Pumpade i rummet

Ända sen 1:a Februari då mitt medlemskap på gymmet World Class i Kista tog slut har jag inte kunnat gymma som förut. Men det har inte varit några problem för att jag kör fys med laget och ibland brukar jag även stanna kvar lite efter träningarna bara för att pumpa lite extra.

Vi har tur för vi kan också dra till ett gym i Solna och träna utan att betala. Yessir, helt gratis!
Men jag har inte varit där än. Kanske drar dit någon gång snart för att kolla om det är nice. Idag körde jag i alla fall hemma, jag körde i mitt rum. Hur då? Tänker säkert dom flesta...
Tro mig det funkar, även fast mitt rum är rätt så litet så kan jag mina grejer. Jag har hantlar som jag kör olika övningar med och sen gör jag andra narturliga övningar om man kan säga så. Det är fett jobbigt men man ser resultat tro mig.

Jag ska fan börja köra lite i mitt rum varje dag nu, det ska bli en rutin att köra minst 30 minuter varje dag. Det som är nice är att jag har en cykel hemma också, checka klippet ha!

Kommentarer
» ayuub omar

shoo bror, lyssna du säger att du kör olika övningar i ditt rum, vilka säg allt du kör ska också börja träna hemma när jag inte kan tagga till sats :)!

2011-02-16 // 16:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback