Syrran har en ny Blogg!

Som ni märker har jag inga tatueringar, det är en bild från i somras därför.
Hur som helst så sitter jag fett bekvämt på soffan i vardagsrummet med laptopen och lyssnar på musik samtidigt som jag halvkollar på den hemlige miljonären. Syrran sitter också här i vardagsrummet fast hon sitter vid den stationära datorn.

På tal om syrran så har hon nu skapat en ny blogg, hon hade ju en förut men som så många andra tappade motivationen och slutade blogga haha. Nu har hon som sagt skapat en ny blogg med namnet Liza London.. Hon sa till mig att hon inte vill fortsätta på den förra bloggen eftersom namnet var så komplicerat. Så in på hennes nya blogg och droppa en kommentar om vad ni tycker hon ska blogga om, LizaLondon.blogg.se.

Shit, jag kom ut från badrummet för inte så längesen. Ni skulle sett ångan fan, jag tog ett fett varmt bad och är galet sugen på något kallt att dricka! Ska rulla till köket nu för att hämta en Cola och sen fortsätta lyssna på skön musik, men jag spanar nog in snart igen med ännu ett nattinlägg! Frågan är bara om ni läsare kommer att vara vakna?

Kommentarer
» Anonym

Yes det kommer vi B ;) Kom med någon skön lugn godnatt låt i ditt sista inlägg för ikväll bara, så är allt gúúúd.

/ E

2011-02-16 // 01:20:28
» Abbe

Klart jag e vaken BM9 du e min idol...!! kan du inte gör några Vloggar till på engelska? jag diggar verkligen dina Vloggar.



Kärlek och Respekt Abbe <3

2011-02-16 // 01:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback