9/2/2011

Tjena bloggen! Hoppas ni alla mår bra, själv mår jag prima. Jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv, eller jag kollar inte utan den är bara på ha! Jag sitter med laptopen på knäna och är inne på twitter, väntar dock på att matcherna ska börja. Ni vet säkert redan vilka matcher det är jag syftar på.. Landslagskamperna såklart! Det är fett grymma matcher som ska pelas ikväll, ska jag vara helt ärlig med er så har jag ingen aning om vilken match jag ska följa lol.
Frankrike spelar mot Brasilien, Tyskland mot Italien och Argentina mot Portugal bara för att nämna några matcher.

Men nog om fotboll, som jag skrev för några dagar sen så är jag medveten om att jag har många läsare som inte bryr sig ett dugg om fotboll. Och jag som har Sveriges Skönaste Blogg, MulattoBee.se måste ju leva upp till läsarnas förväntningar och bjuda er på något som är intressant.. Just därför tänker jag skriva lite om vad jag har gjort idag och vad som hände igårkväll när jag var på Södra Teatern med Adam Tensta och hans crew!

Idag har jag inte gjort mycket alls, jag har bara chillat helt enkelt. Jag vaknade vid 1 tiden, åt frukost och nu vet jag vad ni tänker. Vadå frukost klockan 1 haha. Okej kalla det vad ni vill men jag åt i alla fall inte mat, grejen är den att jag alltid har varit så.. Ni kanske till och med känner igen er i det jag tänker skriva nu men när jag vaknar kan jag inte äta "riktig" mat direkt, jag måste äta något som man äter till frukost. Så funkar jag ha! Förstår ni vad jag menar eller?

Hur som helst, igår var jag som ni alla vet på Södra Teatern för att se hur Adam och grabbarna göre!
Det var riktigt chill måste jag säga, jag kommer att ladda upp en till video lite senare här på bloggen så ni får se hur det såg ut när de uppträdde. Jag filmade inte så mycket men jag fick in ett litet klipp på slutet då Adam uppträder sin sista låt på scen. Men det var galet ska ni veta, ni som var där vet vad jag snackar om. Det var mycket folk och bra drag. När det var dags för Adam att uppträda blev stämningen så mycket bättre, han fuckade ur och gjorde upp och ner med hela stället ha! Det var en anledning till varför jag glömde bort att filma, jag var helt inne i modet lol. Och när han sjöng Like A Punk så var vi fett nära på att gå upp på scen men vi bangade i sista sekund, han gav i alla fall en shout out till oss.
- Tack till grabbarna som var med i musikvideon, Bryan Massa... Vi räckte upp ena handen när han sa våra namn bara för att leka balla haha. Nä jag driver bara, men chill var det! Ni såg själva backstage videon i mitt tidigare inlägg, det fanns allt backstage. Öl, vodka, godis, chips, käk.. You name it! Jag drack så klart bara läsk, tyvärr fanns det ingen FANTA som ni vet att jag gillar fett mycket så jag höll mig till Cola Lighten och en annan protein dryck. Sen så mördade jag också maten såklart, pasta sallad med kycklig lol. Haribo godis och chips proppade jag också i mig.
Det var helt enkelt nice och jag vill tacka Adam och Babak för att jag fick komma och vara en del av det hela.

Snart börjar fotbollsmatcherna, en har redan börjat.. Nämligen den mellan Danmark och England, 1-1 står det i den matchen. Jag sitter och kollar på den nu samtidigt som jag lyssnar på Unfaithful med Rihanna. Men kärlek och respekt till er alla söta och sköna läsare. Jag ska lyssna klart på låten och sen ska jag till köket för att fixa något som jag kan smaska i mig under matcherna ikväll. Om det är något ni undrar över eller vill få sagt så droppa en kommentar bara.

Kommentarer
» Oskar

Vilken kanal visas Frankrike - Brasilien på?

2011-02-09 // 20:50:00
» Anonym

den visas Viasat Fotboll....

men bryan ska du inte göra frågestunden??

2011-02-09 // 21:07:07
» Ronaldo

Vem anser du är bäst mellan c.ronaldo och messi ?

2011-02-09 // 21:24:53
» Dylan García

Bästa bloggen! Kan du inte göra en kategori med fotbollsinlägg för oss som vill veta hur det går i din karriär, och andra grejer om fotboll?

2011-02-10 // 11:20:30
» S

Måste tipsa dig om låt. Veckans låt 4sure

Big Sean ft Chris Brown - My Last

2011-02-10 // 18:52:17
» Binta

Hur blir det med frågestunden, du får ta och svara på frågorna nu osv. tycker det har gååt allt för lång tid nu asså. hah. love

2011-02-10 // 19:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback