VM SNACK

Idag har jag varit med Necher och kollat på matcherna.
Vi kollade först på den galna matchen mellan Argentina och Nigeria.
Fyfan vilken grym match, den bästa matchens hittills... Eller vad säger ni?

Det var dramatik matchen igenom och det blev ännu mer dramatik På slutet då Lagerbäck gjorde sina byten och stoppade in Obafemi Martins och Odemwinge som faktiskt är halvryss.
När de byttes in fick Nigera bättre fart och det skapas mer chanser. Odemwinge var grym på sin kant när han fick bollen och Martins hade ett hårt skott som målvakten släppte retur på..
Jag vill inte säga att Argentina förtjänade segern för det gjorde de faktiskt inte.
Visst de hade bra chanser men matchen var 50/50 och de gjorde sitt mål på en fast situation.

Nigeria höll sig kvar i matchen mycket pga deras duktiga målvakt Vincent Enyeama.
Jag har ingen aning vilken klubb han tillhör men tro mig han har höjt ögonbrynen på de flesta storklubbarna efter dagens match. Flera grymma räddningar gjorde han och den jag minns bäst är när han tippade Messi's skott till hörna. Bollen var verkligen på väg in i krysset, trodde fan den skulle inte men han räddade haha.
Som sagt Argentina - Nigeria var den bästa matchen vi fått se hittills i fotbollsvm 2010.

Frankrikes match igår var riktigt sömnpiller..
Det är synd att ett landslag som Frankrike med världsstjärnor inte kan prestera bättre men man ska inte klaga för mycket, det var första matchen liksom. Jag tycker i alla fall att en spelare som Henry ska starta.
Ni såg själva att det blev bättre när han hoppade in, han hade en nick vid stolpen och ett skott som träffade handen på en spelare (tveksam straff). Även fast Henry har tappat lite så har han rutinen och respekten.
Det räcker med att han har bollen fel vänd mot mål och försvararna backar hemmåt. Försvararna har en enorm respekt för Henry och det behövs om Frankrike ska kunna hålla i bollen osv.


Tidigare idag spelade också Grekland mot Sydkorea..
Finns inte så mycket att säga om den matchen, jag och så många andra trodde Grekland skulle vara bättre men som sagt det är första matchen dessutom saknade Grekland 2 av sina backar.
Sydkorea var det bättre laget och van matchen välförtjänt. Park gjorde ett snyggt solo mål när Grekland slarvade med passningsspelet.

Och nu till kvälls matchen som jag och Necher också kollade på nämligen England - USA.
Jag är besviken på England, förväntade mig mycket mer. Som jag sa från första början så håller jag på Brazil och England men ska jag vara ärlig så är det mest Brazil jag håller på.
Englands match idag är knappt godkänd. Spelare som Lampard ska synas mycket mer under matcherna, idag var han så osynlig att jag inte ens visste att han var på plan.
Usa var riktigt bra, de sprang och krigade matchen igenom.
Englands målvakt gjorde en otrolig tabbe då han inte kunde rädda ett enkelt skott.
Vi blev helt chockade, jag antar att alla blev chockade.

Jag tycker lätt att James ska stå i mål nästa match, det där håller inte om England vill vara med och slåss om guldet.

Vad tycker ni om dagens matcher?

Kommentarer
» Anonym

Haha Argentina va tuuuuuunga asso dom käääkade nigeria hårt fan :D Vilken dom förtjänade inte segern? dom förtjänade den verkligen fan!

2010-06-13 // 00:14:04
» BS

Ja, Argentina-Nigeria var bäst! :D Nigeria var bra, och som du säger så var deras målvakt sjukt bra

2010-06-13 // 01:07:46
» nicho

Håller med dig angående nigeria - argentina matchen, och om det inte vore för nigerias målvakt så hade resultatet nog blivit annorlunda. (Förresten så spelar han i Israel, men som du sa så lär han ju bli upptäckt av många storklubbar och intresset lär ju höjas efter varje match )



Men ska ja vara ärlig så var nog Nigera - Argentina matchen den mest spännande och se värda idag asså. Men nu när det spelas 3 matcher per dag så hoppas jag fan att det kommer fler sånna matcher!

2010-06-13 // 12:41:15
URL: http://nichow.blogg.se/
» =-.(-,-).-=

Vad tycker du om att trey songz hångla med en 15 åring berätta gärna! http://mediatakeout.com/41437/mto_world_exclusive_rb_singer_trey_songz_reportedly_makes_out_with_a_15_year_old_girl_during_concert_pics_and_proof.html

2010-06-13 // 18:46:53
» stephanie

nigeria var riktigt riktigt bra alltså! för argentina är ju ett skitbra lag och att nigeria lyckades spela så bra mot dom är riktigt imponerande. mer imponerande än argentina för man förväntar ju sig att dom ska spela bra. bara 1-0...

2010-06-13 // 21:07:26
» Anonym

BOOOOOOOOOOOORIIIIIIIIING

2010-06-13 // 21:27:09
» Isabella

necher är fett fin i jämfört med dig..

2010-06-14 // 01:20:03
» Anonym

skit ful du är bryan skiiiiiiiiiiit ful ;D

2010-06-14 // 23:02:37
» Anonym

HAHA VARFÖR KOMMENTERAR DU DINA EGNA KOMMENTARER JÄVLA FUCKING WANNABE! HOORUNGE

2010-06-14 // 23:03:09
» Anonym

Angående Englands målvakts tabbe så kan jag bara säga att fotboll handlar om att spela som ett lag, i vinst och förlust. Så att skylla allt på Green är ju bara idiotiskt. Om inte Rooney hade varit steget efter hade han iallafall haft 3 målchanser och att Emilie Heskey missade finns ju bara inte. Så slutsatsen om England hade satt målchanserna dem hade, så hade dem helt enkelt inte förlorat oavsett om Green släppte in ett mål eller inte.

2010-06-15 // 01:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback