Already Taken

Shoo bloggen, jag sitter uppe och camar med en kompis till mig samtidigt som jag också håller på och chattar med andra vänner på msn och facebook. Fan asså, Flatline är min låt det vet ni och jag har sagt det tidigare. Men Already Taken börjar jag gilla som fan nu, den släpptes ju för någon månad sen och jag har alltid tyckt att den är najs men nu tycker jag den är övernice! Helt seriöst, jag dör för den låten nu. Ni vet själva hur det kan vara ibland när man hör en låt, man gillar den i början men efter att man har lyssnat på den några gånger så börjar man diggar den ännu mer! Nu har jag suttit och lyssnat på already taken om och om igen i jag vet inte hur länge. Jag kommer fan sjunga låten för mig själv i sömnen tror jag haha. Nä men fan vad den är skön, jag la upp videon här på bloggen typ förra veckan och den är ju också skitbra!
Meningen med låten är nog det bästa, han är redan tagen... Alltså han är i ett förhållande, han är tillsammans med en tjej. Vi säger att han typ är på en klubb och så kommer en random tjej fram till honom och försöker haffa honom. Då vill han inte hålla på med henne så han säger, im already taken. I låten sjunger han också I dont wanna be a player, im already taken. Alltså tjejen försöker hålla på med honom men han backar undan, han vill inte hålla på med henne och playa sin tjej.... Fatta den känslan liksom.
Som ni alla vet så är jag singel och har varit det i ett bra tag kan jag säga, jag saknar den där känslan när man är med några och typ pratar om förhållanden/relationer och man med stolthet ba; Ne jag är inte singel, jag har min tjej. Och då kommer man fram till vadå? Just precis, låten! Im already taken, jag är redan tagen..

Jag undrar verkligen när jag kommer hamna i en sån situation då jag måste säga ifrån för att jag är upptagen..
Helt seriöst jag diggar varje del i låten men en del jag gillar lite extra är när han sjunger; Im already taken Giiirl.
Han sjunger det två gånger på slutet i minut 3:40 fram till 3:48. Det är najsa grejer jag svääär!

Kommentarer
» ellen

den låten e sjukt bra !

2010-06-20 // 17:11:41
URL: http://ellencarmonius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback