JÄVLA HÖGTALARE!!!

Just nu sitter jag i mitt rum och proppar i mig mackor samtidigt som jag försöker lyssna på musik. Ja, ni läste rätt... Jag FÖRSÖKER faktiskt lyssna på musik.

Jag vet inte hur många det är som har sett mitt senaste videoinlägg men högtalaren är lite fuckt up! Den stängs av av sig själv ibland och det är så fuckin irriterande. Om jag vill så kan jag lyssna på musik via laptopens högtalare men hur nice är det på en skala från 1 till 10 haha. Jag har ju kopplat högtalaren till min laptop för en anledning...
Jag vill få bättre ljud, men just nu lever högtalaren inte upp till mina krav. Den kostade mig 1.500 kr och nu vill den inte fungera som den ska, jag lackar vad fan!

Ni som har följt min blogg i ett tag minns ni min förra högtalare, den med en fet bas?
Imorgon så tänker jag installera tillbaka den i mitt rum, den har 100 gånger så bättre ljud än högtalaren jag har i mitt rum just nu och dessutom har den alltid fungerat bra utan några som helst problem. Den är kopplad till datorn i vardagsrummet eftersom jag inte har behövt den men som sagt, imorgon är den tillbaka i mitt rum. Ska bli nice eftersom jag har saknat känslan av att njuta av musiken till 100%. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Bad Sound Kills Music. Jag är en sån person som inte kan lyssna på musik om ljudet inte är bra nog. Ni anar inte hur bra ljudet är på mina andra högtalare, basen.. Haha basen vill jag inte ens snacka om, den dödar!
När den var i mitt rum förut så spelades det musik i rummet 24/7 tro mig.

Spanar in snart igen!

Kommentarer
» Just saying....

Bryan , har du tänkt på de personerna du tar bort från din facebook har varit trogna läsare hur länge som helst , men att de slutar läsa din blogg för att du har tagit bort de från din facebook och de även slutar gilla din andra facbook & twitter, för tänk efter det är där man ser att du har lagt inlägg osv...

2011-02-21 // 23:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback