Kärleksproblem

På senaste tiden har jag fått många meddelanden på facebook av mina läsare.
De flesta skriver att de gillar min blogg osv och det tackar jag er för men det här meddelandet var inte som alla de andra, de här meddelandet fick mig att vilja ta upp det här i min blogg.

Killen skrev följande:
Tja Bryan, grym blogg jag läser den varje dag.
Ja det är så att min mamma säger att jag inte får ta hem tjejer (jag är en kille på 17 år) och inte ens min tjej!. jag tycker att detta förstör mitt förhållande ganska hårt och jag vet inte vad jag ska göra... har pratat med min mamma och hon verkar inte förstå, hon säger bara typ "Nej jag vill inte" asså jag vet seriöst inte vad jag ska göra detta dödar mig inombords... tacksam för ditt svar.

Jag tycker synd om killen fan, att inte ens kunna ta hem sin tjej...
Din Mamma verkar inte vilja lyssna på dig så det ända du kan göra är att ta hem din tjej i smyg när din mamma inte är hemma men det är ju inte så roligt. Det klart det inte ska behöva vara så.
Men försök prata med din Mamma igen och om hon fortfarande säger nej så är det inte så mycket du kan göra åt saken, du och din tjej får väll vara hemma hos henne istället.

Det är mitt svar till dig.
Du som läser detta kanske har samma problem. Du kanske inte får ta hem din tjej eller din kille.
Vad kan man göra? Man vill ju inte börja tjafsa med föräldrarna. 

Kommentarer
» bee

heey.. fan va skön blogg du har!



n y ways, de här har inget o göra med just det här inlägget, just in general.. just thought you should know :)

/bella

2009-10-22 // 14:37:02
URL: http://daydreamin.blogg.se/
» kille

ja det är verkligen synd, jag är i samma situation; får inte ens ha tjej. Tyvärr finns det inget man kan göra, bara att vänta tills man flyttar hemmifrån..

2009-10-22 // 14:52:05
» Anonym

Vissa föräldrar vill helt enkelt inte ha hem sin sons/dotters partner. Jag tycker man först ska prata med sina föräldrar om hur man känner osv, men säger dom nej så antar jag att man får acceptera det. Och att ta hem tjejen/killen i hemlighet, tycker jag är respektlöst mot sina föräldrar. Man får helt enkelt bara gilla läget, och umgås någon annan stans.

2009-10-22 // 16:58:31
» kille

2009-10-22 // 17:14:25
» chris

hej bryan, det är chris här!

Det är så att jag ville haffa en tjej som ja verkligen är intresserad i men vill inte att hon ska tro det, jag har verkligen inga problem att snacka med tjejer men just hon vågar jag inte komma fram till för då tror jag att hon kmr tro jag gillar henne eller nåt/ att hon inte ens tycker om mig och det gör att det hindrar mig att snacka med henne. Jag menar jag vill verkligen få henne men ve inte hur ja ska börja prata med henne, hur ska jag göra då?



PS: Svara på det här så fort du ser den, jag ber dig verkligen bryan.Vill verkligen få henne.



PPS: Skiit sköön blogg du bloggar verkligen om nyttiga och bra saker, jag läser den varje dag!

2009-10-22 // 17:20:15
» J

Föräldrar som håller på sådär förstår jag mig verkligen inte på, det e bara konstigt och irriterande!

vad man kan göra, jag skulle bli sur på mina föräldrar och tvinga dom att förklara och ge mig en vettig förklaring till varför :/ men samtidigt så vill man ju inte göra föräldrarna lacka varje dag genom att ta hem flick/pojkvän, så ja man får väl vara hemma hos henne/honom :/

2009-10-22 // 17:37:21
» Manda

Man tänker ofta att det egentligen inte ska vara så svårt för föräldrarna att acceptera det som det är. Men man måste samtidigt tänka att den här personen har varit en del utav ditt liv.. Mamma var den som födde dig.

Jag tycker att han ska visa för sin mamma hur mcyket den här tjejen betyder för han. Man brukar ofta säga att föräldrarna vet bäst. Det kanske är så att hans mamma känner på sig en heldel . Den här tjejen är kanske inte så bra för han som han tror. Men man lär sig av sina misstag och jag hoppas verkligen att hans mamma kan förstå han. Och att detta inte är ngt misstag...

Det gäller bara för han att visa sin kärlek för den här tjejen .. för mamman. Så att hon förstår att det är på riktigt, (om det nu än är det)



Sorry för novellen (a)



Bless n' Love

2009-10-22 // 19:43:59
» Anonym

ja venne e bara beronde

2009-10-22 // 20:57:01
» Fv

jag tycker att du ska svara på chris fråga.. de skulle va roligt och se vad du tycker att han ska göra.

2009-10-22 // 23:21:35
» Sara

hahahah, nu har bryan blivit kurator också..

2009-10-23 // 19:02:37
URL: http://saraliicious.blogg.se/
» Sara

hahahah, nu har bryan blivit kurator också..

2009-10-23 // 19:02:41
URL: http://saraliicious.blogg.se/
» Sara

hahahah, nu har bryan blivit kurator också..

2009-10-23 // 19:02:42
URL: http://saraliicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback