Dagens Fråga

Eller ska man säga kvällens fråga haha.

Men anyways, den här frågan är kort och jag förväntar mig bra svar av mina söta och sköna läsare!

Frågan lyder så här:
Hur kommer det sig att vissa är otrogna mot sin partner?

Jag tänker svara på det nu lite snabbt och enkelt, egentligen kan jag gå in djupare på mitt svar men jag är lite trött så därför tänker jag svara snabbt och kort!



Jag tror att man är otrogen mot sin partner för att man helt enkelt har tröttnat på honom/henne.
Man har inte lika starka känslor kvar, otrogen betyder ju inte att man har gjort slut utan att man håller på med någon/några andra under tiden man är tillsammans med sin partner. Alltså vill man inte lämna sin partner helt eftersom man fotfarande har känslor kvar men som sagt, inte lika starka känslor som innan.

Därför tror jag att man är otrogen. Som sagt, jag kan gå in djupare men im tired as fuck haha!

Låt mig få veta vad ni tror, kom gärna med ex som jag.

Kommentarer
» Anonym

finns inget riktigt svar på det, dock tror jag inte det beror på att man har tröttna. inte alltid iaf.

2009-12-02 // 23:18:17
» Triisha Music

Hmm bryan det va väl halvt rätt , men jag tycker det är ursäkt för är det kärlek om man ens ska vara otrogen?det är då man ska vara ärlig mot tjejen/killen och säga att man kanske har mindre känslor kvar så att tjejjen/killen vet om de och kan lösa de på annat hål För jag tycker Otrohet är fel Om jag tex Älskade en kille så mycket att han sen sa att han ångrar det han gjorde och inser att han gillar mig efter att han har vart otrogen betyder de ett och annat att man inte räcker till för Once you cheet u wont STOP until the end of the relesionship. för då inser killen/tjejen att man har förlorat de som alltid funnits där =), men vore kul om du kunde svara på det sen när du orkar would like 2 know wut u think about it ? du kan även cheek min blogg if u feel lik it /Bless !

2009-12-02 // 23:25:52
URL: http://triisham.blogg.se/
» Anonym

otrohet kan bero på mycke, men jag tror de kan va för att man tröttnat men också just för att de är förbjuden frukt. Man vill alltid ha de man inte kan få och de är alltid spännande att ''bryta mot reglerna''

2009-12-02 // 23:33:45
» KILLE

jag tror att det är just för att man kanske är lite trött på sin partner, för att man är sugen på nått nytt. Det kan också vara så att man hittat nån mkt attraktivare, och då inte kan låta bli.. liksom tänk dig en kille som har en medelsnygg tjej. Om han får chansen med en skitsnygg tjej som verkligen alla killar kollar efter, då kan det kanske bli svårt att motstå....

2009-12-02 // 23:37:10
» sarah

om tjejen inte langar bazz eller om en utav dom har tröttnat men vågar ej säga de

2009-12-02 // 23:41:40
» Triisha

Det faktis helt rätt de också.. men aah det kan också vara till var och en finns nog inte direkta svar till varför det blir så världen är ju rolig som någon sa en förbjuden fruckt kan man inte motstå

2009-12-02 // 23:42:40
URL: http://triisham.blogg.se/
» Anonym

behöver inte alls vara att man tröttnat eller tappat känslor, man kan va packad och bli fast för stunden sen ångra sig direkt efteråt. då handlar de inte om tappat känslor utan mer om att man inte kan stå emot frestelser.

2009-12-02 // 23:56:39
» killensomvetallt

Jag har märkt att någon blir otrogen för att ens partner inte är tillräckligt attraktiv, eller inte vågar visa för världen att dom är ett par.

2009-12-03 // 01:19:15
» Anonym

man kanske inte får den kärlek man vill ha av den man e tsm me

2009-12-03 // 11:19:30
» farre

Personen man är otrogen med är kanske lite mer bättre än din flickvän/Pojkvän asså typ inte like het/Cool som den du ee tsm med just nu . venne hur ja sk förklara but goo luck anywas and dont do something stupid.



du skrev tidigare ett inlägg till någon där du skrev " You know who you are " eller något, är det drf du tar upp denna fråga ?:)!

2009-12-03 // 14:27:11
» S E V D A Y E T I S ♥

jag tror också det kan vara om man tex är otrogen med sitt ex... man kanske inte kommit över honom/henne helt, och ett exempel till varför..



men det är fortfarande så feeel att vara otrogen, fyfan om jag hade en kille som varit otrogen mot mig tror jag att jag aldrig skulle kunna förlåta honom, eller liksom fortsätta förhållandet, skulle aldrig kunna lita på honom igen..!

2009-12-03 // 15:26:57
URL: http://sevdas.blogg.se/
» Anonym

Det kan bero på att partnern inte får det han/hon vill ha. Vilket kan leda till att man blir otrogen, men jag tror inte att man älskar den man är otrogen mot. När man verkligen älskar någon har man BARA ögonen för just den personen.

2009-12-03 // 21:12:37
» Anonym

Nej det kan inte vara så att man tröttnar man kan då vara ärlig och göra slut. Det är en svår fråga.. Men den som är otrogen har seriösa problem.

2009-12-03 // 21:21:32
» Sara

Jag tror inte det finns något "rätt" svar på denna fråga. Det är olika för alla, alla har sina "anledningar". Jag anser inte att det är rätt att vara otrogen mot sin partner och om man tröttnat på sin partner ska man säga det, inte vara otrogen. Man ger sitt hjärta till en, inte två ;)

2009-12-03 // 21:50:51
URL: http://saraliicious.blogg.se/
» Anonym

killen tar nog inte tjejen seriöst sådära typ att hon inte är "it" , men är bara tillsammans med henne för att ha något att göra: hon är kanske söt,snäll.

Men inte hans dröm tjej.

Tjejen måste ha allt i ett paket.

Därför är det kanske inte så seriöst och senare så kommer han att dumpa henne när det blir föör mycket av gnäll...eller göra så att han blir av med henne på något sätt,kanske göra sig jobbig med flit.

Killen älskar inte den här tjejen. Utan bara gillar gillar,efter ett tag så blir det ju starkare band.

Men det är inte kärlek.



Killen skulle aldrig vara otrogen om hon var hans dream girl.Vilket han skulle göra vad som helst för.Våga ge henne 100%.



När han ser någon som är mer närmare till hans "it" så vill han så klart ge den en chans.

Det kan vara så att man har vart tillsammans med den andra ganska länge så att han kommer att få ett tom rum därför kan det vara svårt ibland i vissa fall.



2009-12-05 // 01:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback