KÄRLEK

2jpg.jpg LOVE image by RayRayluverz
Kärlek va är egentligen de?
När vet man egentligen att man älskar någon?
Jag menar, kan man älska utan att va kär?
Eller vara kär utan att älska?

Kan någon ge en förklaring på va ni tycker är kärlek eller hur man vet att man är kär eller älskar någon?

Kommentarer
» sabbe

Svårt att förklara..det är från person till person.

Om du nu älskar någon så ska man verkligen visa det, inte leka med andras känslor.

Att älska är stort.

Inte en lek.

Haha!

2009-08-25 // 23:46:07
URL: http://sabrinslife.blogg.se/
» Nathalie

Kärlek finns inte ;)

2009-08-25 // 23:52:38
URL: http://nnathaliees.blogg.se/
» Jcash

Det e klart du kan älska någon utan att vara kär ;) fan man kan ju älska polarna liksom :P men jag antar att du menar pojkvän/flickvän och isånna fall så om man gillar en person väldigt mycket så tror jag att kärleken växer med tiden :)

2009-08-26 // 00:41:45
» Anonym

de finns inte ... fyfan de hemskt. bli inte kär!

2009-08-26 // 01:05:56
» julie

Man är kär i personen man inte kan få.Om man verkligen älskar någon så gör man det livet ut. Kärlek är nåt stort, du måste ge för att få. Jag tror att den äkta kärleken kommer från sina föräldrar, och den måste du ge vidare, annars så kan det vara svårt att älska/gilla någon. Och tänk inte så mycket på vad du känner, du märker det med tiden. Lycka till :)

2009-08-26 // 09:33:08
URL: http://julianalandin.blogg.se/
» Anonym

Just nu tror jag är kär! Känslor bubblar fram i en, man blir glad och sprallig... :p tänker ååh undra vad han/hon gör nu... man ler så fort man ser personen, hjärtat slår det där extra slaget! Känns som man kan springa flera km bara på känslan... du vet, leva på känslan. Helt underbart... :)



Nykär är den bästa känslan som finns. Tror om man har varit riktigt kär en gång innan så känner man såklart igen om man är kär... man får känna efter och typ vara ärlig mot sig själv. Är jag in love?? Ja! Blir man kär så är det bara och köra på för faaaan. :)

2009-08-26 // 11:00:58
» Anonym

käär.. de lite svårt att beskriva den känslan. men ett bra sätt att vet om man e kär eller gillar nån är när man träffar på den där personen och man får en känsla i hela kroppen bara.. och ett annat sätt att veta att man är kär de när, även om man inte ser denna person hela tiden så tänker man ändå på den, speciellt på natten då mman ligger och tänker som mest. :)))))

2009-08-26 // 16:24:46
» Lina

kan inte säga någonting eftersom jag inte kan påstå att jag har "älskat"någon. Älska för mig är beyond everything haha.. Jag önskar jag fick uppleva att verkligen älska någon och jag skulle ge allt för personen jag älskar. attälska någon är stort,

men jag tror inte jag kommer älska någon annan än den människan jag gifter mig med, delar mitt liv med, får barn med osv.. men just nu kan man vara kär, det är en självklarhet att de känns som man ÄLKAR den personen över allt annat. för det är ju tonårsförälskelse, varje förhållande känns som ifff de kan inte bli bättre..

men varje förhållande blir bättre än den förra (nästan)

haha :D AAAja e dålig på de här :D

2009-08-26 // 22:51:28
URL: http://konstenattflyga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback