Första veckan på jobbet, avklarat!


Jag ska inte ljuga, jag tror faktiskt jag har bland de bästa jobben man kan tänka sig... Okej det är inte mitt officiella jobb men det är mitt sommarjobb.
Jag har jobbat i 1 vecka nu och har 2 veckor kvar att jobba. Som sagt jag jobbarpå en förskola med barn som är 3-6 år gamla.
Jag lovar er från början trodde jag det skulle vara lite tråkigt och att barnen skulle vara jätte jobbiga. Men nej, de lyssnar på mig, de respekterar mig och det är faktiskt kul. Personalerna kom till och med till mig och sa att om jag hade tänkt jobba inom någon typ att ungdoms verksamhet (fridtids,dagis,skola) så kan de rekomendera mig utan tvekan, det var riktigt skönt att få höra det av de :)

Jag som trodde att jag skulle få sitta inne med barnen, få huvudvärk varje dag och har fet ångest för att alla är ute och badar!
Haha men såntur så har det typ varit dåligt väder hela veckan haha!
Men allmänt om jobbet; det är skönt, det jobbigaste är ju att vakna på morgonen men när man väl är vaken och är på jobbet så är det inte jobbigt, vi kollar på film, sitter och ritar, spelar fotboll i deras lilla "gympasal", tar promenader... Och det allra bästa är efter luchen när de ska vila/sova en liten stund..Då passar jag också på och sover i typ en timme.. Det är nice nice..
Ännu en skön grejj... Det är när man går in i rum där det står 'Endast Personal' haha tro mig man känner sig så vuxen :P
Checkar in senare aiight. Puss på er alla läsare, ni e bäst YAO! ;)
Kärlek O Respekt
<3

Kommentarer
» S

BRYAN KAN DU HA EN FRÅGA TILL KILLAR TYP HUR LÅNG SKA EN TJEJ VARA PRECIS SÅ SOM DU GJORDE FÖR KILLAR FAST NU FÖR TJEJER FÖR JAG VILL VETA PLS PLS PLS JAG ÄLSKAR DIN BLOGG BY THE WAY JAG BRUKAR TIPSA DEN T MINA KOMPISAR HIHI DU E JÄTTE FIN OCH OM NGN SKRIVER DUMMA ELAKA KOMMENTARER LÅT INGEN PÅVERKA DIG DOM E BARA ANVUNDSJUKA DÅ FÖR DU E SÅ SNYGG O HAR MILJONTALS BESÖKARE VARJE DAG HAHA / DIN STÖRSTA FAN

2009-07-10 // 22:30:06
» Anonym

HAHA sluta ge han luft !

2009-07-10 // 23:53:09
» Amanda Looma

det låter fan lockande ju...hur mkt tjänar du? :D

2009-07-11 // 15:14:33
URL: http://amandaloo.blogg.se/
» dam

VIILKA ÄR DOM DÄÄR 2 SVARTA KILLAAAAAAARNA

DAAAAAAAAAAAAAAAMN!!!!!!!!!! FEETTT KATTIIGA :) GE NUMMER

2009-08-08 // 22:09:17
URL: http://habeshkatten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback