Vad gillar killar hos tjejer ?

h.jpg roys sexy girl image by roysbaby69h.jpg roys sexy girl image by roysbaby69h.jpg roys sexy girl image by roysbaby69

Ställde den här frågan för några dagar sen fast tvärtom.
Vad gillar killar hos tjejer ?
Måste tjejen vara snygg ? ska tjejen vara smal eller ska hon ha lite kött på bena ?
 Vad händer om hon inte har värsta formerna, struntar man i henne då ?
Ska tjejen vara lugn eller hype och översocial ? Är kroppen det första man ser ?
Vad är viktigast, att hon är en bra tjej eller att hon har en fin kropp ?
Finns flera frågor men jag kan inte ta upp allt, Kom igen nu Grabbs, tjejerna har svarat nu ere eran tur haha...
vad gillar vi hos tjejer ha ?



Mitt svar: Jag gillar tjejer med glimten i ögat, tjejer med stil. Stilen och utseéndet är det första man ser hos en tjej och det är då man får en bild på hur tjejen är, vad hon gillar för musik osv. Sen så är personligheten viktig såklart, hon ska vara chill/lugn, social men inte översocial så att man tycker hon är jobbig. Hon ska inte säga, - varför är du kall? När man inte ens är det. Haha det där hatar jag mest. Om man t.ex. messar med en tjej och glömmer lägga en smiley så tycker hon att man är kall.
Tjejen ska som sagt vara social man ska kunna prata med henne när som helst, om vad som helst. 
Hon ska inte skämmas över sin kille, hon ska våga ta hem honom osv.  
Tjejen ska vara S.S.S.
Snygg,Sexig & Söt haha... Peaaaace !
Kärlek o Respekt
<3

Kommentarer
» arthur

En tjej ska vara trevlig och pratsam, kroppsform har ej stor betydelse, men stora rattar skulle inte skada :D

2009-06-24 // 20:27:24
» tattiana

Plzzzzzz skämmtar du med mig ? du säger nejnej det spelar ingen roll lalal men du har en bild på värsta playboy tjejen med värsta pattarna !?

skulle inte skada om hon var brun eller en brunett har läst din blogg och märkt att du INTE gillar bruna tjejer hell noo kolla på din färg lite oftare !!!

2009-06-24 // 20:45:40
» D.D.

håller med tattiana , youre not in 2 brownsuugar at all

2009-06-24 // 21:51:01
» ali

cook ful tjej du har hittat

2009-06-24 // 21:51:56
» omfg

asso ursäkte herregud! vad irreterad jag blir!! låt snubbe göra som han vill låt har sätta ut vilke bild han vill. står det åå tjejen på bilden är värsta värsta? nej xakt..uff asso ursäkta men var bara tvungen

2009-06-24 // 22:07:19
URL: http://eliisabet.blogg.se/
» Brownsuggah

Håller fan med D.D oo tatiana , LOL , bruna tjejer har domhetaste kropparna, dom ee läättfinnare än en billig blondin ! ärligt talat så är du rasist fastän du är svart själv , det är verkligen chockande !! BER FÖR DIG !

2009-06-24 // 22:46:54
» keisha

det är sant det som D.D. och tattiana säger , svara på stora frågan , gillaru svarta tjejer ?

2009-06-24 // 22:53:59
» Anonym

ee ni avensjuka på vilka tjejer han gillar shieet, låt snubben gilla vem han vill.

2009-06-24 // 23:04:59
» fett synd,

håller spik med tattiana, du måste vakna upp snabbt. offer du dras till billiga horblondiner,lyssna problemet är att om du går ut med en fin brunett så passar ni bra, men går du ut me en horblondin, då kommer alla 'gaaaAAARVA!!! vi vet att du dras till blondinhoror, kolla bara kissies,du drogs till henne ...

2009-06-24 // 23:10:33
» (!)

STOP HATE MAN! come on.

2009-06-24 // 23:22:50
» helt jävla joobbiga

är ni dumma eller? han sitter dju bara och snackar pm mulatter och hur snygga han är för att han är mulatt han sätter ju fan bara ut bilder på megan good,beoncy öondon vad hin nu heter.. på alla sina sider är det bara mulatter inte fan är det blondiner gud alla blondiner är inte hoorer sluta ta alla över enkant... idioter plus ni vill ha honom och han villinte ha er. han kanske gillar blondier ich då har ni inngen channs hahah just därför kallar ni blondiner horer.gud invandrare all lika mycket horer som blondiner ashols

2009-06-24 // 23:31:41
» fett synd,

du är hora, du som skrev sist. bitch ja kommer spräcka dig ordentligt sluta leka ball innan ja kuttar dig.

2009-06-24 // 23:35:17
» it's the question

bröst eller rumpa?

2009-06-24 // 23:38:00
» grrrrrr

kom kutta mig fett ball du är

2009-06-24 // 23:56:35
» DEJANA

hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah bryan du är rolig du.. nej ja skoja du e bängbäng

2009-06-24 // 23:58:20
» BLACK & PROUD!!!

Asså jag måste bara börja med att sätta hon elizabet lr va hon heter på plats! va fick du luft ifrån? yes, om du är brun så ska du gilla bruna tjejer dt är en självklarhet, om du inte gillar tjejerna how the fuck kan man gilla sig själv då? Tänk på den lilla flicka innan du öppnar din käft nästa gng!

2009-06-25 // 00:52:27
» BLACK & PROUD!!!

O HELL NO U JUST DIDN´T!!! asså dt sårar mig djupt att du har en fucking bimbo på din sida! bara för du är mullat betyder dt inte att du ska tycka illa om svarta, i´m a mix too, men skulle gilla att jag va all black,svarta tjejer är kända för formera de har and belive me ingen vit tjej har dom! haha, o du bryan, dont hate!? WTF!!! FÖR DT FÖRSTA U AREN´T ALL THAT LIL BOY LET ME BE CLEAR ON THAT! dt finns miljoner killar som är mullater o tkr att vi svarta tjejer är bäst, så who the hell are u?? NEEXT!! AND ON TO A NEW ONE! PEACE!

2009-06-25 // 01:05:54
» hehe ;)

alla har sina egna sätt att gilla en, ta inte er all kraft om det här. Det finns tusentaaaaals andra killar som bara dör för svart,vit,gul,brun vad det är nu e ( i'm black too).

:D <3

2009-06-25 // 01:18:00
» KUNG

tjejer WTF

först och främst NI ALLA ÄR PATETISKA.

det är en fucking bild so what?

palla ni svarta tjej klagar på vem och vad han gillar.

och venne vilka blondiner som har klagat, men samma gäller er.

och som hel het, horhet (horor) döms inte på huden, finns lika många orrar som är svarta som blonda so WTF.

btw detta inlägg var för killar att svara vad som är viktigast för de, så all ya haterz shuta fuuck up and have a nice day/knight

.

2009-06-25 // 01:35:32
URL: http://kkuungg.blogg.se/
» Anonym

Postat av: helt jävla joobbiga

-Du sa precis att man ska inte dra alla över en kant men det gjorde du precis du sa alla invandrare är horor så lågt av dig.

postat av: BLACK & PROUD

- Förlåt men är du helt störd i huvudet?

Hör du dig själv, du låter rasistisk som fan, ja svarta tjejer har former men vadå betyder det att vita inte har? Hur fan kan du veta. Och vadå det är en självklarhet att han gillar bruna han kanske föredrar vita mer. Men han hatar inte svarta bara för han lägger upp en bild på denna vita tjejen herregud människor!

Och sluta sitta och skriva saker om vad han ska gilla eller inte ni är ju patetiska låt honom vara och gilla vem han vill, ni gör så stor grej av allt han säger bry er om ert eget liv. Asså please låt han föredra blondiner so what? Varför ska han gömma det, måste han gilla brunetter eller whatever nej han behöver inte göra det alla har sin egen smak. Tjejer ni skämmer ut er ni bestämmer inte över hans liv get over it! Han har sin egen smak på tjejer och behöver inte oroa sig om att ni ska säga saker. Ni själva vill ha honom fine vi förstår men ni är så desperata han skiter säkert fullständigt i er! En sak till ni har säkert mörkt hår och ni ger honom en dålig bild av mörkhåriga tjejer kanske just därför han tycker om blondiner eftersom de säkert kallar inte er hoe bara för ni har mörkt hår.

2009-06-25 // 02:14:19
» Anonym

BRA SKRIVET KUNG!! låt oss leva i peace alla får gilla vem dem vill,



slut på diskusionen

2009-06-25 // 02:14:52
» A-B

Haaaaaaai bror det är krig här asså :P

2009-06-25 // 03:04:23
» 128

p min mamma ni alla svarta har fått luft bre lakin allat e svart nu för tiden svarta tjejer e största rassarna bre dem kollar barapå svarta och svarta killar kollar bara på svarta ni e största rassarna bre!

2009-06-25 // 03:49:54
» Leeroy aka Mulattiz0

i got you diz one B.massa



(vet inte ens vrf jag kommenterar elr vrf jag är upp men God damn blev fett irriterad på det här)



MMMMCCH det här är skämmigt jaww, ... Chapan ni tjejer behöver en fettt back -slaap , trodde han va sne men de ni som är bäng bäng yaa, ni klagar för den där bilden haaai, walla hon va tjock sexi brää skulle dang danga henne men bara för att jag vill danga henne betyder det inte att jag inte gillar svarta stupid!(om tjejen är katt så är hon katt spelar ingen roll om hon är gul elr svart)... plus han kanske la up bilden, för att alla tjejer tror att killar bara gillar stora bröst&sånt fast det kanske blir andra svar typ att det bara inte är uttsidan som räknas, men insidan "no homo" ....

2009-06-25 // 04:32:29
» Leeroy aka Mulattiz0

i got you on diz one B.mass



glömmde tilläägaa därr på slutet, så att ni tjejer kan ändra synen

2009-06-25 // 04:35:31
» Moris

haha assu folk är roliga här. bara för han la ut en vågad tjej betyder det att det är hans typ? orka ens säga att hon är ful. tror nog ni själva inte skulle bli glada om folk sade att ni var fula. men istället för att kolla på bilden, kommentera de "fina" egenskaperna han sa om hans typ av tjejer. som tex att lugn, social o sånt?



jag är brun, men gillar svenskar. är det fel? måste ja gilla mest bruna för att visa hur stolt jag är? haha blir ja rasist mot min egen ras eller haha? är det ett skämt? låt folk gilla va fan de vill alltså! det är dem som gillar, inte ni!



va har han ens gjort er så ni ska attackera han så där? som bow wow sa - sluta hata vafan. ni

lägger hat mot honom, men det går ändå till er själva för det är ni som diskuterar och svarar mot

varandra. låt han tycka han är fin. är det fel med förtroende eller? och orka ens säga till folk du är inte fin för jag vet att ni inte skulle bli glada om någon sa det samma! plus ni drar alla blondiner över en kant. ni dömmer för fort. ser ni en blondin med mycket smink så säger ni hora direkt. är den en blatte med brunt hår o mycket smink så är hon inte lika mycket hora eller? (inte för ja tycker att hora då)



och folk, oka lägga hot "jag ska spräcka dig" om ni knappt vet vem sändaren är. du är inte ball när du inte ens lägger ut ditt namn.



och ni som inte tror bryan e nöjd med sitt ras. på hans blogg har det stått att han vill sola för

att bli brunare? so dont be saying att han inte är stolt halv afrikan :S ? klart han fking gillar

sig själv!



jag tycker bara att folk är roliga som tar ut sin vrede i bloggen och kallar folk för rasister när de själva hatar. men aja, livet har sina meningar :)



Tingeling !

2009-06-25 // 04:44:54
» Anonym

ahahha palla seriöst

2009-06-25 // 08:28:47
» Anonym

haha så vad det är du säger du vill ha en svenne tjej för lycka till med att hitta en blatte tjej som kommer ta hem dig och inte bli sur för små grejer, för sånt är livet, lycka till bror heheh

2009-06-25 // 09:44:24
» Tattiana

hahah jaa du (black and proud ) we are on the same page hahah vaddå rasist jag är halv svensk min pappa är en svenne =? hahah säger bara så som det är han gillar inte svarta tjejer måste betyda att han inte gillar sig själv fan ! och fuuuck blondiner they dont got somethin ! du är skam föör oss bruna fan du har nog inte sätt dig lite oftare snälla guuud jag skulle skjuta mig själv om jag vore du !

2009-06-25 // 10:11:08
» laquisha

jag var bara tvungen o komentera på dt här!! för dt första du moris, lr va dt nu än kan vara, DU ÄR EN SKAM FÖR OSS SVARTA!! JOO DU KAN GILLA BLONDA SVENNE TJEJER THATS NOT THE PROBLEM O JOO, BRYAN KAN OXÅ GILLA DT, men att du föredrar dom före oss är något du borde skämas över, opps e jag en rasist nu lr? hell noo,dt är min åsikt, Tatiana o BLACK & PROUD, jag håller med er till max, WTF! dt är en fakta att svarta tjejer har former, vem är dt vi ska ljuga för aboow lään!!! DONT HATE CUZ U AINT GOT NO JUNK IN YOUR TRUNK!

2009-06-25 // 10:24:05
» Anonym

hahahaha är man rasist om man är svart själv och gillar vita? shiiet pinsamt asso

2009-06-25 // 11:40:05
» haa

BRYAN ÄR BARA UTE EFTER EN SAK, YANI SEX .. TYCKER SYND OM ER TJEJER ATT NI ENS FALLER FÖR HNM... O SÅ BLÅSTAAAA , peace!

2009-06-25 // 12:03:33
» knas

ja orkar inte sitta här och skriva bok som vissa andra, men jag håller SPIKAT med tattiana, hon e såå tung. you go girl, Bryan, snälla vakna upp i don trånga skalle, VIll du knulla? de finns 100000 blondiner som väntar på din kuk, men vill du ha seriöst så ska du fanimej testa typ en mulatt, brunett elle så. visst oki, ser du en katt, du haffar(sajk du vågar inte ens gå fram) , väx upp lite du e fan 18 snart. du måste börja inse att de du gör är fel. OCH BLONDINER, FUCK YOU GÅ OCH FÄRGA HÅERT BRUNT SKAFFA BRUNA LINSER , NI E SÅÅ FUULLAAAA......... HHAHHAHAAHAHAHAHHAHA

2009-06-25 // 12:40:09
» Till alla ni som säger ni e black

Ja ska inte börja hata mot någon nu, men ärligttalat han kanske la upp bilden av en anledning. T.ex. att ni som är black ska kommentera och det verkade som att han verkligen lyckades få till ett forum här. Så sluta tjata ärligt kolla vädret gå ut och skaffa er ett liv.

2009-06-25 // 13:31:10
» Pierre ''PK''

LYSSNA jag var fuckin me BRYAN när vi la upp den där bilden! Vi tänkte inte ens på att hon var blondin! Sluta döma folk efter deras hudfärg alla blondiner är inte horor och säg inte du skämmer ut oss svarta/vita...., bara att inse. Oh ni Mdongos som tror att han inte gilla svarta, va fan säger ni han la upp ca 7 bilder på svarta tjejer eller är det inte tillräckligt måste de ha en tallrik i läppen, ben i näsan och spjut i örat? sluta terrorisera hans blogg de är inte 3:e världskriget ta de lugnt. Gå ut de galet väder, ni har säkert klagat på att de är regn gå ut då!

2009-06-25 // 13:48:23
» biggz

de natta lugnt här inne värsta debatten re... haha BLACK girls är finast bre

2009-06-25 // 14:08:52
» Moris

jag vågar åtminstone skriva ut mitt namn, ni är skam som är anonyma :) o dessutom oseriösa hhaha !

2009-06-25 // 14:15:53
» hellen

palla hålla på överhuvudtaget, det var bara en grej som bryan skrev, vrf tar ni ens åt er

2009-06-25 // 14:18:36
» Karro

Brownsuggah: Rasist behöver inte hata mörkhyade personer. Det kan va tvärtom oxå... faktiskt.

Förresten - blondiner är inte billiga. Nu är det ju du som är rasist ju!

2009-06-25 // 15:26:14
URL: http://futtputt.blogspot.com
» g-dog

MORRIS BROOR HAHAHAHA vilken uppsatts..

och fuck alla hatare ;)

2009-06-25 // 15:36:49
» aisha

jag är sj svart och om ja får dela med min åsikt så tycker jag att en svart kan va lika mycket hoe som en blond kan , men eftersom några har fördomar om blonda tex. alla blonda viker ut sej , yani det är inte sant , stop hatin ya'll , för han laaddade upp en bild på en blond tjej som står i panties eller whatever betyder det´att han tycker hon e katt ? han kanske laddade upp bilden för att visa så är en fin tjej i killars ögon , yaniii ja vet nt va ni håller på med , yes i'm black n' proud men betyder det att jag måste hacka på en kille vilka tjejer han gillar ?

nej

om han nu gillar henne , vad har VI med saken att göra ? låt hnm va , det va nt så att han skriver hon e shiiiet fin , får lakk på såna som er bevisar att ni e avensjuka & vill ha hnm , det finns vita killar som dödar för svarta tjejer och svarta som dödar för vita tjejer , så är de .

peace , i'm out -

2009-06-25 // 17:29:45
» ;)

Asså snälla ni e skämmiga. Ja han e mulatt och nej han måste inte bara gilla svarta o mulatter, Bryan får väll gilla vem fan han vill. Dessutom jag råkar veta att han vart med tjejer med alla olika färger, så att han bara gillar blondiner är skitsnack.

2009-06-25 // 18:36:23
» T

Tjejer erkänn bara att ni blir så avundsjuka på att Bryan la upp en bild på en blondin och vit. Ni vill säkert att de skulle vara en av er.

Och ni black och co asså helt seriöst så har ni inget liv. Låt dem gilla vita tjejer och? Sluta säg svarta är finare det finns vita tjejer som är snygga och svarta tjejer som är snygga fucking idioter. Man blir irriterad ni är fan rasister. Det finns blondiner som är snygga sluta säga de är fula det finns kändisar som är blondiner de är snygga som fan ni är säkert skit fula! Bryan är mulatt vilket betyder att han e vit och svart om han lägger ut en bild på en svart ska vita tjejer säga jävla idiot varför hatar du vita du e själv halv vit vita e snyggare vita e så..

Alla svarta har inte former alla vita har inte former alla svarta är inte snygga alla vita är inte snygga! Men det finns på både vita och svarta assholes!

2009-06-25 // 18:49:27
» yez@pea

uufft!! en tjej ska inte se ut som en hora, hon på bildern gör lixom det!! :O :S

2009-06-25 // 20:45:19
» Himadi

ASSO SO WHAT OM HAN INTE GILLAR "BROWN SUGAR" BARA FÖR HAN ÄR FÄRGAD MÅSTE INTE SNUBBEN GILLA FÄRGADE TJEJER, SHIT HHAHA

2009-06-25 // 20:54:40
» aida

lyssna nu alla patetiska flyktingbarn där ute. jag e gambian och svensk im im prod of that jag säger bara att när vi med kurvor kommer på stan så kollar folk på oss som vi vore en fet bull påse men när en smal svensk tjej kommer så tänker killar mums en glass pinne i wanna lick...tycker det är så patetisk att ens jämnför tjejer så där so what om jag e stor eller svart eller har små bröst eller so on iv got hips, lips booty tummy and i looot of looove ... så please nedvärdera inte tjejer överhuvud taget ... JU MER DET FINNS OCH TA I DESSTU MER FINNS DET ATT ÄLSKA :D BigBlackAndSOOOOBeautiful... peace

2009-06-25 // 21:53:43
URL: http://sjuttonutanmamma.blogg.se/
» aida

Och om han gillar black girls or white girls ...jag e både ock come to mammy ;)



och till er vita tjejer jag står på er sida och stå på er ni är vackra ni me and god bless the peoples who dont think so

2009-06-25 // 21:56:03
URL: http://sjuttonutanmamma.blogg.se/
» S =)

ja fattar inte d här...

dom där kometarerna e ju fan skiit grova vrf tar du inte bort dom?? :O vill du att hela världen ska se dom? btw sry men om d där e din tjej smak så gillar ja den verkligen inte :)

2009-06-25 // 22:28:35
URL: http://candygiirl.blogg.se/
» Juan

Jag håller med aida damn girl you got the right attitude

2009-06-25 // 23:01:12
» Anonym

Hey hey :)

Jag läste kommentarerna wow vad jobbigt det är för dig (bryan) som får sånna här varje dag :S it must be hard.. men du vill ju att folk ska kommentera så du måste stå ut med det här right? Men asså.. kan du bara svara på min enda fråga pls (a) babyface Vilken tjej skulle du ta av dom här alternativen:

En tjej som har big booty och boobs och är sexig har allt du vill att en kvinna ska ha men inte så bra personlighet.

En tjej som är social inte för överdriven men inte för tyst, är rolig, dina föräldrar älskar henne personlighet , hon är great på insidan du kan prata med henne om ALLTING no matter WHAT , hon är allt där and she's down to eart MEN.hon har inte så stor rumpa lr bröst, hon är inte snygg men hon är rätt så OKEJ.

But as they say when you are beautiful inside it comes to the outside. E bara lite nyfiken på hur du skulle svara. Btw IM A FAN OF YOUR BLOG BABY!



PEACE

2009-06-25 // 23:20:58
» GALET IRRITERAD

asså skojar ni, varför sitter ni o dömmer efter hudfärger o hårfärger? Mörkhyade tjejer e skitvackra men de är vita tjejer också alla dras till olika.. En blond tjej är inte hora bara för att hon har en viss hårfärg o visst har mörka tjejer kurvor men jag har sett lika många vita med såna kurvor. det är bara en jävla bild på nån brud o de står inte att han tycker att hon e fin eller nåt? Vart tog all respekt vägen? ni sitter här o nervärderar folk för deras utseende vart kommer ni med det? helt ärligt asså ni får ingen respekt av att leka mangas med små hot bakom datan det är ju bara pinsamt. nu blev de värsta boken men sluta hacka på andra för de finns inte en jävel som e perfekt i den här världen!

2009-06-26 // 00:21:10
» Anonym

Jag håller helt med, ni har utvecklat hela disskutionen till rasist och hora grejer. Tycker det är otroligt barnsligt och som sagt ni borde skämmas!

Låt han tycka vad han vill, även om ni inte håller med.

Och JA, men kan vara rasist även om man är mörk. Mot vita eller svarta!

2009-06-26 // 08:14:59
» L

haha aida, du har så rätt gumman =)

2009-06-26 // 08:25:35
URL: http://lisaagustavssons.blogg.se/
» Rooberto

Tattiana du är säkert katt ge mig ditt nr ska danga dig skiit i han ! :)

2009-06-26 // 14:56:28
» Lina

hahaha om du gillar sånna där tjejer( som på bilden) är det ju bara synd om dig?

2009-06-26 // 18:25:23
» aishaa

asså snälla ge inte killen luft! ooooh så fucking irriterande!!!

2009-06-26 // 21:50:57
» Eddie

Ska ge bryan lite backup asså.. tattiana eller vafan det står.. Bara för att bilden står där betyder det inte att han gillar tjejen det är kanske bara ett exempel på vad killar kan gilla och jag tycker att det är typiskt för killar att gilla såna tjejer alla har sina egna åsikter och jag har mina.. men där mörkhyade tjejer är som finast är det i Usa där man ser alla tjejer musikvideos t.ex :D nu ska jag inte överdriva men det är sant har varit där och thats the shiat gillar black girls en 10:a

2009-06-26 // 22:12:12
» Anonym

So Tattiana are u in to white or black guys ??

2009-06-26 // 23:14:05
» Anonym

hahahah va fan va de inte meningen att killar skulle svara ???

2009-06-26 // 23:16:37
» Tattiana

jaa du ring på rooberto :)

haha jag är mix men soo what gillar möörka killar !

2009-06-27 // 00:31:36
» Vanessa

Ni sitter och raggar på en annans blogg fett synd får ni inget annat eller;) ett tips plattan där får alla smink orrar ragg och du é en av dem tattiana och dina asikter é så torra

2009-06-27 // 03:50:37
» Anonym

Alla svarta här som nedvärderar alla vita kan gå och dö. Faan vad ni är efterblivna. Ni snackar som att kurvor är allt ja lovar om ni har den där fucking äckliga attityden kmr ni inte komma långt i livet. Alla är vackra i sig vare sig hudfärg eller hårfärg. Jag är vit men gillar svarta killar, är jag rasist för det? nej! det råkade bara bli så. Alla är olika. de här är fan som filmen Save the last dance. Jäkla drama queens asso.



Fredro Starr - true colours .. lyssna på den bara

2009-06-27 // 14:22:21
» Eddie

Jag håller med personen som skrev kommentaren ovanför fullständigt asså!!!!!

ni är bara riktiga haters!

2009-06-28 // 19:41:22
» Aida

Om folk hade haft till grund en respekt för den andra

Människan hade inte folk suttit här och skrivit som dem gör !!! Att ha åsikter är en väldigt bra grej men tänk på vad ni säger för fan tänkt om en personen i sig skulle skriva sådana onodiga och dumma saker om dig skulle du då som personen bli glad ? I dont think so så ni som sitter och skriver det ni gör om andra dont be proud of yourself you make other peoples sick and you Can see ypuself as patetic ...... Ni faller i andra ögon ö ha har verkligen ingen respekt för någon annan eller dig själv!!! So what om man é mörk gul rosa svart and so on !!! Trivs du inte med andra trivs du fan inte med dig själv heller

2009-06-28 // 22:32:08
» ?

Vad då, alla svarta människor kan gå och dö. Det är fan det mest rasistiska med hela den här debatten. Om du tycker att svarta människor ska gå och dö. Så kan du skjuta dig själv . Peace!! <3

2009-06-30 // 00:54:48
» haha

Hahah det är fan smart. Folk blir arga och får pengar. Why not, liksom:D

2009-06-30 // 18:40:48
» Anonym

öööh för det första så skrev jag "Alla svarta HÄR SOM NEDVÄRDERAR alla vita kan gå och dö" om de hade varit vita som nedvärdera svarta skulle jag bara kunna ändra meningen till "Alla vita här som nedvärderar alla svarta kan gå och dö".. gosh, för det andra är "gå och dö" ett uttryck såå sshhh

2009-07-01 // 12:19:15
» OMGGG

Det är här nog det sjukaste jag sätt, vilken debatt!! ohhh chill out. säger bara en sak ni borde tar lungt vilka ord ni använder, menar bara att de kränker folk och det är lixom inte det saken går ut på. Yani anser bara vi mörka tjejer är LÄTT snyggare än äckliga blodiner. and that IT. yah all take care

2009-07-03 // 18:39:07
» Anonym

assoo okejj dubbelmoral någon?

2009-07-09 // 23:21:23
» DEDU

men Damn vad alla ska komentera om hudfärg och vilka tjejer byran ska gilla , snälla tänk efter , vad vore mulatter ? om inte vita elelr svarta gillar varan täääänk täänk lite , hudfärgen är inte viktigt , o visst låt byran gilla vita tjejer om han vill , jag själv som är 25 % svart och resten vit alltso kvadron , vad skulle min pappa tänka som är mulatt ? bara för han har en dotter tillsamans med en vit ? , det finns svarta tjejer och killar som är så vackra och vita tjejer o killar som kan vara så vackra ? so what's the big deal ?? , sluta tänka så mycke på hudfärg. asså blir lack på sånt vita som kommenterar svarta , eller Tvärttom

2010-11-24 // 17:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback