Chris Brown's nya!

Jag kollade precis klart på matchen mellan England och Nord Korea i U20VM, den slutade 0-0 för er som undrar. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg såg jag på det senaste avsnittet av Basketball Wives före matchen, utan att överdriva så var det nog det dramatiska avsnittet så här långt den här säsongen.

Men anyways jag hade tänkt sova snart eftersom jag har träning imorgon bitti.
Just nu är jag i rummet och dricker upp mitt te, jag vet inte om ni har märkt det men jag fuckin älskar te haha! Jag åt precis två mackor för är det något jag hatar så är det att bli hungrig mitt i natten. Jag känner mig mätt nu så när jag har druckit upp mitt varma te ska borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen. Som alltid tänker jag lägga mig i sängen med min iPhone, lyssna på musik och läsa sportbladet.

På tal om musik så vill jag bjuda er på Chris Brown's nya låt Open Road (I Love Her).
Den är skitbra, verkligen en vacker och underbar låt! Från handlingen till hur han hanterar låten, alltså hur han sjunger och hur hör melodin spelas. Sanningen, det är faktiskt bästa låten som Chris Brown gjort på ett tag, jag gilla låten så fort jag hörde den. Det gick några sekunder och jag ba shit vad bra!
Jag gillar den nu men kommer säkert att gilla den ännu mer under vintern, ni vet när det är mörkt ute och man typ sitter på bussen...ahh klicka på play och njut! Som sagt, bästa låten på länge av Breezy.

Kommentarer
» Melli

Shoo Brian, jag har en fråga:)

Vilka hörlurar rekomenderar du? Jag har ett par hörlurar som alltid glider ut ur öronen, fett jobbigt haha.. Så jag undrar ifall du skulle kunna berätta vilka hörlurar du använder, och ifall dom är bra och hur mycket dom kostar:P

2011-07-30 // 00:09:29
» sophie

bryan du glömde ju att öppna alla dina album!! ville ju se dina bilder eftersom de inte går att lägga till dej som vän :(

2011-07-30 // 02:42:30
» sihaam

håller med dig angående låten.. denna låten är en typisk bra vinter/höst låt. Detta är en typisk låt som blir ännu bättre en kväll på väg hem efter en lång/fullspäckad dag.

Att bara låta tankarna, antingen stängas av helt, eller låta de snurra runt.. titta ut från fönstret tillsammans med en varm skön halsduk osv.



Jag har en fråga Bryan.. när du exempel är med en eller flera kompisar, kan du då lyssna på musik för dig själv eller låter du bli?

Jag kan inte lyssna på musik (om inte högt för alla) när jag är med sällskap, det känns lite taskigt då, som om man lixsom stänger ut personen.

2011-07-31 // 01:11:21
» Kani

grym låt!

2011-07-31 // 14:43:17
URL: http://thekane.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback