Fraaaydäääy

Äntligen är det fredag... Då menar jag inte att jag har väntat hela veckan på fredagen för att kunna festa..NEJ, Utan för att kunna vila !
Den här veckan har varit tuff, mycket träningar med skolan och med laget, mycket plugg osv..Äntligen kan jag få pusta ut lite grann och bara chilla...På tal om plugg så känns det ju skönt att det snart är sommarlov men det är ändå rätt mycket som man har kvar att göra, iaf jag. Jag har 3 projekt arbeten jag måste lämna in och sedan lite rester som jag måste fixa, så jag måste verkligen kriga de sista veckorna..Haha på tal om sommarlov, jag ska faktiskt sommarjobba i en förskola, det kommer att bli nice, det är inget jobbigt man måste göra, spela fotboll med barnen, åka och bada med de osv, så jag ser verkligen fram emot det och glöm inte att barn älskar mig ( juste ) haha.
Under helgen ska man väl ut och ta en sväng i stan och bara njuta av alla snygga tjejer, helt seriöst stan är full av katter ! haha. Det kommer att bli väldigt varmt under helgen, upp till 26 grader så det är bara sätta på sig solbrillorna och njuta som sagt. Jag funderar på att gå bada med lite kompisar eller kanske ta en fika med någon sötis ?
Ne men det ska bli riktigt skönt och få sova ut sig nu på Lördag och sen spela match på Söndag !

Checkar in senareee.. Gonatt på er, Kärlek & Respekt !!

Kommentarer
» IS

ska också bada, hallå vet du nått bra bad ställe då? eriksdals?

2009-05-30 // 00:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback