Försov mig...

Shit vad jag kan vara klumpig ibland, jag försov mig idag fan!
Skulle vara på plats klockan 12:00 och gissa när jag vaknade? Jo klockan 12:15.

Fuckt up asså! Det var länge sen jag var så orolig för att komma försent och gissa vad min bortförklaring var hehe.
- Mamma bokade tvätten så jag var tvungen att tvätta, är på väg nu!
Det kanske låter dumt haha men hur som helst så ordnade det sig, ska ta allt imorgon istället. Har faktiskt match imorgon men ska ta det innan min match. Men fortfarande liksom, jag fattar inte hur jag kunde försova mig.. Jag hade satt på alarmet klockan 10:00 men grejen var den att när den ringde tryckte jag på snooze jag vet inte hur många gånger och tillslut flippade jag och stängde av den helt. Och det var inte bra det för det var nog därför jag försov mig. Men som sagt ska ta det imorgon innan min match, ingen stress.

På tal om matchen, jag har fan match mot mitt förra lag kan man säga. Jag spelade för deras juniorer för två år sen. Det ska bli kul att spela den matchen och extra kul ska det bli för att Nebben och Marre spelar i det laget jag har match mot imorgon. Tro mig jag ska tackla de så jag får gult kort hahah. Nä men det ska bli najs att lira mot de imorgon asså.

Kommentarer
» vaundrarUndrare

Fitta Bhej bryan, undrar vad det blev i matchen mot dina vänner, du har inte skrivit något inlägg om matchen. var det så att ni förlora? Kom igen va inte någon dålig förlorare. Skriv ett inlägg nu. Aaaahhhhhh, mvh undrare..-..

2010-06-20 // 01:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback