Min hjälte Eric Thomas

Jag skrev om Eric Thomas här på bloggen för mer än ett år sen men ni ska veta att jag fortfarande följer honom. Precis som jag är en inspirationskälla för många här på bloggen och min fan page är han min. Han har peppat mig till att alltid göra mitt bästa, tro på mina drömmar och tro på att jag kan lyckas oavsett hur svårt det kan se ut ibland. Allt går, bara man vill. That's it!

Jag och ET som man kallar honom för, skrev lite fram och tillbaka på facebook förra året. Sen dess har han bara blivit kändare och kändare så det är svårare att få tag på honom nu för tiden. Men jag skickade ett kort meddelande till hans inbox imorse när jag vaknade bara för att tacka honom.
Han svarade faktiskt och jag skrev att det går bra med bollen och att jag också är en Nike Ambassadör i Sverige. Mycket av allt positivt som hänt mig det här året är på grund av Eric Thomas, han ändrade mitt tankesätt helt och hållet ända sen jag såg en av hans videos i Augusti förra året.

Ni som inte följde min blogg då kan gå tillbaka och läsa hur han påverkade mig. Jag blev så otroligt motiverad att jag var nära på att lägga ner bloggen. Han tog motivation till en helt annan nivå för mig, det bara klickade i mitt huvud att det är dags att gå all in. Jag gjorde upp en plan A och en plan B, behöver inte gå in på några detaljer direkt men något jag tänkte på var.. Vill jag lyckas måste jag börja träna hårdare, jag måste våga offra saker och ting eftersom det jag gör nu kommer att leda till vart jag är om 5-10 år.

Det går väldigt bra för ET nu och jag är glad för hans skull, han har kämpat som fan.
Och han hjälper tusentals folk varje dag genom sina videos men inte nog med det. Han reser runt i USA för att motivera allt från studenter till företagare. Han släppte ut en bok som heter The Secret To Success som jag faktiskt tänker köpa. Jag gillar inte dierkt att läsa böcker men sånt kan jag läsa om hela dagarna, ni vet ju själva att jag läst ut Tyrese's bok How To Get Out Of Your Own Way.
Jag vill ju lyckas mer än nåt annat och såna böcker hjälper verkligen en på traven, man ser saker och ting från ett annat perspektiv. Här nedan för har en grym video av Eric Thomas.

En video som jag började dagen med, klicka på play och spola inte framåt utan kolla klart på hela. Du kommer inte att ångra dig, han tar upp bra saker som kommer få dig att tänka över din situiation två gånger. Sen är det upp till dig om du verkligen tar åt dig det han säger eller inte...

Kommentarer
» Cristal

Omg , allt han säger... Bästa !!

2011-11-04 // 19:49:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback