Cole World

Shoo bloggen, checkar in med ett nytt inlägg eftersom det känns som ett måste med tanke på att det är en helt ny vecka. Jag har inte skaffat mig en ny laptop än så ni får räkna med att uppdateringen kommer att vara seg den här veckan också. Ett tips är att ni följer på mig twitter, fansidan och instagram under tiden jag inte har någon dator att blogga ifrån.
 
Hur som helst så hoppas jag att ni alla söta och sköna läsare mår bra, jag har fan saknat er. Läste en kommentar som jag fick i mitt tidigare inlägg där någon hade skrivit: Sjukt underbar är du. Jag har ingen aning om vem det var som skrev så men det värmer verkligen, du är minst lika underbar...Kärlek till dig.
 
Vet inte vad mer jag ska skriva förutom att jag har lyssnat på J.Cole hela dagen lång, en riktig broder är han. Det är nästan lite sjukt hur mycket jag kan relatera till hans musik. Sommaren är slut nu och de mörka höstkvällarna börjar närma sig vilket innebär att det är slut på allt det roliga, dags att focusera och få upp motivation på topp igen!

Kommentarer
» Edona

J cole är världens bästa! lyssnar på honom hela tiden.
My husband, haha!
Men Bryan varför följer du ingen på instagram?

2012-09-05 // 16:34:59
» alina

www.youtube.com/watch?v=QLVF7F4dTOk

2012-09-05 // 18:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback