Ronaldo "R9"

Som ni alla säkert vet har Ronaldo "Den riktiga Ronaldo" som jag brukar kalla honom för slutat med fotboll. Det beslutet tog han för några dagar sen men jag har inte haft någon tid att skriva om det. Jag kan säga direkt att Ronaldo "R9" var min allra största idol när jag var liten. När jag var runt 8 år minns att jag hade en brasilien tröja med nummer 9 tryckt på ryggen med namnet Ronaldo. Den tröjan brukade jag alltid ha på mig när jag kickade boll ute på gården. När jag började bli lite äldre var han fortfarande min idol.

När det var VM 2002 klippte jag mig till och med som Ronaldo eftersom jag ville se ut som honom, jag såg helt enkelt upp till honom som en liten kid. Han var min största idol och gjorde alltid mål, det är nog därför jag bara tänker på mål idag när jag själv spelar fotboll. Ronaldo är en kung i mina ögon och många andras också! Det är såklart fett synd att han lägger skorna på hyllan men tiden är kommen om man kan säga så, han har haft sina tider men det är tider ingen fotbollsälskare kommer att glömma.

När han var som bäst var han helt klart världens bästa fotbollsspelare, ingen kunde komma upp på hans nivå! Han har gått igenom mycket i sin karriär, för att nämna en grej så bröt han benet 2-3 gånger men han kom alltid tillbaka. I ett sånt fall hade flera ge upp men Ronaldo kämpade och tillbaka hela tiden för att han ville göra det han älskade mest, vilket var att spela fotboll. Jag kan också göra en lång historia kort...
När jag var 7 år och spelade för ett lag som hette Fc Inter Orhoy så ville jag alltid spela med nummer 9 bara för att Ronaldo hade det nummret när han lirade för Inter.
Det roliga var att våra matchtröjor var randiga med färgen svart och blå precis som Inter. Som liten ville jag helt enkelt vara Ronaldo, han var min stjärna!

Jag hittade den här videon på youtube, ta och kolla på den. Mycket känslor...

Kommentarer
» Anonym

Bryan du e inte ensam!

FÖr han är o kmr alltid att va min idol <3

2011-02-17 // 20:26:16
» BS

För tung. När han avgjorde vmfinalen 02 kommer alltid finnas kvar. Helt klart en av de största

2011-02-17 // 23:04:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback