Vad gillar tjejer hos killar ?



Vad gillar tjejer hos killar ? Hur ska killen vara för att tjejen ( du ) ska gilla honom? Hur vill du att killen ska träffa dig ? Vad är romatiskt ? Är klädstilen viktig ? Är utseendet, den sociala kompetensen eller något annat viktigast hos en kille ?

Det ska bli kul att läsa kommentarerna och veta vad ni tycker. 
Ge mig svaaar :)

Kommentarer
» Ord blir meningar

För mig är nog personligheten & klädstilen viktigast. Så länge han vet hur man klär sig & hur man behandlar en tjej är det luuugnt ;)

2009-06-22 // 23:36:42
URL: http://ordblirmeningar.blogg.se/
» yez@

pesonligeheten,ärlig, typ snäll & så, ofc!

kan nte svara p det andra typ.. haha

2009-06-22 // 23:40:59
URL: http://ffuckyoou.blogg.se/
» mickis

En kille ska vara, lojal mot sin tjej,visa respekt, och ha humor.. samtidigt kunna vara sig själv utan och innan. Det är ju så att utsidan lockar och insidan avgör, så självklart är det ett stooort plus i kanten om killen har nice klädstil och utseende!! de är ju det man ser först :) (och självklart ska tjejen beté sig lika mot killen så det är ömsesidigt)

2009-06-22 // 23:46:45
» haddyjatou sarr

asså lyssna... kläd stil ooch utseende är inte det viktigaste! med its an important point cause you garra be attraced to him some how...

men romantisk, kanse inte träffas VARJE dag men liksom check up via sms, samtal ngt så jag vet att du tänker på mig..

han måste vara romantisk och då menar jag inte hela tiden utan lite då och då för att visa att han älskar mig, bryr sig och show some appreciation..

garra have personality och han MÅSTE kunna få mig att skratta! behandla mig med respekt och uppskatta mig för den jag är ;)



love 4 ya<3<3 :-*

2009-06-22 // 23:58:03
» mslin

det är hela grejen som är viktig.

han ska behandla mig och mina andra tjejkompisar bra. personlighet och lklädstil, plus inte vara avundsjuk och misstänk som

2009-06-23 // 00:39:44
» Helena

Insidan faller jag mer på då visar han hur han är.

Nja, jag kräver inte mycket vara sig själv både hos mig och när han e med sina vänner.

När det regnar och jag får min kyss från han e det finaste som finns.

Det är men iallafal vet du att killen ser bra ut och e för bra så ska man iallafal inte tänka på det mycket.

Vet du vad, tänk på att vara dig själv när du e med henne va inte på lite chill o visaatt du e mycket av henen men en grej bara , ljug aldrig för det är svåraren du tror ta raka vägen o var älig så löser allt sig ;)

2009-06-23 // 00:55:03
» haddyjatou sarr

och den sista frågan om vart han träffar mig..asså dt speler ingen roll men vart eller när det än är så e ''first impression'' väldigt viktig..hur eller när e liksom inte viktigt cause i believe in faith och om dt va meningen att vi skulle träffas just då även om det e under konstiga omständigheter så va dt liksom ''ment to be''.. ;)



love 4 ya <3<3

2009-06-23 // 01:11:15
» jossan

du ska inte tro att du kan få Lauren London med ditt utseende för så fin e du inte... du e inte heller one of a kind,du e ba en vanlig mulatt me extra självförtroende , vilket e bra ;) ... men personligeheten är MYCKET för tjejen, de måste vara love, ärlighet, inga misstankar här och där.. sen kommer de som make love och shit ;) stilen och utseendet är också viktigt, mycket beror också på vilken smak på killar man har.. juste, du borde skriva samma fråga,men tvärtom.. va gillar killar hos tjejer? då vill man att du också ska svara,och dina killkompisar:p .

ÄLSKAR DIG !,hahahas sajk. Kärlek o respekt ! <3

2009-06-23 // 01:32:07
» Tiina

Va dig själv , tjejer tycker om killar som är sig själva, Låt tjejen se vad du tycker om och hur du är som person.

2009-06-23 // 01:59:45
» m

Utseende spelar inte så jättestor roll. En manlig röst, ett snyggt och manligt kroppspråk och en fin klädstil är det viktigate när det kmr till yta. Personligheten ska vara cool, laidback men ändå med humor. Han ska vara dominerande men ändå visa respekt för sin tjej. Mörk o lång är ett plus i kanten hahah

2009-06-23 // 02:31:52
» Anonym

Den perfekta killen ska ha en bra personlighet. Han ska visa ömhet, kärlek och respekt. Han ska ha en bra relation till familjen, det berättar mycket om killen. Utseende spelar en viss roll för det är det som skapar intresse hos båda först. Han ska ha bra hygien, fint leende och bra humor, skrattar man mycket så lever man längre ;) Det är ett stort plus om killen inte är en sådan som blir avundsjuk om man har många killkompisar eller liknande. Han ska självklart vara trogen också. //Btw, jättebra samtalsämnen du har :S kärlek A.

2009-06-23 // 12:52:10
URL: http://www.unknownbutreal.blogspot.com/
» Anonym

utseendet ger insidan en chans, alla tycker väll det? så klart att det spelar roll. stil väcker intresse hos en tjej. hur han klär sig, hur han går, hur han pratar. om man ser ut som dig skulle det nog inte vara alltför svårt att få tjejers intresse iaf.

personligheten ska väll vara att han ska vara lojal, så man ska slippa oroa sig för vad han gör bakom ryggen, då brister allt rätt snabbt. men han ska också kunna förstå att tjejen är orolig, och han ska själv vara rädd om sin tjej.

han ska ha samma humor så att man kan ha roligt tillsammans, kunna slappna av och vara homies AND lovers om det ska funka.

han sa vara omtänksam och han MÅSTE respektera henne, hennes familj och hennes vänner.

och en sak som är viktig är att han ska VISA att han är stolt över sin tjej! visst, han kanske är det, men om han inte visar det kan tjejen börja undra om hon inte räcker till och om han skäms över henne. att ta med henne ut och låta henne möta hans vänner är skit viktigt, det bästa är om han kommer med förslaget själv.

hur man träffas spelar ingen roll. kan vara allt från tunnelbanan till resturang liksom. första intrycket är en sak, men det är ju hur allt forstätter som spelar någon roll. det behöver inte vara ett romantiskt ställe första gången.



bless

2009-06-23 // 13:02:00
» Ayaaan

klädstilen är viktig, och en bra personlighet, inga haters taack

2009-06-23 // 16:35:46
URL: http://kkuungg.blogg.se/
» Massi

Alltså jag håller mig mer till machomän.

Mörka killar såna flätor e skitfina!

Han ska ha respekt, men inte på min nivå, han ska veta vad en man e för nåt!

Han ska vara hård men chill.

2009-06-23 // 17:02:54
» f

han ska ha sin egna swagger , inte för självsäker , han ska kunna lyssna och respektera sin tjej snäll och omtänksam, inte va en sån kille efter man har gjort slut gå och snacka om att tjejen är en hora , ett plus är nice stil latino/black/mulatto/arab och stor rumpa HAHAHA

2009-06-23 // 19:33:30
» HODAN

SÄGER BARA EN SAK! DU SKRÄMER IVÄG TJEJERNA MED DET SJÄLVFÖRTROENDET DU HAR, SKIPPAR DU DET SÅ ÄR DET BRA!

2009-06-23 // 19:44:18
» hej de ja igen :) amelia du vet

jag tycker att du är jätte gullig kille , skulle gärna vija gosa me dig , som jag gör med min nallebjörnis :D:D:D vänta nu ringer de på dörren , kanske är de du , jag måste springa och öppna till min älskling bryan.. bryan .... bryan

2009-06-23 // 21:18:03
» hej de ja igen :) amelia du vet

jag tycker att du är jätte gullig kille , skulle gärna vija gosa me dig , som jag gör med min nallebjörnis :D:D:D vänta nu ringer de på dörren , kanske är de du , jag måste springa och öppna till min älskling bryan.. bryan .... bryan

2009-06-23 // 21:18:24
» annika

För det första spelar personligheten en väldigt viktig roll. Kärlek, respekt, lojalitet,humor och ödmmjukhet tycker tjejer är otroligt charmigt. Det som är romatiskt är att killar är helt gulliga och säger romantiska saker som typ, till tjejen:

''Sen jag såg dina fina ögon har jag aldrig kunnat sluta tänka på dig, jag tror jag börjar gilla dig mer och mer för varje gång du blundar''.

Det är en replik som är typsikt romatiskt och skulle falla tjejen på direkten. Förstås så måste kille känna detta. Han ska vara ärlig och tillgiven.



Klädstilen kan spela en stor roll också. Eftersom det är det första man kollar efter. det första intrcyket hos en kille. därför ska killen vara fräsch. han behöver dock inte använda märkes kläder. Ett trendigt tips är chinos, converse skor, t-shirt och en parfym. Kanske hugo boss? :)



Iallafall, haha. Det låter töntigt. men det är attraktivt.



DET VIKTIGASTE MED EN KILLE ÄR ATT ÄR SJÄLVSÄKER. HAN GÖR SAKER OCH SKÄMS INTE ÖVER NÅGOT. HAN ÄR ÖPPEN OCH TREVLIG.



that's all guy :)



puss

2009-06-23 // 22:59:37
» Anonym

Lyssna, för det första han ska ha bra personlighet, han ska ha bra humor, han ska ha MYCKET respekt för tjejen och han ska haa tuung stil, och om man får vara ytlig nu så ska han ha fina ögon, juicy lips, helt enklet fint ansikte :), han ska va fräsch ta hand om sig själv, fresh and clean sen ska han ha fin kropp, han ska helt enkelt vara chill och rolig och inte skämmas för sin tjej och ett tips Bryan kille e sexiigare när han inte vet att han är det ;)

2009-06-23 // 23:35:10
» Anonym

Bryan en kille e sexiigare när han inte vet att han är det *

2009-06-23 // 23:36:40
» Anonym

HERREGUUUD , TJEJER E NI BLINDA , HAAN EE FAAN INTE ALL THAT , VERKLIGEN NT ! ! , MÄNNISKAN D BEHÖVER EN REALLITY CHECK, DU HAR FAN INTE FÖTTERNA PÅ JORDEEN !, DU FÅR GÄRNA JOINA OSS HÄR I DEN RIKTIGA VÄRLDEN , DU LEVER FAAN I DIN EGEN LILLA VÄRLD.

2009-06-24 // 15:09:47
» Anonym

Okej, jag förstår inte varför folk hatar så jäkla mycket? Jag försvarar inte honom eller nåt sånt för jag känner inte honom (tror inte ni heller gör det?) och jag säger inte att han inte har luft men ladies, varför slösa sin tid och komma hit för att hata på? Om han är så störande så förtjänar han kanske inte er tid? eller? ni kan liksom klicka er ut härifrån.. ser ni x.et längst upp till höger? hit it.

2009-06-24 // 17:02:39
» Moris

Ska skriva kort.



Vill gärna att min kille har fin klädstil, utseende, rolig och lite busig, inte så värst romantsikt, omtänksam och helst inte blyg.



Men det viktigaste egenskapen är, tro eller ej, men killen måste älska att kramas. Sådär han håller om mig och bara kramar hårt hur länge som helst. Det är så fking skönt! Man är i ett mysig rum antingen på sängen eller någon enorm mjuk kudde och blir hårt omkramad av honomm <3

2009-06-24 // 20:38:23
» Anonym

Ett bra första intryck av en kille är om han har bra klädstil och fint ansikte. Kroppsbyggnaden är ju också viktig, helst vill man inte ha en som är tunnare än en själv.

Det killen utstrålar tycker jag också är viktigt, a big turnoff är om han har näsan i vädret och ser ner på alla. Däremot blir han bara finare i mina ögon om han visar intresse för en men inte för mycket. Det ska inte vara självklart att han är intresserad. En kille som är för på och för snabb är ute ur leken!

Om en kille bara vill träffas hemma hos någon av dem första dejten, bådar det inte seriöst. Även om det är seriöst han tänker.

Det bästa är nog om han bjuder ut en, typ bio eller middag.

Med andra ord, han måste visa att han är intresserad på ett seriöst plan.

Om en kille kan prata ren svenska, alltså inte rinkebysvenska eller östermalmsvenska är det ett PLUS!

Utseendet är viktigt, men killens personlighet är som sagt avgörande.

Han ska vara snäll, rolig, bekväm att vara med, omtänksam, trevlig och social, men inte för social. En kille bör visa intresse när man pratar med honom

, inte bara prata om sig själv.

Skrev en hel bok haha, men var tvungen att tala ut. Det är inte många killar som inte vet hur dom ska närma sig en tjej. thats why! :)

2009-06-24 // 21:24:45
» Anonym

stiiiil och social, OMTÄNKSAM! man ska iten skita i allt, våga hålla hand och shit. tjejer gillar sånt. säga hennes namn istället för älskling, eller läggga älskling efter namnet. rolig, herregud man ska ha humor i förhållanden.

2009-06-24 // 22:02:52
» Anonym

Han ska ha bra personlighet, han ska bry sig om tjejen behandla henne som om hon vore allt för honom. Han ska vara rolig,snäll,självsäker,charmig han ska också lyssna på sin tjej vara där för henne när hon behöver honom och han ska vara snygg han behöver inte vara skit snygg men att han är bara fin duger. Klädstilen är viktigt han ska ha fina kläder och vara fräsch.

2009-06-25 // 01:38:24
» Anonym

han ska vara lång, ha rakat hår, fin stil, absolut inte största jeansen med värsta häng och en tröja som går ner till knäna, de där är direkt import från usa fan. de ska vara sådär lite häng och vara mellan stora sådär. Svarta är finast i stickat och sånna där tröjor typ men då ska man helst va biff.

Han ska vara snäll men absolut inte för snäll!! det är viktigt. sen ska han ha rolig humor och vara sig själv bara. kan inte säga hur man SKA vara för alla är olika och man fastnar bara för vissa sååå... ja

2009-06-25 // 11:55:44
» Triisha

Yo B , haha nice fråga här va! :), för mig är utsende en del av killen stilen för då känner man om man klickar men personlighet är jup #1 man ska kunna ha sin kille som bästa vän och lover då funkar allt perfa för då vet man att han finns där lika mkt som hon finns där skratta ska man allid kunna göra och ärliga också ! boys with humor tror jag tjejer gillar och även att dom vågar ta stegen det är en sak killar inte vågar dömer inte någon men att gå fram till tjejer är inte så vanligt i kära sverige :)

2009-06-26 // 19:43:11
» A

Om en kille är allt som ni säger att dem vill, vad får killen tillbax?

2010-01-07 // 14:49:45
» Adam Kerfstedt

Snälla tjejer. . .



Sluta ljug, ni går efter utseende och kroppen och sen om det inte funkar och ni blir dissade sitter ni hemma i eran soffa, kollar på en tragisk film på Tv och tjockar i er glass. När ni börjar gå efter personligheten har vi killar redan blivit utdöda.



Wanna be real? U are not even close to being real!

2010-11-11 // 21:41:30
URL: http://Facebook!
» Anonym

damn right

2010-11-16 // 00:19:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback