Fuckin Insane !!

Var på görnan igår och hade skit kul, jag hade inte varit där på ett tag.

Vi ville åka Insane innan vi skulle åka allt annant men det var överdrivet lång kö. Man var tvungen att stå i kö i 45 minuter för att åka den. Vi bestämde oss för att åka den senare innan vi drar. Vi åkte Kvisten, den är ny precis som insane och den var grym faktiskt. Men en av mina favoriter är Extreme, den e rolig och man åker den länge. Sen var det dags för fritt fall och som vanligt man är kaxig när man står i led men sen när man väl sitter på den och är på väg upp så börjar man kissa på sig haha.
Bergodalbanan

Och så var det dags för spökhuset, under alla gånger som jag har varit på Gröna Lund så har jag aldrig velat/vågat gå in i spökhuset så jag kände att det var dags haha.

Efter att ha åkt allt ett par gånger så var det dags för det vi hade väntat på hela dagen..nämnligen Insane !!
I början var det 45 min väntetid och senare på kvällen var det 20 min så vi ställde oss i kö och gjorde oss redo haha.
Innan vi kliver på så ser vi Kodjo, han hade precis åkt den och han skrek högt, han ba; GÖR DET INTE !! vad ni än gör åk inte INSANE!
Haha jag lovar känslan när man åker Insane...ahha de går inte förklara... den var.. haha venne aså den var insane helt enkelt.
 På väg till utgången så träffar vi på Kodjo och snackar lite med honom, vi frågar honom när han ska börja med sitt program igen osv. Han är riktigt skön haha jag ba Kodjo kan man ta ett kort eller. Han ba; ja det klart, send it to Africa, sen han ba wait. WAIT!.. I have to take away my watch haha aså snubben är för rolig.



Tryck på play och njut av hans skämt haha!

Kommentarer
» j

din kusin är KATT ju :O hur gammal ? ;)

2009-07-05 // 19:00:41
» Sabrina

Damn,Du är Snygg! ;)

2009-07-05 // 19:43:08
URL: http://ssssaabbeee.blogg.se/
» Anonym

ahahahah pierre skrek som en fucking barnunge i spökhuset!! haha bryan jag vill ha mina pengar tillbaka.... haha all i garra say is take it as a man!!! haha gulligaste skrattet allafall;)

2009-07-05 // 19:58:35
» GORT DAMN

DIN KUSSEN = BOMB HET !!! BE HAN ATT BLOGGA PLZPLZ, LLR LÄGG IN EN BILD PÅ HAN !!!:dd:d

2009-07-06 // 20:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback