Vad vill en tjej ha av en kille?

Snart är en helt ny design uppe på bloggen. Jag tror att ni alla kommer att gilla den faktiskt.
Den är precis som alla mina tidigare designer om inte bättre, väldigt stilren och fräsch.
Under tiden som de små detaljerna ska fixas på designen så vill jag veta lite saker.
Jag är 100 på att många killar där ute också vill veta vad ni tjejer söker hos en kille.

Jag har haft den här diskussionen många gånger tidigare med några tjejkompisar till mig.
Eftersom jag är singel och har letat efter kärleken i ett tag så har jag ibland undrat ifall jag kanske saknar något som en tjej vill ha. Men mina tjejkompisar tvekar, de säger att jag har det mesta och att jag faktiskt förtjänar en bra tjej. Det klart jag blir glad när jag hör sånt men hur länge ska jag behöva vänta tills jag hittar henne då?
Jag försöker inte jaga kärleken på något sätt, eller det kanske jag faktiskt gör omedvetet.. Men hur som helst så har jag många gånger också fått höra att kärleken kommer när den kommer.

Nu kanske det till och med är så att ni tror att jag är desperat efter tjej? Det är jag inte.
Det är inte som att jag skulle bli tillsammans med någon nu bara för att ha ett förhållande.. Nej nej.
Men jag längtar bara som fan tills jag ser, träffar och lär känna tjejen som får mig att flygaaa haha.

Nu ska jag inte heller snacka så mycket om mig utan det här inlägget är från oss killar till er tjejer.
Jag vill att ni tjejer kommenterar hur ni tycker en kille ska vara och så..
Jag säger inte att jag kommer ändra på sättet jag är och beter mig med tjejer efter att jag läst era kommentarer, jag är mig själv och kommer alltid att vara mig själv. Dessutom ska man kunna vara sig själv med sin tjej så om någon nu t.ex. skulle skriva att hon gillar när en kille pratar jätte mycket så kommer jag inte börja prata jätte mycket bara för det haha. Ni förstår vad jag menar.. Men i alla fall, det är alltid kul att höra vad ni diggar så kommentera.

Vad är det ni tjejer söker efter hos en kille?
Jag har många gånger fått höra att uppskattning och trygghet är fett med viktigt..
Hur ska han vara osv?
Och hur liksom "raggar" man upp en tjej? 
Hur får man henne intresserad?


Come on ladieees svara ärligt nu när ni får chansen!

Kommentarer
» Nadine - Flirt with disaster

Man lyckas inte få en tjej genom att be henne skicka nakenbilder iaf... hahahaha

2010-06-29 // 01:13:18
URL: http://vivalanadine.blogg.se/
» Anonym

Hur en kille ska va allmänt; han ska kännas trygg typ som han ''skyddar'' en, han ska inte skämmas för att visa upp tjejen runt sina kompisar, han ska visa respekt m.m. Personligheten; ha mycket humor, va mysig, någon man kan snacka allt om, ge en komplimanger(alltid kul att höra hur fin han tycker man e osv) han ska inte ta skit från någon utan stå på sig, ja vad ska man säga han ska behandla sin tjej med kärlek & respekt :) du verkar va en fin kille, din tjej kommer när tiden e inne, då den rätte kommer.

2010-06-29 // 01:27:27
» Anni

Det ända med utseende som är viktigt är att han ska vara lagom lång, och att han ska ha den djupa blicken som får en tjej att falla/drömma bort. Ska man snacka personlighet så ska han vara en man, vilket innebör att jag ska kunna känna mig trygg med han och en saka som är jättte jättttee viktig är att tjejen måste kunna känna att de är hennes kille och att han kommer vara de och är trogen till henne, hon måste alltså kunna lita på han. För de västa som finns är nog att veta att han kanske inte finns imorgon...Va snäll mot tjejer, låt henne vara med dig när du är ledsen/glad/lycklig/arg/sur...Hon kommer bara att älska dig mer om hon får se alla dina sidor...Som kille ska man inte heller spela "gåtfull/mystisk" utan va så som du är och låt henne lära känna dig...Såna små saker som att tex skriva " hej älskling, mår du bra?" när hon inte vill störa dig för att du ha din boys night gör henne som lyckligast för då får du henne att känna att hon alltid finns hos dig precis så som du finns hos henne...Kolla henne i ögonen och säg att du älskar henne ( men gör de bara om du verkligen menar de för annars så krossar du henne) tryck henne mot dig och kyss henne för då har du verkligen bekräftat att du älskar henne...Om du älskar henne så ska du lova att finnas där, när hon vaknar varje morgon så hon känner sig trygg, och så hon kan låta sig själv älska dig ännu mer...

2010-06-29 // 01:28:27
» diana

han ska vara lång och mörk!

2010-06-29 // 02:13:59
» Lady A

Han ska ha respekt, han ska vara gullig, snäll, generös, omtänksam. Han ska vara lite smart också, vem vill ha en bimbo till kille liksom? =P Han får gärna vara rolig också, få en att skratta och ha en skön humor. Uppskattning och trygghet är skitviktigt!



Var inte för sliskig eller för på, keep it simple, låt henne få andas. Ett sms för att kolla om hon kommit hem säkert efter en fest, hur gulligt som helst. Om hon fryser, ge henne din jacka, hon kommer känna sig super special. Kan vara värt att också komma ihåg små saker som hon berättar för dig, t.ex favoritfärg, favoritmat, favoritaffär, favoritfilm, favoritställe etc. Kom ihåg småsaker som hon tycker om helt enkelt.

När du kramar henne, ge henne en riktig bamsekram :) hon kommer älska det! Och för att få hennes uppmärksamhet så kan du retas lite med henne, men ABSOLUT INTE på ett taskigt sätt, utan på ett skojigt sätt. Ögonkontakt är också skitviktigt, ge henne blickar lite då och då, men stirra inte.



Gillar du en tjej så säg det inte, utan VISA DET! Var kreativ och gör något gulligt! Actions speak louder than words.

2010-06-29 // 03:03:53
» moa

en sak som är bra att tänka på; killar fixerar sig lätt vid sina egna utseenden och blir ofta osäkra på sig själva. men kom ihåg att ingen är perfekt och att alla ser olika ut. om en kille är en riktig gentleman, har respekt, och beter sig moget och kan hantera situationer på rätt sätt, så spelar faktiskt inte utseendet så stor roll. men det är klart man attraheras av en person beroende på utseende också. men låt oss inte fokusera för mycket på det då det inte alls är det som räknas mest. för vem vill ha någon som är skitsnygg, men som beter sig som ett svin?



men enligt mig dårå, så ska en kille vara ganska lång. fint leende och fina ögon. snygg klädstil, converse och andra sneakers, snygga jeans, färgglada t-shirtar och saker som matchar typ klockor, kepsar, vad som helst. han behöver inte vara värsta krallig, men lite muskler är alltid trevligt haha. boys som ser bruna ut året om är alltid nice. han ska ha någon slags utstrålning och bara vara sig själv, inte spela någon annan. och bete sig likadant mot tjejen som mot sina grabbar. ett stort fel vissa killar gör är att dom blir fega när dom har med sig sina grabbar, dom skäms liksom. OCH KILLAR SKÄMS INTE! ni ska våga visa upp era tjejer, för det uppskattar vi verkligen. och bli inte dryga bara för att spela balla. en kille kan gärna langa nåra farliga blickar, det kan säga så mycket, mer än vad ni tror :) uppskatta era tjejer och visa verkligen respekt. smågrejer kan göra en tjej hur lycklig som helst, ta hennes hand när ni är ute, kolla henne i ögonen och berätta hur vacker hon är. om ni har blivit seriösa med varandra var inte rädd för att röra henne, även fast hon inte vill erkänna det så tycker hon om när du smeker henne. kyss henne mjukt, sedan intensivare och krama henne så mycket du kan, men inte så att det blir FÖR mycket.



smsa henne innan du ska sova och säg godnatt, eller smsa henne på morgonen för att visa henne att du inte har glömt henne och att du tänker på henne. en sån grej kan göra hela hennes dag (: OCH VAR TROGEN, så att ni kan skapa en tillit för varandra. det är det viktigaste av allt, för annars funkar det inte. och ni ska inte leka mystiska och dryga i början, man tappar verkligen intresset och ingen, varken kille eller tjej, vill verka som att dom hundar och är en stalker. så om du är intresserad, visa det.



hoppas du fick en bra förklaring känns som jag har skrivit en bok hahaha, det har jag nog också. hare bra!

2010-06-29 // 03:04:26
» Anonym

Egentligen spelar det väll ingen roll, men en snäll människa bara. Utséende och sådant är ju ett plus. Men det har du, haha. Men snäll, inte för självgod men ändå inte för inte självgod. Ärlig. Få henne att känna sig trygg.

Ragga upp ska man göra själv, helst inte med kompisar. Visa att man inte är som alla andra killar, vara sig själv. Fråga om nummer kanske och sen får det väll flyta på..

Tänk på att du måste lära känna en tjej innan hon får dig att "flyga", det kan ta ett tag ibland.

2010-06-29 // 03:06:26
» Avii

En kille behöver inte vara perfekt på alla sätt men det krävs väl att man har de viktigaste egenskaperna. En kille måste vara pålitlig, kunna visa sina känslor istället för att säga"jag älskar dig" 24/4, visst vill man höra det ibland men säger du det för många gånger blir det uttjatat. men det är klart att man vill höra det nån gång men fokusera mer på att visa det! Inte genom att offra hela ditt liv för henne, tror inte tjejer kräver sånt direkt, eller det beror på hur man är som person också. Men visa det på ett bra och tydligt sätt, bara genom små saker kan det visa hur mycket man älskar någon. Visa att du bryr dig om henne och finns ALLTID där för henne, som en äkta vän! Just be her best friend and she'll love you :)berätta hemligheter för henne om du verkligen litar på henne så hon känner sig speciell och så att hon känner att du verkligen kan öppna dig för henne för då kommer hon också att öppna sig för dig :)



Men tillit är det viktigaste i ett förhållande enligt mig, fattas tilliten funkar inte förhållandet i längden. Men andra småsaker är självklart också viktiga!



Bryan,lycka till med att hitta din rätta, det kommer du säkert också att göra, förr eller senare!Ha inte bråttom :)Kan vara svårt om man är lite för kräsen, tänk på att det inte är så viktigt att hitta "den perfekta tjejen" Försök att se en operfekt person på ett perfekt sätt :) och tro mig när du hittar en tjej som du känner "den där känslan för" kommer du inte att tänka så mycket på om hon kanske har en lite för liten rumpa osv...



GOOD LUCK AND PEACE/ Avii den söta

2010-06-29 // 03:57:39
» sabina

Vad är det ni tjejer söker efter hos en kille?

ärlighet, trygghet..I want him to make me feel like im flyin between the clouds. I want it to bi him that puts that smile upon my face just by hearing his voice.

Hur ska han vara osv?

Crazy, funny, wonderful, trogen, Supportive m.m.

Och hur liksom "raggar" man upp en tjej?

Va trevlig...Gör dig inte till. Be urself! Sen får man om du klickar med tjejen..

Hur får man henne intresserad?

Be urself to a 100% as I said, Make her laugh, Respect her thoughts and valiues, decisions and feelings..Just be urself helt enkelt. And keep ur word...

2010-06-29 // 05:15:16
URL: http://sabiinaddumba.blogg.se/
» Sarah

i "I wanna be" låten med Chris Brown tycker jag att han beskriver den han vill vara bra. det är iaf så jag vill att min kille ska va. "the last number you call late at night" "first one that you dile when you open your eyes" "wanna be the one you run to" "wanna be the one that aint gonna hurt you" "whatever you need, girl it's all on me. Your soldier, your friend and your lover". drömkillen eller vad?! haha xD

2010-06-29 // 10:30:16
» Johanna

kan börja med personligheten: han ska vara charmig det är nog ett ut av de viktigaste enligt mig, men sen så finns det ju massa andra saker också, som till exempel att han ska vara rolig att vara med, ha bra humor, och vara snäll och allt de där. Visa att du alltid bryr dig om henne och finns för henne. Killar ska inte spela över de är nog de fulaste man kan se hos killar, eller när dem får för mkt luft i sig.

Killar ska inte vara för blyga heller, då kan de bli riktigt jobbigt..

-

Utseendet: det jag tycker är viktigt är att han ska vara lagom lång, att han ska ha fint leende och fina ögon. Ögon är ju de första man ser hos en kille. Fin kropp. Sen så spelar ju klädstilen också mkt roll, han ska ha bra klädstil o så. :D, men allt de där har du ju redan ;)

-

tips, ge henne ofta komplimanger som t.ex vad vacker du är idag. Men man ska inte vara för på, för då kan hon tröttna eller tycka att de blir för jobbigt kanske. Hoppas att du förstår vad jag menar.

och skicka gulliga sms till henne de kan betyda mer än vad du tror.

Försök få hennes uppmärksamhet på ett så bra sätt som möjligt, ge henne ofta blickar sånna speciella blickar men stirra inte för mkt..

-

Hoppas att du fick en bra förklaring eller förstod vad jag menade på ngt sätt iaf, och lycka till med att hitta den rätte. :D

2010-06-29 // 12:24:38
» Anonym

En kille ska ha en enkel personlighet, chill och rolig. Inte vara rädd för att show to much love. Vara stödjande och rolig att prata med.

Långa killar med skön och sportig stil går hem hos mig.

Hur en kille ska "ragga" upp en tjej: Lugna puckar ska det vara, han ska inte vara för mkt på. Kolla för mkt eller slänga ifrån sig för mkt "onödiga" kommentarer. Vara sig själv är nog nyckelordet i såna här sammanhang! för det är först då som du kan hitta den rätta ifall det säger klick mellan er.

2010-06-29 // 17:50:11
» e

det viktigaste är att du får henne att känna sig trygg. sen hur man raggar upp en tjej, det ska väl vara lite kinky men ändå gentleman aktigt. många tjejer är vana vid att höra att hon är sexig och katt, så om du säger att hon är vacker istället så blir det annorlunda

2010-06-29 // 19:18:36
» Anonym

jag håller med anni

2010-06-29 // 22:19:27
» SÅHÄR SKA HAN VARA

jag håller med sarah om ''i wanna be'' låten, det var ett jävligt bra exempel.



men snabbt bara

utseende: TALL, dark and handsome



hur han ska vara: glad, inte för avundsjuk, bara lite för att de visar att han bryr sig, han ska få en att känna sig trygg, så att han liksom kommer skydda en från allt de onda, humor, manlig (han måste va sportig av sig, det är hett med killar som idrottar, kollar mycket på sport och så, men inte så att de är det enda han gör/pratar om, han ska kunna va seriös när de behövs, han ska ALLTID trösta henne och finnas vid hennes sida när hon behöver honom, se henne i ögonen och ge henne komplimanger om hennes utseende, messa på nätterna då han ba säger ''godnatt, sov gott älskling :* <3''

2010-06-30 // 00:11:16
» Soma

Hans beteende runt andra människor är viktigt. Att han inte är någon helt annan så fort andra är runt oss. Lite Spencer varning haha. Men han ska vara uppmärksam, personlig och respektfull. Alltså han ska lägga märket till småsaker som vi tjejer gör. Och han ska inte vara som alla andra och så respektfull, som kan betyda många saker. Han ska inte vara otrogen, inte pressa mig till något jag inte vill, inte vara med mig för att få något utan för att han vill och så vidare. Sen ska han ju kunna få mig att skratta så vi kan ha kul tillsammans! Och så MÅSTE han vara fräsch! Killen kan vara hur snygg och perfekt som helst men är han inte fräsch är det kört

2010-06-30 // 19:19:01
URL: http://somababamiri.blogg.se/
» lalala

bra personlighet. Snäll, omtänksam, trogen, ärlig och ngn man tkr ser bra ut. Han ska få en att känna sig speciell och han ska inte försöka spela tuff när andra killar e i närheten. Han ska vara säker på sig själv.



Hur man raggar upp en tjej? :P det är väl bara gå fram till ngn man tkr e söt och hälsa. Säga ngt gulligt som får henne att le osv :)

2010-07-01 // 17:03:06
» sofie h.

personlighet som tjejer gillar; snäll och omtänksam, mysig, ska kunna lyssna bra, trogen är viktigt.

Det måste också finnas kemi, annars funkar det inte. Man kan inte vara tillsammans med någon om man inte är kär och har starka känslor, tkr jag.

Hur man raggar upp en tjej; var dig själv, få henne att le och säg något som får henne att vakna upp haha ^^

kärleken är komplicerad, det vet jag.



btw, du är riktigt söt! :)

2010-07-01 // 23:47:13
» anonym typ:D

men vad söker ni hos en tjej då hoppas du svarar nurrå

2010-07-02 // 01:03:44
» Gurra

hos en tjej finns det bara en sak, gullig o hellawa sexig. och det ni vill att en kille ska vara mot er ska ni vara tillbaka.

2010-08-21 // 17:44:21
» Rose

Jag tycker själv att det viktigaste är ett fint leende. När en kille har ett fint leende så att det finaste som kan finnas!

En kille måste vara trogen, ha respekt , stå för allt han säger, inte besvika, göra sin tjej glad, säga fina ord till henne , kunna älska henne på riktigt , inte tänka bara på att hon är en tjej utan prata med henne om allt som finns, det viktigaste som jag tycker är att en kille måste respektera sin tjej framför sina kompisar, det finns många som förändrar sina beteende när som sitter med massor av vänner då glömmer dom bort sin tjej och tror att hon måste göra som han säger , nej det tycker jag att det är helt fel! Man måste behandla sin tjej på den finaste sättet alltid och visa henne den kärlekens som hon egentligen ska få från killen var än han är! Utseendet är också viktigt men det är inte allt utan med tiden så förändras utseendet med insidan så kommer det att vara kvar speciellt om personen är verkligen omtänksam.

2011-03-13 // 15:48:37
» regina

Hamnade i inlägget av nån konstig anledning såhär ett år senare haha men måste svara på de här.

Hur han ska vara? Skulle kunna skriva en skitlång lista på kvalitéer man uppskattar hos en kille, men jag tror att när man träffar en som man tycker om så glömmer man alla dom 'punkterna'. Men en kille ska iallafall visa respekt, då menar jag mot alla inte bara mot mig men mot mina familjemedlemmar och random människor, äldre osv. Han ska tänka efter 2 ggr. Alltså om han gör nåt ska han tänka typ om hon gjorde såhär hur skulle jag reagera? Han ska ha ''good manners'' (kmr inte på va d heter på svenska) och veta hur man ska vara i rätt lägen. Det är ju ett stort nej om han tex. säger brorsan till min pappa haha. Hmm.. så ska han vara allt sånt där annat, snäll omtänksam veta vart gränserna går när d kmr till andra tjejer, inte skämmas osv.

Hur man raggar upp en tjej.. Va inte sådär ''Du är fett snygg lala ge mig ditt nmr'' Visst tjejer gillar komplimanger men de kan också bli för mkt.. de bättre att fråga men inte för ''på''.

Hur man får henne intresserad.. tyvärr så tror jag dom flesta går på tricket när man hör av sig fett mycket sen helt plötsligt inte hör av sig. Om du fattar.. om en kille hör av sig varje dag o sådär sen inte hört av sig på tre dagar så tror ju tjejen att något är fel och då brukar hon höra av sig. Sen ska man bara vara sig själv och klickar de så klickar de, annars move on..

2011-07-31 // 18:49:03
URL: http://rgina.blogg.se/
» Munira

kanske lite sent å svara nu, men what the hell! drömkillen ska antigen va mulatt lr latino FAN vad sexiga!! han ska se bra ut och vara jäääävligt bra på att kyssas( jätteviktigt) alla killar som jag har varit med förklarar sin kärlek till mig efter 1 2 3 4 5-6 månader och det varje dag. vilket gör mig avtänd,förbannad och förvirrad. jag vet att det låter konstigt men jag gillar inte killar som säger hur mycket de älskar en sååå ofta och tidigt.min drömkille ska säga att han älskar mig genom att titta in i mina ögon, krama om mig när jag behöver det och lyssna osv....

2011-10-03 // 02:15:48
» Elise

Drömkillen behöver för mig varken vara sådär sjukt otroligt snygg, utåtriktad eller sportig, men det är viktigt att man åtminstone bryr sig lite om hur man ser ut, att man är fräsch och har lite snygga kläder, att man är någorlunda i form och har lite självförtroende. Men det jag mest vill åt är den där känslan av en kille som verkligen älskar mig. Han som känns trygg och lite sådär beskyddande. Han som är mysig, lätt att prata med och har humor. Han som alltid lyssnar och gärna tar steget vidare i förhållandet (typ tar första steget att gå fram och prata eller första steget till kyssen o.s.v.)

De flesta tjejer tror jag föredrar lite charmig "raggning" och inte så direkt på sak. Han får gärna visa att han har ett intresse att bli mer än vänner, men det måste kännas ärligt, tryggt och lite romantiskt. ;) För att behålla intresset hos tjejen tycker jag att det är viktigt att killen inte slutar visa sitt egna intresse. Första gången han tar kontakt kanske det räcker med ett hej, därefter kanske en lite spontan inledning till en liten konversation eller en komplimang o.s.v. så att han hela tiden fortsätter att visa sitt intresse mer och mer. :) Då känner man sig säker på att killen verkligen är intresserad och att det inte var en engångsföreteelse.

Tänk också på att inte bara kommentera tjejens utseende hela tiden. Istället för att säga: "Vad vackert hår du har" kan man kanske säga: "Du är verkligem smart" eller liknande, så att man känner att killen gillar en för ens personlighet.



Hoppas att det var till hjälp! :)

2011-12-15 // 17:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback