Happy Valentines Day

Jag hade lovat mig själv att inte säga glad Alla hjärtans dag till någon eftersom jag inte vill tänka på det. Men jag kan inte hålla mig så jag säger glad Alla hjärtans dag till alla mina söta och sköna läsare, hoppas ni som har någon har haft en fin och mysig dag!

Jag fick flera sms under dagen av vänner som önskade mig en glad Alla hjärtans dag. Sluta skicka såna sms till mig tänkte jag, Im single vad är det ni inte förstår? haha.
Ju mer sms jag fick desto mer ångest fick jag. Fast än jag innerst inne don't give a f*ck om den här dagen så är det klart att man tänker på det lite grann.

På tunnelbanan på vägen hem efter träningen såg jag par som satt tillsammans och höll hand när jag själv satt helt ensam och lyssnade på You just need me av Trey Songz.
Kalla det vad ni vill, men jag kallar det för DeppMode haha. Riktig depression.
Happy Valentines Day Everyone!!

Kommentarer
» sariitaaah

hahaha bryan, på gud du e för söt ibland asså! you seem to be en riktigt skön och snäll kille, diggar dig grovt ! :D vi tänker lite samma om de här me alla hjärtans dag, jag tänkte bah nej men jag skiter i den här dan den ska va som vilken dag som helst! men sen när man ser alla andra blir man påminnd om de, hur ska man glömma då??! :O jag tänkte lite på mitt ex som jag gjorde slut me för tre veckor sen, visst det hade varit mysigt att va me han, men jag hade en riktigt skööön dag ändååå, tagga me tjejerna och dansade dancehall ist! :D man kan inte klaga asså ;D

2011-02-14 // 23:27:33
» What's my name ?

Hon kommer komma när du MINST anar det, för när du letar efter henne desperat det kommer inte bli riktig kärlek utan du kommer på något sett tvingas gilla henne bara för att du är desperat. Stay cool, have fun men var vaksam för "the one" kan vara var som helst, och missa inte minsta lilla chansen. Men tänk på att inte gå för snabbt fram, lär känna henne det då kärleken blir som bäst. Lycka till bryaaan :)

2011-02-14 // 23:32:09
» Alexx

varför så depp? fira med familjen :D dagen handlar om kärlek och man behöver inte ha någon "partner" som man uttrycker kärleken för utan det kan va en familjemedlem, nära vänn eller släkting, så ryck upp dig ;)

2011-02-14 // 23:34:40
» Anonym

Helloo, vet du vad tjejen på bilden heter ? :)

2011-02-15 // 14:48:34
» miss anonym ;)

måste bara säga, kollar på lil romeos bild te vänster å din te höger, du e lätt mkt hetare än honom, så ge inte upp on kenza, du kan lätt haffa henne ;)

2011-02-17 // 13:51:24
» luna

Du som är så söt borde ju inte ha så svårt med att hitta en tjej?

2011-02-18 // 19:12:25
URL: http://luunaa.blogg.se/
» josefine

hahaha vad rolig... men de sant...

2011-02-28 // 18:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback