Lussebullar!?!?

Hey på er alla trogna, söta och sköna!

Jag skulle behöva lite hjälp av er som är duktiga på att baka :D

Jag ska ge bort hembakta lussebullar på julafton till några personer.
Grejen är den att jag vill att dom ska vara nygjorda.
Hinner absolut inte baka dom på julafton och inte heller dagen innan.
Så, går det att göra lussebulledeg, spara den i 2 dagar och grädda på julafton??

Oh jävlar, nu blir jag så sugen på lussebullar att jag känner lukten haha!
Men anyways, endast seriösa svar/kommentarer snälla.

Kommentarer
» seriöst svar

ja, det kan du. men då blir lussekatterna inte lika luftiga då du bakar de (de jäser sämre).

Det bästa är om du bakar degen, och sen FRYSER in den. sen kan du ta ut degen, tina den och låta den jäsa :)

2009-12-15 // 23:51:08
» Holla IF You See Me

jadu kan göra lussebullarna två dagar innan. då menar jag att du har redan jäst de och haft de inne i ugnen, och när de är klara lägg inde i frysen,sen är det bara att ta ute en dag innan eller samma dag som du kommer att behöva lusserbullarna.

tror mig eller ej men det gjorde jag för en vecka sen och åt 2st idag och de smakade som nybakade :)

hoppas att du fatta vad jag skrev :D



love your blogg. skulle vara mer roligt om du kunde ha fler inlägg om dan! <3

2009-12-15 // 23:58:25
» Anonym

aså gör allt, gör degen, sen grädda o allt aa du vet, sen frys de, lägg de i frysen, och ta ut de den dagen du ska ge bort, låt de tina som den andra sa :) de funkar :)

2009-12-16 // 00:55:57
» Anonym

blablablablablal

2009-12-16 // 17:32:32
» Anonym

köp på ica elr nått. sen stoppa in dom i mikron i några sekunder! :)

2009-12-18 // 13:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback