Oh snap!


Shit, se så sent det är... eller ska man säga att det är tidigt??
Hahaha hur som helst så är jag tired as fuck och behöver lite sömn... eller lite?
Hahaha, jag menar mycket!! Men jag kommer inte kunna sova så mycket i alla fall eftersom jag ska dra till gymmet med min kusse imorn. Gymmet stänger klockan fyra imorgon eftersom det är en röd dag så därför är det lite stressigt just nu... Egentligen vaknar jag vid fyra tiden men nu måste jag vara på gymmet innan fyra haha, det där är vad jag kallar knaz!
Men hur som helst, kärlek o respekt till er alla söööta och skööna läsare.. Ha det gött! haha, shit vad trött jag är!


Kommentarer
» märii

tja, första gången jag e inne på din blogg då men iaf du verkar vara en grymt schysst person som inte är som alla andra du kör din egenstil och så. yeah det gillar vi ;) men iaf du verkar vara en person som lever livet och tar allt som det kommer och aa haha det känns typ som att jag känner dig? ;)



men iaf det skulle va grymt skoj om vi skaffa ngn kontackt eller så om du nu vill då, och om du vill adda mig på msn eller komentera min blogg.. it's your choice så gö vad du vill!



men ha de bäst see yah! / marie



hon

2010-01-06 // 06:52:06
URL: http://honmarie.blogg.se/
» josefine

haha det är ännu tidigare nu och jag är lika trött som du, godnatt.. eller godmorgon?

2010-01-06 // 08:55:32
URL: http://princessjossie.blogg.se/
» .

bryan dina videos funkar inte asså ja klickade på augusti 2009 o ja ville se på dina videos där men dom funkar inte ... de står att de har tagits bort??

2010-01-06 // 10:45:57
» =)

Hey B!

Snälla rara kan du inte göra en video när du pratar lite RYSKA pleaaaaaaase! Säg bara några enkla fraser och berätta va det betyder SNÄÄLLA SÖTA RARA BRYAN! *:D*

Mwah!

2010-01-06 // 14:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback