tack

Underbar vecka hittills.
Allt har gått bra, absolut allt.


Idag så steg statistiken väldigt mycket och jag vill bara passa på och tacka alla läsare för det.
Tack till de som gillar min blogg och till de som kommenterade på mitt inlägg 'tummen upp eller tummen ner'.

Det är några stycken som har kommenterat att jag borde börja svara på folks frågor när de kommenterar.
Tro mig, det är omöjligt, om jag börjar svara på folks kommentarer så kommer alla börja ställa frågor osv, så passa på och ställ din fråga nästa gång jag har frågestund.

Men som sagt, jag läser alla kommentarer och ser upp till alla som kommenterar, vissa kommer med dåliga kommentarer, vissa med bra.

Jag har märkt att vissa vill att jag ska lägga upp lite mer musik. Jag lyssnar alltid på era förslag, jag vill göra bloggen så bra som möjligt för mig själv och för er som följer den. Om det är något annat ni tycker jag borde göra så kom med förslag, kommentera, osv. 

Jag läser alla kommentarer glöm inte det.

Nu ska jag gå slagga så vi hörs imorgon, glöm inte spana in bloggen imorgon också!

Kärlek o Respekt till alla söta och skööna läsare



Kommentarer
» Anonym

hoppas det fortsätter ;D lycka till

2009-07-31 // 00:27:54
» djamilaa

hey Bryan! =)

missade fan frågestunden.. =(

men jag undrar om du besöker dem som länkar till sina bloggar när de kommenterar?

hoppas jag får nått svar puss ;*

2009-07-31 // 00:40:06
» AFRIKA!

Det är bra fortsätt så.

Du kan du inte göra så här att du tar bild på det du äter till frukost eller lunch eller nåt och du skriver om det var gott eller sådär.

2009-07-31 // 18:21:27
» Anonym

HAHAHA om dte var gott?

2009-07-31 // 20:16:53
» zsab.

Det är dig vi har o tacka haha, som typ undehåller oss! ;) ne men den är bra som sagt, vill du att vi läsare ska fortsätat följa keep it up, jag gillar de debtter du brukar ta upp, väldigt bra tema..forsätt med debatter man lär sig mycket!^^ jag har märkt att jag lxm inte är ensam om vissa saker so tex vara nyketerist det är ju så många som dricker o röker på osv.

och sen skulel jag vilja ta upp det här med att du inte vill kommentera för att de frågar, svara gärna på de nödvändiga i sånna fall, va med i kommentar diskustioner eftersom det gör att läsare följer din blogg mer. Tex om jag ställer en fråga här kanske jag besöker din blogg mer ofta för att jag väntar på vad du svarar u get it? ;P.. eller om ngn anna ställer en bra fråga och jag gärna vill se läsa din åsikt, eller något liknande :)



om du tänker att det blir "orättvist" att svara på vissar och inte alla...det gör INGET! det är inte så att alla bloggare svarar exakt på allas kommentarer det förstår vi ju att det är lite som du sa " omöjligt" så, svara då o då, då du känner av att nä jag kansk borde svara på den och som sagt va med lite på vissa diskutioner det skulle va kul för läsare..



och sen det här med musik, SKRIV namn till dom hahah, du har samma musik smak som mig hehe det e bra,..variera gärna typ olika musikstilar ..hmmm.. kanske en musikstil varje vecka och så varierar du ..(ett förslag bara)eller en ARTIST varje vecka typ ginuwine tex han är en av mina favvo artister och sålägger du upp några av hans låtar sen veckan därpå en annan artist...du vet det kanske också gör att du får stambesökare haha du fattar...man blir nyfiken över vem nästa artist blir, och det ska du förstårs inte avslöja i förväg...



så det va nog allt jag hade o säga hahah jag pratar nog lite för mycket..ajja puss o kram zsab :) <3

2009-07-31 // 20:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback