Svaren kommer snart!

Snart spanar jag in med svaren, jag måste bara vila lite grann. Är proppmätt och lite trött efter att ha gått så mycket.

Som jag skrev i det tidigare inlägget så var jag och åt med familjen, trevligt as always. Under tiden vi åt pratade vi lite grann om kronprinsessans bröllop och Daniels fina tal. Efter vi käkade tog jag, syrran och morsan en sväng och kollade kläder. Jag följde med syrran till Monki eller butiken kanske heter Monkey, sak samma.. Det jag vill komma fram till är att jag typ hatar den butiken, jag blev snurrig av att vara där inne fan haha. Det var alldeles för mycket färger och speglar överallt. Var där inne i 5 minuter sen satte jag mig ner för att vila ögonen lite.

Som sagt vi kollade kläder och jag hittade ett par najsa jeans från MQ och två t-shirtar på Carlings. Jag köpte även en blå LA keps som jag tycker passade mig bra... Jag sa ju att min Söndag skulle bli najs!!
Det roliga är att Söndagen inte är lite än, nu börjar fan Brasilien matchen. Jag spanar in lite senare, då med svaren till era frågor!

Kärlek och Respekt

Kommentarer
» gbg4life

jg såg att du hade smala händer o armar nära du var vid13åråldern hur blev du så biff/asså fylliga händer o armar nu mera:D ?? (ett riktigt svar);P

2010-06-20 // 22:57:51
» Bäääää

vad tycker du om tjejer som har stora läppar snälla svara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-06-20 // 23:02:51
» Anonym

Kommer svaren snaaaart?

2010-06-20 // 23:59:50
» Terefe

2010-06-21 // 01:09:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback