Kärleksproblem

Jag loggade precis in på min FB och såg ett intressant meddelande jag hade i min inbox!
Som jag skrev igår, på senaste tiden har jag fått många meddelanden av mina läsare då de vill ha hjälp vid vissa tillfällen, de flesta vill ha hjälp med kärleken.

Jag har skrivit till henne att jag inte tänker svara på det men att jag tänker lägga upp det på bloggen så att mina duktiga läsare kan komma med grymma tips till henne! Så snälla mina läsare, hjälp henne, ni kanske också är i en likadan situation.

Hejsan Bryan, din blogg är bäst! Jag läser den minst 10 gånger om dagen hahah.
Jag är så jävla kär i en kille i min skola. Han går i trean, jag i ettan.
Vår relation är väldigt, väldigt ytlig. Jag har bara pratat med honom nykter en gång. Utan alkohol är han rätt blyg och inte så öppen med känslor, på fest ganska vild och social. Vi har hånglat två gånger på festkvällar.
Jag skäms för att bara ha pratat med honom onykter och vill ta kontakt vid normala tillfällen, som i skolan.
Hur ska jag göra Bryan? Säg inte bara att jag ska gå fram och säga "hej, hur är det", för ni vet väl själva hur svårt det är? :>
Snart ska vi gå på samma spelning på ett ungdomshus. Några tips, idéer?
Vore så himla snällt med svar. Tack!

Yuup, jag antar att ni kan komma med bra och realistiska svar till henne.
Men mina läsare är bäst när det gäller sånt så jag tror att hon kommer klara sig fint!

Kommentarer
» Anonym

berätta bara hur du känner eller fråga honom om han har lust att göra nånting efter skolan nån gång. då kan ni kanske ta en prommenad eller om du vill kolla på bio. eller om du inte vill göra de så kanske du borde ta det tåget/bussen han tar till skolan och SOCIALISERA VERKLIGEN med honom på vägen :)

2009-11-16 // 00:00:03
» Anonym

Riktigt fin blogg :*



allting bra?

2009-11-16 // 10:34:24
URL: http://eweman.blogg.se/
» Kristin

Hej! Jag tycker att du ska ta initativet att antingen skaffa hans nummer eller skriva på facebook eller msn ifall du inte vågar gå fram i verkligheten för det vet jag själv är så himla svårt. Du kanske borde börja med det att skriva sms till han eller på fb eller msn.. typ Hej hur är det ? och sen efter ett tag fråga ifall han vill hitta på något..men inte säga vad hon känner direkt finns risk att han inte alls känner samma sak tyvärr och då kan du bli väldigt sårad och ledsen och det vill vi verkligen inte. så börja med det och se hur det går..Jag önskar dig lycka till iaf! Hoppas allting går jätte bra och ni blir tillsammans!:D



kram.

ps. bryan din blogg är sjukt bra, älskar att du lägger in så jävla bra musik!:D

2009-11-16 // 12:12:00
» J

Asså om du vill börja ta kontakt på allvar och snacka och bli polare, så är det inte så mycket annat du kan göra än att ta dig i kragen och gå fram och snacka. Jag vet hur svårt det kan kännas men jag LOVAR dig att du kommer må så jävla bra när du märkte att du faktist vågade, och då kommer det inte bli lika jobbigt nästa gång du ska snacka med han ;) Om du börjar med att skriva till han på msn eller FB så tror jag också att det kommer bli jobbigare att snacka i verkligheten, för det är lätt att snacka om det mesta på internet, men sen blir det awkvard när ni träffas efter det och ska fortsätta som vanligt, är lite i den situationen nu :P Men lycka till!

2009-11-16 // 16:41:03
» e

jag tolkar det som att han inte vill att det ska bli något seriöst. om han bara tar kontakt med henne när han är packad och är "blyg" i skolan så kanske han bara undviker henne. vet att det är absolut inte vad man vill höra när man gillar någon men vill samtidigt inte ge henne några förhoppningar. om jag har fel så tycker jag att du borde åtminstonde fixa hans nummer om du inte redan har det, och ta kontakt på det viset om det är svårt att snacka i skolan

2009-11-16 // 17:19:44
» Anonym

Om du skäms över att snacka med honom i skjolan så är facebook eller msn riktigt bra alternativ. Då blir det hela mycket enklare!

2009-11-16 // 19:26:12
» m

visst facebook och msn e tusen gånger mycke lättare, men efter att ni har gjort de o sen ska träffas i verkligheten o snacka så kan de bli ännu jobbigare än vad de egentligen hade behövt. jag tycker såhär, visst skriv till han på msn eller fb men INTE FÖR MYCKE bara nåra min o endast lite kallprat, då kanske du har fått reda på vad han ska göra under veckan, om han har jobbigt med prov o sånt. så sen när ni ses i skolan kan du hälsa o säga" hur gick de på provet du skulle ha idag" eller liknande ist för " hej vill du gå på bio med mig i helgen" :p . börja med att bygga upp en vänskaps relation först!

2009-11-17 // 01:33:24
» anna

det finns alltid någon utav dina vänner som känner hans vänner osv, därifrån kan du få hans nummer och börja lätt smsa, där kan du fråga varför är du så blyg vid nyktert tillfälle så kommer du få se att han vill bevisa att han inte är det och då kommer han komma fram till dig i skolan. Annars är det helt enkelt du som får flippa och trycka upp honom mot skåpen o kyssa honom å sen bara gå. Det är det bästa du skulle kunna göra.

2009-11-18 // 21:47:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback