I'm focused baaby!

Tjoo! Jag känner att det är dags för lite Måndags motivation med tanke på att det är en helt ny vecka. Min dag kunde inte ha börjat mycket bättre, jag var på mötet som jag skrev om tidigare idag sen tog jag en sväg förbi stan och shoppade lite grann. Köpte två par jeans-shorts som satt riktigt fint, sen en tröja och ett par såna där converse utan snören till min syster Diana. Hon kom förbi närmare kvällen och blev fett med glad när jag överraskade henne. Sanningen, det finns inget bättre än att se ens syrra vara glad!
 
På tal om shopping måste jag hitta något åt min Pappa som fyller år den 16 Augusti, funderar på att boka in honom på något nice spa/massage så har får lite avslappning. Han förtjänar det verkligen, Respekterar min farsa så jävla mycket. Förra helgen jobbade han t.ex. extra både på Lördag och Söndag när han egentligen har ledigt. Tillsammans med min Mamma har han jobbat hårt för att ge mig och mina systrar den bästa uppväxten och jag vet inte hur jag ska kunna tacka de...
 
Shit, nästan så att jag blev för känslig där. Hur som helst, senare på kvällen var jag ute och sprang som ni ser på bilden ovanför. Det kändes riktigt skönt, som alltid tänkte jag skriva hehe. Fast ikväll kändes det skönare än vanligt, varför vet jag faktiskt inte. Kanske beror det på att dagen började så passt bra som den gjorde... Stötte i alla fall på Mutumba's bror precis före jag skulle börja jogga, han var på väg hem från sin fotbollsträning och det var kul att se honom eftersom det var ett bra tag sen. Hela dagen har varit grym och jag bara älskar när jag mår som jag gör just nu. Positiv, glad och motiverad.
 
Ska jag vara helt ärlig med er så har motivationen varit något som jag verkar ha tappat de senaste veckorna men som jag nu har hittat tillbaka! Jag ska ta och lägga mig snart men före jag säger godnatt vill jag bara få en sak sagt. Om du vill nå någonstans här i livet, låt aldrig någon sätta en gräns på hur långt du kan nå. Tro på dig själv så når du någonstans, jag lovar!
 
Vill du hålla motivationen på topp dagligen så se då till att följa mig på twitter. Tillsammans med min fan page är det platsen där jag uppdaterar mina följare som mest! Ta hand om er och må bäst, kärlek o respekt!

Kommentarer
» D

Bryan jag och du har typ exakt likadan Musik smak.. Jag undrar om du skulle kunna göra ett litet inlägg där du kan skriva några artister som gör bra musik? :)

2012-08-14 // 18:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback