Kärleksproblem

Mumms vad den här tjejen är fin. Fint hår och fina lår hehe ;)

Men det är inte om henne inlägget handlar om.
En läsare kommenterade ett gammalt inlägg igår kväll såg jag och hon skrev följande.

shoo jag och min kille har snart varit tillsammans i ett år och häromdagen så sa han att han började tröttna på vårt förhållande och ville ta paus för han ville njuta av singel livet för han har aldrig haft ett sånt långt förhållande, grejen är att paus för mig kan betyda ett slut men saken är att jag inte vill förlora honom och nu har vi inte hört av varandra på dagar och snart börjar vi i olika gymnasium också det enda jag vill är att det ska funka . skulle någon kunna ge mig tips om vad jag ska göra om att jag antingen lämna honom ifred och gå vidare eller ska jag försöka ta tillbaks han?

Jag vet inte om det finns ett direkt svar på vad du ska göra, lämna honom eller försöka ta tillbaks honom.
I den här situationen är det helt upp till dig hur du känner att du vill göra.

Jag och mina läsare kan så klart tipsa dig lite och komma med förslag men till slut är det upp till dig hur du känner. Tänk efter noggrant innan du gör ett beslut, klickar det fortfarande mellan er som det gjorde i början? Kanske inte eller hur.. Annars skulle han inte vilja ta en paus. Har du lika starka känslor för honom? Om du har det så är frågan om han har det också, vilket är tveksamt för han vill ta en paus.

Och det här med fuckin paus asså jag tror inte på något sånt.
Jag hjälpte en kompis för något år sen när han hade svårt med sin tjej.
Det var nästan en liknande situation då de inte ville göra slut helt och hållet utan de ville ta en liten paus.
Då sa jag till honom brorsan, var antingen tillsammans eller strunta i det helt. För när man har kommit så långt att man vill ta en paus, då är det redan slut. Det är redan slut där asså, vadå paus fan? Finns inget som heter paus i ett förhållande. Så fort killen, tjejen eller paret tillsammans bestämmer sig för att ta en paus så är det 99,9% säkert att det är slut eftersom känslorna är inte den samma som den brukade vara.

Så det jag säger till dig nu är, tänk efter hur du känner.
Ta inte för lång tid på dig för medans du sitter och tänker på hur du ska göra kanske han håller på med andra tjejer vad vet jag. Men försök få tag på honom snabbt och bestäm er hur ni ska göra.

Om några av mina läsare har gått igenom samma sak eller något liknande, help her out. PEACE.

Kommentarer
» Amanda

Det blir väldigt ofta så i relationer. Lågan blir allt svagare liksom. Då gäller det att använda sig av bensin. ;) Ge inte upp ännu.<3

2010-08-06 // 13:12:55
» Jasmina

Ge inte upp ! bless

2010-08-06 // 14:09:55
URL: http://jasminass.blogg.se/
» Anonym

Jag tycker du ska låta han få vara.. ge honom den tid han behöver sen när du väl känner att det har gått för långt tid och att det får DIG att må sämre då ska du ta tag i det och försöka ta reda på hur ni ligger till.. alltså om ni ska göra slut eller om ni ska fortsätta. Paus kan dock vara bra för förhållanden, men kanske inser sen hur mycket man betyder för varandra eller tvärtom.

2010-08-06 // 14:13:12
» luaandaa

Skulle du också vilja lyckas med bloggen som typ att va med i blog awards 2010 ?

2010-08-06 // 15:23:28
URL: http://luandaazz.blogg.se/
» Christoffer Angelin

Hej hur är det?

Jag skulle behöva lite hjälp med tatueringstips, har du något? :)

2010-08-06 // 15:47:42
URL: http://fjortizfox.blogg.se/
» Anonym

Hej, jag tycker att ni ska lämna varandra. Vad är det för förhållande om man gör paus om han verkligen vill göra det så har han tappat känslor för dig,det bästa du gör att ni gör slut ;)

2010-08-06 // 15:52:05
» Anonym

hej bryan, vad tkr du att en tjej ska ha på sig för träningskläder ex om man ska ut och ta en powerwalk. Tacksam för svar puss!:)

2010-08-06 // 18:16:10
» Anonym

Jag har gått igenom samma jag tröttna på min kille o vårt förhållande sa att det var paus men såklart det blev slut, så han kommer göra slut före eller senare, därför bli inte dumpad utan dumpa du !!!!!!!

2010-08-06 // 19:10:21
» Anonym

Jag och min pojkvän hade lite problem och tillslut bestämde vi oss för att ta en paus, efter två veckor ringde han mig och sa att han saknade mig och ville träffas igen, det va för 5 månader sen och vi är fortfarande tillsammans så en paus kan funka de 50/50 chans....

2010-08-06 // 22:30:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback