Kort om gårdagen

Shoo bloggen, jag hade tyvärr inte tid för att spana in med ett inlägg igår vilket ni säkert själva märkte. Jag har sagt det så många gånger förut och vill inte tjata eller låta jobbig, men om ni vill hålla er uppdaterade till 100% se då till att följa mig på twitter och min fan page. På sistone har jag även uppdaterat min instagram jätte mycket, följ mig där också om du vill följa en del av mitt liv i bilder!
 
Nu hade jag tänkt skriva lite om gårdagen då jag spenderade hela dagen ute i solen och stan vilket var riktigt nice. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg är det grymt bra mode i Stockholms gator, dessutom har vädret varit helt perfekt så det gäller att passa på njuta till max! Igår tappade jag ärligt talat räkningen på hur många det var som kom fram till mig, vissa hälsade bara och andra frågade om en bild. Som jag alltid brukar säga är det inget annat än kärlek!
 
Gårdagens höjdpunkt var i alla fall utan tvekan när jag fick chansen att träffa det Brasilianska fotbollslandslaget. Som ni alla vet var de här i Stockholm för att spela den sista landskampen mot Sverige på Råsunda Stadion innan den rivs. På dagen var jag utanför deras hotel eftersom jag ville se när spelarna klev på bussen, självklart var jag inte ensam om det. Ungefär ett 100 tal personer hade samlats där för att försöka ta kort tillsammans med spelarna. Men det var omöjligt eftersom poliserna och vakterna spärrade ingången.
 
Jag skulle ändå få mina kort senare på kvällen eftersom jag fick en inbjudan om man kan säga så. Ni vet säkert redan om att Brasiliens landslag är sponsrat av Nike, men hur som helst! Det var middag på restaurangen i Grand Hotel, riktigt trevligt var det verkligen. Svenska fotbollslegender som Henrik Larsson och Patrik Anderson var också på plats. Kvällen var verkligen fantastik, fint folk, bra stämning, det kunde inte bli bättre. För att sumera hela dagen så var den perfekt! Brassarna var fett med trevliga och jag måste med handen på hjärtat säga att Pato var den trevligaste av de alla tillsammans med Chelsea spelaren David Luiz. Sjukt sköna grabbar båda två med fötterna på jorden, tyvärr fick jag aldrig träffa Neymar eftersom han åkte tillbaka till Brasilien direkt efter matchen. Pato drog faktiskt också tillbaka till Italien och sitt Milan samma kväll fast han kom i alla fall tillbaka till hotellet först.
 
Det var en kväll som jag kommer att minnas för resten av livet och för att sumera hela gårdagen var den helt perfekt. Allt från att träffa och fota med sina egna fans ute i stan till att själv få träffa och fota tillsammans med fotbolls idolerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback