Step Up 3D + Hjälp


Är hos min kusse och vi ska se på filmen Step Up 3D.
Okej det blir ingen 3D för oss direkt haha men chill i alla fall, har velat se den här filmen ända sen i Augusti då den hade premiär. Så jag ser fram emot att se den, har typ bara hört bra grejer om den filmen. Ska kolla nu men före jag avslutar inlägget behöver jag eran hjälp...

Det är ju nyår imorgon och det är jag som har hand om musiken haha.
Jag vet redan vilka låtar jag ska bränna ner på cd men om ni skulle kunna tipsa mig om några sköna party låtar så skulle det inte skada. Vi höres, ha det göött brä haha! Im Out Peaace,


Youtube.com/BryanMassaFootball

Igår kväll blev mitt förra youtube konto BryanMassa91 spärrad på grund av en onödig Chris Brown video. Jag blev otroligt ledsen eftersom mina egna fotbollsvideos hade så fina kommentarer och så många visningar. En video som jag hade gjort till mina fans som följer mig på min fan page hade precis nått 30.000 visningar. Jag var helt nere när jag inte kunde logga in och visste ärligt talat inte om jag hade någon lust att skapa ett nytt konto. Ni som har följt min blogg i ett tag vet ni att det inte är första gången jag får ett youtube konto spärrat, det här var typ 7de gången. Men nu har jag lärt mig en läxa.

Tack vare mina grymt underbara fans som pushade mig skapade jag ett nytt konto inatt med namnet BryanMassaFootball, precis som min fan page heter. Jag har inte ens haft kontot i 24 timmar och jag har över 100 subscribers. Tack till er alla som har prenumererat på min kanal, jag uppskattar det enormt mycket. Jag tänker ladda upp mina fotbollsvideos igen för jag vet att många där ute vill kolla på de, dont worry.. Jag ber er bara om en tjänst, jag vill ha tillbaka mina 800 prenumentanter. Vore också schysst om ni kunde "gilla" mina videos och droppa några fina kommentarer eftersom allt som jag hade förut är borta :( Kärlek och Respekt, glöm inte.. http://youtube.com/BryanMassaFootball

Romeo & Juliet

Såg att några typ hade kommenterat videon på min facebook att Kenza gör ett stort misstag.
Jag sa att jag inte ska ta upp det mera här på bloggen eftersom vi respekterar att hon har en kille.
Romeo vill bara att hon ska veta att han tycker hon är one of a kind och det är hon medveten om nu.
Som sagt vi lägger det åt sidan under tiden hon är i ett förhållande, men fatta vad najs om Kenza typ skulle blogga om livet i Los Angeles. Det hade varit fett ju! Hon har ju sitt egna skomärke precis som Romeo har sitt plus klädmärke också, han skulle lätt kunna hjälpa henne sätta fart på en karriär i USA.
Enkelt sådära, röda mattan då och då skadar väl inte? haha aja. Checka denna video, den e chill.

Nattinlägg

Helt sur sådära, haha nä dräver bara. Jag gillar att lalla på webcam bilder, det är kul..
Tycker ni inte också det?

Klockan är strax över 04:00, jag har inte så mycket för mig men det är väl inte så konstigt.
Det finns ju inte så mycket man kan göra såhär sent på natten.. Säg mig något jag kan hitta på nu?
Finns inget jue så jag softar bara till skön musik, har lyssnat mycket på Romeo ska ni veta.

Jag har också varit inne på youtube och kollat på gamla videos på honom från 2008 som jag alltid brukade kolla på förut. Jag kommer nog lägga upp de här på bloggen imorgon så ni också kan kolla på de. Det är bra videos där ni får lära känna honom lite mer. Jag vet att ni redan har en bra bild av Romeo men ni kommer få en så mycket bättre bild av honom personligen efter att ha kollat på de klippen jag tänker lägga upp imorgon. Respekt! De är så tunga hans pappa och han..

Tror nog jag ska fortsätta lyssna på musik nu, eller jag kanske borde lägga mig i sängen och försöka sova? Jag ska på bio med min kusin imorgon.. Han skulle ringa mig när han vaknar, det kanske är en bra idé att försöka sova nu så jag vaknar vid klockan 12 och inte sover bort hela dagen... Problemet är bara den att jag inte är trött, jag är inte trött alls.. Ärligt talat jag har vänt på dygnet helt, skulle kunna vara uppe hela natten tro mig!
Men nog om det och tillbaka till bion.. Vet ni några bra filmer som går på bio just nu? Jag har själv ingen koll. Jag är fett lat, orkar inte ens gå in på sf för att kolla vilka filmer det finns haha. Men kan ni inte bara göra mig en liten tjänst och kommentera vilka filmer som är värda att gå på bio? Spelar direkt ingen roll vad för typ av film det är.. Bara den är bra! Det är spik att vi ska gå på bio imorgon så jag måste verkligen få svar på bra filmer snarast. Snälla alla ladies och grabbz, kommentera bra moviez...

Före jag lämnar er och säger godnatt vill jag återigen bara tacka alla söta och sköna läsare som har röstat på min blogg som Blog Of The Year på facebook. Jag har bloggat sen i Maj 2009 och har nog aldrig glömt att uppdatera bloggen, jag har alltid underhållit er så kanske är jag värd en belöning?
Att få min blogg framröstad till årets blogg hade ju varit skitnajs så please...
In här http://apps.facebook.com/blogoftheyear/?blogoftheyear_ref=512013324 och rösta på mig.
Just nu är det bara 93 stycken som har röstat, kom igen.. Bättre kan ni ju.
Jag har sagt det så många gånger förr men jag säger det igen, jag har sveriges skönaste läsare så ere bara! Visa att ni gillar mig genom att stödja mig i tävligen. Godnatt & Sleep Tight, vi hörs imorgon. Puss.

Tack!!

http://apps.facebook.com/blogoftheyear/?blogoftheyear_ref=512013324

Romeo Miller

Romeo tillsammans med Rob & Khloe Kardashian
Utan att överdriva, Romeo är skit schysst!!

Jag menar, jag har följt honom i ett bra tag ska ni veta, ett riktigt bra tag.
2007 då var jag helt galen i honom, till och med några av mina vänner kallade mig för Romeo eftersom jag diggade honom så jävla mycket. Jag diggar honom fortfarande men förut var jag verkligen obsessed, om ni inte tror mig så fråga min syrra Liza haha, det är helt sjukt. Det är också därför jag är så glad över att få snacka med honom. Ni som tycker jag överdriver osv stick härifrån.
Läs inte min blogg. Jag snackar fuckin med en av mina idoler så lämna mig ifred om du inte gillar det.

2007 när jag var hiphopare beundrade jag Romeos klädstil fett mycket. Jag klädde mig till och med som honom, stora t-shirts och stora jeans, tro mig eller ej men jag kan faktiskt lägga upp en bild på hur jag såg ut haha.. Han klär sig inte så längre, inte jag heller. Det är helt ute med den klädstilen men bara så ni vet diggade jag honom så mycket att jag klädde mig som honom :) Jag har typ följt hans karriär på internet som så många andra och vi alla vet att han är en bra kille. Man har aldrig hört något dåligt om honom, tvärtom.. Alltid är det positiva saker man får höra om Romeo. Ny film på G, jobba tillsammans med sin Pappa Master P och Michelle Obama i projektet in the fight against obesity för att nämna lite saker. Så killen är grym. Fattar inte ens hur han hinner med allting....

Jag menar han har sitt egna klädmärke, han är basketspelare, han spelar för sitt college och om några år kanske han spelar i NBA. Han är skådespelare och har massor med filmer & serier som släppts 2011 och så är han artist och spelar in musik. Vid sidan av allt detta håller han på med små projekt som jag skrev om tidigare och så pluggar han. Jag menar, killen är otrolig. Snacka om Mr.Busy. Egentligen skulle han ba kunna säga.. Ähh.. Pappa jag orkar inte, jag orkar inte plugga, jag orkar inte spela in filmer.
Men han är ingen bortskämd snorunge, han är grym det är han!

Aldrig har man hört något dåligt om honom, han är en förebild för många. Inte bara för de i USA utan för andra runt om i världen också. Spikat att jag ser upp till honom precis som jag gjorde förut, han är en bra kille. Men anyways, här har ni min och hans senaste konversation för en kvart sen. Vill ni veta mer och honom så sök bara efter hans namn på Youtube, Romeo Miller, Lil Romeo.

Vad jag tycker om Kenza & Romeo

Det var allt för nu, vi lämnar det åt sidan för tillfället.
Jag kommer såklart att fortsätta prata med Romeo på twitter, men jag kommer inte direkt hålla på printa-screen hela tiden och visa er vad vi pratar om som jag har gjort de senaste dagarna.

Konversationen med Romeo inatt

Kenza & Romeo är ett hett samtalsämne just nu.
Jag snackade med honom på twitter inatt och även med Kenza på facebook.
Jag väljer dock att inte lägga upp det jag och Kenza pratade om.
Jag kan i alla fall säga att hon inte är intresserad. Men det är lugnt, det kom inte som en chock direkt.
Jag menar, hon har ju kille. Det klart hon inte kan säga att hon är intresserad när hon är i ett förhållande. Jag berättade för Romeo och han blev inte sur vilket jag trodde att han skulle bli.

Ni kommer kunna läsa för er själva vad han skrev eftersom jag har printat-screen.
Jag trodde Romeo typ skulle skriva ahh men fuck det då, pass på henne eller något i den stilen.
Men det ni måste veta att den här killen har fötterna på jorden, fast än han är kändis.
Det tycker jag verkligen han ska ha cred för! Han skulle kunna skriva; jag kan haffa en annan tjej så pass på Kenza. Men det gjorde han inte, varför? Jo för att han faktiskt tycker om henne.

Vill ni läsa lite av våra meddelanden på twitter så klicka på länkarna bara.

Haha, han är så tung. Han ba du kan göra en ny kategori på din blogg: Do you believe in fairytalies.
Alltså, tror du på sagor. Haha, så tung. Det är sant fan, hela den här situationen är ju helt sick om man tänker efter.. Jag menar, Romeo.. The Hollywoodstar letar efter sin Cinderella. Han hittade henne tillslut, på twitter! Började skriva med henne men med hjälp av mig fick han reda på att tjejen han skrev med på twitter var ett fake konto. Han blev ledsen men hoppet levde eftersom jag kunde hjälpa honom få tag i den riktiga Kenza. Han blev glad igen men ändå lite ledsen då han fick reda på att Kenza har kille och inte är intresserad. Men Romeo tappade inte humöret helt, han gillar henne fortfarande och för stunden så är det allt han vill att hon ska veta.

Länkarna skickade jag till Kenza inatt.
Hon har sett vad han har skrivit till henne och svarade till mig tidigare idag.
Det hon svarade tänker jag skicka till Romeo, men det är inget jag vill ta upp på bloggen just nu.

Den sista länken är 100% dedikerat till Kenza.
http://i56.tinypic.com/33w07eh.jpg http://i51.tinypic.com/21lk2uf.jpg
http://i54.tinypic.com/t0q0ko.jpg http://i52.tinypic.com/vz9chf.jpg

Snackade med både Romeo & Kenza inatt


How We Do

Yeah im in a Lambo, them haters in a Volvo.. Volvo? Volvo!

BLOG OF THE YEAR

Alla mina söta, sköna och trogna läsare in och rösta på mig.

http://apps.facebook.com/blogoftheyear/?blogoftheyear_ref=512013324


Kort om Kenza & Romeo

Snackade med båda inatt.
Kommer mer senare idag, håll utkik här på bloggen. Peeace.

Ge Mig Sommar

Ärligt talat jag vill ha Sommar nu nu nu!

Chillin ba

Ni ska veta att jag bara har slappat idag. Har inte gjort någonting annat än att bara chilla!
Dagen började ju men att jag vaknade rätt sent, klockan 5. Så det fanns inte så mycket jag kunde göra heller. Jag skulle faktiskt in till stan med en kompis idag också men det blev aldrig av eftersom jag försov mig... Men det var skönt att få sova ut sig helt faktiskt, jag behövde det verkligen.

Har sett att några stycken har kommenterat inlägget där man skulle önska veckans låtar.
Än så länge har jag inte läst vilka låtar ni har önskat men jag ska göra det nu och sen lägga upp
3 låtar plus 1 musikvideo på höger sida av bloggen före jag lägger mig, dont worry :)
Jag hoppas att ni har önskat bra låtar, vilket ni ofta gör.

Nu tänker jag softa till lite skön musik, logga in på facebook, checka inboxen osv.
Jag har faktiskt inte suttit vid datorn så mycket idag utan jag har låtit min syrra använda den.
Jag har hållt på med min baaby (iPhone) i stort sett hela dagen ha!

Från Romeo till...


R.O.M.E.O

Baby why you still thinkin, when your heart say DO IT?

28/12/10

Orka att jag vaknar så här sent vad fan! Då är hela dagen borta...
På ett sätt var det ju skönt att få sova ut sig helt och hållet efter att ha vaknat tidigt igår och i förrgår.
Men ändå liksom, man vill inte sova bort heeela fuckin dagen som jag har gjort idag.
Jag menar, jag vaknade klockan 5! Det får inte hända igen, jag har verkligen vänt på dygnet!

Men anyways, jag ska dra till köket nu och kolla om jag hittar lite käk.
Halå vad är det för dag ens, är det Tisdag eller Onsdag? Softa låt mig kolla på laptopen..
Aah det är Tisdag, tänkte väl. Haha helt onödigt av mig att skiva det där ju!
Nä men vart var jag någonstans? Juste, KÄK! Ska dra till köket nu och mörda maten.
Fast än klockan är sent på dagen så kan jag inte äta "riktig" mat. Jag måste äta något som är som frukost-aktigt eftersom jag precis har vaknat. Jag är väl inte den ända som är så?

Ni ser säkert också att jag har bytt tillbaka till designen jag hade före Jul.
Vissa är säkert fett glada eftersom snöflingorna är borta haha. Det var några läsare som skickade meddelanden till mig på facebook och klagade på att bloggen blev seg som fan pga av de.
Jag är ändå nöjd att jag har tillbaka den vanliga designen nu, tycker den är skit fräsch!
Btw, om du fortfarande ser Jultemat så uppdatera bloggen bara. Klicka på F5.

Är det något ni undrar över, har ni några tankar eller funderingar så hojta till bara.
Vill även säga att jag har bytt namn på twitter från MulattoBee till BryanMassa.
Alla ni som följde mig på MulattoBee behöver inte oroa er, allt är som vanligt bara att namnet är ändrat. Jag kände att BryanMassa är bättre, vem vet om man blir galet känd i framtiden och någon annan, något fan eller liknande tar namnet BryanMassa på twitter haha, förstår ni vad jag menar eller? Men glöm nu inte följa mig, jag är snart uppe på 300 följare och uppdaterar ibland på Svenska men mest på Engelska så mina följare utanför Sverige förstår och inte behöver använda sig utav google translate hela tiden. http://twitter.com/BryanMassa. Nu när jag ändå snackar om twitter vill jag också säga att ni läsare som vill få tag på mig lättare hojta till på twitter. Jag svarar spikat där, fråga de andra som har skrivit till mig där. Det är mycket roligare + att det inte är lika många som bombar mig där som på facebook. Bara ett tips om du vill chatta med mig. Nu måste jag äta, herrå!

Före jag avslutar inlägget vill jag säga att det var ett bra tag sen jag skrev ett sånt här långt inlägg haha. Känns lite konstigt eftersom jag nu för tiden spelar in videoinlägg när jag har mycket att säga.

. . .


Dagens Låt + Veckans Låtar

Jag har glömt ta upp några saker och jag kan börja direkt med att bjuda er på dagens låt.

Men före jag gör det kan jag säga att jag fortfarande håller på snacka me Romeo, vi skickar meddelanden till varandra nu på twitter, orkar inte printa-screen 24 men vi snackar inte bara om Kenza, vi snackar om andra grejer som hur vädret är i Sverige och där i Los Angeles. Kan i alla fall kopiera en grej han skrev: Shit its super nice right now,how about over there? And I'm n no rush wit her,she got a bf so she's gonna b hesitant at 1st ha... För er som inte kan engelska så menar han att han inte vill stressa, hon har en kille och kommer säkert vara tveksam i början.

Romeo ft. Tempo - Celebration♫
♫Hey lady, how you been to Paris lately? Flossin throwin money casue I made it
♫And they hatin, they have never seen Jamaica, first class trip back to Vegas

Skit skön låt, snacka om flow när han rappar. Snabbt men ändå i takt. TungtTungt.
Den andra grejen jag glömde ta upp vilket jag skulle göra redan igår är nämligen VECKANS LÅTAR!!
Vad väntar ni på haalååå, haha börja önska nu så ska jag kan välja ut 3 av era önskade låtar imorgon.
Glöm inte heller önska en musikvideo.. Veckans Musikvideo som sagt. Tunga är ni, Kärlek & Respekt.

Go'kväll

Som ni ser håller jag på snacka lite med Romeo på twitter och han är skit tung jag lovar er..

Men hur som helst, jag kollade på London derbyt mellan Arsenal och Chelsea för 2 timmar sen.
Fan vad skönt med en seger direkt efter Julen, fan vad skönt med en derbyseger, fan vad skönt med en seger mot CHELSEA. Shit vilken bra dag jag har haft, ärligt talat. Jag har varit ute med Richy och shoppat kläder, käkat och på kvällen blivit bjuden på en show av Arsenal. Det kan inte bli mycket bättre än så. Fan vad skönt att avsluta dagen med en 3-1 seger mot de blåa. Undrar om inte Ancelotti får kicken nu? Det går rykten om att dåliga nyheter, väldigt dåliga nyheter väntar för honom imorgon.
Vi får väl vänta och se vad det är, intressant och spännande eller hur.
Men jag är så fuckin glad att Arsenal vann, är också glad över att Walcott fick förtroendet från start i denna match. Han har fått göra inhopp i de senaste matcherna och gjort skit bra ifrån sig, det var på tiden att han fick starta. Och visst gjorde han det grymt bra också, 5/5 får hans insats av mig ikväll.
Ett mål + en assist. Jag har alltid haft svårt för Chamakh, vet inte riktigt varför men det känns som att han inte gör någon nytta. Eller så kan jag inte säga men att han inte göra något extra, vi är typ bättre utan honom. Vi spelar på ett helt annat sätt utan honom och det tycker jag vi visade idag.

Utan att överdriva det känns som att det var galet längesen jag skrev om fotboll här på bloggen, håller ni inte med mig?

Det känns som att det var 100 år sen jue haha, förut brukade jag alltid skriva lite korta matchreferat och sammanfatta helgens toppmatcher. Vad tycker ni, ska jag börja göra det igen eller?
Jag har ju trots allt en kategori med namnet Fotboll..
Kärlek och Respekt, extra kärlek till alla mina systrar och bröder som håller på Arsenal :D

Dedikerat till Kenza


Shoo Bloggeeen!

Shoo på er alla söta och sköna läsare, svär på allt att ni är skit tunga. Jag älskar er haha!
Jag kom hem från stan för ett tag sen och spelade precis in ett videoinlägg som jag snart kommer att publicera. Det var faktiskt allt jag hade att säga, håll ett utkik här på bloggen för videoinlägget är strax uppe! Under tiden ni väntar kan ni ju lyssna på låten jag bjudit er på nedanför bilden.
Romeo ft. Taylor Swift - Save Me♫

♫Pleasure P - Change Positions♫

Girl I wanna, Flip it and bounce it.
Turn you around and Hit it from the back just to see how you react.

Kenza, Thank Me Later.

Här har ni en till print-screen från våran konversation på twitter inatt.
Grejen var ju den att det Romeo först twittrade med en tjej från Holland som har bilder på Kenza.
Men senare märke han att det kontot var falskt och då började han lalla med henne och spela med bara för att se hur långt tjejen skulle gå. Han drev så mycket att han till och med skrev på sin twitter att han funderar på att flytta till Holland i en månad haha. Men jag och han började snacka efter att jag hade varnat honom för att tjejens konto är falsk, att hon har bilder på en tjej från Sverige.
Det var då han tackade mig och som ni ser skrev han att han vill få tag i den riktiga Kenza.

Timeline...
Senare på meddelanden...
Ärligt talat Romeo är för tung haha, lägger haff på en tjej från en annan kontinent!!

Som jag sa i videoinlägget, Kenza kan bara inte säga nej. Asså ärligt talat.. Vilken tjej från Sverige skulle säga nej? Det finns bara inte! Jag läste era kommentarer och såg att några hade skrivit att hon är i Thailand nu, det hade jag ingen aning om faktiskt men det stoppar inte er att kommentera hennes inlägg. Jag ska också försöka komma i kontakt med henne så får vi se vad hon har att säga. Jag vet att hon har en kille men det är väl inget fel att lära känna andra personer. Inte nog med att jag ger Kenza den här chansen att få träffa Romeo, jag tycker även den är schysst av mig att skriva om det här så Kenza vet att tjejen använder sig av hennes bilder på twitter. Kenza kan nu göra en anmälan om hon vill, vad vet jag men schysst av mig tycker jag i alla fall.

Här får ni en video från i Sommras då Romeo visar upp sitt hus i California.
Som sagt, Kenza kan bara inte säga nej till detta. Hon kan bara inte.
Hon är i Thailand nu men gör allt ni kan så hon får reda på detta.
Kenza om du läser detta svara på mitt meddelande jag skrev till dig, kärlek o respekt.

Romeo är intresserad av Kenza!

Print-Screen från inatt då jag snackade med Romeo på twitter. Vi skrev mera men jag orkar inte dela med mig av hela konversationen. Men se till att hjälpa mig, Kenza måste få reda på det här. Det här helt sjukt egentligen, snacka om att världen är liten. Har diggar henne fett och skrev även så här:
'Yea it doesnt matter... Shes like my perfect girl so watever it takes lol... but that fake kenza page tricked me the 1st week than I realize'.
Kanske är Kenza Cinderellan Romeo har letat efter? Hjälp mig nu seriöst, gå in på hennes blogg och kommentera hennes inlägg, gör allt ni kan okej. Tack till er alla läsare som hjälper till, det uppskattas enormt!

Twittrar med Romeo

Shoo på er alla söta och sköna läsare som är uppe såhär seeent på natten!
Jag ligger i sängen med hörlurarna som ni ser, men det är inte exakt det jag tänker snacka om.

Jag tänkte bara spana in med en kort inlägg och berätta för er att jag just nu twittrar med Romeo.
Han följer mig på twitter och nu skickar vi meddelanden till varandra, vi snackar om en skit rolig grej.
Ni kommer inte tro att det är sant men det är det! Jag berättar mer för er imorgon då jag kommer spana in med ett videoinlägg och printa-screen. Kärlek och Respekt, jag ska ta och snacka med honom ett tag till sen tänker jag sova och ladda inför mellandags rean imorgon! SovGott <3

Dagens låt

Måste tacka syrran Liza för att hon visade upp låten för mig. Riktigt nice är den!
♫Labyrinth - Let The Sun Shine♫

Update!



WESC

WESC Bongo Premium Headphones True Red
Julen blev lyckad! Vi hade roligt som fan och jag fick det jag hade önskat mig, nämligen hörlurarna :D
Jag har på mig de nu och måste säga att ljudet är kristallklart, fan vad jag älskar de ni förstår inte!!
Just nu pumpar jag låten Drop Top Girl med Chris Brown & Tyga. Basen är helt otrolig.
När jag lyssnar på musik i de här hörlurarna tar de mig till en helt annan värld, så fuckin grymt ljud asså.
Otroligt bra isolering också, man hör absolut ingenting som sker i bakgrunden. Man hör bara musiken :)

Jag har skrivit det förut här på bloggen men jag gör det igen.. Bad Sound Kills Music, kom ihåg det.
Hahah asså shit i Love Them! Jag kommer spikat lyssna på musik vart jag än rör mig!
Från och med nu kommer ni aldrig se mig ute utan mina hörlurar tro mig ;D

De är så fuckin najsa, ska fortsätta lyssna på musik nu men jag spanar in med dagens låt senare.
Peaace!

NikeFootball - Bryan Massa

En kvart har typ gått och redan har över 500 pers gillat!
Helt sjukt, jag hade precis skrivit klart inlägget "God Jul" sen loggade jag in på facebook en snabbis.
Jag klickade på facebooks startsida för att kolla lite news feed och då såg jag att NikeFootball hade lagt upp min Nike video. Snacka om att jag fick en grov adernalinkick, jag hoppa upp och sprang till vardagsrummet. Jag ba koom kooom, allihopa kom till mitt rum Nike har lagt upp min videoo! Vi satte oss tillsammans i mitt rum och kollade på videon, fan vad feet den blev. Och fan vad grymt att de la upp den just idag när det är Jul. Fan det är en riktig julklapp ju haha, Nike har över 4.000.000 miljoner fans på sin fanpage, helt sick asså! Jag är fett laddad, längtar tills jag åker dit i mitten av Januari!
Facebook.com/BryanMassaFootball

God Jul

Det är fullt upp hemma hos mig. Mamma lagar mat, Pappa ringer samtal, Liza pyntar lite grann och Diana är på väg hit med sin pojkvän. Själv har jag varit latast av alla och kollat på film, jag har suttit och kollat på filmen This Christmas med Chris Brown och Lauren London för att nämna få. Konstigt nog har jag aldrig sett den tidigare så det här var alltså min första gång. Men jag laddade faktiskt ner den för 3 år sen då den var ny, grejen var bara att jag aldrig kollade på den eftersom det var keff kvalité.

Men anyways, nu är Julen här och i Love it! Det är bara kärlek... Family happiness. Jag har önskat mig ett par röda WeSC hörlurar med namnet Bongo och håller tummarna för att jag får de.

Jag önskar alla mina läsare en riktigt God Jul och jag hoppas ni får det ni har önskat er.
Släng gärna in en kommentar på vad ni har önskat er i Julklapp, det vore kul att veta =)
Merry Christmaas XxX

Bakom Kulisserna - Like A Punk


Julhandlat!

Halåå på er, hoppas ni alla mår bra!
Julen börjar närma sig, eller Julen är redan här rättare sagt =)

Just nu sitter jag i mitt mysiga rum och lyssnar på Another You med Chris Brown.
Snacka om chillmode. Det skulle fan vara mysigare om man inte var ensam om ni förstår var jag menar. Typ softa med någon och bara snacka skit, lyssna på musik eller kolla på film.

Men anyways jag har julhandlat idag och snacka om stress. Julstress!
Det började med att jag inte kunde dra ut tidigt på dagen som jag hade planerat eftersom Lizas flyg blev försenat. Jag var tvungen att sitta hemma och vänta på henne för att hon inte har några nycklar. Jag hade tråkigt och var helt rastlös men när hon väl kom hem vid 5 tiden rörde jag mig utåt direkt!

Först åkte jag in till City med en tjejkompis och där hittade jag inte någonting.. Eller okej, jag ska inte ljuga för er. Jag köpte ett par vantar till mig själv och en liten Julklapp till Pappa. Men den Julklappen kunde jag köpa vart som helst, det var verkligen helt dött och tråkigt i stan. Trodde att det skulle vara mycket folk men det var det inte. Det var fett lite folk och det fanns verkligen ingenting i butikerna...

Jag ville typ åka till Kista direkt men inte tjejen som jag var med.
Hon sa att hon inte pallar åka till Kista för att hon inte orkar med allt folk.
Jag förstår att det kan vara jobbigt när det är mycket folk men hey, ska jag bara gå runt i stan eller köpa Julklappar? Så jag tänkte fuck it, det fanns ärligt talat ingenting i stan. Jag åkte mot Kista och mötte upp min syster Diana, vi bestämde oss för att Julhandla tillsammans och snacka om att det blev succé! Utan min syrra hade jag nog aldrig hittat några klappar till Liza eller Mamma. Och ni ska vet att det alltid är svårt att hitta presenter till min Mamma, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men tro mig bara, det är skit svårt haha. Det blev galet stressigt på slutet ska ni veta. Jag hade handlat klappar till alla i familjen förutom Mamma. Med en halvtimma kvar till stängdags flippade jag ur.
Jag ba shit, jag måste hitta något nu!! Och Baaam sa det så låg Mammas julklappar i en kasse =)

Hur har Julshoppingen gått för mina läsare då? Bra, dåligt, stressigt?? Let me know.

Heelt trött

Ni ser själva hur trött jag är, bilden talar för sig själv.
Fatta att jag typ vaknade precis, klockan är 3 och jag ska nu försöka ta mig upp ur sängen för att käka.

Idag ska jag ju ut och handla Julklappar till familjen och jag vill egentligen käka något nu för att sen dra iväg, men jag kan inte. Varför undrar ni då? Jo för att min systers flyg blev försenat så jag måste sitta hemma och vänta tills hon är här, sen kan jag dra ut. Som alltid ska det bli kul att se syrran!

Konstigt nog så saknar jag de gamla tiderna då vi tjafsade och bråkade om allt möjligt, mest om vem som skulle sitta vid datorn hahah. Nä men tillbaka till Julklapparna, har ni några tips på vad jag kan köpa? Jag menar det är ju några stycken jag måste köpa klappar till. Min Mamma, min Pappa och mina två storesystrar. Kom med bra tips och se till att kommentera före jag drar hemifrån. Peaace!

Hata Fifa!


Förlorade 600kr men Guled fyllde år i Tisdags så vi säger att det är hans födelsedagspresent från mig ;)
Tro mig, det kommer ta ett bra tag tills jag spelar FIFA igen.. Jävla skitspel!!
Han gjorde mål i den 90 minuten och vann 1200kr av mig, så spelade vi igen och jag vann tillbaka 500.
Sen satte vi stopp där, han gick plus 600 kr och jag minus.. -.-

1000 kr på bordet mot Guled, DE FLIPP

Guled är fett nervös inför den andra matchen... lets go.. 1000 kr på bordet!

200 Likes och jag hoppar in i snön

Fuckin Guled han tvingade mig till detta!

BlaBlaaBlaaah

Shoo brää, hoppas ni alla mår fint för själv mår jag bra hahah, riktigt bra måste jag säga!
Ni vet själva hur man göre, det är bara soft hära, ingen stress at all....

Jag har varit med en tjejkompis idag och bara tagit det lungan. Vi kollade klart på filmen Lottery Ticket eftersom vi aldrig hann kolla klart på den förra gången hon var här. Fan vad rolig den filmen är, ärligt talat jag kan kolla på den om och om igen utan att trötta. Jag har redan sett den typ 6 gånger, utan att överdriva. Jag är helt seriös, diggar Lottery Ticket från hela mitt hjärta, den är bara för skön!

Jag var faktiskt med en annan tjejkompis igår, hon kom med sin hund och det blev lite kaos haha.
Inte nog med att den var nyfiken och sprang runt i huset, den fuckin kissade i hallen!
Nu till det roliga, vi var i mitt rum och efter ett tag ville jag till köket för att fixa lite té.
När jag var i hallen och precis skulle ta steget in till köket trampade jag på något blött.
Jag föll framåt och fråga mig inte varför haha, det var ren reflex!
Min första tanke när jag låg på golvet var att hon kanske klivit in med sina snöiga skor...
Men sen kom jag på att hon hade hunden med sig, jaa ba aaah shiit.. Nääästy...
Jag har precis gått på kiss liksom, men det var ingen fara. Jag låg bara där och garvade som fan.
Det var tur att hunden kissade på golvet och inte på någon matta för då hade det varit kneejz.

Imorgon är det Torsdag och jag tänker dra ut och handla Julklappar.
Snacka om stress, sådära dagen innan. Nääh men det är inga problem, så har jag gjort de senaste åren. Alltså köpt Julklappar i sista sekund. Jag ser fram emot morgondagen eftersom jag gillar den där Julkänslan, när man är ute och letar efter klappar till hela familjen, det är skit najs ju. Tycker inte ni också det? På tal om imorgon så kan jag berätta att min Syster Liza kommer hit från London för att spendera Julen med oss. Det är så det funkar, det gäller att hålla familjen tight och spendera en högtid som Julen tillsammans med de man älskar. Har ni hunnit handla Julklappar ännu?

DÅ VAR VI KLARA!!! IT'S A WRAP!!


Fuckaar ur till Like A Punk Hahah!

Föör tung låt utan överdriva. Tung beat, tungt flow & tungt budskap.
Våga vara dig själv & fall aldrig för grupptryck!
I Wasen't Like Them, I Wasen't Like Him and I Wasen't Like Ya'll. I Was Just Me In The Mirror♫
♫ALWAYS BEEN LIKE THIS, ALWAYS ON THE LEFT, LIKE A PUNK♫
♫SO IF YOU FEEL LIKE THIS, DON'T FOLLOW THE REST, LIKE A PUNK

Yessuur


Dedikerat till hatarna


Hey Cutie I Just Wanna Holla

Bjuder er på dagens låt nu och spanar strax in med ett videoinlägg, ett natt-videoinlägg rättare sagt!
♫Soulja Boy ft. Trey Songz - Hey Cutie♫

Btw, jag har ingen aning om vad ni tycker men jag diggar min nya frilla feeeeett!
When I get you to the bed, Me & you goin turn up.
Just like the candle, Like me & you goin burn up.
I'm on fire, She get higher, Hey cutie, Calling me wife ya.

07:59

Blää, längesen jag var vaken såhär tidigt. Är fett trött fan.
Idag är det dags för inspelning dag 2, jag ska rulla hemifrån snart och har inte tid att skriva.
Så jag bjuder er på ett videoinlägg som jag glömde bort att publicera förut.
Obs: Att videon är från November haha.

Time 2 Sleep

(Får håret fixat bakom kulisserna)
Hah Yeeszir! Det är dags för mig att försöka sova nu.
Har precis som idag en låång och kall dag framför mig imorgon med mycket ljus och kameror.
Men jag ska inte klaga eftersom det är kul som fan =)

Imorgon kommer vi spela in mer än vad vi gjorde idag och det är två scener som jag längtar till fett.
Ena är då vi kommer sitta i ett klassrum tillsammans med andra elever och fucka ur.
Och den andra är då vi drar på hemmafest på Söder hahah, det kommer bli nice. Föör niice!

Ni anar inte hur jag ser ut haha, jag är en riiiktig punkare! Det är så roligt att spela någon man inte är.
Jag tror ärligt talat att vara skådis är det bästa jobbet som finns efter professionell fotbollsspelare.

Atozzio - I Quit

Släck lampan, lägg dig under täcket och sätt på dig hörlurarna.
Tänk på den personen du gillar, tänk på ditt ex, tänk på kärleken.

Inspelningen Dag 1

Shoo bloggen! BRyaN HääR, DiN TjEjS FaVoRiiTBloGGaRe. MR.DOiTFORTHELADIES.
SVeRiGeS SkÖnAsTe BloGG - MulattoBee.SE

Jag kom precis hem och en sak måste ni veta, vi har spelat in utomhus hela dagen!!
Det har varit skitkallt!! Utan att överdriva, det har varit fööör kallt, iskallt.. you name it!
Kallast var det om fötterna, händerna och ansiktet. Fattar inte ens varför jag skriver det här inlägget?
Jag borde hoppa in i badkaret... Shit, bara tanken gör mig dum haha.
Peace, jag spanar in senare ikväll. Har längtat efter ett varmt bad hela dagen ni förstår inte asså.
Té och lite mackor efter badet skulle också sitta fint... Riktigt fint.
Håll ett utkik här på bloggen, jag spanar in senare.

Lee Carr - All I Want For Christmas

Julen närmar sig och just därför tänker jag bjuda er på en riktigt skön rnb låt som handlar om just Julen.
Jag hoppas ni får en liten Julkänsla när ni spanar in min blogg, jag menar det snöar här på bloggen, den är röd och headern som ni säkert har lagt märke till är inget att leka med. Den är för nice och ger i alla fall mig Julkänsla, jag måste tacka duktige George som gör de flesta av mina headers! Grym är han.

Asså äälska December, det finns ingen mysigare månad!
♫All I really want for Christmas, All I really need is YOU♫

För snyggt!

Det är så här jag gör med folk som tror de kan komma till min hemmaplan och knäcka mig lol.

Ser fram emot imorgon!

Imorgon är det första inspelningsdagen för Adam Tenstas musikvideo.
Ni anar inte hur sugen jag är, det kommer bli grymt!! Låten heter Like A Punk och vi är några grabbar som kommer vara klädda och beté som riktiga punkare, vi kommer fucka ur helt haha. Asså jag vill inte säga för mycket utan ni får vänta tills musikvideon släpps. Det kommer vara askul och jag är fett glad över att jag får vara en del av detta, jag menar det är nog det sista jag gör inom TV/Reklam. Efter nyår, år 2011 så är det 100% fotboll som gäller för mig, men jag måste säga att det verkligen har varit kul att gå på olika inspelningar eftersom jag gillar skådespeleri men också för att jag har träffat så otroligt många nya och trevliga människor inom filmbranschen.

Men tillbaka till musikvideon som vi ska spela in imorgon och på Måndag.
Som sagt jag är skit sugen på det och en anledning till varför jag är extra taggad är för att det är något annorlunda för mig. Jag menar jag är ingen punkare, jag är rena motsatsen ju haha, men i videon kommer jag vara någon helt annan. Ni kommer att se en helt annan sida av Bryan och tro mig det kommer se så äkta ut. Jag kommer att vara en riiiktig puunkare. Jag vill inte gå in för mycket på detaljer men jag säger en sista grej före jag avslutar detta. Musikvideon kommer bli heelt galen, för det första så gör Adam Tensta en comeback efter att det har varit tyst om honom i något år. För det andra kommer den kanske inte att visas på TV eftersom den är för våldsam, så youtube blir nog det ända sättet som man kan se videon vilket också innebär att den då kommer få flera tusentals visningar. Jag säger det igen, den kommer bli fet! Det ryktas om att Like A Punk kommer bli årets musikvideo 2011 och jag är redo på att hålla med. Imorgon kör vi!! YEAAH, LIKE A PUNK.

Ni ska veta att låten är skitskön, den har inte släppts ännu men jag har den i min iPhone och det finns en mening i låten som jag diggar fett då Adam sjunger; Don't follow the rest, like a punk. Och med det menar han, asså följ inte de andra.. Våga vara dig precis som en punkare. Punkare är sig själva och bryr sig inte om vad andra tycker och tänker. Och i den här världen som vi lever i just nu så är det viktigt att kunna vara sig själv, det är alldeles för många ungdomar som faller för grupptryck!

Like A Punk

Jag ska vara med i Adam Tenstas kommande musikvideo till låten Like A Punk som inte har släppts ännu. Vi ska börja spela in redan imorgon (Söndag) och kommer att hålla på hela dagen. Vi kommer också spela in hela dagen på Måndag och då ville jag kolla med er läsare om det finns några här som skulle kunna tänka sig agera som statister i en festscen. Det ska föreställa en snobbfest inne i stan och just därför ville jag kolla om jag har några läsare som är typiska "svennebannaner/brats" och kan tänka sig ställa upp. Tro mig det kommer bli kul och fett, Like A Punk kommer spikat bli årets musikvideo 2011. Fatta jag ska vara PUUNKARE haha. Men nu tillbaka till grejen, är du en typisk svenne/brat och vill vara med så skriv till min inbox på facebook. Inspelningen för festscenen sker på Måndag vid 16:00 tiden. Både tjejer och killar är välkommna, det kommer bli fett! =)

Pleasure P - She's Gone

Ah Whats Up Lil Bro, I See U Got U Lil Shorty, U Love Her?..
Oh Man, Love Is A Beautiful Thing.. Remember I Used To Have That Feeling...
U Got A Good Girl Though, Don't Mess It Up, That's What I Did Man...
And It's Been A Wile Since I... Been Able To See Her.
But If I Did See Her, I Know What I Would Tell Her...

ChillFredag

Har haft en riktigt skön Fredag måste jag säga.
Jag sov ut mig fint och vaknade vid klockan två, softade vid laptopen och bara chillade.
Senare på dagen fick jag ett samtal av Tumme. Han fråga om jag ville följa med honom till Yohannas jobb för att chilla och som spiken i kistan var jag på haha. Det tog ett tag före vi kom fram till hennes jobb, vi typ softade i kista i ett bra tag. Tro mig i ett braaa tag.. Kände mig som en riktig luffare haha, shit asså. Träffade på massor med folk som jag känner men den som gjorde min dag var Benji! En kompis till som gick i samma klass som mig under gymnasiet. Vi hade inte sett varandra sen vi tog studenten i sommras så vi pratade en liten stund och det roligaste var att vi dog av garv när vi såg varandra.

Men hur som helst, när vi var framme på cafét som hon jobbar på var det najs.
Vi tog en fika kan man säga, snackade shit och proppade i oss massor med goda saker.
Kände mig som en riktig tjockis efter allt käk tro mig. Jag blev skit mätt!

Idag var det precis som igår!
Jag menar att jag inte har hunnit blogga någonting eftersom jag inte har haft någon tid över till det. Följ mig på twitter om du inte vill missa något och om du vill veta vad jag gör under dagarna. För när jag inte har tid för att blogga så använder jag mig utav twitter, jag bjuder på blider och videos!

Det är första och sista gången jag gör detta, alltså att jag laddar upp bilder här på bloggen som jag redan har lagt upp på twitter. Vill ni följa mig ordentligt så följ mig även på twitter.com/MulattoBee.
Mer bilder från Fredagen hittar ni som sagt på min twitter.

Senare på kvällen var det chillkväll hos mig med Sami och Guled.
Vi flippade fifa i timmar och tro mig jag vann alla matcher förutom en som jag förlorade mot Guled.
Btw, Guled kom från London idag och åker hem igen på Torsdag så jag ska försöka spendera så mycket tid som möjligt med honom. Ni som följt min blogg i ett tag vet redan vem Guled är så jag behöver inte gå in på detaljer. Anyways, nu är klockan mycket och jag kom på att jag aldrig spanade in med dagens låt så jag tänker göra det nu i ett annat inlägg. Peace....... Follow me on twitter glöm inte haha, twitter.com/MulattoBee

Har tjockat mig fett hos Yohie


Augmented reality i bokform

Augmented reality i bokform för Rädda Barnen.
Vad är annorlunda för mig?
- Ordet kan betyda olika saker vid olika tillfällen.

Men något som har varit annorlunda för mig är bloggen, när jag började blogga för mer än ett år sen så fanns det inte direkt många killar som bloggade. Jag känner mig annorlunda eftersom jag struntar fullständigt i vad andra tycker och tänker om mig. If you love me, love me. If you hate me, hate me. Jag gör det jag tycker är kul och låter ingen komma i vägen för det.

Vad tycker ni om mitt svar? Och vad är annorlunda för er?
Släng in en kommentar, det ska bli intressant att läsa och jämföra andras svar.

Fall For Your Type

Dagens låt är Fall For Your Type med Jamie Foxx & Drake.
Egentligen är det Drakes låt som Jamie bara sjunger över, men jag ska inte ljuga han gör det riktigt bra. Näästan bättre än originalet med Drake, bara nästan! Men fortfarande riktigt skön. Grejen är bara den att jag är fast och van vid att Drake sjunger den och inte Jamie Foxx men vem vet, lyssnar jag på denna några gånger kanske det är den jag gillar mer än den andra.

Hur som helst, ni som kan och förstår engelska fattar vad låten handlar om.
Jag behöver inte gå in på detaljer direkt men både texten och handlingen är riktigt bra + skön.
Tjejen i musikvideon är det inte heller något fel på, riktig wifey där asså haha! Fett fin är hon.

Före jag avslutar inlägget och bjuder er på låten och musikvideon undrar jag en sak . . .
Varför faller jag alltid för din typ?

Videoinlägg


YOU ARE THE FUCKIN BEST!

Halloj på er alla läsare!

Fan vad glad jag är nu! Jag var inne på facebook och jag måste säga att den är riktigt trög för mig.
Jag kan inte komma in på andras profiler och när jag uppdaterar min status ser jag den inte på min profil. Jag har ingen aning om vad det kan bero på men hur som helst så lyckades jag komma in på inboxen efter några försök. Och snacka om att jag blev glad när jag läste det andra meddelandet.

Grejen är den att jag alltid velat ha skolfoto från 2003 när jag gick i Sollentuna International School.
Varför undrar ni då? Jo för att jag gjorde en skitrolig min, jag lipade faktiskt med tungan!

Jag har inte skolfotot från 2003 här hemma och jag har bett flera från min gamla klass om de kan fota det och skickar över det till mig men ingen har gjort det. Snacka om tråkiga, jag menar ta en bild snabbt bara och skicka den till min mail. Men anyways, idag.. Asså nyss. Helt från ingenstans, helt random.. Jag har inte tänkt på det fotot på fett länge och helt plötsligt får jag det av en tjej som tydligen gick i samma skola som mig fast några klasser under. Fett kul jue, helt oväntat. Vad är det man brukar säga? Saker händer när man minst anar det haha, i det här fallet stämmer det till 100%!!!
Tack så otroligt mycket Meltem!
Haha jag gick i 6an och ni ska veta att jag var en riktig busunge när jag var en liten kid :D

För att se en större bild checka min facebook, jag har lagt den som profilbild!

OK WOW

Shoo bloggen, hoppas ni alla söta och sköna läsare mår bra!
- Själv mår jag prima, kom hem för inte så längesen...

Dagen började med att jag var med en kompis och chillade, senare under dagen rörde jag mig in mot stan för att jag hade tandläkartid. Det gick bra, skitbra faktiskt. För första gången körde jag utan någon bedövning och det gjorde inte ont alls, jag kände knappt något men det kanske var för att mitt hål var pyttelitet som tandläkaren sa att det var. Det fanns inte så mycket att laga hehe så hon fräschade bara till tänderna lite enkelt sådära.

När jag kom hem tog det inte lång tid tills jag fick reda på att jag skulle till Adam.
Jag bytte om och var on the road igen, den här gången var det ännu mer chill än den förra.
Gissa varför? Jo för att vi flippade tv-spel typ hela kvällen haha. Synd bara att det var Pro Evolution Soccer vi spelade och inte FIFA för då hade jag kört över alla som var där, men kul var det!

Men anyways nu till dagens låt, det kanske inte kommer som någon nyhet direkt men dagens låt som jag tänker bjuda er på är Adam Tenstas senaste OK WOW. Den första singeln ur hans kommande album.

TACK SOM FAZEN!

Jag kollade precis igenom de senaste kommentarerna som jag fått och såg att en läsare tipsat mig om att jag borde rada upp mina kepsar på den hyllan jag har högst upp.

Och jag måste verkligen tacka den här läsaren! Tack så fuckin mycket haha.
Grejen är den att jag inte har vetat vad jag ska lägga på den översta hyllan.

Jag frågade till och med min Morsa om hon har några förslag på vad jag skulle kunna lägga där..
Men nu vet jag  exakt, tack vare dig! Skit schysst, du förstår inte asså haha. Jag tänkte på det idag innan jag skulle iväg till tandläkaren och jag kom inte på något, helt seriöst. Jag vill inte att det ska stå helt tomt och jag vill inte heller att det ska vara för mycket grejer, det ska se snyggt och enkelt ut.

Mina kepsar blir perfekt!
Nu när jag tänker efter så minns jag att jag radade upp mina kepsar såhär förut i mitt gamla rum, så jag tänker göra det nu också. Men bara under tiden tills jag hittar något annat som jag kan ställa där uppe, har ni andra några förslag på vad jag kan ställa där högst upp? Men som sagt, under tiden jag inte har bestämt mig exakt vad jag ska ha där uppe så radar jag upp mina kepsar, tack hörru!

Älska mig för den jag är

Som sagt, det gäller att kunna bjuda på sig själv ibland!
Klicka på play så får ni höra mig sjunga Just The Way You Are med riktig kääänsla.

Planes, Trains and Automobiles

Då börjar dagen närma sig sitt slut.
Det är Onsdag imorgon vilket säkert ger er som går i skolan en extra kick och lite positiva vibbar med tanke på att det är jullov efter Fredag. Har fått höra av några kompisar att det är mycket plugg just nu före lovet sådära, men det är bara att kriga på. Tänk att ni kan softa hur mycket ni vill sen under lovet...

Anyways, jag hade inte tänkt snacka mer om skolan. Jag är glad över att jag har gått ut haha.
Jag tänkte bjuda er på ännu en skön låt, ärligt talat den här låten är så otroligt skön.

Den är så skön att ni kommer digga den direkt efter att ni har klickat på play, tro mig..
Ibland har jag verkligen ingen lust alls att skryta men ibland så måste jag bara göra det hahah.
Asså helt ärligt, JAG HAR BÄSTA MUSIKSMAKEN AV ALLA BLOGGARE!
THAT'S IT, PERIOD! Jag menar om inte du har fattat det ännu så ger jag dig en till chans, klicka på play nu och njut av denna underbara låt. Det är rätt sent nu också så om du ska ta och lägga dig snart sätt på dig hörlurarna och lyssna på låten 2-3 gånger. Jag säger det igen, riktigt chill är den. Kärlek&Respekt.

♫Jackie Boyz - Planes, Trains and Automobiles

step in my room


Videoinlägg


Veckans Låtar + Musikvideo - Vecka 50

Veckans Låtar

Flo Rida - Who Dat Girl (Önskad av: A)

Omarion - O (Önskad av Modi)

Jeremih ft. Ludacris - i Like (Önskad av: The S)

Veckans Musikvideo

Chris Brown - Yeah x3 (Önskad av: Lalalaa)
Kolla bara på videon, för nice. Den ligger på första plats i hela världen ska ni veta!
★CB IS BÄCK BAABY★

WALKING IN NEW YORK

Shit ni anar inte hur trött jag är i kroppen. Min dag började med att jag vaknade prick klockan 3.
En timme efter, alltså klockan 4 satte jag igång med att göra om i mitt rum, som ni såg i det tidigare inlägget så fick jag hjälp av världens bästa Mamma. Mitt söta lilla rum har nu blivit precis som jag har velat ha det i månader. Enkelt, fräscht och stilrent men ändå mysigt sådära haha. Äntligen, jag svär på allt att jag är nöjd nu, mitt rum är personligare än någonsin och ger en bild på hur jag är som person.
Ni vet själva att jag hatar att komplicera saker osv, det ska vara enkelt. Snyggt och enkelt, that's it!

Anyways, jag sitter med farsan i vardagsrummet och kollar på matchen mellan United - Arsenal.
Så ni som väntar på veckans låtar får vänta ett tag till, men under tiden kan ni lyssna på dagens låt.

Den är riktigt skön måste jag säga, man blir på bra humör och jag gissar på att det är en låt som ni tjejer kommer att gilla. Jordin Sparks har själv gått ut och sagt på sin twitter att det inte är hon som sjunger låten men folk skriver ändå in hennes namn så jag gör det samma. Det låter som henne iaf..
♫Jordin Sparks - Walking In New York

JUST NU

Mamma borrar i mitt rum haha, det är dags för lite hyllor i rummet!

Chris Brown

Jag spanar in med veckans låtar + veckans musikvideo imorgon när jag har vaknat.
Ingen stress, det innebär att ni som inte har hunnit önska får en chans att vara med i leken.

Tänkte sova nu men innan jag gör det vill jag bjuda er på den här videon.
Minns ni videon jag la upp på Chris Brown och Big Sean för några dagar sen?
Det var Del 1, Chris Brown håller nämligen på med en internet serie så här bjuder jag er på Del 2.

Jag svär på allt att jag diggar honom ännu mer efter att jag kollat på den här videon, han är helt enkelt bäst när han gör det han är bra på. Jag ser honom som en inspiration eftersom han har gått igenom tuffa tider då väldigt många hatade och tyckte illa om honom. Det var liksom han mot världen och ändå lyckades han ta sig tillbaka. Det tog ett litet tag men nu är han ärligt talat fuckin tillbaka. Dessutom har han också vunnit tillbaka många utav hans fans som han en gång tappade. Under den tuffa tiden insåg han också vilka som var hans riktiga vänner och vilka han kunde lite på, han pratar om det i videon men hur som helst, Kärlek och Respekt till Chris Brown. Snubben är riktigt tung. Riktigt fuckin tung är han!

Den här videon måste alla som är ett CB fan se på. Jag lovar er man får en helt annan bild av honom.

Hello, Good Evening

Då vare dags igen, vi kör på som vi har gjort de två senaste dagarna.
Jag kommer som sagt varje dag bjuda er, mina söta och sköna läsare på bra musik.
En låt varje dag vilket också innebär en ny låt varje dag till din iPod haha ;)

Dagens låt är riktigt skön, nästan för skön för att försöka förklara med ord.
Det är nästan bättre om jag slutar skriva nu och låter er klicka på play.
Helt seriöst, jag diggar denna låt fett! Det är en najs rnb låt som har en bra text + handling.
Den passar mig perfekt, jag som fortfarande inte har hittat min Cinderella... Kanske du är Miss Right?
I låten sjunger han att tjejen är en typ som får en att vilja sluta vara en player.

Beautiful without any make-up on (so natural).
The kind that make you wanna put the games away!

Fan vad jag älskar rnb, jag kan bara inte förklara med ord hur mycket jag älskar rnb.
Vet inte vad jag skulle ta mig till utan rnb, låt mig bara säga det igen. iLoveRnB ♥
Neyo - Miss Right

Veckans Låtar + Veckans Musikvideo

Shoo de bryaan här, Din Tjejs Favoritbloggare, Mr.Do it for the ladies,
Sveriges Skönaste Blogg, MulattoBee.se.

Hah ni vet själva hur man göre! Nä men jag softar bara, är lite trött faktiskt. Ligger på sängen i mitt rum med laptopen och skriver det här inlägget. Lyssnar inte på musik just nu faktiskt, det kom som en chock för er alla eller hur haha? Jag som alltid brukar lyssna på musik, nä men jag måste verkligen vila huvudet lite grann eftersom jag har lyssnat på musik hela fuckin dagen.

Kom hem för inte så längesen, jag har varit hemma hos Adam Tensta och jag vet vad ni tänker.. WTF, Bryan vad gjorde du där? Det var riktigt najs måste jag säga, Eboi och hela gänget var också där så riktigt chill var det! Hur som helst, jag tänkte på några saker men ville först kolla med er vad ni tycker.

De senaste 3 veckorna har jag valt ut veckans låtar helt själv utan att ni har fått önska låtar.
Och jag tycker personligen att vi borde gå tillbaka till de dagarna då ni fick önska låtar som jag sedan väljer ut. Jag tror det är mycket bättre så, jag menar jag som bloggare vill att ni läsare ska känna er delaktiga och ett sätt är ju om ni får vara med och önska veckans låtar. Vissa kanske tänker neej men bryan vi vill ju att du ska välja veckans låtar helt själv. Grejen är den att jag kommer ju ändå bjuda er på en låt varje dag nu så vad gör det om jag inte väljer ut veckans låtar helt själv? Jag tycker faktiskt vi kör igång med veckans låtar precis som förut. Det är Söndag vilket innebär att ni kan börja önska låtar redan nu, gör det i det här inlägget. Who knows det kanske blir den låten du önskat som jag väljer ut!!

Och en till grej före jag avslutar inlägget. Ni har säkert lagt märke till att det står veckans musikvideo på rubriken. Vissa tänker säkert, Bryaan vad menar du med det? Vi har väl aldrig kört veckans musikvideo? Nää det stämmer till 100 men nu tycker jag vi gör det, jag kom på det igår faktiskt. Vi har alltid kört på veckans låtar men aldrig musikvideo så jag tycker det är dags. Önska en låt + musikvideo, den videon jag gillar mest och fastnar för kommer jag lägga upp på höger sida av bloggen som Veckans Musikvideo. Som sagt inte videos utan video! Det blir bara 1 musikvideo och inte 3 som i låtarna.
Vad väntar du på? Börja önska nu nu nu och glöm inte, maaake me proooud :D

Söndag vad händer

Haha shoo på er alla som är vakna så här sent, jag lallar lite grann på bilden men anyways...
Klockan är 01:30 och jag ska ta och försöka sova nu, jag är faktiskt galet trött och har en känsla av att jag kommer decka på direkten. Ser fram emot en skön sömn, har sprungit som en galning runt hela jävla ikea idag. Är helt slut i kroppen, lite massage skulle inte skada? Skulle sitta riktigt fint nu innan jag lägger mig. Någon frivillig som vill komma över om massera mig nu? Haha nä jag lallar bara lite grann :)

Ser fram emot att se vad Söndagen har att erbjuda!
Ska faktiskt upp tidigt för att göra en grej. Eller jag kommer att få ett samtal vid 11:00 och senare på dagen så kommer jag att röra mig hemifrån. Jag berättar mer om det senare efter att det är klart. Jag vet själv inte så mycket om det så jag uppdaterar er senare when I know. Ingen stress som jag brukar säga haha. Nä men fan jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, jag ligger i sängen och lyssnar på sköna låtar och akta er för låten jag kommer bjuda er på sen. Ni har redan fått höra Coo Coo och BBM, tro mig det kommer flera sköna låtar så se till att skaffa plats på eran mp3! Nu ska jag sova, vi höres imorgon bara. Ni får ta hand om er under tiden och lova mig, inga dumheter! Godnatt & Sleep tight. LoveLoveLife

Sean Kingston ft. Soulja Boy - BBM

Fan vad kul att ni gillade min idé om att bjuda er på en låt om dagen!!
Det är inget ni förlorar på liksom och inte jag heller eftersom det är kul för mig att dela med mig av musik som jag gillar och lyssnar på. Vi började igår och fortsätter idag. Här får ni Sean Kingstons låt BBM tillsammans med Soulja Boy.

Jag måste säga att den är fett med chill, utan att överdriva jag blir typ glad när jag hör den.
BBM står för BlackBerry Messenger, jag har ju en Blackberry men använder den knappast.
Hur som helst, när jag hör låten blir jag på ett bra mode, jag tänker på kärlek. Ni vet när man har någon på G eller är i ett förhållande så håller man nästan alltid på att messa mycket fram och tillbaka.
Och det är typ vad den här låten handlar om, mycket sms fram och tillbaka! Skön är den.

All this texting is getting kinda crazy...

Videoinlägg

Ibland vet jag inte vart jag har er...

Ikea-Stress


MuzicMode

Halåå på er alla söta och sköna läsare!
Shit asså, det har varit galet mycket videoinlägg på sistone men jag hoppas ni diggar det.
Jag funderar faktiskt på att ändra mitt sätt att blogga men jag kommer prata mer om det en annan gång.
Nu tänkte jag bjuda er på en riktigt skön låt som jag har satt på repeat och lyssnat på hela dagen!

Jag är ju inte bara känd för att ha Sveriges Skönaste Blogg eller för att vara Mr.Do it for the ladies...
Jag har ju också en otroligt skön musiksmak som typ alla ni läsare gillar, så det gäller för mig att se till att bjuda er på några sköna låtar då och då. Funderar faktiskt på att börja kasta in en bra låt om dagen här på bloggen för jag vet att många av mina läsare verkligen gillar min musiksmak. Låt mig få veta vad ni tycker om min idé genom att kommentera. Under bilden har ni låten jag lyssnat på all f*ckin day.
♫Sterling Simms ft. Bei Maejor - Coo Coo♫

Dagens Fråga


Kenza är en riktig Radio Torsk!


Ny grej på bloggen!


Vad Ska Jag Göra?

Ärligt talat?

Twitter

Som ni ser jag twittrar lite med Adam och det är fett nice.
Om jag ska vara helt ärlig mot er så har jag aldrig förstått mig på twitter till 100%.
Det ända jag har gjort med min twitter är att uppdatera den med status.
Det klart jag vet att man kan följa personer, artister och så vidare men jag har aldrig gjort det.

Den ända jag har följt är Kim Kardashian men grejen är den att jag aldrig har brytt mig om vad hon skriver på sin status. Jag har bara klickat på att följa henne så hon syns på min sida och gör den lite fläshing om ni förstår vad jag menar haha. Men från och med idag tänker jag börja följa personer som jag diggar, typ Chris Brown och många andra. Jag har redan börjat med att följa Adam Tensta, och något som är najs är att man kan kommentera varandras status vilket jag och Adam också har gjort som ni ser på bilden.

Nu börjar jag äntligen förstå mig på twitter, fan vad soft det är ju!
Glöm inte följa mig och Adam, MulattoBee@Twitter & AdamTensta@Twitter.
Och som jag sa i videon nedan, när jag säger följ så menar jag inte att ni t.ex. ska in på min twitter varje dag och kolla in den utan jag menar skapa ett konto, det tar inte mer än 2 sekunder, logga in och klicka på follow! Då följer ni på riktigt och alla statusar på de personerna du följer kommer att synas på din sida!

Innan jag avslutar inlägget har ni några tips på några tunga artister man borde följa på twitter?
Chris Brown och Bow Wow är spik haha men några fler?

Adam Tensta Har Gjort Min Dag!


I telefon med ADAM TENSTA

Jag fuckin satt och åt frukost i köket när jag hörde att min iPhone ringde i rummet.
Såg att det var ett nummer jag inte hade sparat men jag svarade i alla fall och snacka om chock!
Tyckte jag kände igen rösten men det tog ändå 4-5 sekunder tills jag fattade att det var Adam Tensta!!
För najs ni fattar inte asså, ni vet inspelningen jag pratade om förra veckan.. Det är tunga grejer hah ;)

Haha i videon kommer ni se att jag blir helt stress, vet inte riktigt vad jag ska säga liksom...
Men måste säga att han var fett trevlig att prata med :)

TUNG


Videoinlägg

Flummigt och Krulligt hår men jag skiteri, ni vet själva hur man göre, chillin ba.. Fuck um all hah!

Think About Us

I think about me loving you and you loving me, so where ever you are...
Baby thats where i wanne be, so i think about us...

Vad ska hon göra med honom?

Hey B, du förstår inte hur jobbig mitt ex börjar bli, vi gjorde slut för fan 2 månader sen.
Låt mig förklara kort, mitt ex låter mig inte vara, han smsar och ringer konstant, trots att jag inte svarar.
Har sagt typ en miljon gånger att han ska sluta höra av sig men han fattar tydligen inte.
Han har till och med smsat att han ska komma hem till mig om jag inte svarar på hans sms/samtal för han tror att det har hänt mig något. Liksom är han dum eller?!?

Hur kan man få en kille sluta höra av sig? Tycker det är jävligt jobbigt med tanke på att vi inte hade ett bra förhållande och han har gjort dumma saker som jag helst inte vill bli påmind av. Vill glömma att han finns liksom. Tacksam om du kan lägga upp det på din blogg så du eller dina läsare kan hjälpa mig. /L

Miss you

Shit har lite ångest... Eller lite? Mycket faktiskt. Ni ser själva vad klockan är, ligger i sängen med min iphone, lyssnar på rnb och tänker på en tjej som jag var på g med förra året. Fattar inte varför jag inte gjorde henne till min tjej... Jag kom att tänka på det nu, mitt på natten... Ärligt asså får ångest när jag tänker på det. Hon är så vacker och har en skit skön personlighet. Jag måste ha varit blind, minns till och med att min syrra liza tyckte hon var jätte fin och sa till mig att haffa. Men som sagt, jag måste ha varit blind för nu när jag tänker tillbaka så var vi perfekta tillsammans. Fuck asså, lyssnade på musik samtidigt som jag kollade på hennes profilbilder och ångest är allt jag kan säga. Just nu känns det som att jag aldrig kommer träffa någon som henne. Hon var och är speciell, det är hon. Jag minns hur jag lekte svår mot henne ibland, fan vad jag ångrar mig. Tog henne för givet och nu har hon kille. Jag behöver inte nämna något namn, du vet vem du är. Om du läser detta så ska du veta att jag saknar dig, vi har inte snackat på länge men om det är något så finns jag här för dig. Jag ska försöka få lite sömn nu... Jag funderade 2 gånger om jag skulle skriva det här på bloggen eller inte men jag bestämde mig för att göra det eftersom jag inte kunde hålla det för mig själv. Jag ville få ut det om ni föratår vad jag menar. Deuces <3

Facebook & Twitter snack

Glömde säga att när det gäller facebook så kan jag inte se när någon lämnar ett personligt meddelande i själva vänförfrågningen. Tror det är något fel i deras system eftersom det har varit så i ett bra tag så ni som addar mig i framtiden kan skicka meddelandet till min inbox istället.

Tumme flippar ur på gymmet!


CAT DADDY


Totalt trött på detta

Jag, David & Biggie på inspelningen.  (3 December 2010)
Ärligt talat så börjar jag bli trött på att fina tjejer utanför Stockholm addar mig på Facebook.
Jag säger inte att de ska sluta göra det men grejen är bara den att de ger mig groov åångest.

Förra veckan var det otroligt många söta, gulliga och fina tjejer som addade mig men guess whaat?
De bor ej i Stockholm. Det är helt sjukt. Jag fattar inte asså. Varför måste alla snyggisar bo utanför Sthlm? Jag säger inte att det inte finns fina tjejer här i Sthlm men alla här är dryga o ska leka svåra!

Jag pratade faktiskt om det med Biggie när vi var med varandra i Fredags. Det var till och med Biggie som tog upp det efter att jag hade berättat för honom att jag de senaste dagarna har fått flera vänförfrågningar av tjejer från Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Göteborg.. You name it! Hur som helst, Biggie sa att Stockholmstjejer alltid ska hålla på leka svåra och vara dryga. Jag är redo på att hålla med!

Jag vet inte vad ni grabbar har att säga, ni kanske håller med oss? Ni Stockholmstjejer kommer säkert ta åt er, eller kanske inte alla men de som känner igen sig själva. Men jag tror inte vi har fel, det tror jag faktiskt inte. Jag har i alla fall lagt märke till att varje gång jag snackar med tjejer som inte bor i Sthlm känns det annorlunda på något sätt. De är mycket trevligare och har fötterna på jorden.

Det var inte direkt något speciellt jag ville komma fram till med det här inlägget egentligen. Jag ville bara få det sagt att jag är FULLSTÄNDIGT trött på att snygga och söta tjejer utanför Stockholm addar mig på Facebook haha. Jag säger inte att ni ska sluta adda mig för att ni inte bor här men ni ger mig bara feet ångest. Man vill ju träffa er, problemet är bara att ni bor så långt bort och ända gången man kan ses är när ni kommer hit på besök.. Helt sjukt egentligen, jag som trodde att alla katter bodde i STOCKHOLM.
Guess I was wrong.

Vinnaren är...


Idag kom tidningen

Idag ramlade tidningen ner i brevlådan!
Jag blev ju intervjuad för exakt en vecka sen av lokaltidningen Mitt i.
Eftersom många läsare var nyfikna och intresserade av att läsa artikeln så lägger jag upp den.

Bloggkrig med Bave Amin


MulattoBee tatuerar sig

Så såg det ut när jag tatuerade stjärnorna, hade tatuerat mig på bröstet två dagar innan.
Noterna bakom örat gjorde jag direkt efter stjärnorna.
Det var den 3 December, en dag jag kommer att minnas i ett bra dag faktiskt. En riktigt skön dag vare!
Folk frågar om det gör ont... Tänk er skit varma nålar som sticker i huden....

Jag har inga pengar

Jag tar er tillbaka till 2009 med den här låten som jag och Jesse spelade in.
Jag svär på allt att jag diggar den här låten fett mycket haha, tycker den är skön faktiskt!

Jag har lagt upp den tidigare här på bloggen men då genom mitt gamla youtube konto som nu är spärrat. Kommer ihåg att videon hade runt 4000 visningar men nu får räkningen börja om från början..

Hur som helst, lyssna på låten haha, du kanske känner igen dig fett mycket vad vet jag.
Men jag kan slå vad om att den finns många killar där ute som vill ta sin tjej utomlands,
men som inte har pengarna. Lyssna på låten bara ni kommer fatta vad jag menar hah.
Spanar in med en vinnare senare idag så du har fortfarande chansen att delta i tävlingen nedan!

TÄVLING - VINN EN iTouch 8GB

Hahah som alltid ska jag hålla på lalla mig i början!
  1. Vilken är din favoritlåt just nu?
  2. Motivera varför just DU ska vinna!
  3. Glöm inte skriva ditt namn och din e-post så att jag kan nå dig.
OBS: INGEN LOTTNING SKER UTAN DEN SOM JAG TYCKER MOTIVERAR BÄST VINNER.
Lycka Till!

Tävling på G!

  • Är ni nyfikna och längtar tills tävlingen drar igång?
  • Tycker ni jag ska fortsätta skriva vilken låt som spelas i bakgrunden?
  • Vad har ni att säga om att jag funderar på att raka håret?
  • Känner du någon eller är du själv grym på att göra flätor?

Veckans Låtar

Många läsare har frågat mig vad som har hänt med veckans låtar.
Varför jag inte har spanat in med 3 nya denna vecka osv, men oroa er inte.
Jag har inte glömt bort veckans låtar, jag har koll på läget men har bara varit för lat för att uppdatera listan med 3 nya. Jag kommer uppdatera den med några riktigt sköna rnb låtar efter 00:00 slaget!!

She Likes

She likes the way I kiss, Likes the way I touch.
Likes the way I breathe, But Loves The Way I Lovee...

Pleasure P - She Likes (ft. Le Toya Luckett)

För Chill jue

Hah, shoo shoo på er alla söta och skööna läsare!
De Bryan hära din tjejs favoritbloggare, mr.do it for the ladies, sveriges skönaste blogg!

Jag har softat, jag softar och kommer att fortsätta softa hela kvällen med min iPhone.
Helt sjukt hur beroende man blir av den, eller beroende kanske är ett för starkt ord?
Nä men ändå inte faktiskt haha, man kanske kan säga att jag är lite beroende av den... Eller MYCKET!
När jag satt på bussen imorse på vägen till gymmet lyssnade jag spikat på musik, men jag passade även på att logga in på facebook genom appen och svara meddelanden som jag fått av fans från fan pagen och läsare från bloggen. Riktigt skönt är det att kunna uppdatera och vara "online" vart man än är.

Ska leka lite med min iPhone nu så att jag inte är uppe hela natten och gör det haha.
Håller faktiskt på att ladda ner musik just nu, flera sköna mixtapes och albums.
Det som är bra när man laddar ner mixtapes och albums är att man inte missar någon låt, till skillnad från att ladda ner en låt i taget. Den ända nackdelen med att ladda ner fulla mixtapes och albums är att man kanske inte gillar alla låtar, men egentligen är det ingen big deal. Man kan ju ba radera de låtarna man inte vill ha. Det kanske blev lite komplicerat men ni förstår vad jag menar va?

Anyways, jag ska fortsätta ladda ner skön skön musik. Ni vet själva hur man göre hah!
Lugna och sköna RnB låtar med fina och kärleksfulla texter men också galet najsa rap/hiphop låtar som
man blir lite hype av och kan flippa till hahah, de så det ska vara helt enkelt. Ni kanske till och med vill att jag ska bjuda er på en skön rnb låt redan ikväll?? Om så är fallet så kan jag göra det :)
Vill också passa på att säga att jag de 4 senaste veckorna har lyssnat på RnB/Soul från 80 talet.
Men jag kommer bjuda er på några låtar och skriva mer om det senare här på bloggen...

Nu ska jag softa med min nya bästis "iPhone 4". Ta hand om er, om det är något så hojta till ba.
Kärlek&Respekt.

VideoUpdate


Mina nya tattos!

Ni bad om en till video där jag visar upp mina tattoos så här får ni!
Hahah jag bara dräver i videon men som sagt, det gäller att kunna bjuda på sig själv ibland (A)
Jag var tvungen att ladda upp den på youtube eftersom videofy.me håller på uppdatera deras sida.
Men det är ju bara bättre för er eftersom ni slipper alla jobbiga reklamer :)
Blev denna video bättre än den förra då?? haha.

Glömmer aldrig 3 December 2010

Inspelning med Biggie & David, nya tattoos + iPhone 4... My gooosh <3

I WORKED SO HARD

I'm a keep my head up i'm a make it to the top.

GYMMET

JAG ÄR HELT UTMATTAD!
Körde 30 minuter CORE EXPRESS och direkt efter SPINNING i 40 minuter.
Det var nya övningar på Coren idag så det kommer nog ta några pass tills man kommer in i det helt.
Spinningen vet jag inte ens om jag orkar gå in på haha, det tog verkligen på krafterna.
Jobbigt som fan, grejen är den att jag inte har kört Spinning på ett gaaalet bra tag.
Men jag klarade mig bra, riktigt bra faktiskt. Det kändes i låren som fan och svettet bara rann ner för pannan och kroppen. Ärligt talat så var det längesen jag blev så svettig, blev blöt som en trasa!
Det var jobbigt och jag får räkna med grov träningsvärk imorgon.
Men heey, what doesn't kill you only makes you STRONGER!!

Dessutom var det första gången på väldigt länge jag gick på ett pass med min favorit instruktör.
Hon är så fin och duktig, även bra på att peppa oss som kör så jag ska börja gå på hennes pass nu igen.
De senaste månaderna har jag inte hunnit gå på hennes pass eftersom dagarna då hon har sina pass har jag haft mina fotbollsträningar. Förra året när jag blev medlem på gymmet och såg henne för första gången fick jag en crush på henne vilket jag fortfarande har. Svensk flicka och hon ser så otroligt bra ut.
Tro mig hon är nice, sexig, söt, fin och har värsta kroppen. Det finns bara inte!
Jag addade till och med henne på facebook för snart ett år sen och gissa vad? Hon accepterade mig,
om inte jag blev glad haha :D Så idag var det som sagt första gången på väldigt länge vi såg varandra.
Hon fram till mig och sa. - Det var ett tag sen man såg dig, är det bra med dig?
Hahah, omg jag flööög. Tro mig jag flög i några sekunder sen svarade jag med att säga
- Aah jag vet, de ba bra med mig hur ere sjäv?

Efter passet sa hon att man kan tipsa henne om låtar till nästa pass.
Så jag funderar på att tipsa henne om låten YEAH x3 med Chris Breezy. Vad säger ni?
Visst är det en låt som passar bra till gymmet, lite house aktikgt sådära.
När vi körde idag så flippade vi till Only Girl In The World med Rihanna, fan refrängen är för galen :)

Torsdag va?

Är det Torsdag eller? Jag har fan ingen koll alls på dagarna längre...
Jag skrev det förut också att när man inte går i skolan glömmer man bort vad det är för dag.
Men anyways, vad tycker ni om min bild? Mysig eller? Helt grå sådära haha.
Nää men vaknade för typ en halvtimma sen så jag ska till köket nu och fixa lite käk.
Det får nog bli mackor med te eftersom jag inte kan äta "riktig" mat direkt efter att jag har vaknat.

Igår fyllde som sagt Diana år och vi hade det fett trevligt hos henne.
Det var en skön kväll tillsammans med familjen och hennes vänner.
Alla där snitta typ 30år så jag var yngst men det var nice för jag kände mig vuxen haha!

Jag ska käka nu fan, börjar bli hungrig men innan jag lämnar er vill jag bara säga..
Jag vet att det har varit många videoinlägg på sistone vilket jag hoppas ni tycker om.
Det kanske är jobbigt med videos hela tiden vad vet jag? Men jag hoppas ni inte tycker det är jobbigt.
Ibland är det bara så mycket lättare för mig att spana in med ett videoinlägg lite snabbt och enkelt istället för att sitta och skriva om ni förstår vad jag menar. Men hur som helst så tänkte jag spana in med vanliga inlägg de kommande dagarna. En sista grej till mina vänner också, jag har en reservmobil just nu så jag har inte allas nr. Som jag skrev igår, bli inte förvånad om jag frågar vem? på sms :)

LOVE LOVE LIFE

Grattis syrraan!

Idag fyller min syrra Diana år, fan vad tiden flyger.. Kan inte fatta att hon är 29år idag!
Jag minns när hon bodde här hemma och hade sitt egna rum medan jag och Liza delade haha.
Diana var den lugnaste av oss alla. Jag och Liza tjafsade och bråkade hela tiden, nästan alltid handlade allt tjafs och bråk om vem som skulle sitta vid datorn, tro mig det var krig varje dag efter skolan hahah.
Sen skrek alltid Diana kan ni vara tysta vad fan jag försöker prata i telefon!! Fan vilka tider vi har haft :)

Ska iväg till syrran snart faktiskt, vi tänker ha en trevlig familjekväll!
Jag antar att hon flippar med sina vänner senare under veckan, dvs helgen haha.

- Vad har du köpt till henne då Bryan?
Jag har inte köpt någon present till henne och tro nu inte att jag har glömt bort hennes födelsedag.
Nej nej haha, jag har bara inte behövt köpa något till henne eftersom hon ska få min mobil av mig.
Hon gillar den fett mycket och jag vet att hon vill ha den, för någon månad sen när jag var nära på att köpa en annan lur så frågade hon om jag hade tänkt sälja min mobil till en kompis eller om hon kunde få den. Och jag sa till henne att jag kunde ge mobilen till henne men det blev aldrig av eftersom jag aldrig köpte en ny mobil. Men nu när jag har min iPhone 4 på ingång så kan hon få min Vivaz :)

Grejen är den att min iPhone kommer om en eller två veckor så under tiden tänker jag använda min blackberry eller min rosa walkman.. Får se vilken jag använder men det kommer nog bli lite knaz med alla nummer som jag har. Så till alla mina vänner, bli inte förvånade om jag frågar vem? på sms haha!

Nu måste jag lägga in mobilen och laddaren i kartongen lite snyggt men jag spanar in senare ikv.
Btw, tror ni att Diana blir glad? Hon har trots allt en rätt så rutten mobil just nu :P
Ha de.

SoftMode

Bild tagen igår kväll och på tal om igår kväll så var det några som undrade vad låten jag lyssnade på när jag visade upp min tatuering heter. Chris Brown & Tyga - Make Love, där har ni den! För nice är den ju!
Vill ni lyssna på den nu så klicka bara på play, snacka om att jag vill make love när jag hör den hah!
Men anyways, fan vad kul att ni alla gillar videon från igår.
Läste era kommentarer här på bloggen och vissa blev helt galna jue hahah, tung e ni!
Flera skrev till mig på facebook att videon var galen, en läsare skrev till mig på att hon har suttit och kollat på den om och om igen.. - It's just entertainment baaby, det är bara underhållning :)
Det är så det ska vara, man måste kunna bjuda på sig själv ibland, inte sant?

De ba kärlek, ni vet själva hur man göre. Jag vill också tacka er för era fina kommentarer.
Det viktigaste när man gör och har en tattoo är att man själv gillar den vilket jag gör.
Men självklart blir man glad när man får komplimanger och vet att andra också tycker att den är fin.
Så jag vill bara säga tack till er alla som har kastat in positiva kommentarer. Alla som har kommenterat i det tidigare inlägget, alla som har kommenterat profilbilden på facebook eller bara gillat den. Tack!

Jag har sagt det så många gånger förr men jag måste säga det igen...
Jag har Sveriges sötaste och skönaste läsare, punkt slut!

Nu måste jag till badrummet och smörja in min tatuering lite grann, men jag spanar in senare.
Kärlek & Respekt