Snacka om ett skönt nattinlägg

I mitt tidigare inlägg var det en läsare som bad mig lägga upp en skön godnattlåt före jag drar och lägger mig så det tänker jag göra. Tro mig, om du vill ha en låt som du kan sova till kan jag bjuda dig på en utan några som helst problem. Mitt musikbibliotek inom rnb är stort! Men det visste ni redan eller hur? Det är väl inget nytt direkt, om inte du är ny här på bloggen. Jag har allt från riktigt lugna, klassiska och kärleksfulla rnb låtar till lite mer modernare rnb med skönt flow och sköna beats om ni förstår vad jag menar.

Jag har bästa musiksmaken av alla bloggare, that's it! haha.
Ibland önskar jag verkligen att jag kunde dela med mig all musik jag har med er läsare men det är ju omöjligt. Vissa säger att jag borde dela med mig min spotifylista men det ni inte vet om är att jag inte använder spotify. Alla artister och alla låtar finns inte uppe där, just därför föredrar jag att ladda hem låtar själv och göra spellistor på iTunes!
Lite synd är det ju, men kom förbi mig så kastar vi in några sköna låtar i din iPod haha.

Godnatt låten jag tänker bjuda er på heter Whatever She Wants.
Lyfe Jennings heter artisten som just nu faktiskt sitter i fängelse. Jag tycker det är synd att en begåvad artist som han är sitter inne. Jag älskar verkligen hans musik!
Han är otroligt bra och en jag brukar lyssna på väldigt ofta, hans röst är fett skön men inte nog med det. Hans låtar betyder något, det finns alltid en mening i det han sjunger om. Så Lyfe Jenings är verkligen en artist jag rekommenderar till alla mina läsare..

Kommentarer
» n'

Vet om du redan hört den men om inte ta och lyssna på den: Chipmunk ft. Chris Brown - Champion.. Riktigt tung :D

2011-02-16 // 13:17:43
» nicho

älskar låten asså! He's speaking the truth! man kan verkligen relate till den här låten. Tung du är bryan! mer sånna här låtar!

2011-02-16 // 19:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback