SHOO

Shoo bloggen! Första inlägget på två dagar!!
Helt seg uppdatering i know och im sorry ha.  Igår var jag lite upptagen och hade ingen tid alls för att blogga, idag har jag kollat på fotboll hela dagen med farsan. Det började med att jag vaknade rätt så sent, typ vid 2 tiden. Sen var det dags för första matchen mellan West Ham och Birmingham som Birmingham faktiskt vann med 0-1. Efter den matchen var det dags för matchen som alla fotbollsälskare har väntat på hela veckan nämligen den mellan Chelsea och Liverpool. Jag har laddat med goda saker för att njuta lite extra av matchen, Torres hade ingen större succé i sin debut för Chelsea mot sin gamla klubb Liverpool. Han blev utbytt med typ en halvtimma kvar att spela, lite synd eftersom man helst ville att han skulle spela i 90 minuter. Hur som helst så torskade Chelsea med 0-1 vilket är fett bra för Arsenal.

Nog om fotboll ha, jag vet att jag har många läsare som är intresserade i fotboll men jag har också otroligt många läsare som tycker det är ointressant så därför måste jag vara lite försiktig så det inte blir fööör mycket om ni förstår vad jag menar. Just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på film med Mamma, vi tittar på filmen Faster från 2010 med Dwayne Johnson. Vi har kommit halvvägs in i filmen och jag måste säga att den är riktigt bra. Jag var tvungen att pausa eftersom morsan fick ett samtal från Vitryssland så under tiden hon pratar i telefon passar jag på att kasta in ett inlägg lite snabbt ha! Smart jag är eller hur?

Som ni märker är min design här på bloggen ändrad lite grann, ni hittar min twitter osv på högersida precis som förut. Det var några läsare som hade kommenterat att de tyckte det var bättre så, just därför ändrade jag tillbaka. Men ska jag vara helt ärlig så är jag inte helt nöjd med min design som jag har just nu. Jag vill att min design ska se lite mer proffsig ut om ni förstår vad jag menar så därför undrar jag om ni läsare känner någon som är bra på att göra designer? Eller kanske är du själv duktig på det? Släng iväg ett meddelande till min inbox på facebook i såna fall. Skulle vara riktigt schysst om jag kunde få en personlig design faktiskt.

Morsan har snackat klart så jag ska se på filmen nu men när den är slut spanar jag in igen, troligen med en fett skön låt som ni säkert kommer vilja lägga in i eran mp3 så ni kan lyssna på den i skolan imorgon!

Kommentarer
» BS

Fett bra att du lagt twitter till höger igen! Ser att du kollar på snabba cash, skriv hur den var sen ;)

2011-02-06 // 23:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback