jag ladda upp fett tunga låtar på min blogg så se till och checka in bloggen.
Idag börjar jag med den här låten. Den är för najs!
New Boyz - You're a Jerk,- I Know ( Du är en tönt, - jag vet)


Frågestund!


Jag kom hem från min kusse för nån timme sen och jag kom på att jag inte har haft någon frågestund på min blogg.
Egentilgen tänkte jag skriva några frågor själv och svara på de men istället tänker jag låta er ställa frågor till mig som jag sedan svarar på.
Gör så här: skriv din fråga genom att kommentera det här inlägget.
OBS: Jag kommer inte att svara på alla frågor utan jag väljer ut 15 frågor som jag svarar på.
Nu ska jag chilla iväg och se på tv, vi hörs !
Kärlek o Respekt
<3

Låtar som finns i min iPod



I min ipod har jag bara HipHop, RnB/Soul och Rap Musik.
Jag är allergisk för Rock och Punk Musik, jag har inte heller dancehall låtar i min ipod.
Dancehall är tungt don't get me wrong men för mig funkar det bara på fester, det är inget jag sitter och lyssnar på när jag t.ex. sitter på bussen... 
Nu ska ni få lyssna på lite smakprov haha.

När jag är trött så lyssnar jag på..




När jag är på bra humör lyssnar jag på..


När jag är kärleksfull..haha (det är jag ju alltid)


Så, nu vet ni vad jag gillar för musik :)
Checkar inte senare,
Kärlek & Respekt
<3

KusinVitamin

Ikväll så har jag jävlats med min kusin haha, jag tvingade honom till att se BME PAIN OLYMPICS!! (FÖR SKARRIGT)
Är du under 18 kolla ej ! haha. Ne men helt seriöst thats some nästy shit haha.
Nu ska jag ta och lägga mig ska upp tidigt imorgon för att säga hej då till mina kusiner som har varit här och hälsat på.
Glöm inte checka in bloggen senare.
Go'natt säger jag med denna video haha.
Kärlek & Respekt

Ny Mobil + Nytt Nr.

Min förra mobil gick sönder på displayen så nu har jag köpt en ny.
Jag har även ett nytt nummer, ni som känner mig väl ta och radera det gamla och fråga mig efter det nya.
 Jag hade lite problem med att överföra de gamla numren som jag hade på min förra mobil till min nya med nu är det fixat, ni behöver inte ge mig era nummer, i got them ;)

Kärlek & Respekt
<3


$$$.$$$.$$$.

Tänk att Soulja Boy blev fuckin miljonär på en enda låt, haha Crank That Soulja Boy.
Den där låten spelades överallt, till och med nyhetskanalen CNN spelade låten haha.
Alla började dansa dansen till låten till och med min älskling Beyonce.
Här är en video från förra året.
haha skojjare ;) ( Keff Kvalite )


Beyonce


Afrikansk Remix, haha

Hello

Heysan igen :)
Det vart ett tag sen... eller två dagar bara. Två dagar utan några inlägg.
Jag har gjort rätt mycket under de här två dagarna och inte hunnit sitta vid datorn.

Yey, nu är det fint väder igen, hoppas det håller länge !
Jag checkar in snart ingen.

Kärlek & Respekt
<3

sorry

Sorry för det dåliga uppdateringen idag...eller igår för nu är klockan 01:38.
Men jag lovar att skriva mer imorgon så glöm inte checka in bloggen imorgon !
Gonatt alla söta läsare :)

Kärlek o Respekt
<3

Soligt igen

Yes, det är fint väder igen, nu kan jag säga att sommarlovet har börjat !
Jag ska in till stan med min kusse idag, vi ska leta efter en tröja som han ska köpa.
Nu när det äntligen är sommarväder så kommer stan vara full av katter och vi ska leta efter tjejer som är Bäng Bäng.
Jag ska gå ta en dusch nu så jag inte väntar till sista minut för att jag hatar verkligen att stressa.
Du fattade säkert inte vad jag menade när jag skrev bäng bäng ellerhur ? haha.
Tryck på play lyssna på låten som jag och Biggie spelade in för ett tag sen så kommer du att förstå.
Men nu måste jag iväg, glöm inte checka in bloggen senare under dagen.
<3

B.B. - Bäng Bäng

msn knas

Jag har alltid trott att min dator håller på bli seg, men nej, det är min msn som fuckar hela datan. Så fort jag loggar in så tar det ett år tills jag ser mina kontaker, det tar skit lång tid till jag kan börja använda datorn som vanligt igen.
Jag vet vad ni tänker... who cares ?? haha. Men grejjen är den att jag härmar tjejen jag kissade på förut, jag tror hon heter kissies.
Hon lägger upp så onödiga inlägg ibland, hon typ visar hur många som addar henne på facebook osv.
Jag vet inte om alla vet om det jag tänker skriva nu men kommer ni ihåg när hon gjorde ett inlägg om mig..
Jag skrev 2 inlägg till henne på youtube och 2 månader efter lägger hon upp det på sin blogg.. haha skit skum människa.
De som vet hela historian vet att hon bara lade upp det jag skrev till henne, inte det hon skrev till mig.
Hur som hälst, det här inlägget är ett skämt.


'omg jag måste nog skapa en ny msn'


Ett inlägg till alla hatare :)

Hi Hater !
Jag ska inte skriva så mycket i det här inlägget, jag tänker låta videosarna sköta snacket !
Checkar in snart igen
Kärlek o Respekt
<3

B.B. - De Flipp (Freestyle 2008)


$$$


Hi Hater


Bow Wow Intervjuar er som hatar, haha ni får inte ens betalt för att hata.
Fråga mig vad jag gör på min vardag... - Jag hatar på folk.
Speciellt om du e kille och hatar på en annan kille, då haha, då måste det vara nått fel...
Medans du hatar är jag säkert med din tjej eller nått.
Varför slösa tid på hata när du kan använda den tiden till att göra något bättre så du inte är i en situation där du sitter och hatar på folk.
Haha ni som hatar skapa typ ett företag eller nått 'Hatar Företaget AB'
haha shit aså.


P.S. - kolla bara hur många hatare som kommer att kommentera på det här inlägget..

Oj Oj Oj

Jag har värsta nyheten haha.
Om inte ni har hört det innan så kommer ni bli fett chockade.
Cristiano Ronaldo & Paris Hilton hånglade i en clubb i LA sedan åkte de hem till henne för att...ah vem vet, haha.
Jag läste tidningen på väg in till stan idag och man kunde till och med oddsa på att de skulle bli ett par, oddsen låg på 10 haha. Vilka tror att de blir ett par då ? 
Hur som helst, tung Ronaldo e, han åker till Los Angeles och flippar direkt haha.

Checka in det här klippet. (kolla hela)

Adam Tensta

Imorse så gästade Adam Tensta och Eboi TV4 Nyhetsmorgon.
De gästade för att de är någon typ av kampanj mot racism.

Intervju


Uppträdandet

Btw, är du sugen på en My Best Friend Is My Grind T-Shirt så hojta till på Facebook.


Adam Tensta med MBFIMG T-Shirten Live på The Voice 08'

Sommaren 09

Sommaren 09 2009 ;)
Jag vaknade precis, det är fett tidigt, det klart jag brukar sova vid den här tiden men jag ska till stan med familjen nu så det är därför. Fan vad skööönt det känns att se solen och klarblå himmel, det var ett tag sen faktiskt haha.
Nu när det ändå är soligt så får vi hoppas på att det fortsätter vara det, jag tänkte passa på lägga upp min o biggie's nya låt, Sommaren 09 ;) hoppaas ni diggar den ha, en riktigt chill sommar låt med en enkel/basic beat !

Checkar in igen när jag är tillbaka från stan
Peace så länge


B.B. - Sommaren 09

youtube.com/MulattoBee för mer BB musik

Bad Manah Flow

Hahaha jag slutar aldrig att skratta åt den här videon.
Jag och min kusin vaknade en morgon och var helt trötta, jag stod och borstade tändera, helt plötsligt hör jag musik, min kusse hade satt på musik, det var inte vilken musik som helst utan det var ugandisk musik och tro mig när man hör ugandisk musik kan man inte sitta stil haha så vi båda började bara flippa..

2008 - Driver Sönder hah !

Jag har en dubbelgångare

Jag satt och spelade FIFA tills jag fick ett sms av Fanny.
Hon ba; Bryan kolla på mtv, du liknar den där killen.
Jag ba WTF ? haha jag byter till mtv och ser att det är programmet room raiders, sen så ser jag killen.
Haha fyfan vad äckligt det kändes, killen och jag är fuckin lika.
Haha morsan och farsan sa till och med att vi liknar varandra...
Derek contacts a friend on the spy kit's laptop when he finds a bunch of baby molars in Julie's room.
Jag kommer ihåg att jag en gång tänkte för mig själv;
Jag har ju ingen bror men finns det någon som ser ut som mig iallafall? världen är stor, fullt med människor.
Det måste väl finnas minst en som ser ut som mig, jag skulle vilja se honom.
Och nu vet jag att jag faktiskt har en dubbelgångare haha.
Det är fan kul att se någon som ser ut som en själv.

Jag lovar er, när jag kollar på videon känns det som att det är jag haha.

Klicka på länken för att se videon.
http://www.mtv.com/videos/misc/345046/julies-room.jhtml#id=1605832

'Nej, det är inte jag haha'

info

Lite info för dig som inte följt bloggen från början.
Om du vill läsa tidigare inlägg som du inte har läst innan så kolla bara på vänster sida och tryck på t.ex. Maj 2009, då kommer inläggen från Maj månad..



Checkar in Later

Beyonce = Ögon Godis


Jag låg i sängen precis och kollade på tv. Jag brukar inte kolla Oprah Winfrey Show men idag var det en mycket fin tjej som gästade... Beyonce ! Haha jag lyssnade inte ens på vad de snackade om, jag låg bara och njöt när jag kollade.
Helt seriöst, hon är finast i världen.. Beyonce är finast i världen. Hon har allt... Hon är fin på utsidan och insidan...
Jay Z är lyckligt lottad över att ha världens vackraste fru, tänk att hon också kan sjunga lite go'natt sagor innan de går och lägger sig hahaha shit.. Ne men om ni missade Beyonce på Oprah Show så tryck bara på play ;)

Checkar in Later ! Kärlek o Respekt !



2 Girls, 1 Cup

Jag har suttit och laddat upp videos hela kvällen. Så checka in mina videos på http://www.youtube.com/MulattoBeee.
Hur som helst, har ni sätt 2 Girls, 1 Cup (2 tjejer, 1 kopp) ? Haha fyfan asså, jag lovar det är inte så ofta man ser sånt.
Jag och Guled kollade på den, kolla på videon för att se hur vi reagerade.
Jag lovar den videon är skit skarrig, vidrig, äcklig, snuskig.. YOU NAME IT! Man vill spy, asså det är fett äckligt haha.
Nu sitter många säkert och undrar vad jag snackar om, om ni inte vet vad jag snackar om så är det bra.
Försök inte ta reda på vad det är, tro mig ni vill inte se det ! Det är äckligt som fan !

Min och Guleds Reaktion på 2 Girls, 1 Cup.


Finns även en till, 2 Girls, 1 Finger.


Andras Reaktioner på 2 Girls, 1 Cup ! haha

sommarjobb

Om ett tag ska jag börja sommarjobba, jag kommer sommarjobba på en förskola.
Det är nice, man kommer åka o bada, spela boll och göra massor med andra roliga saker. Man kommer för det mesta att spendera tiden ute och det är ju det som är skönt, förra året jobbade jag som städare på en skola, det var inte kul kan jag säga.. Man var inne och städade hela tiden och fick fett med ångest när man såg det fina vädret ute.
Men förra året sommarjobbade jag inte bara som städare, jag sommarjobbade också som telefonförsäljare och jag har en video från förra året som jag laddade upp på min youtube.. jag bara skrattar när jag ser den, haha, tryck på play och kolla. (OBS jag snackar inte så på riktigt, jag lallar bara, ni vet hur det är... vill man sälja så måste man spela lite ;D )

Bryan aka Kevin Andersson.

Checkar in senare ikväll, Peace !

kusin vitamin

Jag hade huvud värk imorse men nu är det över.
Dåligt väder som vanligt, man börjar faktiskt vänja sig nu.
Jag har suttit hemma och tagit det lungt i några dagar nu eftersom det har varit dåligt väder men jag ska dra till min kusin nu, vi ska chilla, bjuda över lite folk, ni vet vad jag menar, ni vet hur vi gör ! haha ne skojja, men nu ska jag dra, orkar inte sitta inne, kan inte låta vädret fucka mina dagar.

Checkar in later
Kärlek o Respekt !!

Go'natt på er.

Oj oj oj, idag gick statistiken upp mycket ! Tack till alla som följer bloggen :) och ni som hatar fortsätt hata :)

Hur som helst, jag ska börja röra mig mot sängen snart, jag ska upp tidigt imorgon.
Mitt sommarlov har fortfarande inte börjat haha, mitt sommarlov börjar när solen kommer tillbaka.
Det är regn varje dag, det känns ju inte som att det är sommarlov, känns mer som höstlov jue.

Jag lovade er att jag skulle lägga upp en fett skön rnb låt och tro mig jag håller alltid mina löften ;)
Hoppas ni diggar min musiksmak...
Go'natt säger jag med denna låt & bild.

Glöm inte spana in bloggen imorgon
Kärlek o Respekt
<3

Tryck på play och njut






Chris Brown & Rihanna Mysteriet Fortsätter.

Haha har det någon gång hänt dig att du är på ett ställe och sekunden efter får du reda på att ditt ex också är där ?

Det hände Chris Brown & Rihanna, de båda var och kollade på basket matchen mellan LA Lakers och Orlando Magic.  Rihanna satt vid den andra änden av samma bänk som Chris Brown och enligt det jag har läst så blev Rihanna väldigt ängslig och viskade till en kompis medans Chris Brown gjorde en stor show av det hela och bara skrattade med sina kompisar.

Rihanna and Chris Brown (Pics:AP/Getty)

De båda lämnade stället direkt efter matchen för att undvika någon typ av konflikt.
Men nästa gång de ser varandra (22 juni) kan man räkna med mycket konflikter eftersom det är då Chris Brown har sin rättegång och Rihanna måste vara där för att vittna. För de som inte vet så är Chris Brown fortfarande oskyldig för misshandeln på Rihanna.

Checkar in later !
Peaace

film film & film

Jag tänkte dra och köpa en ny mobil idag men eftersom det ösregna så pallade jag inte.
Jag menar allvar det här vädret är fuckt up, man orkar inte göra någonting !
Precis som igår så har jag bara varit hemma, Jag kollade på två filmer idag en av de heter ATL. 
För de som inte har hört talats om den innan så ska ni få veta att den är fett bra.

DVD Film: ATL

'Ibland hänger 17-åriga Rashid och hans kompisar på The Waffle House och funderar över vad de ska göra när de slutat skolan. Men på söndagkvällarna vet alla vad som gäller. Då drar man till skatebanan Cascade, övar moves, chillar med polarna... och glömmer livets alla problem för en stund'.

ATL


Brown Sugar Testet.

Haha då vare dags igen, Brown Sugar testet.
Grabbar vem är eran dröm tjej ?
Tjejer, vem ser ni mest upp till ?
Vem är snyggast helt enkelt ? 
Jag säger bara Christina Milian är faaarlig haha, alla är fina men ska man välja en så är det nog CM.
Rihanna är också nice men jag tycker hon är finare med långt hår, varför klippte hon sig ? helt onödigt.

Tryck på play och Börja rösta ;)


                         1. Beyonce                                                      2. Christina Milian                                            


3. Ashanti                                                          4. Tyra Banks


5. Meagan Good                                        6. Lauren London


7. Rihanna (långt hår)                                     8. Ciara


9. Lil Mama                                               10. Lil Kim



Go'natt

Kvällen börjar närma sig sitt slut och för att sammanfatta hela dagen så har jag inte gjort något särsklit. Det är ju som sagt dåligt väder så man kan ju inte hitta på så mycket, har mest suttit hemma och kollat på tv.
Men nu ska jag chilla iväg till mitt rum och kolla på tv. Det blir ingen go'natt låt ikväll haha men imorgon ska jag lägga upp en fett sköööön låt som man kan chilla till, jag lovar ni kommer att digga den. Jag lägger upp den imorgon på kvällen.
Så glöm inte checka in bloggen imorgon, det kommer även att vara brown sugar testet med Beyonce och ligan haha.
Besökarna bara ökar och ökar för varje dag, det är ju bra :)
Men det finns vissa som hatar och jag orkar verkligen inte slösa engeri på hatare så jag låter Bow Weezy sköta snacket.

Go'natt alla söta läsare <3

Bow Wow intervjuar hatarna, - varför hata ? haha

youtube.com/MulattoBeee

Nu ska jag börja ladda upp lite gamla videos på min youtube.
Jag har ju haft problem med mina youtube konton, först med youtube.com/MulattoG och sen youtube.com/MulattoBee.
Men nu har jag som sagt en ny, youtube.com/MulattoBeee. Jag tänker ladda upp lite gamla och roliga videos så glöm inte checka in min youtube, haha kommer ihåg att det var någon som kommenterade ett inlägg och skrev att jag borde börja video blogga.. Det är nog lite för mycket, eller ? haha.
Den här videon är en låt som jag och Biggie har spelat in, den är från förra året, vi spelade in mycket förra året haha. Hoppas ni diggar den, den e chill !!

Checkar in senare ikväll !


B.B. - Den é Chill (2008)

Real Madrid värvar 2 stjärnor

Real Madrid har alltid varit det laget som köper in stor spelare till sitt lag.
Det ryktades om att Cristiano skulle lämna United för spel i Real redan förra året, men han stannade kvar.
Alla United fans vill ju så klart att han stannar, han är världens bästa fotbollsspelare.
Men ändå kan man förstår varför han vill lämna, han har vunnit allt som går att vinna med United.
Hur som helst så är det nu klart, Real köpte Cristiano för 940 Miljoner kr och inte nog med det, de köpte även Kaka' från Milan för 720 Miljoner kr. Helt sjukt. Men frågan är bara vem Nani ska hunda efter nu när Cristiano är borta haha.


Cristiano & Nani

Godnight'

Go'natt säger jag med denna låt och bild.
Håll tummarna och hoppas på att det blir soligt snart så man kan åka o bada, sparka boll o bara softa ute.
Glöm inte spana in bloggen imorgon :)
Besökarna bara ökar och ökar.

Sov gott alla söta flickor haha.
Kärlek o Respekt


Det blir den här låten eftersom igår natt drömde jag att
jag var med i den här videon med Beyonce istället för honom.
Haha shit, fetaste ångesten jag fick när jag vaknade.


när kommer solen ???

helt enkelt en skit dag.

Idag var det en dålig dag på mycket länge.

Idag gick allt snett helt enkelt, en sån dag kommer då och då och idag hade jag en typsikt skit dag.
På morgonen gick jag upp tidigt för att gå på rättegång i solna, efter rättegången åkte jag in till stan för att jag ville byta ut eller lämna min mobil på lagning men nej, Elgiganten ville inte ta emot mobilen eftersom garantin inte gällde, jag förstår mig inte på det där, jag hade ett års garanti och jag har bara haft mobilen i 10 månader, hur kan garantin inte gälla ?
Sen så kom jag hem helt irriterad och trött så jag sov en stund, sen var det dags att åka till träning.
Träningen var också skit, orkar inte riktigt gå in på detaljer men jag säger bara tro inte att jag böjer ner huvudet och sjunker ihop, du ger mig bara mer motivation!
 

freestyle 2008

Jag checkar in senare ikväll.

Kärlek o Respekt

Brown Suger Testet!

Det var länge sen jag hade Brown Suger testet här på bloggen och jag tänkte att
jag har jätte många nya läsare så det ska bli kul och se vem som är tjejernas favorit!
Mednas ni väljer så kan ni trycka på play och njuta av låten.



1. Trey Songz                                   2. Omarion                              3. T.I.                                           


4. Kelly ( från B5 )


  5. Young Steff                               6. Bow Wow                           7. Romeo                                  
 

8. Marques Houston


9. The Game                                  10. Chris Brown                 11. Yung Berg                          


12. Pharrell                                     13. Legacy                           14. Drake


12. MulattoBee, hah skoja


Vem är din favorit?

Hatar Elgiganten.


Min mobil har typ gått sönder.
Innan jag skulle gå lägga mig igår så tappade jag mobilen på golvet och sen när jag lägger mig i sängen för att sätta på alarm så ser jag att skärmen är fuck't up. Det är typ som en fläck med olika färger på högra hörnet av skärmen och när jag får sms så kan jag inte läsa hela smst.
Jag åkte te butiken där jag köpte den idag, Elgiganten. Jag kom dit med kvitto och allting och de ba tyvärr så gäller inte garantin, det måste vara fabriksfel om vi ska kunna reparera den eller byta ut den.. Jag ba men vad fan är det här då ? Jag ba kolla på skärmen man ser ju knappt något. De ba tyvärr kan vi inte hjälpa dig, asså ohh jag blir fett arg ! Det är inte första gången jag har problem med Elgiganten... De är sämst ! Fuck de ! Ska aldrig mer köpa något från de.
Som att de förlorar något på att ge mig en ny lur...hela fuckin lagret är fullt med mobiler, de kan åtminstånde reparera mobilen, jag hade fan kvitto med mig med 1års garanti !

Checkar in senare,
Kärlek O Respekt


Typ sådär ser det ut

Go'natt laaadies !

Nu måste jag gå och lägga mig, jag ska upp tidigt imorgon.
Så jag säger Go'natt med denna låt & denna bild.
Glöm inte spana in bloggen imorgon ;)
Go'natt alla söta flickor haha.
Peejz, Kärlek o Respekt
<3




Dag Drömmer...

Vila i Frid, Therese Johansson Rojo

Jag fick höra att en 15 årig tjej ( Therese Johansson Rojo ) blev mördad för några dagar sen.
Det är helt otroligt. Vad är det som händer med samhället ? dagens ungdomar... vad är det som pågår ?
Folk dricker, röker och knarkar... varför ? Jag förstår mig inte på det där asså. Det är tragiskt.
Den här tjejen slutade precis 9an och skulle haft bal imorgon, men nej, hon kommer aldrig kunna gå på sin bal.
Hon blev mördad, jag tänker inte sitta och skriva om hennes död men det är så jävla tragiskt, tänk hur hennes föräldrar mår.. shit aså <3
Jag förstår inte vad det är som händer med dagens ungdomar...
Sluta med det negativa, lägg ner vapen och ta upp pennor istället, drick inte om du inte kan kontrollera dig själv, rök inte för att du tycker det är coolt och knarka absolut inte.
Gör något positivt, killar gå spela fotboll, tjejer börja på dans eller något..
Det verkar som att dagens ungdomar håller på att spåra ur totalt.
Jag skriver bara det jag tycker och tänker, jag kanske har fel men jag hoppas att många håller med mig.

Vila i Frid
Therese Johansson Rojo
1993-2009



Kärlek o Respekt !


Vart är solen ??

Vart är solen ??

Det har varit grått i typ 2 veckor snart !
Det är sommar det ska fan vara soligt !
Kommer att packa min väska och dra till LA om det fortsätter så här.
Jag blir bara deprimerad och trött av det här fuckin vädret, orkar inte ens gå träna men nu måste jag gå.
Checkar in later !


I LA är det soligt året runt !





SOMMARLOV !



Äntligen sommarlov ! Äntligen !
Idag så har jag varit och spelat laserdome med klassen och vi delade upp oss i olika lag. Gul, Blå och Röd. Jag var med i det blåa laget och hur tror ni det gick ? Haha mitt lag vann alla 3 omgångar. Vi spelade 3 x 15, Alltså vi spelade 15 minuter sen tog vi en paus och sen 15 minuter igen..

Hur som helst innan laserdome var jag på Jossan's utspring (Jensen Norra), fan va nice det var, jag ville hoppa på deras flak men gjorde det inte för att jag inte orkade inte bli blöt av öl igen haha. 

Fan va skönt, det är SOMMARLOV  !!!! men ändå dåligt väder..
Jag vet inte men det känns inte riktigt som att det är sommarlov, jag har inte den där sommarlovs känslan, är jag den ända som känner så eller ? Jag tror att det beror på vädret, det ska ju vara soligt och grönt !! Inte grått och blött.. 

Checkar in senare, Kärlek o Respekt !

Grattis Till Studenten Jossie

Go'natt

Go'natt säger jag med denna låt & bild.
 Lyssna på texten och njut.
Glöm inte spana in bloggen imorgon ;)

Sov Gott, Kärlek o Respekt

 





yepp

Då har jag ätit middag med familjen och min lilla kusin Liza.



Nu ska jag bara softa och lyssna på musik ett litet tag innan jag går och lägger mig.
Imorgon är det som sagt sista dagen i skolan, fast vi ska inte vara i skolan vi ska åka till odenplan för att spela laserdome ! haha ska skjuta alla och samla ihop mest poeng. Jag är bäst på laserdome, jag ska sova bra i natt och komma dit med svarta kläder så ingen ser mig i mörkret, ska klä mig värre än en emo, ne skoja, fett torr haha.



Ne men nu ska jag sitta och lyssna på musik, checkar in lite senare innan jag lägger mig,

<3

community sites



  






Jag kollade igenom alla sidor som jag är medlem på och jag är faktiskt medlem på allt som finns haha.
Jag hade inte vart inloggad på Hi5 sen jag skapade ett konto för några år sen, jag hittade fett gamla bilder på mig som jag inte ens har kvar på datorn haha, det är helt sjukt. Jag har flera meddelanden från kompisar som är 2/3 år gammla.
Det var rätt kul att se. Jag är medlem på alla community sidor som finns, tror jag...

Myspace.com/BryanBoyTellem
Youtube.com/MulattoBeee
Myspace.com/MulattoG
MulattoBee.Blogg.se
Playahead.com
Facebook.com
Nattstad.se
Bebo.com
Hi5.com

Jag kanske tom har glömt nån sida :P
 om ni vet nån annan tung sida man borde bli medlem på så kommentera haha.
checkar in senare ikv.

Kärlek & Respekt

Snart Lov !


Imorgon är det äntligen sista dagen i skolan !
 Idag blev jag klar med allt som behövdes lämnas in.
Jag känner mig 3 kg lättare nu när jag är klar med allt. För några dagar sen kunde jag inte tänka på något annat än mina inlämningsuppgifter som jag inte var klar med, nu är jag äntligen klar med allt och jag känner jag mig fri som en fuckin' fågel.




Peace, Kärlek o Respekt !

Vart är hon ?

Tryck på play, njut att RnB låten och läs den fina texten.



love.gif teenage love image by briare1234


Vart e hon som älskar dig för den du är ?
Hon som visar o säger vad hon känner.
Hon som skickar sms på kvällarna och säger "Go natt älskling, jag saknarey"
Hon som ser så otroligt bra ut i dina ögon.
Hon som tål ett "nej" utan en sur min.
Hon som inte döljer något utan berättar hur allt är.
  Hon som inte lägger på i örat utan reder ut saker på en gång.
  Hon som håller vad hon säger.
Hon som kan prata om sin kille och skita i om hon förlorar 15 andra killar som vill ha henne.
Vart e hon ?


Hatar att bli störd när jag sover

Jag hade pluggat ett tag innan jag bestämde mig för att ta och lägga mig på sängen och kolla på Tyra Show.
Det handlade om synska barn, ni vet barn som kan se in i framtiden eller barn som kan prata med andar osv.


Jag kollade lite på det sen så somnade jag eftersom jag var så jävla trött, jag kunde ha sovit mycket längre om inte min morsters barn hade börjat skrika från ingenstans. Fan va irriterande det måste vara för er som har små syskon, det är inte första gången jag vaknar för att hon skriker. i förrgår, en lördag vaknade jag 10 pga hennes skrik.
Nu ska jag dra till Mussi och hämta en cd, checkar in senare.


Peace, Kärlek o Respekt !

Plugg, Plugg & Plugg



När jag vakna imorse så var jag otroligt trött, jag orkade absolut inte gå till skolan.
Jag låg i sängen och kom på att jag har fotboll första lektionen, jag orkade inte ens gå upp från sängen hur ska jag då orka träna ? Men så såg jag boken som står på hyllan... Boken heter Du kan om du vill... Haha jag fick någon typ av motivation när jag läste det så jag tog ett djupt andetag, ryckte upp mig och gjorde mig redo för skolan.


Dagen var lugn, hade bara fotbolls träning och lunch. Egentilgen så har jag flera lektioner men jag pratade med lärarna och de är fett snälla som låter mig jobba hemma.


Så idag ska jag inte slappa utan idag ska jag plugga, plugga och plugga. Jag har jätte mycket jag måste bli klar med tills på Onsdag och jag ska försöka bli klar med allt tills imorgon. Jag blir stressad av att tänka på att jag måste bli klar med allt idag. Jag måste fan ta och sätta igång nu men jag tar och checkar in lite senare !

Kärlek O Respekt
Bryan

Godnatt

Godnatt säger jag med denna låt.


Tröttis


' trööööött, behöver looov '


Som ni ser så har jag inte skrivit så mycket de senasre två dagarna, det är för att jag inte har suttit vid datorn så mycket utan jag har typ bara softat, kollat på film och spelat playstation. Haha jag behöver verkligen lov nu nu nu. Det ska bli skönt att gå till skolan och veta att det är avslutning nu på Onsdag. Men fortfarande har jag två inlämnings jag måste bli klar med innan avslutningen, jag hade tänkt jobba med de för 2 dagar sen men ni vet hur det är.. När man säger till sig själv att man ska göra läxorna men aldrig gör det... Mycket snack, lite verkstad. Men nu ska jag ta och rycka upp mig lite och sluta kolla på film och spela playstation !


Dagens/Kvällens Låt

Okey dagens låt kom rätt sent därför skriver jag kvällens låt.
T-Pain ft Akon - Bartender
En låt jag kan lyssna på om och om igen utan att tröttna på. Den här låten är fett nice, jag kommer ihåg för typ 2 år sen när man lyssnade på den här låten 24. Som sagt varje låt Akon är med i är bra. Om man tänker efter så använder inte
T-Pain sin ljud effekt så mycket i den här låten. Haha, T-Pain är skön, för blir han kär i en strippare och nu i den här låten blir han kär i bartendern... Tung han é

Peace, Kärlek o Respekt


Dagens första inlägg

Det här är första inlägget jag skriver idag, jag vet att det kom rätt sent men det är för att jag har haft så mycket att göra idag. Jag vaknade rätt tidigt för att åka och spela match i Södertälje, det är långt dit och vi tänkte åka tåg men Nebben lånade farsans Toyota så det blev inga problem med att komma dit. Vi vann med 3 - 0 mot Assyriska och Tolga var riktigt grym i mål haha, på tal om Tolga grattis i förskott broder, studenten på Onsdag !



jag och Tolga (2007)
http://www.expressen.se/sport/sanktan/1.880788/bryan-gor-massa-mal

Jag kom hem vid 6, fick huvudvärk efter matchen så jag slaggade direkt när jag kom hem.
Sen så har jag bara varit hemma och slappat hela dagen och kollat på Sverige - Danmark... Sverige vad händer ??
Nu ska jag ta en dusch, checkar in senare med dagens låt, eller jag kanske borde skriva kvällens låt haha.


Peace, Kärlek & Respekt 


Grattis till 3orna !

Grattis till alla Studenter i Löt.
Haha idag var det helt galet på deras utspring haha vilken stämning, folk hoppade och skrek, folk trummade haha det var helt sjukt. Hoppas det blir likadant nästa år när det är våran tur.
Ne men det var en skön dag, efter deras utspring så kom lastbilarna ( flaken ).
Alla klev på sina flak och Necher var sugen på att åka med och jag bangade för att jag inte pallade bli fuckin blöt.
Men Necher lyckades övertala mig och vi hoppade på ett flak haha. Det var helt crazy, folk drack, kasta öl i luften, dansade.. Det var verkligen flipp. Jag blev helt ner dränkt av öl, jag dricker inte, jag är nykterist men haha tro mig jag blev sugen på att smaka, men nej nej, jag smakade inte. Sen när allt var klart, eller nej det var inte klart men när det var kiss paus vid djurgården så passade vi på att hoppa av. Tro mig när jag satt på tuben på väg hem så kollade vuxna folk galet snett på mig, jag luktade verkligen skit, asså kiss. haha allt pga ölen. Men det var värt att lukta skit och kiss för att det var verkligen kul att åka flak. När jag kom hem så slängde jag allt jag hade på mig i tvätten och tog en lång och en varm dusch.

checkar in imorgon, måste ta och lägga mig, jag är astrött !!


Puss, Kärlek o Respekt !


Video från denna roliga dag.


Mitt Youtube Konto Har blivit Spärrat, igen !





Jag försökte precis logga in men det gick inte.
Min första tanke var att jag kanske skrev fel lösen så jag testa skriva mitt lösen igen.. Det funkade inte...
Tredje gången jag försökte logga in så stod det att min youtube konto var spärrat.
Fan vad jag blir sur, det är andra gången YouTube spärrar mitt konto.
Först mitt MulattoG konto och nu mitt MulattoBee konto.
Hur som helst jag får väl ta och skapa ett nytt konto, det nya kontot kommer att heta MulattoBeee.
Alltså www.youtube.com/MulattoBeee
Precis som förut fast med tre e. Fan asså ! Jag ska ta och fixa det nya kontot nu, checkar in senare..

<3


Dagens Låt !

Dagens låt idag blir R.Kelly ft The Game - Playa's Only.
Båda är riktigt tunga artister, R.Kelly är en RnB kung och The Game en av de bästa rapparna alive !
Fet video med fina brudar, som ni ser så har dom typ en båt fest.. tänk och festa sådär, fett nice haha.
Jag har bråttom till träning nu skriver när jag är hemma igen.

Kärlek & Respekt !



Filmen !!






Filmen var otroligt bra, det är en måste se film !
Jag började kolla på filmen vid 24.00 tiden och innan jag satte på den tänkte jag, ska jag kolla på den imorgon istället..
Men hur som helst jag kollade på filmen och den var inte en enda sekund jag ville stoppa filmen, ni vet ibland när man ser på en film sent på kvällen så tröttnar man och vill sova men nej! Den här filmen fick mig att vara vaken till 02.00 tiden.
Som Bow wow sa, det är inte så ofta man håller på gråta när man ser på film men den här fick mig att bli tårögd ibland, och som Bow wow sa, ingen bootleg på den här filmen, alltså ladda inte ner den, gå på bio för att se den, betala för att se den. Det skulle jag vilja göra men den gick aldrig på någon svensk biograf.
Och som Soulja boy kompis sa, det känns som att man känner BIG nu haha, man fick se hur han växte upp från att vara en liten tjock och töntig grabb till att bli en hip hop legend.. Jag säger bara OOwwWiii, absolut den bästa filmen jag har sett tillsammans med Will Smith's ' Seven Pounds '.
Även om du är ett fan av hip hop eller inte så se till att kolla på filmen.


10 utav 10 verkligen..
* * * * * * * * * *


Trailern



Bow Wow Recenserar filmen


 
Soulja Boy Recenserar filmen

inte kollat på filmen än.


Bryan The Afro Man
haha, så mycket hår hade jag förra året.


Längre ner på sidan så skrev jag ett inlägg om ni tycker att jag borde raka eller spara till flätor.
Många har skrivit vad de tycker och jag tar nog och räknar "rösterna" imorgon.
Det verkar som det är 50/50, hälften tycker jag ska fortsätta raka håret och vissa tycker att jag borde spara.
haha vi får se vad det blir...




Hur som helst, jag har inte kollat på filmen än, jag har inte riktigt haft tid för att se på den än men jag ska ta och göra det under natten istället, nu ska jag spela Fifa09 mot Nebben haha, ska utklassa honom. Jag är helt laddad inför filmen, många säger att det är bra och jag ser verkligen fram emot att se på den. Imorgon så kommer min morster med sin man och lilla Liza :) Det var ett tag sen jag träffade min moster, och senast jag såg henne hade hon inget barn så nu ska jag få träffa min lilla kusin för första gången :)
Men nu ska jag dra och spela lite tv-spel, checkar in senare och skriver ett inlägg lite senare under natten om vad jag tyckte om filmen, om inte det blir något inlägg under natten så skriver jag imorgon istället.


One Love

Bryan

Dagens Låt

Det blir inte en låt idag utan två !
Eftersom jag ska se på Notorious filmen så tänkte jag lägga upp två Notorious låtar.
En klassiker och en lite nyare. Juciy är faktiskt en av mina favorit låtar, den är så tung, texten är tung, beaten är tung, hans flow när han rappar är tuuuungt.. Han är helt klart en av de bästa rapparna genom tiderna, undrar hur hip hop musiken skulle låta idag om BIG och 2 pac levde, skulle rappare som 50 cent och company ens synas på tv ? Skulle det låta som idag då alla bara rappar om pengar, bilar och tjejer ?
Jag har inget emot 50 cent och hans musik, 50 är tung, dagens rap låtar är också tunga men jag frågar bara er... vad tror ni ? om Pac och Big levde idag, hur skulle hip hop egentilgen låta ?



BIG - Juicy

 




BIG ft P.Diddy, Nelly, Jagged Edge - Näästy Girl



Notorious

Oh vad skönt, jag vaknade för typ en timme sen så jag har sovit ut mig.
Nu ska jag ta och försöka ladda ner Notorious filmen.
Jag har hört att den är bra, jag kollade på trailern och den verkar vara grym.
Man blir ju tvungen att ladda ner filmen för att den inte kommer att visas på bio här i sverige, precis som You Got Served.

Nu måste jag försöka leta runt på internet för att hitta filmen.
Checkar in snart igen, då lägger jag upp dagens låt !


Peace




Trailern





Bow Wow recenserar filmen





Soulja Boy recenserar filmen


Tröttis.



Jag är sååå trött...
Men det är lungt för att imorgon och på fredag har jag ingen skola.
Ska sova, sova och sova. Hoppas att det blir bra väder imorgon, då tar man väl en sväng i stan, blir det grått och regnigt  så stannar man väl hemma och laddar ner en bra film, köper lite godis, lägger sig under täcket, släcker lamporna och bara softa och kolla på filmen. ( någon söt som vill komma ? ) haha.

Jag kanske skriver ett till inlägg innan jag går och lägger mig, om inte jag gör det så säger jag godnatt till alla <3
Statistiken bara stiger för varje dag och det är jag tacksam för.


 Puss, Kärlek och Respekt !

Playahead Is The Shit !


Jag har vart medlem sen 2002 och har fortfarande kvar min pea.
Vissa tycker det kanske är mobbat men jag förstår inte varför.
Folk leker att de är vuxna/mogna på nått sätt och säger att pea är barn grejjer. Det är tungt ju, inte lika tungt som förut eftersom många inte har kvar sin pea. Jag kommer ihåg för några år sen när man alla hade pea, absolut alla ! Det var tungt haha, man hade sin favorit låt på sin profil, man gick med i olika team som man diggade, man krigade alltid för att få VIP,  man raggade på tjejer, kommenterade varandras bilder..
Facebook är ju helt tråkigt.. Eller ska man säga att facebook är för de som vill vara "vuxna/mogna".
Jag säger så här... FUCK FACEBOOK, hela världen ser vad man skriver till någon och vem man addar.
Haha kom igen nu, vi är fortfarande ungdomar, sluta vara tråkiga..
Tillbaka till gamla tider.. Skaffa pea nu !


Peace, Kärlek o Respekt !

Bryan

Dagens Låt !

Dagens låt idag är Tay Dizm ft Akon - Dream Girl.
Den här låten är skön, speciellt om man som mig är singel och letar efter sin dröm tjej haha.
Behöver inte skriva så mycket vi alla vet att låtar som Akon är med i är bra.




Vad är det för mode ?

Det är trött mode !
När jag vaknade imorse så var jag galet trött.
Jag tänkte för mig själv... Ska jag dra till skolan eller inte ? Jag har ändå inga lektioner idag.
Vi ska bara simma och gå bowla med klassen. Jag bestämde mig för att gå till skolan så jag gick upp och borstade mina tänder, satte på mig kläder, tog min ipod, öppnade dörren och gick ut.
Jag lovar er så fort jag kom ner för trappan och såg att det var regn ute så vände jag mig om och gick hem.
Helt seriöst, är det bara jag blir trött när det är mulet och regnigt ??
Jag checkar inte snart igen för att uppdatera er med dagens låt. 
Och glöm inte hjälpa mig med mitt val under det här inlägget.
Peace, Kärlek o Respekt !

Spara håret eller fortsätta raka ?

Nu har jag haft rakat i mer än ett år och det börjar bli tråkigt haha.
Jag kommer ihåg när jag hade flätor, det kanske var lite jobbigt för att man måste göra nya rätt ofta och för att det gör lite ont, men det var ändå nice.
Jag får lust att börja spara håret igen när jag ser mina gamla bilder.




Jag har svårt att bestämma mig om jag ska fortsätta raka mig som vanligt eller börja spara håret så att jag kan fläta mig.  Hjälp mig genom att kommentera vad ni tycker jag borde göra.
Jag tänker räkna era "röster", om flätor får mest "röster" så börjar jag spara efter sommaren.
Om fortsätt raka dig, får mest "röster" så kommer jag nog att fortsätta raka mig.
Jag vill veta vad ni tycker jag borde göra för val.
haha, jag tror att jag redan nu kan förbereda mig för att börja spara håret...eller ??
Hjälp mig med mitt val nu haha.
Puss, Kärlek O Respekt <3


Gamla Bilder

















Help me :)

AIR FRANCE

Jag viste inget om det här tills grabbarna började snacka om det när vi åt luch idag.
Det var en het diskussion vi hade och nu på kvällen så kollade jag precis på nyheterna och de tog upp det vi pratade om.. De tog upp det som inträffade för några dagar sen.
Fyfan vad tragiskt, hemskt och läskigt.
Nu kanske ni vet vad jag syftar på. Jag syftar på flygplanet som bara försvann mellan brasilien och väst afrika.
Det är fett skumt, ingen vet vart planet är, ingen vet vad som egentligen har hänt. Man tror att planet träffades av en blixt och på så sätt förlorade flygledartornet i Paris radiokontakten med flygplanet.





Tänk att det har gått runt 3 dagar och ingen vet vart planet är, de hittade däremot en stol som tillhörde planet och typ en flytväst. En kvinna har typ förlorat hela sin familj, hennes man, hennes barn och hennes föräldrar var i planet det planet, nu har hon bara kvar sin syster.. Och en annan kvinna försökte ringa hennes man på mobilen och det funkade, det ringer men igen svarar... Asså det är fett skumt :S  Om mobilen ringer så har det väl inte läckt in vatten i planet... aja jag vet inte men jag tycker att hela det här är fett tragiskt men ändå skumt och läskigt..

DEPPIGT VÄDER.

Jag blir bara trött av det här vädret, det som stör mig mest är att det kommer vara mulet och regnigt ända till lördag.
Jag orkade knappt gå upp från sängen imorse för att jag var jätte trött och när jag kollade ut från fönstret så blev jag bara tröttare.


 Jag gick till skolan och gjorde psykologi provet. Det gick bra och jag kommer att få godkänt, efter typ tolv år i skolan så har jag nu insett att det lönar sig med att plugga haha.

Jag och några grabbar drog till Råsunda Stadion innan lunch för att kolla på landslagets träning inför vm kval matchen mot Danmark.


 Tyvärr så kom vi inte in eftersom det bara var öppen träning för jounarlisterna. Men vi softade vid utgången för att se sveriges fotbollskung Zlatan.







Keff kvalite på videon, men bra kvalite på ljudet,
man hör hur Teferi ekar i bakrunden haha,
' Du är bäst, fortsätt spela fotboll '
' Zlatan, det som är tungt, du var som oss, du kom från orten '
Zlatan log när han hörde det, skön kille aså.



Nu väntar jag på bra väder, orkar inte med sånt här ångest väder !






Dagens Låt !!!

Okej jag vet att dagens låt kom lite sent men det är för att jag kom hem från skolan rätt sent.
Dagens låt idag blir Pleasure P - Boyfriend #2.
Pleasure P som satsar på solo karriären nu och släpper sitt andra album i år.
Han lämnade eller ska lämna sin grupp Pretty Ricky, eller jag kanske har fel, han kanske stannar.
Hur som helst så är den här låten rätt nice och videon är bra, inte bara för att tjejen är mums! Men videon förklarar allt så ni killar som har tjej, ta hand om henne annars kanske hon fixar en Boyfriend #2 ;)

Checkar in snart igen..peaace, kärlek o respekt !


Back 2 Bläck

Mamma färgade precis mitt hår, jag bad henne färga det till svart igen eftersom jag inte tyckte det kändes så bekvämt med guld/brunt haha. Orkar inte dra till skolan imorgon asså oh.. Ångest, har prov i psykologi och inte nog med det, imorgon så kommer det typ att regna och då vill man ju bara vara hemma och se på tv. Men men, ingen träning imorgon ska bara slappa och ta det lungt.. Men nu ska jag gå till mitt rum och plugga så jag klarar mig på provet imon.

Godnatt, Kärlek o Respekt



haha'





HAHA, Spec borde ej göra den där videon...

För de som inte vet så är Spectacular en rnb artist och är med i gruppen Pretty Ricky, de är bra och har tunga låtar men efter den här videon av Spec så blev man väldigt... ah ja venne aså haha.. Inget emot gruppen utan det här är riktagt mot Spec. Som jag skrev förut, okej om han hade shorts eller mjukisar då skulle ni tjejer tycka det ser sexigt ut... typ som Chris Brown - Take you down... Men det här är ÖVER GRÄNSEN...
Han grindar i RÖD/ROSA kallingar... WTF... 

Kolla på första videon sen de andra, you ready ?  press play..





HAN ÄR BÄST ! HAHA




Plugg Plugg och Plugg

Jag har så mycket plugg just nu att jag blir dum !
Jag har Psykologi prov imorgon, en inlämnings uppgift i histioria, en inlämnings uppgift i svenska B, 
en inlämnings uppgift i engelska B, franska läxa (måste kunna presentera mig själv) och sedan två rester i samhällskunskap...
Kommer jag klara av allt det här på mindre än en och en halv vecka??... asså oh 
Vill ha sommarlov nu nu nu ! 




Dagen var nice, på morgonen så hade jag fotbollsträning med skolan, efter träningen hade jag Necher och Micho ett litet vatten krig haha, det var galet varmt så det var skönt att bli blöt..
Efter träningen så åt jag lunch, efter lunch åkte jag hem eftersom vi fick välja om vi ville stanna kvar i skolan och plugga eller plugga hemma.


Jag och Micho

Dagens Låt

Idag så kommer nog inte att hinna sitta vid datorn så mycket efter skolan eftersom jag ska plugga och softa med Richy just därför lägger jag upp dagens låt nu på morgonen. Dagens låt idag blir Bow Wow ft Soulja Boy - Marco Polo.
Varför ? För att jag ska lukta så gott idag med min Marco Polo Parfym, därför :P


Marco Polo, Marco Polo, Marco Polo


Måndag.

Gooodmorgoon

Fan vad skönt väder det är och fan vad skönt det är att vakna upp till en helt klarblå himmel !



Jag var inte alls trött när jag vakna utan jag var helt pigg och redo att gå till skolan och plugga skiten ur mig,
lite konstingt eftersom jag alltid brukar vara trött på måndagar.
Nu har jag fotboll första lektionen men sen när jag kommer till skolan så måste jag plugga som fan och ta igen i vissa lektioner.
Efter skolan ska jag hem och plugga lite till sen så ska jag nog softa med Richy lite, han ska resa om några dagar så vi ska bara tare lungt och spela lite playstation haha, senare på kvällen har jag träning..
Måste packa in mina tränings kläder och borsta tänderna nu.

Ciao, Kärlek o Respekt !