Kärleksproblem


Oj, oj, oj vad mina läsare öser in med meddelanden till mig på facebook angående deras kärleksproblem.
Ni andra kanske inte tycker att det är kul att jag lägger upp det på bloggen så ofta?
Men jag antar att ni inte har något emot det, de flesta kommenterar ju också inläggen för att hjälpa personen som skickade meddelandet till mig..



Kul att så många skickar meddelanden till mig men tyvärr så kan jag inte välja alla, jag väljer de som är lämpligast helt enkelt och som passar att ta upp på bloggen för att kunna diskuteras.

Det här känner jag igen så mycket, det kommer du säkert också att göra.
Så här skrev killen:

Jag har på senare dag hört många olika människor skylla på att dom inte har tid att träffas eller hitta på saker för att dom "inte har tid".

Tjo Bryan, mannen fortsätt med din blogg du är skit grym. Diggar musiken du lägger upp där också!
Du skriver mycket om kärleksproblem på bloggen, det skulle vara grymt snällt om du kunde ta upp det här på bloggen för jag blev precis dumpad av tjejen.

Jag blev som sagt dumpad för att mitt ex ville satsa på skolan och friidrotten. Hon hade nämnligen inte tid för att träffas. Hon "kände sådan press" över att träffa mig, så hon tyckte att det var bättre att släppa mig.

I mina ögon var det där bara bullshit och hon är fortfarande en ung flicka som inte har lärt sig prioritera livet.

Jag går i skolan och mina dagar består ungefär av; Plugg från 8-15, chilla vid datorn innan träningen. Träna. Umgås med kompisar på kvällarna och sen plugga när man var hemma igen, om man nu hade något som man behövde plugga på.

Hur kommer det sig att folk inte har tid?

Att dom har så fullspeckat schema 24/7 så att dom inte klarar av relationer?

Är jag än av dom få som har fritid där jag gör vad jag vill?

Hur ser det ut för er? Är ni alltid upptagna eller prioriterar ni det ni vill göra på fritiden?

Förstår inte varför så många människor inte klarar av att ta sig tiden för det som egentligen är viktigt. Relationer.

Inte för att såra dig men hon kanske gjorde ett rätt val. Jag antar att hon är grym i sin sport och kanske har en framtid inom det. Då kan jag förstå att hon inte vill att en kille eller en relation ska komma i vägen för hennes framtid. Men jag förstår också vad du menar men försök att tänka på att ha mycket saker gemensamt nästa gång du har ett förhållande, för om man tex. Som kille har en tjej som idrottar eller går på dans och man själv inte gör något på fritiden så kan det vara svårt att det håller länge. Medans du är hemma och väntar på din baby är hon och tränar och när hon har tränat klart ska hon hem och plugga, då blir du helt rastlös och det känns inte riktigt som ett tajt förhållande eftersom ni inte ses så mycket.. Hoppas du har fattat något av det jag har skrivit, mina läsare kommer säkert, som alltid att kommentera och komma med förslag till dig också.

Kommentarer
» Anonym

för att vara ärlig tror jag faktiskt att det inte är ren bullshit. Jag själv går på natur på gymnasiet, och fastän att jag inte tränar har jag nästan ingen tid för kompisar. Antingen kan jag välja kompisarna, och samtidigt sänka mitt betyg, eller skolan, och få toppbetyg. Och, hon har ju dessutom friidrotten att tänka på, så jag har full förståelse före henne. Så jag hoppas att du också har förståelse för hennes beslut, det är garanterat inga lögner hon kommer med!

2009-11-23 // 19:10:13
» :)

de e sant man hinner inte .. skolan e viktigare

2009-11-24 // 15:49:39
» Anonym

jag vet inte hur upptagen din tjej e egentligen.. men jag t.ex. är upptagen i stort sätt hela tiden, och skulle nt ha tid med en relation.. Och det känns därmed orättvist mot killen? Jag skulle t.e.x inte vilja att någon skulle behöva känna sig tvungen att välja mellan mig eller sin framtid..Har ju lite skuldkänlsor. Dessutom är inte relationer det viktigaste för alla. MEN no affence, om hon nu hade haft "ett behov" av dej så hade hon ändå prioriterat in dej i hennes kalender:P alltså tidigt i förhållanden kan man lätt säga ja har inte tid, då är det nog så. Men om man kommer med ett sånt påståeende längre in i en relation, så beror det nog på att man tkr att andra saker e viktigare. aja varsegod för novellen hoppas den hjälpte lite, hehe peace

2009-11-24 // 20:34:25
» Anonym

känner igen mig. jag tränar 8-9 gånger i veckan (dans) och det är det jag utbildar mig till oxå.. jag är på g med en kille och det är riktigt jobbigt ibland när man inte har setts på några dagar pga så olika "scheman". man vill ju inte skippa träningen men ändå vill man träffa honom. det kan skapa problem och skuldkänslor ibland.. :/



så jag kan förstå tjejen, fast honom oxå. riktigt jobbigt äre, men det är inte lätt när det är svårt!

2009-11-27 // 02:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback