Hello, is it me you're searchin for?

Med den här låten och musikvideon tar jag er tillbaka till 1997.
Helt ärligt så tröttnar jag aldrig på den här låten, när den spelas upp på min iPhone hoppar jag aldrig över till nästa låt. Utan jag låter hela låten spelas upp eftersom jag diggar den så passt mycket. Och en sak ska ni veta mina läsare..

Jag gillar den inte bara för att Joe sjunger så fuckin fint eller för att texten är grymt bra. Nej, jag gillar låten extra mycket eftersom jag känner igen mig själv i handlingen.
Why are all the good girls taken everytime?
And why do I keep fallin' for someone else's dime?

Så sjukt bra att en sån här låt har gjorts, Joe har säkert själv varit i en sån situation men jag tror att många precis som mig kan relatera sig till låten good girls. Hur många gånger har jag inte stött på eller lärt känna en fin och söt tjej som jag kan tänka mig vara tillsammans med? Många gånger, och hur många gånger har det inte kunnat bli någonting mellan oss för att hon redan har en kille? Just precis, många gånger.

Och det är exakt vad låten handlar om, att man nästan alltid råkar falla för tjejer som redan är upptagna. Jag hade ingen aning om att det fanns en musikvideo till låten men jag var inne på youtube och kollade runt lite, plötsligt hamnade jag på den. Skön vibe!

Kommentarer
» Frida warberg

ja den var riktigt soft !



godnatt snygging

2011-02-27 // 01:27:55
URL: http://fwarberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback