AIR FRANCE

Jag viste inget om det här tills grabbarna började snacka om det när vi åt luch idag.
Det var en het diskussion vi hade och nu på kvällen så kollade jag precis på nyheterna och de tog upp det vi pratade om.. De tog upp det som inträffade för några dagar sen.
Fyfan vad tragiskt, hemskt och läskigt.
Nu kanske ni vet vad jag syftar på. Jag syftar på flygplanet som bara försvann mellan brasilien och väst afrika.
Det är fett skumt, ingen vet vart planet är, ingen vet vad som egentligen har hänt. Man tror att planet träffades av en blixt och på så sätt förlorade flygledartornet i Paris radiokontakten med flygplanet.





Tänk att det har gått runt 3 dagar och ingen vet vart planet är, de hittade däremot en stol som tillhörde planet och typ en flytväst. En kvinna har typ förlorat hela sin familj, hennes man, hennes barn och hennes föräldrar var i planet det planet, nu har hon bara kvar sin syster.. Och en annan kvinna försökte ringa hennes man på mobilen och det funkade, det ringer men igen svarar... Asså det är fett skumt :S  Om mobilen ringer så har det väl inte läckt in vatten i planet... aja jag vet inte men jag tycker att hela det här är fett tragiskt men ändå skumt och läskigt..

Kommentarer
» girlfriend #2

Planet tros ha störtat ner i atlanten och ligger alltså därför på atlantens botten flera kilometer ner där man inte ens kan ta sig ner med ubåt. alltså kommer man troligen aldrig få veta vart planet störta.. och kropparna kommer aldrig kunna hittas och begravas. hemskt..

2009-06-02 // 22:12:29
» okänd

svar på girlfriend #2, han sa ju att det går och ringa mobilen, då kan inte planet krashat ner under havet, have some faith!!!!

2009-06-02 // 23:24:24
» Svar till okänd

Men samtalet kan ju ha kommit innan planet störtade ner i atlanten ? om planet har störtat på mark så skulle de HITTA PLANET DIN DUMMA JÄVEL....vadå ha som faith? okej man kan ha hopp men man behöver inte vara dum ? :)

2009-06-03 // 12:42:19
» okänd igen

åsnaah lyssna här, det är en sak att vara realistisk och en annan sak och ha sin egna teori som du har DUMA JÄVEL.

och för svsar till det, ja planet krasha ditt fel i det hela är, obs de hitta tre svenskar på plantet, och din teori var?? ATT DE INTE SKULLE HITTA NÅGON KROPP, so for the next time, have som mothafucking hope!!!

2009-06-05 // 00:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback