FACEBOOK

Idag loggade jag in på facebook chatten för första gången på väldigt, väldigt länge!
Jag måste säga att det kändes skönt att vara online ingen, grejen var den att jag inte ens tänkte logga in från första början. Det var en tjejkompis till mig som hade kommenterat ett utav mina inlägg och skrivit att jag ska logga in för hon ville säga något. Så jag loggade in, hon berättade det hon ville men sen loggade jag inte ut.. Jag var fortfarande online. Jag tänkte att jag ändå kunde vara det eftersom jag typ aldrig är det.

Jag var redo för att många skulle skriva till mig eftersom jag hade över 1.000 pers som var online.
Det var en stund då jag tänkte logga ut men sen ändrade jag mig ha! Jag tänkte kör bara och det slutade med att jag började chatta med några kompisar som jag inte hade snackat med på ett bra tag. Och det var nice, riktigt nice.
Jag chattade med folk som följer mig på min fan page och folk som läser min blogg.. Dvs, mina läsare.
Jag ber om ursäkt till de jag inte hann svara på, det var så många som skrev att jag till slut var tvungen att logga ut.

Grejen är den att jag har nått gränsen för antal vänner på facebook vilket är 5.000.
Det är synd att man inte kan ha mer än 5.000 vänner eftersom jag har över 200 vänförfrågningar som jag inte kan acceptera. Så därför har jag börjat radera personer från min facebook, personer jag inte har något kontakt med osv. Jag började radera folk redan igår och jag gåri bokstavsordning ha, jag blev klar med A igår och ska börja kolla igenom alla som börjar med B senare när jag har tid. Så ni alla som börjar på A behöver inte oroa er, är ni inte raderade så kommer ni nog inte heller att bli det. Grejen är ju den att jag har över 200 andra personer som väntar på att bli min vän på facebook, jag kommer inte kunna acceptera exakt alla för då måste jag sitta och radera 200 pers och det pallar jag inte. Det är fett jobbigt att sitta och radera vänner, men är det typ någon fin tjej som addar mig så är det klart jag fixar plats för henne ha! Då är det bara radera någon snabbt och acceptera hennes vänförfrågan.

Men hur som helst, jag funderar på att logga in lite oftare men jag vill på något sett skapa en lista där jag själv bestämmer vilka som kan se att jag är online. Det var en läsare till mig som skrev att man kan göra så, är det sant?
Kan man fixa det? I så fall hur gör man, uppskattar era svar...

Kommentarer
» Anonym

tryck på chatten så hela listan kommer upp, tryck sedan på vänlistor. skriv in namnet på vad gruppen med dom du vill ska se att du är online ska heta och tryck på enter. sedan kommer tryck på vänlistor igen så den går bort. längst upp på listan kommer gruppen stå. tryck på redigera som står brevid gruppnamnet och välj sedan vännerna. sedan är du klar. när du vill att bara dom ska se att du är inne trycker du på den gröna knappen brevid andra vänner. då är du utloggad för dom andra vännerna, men inloggad för din grupp. hoppas du förstod allt, lycka till! =)

2011-02-10 // 21:05:08
» emir

hur fan kan man få kontakt med dig när du inte är inne på chatten plus att du alrdig svarar när du är in de få gånger då alltso. ingen vidare förebild

2011-02-10 // 22:43:54
» Amir

Håller med dig emir !

2011-02-11 // 14:27:54
» aamina

ser också att du lyssnar på khalil sharieffs musik, väldiigt tung!!1

2011-02-11 // 15:28:12
» Anonym

asso hur ska du göra? radera ba folk fett taskigt

2011-02-11 // 15:42:14
» Anonym

Har du tänkt på att nästan hälften av alla de du har på fb inte läser din blogg?

2011-02-11 // 15:48:15
» Amira

man kan visst ha mer än 5000 vänner

2011-02-11 // 18:17:03
» Anonym

hur gör du typ? asso raderar du de ''fula'' HAHA men asså fattardu du har nte direkt kontakt me alla i fb vissa kanske e dina läsare de blir ju bara taskigt o radera eller?

2011-02-11 // 19:24:03
» :

@Amira det kan man inte alls!

2011-02-12 // 13:44:02
» anonym

Du har så jävla mycket luft de sjukt, från början tyckte jag att du var fin och charmig. Me när jag insåg hur mycket luft du har så blir jag bara äcklad av dig, uuusch! leker att du känner många hit och dit, fuck off! du är bara en liten fjärt i rymden.

2011-02-14 // 15:28:38
» your fan

Bryan, min egna åsikt är att du skaffar en facebook för fans o en för vänner . Om du inte gör det , så e de ba så att jag vill säga : Tänk på att vem som helst kan bli besviken som fan, dina fans till exempel , om du skulle radera mej, du anar it hur besviken jag skulle bli. som du skriver på twitter/Facebook #imjustsayin

2011-02-14 // 23:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback