Im on some G-Shit Baby!

Sho vad händer? Hoppas ni alla trogna läsare mår bra, det var ett tag sen känns det som. Om ni undrar hur det är med mig så kan jag säga att jag mår jag prima. Jag kan inte klaga, saker och ting rullar på precis som jag vill att det ska göra!

Idag såg jag på filmen Fast 5, lite efter i know men bättre sent än aldrig. Under filmen textade jag med en tjejkompis som jag inte hört något ifrån på fett länge. Hon har varit bortrest och kom hem i veckan, det var verkligen kul att höra från henne igen. Hon har faktiskt inte sett Fast 5 så vi kom överens om att vi ska se på den tillsammans någon gång snart, nu har jag redan sett den men det gör inget hehe. Den är ju så bra, att se den en gång till skadar inte.

Just nu sitter jag i mitt rum, på golvet faktiskt. Är det bara jag eller, men visst är det skönt att sitta/ligga på golvet ibland? Hursomhelst, jag lyssnar på Chris Brown's Open Road. Det finns ingen bättre låt för tillfället enligt mig, i love it. Juste, jag bad min tjejkompis lyssna på låten. Jag vet om att hon gillar Chris Brown fett mycket, men hon hade inte hört Open Road tidigare eftersom hon varit bortrest. Efter att hon lyssnat på den svarade hon; Bryan du och jag har samma musiksmak! :)
Efter det textade jag henne igen och bad henne lyssna på Body 2 Body, haha!

Men nog om det, jag hade tänkt tanka hem lite nya och sköna låtar nu före jag lägger mig. Så fort jag blir klar ska jag överföra låtarna till min iPhone så jag har något nytt att lyssna på imorgon på väg till träningen. Ni ska veta att jag diggar J.Cole fett mycket, lyssnade på några låtar på vägen hem idag. Han är verkligen en grym artist och budskapen han förmedlar med sina texter är så äkta! Jag känner faktsikt igen mig i vissa av låtarna och antar att många andra här också gör det.

Jag måste sätta igång nu före det blir alldeles för sent. Sov gott och dröm sött... Bless!

Kommentarer
» Beats

Tjena bryan, hade tänkt köpa ett par beats by dr. dre. Kan du göra en video om vad du tyckte om de osv..? :-)

2011-08-11 // 10:02:40
» Anonym

Om du verkligen gillar the man Cole så skaru lyssna på hans låt unabomber , för skön

2011-08-11 // 13:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback