Suuunday!

Shoo på er alla söta och sköna läsare!!!
Shit ni kanske undrar varför jag inte har bloggat på hela dagen? Softa låt mig berätta hur min dag har sett ut.

Dagen börjar med att jag vaknar 11 istället för 11:30. Jag ville egentligen sova till 11:30 men när jag vaknade vid 11 så kunde jag inte somna om så jag bestämde mig för att gå upp ur sängen.

Jag softade verkligen när jag vaknade, åt en bra frukost och satte mig vid laptopen. Loggade in på facebook och det var faktiskt bara 80 pers online på morgonen istället för 400-500 som det oftast brukar vara på dagarna och kvällarna. Så när jag var online var det typ ingen som skrev till mig på chatten, därför passade jag på att läsa lite meddelanden jag fått och kolla hur många som har gillat min fan page.

Klockan blev 14:00 från ingenstans och jag funderade på att kasta in ett snabbt inlägg, men det sket jag i eftersom jag laddade inför min match jag skulle spela om några timmar. Jag bestämde mig helt enkelt att inlägget får vänta så jag la laptopen åt sidan för att jag skulle äta lunch och tro mig jag åt och drack mycket vatten haha.
Vi som spelar fotboll eller typ dansar/idrottar whatever, vi vet hur viktigt det är med mycket vätska i kroppen.
Speciellt när det är så varmt, ska man t.ex. orka spela fotboll i 90 minuter i den här hettan så är det extra viktigt att dricka ordentligt.

Men hur som helst, efter lunchen fastnade jag vid tvn. Eller nej så här vare.. Jag kollade på tv under tiden jag åt och när jag hade ätit klart fortsatte jag kolla på tv. Gissa vad jag kollade på? Nej, inte fotboll.. Nej, inte vm..
Jag kollade på VH1, de hade ett helt program om Michael Jackson från 14:00 till 16:00.
De visade alla hans musikvideos. Det var sååå najs, diggar honom så otroligt mycket att jag satt i soffan helt fastklistrad haha. Jag ryste verkligen när They don't care about us spelades, och jag njöt verkligen när Liberian Girl spelades.. Ahh Michael Jackson, shit asså.. Vilken artist, vilken begåvad människa.

Min mobil var i rummet och jag satt och kollade på Michael Jackson i vardagsrummet så jag sket i att svara på mobilen. Jag tänkte att jag ringer upp personen senare. Jag ville liksom inte bli störd när jag njuter och kollar på en av min största idol/förebild.

Mobilen ringer ännu en gång, jag tänker shieeet. Vem kan det vara? Det måste vara viktigt så jag springer till rummet och svarar. Gissa vem det är? Min kompis, nej.. Min tjej? Neej, jag har inte ens en tjej haha.

Det var min tränare, innan jag svarade tänkte jag; Vad har han och säga då? Vi har ju match senare idag han kan ju vänta om han har något att säga. Men anyways, jag svarade och då frågar han mig vart jag var.
Jag sa att jag var hemma, han blev typ chockad och ba; Men vad fan håller du på med?
Det klickade i mitt huvud och jag ba neeej, säg inte att det är samling nu? Han ba joo det är det.
Jag ba shieet, sorry jag kommer nu!

Asså fatta hur stressad jag blev, jag fick 1000 tankar.. Min tränare har gett mig chansen hit och dit och nu ska jag fucka hans förtroende för mig bara för att jag tog det för givet att vi skulle ha samling 15:30 istället för 14:30.
Som tur behövde jag inte slösa tid på att packa väskan för jag hade gjort det på morgonen, så jag tog väskan och skyndade mig. Jag var alltså hemma när jag egentligen skulle vara på samlingen men allt blev bra till slut.

Vi låg under med 1-0 tills det var 20 minuter kvar, då fick jag bollen och sprang förbi 2 spelare, den 3dje var på väg men då han jag skjuta med vänstern stolpe in. 1-1! Jag spraaang och firade extra mycket för det var mitt 8de mål på 10 matcher. Efter matchen bad jag också min tränare om ursäkt för att jag kom sent till samlingen men han var inte alls sur, (kanske för att jag gjorde målet haha) Men han sa att det är sånt som händer alla..

Nu har jag ett kort uppehåll innan jag åker iväg på turnering i Norge med AIKs Tipselit.
Ska verkligen passa på och njuta av sommaren nu när jag inte har träning.
Träffa kompisar, sola och bada.. Aah you name it!

Kommentarer
» Diyar

Grym blogg, och tung eru på fotboll såg dina klipp på facebook haha :D

2010-06-27 // 22:42:52
URL: http://diyarbabamiri.blogg.se/
» Nicole

Hej Bryan jag har en fråga och min fråga är att vad hände med veckans låtar?

Jag blir jätte glad om du svara på min fråga:) skit grym blogg;) keep it up!<3

2010-06-27 // 22:54:40
» N

Grattis till målet! :)

2010-06-27 // 22:59:30
URL: http://noshinoamanda.blogg.se/
» b

sjukt ointressant dag. måste du skriva varenda liten grej du gör?

2010-06-27 // 23:04:52
» Sofia

tycker inte alls det var ointressant, diggar sättet bryan skriver på haha det är bra flyt i texten :D

2010-06-27 // 23:23:08
» saraa

b: om de va ointressant läs nite då?

2010-06-27 // 23:43:39
» Sabina

Det är kul när du skriver " varenda liten grej du gör" :D haha

2010-06-27 // 23:44:26
» Tangz

b:



Som sagt...skriv något intressant själv då? Störda människa.....

2010-06-28 // 00:05:22
» BS

Grattis till målet! :D

2010-06-28 // 11:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback