Klassiska pea bilden

Fan då, min bild nådde aldrig 100 kommentarer.
Men jag får nöja mig med 93 jätte söta kommentarer och så får jag också nöja mig med att den blev visad 15773 gånger hehe.

RIP PLAYAHEAD ♥

Fyfan asså! Jag fick reda på det för någon vecka sedan och har glömt blogga om det så jag gör det nu för det är nu det är dags för playahead att läggas ner.
00:00 inatt så kommer playahead inte att finnas längre!

Jag ska inte ljuga men jag blir fan lite ledsen, jag hade inte loggat in på ett galet bra tag men nu är jag online. Jag tänker spara alla bilder och lite annat innan de stänger ner sidan.

Det är fan surt, playahead är eller var en del av mig när jag var mindre.
Så fort jag kom hem från skolan loggade jag in på pea, chattade med vänner, letade efter snygga tjejer haha.. Jag kommer till och med ihåg när man ville logga in från skolan men det gick typ inte för att skolan hade blockat pea.. Jag kommer också ihåg hur man kunde göra allt bara för att få VIP, man ringde från andras telefoner osv haha, sen när man väll hade VIP så såg man till att man hade den skönaste låten på sin profil.
Man gick med i teams som man gillade hahah asså shit, nej fan.. Jag saknar och kommer alltid att sakna de tiderna. Kommer också när tjejer brukade komma fram till mig och fråga om det är jag som är MulattoG@pea.
Shit vilka tider! Shit vilka sköna tider jag har haft med playahed.

Jag har haft min pea sen jag var 11 år gammal så ni förstår själva hur det känns för mig... Ändå sen 2002 har jag haft min pea. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att de ska lägga ner det...

Visst jag förstår de också, när jag var vid 13 års åldern så kommer jag ihåg att det var 60.000 onilne på pea men nu är det knappt mer än 3000 online så det har verkligen blivit kefft...



Under mina år hos playahead blev min profil besökt runt 300.000 gånger.
Fan vad jag kommer sakna alla söta tjejer som kommenterade mina bilder hela tiden haha...
Kommer du att sakna Playahead eller saknar du de gamla Playahead tiderna?
Då tycker du jag att du ska gå med i min grupp på Facebook som jag precis skapade.
'Vi som kommer att sakna Playahead'

Veckans låt!!!

Oh shit, jag glömde nästan bort att det är Söndag vilket innebär att det är dags för er läsare att önska en veckans låt!! Sätt igång och börja önska er en låt nu så väljer jag ut en låt snart!!!

Chris Breezy

Många av mina läsare är Chris Brown älskare.

Men hur många av alla hans älskare har vetat att han hade en musikvideo till låten 'whos girl is that'.
Jag kan redan nu säga att jag inte hade någon aning att han hade en musikvideo till den låten.
Jag gillar låten fett mycket och när jag fick reda på att musikvideon fanns så blev jag helt surprised.
Haha, musikvideon är amatörfilmat det ser man och det är just därför Chris Brown inte har velat släppa ut videon.. Men videon är i alla fall fett söt tycker jag haha, lite keff kvalite sådära men det är gulligt :)
Den här videon är dock fett gammal, han vara bara 13-14 år gammal och som han säger i ljudklippet under så är videon från 2003-2004.

Tryck på play för att höra på ljudklippet,
han fick precis som alla andra reda på någon hade lagt ut videon på nätet idag!
Haha, ni hör ju själva hur han reagerar, han bara skrattar och skäms lite grann.

Vad tycker mina läsare om videon då, tycker ni inte som mig?
Att det är gullig :)

Skönt

(Bilder från i Sommras)

Vad bra jag mår just nu, jag mår alltid bra när jag har gjort mål och mitt lag har vunnit..
Jag känner mig verkligen on top of the world när jag gör mål, okej jag ska inte ta i för mycket hehe men det jag mår alltid bra när jag har gjort mål. Det känns som att man är på rätt spår så det gäller bara att fortsätta!

Jag hade match och kom hem för ett tag sen, jag väntar på att maten ska bli klar så jag tänkte att jag kunde kasta in ett inlägg lite snabbt hehe.

Ne men som sagt det känns riktigt skönt, fick spela hela matchen och det här var min första match med mina nya Superfly :D Assköna är de, man flyger fram med Superfly, de är så otroligt lätta och sköna!

Jag gjorde ett mål i matchen, jag placerade in bollen typ vid högra krysset och det blev det ända målet i matchen då vi vann med 1-0. Innan jag gjorde mitt mål så hade jag ett stolpskott också, fan vad jag blev lack att den inte satt haha. Men anyways så höll jag huvudet högt och när jag fick nästa läge så satte jag in den...

Nu ska jag skapa ett dokument i word och skriva ner min statistik, det är alltid kul att komma ihåg hur många matcher man har spelat och hur många mål man har gjort..

Ska ta och käka nu men vi höres snart, ciao!
Och förresten, ni som är fotbollsintresserade spana in min kategori 'Fotboll'.

Sommarjobbs tiderna

Haha, jag hade nästan glömt bort den här videon men hittade den precis.
Kom att tänka på den här videon för att jag träffade grabben med sin Pappa på tuben i Onsdags hehe.

Tryck på play så får ni se hur roligt jag hade det när jag sommarjobbade på en förskola i sommras.

Tänk positivt förfan :)

Väljer du alltför ofta att fokusera på det som är negativt i ditt liv?
Vet du ens varför du gör det?

Prova att göra tvärtom. Tänk på det som är positivt. Skriv ner allt positivt som har hänt, varje dag. Och jodå, det finns! Du kommer märka av resultaten av positivt tänkande. Fråga bara en som vet.

Jag tycker det är så tråkigt att många människor tänker på det som är dåligt och bara klagar. Det är precis som att de tycker att det är roligt! Nej jag förstår verkligen inte..

Vad är lycka för dig? Är du lycklig? Om du svarar nej, varför inte?
Vet du varför du inte är lycklig? Är lycka ett val?

Enligt mig är lycka ett val. Man väljer att vara lycklig, man blir det inte automatiskt. Tänk positivt hela tiden och så småningom kommer det bli så att du naturligt är en positiv människa. Du kommer inte ens behöva anstränga dig längre!

Ja jag är optimistisk, och det tycker jag att mina läsare också ska vara.

Något för er tjejer?

Snygga jeans för er tjejer!
Gå köp sånna ;)

Haha minnen från nyårsafton!

Roooligaste snubben :)

Dagens fråga - Vilken typ av tjej gillar jag?

Imorgon är det dags för veckans frågor och kommentarer...
Imorgon är det också dags för er att önska veckans låt igen!

Nu är det så att jag fick en fråga som jag inte kan motstå haha,
jag tänker svara på den här och nu!
Tja Bea, det är sant.. Jag har nog aldrig varit riktigt tydlig när det gäller den frågan.
Ska försöka förklara vilken typ av tjej jag vill ha :)

Utseendemässigt:

Jag föredrar tjejer som ser exotiska ut, med det menar jag inte att jag bara kollar efter exotiska tjejer men för mig har de ett extra plus på kanten. Jag gillar tjejer som har fina ögon, ögon som man fastnar för... Ögonfärgen har ingen betydelse alls, det viktigaste är att jag drunknar när jag ser tjejen i ögonen.
Jag vet inte direkt hur jag ska förklara men jag gillar tjejer som har ett vackert ansikte.. Alltså fina ansiktsdrag, ögonbryn som ramar in ögonen och ansiktet, fina läppar dock inte för stora läppar så det är det ända man tänker på när man ser henne. Utan vanliga söta läppar!
Tjejen ska ha långt, fint och välvårdat hår. Helst rakt och brunt hår men svart.. njaa, det funkar.
Hyn är en väldigt viktig del!! Jag vill att tjejen ska ha en skön och len hy som man kan sitta och klämma på hela natten hehe.
Kroppen är också en mycket viktig del hehe. Jag gillar tjejer som har fina former, tjejer med en fin bak är najs men grejen är den att det inte räcker med en fin bak hon ska ha allt det andra jag har beskrivit också just därför kan det vara så svårt att hitta en sån tjej. Men tjejer med fin rumpa är något jag gillar. Även fina lår är viktigt, inte för stora lår och inte för smala heller, det måste finnas något att ta på hehe...
Klädstilen ska vara något najs, jag börjar faktiskt tröttna på alla tjejer som har legins och converse.. Det har liksom blivit för mycket, det börjar nästan kännas som legins och converse är en klädstil för tjejer under 18. Jag menar, snackar vi mogna tjejer så är det inte många som går runt med legins och converse... Jag vet inte heller om jag kan säga att det är en klädstil.. Jag vill ha en mogen tjej med en mogen klädstil. Tajta snygga jeans, stövlar nu när det är snö ute är inte fel.. Ta inte illa upp men jag hoppas ni förstår när jag säger att legins och converse verkar vara något för tjejer 18 år och under.. Jag tänkte på det här om dagen då jag satt på tuben, jag såg en tjej med just legins och converse samtidigt som jag såg en annan tjej i samma ålder med andra kläder.
Jag tänkte för mig själv; Vem föredrar jag? Jo hon som inte har legins och converse för det har liksom bara blivit för mycket, vissa tjejer sätter på sig ett par legins och converse och tror att de har stil hehe..
Aja men jag vill att min tjej ska ha en mogen klädstil.
Allt som jag har skrivit betyder inte att jag bara är ute efter sånna... Jag kan se en tjej ute och få en känslor för henne utseendemässigt fast än hon inte passar in i min beskrivning direkt!

Personlighetsmässigt:

Nu till det roliga och det som är så enkelt att förklara!
Jag vill att min tjej och jag ska ha mycket gemensamt så att det alltid finns saker att diskutera och prata om.
Hon kanske gillar fotboll? Hon kanske håller på något lag? Hon kanske gillar musik? Hon kanske älskar att lyssna på RnB precis som mig! Hallåå, vad väntar vi på? We are meant to be together haha!
Ne men jag vill ha en tjej som gillar det jag gillar, det är viktigt att ha mycket gemensamt men dock inte föör mycket gemensamt för då kan det ju bli för mycket om ni förstår vad jag menar.. Jag ska kunna vissa och lära henne saker som hon inte vet så mycket om och hon det samma.
Jag är direkt inte festare så jag vill inte direkt att min tjej ska vara en festare, jag är nykterist och känner att jag inte heller vill ha en tjej som krökar varje helg. Jag ska inte ljuga men det är svårt att hitta en sån tjej idag.
Jag gillar tjejer som är trevliga, sociala, bestämda, lugna och roliga. Hon ska kunna dra något skämt någon gång hehe. Jag kan göra det lättare för er att förstå vad jag menar genom att berätta vad jag inte gillar istället.
Jag hatar, asså nu är jag seriös.. Jag avskyr omogna tjejer som försöker ta mycket plats och visa sig hela tiden. Jag gillar inte tjejer som har en bitchig attityd, vissa tjejer tror att en bitchig attityd är samma sak som ett gott självförtroende...
Jag gillar mer lugna och självsäkra tjejer, jag gillar tjejer som vet att de ser bra ut.
Problemet är dock att de tjejerna som vet att de ser bra ut leker för viktiga och då tappar jag lusten lika fort som jag fick lust om ni förstår vad jag menar.. Då kommer vi tillbaka till den bitchiga attityden, tjejen vet att hon är fin och därför ska hon leka viktig och svår.. Sånt gillar jag inte heller.. Som jag skrev innan, jag tappar bara lusten.
Kanske därför det är svårt för mig att hitta min Cinderella för de som inte ser så "bra" ut är de som är trevliga och så men de som är snygga och som jag skulle vilja lära känna är de som ska leka svåra..
Det är nog där det säger stopp för mig. Jag gillar ju att tjejen ska veta att hon är snygg, jag gillar när tjejen har den självkänslan men vissa är inte tillräckligt öppna och då blir det svårt att lära känna de..

Nee nu orkar jag inte mer jag får huvudvärk fan haha. Jag känner att jag kommer tappa bort mig i texten när som helst.. Men anyways jag hoppas ni förstår vilken typ av tjej jag gillar... Jag antar att ni har märkt att jag är väldigt, väldigt kräsen.. Jag är inte lika kräsen om det är någon tjej jag ska hålla på med bara sådär, visst är jag fortfarande kräsen men jag är mest kräsen när det gäller tjejer jag ska vara tillsammans med!
Jag menar, jag ska bli 19 i år så jag kan inte vara tillsammans med någon tjej som har "snorunge" stil om ni förstår vad jag menar, ska jag ha tjej så ska hon ha klass!


En dag på stan + castingen

Hey på er alla söta och sköna läsare haha.

Jag kom hem för någon timma sen, jag var inne i stan med Nebben.
Nebben på tuben

Jag skulle kolla efter en tröja med hittade den inte så jag köpte ett par Ipod/Iphone hörlurar istället.
Ni kanske tycker att det var onödigt av mig att köpa ett par nya hörlurar när jag redan har ett par Koss och ett par Sony in ear hörlurar men grejen är den att jag gillar Ipod hörlurarna.
De är vita och ser fett fräscha ut.. Håller ni inte med mig?

Jag hade ett par Ipod hörlurar för ett tag sen men ena hörluran sprack så jag kastade de.
Ända sen jag kastade de så har jag velat köpa nya men jag har inte orkat slösa pengar på ett par nya hörlurar men nu kände jag att det var dags haha. Det som är så bra är att de jag köpte idag är en nyare modell än mina förra, de jag köpte idag kan även användas som headset, som ni ser står det remote and mic på förpackningen!

Men hur som helst, innan jag köpte hörlurarna så var vi på kungsgrillen och åt lunch..
Under tiden vi åt så kollade vi också på matchen mellan Chelsea och Manchester City!!
Fan vad vi njöt när vi åt haha, det var najs att se Chelsea lida..
Matchen slutade hela 2-4 till Manchester City!!
Te + kebab = Bra mix! haha, ne men jag har lite ont i halsen så därför skippade jag Fantan.

Sen rörde vi oss mot Gamla Stan, jag gick på castingen och det var riktigt najs.
De tog några kort på mig, sen fick jag presentera mig samtidigt som de filmade mig.
Jag fick även göra skit roliga saker som t.ex. ställa mig framför kameran och tänka att kameran är en spegel..
Jag skulle kolla in i kameran precis som att det vore en spegel sedan skulle jag spela att jag fixar, dvs att jag fixar till ögonbrynen lite, se till att mina örhängen sitter på plats, fixa till tröjan lite grann haha..
Det var asnajs och roligt haha, sen fick jag backa 10 meter och gå rakt fram mot kameran.
Det var kul, de skulle höra av sig på onsdag.
Skriver på ett avtal ;)

Lördag


Oj nu har jag bråttom utåt...

Jag ska åka in till stan med Nebben, hoppas jag hittar någon najs tröja eller något.
Han ringde mig precis och vi ska mötas om 25 minuter, jag måste skynda mig nu...
Jag sitter fan i mjukis haha, fan vad jag hatar stress!!

Fick ett samtal för någon timma sen, 17:00 ska jag på en casting till en modereklamfilm.. lite nervös är jag men Nebben följer med mig så jag hoppas att det går bra! haha.

Spanar in senare när jag är hemma igen!
Ha en fin dag.

Telia

Det är en skandal.
Teliareklamen, där man har fått följa en familj, ska sluta sändas!
Ni kanske undrar varför?
Jo för att dottern ska bli mamma, enligt Aftonbladets rubrik!

Ifall man läser artikeln, så har Telia bytt reklambyrå, och därav ska familjen slutas sändas!

Någon mer än jag som blir ledsen och besviken?
Haha, de var ju sköna!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6690358.ab

God morgon!

God morgon på er världens sötaste och skönaste läsare!

Jag är fett pigg eftersom jag har varit och gymmat. Pappa väckte mig klockan 9 imorse, jag åt en ordentlig frukost sen så åkte vi iväg till gymmet.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag vet att jag har skrivit mycket om vädret de senaste veckorna men jag kan inte rå för det när jag ser sånna här stooora pölar som ser ut som sjöar fan!
Nu när snön smälter så blir det slaskigt och det hatar jag som fan!
Aja, skönt att snön är på väg att försvinna i alla fall.

Slim Thuggaah!

Den här killen var en av mina favoriter för ett bra tag sen..
När jag dunkade hiphop så lyssnade jag ofta på honom, han hade sköna låtar och var väldigt het, kanske inte i Sverige då men i USA. Han blev känd snabbt och killen som har legat bakom hans framgångsrika karriär är Pharrell Williams som har producerat många av hans låtar!

Jag kom att tänka på Slim Thug från ingenstans, så nu har jag suttit och lyssnat på honom lite grann.
Jag tänker bjuda er på tre musikvideos från 2004 då han precis blev känd.

Riktigt tung är han hehe. Han är stor, rappar på ett segt men ändå ett skönt sätt... Ja, tryck på play så får ni höra och se för er själva, btw bara så att ni vet har han inga flätor längre.. han har klippt sig.

I ain't heard of that!

3 Kings, Slim Thug, TI & BUN B (Diggar BUN B fett mycket asså)

Och sista musikvideon jag bjuder på är Like A Boss!

Kollade du på alla tre musikvideos?
Har du hört talats om Slim Thug tidigare?
Vad tycker du? Visst är snubben skön, riktig cool sådära haha..

Har Lady Gaga en penis?

Det har gått rykten om att Lady Gaga är hermaphrodite och har en penis men allt det är skit snack.


Första gången jag fick höra det så visste jag att det var skitsnack...
Hon tillhör ju Akon's skivbolag Konvict Muzik och jag tror inte Akon skulle signat en tjej med penis dierkt.
Snälla ni som tror på det ryktet gör mig en tjänst, tänk logiskt.


Hon var med i Q Magazine's senaste nummer och hon kände att hon ville ha på sig en dildo på bilderna bara för att jävlas med de som trott att hon hade en penis.
Haha, riktigt skön är hon.


Och den här låten gillar jag, refrängen har jag gått runt och sjungit för mig själv i ett bra tag nu haha.
I want your love, i dont wanna be friends...

Fuck alla hatare som inte diggar Lady Gaga.
Hon är tung, hon gör sin grej!

Innan jag avslutar inlägget så vill jag bara fråga er en sak.
Jag kommer inte riktigt ihåg om det var sommaren 09 eller 08.
Jag kommer knappt ihåg ifall det var Lady Gaga...
Men var det Lady Gaga som uppträdde på The Voice? Var det sommaren 09 eller 08?
Det måste nog har varit hon, för jag kommer ihåg att hon uppträdde Poker Face.
Det är allt jag kommer ihåg, shit jag har sätt Lady Gaga live :D

Go'kväll


Shit jag känner att jag har lite ont i halsen, inte mycket men litelite!
Fan säg inte att jag håller på att bli förkyld. Jag orkar verkligen inte bli det nu när det är lov också.
Jag tänker dricka asmycket te med honung så att jag klarar mig hehe.

Fett nice, Mammsen och Pappsen kom precis hem från WILLYS.
Nu har jag fett mycket att smaska i mig.

Jag ska sitta vid datorn ett tag till, tänker kolla mina mail, logga in på facebook, vara inne på youtube lite grann och chatta lite på msn. Efter det så vill jag kolla på tv.

Vet ni ifall det visas något najs ikväll?
Om inte så laddar jag väll hem en film och tittar.

Studiebidraget!

Se så stolt jag är över mitt studiebidrag haha!
Jag har nog aldrig varit så stolt över det.

Förra veckan så gav min mentor mig en muntlig varning, jag hade så pass dålig närvaro så att mitt studiebidrag skulle dras in om inte jag skärpte mig denna vecka.
Så den här veckan missade jag inte en ända lektion förutom igår då jag var för trött för att gå till skolan.

Imorse när min mamma kollade mitt konto så sa hon att jag inte hade fått något studiebidrag.
Då tänkte jag; Fuck it! CSN har dragit in det.. När jag var i skolan så frågade jag mina kompisar om de hade fått sitt studiebidrag och de sa ja!

Jag blev lite sur för jag vill fan ha lite pengar under lovet, visst jag fick mina bloggpengar tänkte jag så det gör väll inte så mycket men ändå liksom!

Men sen när jag kom hem från skolan så ser jag att jag har ett brev, först tänkte jag att det kanske var ett brev där CSN hade skrivit att de valt att dra in mitt studiebidrag men så var det inte haha.
Jag fick hem en check på 1050kr :D

Mamma och jag var så trötta imorse att vi hade glöm bort att jag får bidraget hem på check.
Jag har fått det på hem på check sen i November när jag fyllde 18år..

Btw,
under alla mina 3 år på gymnasiet så har mitt studiebidrag aldrig blivit indraget...
Har ditt??

Superfly


SPORTLOOOV!

Finally! Det är äntligen lov... fan vad skönt!

Lovet kom i perfekt tid, jag behöver verkligen det här lovet.

De två senaste veckorna, speciellt den här veckan så har jag knappt orkat dra till skolan.
Jag har varit för trött på morgorna, jag har inte pallat med lektionerna, jag har inte pallat med vissa personer heller så lovet kom verkligen i perfekt tid.

Hur känner ni?
Jag antar att ni också har längtat efter det här lovet...eller?

Natti natt ♥

Jag tänker inte skriva så mycket utan jag säger go'natt med dessa bilder och denna underbara låt.
Den här låten är en riktig klassiker, när jag var mindre... när jag gick i 8an så lyssnade jag på den här låten heeela tiden.. i love it!



I wanna be everythin your man's not
And I'm gonna give you
everytime little thing I got
Cause you are more than a man needs
That's why I say you're truly my destiny
I'm gonna get cha
If it takes until forever...

Sov gott och dröm sött, vi hörs imorn. PUSS!

Go'kväll

Go kväll på er alla söta och sköna läsare!

Jag kom hem från fotbolls träningen för ett bra tag sen, jag tänkte kasta in ett inlägg direkt när jag kom hem men jag var så pass hungrig att jag var tvungen att äta innan. Nu är jag mätt och redo för att blogga haha.

Sitter i rummet just nu och lyssnar på Neyo.. Just nu lyssnar jag på Go On Girl.
Riktigt skön är den.

Juste jag har en semla kvar! Jag ska ta och smaska i mig den nu haha.
Såg att det var en läsare som hade kommenterat inlägget 'soft jue!'.
Läsaren hade skrivit att folk typ äter semlor en gång om året på fettisdagen.
Det kan är ju sant men Bryan äter semlor hela dan varje dag haha :D

Jag kan äta hur mycket som helst och hur onyttigt som helst, jag blir ändå aldrig tjock för att jag håller igång hela tiden! Det är ju skönt för vissa måste ju vara noggranna med vad de trycker i sig.

Är du också som mig?
Kan du trycka i dig onyttiga saker utan att bli tjockis :D ?

Bråttom!!

Tjoo på er alla söta och sköna läsare!

Shit nu har jag verkligen bråttom, men ändå kastar jag in ett inlägg för eran skull!
Jag ska iväg på träning, inte gymmet utan fotbollsträning.

Imorgon är det fan Fredag! Den här veckan har ju flygit haha.

Såg ni videoinlägget nedanför det här inlägget?
Berätta gärna vad ni ska göra under sportlovet så läser jag det när jag är hemma från träning :)
Jag vet att vissa av er redan har haft sportlov men ni kan ju berätta vad ni har gjort..

Videoinlägg


Soft jue!


Har inte gått till skolan idag för att jag hade huvudvärk imorse så nu ligger jag i sängen med laptopen och softar.

Jag mår riktigt bra nu för idag kom mina bloggpengar haha..
Ska nog in till stan under helgen och kolla lite kläder...

Men nu ska till köket och kolla om jag hittar något jag kan trycka i mig...
Juste! Jag har en eller till och med två semlor kvar från igår :D

Hmm.. Vad ska jag sen göra??
Juste en kompis tänker komma över till mig, vi ska ta det lungan och se på film.
Men nu så tänker jag trycka i mig mina semlor sen tänker jag vänta på min kompis och under tiden jag väntar så tänker jag kolla på fresh prince som börjar vid tre :D

CYA DONT WANNA BE YA! ;)

Mulattobee i mobilen?

Oj vad jag tjockar mig med semlor haha :D

Ni kanske undrar vad jag menar med rubriken?

Jo det har varit så att jag har fått höra att några har bilder på mig på sin mobil hehe.
Låter ju kul, vissa tar lite gammlare bilder på mig från min playahead och vissa tar bilder på mig från min blogg.
Jag undrar bara vilka här som har någon bild på mig i sin lur hahah :P
Har du någon bild på mig i din mobil??

Onsdag

Idag har jag inte haft några lektioner.
Men jag hade utvecklingssamtal och det gick väll helt OK.
Jag har några saker jag måste ta igen, en grej tog jag igen redan idag efter att jag har suttit och pluggat som en idiot på biblioteket i skolan. Jag tog igen matten från första ring idag eftersom jag hade missat en del när jag var i Los Angeles.
Det kändes jätte skönt att äntligen få matten avklarad!

När jag tog en paus från pluggandet la jag märkte till en Michael Jackson bok.
Jag bläddrade igenom den lite snabbt och bestämde mig för att låna den!
Boken handlar om hans liv, hans uppväxt och så klart hans fantastiska karriär!
Michael Jackson <3
Bra, då har jag något att läsa under sportlovet nästa vecka!

Inter - Chelsea, gör din röst hörd!

Go'kväll alla goa läsare!!
Jag laddar inför matchen mellan Inter och Chelsea!
Shit vilken match det kommer bli, den här matchen har allt man kan önska sig!
Grymma spelare, grymma tränare och en grym arena!
Jag håller inte på något av lagen men som fotbolls älskare hoppas jag på en super bra match!
På vägen hem från gymmet idag så pratade jag och en kompis om matchen, jag frågade honom vilket lag han tror vinner ikväll och han svarade - Chelsea. Ska jag vara ärligt tror jag också det, visst spelar de på borta plan men jag tror ändå att Didier Drogba kommer skapa oroligheter för Inter backlinje och sedan trycka in ett mål!

Det här är en match mellan tränarna också!
Mourinho som är tränare för Inter har tidigare coachat just Chelsea.
Ancelotti som nu är Chelsea manager men tidigare coachat Inter's rivaler Milan!
Två otroligt bra tränare, vem vinner ikväll? Vi får väll vänta och se ;)
Innan jag avslutar inlägget så vill jag att du gör din röst hörd genom att kommentera!
Hur tror du matchen slutar?
Vem vinner? Inter eller Chelsea?

Najs tjejer!

Fan vad najs!
Jag läste precis klart alla kommentarer på inlägget under denna..

Nu vet jag hur tjejerna som läser min blogg håller igång ;)
Kul att ni också håller igång precis som mig, det verkar som att många av er går på dans!
Det är ju fett med najs, hela kroppen tränar ju då. Läste också att vissa spelar basket och fotboll!
Najsen haha, jag var bara lite nyfiken hur tjejerna som läser min blogg är och nu vet jag exakt hur ni är :)

Jag undrar om de tjejerna som latar sig och inte tränar något har läst era kommentarer.
Om de nu har gjort de så antar jag att de har fet ångest haha!

Det var runt 40 kommentarer... 40 positiva kommentarer.
Imponerande tjejer, imponerande!!

Nu när jag ändå skriver om er tjejer och eran träning så ta och kolla på den här videon, den är endast 30 sekunder så tryck på play.
Du får ett bra tips på hur du tränar ryggen och RUMPAN!

Tjejer workout!


Innan jag börjar inlägget måste jag bara säga;
God bless me för tjejen i mitten med rosa byxor!

En sak har jag märkt, att många tjejer inte motionerar och håller igång kroppen!
Visst fine, gör det inte om du inte vill men jag undrar bara vad du är för typ av tjej.
Vore kul att få veta hur tjejerna som läser min blogg är...

Är ni den typen som inte bryr sig om motion och så eller är du en sån som gillar att hålla kroppen i form. Då menar jag inte att du pumpar gymmet hela dan varje dag, du kan lika gärna köra lite övningar hemma vad vet jag.

Men hur som helst, vad för typ av tjej är du? Som sagt, vore kul att få veta :)
Själv tycker jag det är najs med tjejer som gillar att hålla igång lite grann.
Då menar jag inte tjejer som gymmar varje dag och gymmar för att få värsta musklerna.
Visst, det är inget fel med det heller men sånt gillar jag faktiskt inte hehe och det är inte heller exakt det jag försöker komma fram till..

Vad jag undrar över är om du typ är en sån tjej som kör lite övnnigar, springer lite på maskin, tar promenader då och då, haha.. ah ni förstår vad jag menar!

Jag ska inte ljuga, för oss killar kan det faktiskt vara attraktivt när man vet att en tjej gillar att hålla kroppen i bra shape!

Ge mig sommar!

Snälla, snälla ge mig sommar!!
Jag vet att det har varit mycket tjat om vädret här på bloggen men jag är sååå trött på det här vädret...
Jag vet inte hur ni känner men jag är verkligen less på kylan och snön...
Nu när jag tänker på det känns det som att sommaren bara varar i några veckor medans vinter varar i mååånader!

Fyfan asså, jag gick precis igenom lite bilder från i somras och jag bara saaknar hur man kan gå ut med t-shirt!
Men det bästa, det jag gillar mest är när man blundar och solen skiner på ögonen...
Vem saknar sommaren mer än mig??
- Ingen!

Seeeg

Shit vilken seg dag!

Jag vet inte riktigt vad det är men jag tycker bara att den här dagen har varit seg.
Nu sitter jag i rummet och ska plugga lite grann innan champions league börjar.
Jag ska se på matchen mellan Stuttgart och Barcelona...

Men anyways, jag tror fan det är vädret som har gjort så att jag tycker dagen känns seg.
För det ända jag tänker på nu är.. när ska snööön försvinna? När ska vädret bli bättre?

Hur har eran dag kännts?
Är det bara jag som tycker att tisdagen har varit sloow? :P

G-Unit

Jag vill bara passa på och tacka de läsare som kommenterade och kom med tips på sköna serier som jag borde följa... Jag tränar ju fotboll och gymmar rätt ofta eller hela tiden faktiskt haha men jag ska försöka ge era serier en chans och om jag gillar de så kommer jag så klart att följa de :)

Men nu till ämnet...
Jag skulle på toa och la märke till mina G-unit skor, de fick mig att tänka på G-Unit...
Jag kommer ihåg när jag var mindre och alltid ville klä mig som de hehe.
Ni anar inte asså, jag var värsta hiphopparen för några år sen :P
Mina G-Unit (Reebok) skor som jag köpte på footlocker för ett bra tag sen.
Jag har inte använt de på jag vet inte hur länge haha, ni ser själva att de är dammiga!

Här har ni 50 Cent's Just a little bit från 2005!
Fyfan vad tung den är, jag kommer ihåg när jag alltid gick runt och sjöng den och hur melodin alltid var fast i mitt huvud... Den är från 2005... Shit, det känns som att den minst är 2 år gammal men inte 5!!!
(Lägg märke till G-Unit skorna i början & de snygga tjejerna i videon!!)
Det här är ingen G-Unit låt men det är en låt av en som tillhör G-Unit, eller grundaren av G-Unit kanske låter bättre för han är ju det!

Vad tycker mina läsare om G-Unit då? Diggar ni de eller?

TV

Tja blogg!

Jag kom hem för ett bra tag sen... Jag åkte till gymmet direkt från skolan!
Det här är mitt första inlägg för idag, hoppas ni inte är sura för att det kom lite sent hehe.

Men i all fall, jag har suttit och kollat på tv. Ska jag vara ärlig så finns det inte så mycket att kolla på...
Jag menar, jag försöker alltid hinna med att se på Fresh Prince men det är väldigt sällan jag hinner.
Sen efter Fresh Prince så finns det inte så mycket att kolla på, det är ju bara tråkiga program mellan 16:00 tiden och 18:00..

Så jag har suttit och kollat på Sweet 16 fast än jag inte gillar det lika mycket som jag gjorde förut...
Sen har jag suttit och kollat på AMF, det är ju helt OK eftersom det är kul och ibland så dör man faktiskt av skratt.
Nu sitter jag och kollar på ett gammalt avsnitt av The Hills...

Fan att det inte finns så mycket att se på, jag vill lyssna på musik men neeej det går inte, så fort jag sätter på MTV eller ZTV så är det någon keff rock låt!

Vad brukar ni kolla på under dagarna?
Jag följer ingen serie eller liknande, förutom Fresh Prince då...
Men om du har något förslag på något najs man kan se på under dagarna så kommentera gärna... Jag antar att ni alla har samma problem som mig, det finns verkligen inget att se på under dagarna... Booooring!

Natti natt ♥

Nu ska jag ta och lägga mig.
Imorgon så är fotbollsträningen med skolan inställd pga vädret men jag och en kompis tänker ta med oss våra egna bollar och träna.

Jag behöver en bra sömn för jag ska kunna vakna klockan sju, jag försöker alltid att sova i åtta timmar.
Eller som jag alltid sa för något år sen, jag behöver min mulattsömn! Haha.

Jag kom att tänka på filmen Vinterviken som jag antar att ni alla har sett.
Den är ju gammal, den är från 1996 så ni som är födda just 96 eller lite senare kanske inte vet vad det är för film men den är otroligt bra, en av mina favoriter faktiskt. Det var ett bra tag sen jag såg den så jag ska försöka få tag på den, jag vill se den igen... Jag måste se den igen!

Jag säger go'natt med den här videon, det är klippta scener ur filmen.
Visst var den här videon gullig, mycket känslor!
Jag ska fan se till att jag har filmen imorgon.

Sov sött och dröm sött. PUSS

Behind the scenes

Efterosm jag inte kommer att få några bilder av Steph nu så bjuder jag på lite behind the scenes bilder.
Jag vet att många av er läsare vill se flera bilder men ni får hålla ut...
Jag ska möta upp stylisten och Steph i stan nästa vecka. Vi ska sätta oss ner och välja ut de bilderna som blev bäst.

Men anyways här har ni lite bilder från photoshooten!

Sara får sitt hår fixat av sminkösen.


one, two, three, strike a pose!


Modellen Sara och stylisten Sara aka Jonas syster hehe!


Lite push ups innan fotograferingen skadar väll inte? haha.

Kim K


Utan att skoja men Kim är verkligen olagligt het!


Haha, låten och bilderna passar så bra tillsammans :)

Shit

Oh snap asså!
Jag kom precis hem från gymmet och den kalla kylan!
I can't feel my faace! Så kallt är det..

Jag läste precis klart kommentarerna till inlägget nedanför och jag måste säga att jag tycker fett synd om er som fick vänta på bussen/tågen i timmar!
Såg att det tog fyra fuckin timmar för vissa att ta sig till skolan!!!
Asså det där är inte okej, haha hade det varit jag hade jag vänt hem för lääänge sen..

Vi får väll hoppas på att det blir lite varmare snart för 23 minus grader är inte okej...
Visst jag är trött på snön men varsågod, visst kan det vara snö om det nu ska vara det men inte 23 minus grader... Det är ju helt över gränsen.

Jag tänkte faktiskt åka in till stan och kolla lite kläder imorgon men jag vill inte åka dit och sen få det svårt att åka hem igen så därför undrar jag om...
någon av er någon aning om när;
SL/SJ kommer kunna följa tabellerna igen?

Måndaaag!

Hey på er alla söta och sköna läsare!
Jag är helt hype, jag är på väldigt bra humör idag ska ni veta!

Är i rummet och lyssnar på musik, jag har nästa maxat volymen haha, ni anar inte asså! Basen dunkar som fan.
Mamma är hemma men konstigt nog så klagar hon inte, kanske för att hon gillar Rihanna's låt Rude Boy lika mycket som mig hahah.

Men anyways, min dag har varit rätt så lugn...
Det är galet kallt ute, skoja inte! Så fort jag tar ut handen från fickan för att byta låt på iPoden så vill jag stoppa in handen i fickan igen så snabbt jag kan. Så kallt är det!

Nu ska jag packa väskan och börja röra på mig mot gymmet, på tal om väskan så kom Pappa hem från gymmet med en ny träningsväska till mig igår!
Den är riktigt najs. Stor är den med många fickor och lite snygga mönster!
För er som undrar så tänker jag köra rygg, biceps och axlar idag.

Och juste innan jag avslutar det här inlägget så undrar jag hur det gick för er att er till skolan imorse!
Gick det bra med tågen/bussarna? För mig var det inga problem faktiskt.
Shit vad aftonbladet snackar bullshit haha!

Veckans frågor & Kommentarer

Jag har fått väldigt många sköna kommentarer och roliga frågor men tyvärr så kan jag inte lägga upp exakt alla.
Japp då sätter vi igång då haha.
Jag kör tre olika magövningar. Eller fyra faktiskt.
Jag kör vanliga situps sen kör jag också två maskinövningar, ena tränar de två första magrutorna och den andra maskinen tränar hela magen. När jag skriver hela magen så menar jag det, det känns verkligen när man kör den, man känner hur det tar vid midjan. Den sista magövningen jag kör är den man typ håller i sig och drar upp bena 90 grader. Hoppas du fått ett bra svar :)

Haha shossan!
Joda, jag och Biggie har tjafsat. Vi har ingen kontakt längre...
Ne skojade bara haha, vi är fortfarande homies! Grejen är den att nu när det är mycket i skolan så man hinner inte hänga med varann lika mycket som förut men under sommaren 2010 kommer vi att flippa sönder haha!

Haha, okej jag ska inte ljuga... Anni, you got me! :P
Ja, jag gillar henne hon är riktigt skön. Trevlig, rolig, söt och mycket mer.
Gillar hennes dialekt också, hon är från Lidköping men hon berättade att hon tänker flytta hit till Sthlm efter hon tagit studenten!
Haha, märker man verkligen det? Är det så tydligt?
Men hon är jätte söt faktiskt och när jag skulle sova igår så tänkte jag på henne :*

Kul att du precis som mig är addicted av Rude boy!
Helt seriöst jag har lyssnat på den om och om igen under tiden jag skriver det här inlägget haha.
Kom på att jag nog ska fixa den som ringsignal faktiskt!
Coolt huh?
Taack så jätte mycket BS.
Jätte kul att du och så många andra gillar bilden och tycker att vi ser bra ut tillsammans :)
Haha, jag chockade dig lite va? ;)
Det kommer lite mer bilder senare!!

Jadu Nichow du hade faktiskt fel hehe.
Bilderna som kommer att synas hos skolsyster på skolan osv är inte de här bilderna.
Sorry det kanske var jag som inte var så tydlig men de här bilderna kommer inte att användas till något speciellt. I alla fall inte för mig, för mig är det kul men för Stephanie och Sara så är det viktigare.
Stephanie är ju fotograf så hon kommer ju använda bilderna för att göra reklam åt sig själv, Sara vill ju bli modell så hon kommer väll att använda bilderna för att kunna söka modell jobb osv.
De andra bilderna som kommer att synas på ungdomsmottagningar osv kommer jag lägga upp senare!!

Oh vilken härlig fråga!! :)
Hmm, jag skulle nog välja att vara känd för en grym fotbolls spelare!
Men visst skulle det vara kul att få vara känd som en grym bloggare!!

Tack detsamma :)
Okej det ska jag göra, jag har faktiskt lite videos från 2008 och så.. Jag kan ta och lägga upp några med tiden..
Alltid kul att se på videos som man spelade in för ett bra tag sen, det väcker ju minnen för mig och för er eller för dig så antar jag att det bara är kul att kolla på :)
Haha, tåldamod..tålamod!
Ladies, jag kommer att lägga upp mera bilder när Stephanie har skickat de till mig eller lagt upp de på facebook..
Var inte oroliga, bilderna på mig när jag har bar överkropp kommer jag lägga upp..
Som sagt, den bilden på mig och Sara var bara ett litet smakprov! ;)

Ingen skola imorgon?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6652012.ab

Vad händer gott folk!
Läs artikeln och kommentera sedan om ni tänker ni dra till skolan imorgon eller inte?

Vissa skolor har valt att ha stängt imorgon, jag tror inte min skola är en av de men frågan är bara hur jag ska ta mig till skolan imorgon om tågen och bussarna är inställda...

Jag ska nog upp på morgonen precis som vanligt men om tågen/bussarna inte går så vänder jag hem direkt!

Veckans låt!!

Har suttit och kollat på matchen mellan Real Madrid och Villarreal!
Shit, vilken härlig match och min favoritspelare tillsammans med Robinho gjorde mål.
Ni vet vem jag syftar på, jo Cristiano! Han gjorde ett snyggt frisparksmål med sin superfly haha ;)

Men aja, nu till ämnet.
Veckans låt!
Av alla gånger ni har fått önska veckans låt här på bloggen så har det här varit den bästa!
Runt 40 kommentarer men ändå så många bra låtar, förra gånger var det runt 60 kommentarer men ändå går det inte jämföra de 60 kommentarerna med de här 40 kommentarerna.
Helt seriöst ni gjorde det skit svårt för mig att välja ut en låt haha.

Jag tänkte och tänkte till slut var det mellan Rihanna's Rude Boy och The Dream's - Right side of my brain.
Jag tänkte igenom länge och bestämde mig sedan för att välja Rude boy för att jag faktiskt gillar den och har lyssnat på den hela veckan. Senast jag lyssnade på den var igår på photoshooten då jag satte på den två gånger under tiden jag och Sara blev fotograferad av Steph.

Låten och refrängen har fastnat i mitt huvud men inte videon dock haha.
Venne men jag gillar inte videon så mycket, jag har knappt kollat klart på hela.
Men i alla fall, tryck på play och lyssna på veckans låt som är önskad av;
(Skrev inget namn).
Synd att vissa av er inte skriver erat namn när ni kommenterar.
För att lyssna på veckans låt tryck på play ovanför senaste inläggen.

Btw, vad tycker ni om den här låten? Var det ett bra val av mig?
Är den värd att vara veckans låt :) ?

shooo

Jag ska snart ta och välja ut veckans låt så om du inte har hunnit kommentera passa på och göra det nu.

Jag packade upp väskan som jag hade med mig till photoshooten igår, fan vad det tog på mina krafter att packa upp allt från väskan och sen vika kläderna. Inte nog med det, sen la jag in de i skåpen också.
Men det var löööngt för jag pumpade skön musik under tiden.

Jag ska ta och äta nu men när jag är tillbaka spanar jag in med veckans låt och efter det så är det dags för veckans frågor och kommentarer!

Top Model

Stephanie aka fotografen skickade precis den här bilden till mig!
Fyfan vad najs den är, jag känner knappt igen mig själv...

Jag kommer få mera bilder lite senare, det här är ett smakprov till er läsare :)

Inte för att skryta men jag känner mig som en top model!
Mera bilder kommer senare, hold on!

Btw, vad tycker ni om mig och Sara? Visst blev vi snygga tillsammans!?

Ny design!

Som ni märker så har jag en ny design.
Är det så att du inte ser den nya designen så måste du uppdatera sidan!


Jag gillar den enormt mycket.
Den är enkel och stilren, precis vad jag gillar!!!
Nu är min blogg mycket mer personlig...
Jag är sååå nöööjd med den nya designen, ni förstår inte asså :)

Det kanske tar någon dag innan ni vänjer er men låt mig få veta vad ni tycker om den :)

SL/SJ förseningar

Igår och även i förrgår så hade SL och SJ grova förseningar.
Man var tvungen att ta ersättningsbussar och det är ju inte så kul när 100 pers krigar för att komma in på bussen.
Jag hade tur som inte hade så mycket problem med att ta mig hem men vissa hade det jätte svårt.
Steph fick ta taxi hem efter photoshooten, inte kul...

Måste tacka en av mina läsare som skrev till mig på msn igår om att jag borde skriva om förseningarna.
Det är alltid kul när ni läsare kommer med förslag på vad jag kan skriva.

Så hur har det sett ut för dig? Har du fått vänta länge på tåget, pendeln eller bussen???

Veckans låt!

Nu är det dags igen, dags att önska en låt som ska bli veckans låt!
Tyrese's How you gonna act like that var jag mycket nöjd med, mycket nöjd!
Tiden flyger ju fram, det kändes som att jag la upp den som veckans låt här på bloggen för någon dag sen.
Hur som helst, ni vet vad jag vill...
Jag vill att ni kommenterar en låt som ni önskar ska bli veckans låt.

Och juste, gör mig inte besviken! Kom med bra låtar!!
Låt oss börja!

Natti natt ♥

Det är rätt sent så jag ska ta och lägga mig nu.
Jag tänker inte skriva så mycket utan jag säger godnatt på er alla goa läsare med denna låt.
Jag gillar den här låten otroligt mycket ska ni veta, riktigt skön är den.

Girl, i don't wanna go to bed,
(mad at you).
And i don't want you to go to bed,
(mad at me)
Sov sött och dröm sött. PUSS!
Och kom ihåg; I don't want you to go to bed mad at me ♥

En dag på jobbet

En dag på jobbet som Kevin Andersson!

De som har följt min blogg för den allra första dagen har sett den här videon tidigare men det skadar inte att se den igen hehe.

Jag har så många nya läsare som inte har sett mina gamla videos så därför kommer jag precis som idag lägga upp lite gamla videos de kommande dagarna.

Det här är en video på mig från 2008 när jag jobbade som telefonförsäljare.
Självklart skojar jag i videon men ändå blev jag fett lack för att jag inte sålde något just när han filmade!
- Vem vet, Kevin Andersson kanske ringer hem till dig imorgon!!

Btw, ni som gillar videon får tacka Stephanie & Sara för det var de som bad mig lägga upp den.

Bryan som Lilleman

Jag har skrivit det några gånger förr men det skadar inte att skriva det igen.
När jag var mindre så var Lilleman en av mina största idoler. Han var 16 år när jag bara var 11 år. Jag kommer ihåg när Mamma kom hem med hans album. Jag blev asglad.
Jag diggade hans musik och hans texter. 11 år gammal var jag och lyssnade på texterna.
Dagens 10 åringar lyssnar bara på låtar som de tycker har en bra refräng haha.

Det var många Lilleman låtar jag gillade men en av de jag gillade mest var tonårstankar!
Här är en video från 2002 då min syrra filmar när jag ska "rappa" till den haha.
Shit vad tiden går snabbt, kommer ihåg det som igår!

Modell

Glömde skriva att jag inte bara blev fotograferad av Stephanie idag.
Innan jag åkte till hennes studio så skulle jag göra ett annat modelljobb som jag faktiskt fick lite betalt för.
Det blev riktigt najsa och enkla bilder om ni förstår vad jag menar.
Bilderna ska ju användas för att synas hos skolsyster på skolan, ungdomsmottagningar osv. Så det är inga kort där jag poserar väldigt mycket utan det är mer naturliga kort..
Jag kommer få några bilder skickade till mig så jag kan ta och lägga upp de på bloggen.

Nu ligger jag här i min säng och vilar, jag har kännt mig så otroligt stressad hela dagen.
Skönt att ba få softa nu asså.

Say something!!

Okej jag ska säga något haha!
- Jag har varit på photoshoot idag med fotografen Stephanie, modellen Sara,
stylisten Sara M och sminkösen Valentina.
Jag kom hem för ett bra tag sen, men jag ska inte ljuga, jag är heeelt slut!


Det var jätte kul men det krävs också hårt arbete, det är nästan jobbigare än att spela en 90 minuters fotbollsmatch haha, ne nu ska jag inte ta i men det blir lite jobbigt efter ett tag men det är superkul ska ni veta!

Fan vad kul det var, jag har lust att ta kort hela dagen och hela natten.
Jag har lust att ställa mig framför kameran med Sara och posera tills vi inte orkar stå haha.
Ne men det var fan kul att bli fotograferad idag, det var ju min första gång också ska ni veta.

Stephanie har en egen studio vid Vällingby så det var fett med nice, skönt ljudsystem har hon också så när jag och Sara blev fotograferade så var det skön stämning...
En låt som vi eller som Sara ville lyssna på hela tiden var den här;
Haha, tro mig jag gillar den men har inte lyssnat på den så ofta tills idag då Sara ville lyssna på den om och om igen.
Hon kan posera mycket bättre när hon lyssnar på den låten, nu är det så att den har fastnat i mitt huvud.
Jag skojar inte, på vägen hem från studion så sjöng jag den för mig själv haha.
Melodin och refrängen är verkligen stuck i mitt huvud. Jag ska ta och lyssna på den nu faktiskt.
Varje gång jag hör den här låten så kommer jag tänka på den här dagen.
Dagen då jag och Sara poserade som fan i Stephanie's studio :P


Jag vet att ni är sugna på att se bilderna, jag ska ta och lägga upp några bilder här på bloggen när Stephanie har valt ut några bilder och så.
Jag kan redan nu säga vi har tagit kort på mig med bar överkropp tillsammans med Sara :O
Haha, ni längtar ännu mer nu va?
Som sagt, jag lägger upp några bilder när jag har de ;)

Innan jag avslutar inlägget vill jag bara passa på att tacka Steph för att hon tog kort och så vill jag också tacka Sara för att jag fick fotas med henne, kul var det! :)

Eh... Ursäkta?

Jag tänkte sova men checkade in min facebook innan jag la mig i sägen.
När jag väll är online på facebook så skriver en tjej till mig på chatten.
Jag har aldrig snackat eller chattat med henne och så skriver hon så här till mig;
Eh.. Ursäkta?
Utan att skämmas liksom....
Du borde skaffa lite hyfs gumman.

1. Jag känner ej dig.
2. Tror du själv jag ska låta någon full person få sova hemma hos mig?
3. Skyll dig själv att du har druckit dig full och slarvat bort din mobil.

Jag blir så less på sånna här personer, egentiligen bryr jag mig inte om andra dricker eller röker.
Det är inte mitt problem. Visst om det är någon väldigt nära eller t.ex. "min" tjej så försöker jag ju säga till henne att sluta men annars så bryr jag mig fan heller inte om andra som dricker och röker.

Men jag ska ba säga en grej till en som dricker, ska ni dricka er fulla så hitta inga ursäkter som den här tjejen. Hon får skylla sig själv helt enkelt, hon har förlorat hennes mobil och har ingenstans att sova inatt...
Jag är själv nykterist och jag störde mig fett på henne, hon fortsatte skriva till slut loggade jag ut fan...

Får jag sova hos dig? Haha årets skämt, helt oblyg fan!

Hehe

Go'kväll på er alla söta och sköna läsare!
Jag kom hem från gymmet för ett bra tag sen, jag pumpade fett hårt idag fan.

Men hur som helst, jag testade precis lite kläder som jag ska ha med till fotograferingen/castingen imorgon.
Jag blev tillsagd att ta med mååånga outfits så jag ska fortsätta testa kläder senare på kvällen.

Nu kanske jag kommer chocka några av er men jag ska faktiskt gå och sola solarium nu haha!
Jag har gjort det en eller två gånger tidigare och det var förra året!
Jag vet att jag är brun men jag är fortfarande blek om man jämför hur brun jag är på sommaren :P

ops

Ni kanske undrar varför jag kom hem så tidigt från träningen?
Jo det var så att jag åkte hemifrån och när jag väll var framme så fick vi reda på att träningen har blivit inställd pga vädret. Planerna var stängda så vi kunde ej träna!
Vad tror ni att Bryan ska göra då? En fredag som börjar närma sig kvällen?
Jo Bryan tänker faktiskt röra sig till gymmet, haha.
När alla är ute och festar så tränar jag hårt!

Jag ska ta och packa om min väska lite snabbt nu och röra mig till gymmet för de har inte öppet så sent på fredagar. Btw, för er som vill veta så tänker jag köra rygg, armar och bröst!

För att avsluta det här inlägget på ett fint sätt så bjuder jag på den här låten :)
Ha det gött, vi höres senare ikväll och ni läsare som ska ut ikväll ta det lugnt hehe.

Fredag!

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys!

Haha, jag har sååå bråttom ut nu. Bussen kommer om 8 minuter och jag måste hinna borsta tänderna innan jag går hemifrån så jag hinner inte skriva så mycket i det här inlägget!
Men jag spanar in igen när jag är hemma från träningen.

Innan jag avslutar det här inlägget så vill jag gärna veta vad ni ska hitta på en fredag som denna?
Ska ni mysa? Festa? Softa hemma kanske??
Låt mig få veta vad mina läsare ska göra så läser jag kommentarerna när jag är hemma igen hehe,
kärlek o respekt!

YO!

Första inlägget för dagen!

Mår ni bra eller? Själv mår jag prima!
Som ni ser så har jag ingen tröja på mig det är för att jag precis har pumpat skön musik och kört lite styrketräning här i mitt rum så jag är rätt varm. Musiken pumpar jag fortfarande, har höjt volymen så pass mycket att jag är lite rädd för att grannarna ska klaga haha.

Jag har fått några samtal idag och jag kan säga att imorgon har jag fullt upp!
Jag kommer att fotograferas hela dagen, först av några fotografer som jobbar inom ungdomsmottagningen.
Om jag har förståt rätt nu så kommer jag vara med på affischer som kommer att läggas upp på just ungdomsmottagningen, sjukhus, skolor osv, ah ni förstår.
Sen efter det ska jag fotograferas av en vän som är fotograf.

Ska bli kul fan, jag längtar verkligen, har aldrig blivit fotograferad av proffs tidigare haha, när bilderna är klara så kan jag ju lägga upp de på bloggen om ni nu vill se de?

Natti natt ♥

Jag tänkte faktiskt ta och lägga mig nu.
Hoppas jag drömmer sött inatt haha, vem vet jag kanske drömmen om oss.. Du & Jag!!

Haha, ne men man drömmer ju alltid fastän man inte minns något ibland.
Det var ett bra tag sen jag minns att jag drömde sött så jag hoppas verkligen att jag drömmer om något gött inatt :)
Jag tänker inte skriva så mycket mer utan vi får helt enkelt höras imorgon.

Jag tänker säga go'natt på er alla söta och sköna läsare med de här "gamla" bilderna på mig och denna låt. Tro mig den här låten kommer ni lätt kunna sova till, den är riktigt, riktig soft...
Jag tänker faktiskt lyssna på den nu innan jag stänger av laptopen.

Det blev många bilder va?
Haha, go'natt på er, sov gott & dröm sött. PUSS

Torsdag

Torsdagen börjar närma sig sitt slut och Fredagen börjar närma sig!

Min dag har varit rätt så najs!
Jag var i skolan och när jag var i skolan så blev jag klar med ett CV som jag har jobbat med i några veckor för att få det helt perfekt!

När jag kom hem från skolan så skrev jag ett inlägg såklart sen så ringde jag runt till några ställen för att förhoppningsvis kunna gå på en intervju.

Efter det så tränade jag lite hemma, jag pumpade faktiskt rätt så hårt, jag som alltid har haft svårt att hitta motivationen hemma hehe... Det gick faktiskt bra, jag satte på tung musik och körde på ;)
Kom hem från träningen för ett tag sen, jag åt mat direkt när jag kom hem, kollade på lite nyheter och nu ligger jag i sängen hehe.

Ska ta och sova snart, vill inte lägga mig för sent!
Vilken tid tänker ni lägger er?

Bryan tipsar musik!

Idag när jag lyssnade på musik på vägen hem från skolan så spelades den här låten upp.
Det var ett tag sen jag hörde den men jag måste säga att jag älskar den här låten.
Hon är en fantastisk artist och en vacker tjej.

Ni kanske undrar vem jag menar och vilket låt jag syftar på?
Jo jag menar Leona Lewis och syftar på låten Better in time!
Helt seriöst, jag diggar den här låten fett mycket,
jag vet inte direkt hur jag ska förklara men handlingen i låten är så bra och texten är underbar.

Fan vad jag gillar den asså.

Hmm..?

Hmmm... Intressant..

Homework

Homework, nej jag menar inte hemläxa utan jag menar att jag tränar hemma istället för att dra till gymmet.
Har ätit och ringt runt lite, ska ta och träna hemma med mina hantlar.
Det som är så skönt är att jag kommer att pumpa sköna låtar när jag tränar, tänker höja volymen nu och sätta på en tung spellista som jag kan träna till!

Det är faktiskt inte så ofta jag tränar hemma, jag har svårt för att hitta motivationen, det är sååå mycket skönare på gymmet såklart men idag hinner jag inte dra till gymmet så jag kör hemma bah!

Kommer ihåg att någon läsare kommenterade och undrade om jag gillar neyo?
Läsaren skrev också att jag typ aldrig har lagt upp någon av hans låt här på bloggen så mitt svar till dig är;
Ja, jag diggar neyo och hans musik fett! En riktigt bra artist och låtskrivare är han!
Bara för det bjuder jag på den här låten, jag tänker även börja lyssna på den nu när jag tränar!
Den här låten är ju riktigt najs!

Shossan!

Tja blogg!

Kom hem precis, ska ta och äta något nu sen tänkte jag faktiskt dra till gymmet innan min träning men det blir bara stressigt så jag tänker köra lite hemma med mina hantlar istället.

Men innan jag börjar träna lite hemma så tänker jag ringa några samtal, det är så att jag har suttit och skrivit ett CV som jag tänker använda för att söka jobb och nu är mitt CV klart.
Jag ska ta och ringa runt till några ställen som jag gärna skulle vilja jobba på så att jag kan komma på intervju, vill gärna få allt klart nu så jag inte stressar sen när jag har tagit studenten.

Aja, ska ta och äta nu, sen ringa några samtal och efter det tänker jag pumpa lite grann,
spanar in snart igen ;)

Sleep tight

Shit, jag kommer nog få det lite svårt att sova inatt eftersom jag fortfarande går runt och grubblar över Fabianski's tabbar. Ni som såg matchen vet exakt vad jag syftar på, några detaljer behöver jag inte gå in på.
Jag försöker glömma det men det sitter kvar, aja...

Jag har haft en lugn och ostressad dag.
Jag kom hem från skolan rätt så sent, softade hemma ett litet tag innan jag drog iväg till gymmet och pumpade magen hehe.

Ska lägga mig i sängen nu, ska upp rätt så tidigt imorgon bitti.
Go'natt säger jag med denna bild och låt!
Don’t ever think you ain’t got a chance,
casue if I see you and I like,
You’re coming home with me tonight.
Sov gott och dröm sött. PUSS

Roger that

Så heter Young Money's låt och kommande musikvideo.
Lil Wayne skulle ju sitta i fängelse nu för olaga vapeninnehav men det blev förlängt till Mars.
Nu när det har blivit förlängt till Mars så passar Lil Wayne på att spela in så många musikvideos som möjligt.
Han kommer ju trots allt att sitta inne i ett år vilket gör att han inte kommer kunna spela in något på just ett år.
Förra veckan spelade Lil Wayne in 9 musikvideos på 48 timmar!!!

Här bjuder jag på låten Roger that och lite bilder från videoinspelningen till låten.
Weezy!
Weezy och Nicki Minaj
Young Money!
Precis som T.I. gjorde har Lil Wayne gjort!
T.I. satt ju inne ett bra tag men det kändes inte som det eftersom man fortfarande hörde och såg honom på mtv med t.ex. låtarna - Live you life och Dead and Gone.
Det kommer att vara precis likadant med Wayne, han kommer sitta inne men det kommer inte kännas som det eftersom hans musikvideos som han har spelar in och håller på spelar in kommer att släppas under tiden han sitter inne!

Inför matchen

Snart börjar matchen mellan Porto och Arsenal!
Jag ser verkligen fram emot den här matchen, har väntat på den hela veckan.
De kan bli lite svårt för Arsenal att vinna för att 8 spelare är skadade men egentligen så vet vi alla att Arsenal är ett lag som kan spela fotboll även om alla ordinarie spelare inte är med.

Porto har en riktig farlig anfallare som har fått smeknamnet HULK!
Han måste backlinjen hålla koll på, speciellt Sol Campbell som kommer att starta ikväll istället för Gallas som är skadad.
Jag tror att det blir en grym och jämn match men till slut tror jag att Arsenal är det vinnande laget efter 90 minuter!
Hur tror ni matchen slutar?

Skööön!

Jag ska iväg till gymmet och pumpa hårt men under tiden jag är borta så tänker jag bjuda er på en riktigt skön låt som jag har lyssnat på hela den här veckan! Jag har verkligen mördat den här låten haha.
Det är en remix på Rihanna's rude boy.

Här har ni, Romeo ft. Rihanna!! För nice asså.
Visst är den braaa!
Galet nice fan, har fastnat för den.

Onsdag

Goddag på er alla läsare!

Jag kom hem från skolan vid halv 5, det var första gången på länge kan jag säga hehe.
Jag är lite småtrött och vill faktiskt sova men det tänker jag inte göra.
Jag ska dra till gymmet och köra lite, jag tänker bara köra mage idag. 40 minuter, intensivt!
Sen så tänker jag lägga en snabbdusch och åka hem för att hinna softa innan Arsenal spelar mot Porto!!

Jag ska ta och äta nu men spanar in snart igen!

Natti natt ♥

Nu börjar kvällen faktiskt närma sig sitt slut.

Jag tänker summera min dag lite snabbt och sen bjuda på en godnatt låt :)
Jag slutade skolan rätt så tidigt idag, kom hem och softade rätt så bra haha, jag sov i 3 timmar sen åkte jag iväg på träning. På vägen till träningen, när jag sitter på tåget med 2 kompisar så sitter 3 tjejer vid oss och de snackar som att de vore från Göteborg och det var de nog också för de hade resväskor med sig.

Så vi sitter och kollar på de lite då och då och de på oss. Sen när vi kliver av tåget så säger min kompis till mig att de pekade på mig och sa: Det är Bryan.

Jag antar att de läser min blogg, men haha tjejer varför sa ni inget för??
Haha skulle vara kul att få snacka med er lite jue.
Men, men.. Nu börjar inlägget bli för långt så jag säger godnatt med denna bild och denna underbara låt.
Sov gott och dröm sött, vi höres imorn!

Dagens Kommentar

Okej jag tror fan den här läsaren Victoria är synsk!
Hon kommenterade att United skulle vinna över Milan med 3-2 och så slutade matchen också!
United vann med 3 mål mot 2...
Haha, shit vilken grym gissning Victoria, precis som BS har skrivit.. Du kanske borde börja oddsa :P

Never Ever

Eftersom jag skrev om Ciara tidigare idag så tänkte jag att jag kunde lägga upp hennes låt och musikvideo Never Ever här på bloggen också. Den är ju riktigt skön och texten med!
Jag antar att ni alla tjejer gillar den här låten feeett mycket..

If that boy don't love you by now, 
He will never ever, never ever love you.

Chris Breezy

För två dagar sen så hade Naomi Campbell hade en modevisning för att samla in pengar till Haiti.
Chris Brown deltog i den modevisningen, han börjar synas mycket på modevärlden nu...
Tänk om han lägger ner musiken och börjar satsa på modellkarriären haha!?

Här bjuder jag på lite bilder på Chris Brown från modevisningen.
Tryck på play samtidigt som ni kollar på bilderna så blir det extra nice ;)


Milan - United

Ikväll börjar det vi alla fotbollsälskare har väntat på...
Champions League!
Ikväll spelas en av säsongens bästa matcher, ni alla vet vilken match jag snackar om.
Milan mot Manchester United!
Det kommer bli en bra match, Rooney mot Nesta. Rooney är i storform nu och Nesta är en av de bästa backarna när det väl gäller! Nani är också i någon slags storform skulle jag vilja säga, han har legat bakom många mål i de senaste matcherna och även gjort mål själv.
Fokusen ligger också på David Beckam som spelas mot sitt älskade United som han lämnade för sju år sen.
Det ska bli otroligt kul att se den matchen, håller inte på något av lagen men älskar man fotboll så är det här en match som man älskar att se på.
Här bjuder jag på de troliga startelvorna.

AC Milan:
Dida
Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini
Beckham, Pirlo, Ambrosini
Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

Manchester United:
Van der Sar
Brown, Ferdinand, Evans, Evra
Fletcher, Scholes, Carrick
Nani, Rooney, Park.

Det finns bara ett problem, jag ska på träning senare ikväll och kommer att missa den första halvleken!
Fyfan vad surt haha, jag som vill se matchen från start.. när de står i spelartunneln och sen när de springer upp på plan och Champions League låten spelas upp... Fan då!

Jag duschar alltid efter mina träningar men ikväll tänker jag komma ombytt till träningen, tänker ha fotbollsskorna i handen och sen efter träningen slänga på mig jackan byta skor och skynda mig hem för att hinna se så mycket av den andra halvleken som möjligt!

Nu innan jag avslutar inlägget tänker jag ställer er lite frågor som jag vill att ni svarar på.
Är det någon mer än mig som har träning ikväll? Som missar halva eller hela matchen?
Vilken match tänker du se på? Milan - United eller Lyon - Real Madrid?
Vilket lag tror du vinner ikväll, då syftar jag på Milan - United?
Tror du Beckham skruvar in en frispark? Tror du Beckham kommer att fira om han gör mål?

Ska bli kul och läsa era svar hehe.
Längtar jag som fan till att få se matchen!!!

Ska bli nice att få se Dinho showa lite med United's backlinje hehe!

Sköönt

Oh vad soft...

Jag vaknade precis!
Jag kom hem från skolan vid klockan två sen så var jag inne på youtube ett tag och kollade på fotbollsvideos.
Efter det skrev jag två inlägg här på bloggen sen började mina ögon slockna sakta med säkert hehe.
Jag la mig på sängen och kollade på tv ett litet tag sen var det dags för lite sömn.
Jag sov typ från klockan tre till kvart i sex.

Suuuper skööönt!

Superfly

Imorse tränade jag för första gången med skollaget på typ 4-5 månader.
Imorse tränade jag för första gången med mina Superfly!

Fan vad najsa de var, man får ju värsta bollkontrollen med de..
Och det bästa med de är att de väger så lite, det är den lättaste fotbollskon någonsin.
När jag satte på mig de och knöt de så kändes det knappt som ett par fotbollsskor haha, kändes som löparskor..
Ni vet skor som 100-meterslöpare har haha.
Men Superfly har faktiskt flywire technology vilken är en teknik som Nike tidigare bara har använt på löparskor.

I alla fall, imorse härmade vi en Nike reklam från 2006 med Luis Ronaldo haha.
Kolla på Ronaldos först och sen min.


Haha, hejdååå!

Ciara

Ända sen jag var en liten grabb så har jag fått höra att allt möjligt om Ciara.

- Hon är kille!
- Hon var kille när hon var liten sen så operera hon sig till tjej...
- Hon är en kvinna i en mans kropp!!
- Hon är tjej, det är bara folk som hatar på henne för hon är grym på att dansa.
- Hon är kvinna, punkt slut!

Jag menar, jag har hört så mycket om henne så jag inte vet vad jag ska tro.
Hon är ju jätte söt, men hon har ju värsta vältränade kroppen så ibland undrar man ju om de folk säger är sant.

Jag har inte hört så mycket om det nu, det ryktet har nog dött nu men folk snackade så mycket om det när hon var ny i musikvärlden... Hon och Bow Wow var ju tillsammans och jag tror inte min homie Bow Weezy skulle bli tillsammans med henne om hon är en kvinna i en mans kropp... Eller vad vet jag?

Jag vill att ni läsare som vet något om det här kommenterar och ger mig det exakta svaret!

Under tiden ni kollar på bilderna och funderar på vad ni ska kommentera så kan ni trycka på play och lyssna på den här låten som är just Ciara sjunger.

Jag kommer ihåg att min syrra Liza lyssnade på den här låten jätte ofta när den var ny, till slut fastnade den i mitt huvud så jag gick runt och visslade melodin hela tiden hehe.
Är rykterna sanna eller falska?

Tjenaa

Haha, hey på er alla söta och sköna läsare!

Jag åt precis pizza, perfekt före träning!
Haha shit asså, åt pizza samtidigt som jag kollade på fotbollskanalen europa (repris från igår) på kanal 4sport.

Ska snart röra mig till träningen men grejen är den att jag inte ska hem efter träningen jag ska till gymmet efter träningen. Jag gymmade ju i Lördags och i Söndags för första gången på en och en halv vecka. Det kändes galet bra och jag vill inte tappa formen, just därför tänker jag dra och gymma efter tränigen.

Btw, innan jag drar till gymmet tänker jag köpa ett par skor om jag nu hittar de hehe.
Men anyways, jag checkar in när jag är hemma igen, kärlek o respekt <3

Snälla snön, försvinn!!

Innan min Pappa skulle iväg imorse så sa han: Im tired of this weather!
Jag håller med honom helt och hållet, det är knappt kul längre.
Jag är helt trött på det här vädret fan.

Den här bilden tog jag igår på vägen till gymmet, det är helt sjukt.. Snön verkar inte försvinna.


Och så hittade jag den här videon, shit vad jag vill åka tillbaka till LA nu, nu, nu!!
Visst vill man vara där haha.

Dagens fråga!

Godaste drickan ever??

- Jag tycker FATNA!

NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY

JAG ÄR SÅ FUCKIN GLAAAD!

Mina SUPERFLY kom idag!! De kom mycket tidigare än väntat!!
Jag som har gått runt de senaste dagarna och längtat så mycket efter de och idag kom de :D

Jag satt hemma sen så ramlar den in brev i brevlådan, Mamma plockar upp brevet och säger att mina skor har kommit. Det första jag frågade Mamma var ; Är du säker? De skulle ju ta upp till 7-14 dagar??
Ja, jag är säker svarade Mamma. Haha då får jag någon typ av adrenalin kick!
Jag satte på mig mjukis + löparskor och sprang allt vad jag kunde till posten för att hämta paketet haha.
När jag kom hem spelade jag in en video när jag plockar ut skorna från kartongen med det största leendet någonsin haha ;)
Som ni märker så blir jag typ stum.. eller man kanske ska säga speechless haha...
Det ända jag säger är; Aj, aj, aj haha :)
Fan vad jag är glad!! Kan inte vänta tills jag har träning ;)
Tack Mamma, Pappa & Diana :)

Veckans låt!

Det blev 62 kommentarer! Duktig av er.
Men som sagt endast en låt kan få äran att vara veckans låt haha.

Jag kollade igenom alla kommentarerna, fan vad grym musiksmak mina läsare har, im very proud! haha.

Det blev svårt för mig att välja en låt men till slut valde jag Tyrese - How you gonna ace like that.
Jag vet inte vem som önskade den eftersom personen inte skrev sitt namn men hur som helst så diggar jag den här låten fett!
Har du inte hört den tidigare så ska jag säga att den är riktigt skön, texten är underbar den med.

Den här låten väcker gamla minnen asså...
Är du en ny läsare så ska jag bara säga om du nu vill lyssna på veckans låt så hittar du den ovanför chatten på vänster sida av bloggen!

Tyrese är en grymt bra artist som jag lyssnar på väldigt mycket, den här låten är värd att vara veckans låt!
Vad tycker ni om låten? Låt mig få veta.

Sorry

Sorry för den dåliga uppdateringen igår.
Jag "firade" faktiskt alla hjärtans dag med en kompis.
Hoppas ni också hade en fin dag igår <3

♥Kim♥

Vilken nice kropp hon har, finfina kurvor :)
Btw så har jag och hon likadan BlackBerry!

hmm...?

Hmmm...
Hmmm... vad kan detta vara då?

VECKANS LÅT

Jag ska röra mig utåt nu men jag spanar in igen när jag är hemma!
Ni vet vad ni ska göra!!
Börja kommentera och önska en låt som ni vill och tycker ska bli veckans låt här på bloggen!!
Gör mig inte besviken nu hehe, sköna låtar ska det vara...

Godmorgon

Godmorgon på er alla söta och sköna läsare!

Hoppas ni mår bra, själv mår jag brabra!

Jag åt en ordentlig frukost och känner mig redo för dagen som jag har framför mig!
Jag ska ta och byta och nu och packa väskan, jag ska till caribbean :D
Ne skoja ba, haha fett torr jag är. Ne men jag ska iväg och kolla på en fotbollsmatch och direkt efter matchen så ska jag åka till gymmet och gymma hårt!

När jag är hemma igen så tänker jag se på fotboll igen fast på tv dåra och sen tänker jag faktiskt plugga lite.
Inte så ofta jag skriver på bloggen att jag ska plugga eller hur?
Men det kanske är för att jag inte gör det så ofta heller hahah!

Men hur som helst så ska jag borsta tänderna och så nu men jag spanar in senare.

Och juste, fuck alla hjärtans dag!
Eller jag menar inte så men jag behöver ingen jag ska mysa med. Ska man göra det så ska man göra det med någon man väldigt mycket tycker om och det finns ingen tjej jag tycker om så pass mycket just nu, jag har svårt för att bli kär så jag kommer att leva den här dagen precis som vanligt!!

Good morning

Det är jag i videon hahah.

Natti natt ♥

Det är rätt så sent, klockan är strax över 02:00.
Jag ska ta och lägga mig, imorgon har jag några saker som jag ska göra.

Jag tänker inte skriva så mycket mer utan jag låter låten och bilden säga go'natt...


Let me take you down, I really wanna take you down...
Sov gott och dröm sött

♥Be my valentine♥

Japp, då börjar alla hjärtans dag närma sig.
Det ser ut att bli precis som förra året, ensamt...
Någon där ute som vill bli min valentine? hihi.

Jag tänker bjuda er på en riktigt skön låt som passar perfekt till oss alla som vill ha någon på just alla hjärtans dag.

Tryck på play och njut...

I don't have to say you're beautiful,
you've got plenty other guys to say those words for you...

I know you're not my girlfriend,
but i swear that i love you.
Baby i do..


Alla ♥ dag

För två år sen hade jag någon.
För ett år sen hade jag ingen.
Det här året har jag inte heller någon...

Imorgon är det alla hjärtans dag...
Vilka kommer sitta ensamma och vilka kommer ha möjligheten att krama om någon man tycker riktigt mycket om?

Veckans frågor & Kommentarer



Postat av: ..
hur har det gått med mobilen? på de senaste tiden:) 
är det många som ringer?
2010-02-13 @ 11:55:27

Joda, det har faktiskt gått bra. Några läsare har ringt mig och vi har snackat och skrattat :P

Postat av: Mini
Tja Bryan!
Måste bara fråga en sak som jag har tänkt på.. Är du aldrig i skolan? :s Känns som att du alltid skriver "jag har bara softat hela morgonen" eller "orkade verkligen inte gå upp imorse när klockan ringde så sov vidare..", undrar verkligen :)


Du är finast! Skit bra blogg :)
2010-02-13 @ 15:00:38

Hahaha, men ja. Jag går till skolan det gör jag, oroa dig inte :)

Postat av: Emma
Hei Bryan. Jeg bor i Norge og idag skulle jeg ut å se etter en canada goose jakke. Men dessverre var de utsolgt i hele Oslo. Men de som jobbet i butikkene sa at jakkene kom fra Sverige, og at om jeg ville ha en burde jeg reise dit. Men vet du om noen butikker i Svreige hvor det fortsatt finnes noen? Hadde vært fint å få tilbakemelding, også om det er noen andre som vet :)
2010-02-13 @ 15:18:27

Tjena Emma! Jag spanade in din blogg och måste säga att du ser bra ut :)
Oj, är goose slutsålt i Norge? Ja, det finns goose i Sverige. Säg till om du kommer hit så kan jag visa dig vart :) Hehe, men om du åker hit så kolla affären reddevil

Postat av:
Bryan kan du inte berätta vilka övningar du kör för din axlar? Dina axlar ser bra ut!
2010-02-13 @ 14:00

Tja man! Jag brukar köra axelpress på maskin och sen en till grej med fria vikter men jag vet inte vad det kalls för haha, sorry.

Postat av:
haha hon e skämmig mannen, billig utvikningstjej.
2010-02-12 @ 22:08:24

Lägg ner mannen, Kim Kardashian är inte skämmig någonstans! Hon är otroligt vacker. Hata inte!

Postat av: Nicho
of course you should ^^
vi alla tkr att du har skön musik smak, so go ahead ^^ gör oss inte besvikna =D
2010-02-12 @ 21:48:55

Kul att ni läsare diggar min musiksmak och mina spellistor på spotify!
Allt jag kan säga är; Se upp för spellistan #4!!!

Postat av: Helin
Du är en galeeeeeeeeet bra bloggare, fin dessutom :)
2010-02-13 @ 03:42:27

Tack Helin, du är en gaaalet bra läsare som kommenterar :)
Ne men tack för att du tycker jag är en bra bloggare och fin, det är sånna som du som får mig att tycka det blir kul att blogga!

Postat av: Gab
OMG dööör, din kropp döööödar !!! drääääglaaaaar haha ditt ansikte med, för den delen :P (din personlighet med, troor jag) hihi you've got the whole package !! kisses

2010-02-11 @ 23:53:25

Tack sååå mycket, personligheten var du inte säker på va? haha, du behöver inte vara tveksam för min personlighet är bra den med :) Du har säkert också hela paketet!

Postat av: Ashraf
Shoo Bryan, musklerna du har fått mannen xD
HUr mycket bänkar du? ;)
//Ashraf
2010-02-12 @ 22:16:29

Haha, tjaa Asho, så du spanar in hära va? ;)
Hahah tack :P Jag vet faktiskt inte hur mycket jag bänkar, jag har aldrig testat det.
Jag kör mer maskiner när det gäller brösövningar. Bröstpress osv.
Men ska testa bänka någon gång snart, kan säga till dig då hehe ;)

Postat av:
inse att du e blyg bara, kommer alltid me dina bortförklarningar o sen säger du skriv till mig på face blablabla..

hahaha gullig
2010-02-12 @ 02:47:26

Haha, men jag lovar att hon (tjejen i vällingby) stod på andra sidan och väntade på bussen.
Vad fan kan jag göra, visst kan jag gå fram och börja snacka men det kunde jag inte för att bussen jag skulle hoppa på kom precis när vi började få lite ögonkontakt.

Postat av: Elham
hejsan Bryan, kan du berätta lite om ditt ex asså då menar jag från vilket land hon kom ifrån och vad vare som gjorde att du fall för henne?? :O
2010-02-13 @ 11:51:33

Hahahahaha, inga kommentarer! Ne men jag kommer faktiskt ihåg den dagen, jag var trött och ville faktiskt hem!

Postat av: Champions League
"Det är inte skorna som gör spelaren, det är spelaren som gör skorna!" Tänk på det..
2010-02-10 @ 20:04:29

Tro mig Vapor gör mig till en grym spelare! Tror du Cristiano skulle showa som han gör utan Vapor? Haha.
Ne men det är alltid kul och skönt med nya fotbollsskor, det känns helt enkelt bättre när man spelar!
Fan vad jag längtar tills mina SUPERFLY kommer!!! Mamma fick mail idag om att de har skickats så de är väll framme om 6-7 dagar, om inte lite tidigare också :D

Postat av: latinaqueena
HAHAH MEEN GUUUUD JA KAAN INTEE ANDAAS HAHAHAHAHAHAHAHAHA
2010-02-10 @ 13:54:08

Haha, någon gillade min pyjamas :P

Postat av: Jasmin
hahahahah bryan måste du va så guulliig!?!? 
får jag tag på dej en vacker dag.. då ajajaj assåh :D

Peaaace <3
2010-02-11 @ 21:09:56

Hahah, oj da! Du bits va?
Haha, ne men tack, du är gullig du med som skriver en sån kommentar :)


För att hitta tidigare veckans frågor och kommentarer så spana in kategorin!

Jag vill också veta vad ni tycker om sättet som jag svarade på frågorna och kommentarerna i det här inlägget.
Som ni märker så har jag inte printat screen som jag har gjort tidigare utan den här gången kopierade jag bara frågorna/kommentarerna.
Vad tycker ni om det? Är det bättre eller inte?

Soft mode



Softar i mitt rum, lyssnar på skön musik och äter lite mentos!
Älskar mentos, men inte alla smaker! Bara mint smaken.

Jag ska ta och hålla på med veckans frågor och kommentarer nu så spana in bloggen snart igen!

Kärlek o Respekt till alla söta och sköna läsare!

Btw, du kanske vill smaka på lite mentos? Haha kom då!

WE ARE THE WORLD

We Are The World är en låt som jag aldrig tröttnar på.
En låt som jag alltid kommer att älska.
Det är så att det finns en ny version av We are the world.
Den blev klar för någon dag sen och jag tänker dela med mig den videon med er läsare här på bloggen!
Jag antar att ni alla redan har sett och hört den första versionen som spelades in 1985.
Men om inte så tryck på play och se och lyssna på den innan du kollar på den nya versionen.

Den är skriven av legenden Michael Jackson och Lionel Richie.
USA FOR AFRICA.

Som sagt den nya versionen har precis samma text som den första, lite ändringar på slutet men annars låter den nästan likadant.
I den nya versionen är artister som min baby Nicole Sherzinger med.
Nicole Sherzinger, Tyrese, Brandy
Även artister som Lil Wayne, Akon, T-Pain, Jordan Sparks, LL Cool J, Kanye West m.m. medverkar i låten.
De ända som jag tycker saknas och som jag tycker borde vara med är Beyonce och Chris Brown.
Men men, den är bra i alla fall.

Tryck på play och njut!

WE ARE THE WORLD

OFF TO THE GYM!

Såjaa! Nu har jag klippt mig och känner mig väldigt fräsch!

Jag kollade lite på Chelsea matchen, det var intressant i den första halvleken för då stod det 1-1.
Men nu i den andra halvleken så har Chelsea tagit ledningen med hela 3-1.

Jag ska dra till gymmet nu, fyfan vad skönt! Har som sagt inte varit där på mer än en vecka så jag ska verkligen pumpa hårt idag.
Det slutar verkligen aldrig snöa, jag tänker ta på mig min fjällräven, ta på mig luvan och lyssna på skön musik på väg till gymmet...

Det kommer att kännas så bra sen efter att jag har duschat och druckit min gainomax, haha jag läängtar!

Men jag spanar in sen igen när jag är hemma, ha det gött!


Klippning

Shossan!

Jag åt precis frukost, det blev inte honugspuffar utan det blev flingor istället.

Nu ska jag ta och klippa mig för mitt hår har växt ut igen, som jag alltid säger...Mitt hår växer som ogräs!
Efter klippningen ska jag se på lite fotboll, FA-Cup matchen mellan Chelsea och Cardiff.
Om matchen är bra så kollar jag på hela annars så drar jag till gymmet efter första halvlek.

Men som sagt, efter att jag har kollat på matchen ska jag till gymmet!
Jag spanar in med ett inlägg innan jag drar iväg till just gymmet hehe.

Kärlek o Respekt!

Godmorgon

Godmorgon på er allihopa.

Jag satte på alarmet 11:00 men jag vaknade precis innan alarmet hann ringa, jag vaknade 10:58 haha.
Det var ju skönt för jag är trött på alarmsignalen.

Jag läsate kommentarerna i det tidigare inlägget Sportlov!?!? och såg att vissa kommenterade att alla inte har sportlov samtidgt och jag tackar er som kommenterade för jag hade verkligen ingen koll på om jag har lov eller inte men nu så vet jag att jag inte har lov!

Idag tänker jag spana in med Dagens frågor och kommentarer men jag tänker ändra namnet till Veckans frågor och kommentarer eftersom jag väljer ut några frågor och kommentarer som har skrivits under veckan som varit.

Jag vet fortfarande inte om jag ska spana in med veckans låt idag eller imorgon, jag får se hur jag gör med det.

Men nu ska jag ta och käka frukost, jag tror faktiskt det blir honugspuffar haha.
Vad ska du äta till frukost?

Sportlov?!?!?

Halåå jag har ingen koll på när det är lov men jag chattade precis med en kompis på msn och jag sa till honom att jag ska sova eftersom jag är trött, då skrev han varför mannen? Det är ju sportlov!

Då blev jag heelt förvirrad haha. Jag ba va? Är det sportlov!?!?
Jag har ingen koll halå, men jag tror jag har sportlov nästa vecka för de sa inget om att vi har lov i skolan...

WTF, jag är ute och cyklar... När fan är det sportlooov?!?

Go'kväll!

Första bilden för dagen, visst kom den ovanligt sent haha!

Jag har softat hela kvällen, som ni märker så har jag pumpat med inlägg.
Jag ska snart ta och spela FIFA, jag tror fan att jag ska flippa FIFA hela natten haha!

Imorgon ska jag finally gymma igen!!! Jag har inte gymmat på mer än en vecka för att jag inte har haft tid, jag har haft fotbollsträningar vilket har gjort att jag inte har kunnat gymma men från och med nästa vecka så tänker jag gymma fastän jag har fotbollsträningar. Man kan ju alltid försöka gymma innan fotbollsträningen.

Jag gjorde precis en spellista, gjorde den rätt så snabbt men jag hoppas att ni gillar den.
Såg att det var någon som kommenterade att de önskade att listan inte ska vara full med kärlekslåtar som man blir "deppig" av hehe. Så jag fixade en spellista med vanliga rnb/hiphop låtar.

Jag kan ju vara snäll och bjuda på smakprov!
Här har ni första låten i spellistan!

Klicka här för att lyssna på spellistan eller kolla på vänster sida av bloggen under spotify bilden!
Låt mig få veta vad ni tycker om spellistan genom att kommentera det här inlägget :)

Kim Kardashian

Nu har jag en ny favorit, tidigare i veckan var favoriten Nicole Sherzinger.
Men nu har jag verkligen fallit för den här otroligt vackra Kim Kardashian.

Jag har alltid tyckt att hon ser bra ut men efter att ha sett de senaste bilderna som är tagna på henne den här veckan så måste jag säga att den här tjejen är på en helt annan nivå, säg mig någon som kan jämföra sig med Kim?
Just precis, ingen!

Du får jätte gärna trycka på play och njuta av låten och bilderna på henne.



10/10





Reggie Bush måste nog vara den lyckligaste killen asså...

Och innan jag avslutar inlägget så vill jag bara säga att ni som ska hålla på kommentera dåligt om henne är bara avundsjuka så de så, hah!


Spotifylista #3

Jag har haft otroligt mycket problem med min spotify.
Jag har sett att några läsare har kommenterat att jag borde göra en ny lista.
Andra har kommenterat; - Bryan vad har hänt med listan du tänkte göra?

Som sagt, jag har haft det lite struligt med min spotify.
Jag kunde inte logga in på två veckor men nu är det fixat!!!
Så vad säger ni, ska jag fixa min tredje spellista då??

167!!!

167 vadå?
Jo, 167 fuckin' kommentarer!

Det går alltid bra när jag har Brown Sugar Testet här på bloggen, ni tjejer flippar ur totalt och kommenterar.
Jag tycker fan det är synd att ni inte alltid kan vara så sociala hela tiden och kommentera varje inlägg.
Fastän jag skriver om min vardag och det inte är världens roligaste inlägg så vore det fett schysst om jag kunde nå upp till minst 20 kommentarer i varje inlägg..

Jag lägger ju ner energi på bloggen, försöker göra den så bra som möjligt för er med veckans låt och annat.
Kom igen, ge något tillbaka då... Ge kommentarer.

Rihanna's nya musikvideo

Jag ska inte ljuga, låten är bra och refrängen fastnar i huvudet.
Jag ska inte ljuga, jag går runt och sjunger refrängen då och då.

Men videon!! Nää, jag ska vara ärlig nu också, videon tycker jag ej om.
Om jag typ satt på soffan i vardagsrummet och kollade på MTV och den här musikvideon spelades så skulle jag inte orka kolla på hela. De kunde ha gjort en mycket, mycket bättre musikvideo till den här låten!

Det är vad jag tycker, ni kanske tycker annorlunda?
Men jag antar att de flesta av mina läsare håller med mig!

Funderar på...

Jag kom hem från träningen för ett tag sen.
När jag satt på bussen på vägen hem och lyssnade på musik så kom jag att tänka på att min blogg inte är modererad när det gäller kommentarerna.
Jag funderar på att moderera bloggen vilket betyder att jag måste godkänna en kommentar innan den syns.
Vad tycker ni om det?

Goddag!

Puss på er söta läsare haha!

Fan vad jag är på bra humör!
Jag är fett med glad haha, jag kan inte direkt skriva varför jag är glad här på bloggen haha.
Jag brukar alltid dela med mig saker och ting med er om det är något som jag har att säga men det här är faktiskt lite hemligt! Ingen vet om det!! Bara en person haha.

Nu ska jag ta och äta, jag är sååå hungrig!!
Men eftersom jag är så glad så vill jag också veta hur ni mår :)
Ni alla är väll också glada? Det är ju Fredag hehe.

Vakna med Mulattobee!

Godmorgon på er alla söta och sköna läsare!
Som jag har sagt några gånger förut,
glöm vakna med the voice för nu finns vakna med Mulattobee! haha.
Jag vaknade för ett tag sen, jag ska nu ta och borsta mina tänder, sätta på mig kläder och sedan dra till skolan men jag tänker bjuda er på en skön låt och musikvideo från Gym Class Heros innan jag drar.

Jag gillar faktiskt GCH för de är sig själva, jag menar kolla på deras stil. Då menar jag allt från klädstilen till musikstilen, de är sig själva helt enkelt och ni som har följt min blogg från början vet att jag ser upp till andra som inte bryr sig om vad andra tycker utan är just, sig själv!

Här har ni en låt från 2008 tillsammans med den grymma RnB artisten och producenten The Dream!
Hoppas ni fick en bra start på dagen av den här låten hehe.
Ha en fin dag :)

Natti natt

Kvällen börjar nu närma sig sitt slut.

Go'natt säger jag med denna bild och låt.

Press play och njut.
(Låten börjar efter 5sek)


Sov gott


Tjejen i Vällingby

Kom att tänka på en tjej jag såg igår faktiskt, jag glömde skriva om henne igår men tänkte som sagt på henne nu. Jag var ju på studiebesök med klassen igår och när jag väntade på bussen i Vällingby så såg jag en jätte snygg tjej.

Hon var latina om jag inte har fel, riktigt nice svart hår med en kort svart skin jacka och en grå hoodtröja under.
Ett par leggings som liknade jeans med ett par höga vita converse.
Riktigt nice var hon!   

Vi kollade på varandra då och då men problemet var att jag inte kunde göra något eftersom bussen jag skulle ta kom precis hehe.
Men hur som helst, om du nu läser detta så får du jätte gärna adda mig på facebook!

Hahah, det kan vara bra att ha en blogg ibland asså! ;)

Facebook

Jag tänker ställa er en enkel fråga!
Är du vän med mig på facebook?

Nyheten

Ni kommer väll ihåg när jag skrev att jag kanske skulle till USA och plugga samtidigt som jag pluggar.
Det var ett college i Texas som funderade på att ge mig ett scholarship men det blev inte av.
Det var så att han som ville ha mig till den skolan i Texas var assisterande tränare för skollaget i Fotboll.
Nu har han lämnat skolan i Texas och blivit första tränare i en annan skola i Atlanta (Georgia).

Nu när han är första tränare så kan han bestämma vilka han vill ge scholarship till.
Han kontaktade mig imorse och jag blev helt överraskad.
Jag har pratat med Mamma och Pappa de säger att jag får bestämma vad jag vill göra.
Jag tvekar lite och då är de ju inte bra, man ska inte tveka så jag tror faktiskt jag ska tacka nej.
Jag pratade även med min syster Liza och hon sa att jag ska tacka nej och komma till henne i London efter jag har tagit studenten och provträna med lag i England istället.
Jag vill ju bli fotbollsproffs så det kan kännas onödigt att åka till USA och förlora 4 år där...

Bryan tipsar musik!

Eftersom jag inte har uppdaterat så bra under dagen så kastar jag in några inlägg nu direkt!

Jag tänker bjuda er på en riktigt skön låt och musikvideo som jag faktiskt har lagt upp på bloggen för några månader sen, men med tanke på att jag har så många nya läsare som kanske inte har hört eller sett musikvideon så lägger jag upp den igen!

I minut 1:15 så får man se tjejens glittrande Blackberry.
Riktigt fet är den haha, inte något för mig direkt men för er tjejer, waow nice eller hur!
Såg även en bild på Nicole Sherzinger med en likadan Blackberry i handen.

I know you ain't over there staring at my girl!
Riktigt skön är den låten, det känns som att jag aldrig kommer att tröttna på den!
Lite roligt när man ser hur tjejen tar grejer från affären och sedan blir arresterad haha.
Vad tycker ni om den låten då?

Im bäck!

Go'kväll på er alla söta och sköna läsare!

Jag hoppas ni har saknat mig i några timmar för jag har saknat er haha.
Ni kanske undra varför jag inte uppdaterade bloggen på några timmar?
Jo det var för att jag pluggade och efter jag hade pluggat blev jag så trött att jag somnade!

Jag sov verkligen som en stock haha.
Jag blev så trött att jag somnade från klockan 15:00 till 20:00.

Jag kommer säkert få det galet svårt att sova inatt.
Jag får helt enkelt tvinga mig själv till sömn haha.

I det tidigare inlägget så frågade jag er vad ni hade ätit för lunch och jag såg att de flesta av er inte åt lika god lunch som mig haha.
Men nu frågar jag er om någon av mina läsare också har sovit under dagen idag?
Du kanske kom hem från skolan och sov direkt? Eller?

Lunch

Vad händer alla goa läsare!

Själv är jag med min kusin Robert!
Vi tare lungt, spelar FIFA och pumpar musik samtidigt!
Jag ska låta honom spela FIFA själv nu eftersom jag måste plugga.
Jag har en uppgift som måste bli klar tills imorgon!
Robert ska snart på träning, han ska träna med sitt lag och idag kommer en tränare från Real Madrid ner till deras träning. Tränaren som kommer ner heter Dmitry Cheryshev (klicka här).

Juste, jag åt pankakor till lunch idag!
Vad åt duuu? :)

Godmorgon

Fan vad det verkar gå bra med Brown Sugar testet, redan 85 kommentarer!

Jag är faktiskt inte så trött, jag hade svårt att vakna men nu när jag väl är uppe så är jag faktiskt rätt så pigg.
Jag fick otroligt bra nyheter när jag vaknade imorse, jag kollade min inbox på facebook och blev faktiskt överraskad.
Ni vet hur det kan vara när något händer när man minst anar det.
Jag kommer nog skriva om det på bloggen senare idag men först måste jag vänta tills Pappa kommer hem, vi måste diskutera lite.

Men anyways, nu ska jag kolla på den här videon för jag diggar den fett ;)

mumms

Måste alltid smaska i mig något på natten... En macka med smör och ost skadar inte.

Brukar ni också smaska i er något innan ni går och lägger er??

YESSSS

Äntligen, äntligen, äntligen!

Arsenal vann mot Liverpool med 1-0!
Det var ett bra match med mycket dramatik! Speciellt på slutet då Liverpool faktiskt pressade Arsenal enormt mycket! Men Arsenal orkade stå emot och vann till slut!

Liverpool fick en ribbträff efter Ryan Babel's hårda skott!
Jag fattar inte varför de bänkar den snubben, han är otroligt grym. Jag har personligen alltid gillar honom, han är en av mina favoritspelare. Ryan Babel har den spelstilen jag gillar.
För er Liverpool fans så hoppas jag att Rafa inser att Babel borde spela från start, eller jag tror han vet det själv men det är något han har emot Babel, jag tror faktiskt det är så... Han gillar nog honom inte.. För det är skumt att inte starta med en spelare som Babel...

Men som sagt, Arsenal vann och matchens vinnare var Abou Diaby!!
Oj som han har utvecklats den här säsongen, oj som han har utvecklats!
Diaby nickade in bollen och gav Arsenal 3 viktiga poeng.
Drömmen om guldet lever fortfarande då Chelsea kryssade 1-1 borta mot Everton.. Eller ursäkta mig!
Jag menar då Chelsea faktiskt förlorade borta mot Everton med 2-1 och United kryssade mot Villa med 1-1.

Go Gunners!

Brown Sugar testet!

Okey nu är det så att jag har jätte många nya läsare!
För ett bra tag sen hade jag ett så kallat brown sugar test.
Jag har haft det två gånger innan här på bloggen och för er som inte vet hur det går till så ska jag förklara lite kort:
Jag lägger ut bilder på kändisar/artister och ni tjejer ska helt enkelt bara kommentera vem av de ni helst skulle vilja dejta.

Senast var det runt 80 kommentarer, vi får väll se om vi toppar det den här gången!

Som sagt, kommentera kändisens/artistens namn eller nummret på bilden!
Ni kan trycka på play och njuta av låten under tiden ni väljer haha.


Låt testet börja!
klicka på bilden för att förstora bilden.

1. Bow Wow   2. Trey Songz
3. Usher          4. Chris Brown

5. Romeo     6. Young Steff

7. Bobby V       8. LL Cool J
9. Pharrell    10. Nelly
11. The Game     12. T.I.

13. Colombus Short  14. Michael Ealy
15. Boris Kodjoe     16. Omarion


Kommentera nu och gör din röst hörd nu!

NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY

Igår skrev jag att jag beställde ett par Nike Mercurial Vapor Superfly.
Jag skrev det inlägget rätt så sent och skrev att jag skulle skriva mer om skorna idag.

Jag har alltid lirat med Vapor, det är den bästa fotbollsskon enligt mig och många, många andra!
Jag beställde ett par Superfly igår kväll, för er som är intresserade av fotboll och fotbollsskor så ska jag säga att Vapor V är inte de proffsen har. Proffsen har Superfly så bli inte lurade och köp Vapor V som säljs på Stadium och de andra sportbutikerna här i Sverige. Det är en stor skillnad på Vapor V och Superfly...

Jag tror knappt de säljer Superfly här i Sverige, jag har faktiskt inte sätt några.
Men hur som helst så beställde jag den sexigaste färgen enligt mig.
Fan vad jag är glad! Längtar som fan till de kommer!
Det tar upp till 7-14 dagar till de kommer så jag måste ha tålamod hehe.

Världsspelare som Cristiano Ronaldo, Robinho, Zlatan, Theo Walcott, Drogba, Daniel Alves och Pato
(för att nämna några) Spelar med Nike Mercurial Superfly.
Fan vad nice, nu kommer jag känna mig som en stor spelare när jag lirar med de hehe ;)
Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtar tills de kooommer!! :D


När mina har kommit så tänker jag också spela in en sån här video :P
Nu får det räcka haha, jag skriver mer om skorna när de har kommit!
Fyfan asså, dagarna kommer kännas så sega nu!

skärpning

Tänker inte skriva så mycket i det här inlägget.
Jag såg precis att någon hade skrivit detta i chatten.
Jag hoppas att ni, mina troga läsare som läser och följer min blogg varje dag förstår att det inte är sant.
Hur orkar folk en hitta på något sånt? Jag förstår inte...

Arsenal - Liverpool

Ikväll smäller och gäller det!

Arsenal har spelat två tuffa matcher på raken och båda blev förluster.
Först mot United och sedan Chelsea, ikväll spelar Arsenal mot Liverpool.
Liverpool vann sin senaste match mot Everton med 1-0 så de kanske är på väg att hitta formen igen.
Arsenal förlorade som sagt sin senaste match mot Chelsea men ikväll vänder det!!
Efter två raka förluster så är det dags att börja vinna igen!
Det kommer att bli en galet bra match så missa den inte!
Liverpool är medvetna om att de endast kommer vara två poeng bakom Arsenal om de vinner ikväll.

Jag och Mecko gjorde en deal idag.
Han är Liverpool fan och vi kom överens om Arsenal vinner så ska han spara håret i 4 veckor.
Om Liverpool vinner så ska jag spara min mustasch/mitt skägg i 4 veckor.
Haha tro mig Arsenal måste vinna för jag kommer se helt fuckt up ut med mustasch!!

vilodag

Oh så skönt att få vila idag.

Hade inga lektioner idag utan bara ett studiebesök hos Bromma Pojkarna med klassen.
Jag har ingen träning ikväll vilket innebär att jag ska ta det lungt idag.
Imorse så frågade min Mamma mig om jag ska till gymmet eftersom det var ett tag sen jag gymmade.
Det är ju sant men jag orkar inte gymma just idag, jag är bara för trött...

Idag är det en sån dag då jag inte orkar göra något alls, jag känner mig bara trött och seg.
Har lust att sova men får se om jag gör det,
orkar inte få det svårt att sova sen på kvällen så jag tror jag blir tvungen att hålla mig vaken i alla fall.

Hur mår mina läsare då?
Är ni trötta eller pigga?

Natti natt ♥

Nu får det räcka med mina oseriösa "bebisbilder" hehe.

Kvällen har närmat sig sitt slut och jag tänker fan ta och sova nu.
Jag kommer sova bra inatt, jag har tränat och är slut i kroppen vilket innebär att jag är lite trött.
Jag har beställt vapor vilket gör mig glad.
Det innebär att jag har en mix av trötthet och gladhet haha, det tyder väll på att jag kommer sova gott inatt.

Imorgon har jag ingen skola, eller jag har skola men jag har inga lektioner.
Vi ska på studiebesök och träffa f.d. landslagstränaren Tommy Söderberg,
(numera tränare för Sveriges U-21)

Nu ska jag inte hålla er uppe hela natten, så godnatt säger mulatten.
Haha, ne men go'natt på er säger jag med denna sköna låt och denna bild.


Hey girl, You make a young boy wanna say yeaah!

Babyface

Visst ser jag ut som en riktig bebis i min söta pyjamas.






Hahaha.

SOFT

Fan vad soft!

Jag kom hem från träningen för ett bra tag sen.
När jag kom hem så blev jag jätte glad för Mamma sa till mig att vi ska beställa ett par nya Vapor till mig.
Så jag satt med Mamma vid datorn och beställde fotbollsskorna.

Nu har jag så många par Vapor att jag har tappat räkningen, helt seriöst haha.
Ikväll så beställde vi Nike Mercurial Vapor Superfly och de är den senaste modellen av Vapor.
Den modellen har jag faktiskt inte så jag längtar jätte mycket tills jag kan gå och hämta de från posten!
Jag skriver mer och skorna och vilken färg vi beställde imorgon :)

Nu ska jag ta och tjocka mig med lite kladdkaka haha!
Jag spanar in snart igen, då med ett godnatt inlägg med några bilder och en riktigt skön låt!

pyjamasparty!

HAHA
Kom hem till mig, jag har pyjamasparty! :D

Bryan tipsar musik!

Yooo!

I understand that you got a new man, but you can't say you don't think about me...


Visst är låten good?
Haha, Mulattobee lyssnar bara på sköna låtar ;)

Chris Brown <3 Keri Hilson?

Det går rykten om att Chris Brown och Keri Hilson Dejtar i smyg.
Vad tror ni om det?

Goodbye Lil Wayne

Nu kommer nyheten många inte visste om.
Lil Wayne får sin slutliga dom idag. Han kommer att åka in till fängelset någon dag denna vecka.
Varför undrar ni då? Vad har han gjort?
Det var så att precis Lil Wayne precis som T.I. hade olaga vapeninnehav.
Han blev fast för det 2007 så det var ett bra tag sen men kommer alltså att få tjäna sitt straff denna vecka.
Han kommer att sitta inne i omkring 10 månader men om han beter sig bra kan det månaderna sjunka till 8.

Han släppte sitt nya album den 3 Februari, alltså för några dagar sen.
Nya musikvideos kommer nog att släppas då han har spelat in de nu innan han tjänar sitt straff så det kommer inte att vara tyst om honom. Man kommer höra från honom, don't worry.


Han hade en Goodbye Party igår med sitt gäng Young Money/Cash Money.

Fresh Prince!

Hahaha asså OMG.
Jag kollade precis klart på Fresh Prince och idag var det ett bra och roligt avsnitt!

Will skulle gifta sig och så, han var jätte nervös inför bröllopet och tvivlade lite på att gifta sig med Lisa.
De bestämde sig för att gifta sig till slut men sen bangade Lisa i sista sekund.

Det var lite synd hehe men den roligaste delen i dagens avsnitt var det här.
Helt seriöst jag dog av garv, haha så jävla skön han är!
Oh My God! I Just Got A Mental Picture!
HAHAHAHA!

Shooo!

Goddag världens bääästa läsare!
Ni är bäst, love ya :D
Gissa när jag vaknade?
Jag vaknade faktiskt 13:30. Fråga mig inte hur, fråga mig inte varför hahah.
Ne men jag var alldeles för trött för att gå till skolan idag.
Jag satte på alarmet 07:30, vad tror ni jag gjorde när det ringde?
Tryckte på snooze, sov i 10 minuter till sen så ringde den igen. Jag flippade och stängde av luren haha.

Jag var helt enkelt för trött för att gå till skolan idag.
Hur var det för dig? Gick du till skolan idag eller stannade du hemma som mig hihi?

Natti <3

Go'natt ladies.
Sov så gott så hörs vi imorgon.

Go'natt säger jag med dessa bilder och denna otroligt sköna låt.

Jag blir fan lite deppig när jag hör den här låten, venne riktigt varför men det känns bara som att man vill ha någon man kan hålla om. Ni förstår vad jag menar... KÄRLEK.


Visst var den skön?
Sov så gott nu.



Dagens frågor & Kommentarer

För någon dag sen var den en läsare som kommenterade att det blev för mycket med dagens frågor och kommentarer, läsaren skrev även att det vore bättre om jag skrev det en gång i veckan för att det blir roligare för er eftersom ni då kommer att längta till inlägget; dagens frågor & kommentarer och dessutom blir det inte lika jobbigt för mig att behöva sitta varje dag och svara på frågor och kommentarer.
Så från och med nu kommer jag köra dagens frågor & kommentarer på helgerna, typ varje lördag eller söndag.

Både krull och platt kan se fint ut. Det beror mycket på om tjejen passar i t.ex. krull eller inte.
Men ska jag vara ärlig så gillar jag mer när tjejer har plattat hår :)

Ja fan, det är jag medveten om och själv tycker jag att det är lite tråkigt när mina läsare ska vara anonyma.
Jag säger inte att alla är det men de flesta är det i alla fall.
De som skriver in sitt namn när de kommenterar tycker jag om för när jag ser någon kommentar och sedan ser deras namn så tänker jag; ahaa, det är hon som tycker så, eller tänker så.. Jag menar, det finns en läsare som heter nicho, han kommenterar väldigt ofta och kommenterar roliga och bra saker. Varje gång han kommenterar så vet jag att det är han eftersom han alltid skriver sitt namn så det är najs tycker jag.

Som sagt, jag kommer köra det varje lördag eller söndag från och med nu.

Jag skrev ett inlägg dedikerat till mina söta och sköna läsare.
Jag skrev att jag måste nog ha världens sötaste läsare eftersom de väldigt ofta kommenterar så fina och trevliga kommentarer. Titta bara på kommentaren ovanför... Vad ska jag säga liksom, jag blir generad <3

Jag frågade er vad ni tyckte om min nya header. Jag fick runt 20 positiva kommentarer!
Verkligen, alla gillar den nya headern! Fan vad skönt att ni gör det haha.
Det ska ju kännas skönt och roligt för er att spana in min blogg så jag blir jätte glad när ni gillar saker på bloggen :)

Nästa Dagens Frågor & Kommentarer kör jag igen under helgen!
För att spana in tidigare Dagens Frågor & Kommentarer inlägg så spana in kategorin;
Dagens Frågor & Kommentarer!

Illuminati!!!

Igår så bad jag er läsare som vet något om illuminati att kommentera och förklara lite grann.
Jag fick massor med svar och jag valde ut en kommentar som förklarar lite kort vad det är.
Okej min första reaktion på detta var; This sound crazy!
Första gången jag fick höra om illuminati var för typ 4 månader sen och det var någon som hade kommenterat på min blogg om att det styr visa artister i musikvärlden.
Jag tycket det lät intressant från början så jag sökte på det på youtube och kollade på några videos.
Jag fattade inte skit, jag menar bara genom att läsa den här kommentaren som någon läsare har skrivit så tycker jag hela den här illuminati grejer låter löjlig!

Snackade med en kompis till mig i skolan idag, han heter Kevin och vet tydligen mycket om det.
Han berättade så mycket att jag inte fattade något, det blev så komplicerat verkligen. Jag förstår mig inte på det... Han började snacka om djävulen och annat shit.. Jag ba wft dude :O Försök inte hjärntvätta mig!

Ne men helt seriöst, hela den här grejen låter löjlig och det är något som jag aldrig kommer att tro på.
Jag tror själv att det är något påhittat som tydligen har blivit något jätte stort.
Artisterna styrs inte av någon eller något, de sjunger om vad fan de vill.
Så hela den här grejen med illuminati låter löjligt för mig i alla fall, jag vet inte vad ni tycker men som sagt, det är inget jag bryr mig om och något som jag någonsin kommer att tro på.
Det låter verkligen löjligt.

Facebook!

Som ni alla har märkt så har Facebook ändrat sin design.
Jag hatar när sajter ska hålla på ändra designer för det tar ett bra tag innan jag vänjer mig med den nya.
Jag har inte hunnit kolla igenom den nya designen så mycket.
Men jag kollade lite grann och tycker faktiskt den här är mycket bättre än den förra.
Vad tycker ni?

♥mina läsare♥

På senaste tiden har jag lagt märke till att jag har fått otroligt fina kommentarer.
Helt seriöst jag har världens sötaste och skönaste läsare!
Ni är helt enkelt bara bäst!

Tack för att ni läser och följer min blogg varje dag.

Jag menar läs de här kommentarerna så förstår ni vad jag menar hehe.
Ni är så kärleksfulla, precis som jag :)


Ring mig

Nu är det så att mina söta och sköna läsare kan nå mig väldigt enkelt genom att ringa mig!

För mer info spana in videon!
Som sagt, ovanför chatten på vänster sida!

Veckans låt!

Vad tycker ni om min lilla idé?
Som ni kanske har märkt så har jag lagt upp en bild på Bow Wow och det är just för att hans låt blev vald till veckans låt här på bloggen. Jag tänkte att varje gång jag lägger upp vecknas låt så kan jag också lägga upp en bild på artisten som sjunger låten. Det blir najsare så tror jag :D
Låter det bra så eller :) ?

Måndag!

Hejsan på er!

Ni alla vet vad det är för dag idag, just det. Måndag!
Det innebär att man är trött, visst alla kanske inte är trötta men alla är i alla fall lite trötta.
Jag är inte jätte trött som jag brukade vara rätt ofta förra veckan utan jag är bara lite små trött.

Jag hade bara en lektion idag, hade inget att göra efter skolan så jag och Mecko åkte in till stan.
Jag hittade faktiskt ett par jeans som jag testade och sedan köpte.
Det satt verkligen jätte bra på mig, köpte ju några tröjor för någon dag sen så jag ska ta och testa om någon av mina tröjor jag köpte passar med mina nya jeans.

Men innan jag gör det tänker jag käka något för jag är hungry ;D

Godmorgon

Godmorgon på er alla goa läsare!

Jag tänker kicka igång dagen med den här videon från sommaren 2008.
Jag och mina kusiner försökte Crank That Soulja Boy men det blev lite misslyckat som ni ser eftersom vi hoppade mot varandra istället för att hoppa tillsammans åt ett håll hahah.

YUUUA!

Godnatt

Kvällen börjar närma sig sitt slut om det inte redan har gjort det.
Jag ska ta och lägga mig under täcket nu men innan jag gör det ska jag borsta mina tänder.
Spana in bloggen imorgon för då kommer jag att berätta vad jag tror och tycker om illuminati.
Jag kommer också att spana in med dagens frågor & kommentarer!

Godnatt på er säger jag med denna bild och denna sköna låt!
Sov gott alla söta och sköna läsare som läser och följer min blogg hela dan, varje dag :D

VECKANS LÅT!

Det blev runt 23 kommentarer i det tidigare inlägget.
Kollade precis igenom alla och när jag såg den här kommentaren så kände jag direkt att där har vi den!
Där har vi veckans låt!
Postat av Robin!
Grymma låtar Robin, jag tänkte faktiskt lägga upp you can get it all här på bloggen för några dagar sen men jag glömde tydligen det men grymt att du diggar den låten! Den är riktigt fet och får bli veckans låt!

Låten släpptes förra året och är från Bow Wow's senaste album.
Tryck på play för att se musikvideon, den är riktigt härlig faktiskt :D
Baby you can get it all!

Den låten är riktigt härlig, för att lyssna på den utan att se på videon så tryck på play ovanför chatten på vänster sida av bloggen. Nästa vecka kanske jag väljer den låten du önskar, vem vet ;)
Men hur som helst så tycker jag den här förtjänar att bli veckans låt... Vad säger ni?

Veckans låt!

OMG jag glömde nästan bort att det är Söndag vilket innebär att det är dags för er att önska en veckans låt!
Varför påminnde ni inte mig haha?
Hur som helst så kom jag på det nu.
Jag tänker inte skriva så mycket utan ni vet vad det här inlägget handlar om!
Börja nu, kommentera så kanske den låten du önskar får äran att vara uppe på bloggen i en hel vecka :D
PS. Jag vet att ni har bra musiksmak, det har ni visat mig alla andra gånger ni har kommenterat och önskat låtar så gör mig inte besviken nu, fortsätt precis som ni har gjort haha.

Jag tycker faktiskt det satt bra med en låt av The Dream som veckans låt,
vad säger ni om en till låt av honom? Aja, hur som helst så önska en låt nu så får vi se vilken det blir!

WHAT THA FUUUCK!?

Nu vill jag att någon som kan något om den här grejen kommenterar ordentligt och tydligt så jag förstår mig på detta!
När jag har lagt upp mina Rihanna inlägg så ska de flesta hålla på skriva att det är illuminati!
Jag har en fråga till er, vad faan är det??
Jag har försökt få reda på vad det är men det verkar så jävla komplicerat, jag tror jag förstår lite i alla fall.
Är det så att det är något/någon som styr vad artisterna ska sjunga och klä på sig osv?
Om det nu är så kan ni vara snälla att förklara lite bättre till mig.

Gör så att kommentera tydligt vad som menas med illuminati och vad Rihanna har med det att göra.
När jag har fått ett bra svar så tänker jag svara på det senare ikväll om jag tror på det eller inte!!

Powerade

Vet inte om ni som inte sportar dricker Powerade över huvud taget men ni som gör det vilken smak/färg gillar ni mest? Själv gillar jag blåa hehe, vet inte direkt vad det är för smak but i like it!

Rihanna

Rihanna, Rihanna, Rihanna...
Varför har hon ändrat sig sååå mycket?
Den här låten är riktigt nice, jag kan lyssna på den om och om igen.
Hennes nya låtar lyssnar jag knappt på, den ändå jag har hört är typ Russian Roulette. Efter att jag hörde den så vill jag inte höra mera av hennes nya låtar, de är inte Rihanna för mig.
Det är fan synd tycker jag i alla fall. Jag vet att jag har sagt det massor med gånger men jag menar, kolla på den här musikvideon och lyssna på låten... Det här är sååå Rihanna.

Tryck på play, man kan tro att det är en helt annan tjej...
Rihanna borde byta look till sin gamla :)

Chelsea - Arsenal

Kom igen Arsenal, idag gäller det!!
Idag spelar Arsenal en av om inte den viktigaste matchen på säsongen.
Matchen mot formstarka Chelsea.
Matchen spelas på Chelsea's hemmaplan Stamford Bridge, detta är ett London derby vilket gör matchen ännu mer spännande. Det kommer bli en tuff match och jag ser fram emot att se den.

Avspark 17:00!
Jag har en fråga till er!
Vilka tror ni vinner?
Chelsea eller Arsenal?

VARFÖÖÖR?!

Jag kom på världens bästa idé!
Varför har inte McDonalds s.k ''home delivery''?!?!?
Tänk er en söndag, man är trött och orkar knappt gå ut.
Tar upp telefonen och ringer, väntar, får donkenmat HEMSKJUTSAT.

Seriöst, kan man inte kontakta donken och fråga alternativt ge förslag på att dom ska börja göra det?
Tänk vad massa nya jobb det ger [bigcheers]

Ny header!

Här om dagen var det en tjej som kommenterade om att jag borde byta header och att den nya headern borde ha en bild på mig som jag alltid har haft förut.
Hur som helst så har jag en ny header, det kanske tar en tid tills ni vänjer er med den men tro mig det kommer inte ta lång tid hehe.

Jag gillar den nya headerna eftersom den är enkel och fräsch! Det är precis vad jag gillar, enkla och fräscha saker hehe.

Måste tacka min swahiliska broder från en annan moder,
Abraham aka Abbe aka Abbe Big Black!

Vad tycker ni om den då?
Låt mig få veta vad mina söta och sköna läsare tycker om min nya header.

Mitt rum

Nu har jag skruvat ihop det efterlängtade skåpet haha.
Nu börjar mitt rum se ut som jag vill.
Det som saknas nu är typ en lång New York tavla, ni vet vad jag menar.
Jag ska ta och vika mina kläder och lägga in de i mina skåp men jag checkar snart in igen.
Under tiden kan ni ju berätta vad ni ska göra ikväll :)

Alla ♥ dag


Japp, snart är det alla hjärtans dag.

Vilka kommer sitta ensamma och vilka kommer ha möjligheten att krama om någon man tycker riktigt mycket om?

Kärlek o Respekt


Goddag

Goddag på er alla söta och skööna läsare!
Jag tänker börja det här inlägget med en riktig skön låt från Chris Brown's album Graffiti!
Ni får gärna trycka på play och lyssna på låten medans ni läser.


Everywhere I go they show me love, so I give it back!


Haha, vad fan händer? Mår ni bra eller?
Jag har suttit och kollat på derbyt mellan Liverpool och Everton, Liverpool vann med 1-0.
Jag har också spelat FIFA mot Nebben, vi spelade försten till tre vilket innebär att den som vinner tre matcher först vinner och vem tror ni var försten till tre då? Jaaag så klart haha, jag vann två matcher sen förlorade jag en, efter förlusten blev jag arg och tog ut min ilska genom att vinna den avgörande matchen så jag fick tre segrar.

Såg att några hade kommenterat i det tidigare inlägget om att Lewis och Nicole har gjort slut?
Är det sant? Fan vad synd då... Såg också att någon hade skrivit att de har varit tillsammans sen 2007, det är ett bra tag ju, jag hade för mig att de typ precis blev tillsammans. Men vad synd om det är sant att de har gjort slut, de såg bra ut tillsammans.


Ska ta och softa lite nu, ska se på fotboll och så men sen ska jag ta och sätta ihop hyllan eftersom jag aldrig gjorde det igår. När jag är klar med hyllan ska jag städa min rum för det ligger kläder lite överallt, playstation kontrollen ligger på golvet, ipoden också, mina fotbollstidningar GOAL ligger lite överallt så jag måste verkligen ta och städa idag.

Är det så att du inte gillar låten efter att ha lyssnat på den en gång så lyssna på den några gånger till så lovar jag att den kommer sitta fast i ditt huvud hela dagen haha!

Och juste, vad tycker ni om mina bilder med glasögonen haha?
Hade tråkigt och tog lite kort med Mammas läsglasögon.

Skönt par

Raceföraren Lewis Hamilton är typ den lyckligaste killen i världen!
Han är tillsammans med min favorit Nicole Sherzinger!
Fan vad man blir avundsjuk haha, ne men de är söta tillsammans.

Jag hade ingen aning om att de var tillsammans tills jag hittade massor med bilder på de.
Först såg jag bilder på Nicole med någon mulatt så jag ba; Vem är den killen?
De har ju många bilder tillsammans sen så fick jag reda på att killen är en av världens bästa om inte den bästa raceföraren Lewis Hamilton.


De är najsa ihop.
Jag vill veta hur länge de har varit tillsammans, någon som vet det?

godmorgon

Som ni ser på bilden är jag fett trött.

Jag var hos en kompis i Skanstull igår kväll och kom hem rätt så sent.
På vägen hem mötte jag upp Nebben och Phille som också var på väg hem, vi åkte hem tillsammans men jag hade sån otur för jag skulle hinna med en buss som skulle åka 38. Jag var framme 33 och skulle alltså vänta på bussen i 5 minuter, det gjorde jag också men det kom ingen buss. Jag tänkte att den kanske var försenad men det var den inte, SL hade typ ställt in den bussen så jag fick stå och vänta på nästa buss i 35 minuter!
Riktigt sur blev jag, okej jag hade ju Ipoden som fick mig att vara lite lugn men ändå, jag ville bara komma hem och lägga mig i sängen.

Men hur som helst, nu vet ni varför det inte blev något inlägg igår kväll.
Jag var som sagt inte hemma, men idag blir det grymma uppdateringar :)

natti

Kom precis hem, är gaalet trött.
Så jag säger godnatt med denna tröttiga bild.
Vi hörs imorn alla goa läsare!

Ps. Någon som är vaken nu?

Rihanna

Igår var det någon som frågade mig varför jag "hatar" Rihanna och då svarade jag att jag inte hatar henne utan ogillar henne enormt mycket, jag har väldigt svårt att acceptera den hon är nu.
Jag menar sättet som hon klär sig och ser ut...


Rihanna's look och musik jag gillar!




Rihanna's musik och look jag är allergisk mot..



Får hoppas på att hon snart inser att hon såg mycket bättre ut förr och att hon snart byter tillbaka till den förra looken hon hade. Men mår hon bra med sig själv genom att se ut som hon gör nu så får hon väll fortsätta..
Det viktigaste är ju att man själv mår bra men det här är bara vad jag tycker om henne.
Som sagt jag gillar den "riktiga" Rihanna mycket, mycket mer!

Bryan tipsar musik!

Oj nu måste jag springa till bussen men här har ni låten jag pratade om tidigare.
Tryck på play nu!
Den är riktigt skön och precis som hon sjunger i låten;
Jag vill bara vara vid din sida.




Videoinlägg


Dagens frågor & Kommentarer

Nu är det dags igen min söta och sköna läsare!
Nu är det dags för dagens frågor och kommentarer :)

Jaadu, stackars mig!
Jaa men kom :)
Haha, ja det gör jag. Det måste nog vara min lucky day asså haha ;)

Det står fel, det ska stå Ogillar inte hatar.
Jag hatar ingen, det ska ni veta men Rihanna Ogillar jag enormt mycket och det är för jag helt enkelt inte kan acceptera hur hon ser ut nu och den musiken hon gör. För mig är Rihanna den söta tjejen, en av de finaste med långt och fint hår. För mig är Rihanna den söta tjejen som spelar in skön musik som får en att bli på bra humör eller den som spelar in sköna kärleks låtar som unfaithful.
Jag kan bara inte acceptera henne som hon är nu, that's it!

Hahah, bra fråga!
Imorgon kan du leta efter din bröllopsklänning så kan vi gifta oss på Lördag!

Haha, shit vad alla vill att jag ska komma till deras ställe!
I förrgår bestämde jag mig för att jag ska till Malmö i sommar eftersom någon läsare ville att jag skulle dit. Men inte bara för det, jag har aldrig varit där så jag antar att det ska bli kul att åka ner dit.
Visst kan jag komma till Gävle någon dag, jag har faktiskt varit där en gång. Hade match där i sommras mot just Gävle. Hmm, Västerås kanske jag kan åka till hehe, min farbror bor där!
Vart mer vill ni läsare att jag ska komma :O haha.

Hehe, har inte så mycket att säga.. <333

Nej det är inte OK!
Så gör bara players. Det är bättre att killen säger sanningen till sin tjej.
- Jag vill inte ljuga för dig men jag ska vara ärlig nu, jag har känslor för en annan tjej.
Sanningen gör ont ibland men det är bättre att killen är ärlig än att han håller på med två tjejer samtidigt.
Om han inte vill göra slut med sin tjej så får han helt enkelt göra ett val, antingen stannar han kvar hos sin tjej eller så gör han slut för att kunna vara med den andra. Men bara att han har den tanken att vilja hålla på med någon annan tjej är dåligt. Ett klart tecken på att han börjar tröttna på sin tjej och vill börja hålla på med andra.

Jag gillar många filmer, kan inte rabbla upp alla nu men de som kommer upp på tankarna nu är..
Strävan efter lycka eller vad det nu heter, ni vet den med will smith!
Och sen så gillar jag filmen I think i love my wife med Chris Rock.
Gillar också Supersugen också känd som Superbad haha, den är ju asskön.
Finns många fler filmer jag gillar, vill se på filmen precious. Den verkar sååå bra!

Hahaha skön du är!
Det klart du får hänga med ooom jag åker bort.

Hey Cleo :)
Du är söt för att det du skriver är gulligt hehe.
Tack så mycket, jag blir jätte generad.
Du är säkert också den alla killar letar efter :)

Ja det klart!
Christina Milian kommer alltid att vara Christina Milian!
Kommer alltid att gilla henne.

För att hitta tidigare "Dagens Frågor & Kommentarer" inlägg,
spana in kategorin Dagens Frågor & Kommentarer.

Go'kväll

Hey på er alla goa läsare!
Kvällen börjar närma sig sitt slut men innan det så tänker jag kasta in det här inlägget.
Inte nog med det jag tänker även komma med dagens frågor och kommentarer!

Jag är på fett bra humör, vi som spelar fotboll vet att när man har gjort bra ifrån sig på en träning eller match så mår man helt enkelt bra och är glad. Det är mitt fall just nu. Tyvärr så är dagen snart slut och man ska sova men jag kommer i alla fall kunna sova bra inatt.

För att summera min dag så har jag varit i skolan, efter skolan åkt hem och softat.
Spelade lite FIFA sen kom syrran över och jag visade henne lite videos från Streetstar.
Efter det funderade jag på att sova ett litet tag så jag la mig i sängen men efter 5 minuter så fick jag någon typ av kick, jag ba; Fan, jag tänker inte sova på dagen ännu en gång, jag har gjort det två dagar i rad... Det får räcka. Haha så jag gick upp och kollade på tv i vardagsrummet.

Sen var det dags att åka iväg på träning och det gick supah dupah bra :)

Men innan jag avslutar det här inlägget måste jag bara låta er tjejer veta att jag har fett med ont i ryggen.
Jag har typ sträckt någon muskel i ryggen, det gör ont som fan.
Helt seriöst, kan inte någon sötis massera mig?... Jag är seriös nu.

Streetstar 2010!

Jag var som sagt på Streetstar förra veckan.
Många av er var inte där, jag måste bara säga att ni som inte var där missade något tungt!
Jag är själv ingen dansare men älskar musik och dans hör ihop med musik så därför har jag kärlek till dans med. Det är asnice att se på andra som är bra på att dansa.

Ni som inte bor i Stockholm tycker jag ännu mer synd om, visst fanns det folk utanför Stockholm som var på Streetstar men det var sånna personer som verkligen gillar dans och åker till andra städer för att njuta.

Men hur som helst så kan ni få lite smakprov på hur det ser ut på Streetstar genom att checka in videosarna som jag har lagt upp här. Ni kommer tycka att det verkar vara fett skönt, tro mig det var det också.
Man får en skön känsla när man kollar på de här videosarna men ännu bättre känsla får man när man är där, när man är på plats! Det var asnice, helt seriöst!

Archie Burnett, var en av domarna under Lördagen.
Han åkte ända vägen från USA, han är en professionell dansare och är 51 år gammal.
Ja, ni läste rätt! Han är 51 och rör sig som en 20 åring.
Jag hade ingen aning om vem han var men när jag såg honom dansa gillade jag honom direkt haha, han är riktigt skön asså. Lite sliskig av sig när han dansar men ASTUNG!
Tryck på play, tro mig ni kommer också att digga honom haha.

Det här var finalen och hon den mörka tjejen/kille är typ transa.
Vet inte riktigt om jag ska kalla henne/honom för hon eller han haha, men hur som helst så slängde hon bara sig på marken hela tiden haha. Hon vann i alla fall så det spelar ingen roll.
Det var asfina tjejer som dansade men i finalen så var det dom här två...

HipHop finalen mellan tjejerna från Sverige och grabbarna från Frankrike!
Detta är del ett, för att få reda på vilka som vinner gå in på min youtube och se på del 2.
Det var helt galet, publiken fuckade ur haha.

För mer videos från STREETSTAR gå in på min youtube kanal.
http://youtube.com/MulattenBryan

Usch

Äckligt väder!

Någon mer som HATAR slask!?

Det var ett tag sen jag såg en sån stor och djup vattenpöl!

Ta mig till ett varmt ställe... pliiiz.

One & Only

Soft, Soft, Soft!!
Ska nog ta och försöka sova snart, jag vet att jag kommer få det svårt att somna inatt eftersom jag sov under dagen men som jag skrev tidigare så får jag tvinga mig själv till sömn hehe.

Tänkte bjuda på en skön låt av Nelly.
One & Only heter den och den är skön faktiskt, texten är också bra och fin.
Och som vanligt handlar de flesta låtarna jag gillar alltid om kärlek precis som denna låt.
Tryck på play, du kanske inte gillar den efter första gången fast ge den tre chanser till så lovar jag att du kommer att gilla den. Nu ska jag inte skriva så mycket. Press play!
Låt mig få veta vad ni tycker om låten?
Visst var den good!

Dagens frågor & Kommentarer

Tjena alla söta och sköna läsare, dags för dagens frågor och kommentarer!

Heysan, jag vet inte hur jag ska skriva ner mina tankar riktigt. Det går typ inte att förklara, det finns inga ord.
Det är så synd, så tragiskt.. Ne, vill inte prata om det, jag tycker så synd om henne, hennes familj och vänner.
Ne, det är synd fan. Vila i Frid <3

Heysan! Tack så mycket du är söt du med :)

Tjena, tungt ju! Ne men det klart jag också skulle vilja börja på dans men jag har inte tid för det tyvärr!

Bow Wow tycker jag är tung hehe. Inte dålig utan bra!
Kul att du också gillar honom, du borde ladda ner hans senaste mixtape Greenlight 2!

Haha, för er som inte förstår den här kommentaren så frågade jag er läsare om någon av er skulle vilja följa med och förhandskolla på filmen VALENTINE'S DAY.
Men haha, Samantha jag tror det finns några som inte skulle vilja gå med mig haha.
Tack för komplimangen <3

Hej Sara! Ja precis, du har så rätt i det du har kommenterat!
I början var det kul å mysigt men nu e det gråt, jobbigt och kallt!
Det är sååå sant!

Tycker du det hehe?
Jag antar att jag alltid har haft mycket självförtroende. Det är inte bra ibland utan det är bra hela tiden.
Man ska ha självförtroende, desto mer man tror på sig själv desto bättre är det.
Sen vad andra tycker dåligt om dig och ditt självförtroende så är det ju synd om de eftersom de tänker för mycket på andra än sig själva... Men för att svara på din fråga så kan jag säga att ja, jag har alltid haft mycket självförtroende och som jag skrev för några månader sen på bloggen så tror jag att det kommer från mina två systrar. Jag menar, att vara minst i familjen och växa upp med två systrar så kommer det automatiskt.

Det är nice! Men inte på alla faktiskt, beror på hur tjejen ser ut tycker jag.
Det är nästan precis som allt annat, man måste passa i det.
Haha, tycker du om mitt garv eller? Tack :P
Precis som jag skrev innan så har jag ett gott självförtroende, 10 utav 10 :D

Haha sorry, sorry men jag sov faktiskt.

Hejsaan!
Jag antar att jag vet vilken video ni syftar på.
Kan det vara denna?
http://www.youtube.com/watch?v=mdQBnGRCkA4

För att hitta tidigare "Dagens Frågor & Kommentarer" inlägg,
spana in kategorin Dagens Frågor & Kommentarer.



Efterlyst

Det var ett bra tag sen jag såg på EFTERLYST.
Jag tror de var säsongs paus men nu har det börjat igen...
Hur som helst nu ska jag sätta mig ner på soffan i vardagsrummet och kolla på det.
Ska du också se på EFTERLYST?

Onsdag

Tuggar på något gott hehe.

Jag har varit på gymmet idag.
Men innan jag gymmade idag så var jag i skolan, när jag kom hem så sov jag i 2 timmar och jag ska inte ljuga det var asskööön! Så j*vla skönt, men jag måste vara försiktig så det inte blir som en vana att jag varje dag sover när jag kommit hem från skolan. Igår gjorde jag också det och fick svårt att sova under natten, samma sak kommer nog hända ikväll men jag får väll tvinga mig själv till sömn.

Sen var jag i gymmet en snabbis, när jag skulle byta om i omklädningsrummet så såg jag det här.
Det är nämligen så att alla som är medlemmar på gymmet har chansen att förhandskolla på VALENTINE'S DAY innan den visas på bio. Jag anmälde mig vid receptionen så jag kommer nog förhandskolla på den.
Som sagt, endast medlemmarna på gymmet får chansen att förhandskolla.
Se vilka sköna skådisar det är med i filmen.
Verkar fett nice, jag har fortfarande ingen idé vad filmen handlar om men jag antar att den handlar om kärlek. Jag vill veta lite mer om filmen så jag tänker kolla på trailern nu.

Och juste, jag ska ju inte se på den ensam. Jag får bjuda en vän men vet inte vem som vill följa med...
Vill du?

Allergisk mot snö

Heysan alla goa läsare.

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga iväg mig jackan, ta av mig mina skor, gå in i rummet och byta om till ett par fotbollsshorts och en enkel t-shirt.
Nu ligger jag i sängen och ska snart dricka te.
Jag ska softa men kommer nog att somna vilken sekund som helst.

Haha, jag är inte allergisk mot snö, jag tror inte heller man kan vara det men ni kanske undrar varför rubriken heter så. Jo det är för att jag är trött på snön nu, helt enkelt trött på det. Vill att all snö ska bort, orkar fan inte med det här ovädret. Det är typ snöstorm ute, i alla fall i Stockholm.. Jag vet inte hur ni i GBG, Uppsala, Malmö osv men här är det pissväder.. Pallar fan inte.

Vakna med Mulattobee!

Jag är sååå trött att det inte är sant.
Mamma försökte väcka mig i en halvtimma men det hjälpte inte förens hon kom in i rummet igen och började sjunga högt på ryska hahah. Det var droppen, jag vaknade automatiskt då haha.
Nu ska jag upp från sängen, borsta tänderna och dra till skolan. Jag hinner inte äta frukost eftersom jag redan är lite sen, men hur som helst så tänker jag lyssna på den här låten två eller tre gånger så att jag vaknar hehe.


Dagens frågor & Kommentarer


Jag ställde ju er frågan om ni ens tycker det är kul med dagens frågor och kommentarer och alla som kommenterade tycker att jag ska fortsätta med det så det tänker jag göra.
Kul att du som kommenterade även gillar min musiksmak :)

Men hehe, precis som jag svarade igår tänker jag svara nu.
När det gäller sånna här komplimanger så blir jag bara generad.. Tack du är nog också jätte snygg & söt :)

Okey jag behöver inte skriva så mycket för att svara på din fråga.
Jag råder dig att inte börja på löfströms, det är stökigt i vår skola.
Fotbollen har blivit sämre, det var bra när jag gick i 1an och 2an men nu är det dåligt.
Jag råder dig att börja på Solna Gymnasium, det verkar vara fett nice, dessutom verkar skolan bra också!

Jo, imorgon har jag ingen träning! Så då kan jag ta och fixa en super skön spellista!
Bra att du påminnde mig hehe.
För att hitta mina andra två spellistor kolla vänster sida av bloggen under bilden spotify.

Det sexigaste... hmm jag vet faktiskt inte.
När jag kollar på tjejer så är inte sexigheten det jag tänker/kollar på först. Jag är inte den typen av kille om du förstår vad jag menar. Det jag kollar först på en tjej är nog hennes look, hennes ögon, hennes ansikte.
Jag vet att jag inte har svarat på din fråga direkt men den är lite svår för mig eftersom jag inte kollar så på tjejer.. Jag kollar inte efter om de har något sexigt, jag kollar som sagt mer på deras look, hur de ser ut och så. Och om det är så att jag gillar hur de ser ut så kanske jag får lite "känslor" för den tjejen. Då menar jag inte att jag blir kär i henne direkt och så utan jag menar att jag vill komma i kontakt med henne och kanske lära känna henne.

Tack så mycker rafia :)

Jag vet inte faktiskt, Chris Brown har så många underbara låtar som jag gillar.
Jag kan inte välja ut en direkt hehe. Du förstår väll vad jag menar, javisst Crawl är skön.

Hmm, visst ibland kan man se någon tjej ute som man vill gå fram till men så tänker man äh, skitsamma.
Och så finns det tjejer man verkligen vill gå fram till för om man inte gör det så kommer man att få fetaste ångesten för att man inte gick fram... Jag skulle säga ja, hon måste väll se ut på ett visst sätt för att jag ska gå fram till henne utan att ens tveka hehe.

För att hitta tidigare "Dagens Frågor & Kommentarer" inlägg,
spana in kategorin Dagens Frågor & Kommentarer.

Go'kväll!

Go'kväll på er alla söta och sköna läsare!
Tänkte kasta in ett snabbt inlägg nu innan jag äter eftersom vissa kanske ska lägga sig snart.
Jag har varit på träning, det gick bra idag. Det känns bra att träna och jag känner mig på bra mode!
Jag känner mig för första gången inte trött haha, jag somnade ju när jag kom hem efter skolan så jag antar att jag kommer få det svårt att sova inatt.
Men jag ska försöka sova runt klockan ett inatt och så får jag hoppas på att jag inte är så trött imorgon på dagen.

Tänker äta upp min kex choklad innan maten, vill du smaka eller?

Bryan tipsar musik!

Jag vaknade faktiskt inte för så längesen så jag är typ nyvaken.
Kom hem från skolan och kände mig fööör trött, orkade inte ha mina ögon öppna, så trött var jag.
Det första jag gjorde när jag vaknade var att skriva två inlägg men nu ska jag snart på träning så jag ska äta och sendan åka iväg till träningen men jag tänker inte göra det förens jag bjudit er på en riktigt skön låt!

Tryck på play och njut av låten!
Den är riktigt skön och när jag säger att en låt är riktigt skön så vet ni att den är riktigt skön hehe.
Jag lägger upp lite bilder också, som ni söta ladies kan kolla på under tiden ni lyssnar heheh!



Varför kan vi inte bli kära igen?
Visst var den bra!

Om ett år de succé

Haha, när jag började blogga i slutet av Maj förra året så brukade jag alltid säga till folk att min blogg kommer att vara succé efter ett år. Jag och Biggie brukade spela in låtar förut och då sa jag det i låtarna också hehe.
Jag brukade säga; Mulattobee.blogg.se, om ett år de succé!

Igår när jag var inne på msn så skrev Biggie det här till mig, jag tyckte det var lite roligt därför bestämde jag mig för att lägga upp det här på bloggen hehe.
Hahah!

Vad tycker ni?

Jag vet inte direkt om jag var den första som började med Dagens Frågor och Dagens Kommentarer men jag har inte sett någon annan ha det på sin blogg.
Dagens fråga har jag sett att andra bloggare brukar ha men inte Dagens Frågor och Kommentarer.
Jag hoppas ingen annan försöker börja med det heller eftersom jag inte vill att någon "härmar" mig.
Jag har sett vissa bloggare (behöver inte nämna några namn) som tar idéer från mig, snälla kom på saker själv.

Men anyways jag ska inte sitta här och babbla om andra bloggare.
Jag undrar vad ni tycker om mina Dagens Frågor och Kommentarer inlägg.
Är det kul för er som läser och följer min blogg att läsa de inläggen?
Jag har även skapat en kategori där ni kan hitta alla de inläggen...
Jag tänkte att det kanske bli kul för er som läser och följer min blogg varje dag att få lite svar från mig dagligen för jag kommer ihåg när jag började blogga, då vare alltid några som kommenterade att jag är tråkig som inte svara på kommentarerna.
Men låt mig få veta vad ni tycker om de inläggen... Ska jag fortsätta med sånna inlägg eller?
Btw, igår var den en som skrev att det var nice men sånna inlägg.
Är hon den ända som gillar det och vill att jag ska fortsätta med det?

Vad har ni på er?

Hm....




Dagens frågor & Kommentarer

Obs: Det här är kommentarer från igår och idag!

Tjaa! Okej jag ska erkänna, jag börjar med att säga att jag tycker inte att man kan jämföra deras album.
Visst båda är RnB artister men låtarna i Chris Brown's album Graffiti har mer tempo i sig än vad Trey's låtar har i albumet Ready. Men om du vill att jag ska välja nått av de albumen jag tycker är bättre så ska jag säga att jag lyssnade på Trey's album här om dagen och jag har lagt märke till att när jag lyssnar på Trey's album så spolar jag aldrig förbi någon låt utan jag låter albumet rulla på. När jag lyssnar på Chris Brown's album så är det så att jag ibland spolar förbi en låt eftersom jag inte tycker om den så mycket så ja, Trey's album Ready är snäppet bättre.

Hahaha, bara en bild på dig och...
Skön du är, jo men jag ska nog ta och byta header snart faktiskt.
Så du tycker inte om när det är en tecknad gubbe va? Hehe, då ska jag nog se till att det är en bild på mig på nästa header!

Okej den här frågan har mina läsare ställt mig hundratusentals gånger och nu ska jag få det sagt en gång för alla.
Jag gillar alla tjejer, spelar ingen roll hur hon ser ut eller vart hon kommer ifrån.
När det gäller känslor så får jag inte känslor för alla tjejer, jag är väldigt kräsen och vill att en tjej ska vara perfekt men jag har märkt att det är väldigt svårt att hitta en 100% perfekt tjej. Ingen är perfekt, that's it!
De flesta vet att jag dras till latinas men det betyder inte att jag inte kan få känslor för andra, jag kan få känslor för vilken tjej som helst. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag måste bara få den där känslan för henne och det är inte ofta det händer... Sånt här kan vara så komplicerat att förklara ibland men jag hoppas ni förstår hur jag menar. När det gäller tjejer så kollar jag på varenda lilla detalj, hur hon beter sig, hur hon klär sig, om hon röker eller inte, vad hon lyssnar på för musik... Jag kollar på allt..

Hon var latina och hade en svart adidas tröja med guldiga stripes om jag nu kommer ihåg rätt.

Haha, skön du är.. Jadu, jag vet inte riktigt hur jag ska svara på de frågorna.

Mmm, jag har faktiskt fått höra det några gånger.
Det är kul att ibland få höra att man påminner eller liknar någon artist.
Jag har hört så många, vissa är bara roliga för jag fattar inte hur vissa kan tycka så men, men alla tycker och tänker annorlunda hehe. Jag har fått höra att jag liknar/påminner om LL Cool J, Bow Wow, Romeo, John Legend, Pharrell, Yung Berg, Legacy... Säkert någon mer som jag inte kommer på nu hehe.

Den frågan var faktiskt lite rolig, jag antar att jag inte behöver svara på den frågan eftersom en läsare typ svarade åt mig hahah.

Haha, skön du är.
För er som inte vet så klippte jag mig igår och jag frågade er läsare om mitt hår blev nice eller najs.
Den här läsaren tycker att det blev Najsnice haha, skönt svar ;)

Nu blir jag generad... Men tack, du är nog också snygg!

För att hitta tidigare "Dagens Frågor & Kommentarer" inlägg,
spana in kategorin Dagens Frågor & Kommentarer.

Soft med musik!

Om ni läste det tidigare inlägget så vet ni att jag var trött.
Men nu har jag ätit och fått energi, nu är jag helt plötsligt pigg haha!

Nu ska jag inte ligga och somna, jag tänker lyssna på några riktigt najsa låtar!
En av de najsa låtarna jag tänker lyssna på är denna låt nedanför.
Den är asnice! Skönt tempo i låten också...
Den här låten skulle lika gärna kunna bli vald till veckans låt!
Tryck på play och njut av låten och mina lallar bilder haha!


Ingen stress, softa och lev livet!
Hahah ^^

Måååndag!

Tjena Heeey...

Jag kom hem från en jobbig träning för ett bra tag sen. Ja precis, en jobbig träning.
Idag så hade jag fotbollsträning men det var ingen fotbollsträning utan vi hade fysträning.
Fyfan vad det var jobbigt, det var längesen jag hade fysträning. Helt seriöst jag tror det här var första gången på ett år. Det var verkligen asjobbigt men jag klarade det i alla fall.
Efter träningen var jag heeelt slutkörd, orkade inte ens stå upp... Orkade knappt hålla upp armen i luften...
Orkade knappt stänga dragkedjan till väskan hehe, ah ni förstår hur trött jag blev efter träningen.

Nu ligger jag här på sängen och ska strax äta, Åh vad gott det ska bli med mat.
Jag spanar in snart igen så gå ingenstans haha!

Veckans låt!

Nu har jag valt veckans låt.
Jag skulle göra det igår egentligen men jag kom hem sent igår så jag sov typ direkt när jag kom hem.
Hur som helst så vad det bara 23 kommentarer den här gången. Förra veckan var det dubblet så mycket kommentarer. Det innebär att det den här gången blev mycket lättare för mig att välja ut en låt.

Jag vet inte vem det var som önskade den här låten som veckans låt eftersom hon/han inte skrev något namn men låten är i alla fall bra och jag gillar den fett mycket.
Veckans låt blir!.....
Jag har skrivit det många gånger förr men det skadar inte att skriva det igen.
För att hitta veckans låt på bloggen så kolla på vänster sida av bloggen ovanför chatten!

Vad tycker ni om veckans låt då?
Visst är den bra och värd att få vara uppe på bloggen i en hel vecka :)

31 Januari 2010

Jag på STREETSTAR med Fanta i handen hehe, det är så standard att jag alltid ska dricka just Fanta!

Jag tänker summera lite kort hur min dag såg ut igår.

Jag tog det lugnt när jag vaknade, jag spelade lite FIFA och lyssnade på musik.
Sen åkte jag in till stan en snabbis för att klippa mig, när jag kom hem så packade jag väskan till fotbollsträningen för att jag inte ville stressa i sista sekund. Jag packade väskan ordentligt eftersom jag visste att jag skulle till STREETSTAR direkt efter träningen.

Jag åkte till träningen, det gick jätte bra på träningen faktiskt!
Efter så möte jag och nebben upp ferran och två till. Vi bestämde oss för att äta på MAX innan vi drog iväg till STREETSTAR. När vi var mätta och belåtna så rörde vi oss mot Solna Hallen där STREETSTAR arrangerades.
Vi var fem stycken och vi viste inte hur alla skulle komma in, men Bryan aka Mulattobee fixade in tre stycken + mig själv helt gratis hehe. När vi väl var där så var det nice.

När vi var där märke jag att en tjej gav mig blickar fett ofta haha,
om vi redan är vänner på facebook så skriv till mig nu, om vi inte är det så adda mig hahah!

Men hur som helst, vi var där tills det slutade och jag var hemma runt 01:10.
Jag spelade in lite videos och tänker lägga upp de här på bloggen lite senare.

Vakna med Mulattobee!

Som jag skrev för någon vecka sen...
Glöm vakna med The Voice, nu finns Vakna med Mulattobee! Hahah.

Tänker röra mot skolan nu men innan jag drar tänker jag bjuda er på en riktigt skön låt och en riktigt fräsch musikvideo. Den här låten lyssnade jag på jätte ofta förut, gillar den fortfarande och brukar lyssna på den när jag är hemma, varje gång jag hör den så höjer jag volymen och sätter på basen för den här låten har tuung bas!

Juste, kolla tjejen med gul baddräkt i minut 1:38, fett najs hon är hehe.
Visst var den skön!?

1 Februari 2010

Jag är fööör tröööt!

Eftersom jag inte skrev något inlägg igår på kvällen så tänkte jag kasta in ett eller två inlägg innan jag drar iväg till skolan, kanske lite onödigt va? kanske inte någon som läser bloggen så pass tidigt på morgonen hehe?

Jag är verkligen för trött, jag kom hem sent igår.
Jag var hemma runt halv två på natten och som ni alla vet så var jag på STREETSTAR.

Åt precis frukost, ska ta och borsta mina tänder strax sen ska jag sätta på mig mina kläder och rulla till skolan.
Innan jag gör det så ska jag dricka upp min O'Boy.

Oooh, orkar ej med skolan idag, skulle kunna somna om igen!
Hur är det med er? Är ni trötta eller pigga?