Mina svar till era frågor !


Yupp nu ska jag ta och svara några av frågorna..
Jag kan inte svara på alla 68 frågor men jag väljer ut några..
Jag lovar jag har inte läst frågorna än men jag kan slå vad om att det finns flera frågor som 'hur vill du att din tjej ska vara.. lalala' jag har redan svarat på sånna frågor förut men ah nu ska jag ta och läsa frågornaaa!


1. är du singel? :)
Japp, jag är singel...Men jag letar fortfarande efter min Cinderella. Har du sätt henne?

2. vad tycker du om gaybloggaren amir ? :)
Har ingen aning om vem det är..

3. om du skulle välja en tjej antingen är den blond lr brunt/svart vilket skulle du välja?
Haha inte vet jag, det beror ju på hur hon ser ut också... När jag läser den här frågan får jag en bild på typ 3 tjejer som står framför mig med ryggen mot mig.. Jag ser inte deras ansikten, de har ryggen mot mig och jag ska välja
1. blondinen 2. Brunetten 3. Svart håriga tjejen.. Det klart jag inte kan välja någon eftersom jag inte vet hur de ser ut..
Men hur som helst jag skulle nog välja hon med brunt hår.

4. hur frågar du om en tjejs nummer ?
Haha, vill du veta? Jag går fram till tjejen och säger typ hej du va söt, sen så tar jag fram min mobil och trycker 07. Sen ger jag mobilen till tjejen så hon får skriva klart sitt nr ;) haha ne men skoja ba, jag ska testa det nån gång ;) Men hur jag frågar efter en tjejs nr.. Hmm.. Det beror helt på situationen men jag går antingen fram eller ropar på henne och smörar lite för henne.. du e söt...kan jag få ditt nr elläääh?

5. om du ser värsta katten du gillar allt med henne , hennes kropp ögon klädstil och hon ler mot dej och du tänker det här kan bli min ''cinderella'' hur frågar du om hennes nummer ?
Samma fråga som den förra tycker väl alla..Men NEJ!! Det är absolut inte samma fråga haha.
Om jag såg en här tjej men värsta kroppen, ögonen, klädstilen och hon LER mot mig...haha brorsan utan tvekan de klart jag går fram och säger; Hey söt, ler du för att jag är ful eller :P ? - Nej, svarar hon. Då säger jag haha okej men jag har lite bråttom, jag ska av på nästa station, skulle jag kunna få ditt nr så kan vi höras :) ?

6. tycker du det ä sexigt när man har navel percing ? och tycker du om när tjejer använder klack skor ? :)
Ja, navel percing är fett nice ju...men det är bara nice om tjejen har fin mage :)
Ska jag vara helt ärlig så gillar jag inte när tjejer har klack skor, jag tycker det är för mycket.. Vissa har typ klack skor till skolan man ba WTF? Ne men det beror på..det klart det är sexigt när en tjej har snygga klack skor på sig men att se en tjej ha på sig de när man ska åka o t.ex. bada som vissa har så tycker jag det är för mycket.

7. vad tycker du finast när tjejen har bulle i håret eller tofs eller utsläppt, eller flätor ? xD
Bulle... nej nej nej..Asså om man softar med en tjej så de klart de lungt, att se en tjej som har mjukis och bulle e också lungt men att se en tjej som går runt med mjukis och bulle hela tiden som jag ser många göra har gjort att jag typ hatar när tjejer har bulle.. tofs är alltid nice.. utsläppt är också alltid nice. Flätor :/ näee, jag tycker om när tjejer har fint inte för långt hår... tjejer ska ta hand om sitt hår så ere ba.

8. är du på g med någon tjej nu , i så fall vem ?
Nej är tyvärr inte det.. Som sagt jag letar fortfarandee..jag har verkligen svårt att hitta henne...help me nån?

9. hur mycket väger dina hantlar ?
Haha bra fråga :) de väger 7kg men jag tänker köpa flera vikter snart ;)

10. har du sätt många katter i stan men de är inte i din ålder typ 15 , 14 ,16 ? skulle du kunna haffa tjejer i den här åldern ?
Haha, ah det har jag, vissa tjejer ser ut som 17 fast de kan vara 15. Hmm.. 14,15 nej... 16 är man 93 då ? Hmm maybe maybe..

11. va tkr du om sudanier? både tjejer o killar
Har en homie som är från Sudan..Han är chill, men jag har faktiskt aldrig träffat på en tjej som är från Sudan men eftersom min kompis är chill så skulle jag anta att tjejer från Sudan är ait :)

12. Har du någon förebild? isåfall vem?<3
Mycket skön fråga, tack!, äntligen en fråga som inte har något med kärlek o göra...
Jaja, jag har många förebilder faktiskt. När det gäller fotboll så är min förebild C.Ronaldo, när det gäller allt, aboslut allt så är Michael Jackson en stor förebild eftersom han har gått igenom så mycket. Mina föräldrar är mina förebilder..

13. Brukar du vara i tyresö?:)
Haha, mycket sällan...mycket mycket sällan :P de långt jue haha. Ah juste jag blandar alltid ihop täby med tyresö...
Jag var i tyresö för ett tag sen haha ;) det var nice.. det är ett nice stäälle ju hah.

14. Varför började du blogga?:)
Jag behöver faktiskt inte svara på den frågan för du kan läsa svaret om du trycker på 'Maj månad och läser mitt andra inlägg' Jag började blogga för jag inte har någon dagbok längre som jag hade när jag var mindre och att ha en blogg är nästan likadant bara att man delar med sig lite...Det ska bli kul att kolla tillbaka i bloggen om nått år och läsa vad man gjorde "för längesen"

15.

1.Har du tänkt på att börja sjunga?:)

2.När fyller du år?:)

3.Har du tjej nu?:)

4.Va tycker du om svenska samhället?:)

5.Ska du på ung 08 i år?:)

6.Va tänker du när du tittar i spegeln?:P

7.Om du hade 1 önskan och fick vad du vill vad skulle det vara?:)

8.Hur kan du vara så snygg?:O

9.Vad tycker du om mobbade små fjortisar?;)hahaha

10.Tycker du att du själv är snygg?:O

11.Vilken är din favorit låt?

12.Favorit färg?:)

13.Kan du och din kusin göra fler bantomba vill köpa:D?

14.Va tycker du om Chris Brown?:)

15.Om du fick vara en superhjälte vad skulle dina krafter vara?;):P Hahahah asså jag har tråkigt:)

Hahha många frågor:) Men men;) Hahahah juste du är fett snyggggg och påminner om Chris Brwon!!!!På vissa bilder på PA:) <3

OJ OJ OJ, här var det många frågor på en och samma gång haha!
1. Börja sjunga? nee, det klart man göre på fritiden, det är kul men det är inget jag satsar på haha jag är inte ens duktig :P
2. Jag fyller på 91-11-11.. många ettor va ;)
3. Nej, jag är siiiiiingeeeeel och letaaar efter min cinderella..har du sätt henne??
4. Svenska samhället?? Det är väl bra jämfört med andra samhällen men jag tror att svenska samhället är på väg neråt i vissa ställen.
5. Ung 08..Jag kommer nog ta en runda på 08 festivalen men festen kommer jag inte att gå på hehe.
6. När jag kollar mig själv på spegeln så tänker jag väl inte så mycket haha men ibland så tackar jag gud för den jag är, det gör väl alla?
7. Om jag fick en önskan så skulle jag vilja bli fotbollsproffs.
8. haha hur jag kan vara så snygg? tycker du jag är snygg? Jag venne hur jag kan vara så snygg.. måste väl tacka mamma o pappa :)
9. Haha ne jag har inget emot fjortisar..alla ska få vara sig själva.. vi var ju inne på svenska samhället... om alla ska hata varandra hur kommer svenska samhället då att se ut?? förstår du vad jag menar nu eller?
10. Ja, jag tycker jag ser bra ut, alla tycker väl att de ser bra ut.. Man måste ha självförtroende och gilla sig själv annars kan det vara svårt i livet.
11. Min favorit låt.. hmm.. En jag aldrig kommer att tröttna på och som är min favorit låt äääär - Chris Brown - Take you down.
12. Blått och rött :)
13. HAaha ahh jag lovar att det kommer fler bantomba snart!!!
14. Chris Brown är tung, sköna låtar o så, lite dåligt att hand slog Rihanna dock.
15. Haha nej men vadå du har tråkigt? det är roliga frågor :)
Om jag var en superhjälte skulle mina krafter vara att jag kan flyga, bli osynlig och så skulle jag vilja ha en speciell kraft som får tjejer att säga jag älskar dig Bryan.

haha tack för frågorna gumman.

16. Hur får man kontakt med dig? Du verkar jättego, och skulle vilja snacka med dig ;o haha =))
Och, gillar du tjejer som kan dansa (exempel streetdance, salsa, magdans eller något i den stilen?

Du kan få kontakt med mig genom att adda mig på facebook, tror jag. Men varför verkar jag ego?? Men gör så att adda mig på facebook så kan vi snacka lite dära kanske.. Ooo dansar du också? Nicenice..

17. Gillar du långa ben på en tjej? XD
HAHAH, jag vet inte för jag har aldrig tänkt på något sånt men ser det inte konstigt ut på något sätt så kan det vara nice.. haha jag vet faktiskt inte om jag gillar långa ben på en tjej eller inte :P

18. varför skriver du bara om utseende och hur du tycker en tjej ska se ut hela tiden ? vi fattar att du gilllar tjejer, vi fattar :P
Haha för jag vill att de som läser också ska känna sig delaktiga... Jag vill inte vara som andra bloggare som bara skriver om sin vardag... man orkar ju inte ens läsa det.. ' Idag ska jag in till stan '  (kommentarerna - Jaha va kul, hoppas du har en fin dag) Haha ere så ni vill att det ska se ut på min blogg? well hell no! Jag varrierar, iblan skriver jag lite om vad jag har gjort och ibland skriver jag om annat som får mina läsare att känna sig aktiva.
Bra att ni fattar att jag gillar tjejer :D

19. har någon nån gång sagt att du har luft?
Nej, ingen har sagt det till mig, eller jo.. på playahead..här på bloggen har jag sätt att några har skrivit Bryan du har luft.. men nej ingen har sagt det till mig personligt.. jag har väl inte mycket luft? har jag det ??

20. om en tjej kom fram till dig på stan å frågade om ditt nr skulle du ge den?även om hon inte var värsta fin lr något
Nej, jag skulle inte ge henne mitt nr om hon inte var värsta snygg. Har ett nytt nr nu och det känns jätte skönt att inte få samtal från skyddat nummer... otroligt skönt.

21. Vet du vart östberga ligger? Har du varit där någongång?
Ah fan, jag o Biggie brukar chilla dära, japp flera gånger.. chill ställe!

22. Hej Bryan! Jag behöver din åsikt! En kille har sagt till min kompis att han gillar mig, och han smsar mig ganska ofta och så.. Jag gillar han, men vill inte ha en pojkvän just nu. Nu till frågan: Vad ska jag säga till honom?? / Amanda
Men om du gillar honom men inte vill ha honom som pojkvän... hur kan du då gilla honom ?? it doesnt make any sence?
Gilalr du honom så vad väntar du på, ta honom då han vill ju ha dig också.. Okej du säger att du inte vill ha en pojkvän just nu.. Säg det till honom då, säg exakt det du känner, dölj inget... Säg att du gillar honom men att du skulle vilja vänta lite med att bli tillsammans med honom.. Men risken är att han kanske kollar runt lite under tiden och börjar gilla en annan tjej... Hoppas du gillade mitt svar Amanda.

23. vilken av alla ben & jerrys glasser gillar du mest :)
och vad tycker du om dom som typ ''hundar efer dig eller säger att om e dina största fan? blir du ''hedrad'' elr tycker du bara dt e jobbigt och patetiskt?
Haha Jordgubb :)
Haha men haha, nee men jag vet inte vad jag tycker faktiskt :P det är inte jobbigt, absolut inte, patetiskt kan jag inte säga att jag tycker att de är, de får väl gilla mig om de vill men haha nee ja venne. Som sagt gillar de mig, gillar jag de. <3

24. Hur snygg tycker du att du är på skala 1-10?
Enkelt, en 10a.

25. Kommer du från Uganda ?
Yes, Gwe :)

26. Skulle inte du kunna tänka dig en blyg tjej?
Jo, det är mysigt med en blyg tjej. Men inte för blyg!

27. Vad tycker du är finast, lockigt elr platt hår?
Vad vill du bli när du blir större?
Vilken kändis vill du verkligen träffa?
Lockigt är nice men jag föredrar platt. Men det beror på hur tjejen ser ut också..
Fotbollsproffs.
När det gäller killar vill jag träffa Cristiano Ronaldo o Bow wow, när det gäller tjejer vill jag träffa Christina Milian!!!!

28. Vad är dina framtidsplaner?
Hur många läsare brukar du ha per vecka eller dag?
Ska du gå the vocie eller ung 08?
Vet inte, tar allt som det kommer.
Det varrierar, det är olika från dag till dag. En vacker dag är det runt 1000 klick på bloggen men en vanlig dag så är det runt 600.
Ahh det ska jag nog.

29. VAD TYKKER DU OM EN TJEJ MED HIPHOP STIL ? ADIDAS TRÖJOT O.S.V , ELLER VILKEN STIL FÖREDRTAR D PÅ TJEJR ??
Det är nicenice.. Men inte alla passar i det om du förstår vad jag menar... Vissa tjejer är wannabe hiphop queen du vet. Men e du en skön tjej som keep it real så är den stilen nice.

30. shoo bryan, vad tycker du e det sexigaste med en tjej? asså utseende mässigt :) hur fångar man din uppmärsamhet?

& vad skulle du göra ifall din kompis hade en feett kattig syrra,o du gillar henne. skulle du säga det t din kompis eller skulle försöka haffa eller skulle du bara glömma det för att inte såra din kompis.
Heeey! Fint ansikte, fint hår..det räcker för att fånga min uppmärksamhet !!
Haha jag skulle inte bry mig om hans syrra för det finns så många andra sköna tjejer! så varför riskera att bli ovän med en kompis för en tjej när det finns så många andra tjejer.

31. Vart gjorde du din tatuering och för hur mycket? <3
Jag gjorde den i Los Angeles, 420 kr!

32. Oh my gosh bara frågor om tjejer vad du skulle göra om en tjej, hur man kan få tag på dig typiskt hahahah i think they have a crush on u ;)
Men anyway...
Fråga 1: Har du varit i Afrika någongång? Och om inte skulle du vilja åka dit? Vilket land skulle du helst vilja åka till då?
Fråga 2: vilken artiskt skulle du vilja träffa asså inte dejt lr något typ bara träffa kan ju va tjej lr kille
Fråga 3: Om du fick ändra någonting på din kropp vad skulle du välja tex göra dina ben kortare lr något (jag tror inte man kan det men i det här fallet kan man allt) :P
Fråga 4: Vilken land skulle du välja att bo i och du måste välja mellan 4 länder och det är Afghanistan, Somalia, Iran och Gambia
Fråga 5: Vad tycker du är bra och dåligt med att ha en blogg ?.

Haha många frågor men om du nt orkar kan du bara välja ut ngn av dom fast skulle bli glad om du svara på alla ;)
HAHA. Nej jag har inte varit i Afrika... Jag skulle vilja åka till mitt land Uganda!
Skulle vilja chilla med Bow Wow eller Soulja Boy haha
hahha skulle inte vilja ändra något med min kropp.
Tror nog jag skulle välja Gambia :D
Det som är bra med att ha en blogg är att man kan kolla tillbaka och läsa sinna gamla inälgg.. Det finns inget dåligt med att ha en blogg.

33. Bryan du har fått fööör mycket luft Du är skit snygg och så men seriöst börja beté dig som en 91:a om du nu är det? inget illa menat
Haha varför har jag luft? Ska jag börja bete mig som en 91? Hur menar du nu? Är jag "barnslig" för att jag har en blogg?

34. vem e din största idol asso jag menar verkligen Största!
Cristiano Ronaldo!

35. ääääh pallar inte me dom här brudarna bar frågar om sex o tjejer, skitsamma :P frågar en fråga om nå helt annat . Om du fick välja en tjej att ha
hahahahah skoja , nej men seriöst: Om du fick välja ett fotbollslag i hela världen att spela i och aldrig byta lag,villket hade du valt?:)
HAHAH.
Jag älskar United med hela mitt hjärta, jag skulle välja united om jag fick byta senare men om jag ska fick välja lag utan att byta så tror jag nog jag skulle välja Real Madrid (haha)

36. Vad föredrar du helst? Black girls eller svenskar??
& btw u should hook up wi' kissie(men hon är lite för omogen för dig) vet du varför? Jo för ni har nästan lika mycket luft. Vilket jag verkligen älskar, jag älskar folk som älskar sig själva!
Hahah här svänge det åt alla olika håll.. Jag förstod nästan inget..Men jag läste frågan igen så nu förstår jag vad du menar. haha jag och kissies ? never ever !! haha då har vi något gemensamt jag gillar också när folk älskar sig själva, det är mycket viktigt att man gör det.

37. en tjej med långt hår o rakt, eller en tjej som har kort till axlarna lockigt. om du måste välja. och en annan fråga: när du låter ditt hår växa ut blir det nappy då? eftersom att du är african boy
Om jag måste välja så tar jag en tjej med långt och rakt hår!
Japp det blir krulligt när jag sparar hehe :P

38. hahahahah alltså folks sköna kometarer och frågor
allltså vet du vad min fråga är hur har du haft dt att jobba med guliga barn som går i dagis hoppas du har hafftt dt lycka trevligt som mig men jag men du hur hinner du med blogget och allt annat fett nice ju
hahaha. Ne men det är jätte kul. Det jobbiga är bara att vakna på morgonen.. Ja, jag förstår inte själv hur jag hinner blogga..

39. vart skulle du hellre åka om du var tvungen att välja:
1.safari i africa och bo på hydda mitt i önknen och leva på tiger kött och sand XD
2.i antartis och bo i en igaloo på ett isflak mitt i ingenstans och leva på isfisk och pingviner?
Hahah safari!!!

40. hah hm .. om du skulle få vara en person för en dag vem skulle det vara ? :)
Cristiano Ronaldo, Bow wow eller Soulja Boy. De lever livet va fan!

41. har du ögonen för någon speciell just nu?
Ja, eller asså, jag har alltid haft ögonen för henne men hon verkar inte bry sig :(

42. Hej :D tycker du e så himla snygg aså seriöst ;) så min fråga går så här how can u be so freakin hot??
Hey på dig :) haha tycker du? :P haha jag vet inte gumman, jag kan inte svara på den frågan :P

43. Bästa fotbollsspelare?
Utan tvekan, C.Ronaldo!

44. Har du någon konstig talang?

Varför skrev du sådär till kissie när du ändå tycker att hon är ful och grejer?

Har du älskat en tjej någon gång?

läser du nån anna blogg.. sf vilken?
Ah jag kan vissla på ett coolt sätt haha.
haha va vad skrev jag om kissies ? nu hänger jag inte med haha.
Nej, jag har aldrig älskat någon tjej.

45. jag va i eriksdalsbadet häromveckan och såg dig och dina "grabbar" . skit söta allihopa men det var en mitt öga fastna på och det var en lång snubbe , han va vit asså itne svart som dig . vad heter han och kan man få hans nummer ? han va ganska hårig också <3 snälla svara !!!
Hahahaha, det måste ha varit Tolga du menar :P det kommer ett inlägg om honom snart så checka in bloggen senare haha.hahah.

46. tycker du att tjejer ska vara formiga eller smala?
Formiga.

47. Vill du ha barn i framtiden? Om inte vf då? Om du vill hur många isf?
Det klart jag vill ha baaarn :) Jag ska ha världens vackraste fru men världens vackraste barn :)
Hmm 3 barn skulle jag nog vilja ha hehe.

48. hej Bryan! sötnoos <3
vem tar du?
1) En tjej som du verkligen gillar hon är vacker kanske är din drömprinsessa heh, men hon är inte så tjejig av sig utan hon är mer tjej pojke, hon bör tex: bäggiga byxor och typ mjukisar än tajta kläder...
ELLER!

2) En tjej som är väldigt tjejig av sig alltid bär tajta kläder klackar osv, men du gillar henne, men inte lika mykt som den andra, och dina kompisar att numer 2 är snygg bär fett fina kläder osv..
vem tar du?
Heeysaan söt :)
Jag ska vara helt ärligt, jag tror nog jag skulle ta tjejen nr 2, inte för att jag blir påverkad av mina kompisar som tycker hon är jätte snygg men för att jag gillar mer när tjejer har tajta kläder.. :)

49. har du varit i uganda?, om jag! nar var dt sist? och vad tycker du om uganda?
nej jag har inte varit dära ännu, ska nog åka dit nästa år.. längtaaar :D

50. tror du att du kommer fortsätta plugga vidare på universitetet?
Nej det tror jag inte ahha.

51. beskriv exakt hur din drömtjej skulle se ut och vara. tex social, blyg, galen.. aa jag vet inte, men du fattar :P sen hur ska hon se ut. typ måste hon vara helt perfekt? jättefin hy och så eller kan hon ha lite finnar här o där? det jag undrar är om hennes utseende måste vara helt perfekt eller om det är insidan som räknas?
Hoppas du svarar. Hare bra :)
Snälla gumman, jag har svarat på den här frågan förut.. kolla på min förra frågestund så kan du läsa mitt svar där :)

52. va vill du helst ha. En vit, svart eller mulattjej?
Helt seriöst, jag orkar inte med de här frågorna.

53. tycker du bloggaren kenza e snygg =)
Haha, Kenza hon är för nice ju,, haha min framtida wifey elle? haha!

54. om en mulatttjej kom fram till dig, hon har gröna ögon och snygg kropp, skulle du kunna tänka dig att ta henne !?
aaaaaaaaaaaaa.

55. shululu, vad tkr du om lilla al fadji?
Hahaha för tung, kommer säsong 2 eller inte??


Oh my gooood äntligen klar....
Shit helt trött ska gå lägga mig nu asså haha.
Tack för alla roliga o bra frågor... Ni som ställde några frågor hoppas ni gillade mitt svar.
De frågorna som jag inte valde att fråga på valde jag inte för att de känns bara onödiga att svara på!
Taack alla söta och sköna läsareee.
Checka in bloggen senare.
Kärlek o Respekt
<3

Kommentarer
» Anonym

haha omg, kom du på att du hade luft nu fett många säger det och jag lovar det e inte hate hate hate, du e fin men man kan chilla också :P

2009-07-16 // 22:49:18
» Anonym

asså huuuuuuuuuur orkar du me alla kärleks frågor? stackarn haha..

2009-07-16 // 23:17:49
» L

vrf svararu inte på rinkeby frågornaaa

2009-07-16 // 23:28:12
» Anonym

Du är bäst faan . haha , kenza&du, fin tanke !

2009-07-16 // 23:58:34
» Anonym

stackars dig :(.. hur kan den speciella tjejen inte bry sig, walla hon leker bara ! skit i henne !

2009-07-17 // 00:13:09
» Anonym

en fråga som fick mej o tänka efter frågorna du fick:

varför är de krig mellan dej o kissie? du brukar skriva, det är en lång historia men kan du inte sammanfatta den o svara?

och varför läggeru inte en mack på kenza då om hon e galet fin ?:):)

puss

2009-07-17 // 00:25:09
» Anonym

Kan du inte kommentera vad du tkr om Cassie ( ventura ) & Nicole scherzinger & Kim kardashian och vem av dem du helst skulle vilja ha !

2009-07-17 // 00:36:06
» m

haha du verkar gullig juh :)

2009-07-17 // 01:42:06
» elisabeth och charlina

hello!

Hörde att du tatuerade dig i L.A. Ska dit i sommar och vill oxå ha tatoo, så undrar vart du gjorde den =)

Och va de åldersgräns lr nåt, e bara 16 =)

2009-07-17 // 02:40:19
URL: http://blackywhite.blogg.se/
» Remember Michael Jackson

Gillar du Michael Jackson? Läs våran blogg för att få honom att leva vidare!

2009-07-17 // 02:44:03
URL: http://remembermichaeljackson.blogg.se/
» Anonym

han gjorde tattoo på halsen där det står bryan

2009-07-17 // 11:39:32
» Anonym

Viiisst Bryan, du borde ta och lägga en mack på Kenza, juste hon har pojkvän men jag lovar att du och hon skulle passa ihop, båda e katter och så, du borde haffa henne, katternas!

2009-07-17 // 11:40:55
» Anonym

HAHAHAHAH allvarligt dom här tjejerna är FUUUCKED UP :P De va jag som skrev frågan om att välja fotbolls lag o aldrig byta hahaha. peeeace ;) / Morenita

2009-07-17 // 21:33:32
» Anonym

HAHAHAHAHAHA bryan mannen du e så jävla skön! svär om jag ser dig nåndag när jag e i stockholm ska jag fan komma fram te dig

2009-07-17 // 21:47:31
» Anonym

ääääh, vem e hon o hennes pojkvän, påhittad asså.

Bryan go for it!;) värt ett försök iaf;D

puss

2009-07-17 // 22:14:55
» anna h

smsa mig älskling..såg dig i kista för två dagar sen, remember?

puss...0704861220

2009-07-18 // 05:19:34
» lollo

fett kattig e duuuuuuuu

2009-07-18 // 06:06:57
» Anonym

Hahahah fråga 54.. SERIÖST????? det är som att fucking fråga Om en mulatt kille kom fram till dig med sexigaste kroppen, stora läppar och blåa ögon, hade du tagit han då? - Nej det hade jag inte

hur idiotiska är dina läsare igentligen?

2009-07-18 // 16:51:06
» Anonym

hahaha morenita ljuger för de va ja som skrev den frågan ? :P

2009-07-19 // 18:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback