3/2/2011

Första inlägget för idag kommer rätt sent men bättre nu än aldrig!
Jag har inte direkt haft någon tid för att blogga idag eftersom jag har haft två fotbollsträningar. Den första hade jag på förmiddagen och den andra på eftermiddagen. Efter första passet åkte jag hem för att softa lite grann och vila inför den andra träningen. När jag kom hem var min syrra Diana hemma hos oss och kollade på doctors med min andra syrra Liza, jag låg bara på soffan med laptopen och var inne på twitter. Helt ärligt så skulle jag säkert kunna slänga in ett kort inlägg lite snabbt under tiden jag var hemma men orken fanns inte haha.
Därför råder jag er alla läsare att följa mig på twitter för där är jag nog som aktivast!!

Men annars har jag varit rätt så trött idag, jag tror nog det beror på träningarna. Det tar så klart på krafterna men det är inget jag klagar på. Mamma kom hem från jobbet och sa direkt att jag ser trött ut. Grejen är den att jag inte bara ser trött ut, jag ÄR DET! Men som sagt, inget jag klagar på. Jag har bara inte lika mycket tid och ork för att göra andra saker som jag gjorde förut, t.ex. att bjuda er på 3 inlägg före kl. 18:00.

Det är mycket fotboll och det gillar jag men när jag kommer hem så vilar jag bara.
Pass på fester och skit, jag har inte tid för sånt. Grejen är den att ni som har följt min blogg i ett tag vet att jag aldrig har varit någon riktig festare direkt. Som sagt när jag kommer hem så vilar jag bara, ni som följer mig på twitter har säkert lagt märke till att jag har kollat på mycket film den senaste tiden ha! Det är ett sätt för mig att vila, jag fixar lite smått och gott och bara chillar med en bra film efter en hård träningsdag. Ärligt talat jag diggar det fett, det börjar bli en vana nu också ha.

Men den klart man saknar kärleken också, den smyger in ibland.. Eller ibland? Jag menar ofta.
Lite svårt att inte tänka på kärleken när typ allt jag lyssnar på är RnB. Nä men, de klart man tänker på kärleken. Alla gör det och alla behöver kärlek, så är det bara. Ni har säkert lagt märke till att jag är inne i en liten kärleksperiod nu då jag bara lägger upp såna där lugna och sköna RnB låtar här på bloggen. Det är som jag har sagt förut.. Vart är min Cinderella? Vart är hon? Ha, fuck it.. Någon sa till mig här om dagen att jag inte ska leta efter kärleken eftersom den kommer att finna mig när jag minst anar det. Och det kanske är sant, vad vet jag. Jag har hört det så många gånger men det verkar som att kärleken finner alla förutom mig lol. Äh, Cinderellan dyker upp snart antar jag. Vad tror ni?

Ska ta och fortsätta lyssna på lite skön musik av en av mina absolut favoritartister Teddy Pendergrass.
En riktig RnB legend som jag skrev på min twitter precis, om ni söker efter hans namn på youtube och lyssnar på låtarna så kommer ni höra att han har sköna love songs. Vissa här kanske inte tycker om den typen av rnb men ni ska veta att jag dör för sån musik, ni förstår inte. Blir på riktig love och freak mode lol, nä men diggar hans musik fett. Jag sitter dock inte och lyssnar på youtube, för 3 månader sen laddade jag ner 2 album som innehåller hans bästa låtar. Kärlek och Respekt till er alla söta och sköna läsare! Jag spanar in med en bra låt senare.

Kommentarer
» BS

Förstår att du inte hinner, skriv bär du pallar bara. Haha jag tror också att DU inte kommer hitta din cinderella, ni komme hitta varandra.

2011-02-03 // 22:28:29
» Fan

Du och din cinderella kmr hitta varandra....men dt nice med såna lugna rnb låtar haha

2011-02-03 // 22:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback